Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

COBE-4-

• Guest
ευχαριστουμε το ζαγορακη για οτι προσφερε αλλα.... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ? ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ.
ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Για την παρτη σου ρε...
« Last Edit: October 09, 2009, 19:43:33 by daskalos-4 »

moutsouris2

• Guest
Πριν από 2,5 χρόνια για πρώτη φορά αγόρασα διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο πριν ούτε σαν σκέψη περνούσε από το μυαλό μου να το κάνω. Έζησα τα τελευταία της θητείας Παντελάκη και όλο τον πόλεμο που του έκανε ο σπόριας. Αλλά είμασταν μικροί να καταλάβουμε τη δουλειά του Παντελάκη.Φωνάζαμε να φύγει κι έφυγε. Και μετά τα ξέρετε όλοι, μικροί και μεγάλοι. Από καραβοκύρηδες, ασφαλιστές, λαχανέμπορους, κατασκευαστές και και και και ......ήρθε ο Ζαγοράκης. ΤΟΝ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Και τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου. Δικέ μου για τρία χρόνια θα πάρεις διαρκείας χωρίς να κρίνεις τίποτα. Στο τέλος θα κάνεις ταμείο και αν αυτά που σου υποσχέθηκε ο "σκύλος" γίνουν έστω και το ένα δέκατο τότε θα συνεχίσεις να τον στηρίζεις. Για μένα τον απλό Παοκτσή το πρόσημο είναι θετικό.
Θ. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

ΥΓ. Πέρα από την προσφορά του Ζαγοράκη δεν πρέπει να ξεχνάμε και να υποτιμούμε το ρόλο του υπολοίπου Δ.Σ.

stelukos

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=TVjCe8gaqLM (Embedding disabled, limit reached)

να σαι καλα για ολα οσα εκανες.
Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΚΥΛΕ

Athinaios--4

• Guest
Σήμερα δεν πήρα εφημερίδα γιατί δεν ήθελα να διαβάσω τη βλακεία του καθενός. Είναι αλήθεια ότι με έπιασε ένας φόβος μετά την παραίτηση αυτή. Γιατί πολύ απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα της παραίτησης. Δε ξέρω ποια είναι η αιτία. Μακάρι να μην είναι η συμπεριφορά κάποιων γελοίων. Μακάρι...
Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ο Ζήσης έχει 1000 καλά και καλύτερα από τον Θοδωρή αλλα δεν έχει ένα. Δεν ήταν ποτέ ηγέτης και δε ξέρω να θα γίνει. Είανι όμως μέσα στην καρδιά μας και είμαστε μαζί του!

Μακάρι να ήταν ψέμα ρε Θόδωρε.. Μακάρι. Θυμάμαι σαν τώρα όμως στο αεροδρόμιο όταν έφευγες για Αγγλία να ακούγεται '' ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΡΧΗΓΕ''
Αυτό έγινε πιο επίκαιρο από ποτέ σήμερα.
Γιατί ήσουν είσαι και θα είσαι σύμβολο για τον ΠΑΟΚ μας. Δίπλα στον Κούδα

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ειμαι πολυ φορτισμενος απο χτες..

καλη συνεχεια Θοδωρε, θα θυμαμαι παντα την χαρα της πρωτης μερας που ανακοινωθηκε η αναληψη της προεδριας εκεινο τον ιουνιο του 2007...

εμεις θα συνεχισουμε να μαχομαστε γαι την ιδεα του ΠΑΟΚ, ετσι εχουμε μαθει στα δυσκολα αλλωστε..

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
ΘΟΔΩΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.....ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.....

makptol

• Guest
καλα ακομα δεν καταλαβατε τι εγινε; ακομα κοιμαστε; ακομα δεν καταλαβαινετε για τι μιλαμε;

και εγω ΠΑΟΚ ειμαι οχι ζαγορακης, θα ζησουμε και χωρις αυτον.. η αρρωστια ομως θα μεινει και θα τρωει τον καθε ζαγορακη

το απατη τραβελ ηταν στημενο..στον κωλο τους οσοι το σηκωσαν και αν εισαι ενας  απο αυτους μπιβ 2 φορες αλλιως ξεκολλα

ελα απο τον Σ.Φ ΨΑΓΜΕΝΩΝ το σηκωσαν αυτοι που τα ξερουν ολα αυτοι που θελουν τον ζαγορ εκει αλλα σαν μαριονετα
να κανει τις κινησεις που θελει ο "λαος" .....ζαγορ εσυ δεν ξερεις κανε εκεινο....ζαγορ εσυ δεν ξερεις κανε το αλλο κλπ.

