πραγματικα με πιανει αηδια με πολλα που διαβαζω σε αυτο το τοπικ.
απο την μια η απολυτη υποκρισια απο μερικους,απο την αλλη τυφλος θυμός απο μερικους.
μερικοι κατηγορουν το σκυλο για λιγοψυχια,για μικρα αρχιδια,πως δεν ειναι ενας απο εμας,κλαψιαρης και που ξερω γω,ετσι για ολα φταιει αυτος.
αλλοι παλι,κατηγορουν γενικα τον κοσμο,τον φαγατε,τον κανατε,το πανι,τα επεισόδια και που ξερω γω.
στο τελος ειναι καποιοι αλλοι,που σε αυτους πιστευω εγω τουλαχιστον αναφερεται ο μπιανκο και οχι στην πλεοψηφια του κοσμου,αλλα σε αυτην την μεριδα.
αυτοι που πριν 2-3 μηνες,δεν ασκουσαν κριτικη,οπως την βαφτισαν σημερα,αλλα λεγαν βρωμιες,ξεστομιζαν κατηγοριες σοβαρες,καναν υποπτα σχολια με υπονοουμενα.
ο ΠΑΟΚ του ζαγορακη τελειωσε,ο ΠΑΟΚ οπως τον ηξερα τελειωσε,μονο τα λεφτα μας θελουν,μας παρακαλαν για τα λεφτα μας,δεν βαζει απο την τσεπη του αλλωστε σιγα το πραμα,αφου πηγε με τον κατσαρη,ενα και το ιδιο με αυτον ειναι.
σημερα βλεπω,ευχαριστω,θα εισαι παντα στην ψυχη μας,μας εσωσες,δεν καταφερες να ολοκληρωσεις αυτο που ηθελες κτλ,απο τα ιδια ατομα.
σορρυ μαγκες,αλλα ειναι λιγο αργα τωρα,αυτα επρεπε να τα πειτε πριν λιγους μηνες,οταν σας ειχε πιασει αυτη η τρελη απογοητευση και την μεταφερατε και εδω μεσα,οταν ξεστομιζαται χοντραδες.
δεν λεγεται κριτικη αυτο,ουτε καλοπροαιρετη ουτε κακοπροαιρετη,λεγεται αρρωστια.
υπαρχει και μια αλλη μεριδα εδω μεσα,λιγοι μεν,αυτοι που προσπαθουν να κρατησουν την ενότητα που προσπαθουν να μας εχουν μια γροθια,τα θαυμαζω αυτα τα παιδια,μου δεινουν δυναμη εδω μεσα.
εσας,σας θαυμαζω μαγκες και σας ζηταω ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτο το ποστ,δεν ειναι ενωτικού χαρακτηρα,αλλα εκανα τοσο καιρο υπομονη ωστε να μην τα πω αυτα,επειδη δεν ηθελα να χαλασει κι αλλο το κλιμα,αλλα την υποκρισια μερικων δεν την αντεχω αλλο.
για τον ζαγορακη,τι να πω?
καταφερε να ειναι μαζι με τον παντελακη ενας απο τους πιο πετυχημενους προεδρους,καταφερε κατα ενα βαθμο να κανει αυτα που τοσα χρονια θελαμε,εδωσε πολλλα,καταφερε να νιωσω παλι υπεριφανος,καταφερε να ασχολουμαι παλι με τα θεματα που θελω και να εχω το κεφαλι μου ήσυχο για τα υπολοιπα θεματα,επειδη ηξερα πως αυτος και τα υπολοιπα παιδια ειναι εκει,μπηκε μπροστα οταν δεν υπηρχε ελπιδα,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.
δυστυχώς δεν εφυγε με τον πιο ομορφο τροπο,τους λογους θα μας τους πει αυτος.
για τον διαδοχο του,δεν εχω να πω πολλα,θα εχει την απολυτη στήριξη μου,ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις του.
ευχομαι να εχει πιο δυνατο στομαχι.
απο την μερια μου θα κανω οτι εκανα και με θοδωρα προεδρο,θα στηριζω τον ΠΑΟΚ.