chiltsid

• Guest
πραγματικα με πιανει αηδια με πολλα που διαβαζω σε αυτο το τοπικ.
απο την μια η απολυτη υποκρισια απο μερικους,απο την αλλη τυφλος θυμός απο μερικους.
μερικοι κατηγορουν το σκυλο για λιγοψυχια,για μικρα αρχιδια,πως δεν ειναι ενας απο εμας,κλαψιαρης και που ξερω γω,ετσι για ολα φταιει αυτος.
αλλοι παλι,κατηγορουν γενικα τον κοσμο,τον φαγατε,τον κανατε,το πανι,τα επεισόδια και που ξερω γω.
στο τελος ειναι καποιοι αλλοι,που σε αυτους πιστευω εγω τουλαχιστον αναφερεται ο μπιανκο και οχι στην πλεοψηφια του κοσμου,αλλα σε αυτην την μεριδα.
αυτοι που πριν 2-3 μηνες,δεν ασκουσαν κριτικη,οπως την βαφτισαν σημερα,αλλα λεγαν βρωμιες,ξεστομιζαν κατηγοριες σοβαρες,καναν υποπτα σχολια με υπονοουμενα.
ο ΠΑΟΚ του ζαγορακη τελειωσε,ο ΠΑΟΚ οπως τον ηξερα τελειωσε,μονο τα λεφτα μας θελουν,μας παρακαλαν για τα λεφτα μας,δεν βαζει απο την τσεπη του αλλωστε σιγα το πραμα,αφου πηγε με τον κατσαρη,ενα και το ιδιο με αυτον ειναι.
σημερα βλεπω,ευχαριστω,θα εισαι παντα στην ψυχη μας,μας εσωσες,δεν καταφερες να ολοκληρωσεις αυτο που ηθελες κτλ,απο τα ιδια ατομα.
σορρυ μαγκες,αλλα ειναι λιγο αργα τωρα,αυτα επρεπε να τα πειτε πριν λιγους μηνες,οταν σας ειχε πιασει αυτη η τρελη απογοητευση και την μεταφερατε και εδω μεσα,οταν ξεστομιζαται χοντραδες.
δεν λεγεται κριτικη αυτο,ουτε καλοπροαιρετη ουτε κακοπροαιρετη,λεγεται αρρωστια.

υπαρχει και μια αλλη μεριδα εδω μεσα,λιγοι μεν,αυτοι που προσπαθουν να κρατησουν την ενότητα που προσπαθουν να μας εχουν μια γροθια,τα θαυμαζω αυτα τα παιδια,μου δεινουν δυναμη εδω μεσα.
εσας,σας θαυμαζω μαγκες και σας ζηταω ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτο το ποστ,δεν ειναι ενωτικού χαρακτηρα,αλλα εκανα τοσο καιρο υπομονη ωστε να μην τα πω αυτα,επειδη δεν ηθελα να χαλασει κι αλλο το κλιμα,αλλα την υποκρισια μερικων δεν την αντεχω αλλο.

για τον ζαγορακη,τι να πω?
καταφερε να ειναι μαζι με τον παντελακη ενας απο τους πιο πετυχημενους προεδρους,καταφερε κατα ενα βαθμο να κανει αυτα που τοσα χρονια θελαμε,εδωσε πολλλα,καταφερε να νιωσω παλι υπεριφανος,καταφερε να ασχολουμαι παλι με τα θεματα που θελω και να εχω το κεφαλι μου ήσυχο για τα υπολοιπα θεματα,επειδη ηξερα πως αυτος και τα υπολοιπα παιδια ειναι εκει,μπηκε μπροστα οταν δεν υπηρχε ελπιδα,ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.
δυστυχώς δεν εφυγε με τον πιο ομορφο τροπο,τους λογους θα μας τους πει αυτος.

για τον διαδοχο του,δεν εχω να πω πολλα,θα εχει την απολυτη στήριξη μου,ειμαι σιγουρος για τις προθεσεις του.
ευχομαι να εχει πιο δυνατο στομαχι.
απο την μερια μου θα κανω οτι εκανα και με θοδωρα προεδρο,θα στηριζω τον ΠΑΟΚ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Φατε τα μικρα αρχιδια του σκυλου και χεστε τα μεγαλα αρχιδια του Γουμενου...

ΥΓ. Λευτερια στον Παντελιαδη

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Δύσκολες αυτες οι μέρες αλλα και άκρως ενδιαφέρουσες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε εξαιτίας της κριτικής που του ασκήθηκε για τις επιλογές του. Ότι και εαν συνέβη θα περιμένω να το ακούσω από τον ίδιο αν ποτέ μιλήσει.

Η προσφορά του στον ΠΑΟΚ είναι τεράστια. Πέρα από τη δυναμική και συσπείρωση που πρόσφερε και η οποία έφερε τα τρομερά έσοδα από διαρκείας και χορηγούς, το προπονητήριο που ξεκίνησε (αν με το καλό ολοκληρωθεί) με έναν ΠΑΟΚ χρεωμενο, αποτελεί ένα έργο απίστευτης εμβέλειας και στο τέλος νομίζω αποτελεί και την παρακαταθήκη του για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος.

Από μένα ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Με την παραίτησή του όμως, έθεσε κατα κάποιον τρόπο όλους εμας προ των ευθυνών μας ως προς ένα πράγμα. Ότι ναι μεν ο κόσμος είναι ο επενδυτής και ο αιμοδότης της ομάδας, αλλα χρειάστηκε ένας Ζαγοράκης να τον κινητοποιήσει προς αυτην την κατεύθυνση. Γιατι ο κόσμος ήταν πάντα εκεί με τα διαρκείας στα 4000 και το μεσο όρο στα 10-11000, και ο 9ος ΠΑΟΚ εκοψε 19000 και έκανε περσι 10 σολντουτ. Ας γίνει λοιπόν πραξη το Ο ΠΑΟΚ πανω απολα και τωρα και πάντα και τότε δε θα χρειαζόμαστε ηγέτες-κράχτες.

Το μέλλον θαναι δύσκολο.  Η  δήλωση του Ζήση        "Δεν πρέπει να αμφισβητηθούν οι αξίες πάνω στις οποίες δουλέψαμε και είμαι ο αρμόδιος και ο υπεύθυνος για να τις διατηρήσω" με καλύπτει προς το παρόν.    

Υ.Γ. κατι που επίσης μ'ενοχλεί στην όλη κατάσταση είναι ότι λες και αποχαιρετάμε κανενα νεκρό. Για μένα το κεφάλαιο Ζαγοράκης δεν έχει ακομα επίλογο.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Μόνο εγώ έβλεπα 3 χρόνια απόλυτη στήριξη στο Ζαγοράκη;
Έχοντας πετύχει αγωνιστικά λίγα πράγματα και χωρίς να εμπνέει για κάτι παραπάνω;
Με τη δεύτερη χειρότερη επίδοση σου τα τελευταία 20 χρόνια (9η θέση) 20.000 διαρκείας;
Και κάθε βδομάδα γεμάτο γήπεδο και γιορτή;
11.000 νέοι μέτοχοι;
Όλα αυτά δημιουργούν απαιτήσεις από αυτούς που σε στήριξαν. Και αυτές οι απαιτήσεις εκφράστηκαν με τον πιο ήπιο τρόπο όλον αυτόν τον καιρό.

Και όλα αυτά ακυρώθηκαν για κάποιους ψιθύρους στα ραδιόφωνα, στα φόρουμ και για ένα πανό;
Αν ισχύει αυτό, τότε ανέλαβε ελαφρά τη καρδία τον ΠΑΟΚ. Ή απλά δεν είχε το μέγεθος για να ηγηθεί του ΠΑΟΚ.

Η μεγαλύτερη προσφορά του ήταν ότι μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε το μέγεθος αυτής της ομάδας.
Μας αξίζουν πολλά. Μην είστε μίζεροι μερικοί

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Σήμερα δεν πήρα εφημερίδα γιατί δεν ήθελα να διαβάσω τη βλακεία του καθενός. Είναι αλήθεια ότι με έπιασε ένας φόβος μετά την παραίτηση αυτή. Γιατί πολύ απλά δεν είναι προσωπικό το θέμα της παραίτησης. Δε ξέρω ποια είναι η αιτία. Μακάρι να μην είναι η συμπεριφορά κάποιων γελοίων. Μακάρι...
Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί ο Ζήσης έχει 1000 καλά και καλύτερα από τον Θοδωρή αλλα δεν έχει ένα. Δεν ήταν ποτέ ηγέτης και δε ξέρω να θα γίνει. Είανι όμως μέσα στην καρδιά μας και είμαστε μαζί του!

Μακάρι να ήταν ψέμα ρε Θόδωρε.. Μακάρι. Θυμάμαι σαν τώρα όμως στο αεροδρόμιο όταν έφευγες για Αγγλία να ακούγεται '' ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΡΧΗΓΕ''
Αυτό έγινε πιο επίκαιρο από ποτέ σήμερα.
Γιατί ήσουν είσαι και θα είσαι σύμβολο για τον ΠΑΟΚ μας. Δίπλα στον Κούδα
τιποτα αλλο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

makptol

• Guest
Μόνο εγώ έβλεπα 3 χρόνια απόλυτη στήριξη στο Ζαγοράκη;
Έχοντας πετύχει αγωνιστικά λίγα πράγματα και χωρίς να εμπνέει για κάτι παραπάνω;
Μην είστε μίζεροι μερικοί

παλι γαργαρα κανεις την δευτερη θεση περσυ ....γιατι δεν ειστε μερικοι αντικειμενικοι δεν μπορω να το καταλαβω αδυναμια
τα ντερμπυ σωστα αλλα σε 30 αγωνες να τελειωσεις δευτερος δεν το κανεις καθε χρονο ουτε καθε 10 χρονια....
μετα λεμε οτι μιζεροι ειναι καποιοι εδω εσυ για να ανεβασεις καποιον(τον γνωστο)  μηδενιζεις την περσινη πορεια τι να πω......

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXX

no greeklish
« Last Edit: October 10, 2009, 02:40:47 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Θοδωρε ενα πολυ μεγάλο ευχαριστώ για τη προσφορά σου στον ΠΑΟΚ.
Υπήρξες απολυτα επιτυχημένος απο τη θεση του προεδρου. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ υπήρξε ολοκληρωτικά στο πλευρό σου.
Ο λαός μας ειναι σοφός και ξερει που πρεπει να δείχνει τη στηρηξή του, όπως και εκανε στο προσωπό σου.
Οσοι θελουν να υποτιμήσουν αυτή τη στήρηξη και να χρεώσουν στο ΛΑΟ μας την αιτία και την αφορμή για την αποχώρησή σου στο μελλον θα ξεβρακωθούν.
----
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

goudas4

• Guest
καλα ακομα δεν καταλαβατε τι εγινε; ακομα κοιμαστε; ακομα δεν καταλαβαινετε για τι μιλαμε;

και εγω ΠΑΟΚ ειμαι οχι ζαγορακης, θα ζησουμε και χωρις αυτον.. η αρρωστια ομως θα μεινει και θα τρωει τον καθε ζαγορακη

το απατη τραβελ ηταν στημενο..στον κωλο τους οσοι το σηκωσαν και αν εισαι ενας  απο αυτους μπιβ 2 φορες αλλιως ξεκολλα

Φιλε δεν σε ξερω και δεν θελω κιολας να σε μαθω ποτε μου...Αλλα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ που θεωρεις κιολας τον εαυτο σου οπαδο του ΠΑΟΚ! Δεν εχω μαλωσει ποτε με κανεναν εδω μεσα αλλα ειναι πρωτη φορα που νευριαζω τοσο με τα γραφομενα καποιου...
Οταν δεν ξερεις για κατι δεν θα ανοιγεις το στομα σου το καταλαβες? Αντε ολοι γινατε κριτες των παντων επειδη σας δινετε η δυνατοτητα να γραφετε σε ενα φορουμ...

Το "PAOK απατη TRAVEL" δεν ηταν στημενο και επειδη εισαι χχχχχχχχχχχχχχχχχχ και δεν ξερεις, εγινε συζητηση με την δοιηκηση για το συγκεκριμενο πανο και αναλυθηκε το γιατι εγινε και λυθηκαν οι οποιες παρεξηγησεις...

Ωρες-ωρες σιχαινομαι τοσο πολυ μερικους "συνοπαδους" μου...

υ.γ. κιτρινιστε με, θα το δεχτω...αλλα οι μαλακιες του χχχχχχχχχ αυτου δεν θα μενουν αναπαντητες...

Μπορούσες να απαντήσεις χωρίς βρισιές και προσβολές,  μιλάς σε οπαδό η φίλαθλο της ομάδας σου.
« Last Edit: October 10, 2009, 09:42:04 by tsakalaki »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ελα ηρεμα..ενταξει..καποιες φορες η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Οσο για ολους αυτους που λενε ενταξει εφυγε ο Ζαγορ δεν τρεχει και τιποτα, εγω θα πω το εξης,

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΜΑΓΙΣΤΡΕ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΟΚΑΡΑΣ.

Ηρθε ο ανθρωπος σε μια στιγμη που το σαπιοκαραβο βρωμαγε και κανενας ναυτης δεν δεχοτανε να μπει καν και μας εκανες ανθρωπους και το σαπιοκαραβο το εκανες θαλαμηπολο. Αν δεν ησουν εσυ πιθανον το επομενο τοπικ αυτου του φορουμ να ητανε 'Πανδραμαικος - ΠΑΟΚ Τριτη 12 μμ Δραμα ΤιΒι.'

Εισαι πολυ καλοψυχος και καλο παιδι για να πατησεις επι πτωματων και χαιρομαι που εφυγες μονο και μονο ομως γι αυτο (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ).

Για παντα στις καρδιες μας ρε φιλε. Ναι οι ιδιες καρδιες που καποτε σε βριζαμε εν χωρο οταν ηρθες με την κιτρινιαρικη φανελα. Οι ιδιες καρδιες που οποταν ο τωρινος Προεδρος ακουμπαγε την μπαλα ακουγοτανε μουρμουρα μεχρι την Αριστοτελους. Οι ιδιες καρδιες που μουρμουρανε με τον μηχανικο....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
« Last Edit: October 10, 2009, 05:39:49 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει με αυτο το πλευρο να κοιμαστε

οταν εχεις εμπιστοσυνη σε εναν ανθρωπο και θες το καλο του και βλεπεις ενα λαθος του, τον πιανεις και του λες το και το..εαν θελανε μπορουσαν να μην σηκωσουν πανο και να πανε κατευθειαν στον θοδωρα και να κανουν παραπονα

επελεξαν ομως να θιξουν δημοσια την αξιοπρεπεια και την εντιμοτητα του, κατι που ολοι ξερανε οτι ειναι το αδυνατο σημειο του

για μενα το χτυπημα με το πανο ειχε σαφη στοχο τον ζαγορακη..βεβαια εκ των υστερων κανεις δεν ηταν τοσο χαζος ωστε να το παραδεχτει

οσο τα περι παρεξηγησης να ξερεις οτι ηταν το κυριοτερο χτυπημα για αυτον..ο πατερας του σε παραπονα ΠΑΟΚτζηδων ελεγε "ρε παιδια εδω τον ειπατε και απατεωνα"..τωρα αν το ξεχασε ή δεν τον πειραξε καθολου βγαλε και εσυ συμπερασμα

για το πανο εγραψα αλλα δεν ηταν ο μονος λογος που εφυγε ο ζαγορ..μαζευτηκαν πολλα και λυγισε συναισθηματικα, μην πιανεστε μονο απο αυτο

Athinaios--4

• Guest
Στόχος του Θοδωρή ήταν η ενότητα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Και το κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμο. Ασ μην το χαλάσουμε τώρα που ο Θοδωρής έφυγε και άφησε πίσω μια κατάσταση στρωμένη στον αδερφό του.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Με διαφορετικές απόψεις. Σίγουρα για να πας μπροστά πρέπει να βλέπεις τα λάθη σου. Το ότι ο κόσμος ήταν κοντά στον Θοδωρή δε σημαίνει ότι αποκλείεται να έκανε και λάθη. Όπως και το αντίθετο. Το ότι ο Θοδωρής έκανε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ δε σημαίνει ότι δεν έκανε κανένα λάθος. Όποιος τα αντλαμβάνεται προχωράει. Ποτέ δεν ημουν υπέρ της άποψης (που δυστυχώς υπάρχει εδώ μέσα σε πολλούς) ότι ο ΛΑΟΣ δε φταίει σε τίποτα. Ο ΛΑΟΣ λοιπόν αποτελείται από μένα που μπορεί να ε΄μαι βλάκας, από κάποιον που ε΄ναι έξυπνος, από κάποιον αλήτη, από κάποον σοβαρό, από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Συνεπώς κάποιοι από μας έχουμε κάνει λάθη. Ο Λαός έχει κάνει κ λάθη. Το αλάθητο του Πάπα δεν το έχουμε