Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
απολυτα λογικο να μας κραζουν στην αθηνα, ετσι πανε αυτα. η ειρωνια μεσα στο παιχνιδι ειναι. απο οτι ξερω συστηματικα ραδιοφωνο ακουνε 100 - 200 τελειωμενοι σε καθε πολη. η κοινη γνωμη ειναι στους δρομους της Μακεδονιας οχι στα ραδιοφωνα. μου φαινεται πολυ αστειο οτι ο ζαγορακης ηρθε, νοικοκυρεψε, τα βροντηξε, και μερικοι απο την πρωτη μερα δεν εχουν σταματησει να ριχνουν πανω του μιρλα και μιζερια.

ηρθε (ζαγορακη να προσεχεις τον ΠΑΟΚ μας)

νοικοκυρεψε (ζαγορακη προσεχε τα λεφτα - ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ζαγορακη? γιατι
ηρθε ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ζαγορακη?ζαγορακη κρατα τον αλλα 10 χρονια τον ΜΑΛΑΚΑ που μας εφερες στον παγκο!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ??????)

τα βροντηξε (ζαγορακη δεν τα παρατας στα δυσκολα, δεν κανεις για προεδρος ζαγορακη, εισαι λιγος ζαγορακη)

και θα περασουν 100 χρονια και ακομα αυτα τα ατομα θα συνεχιζουν εκει, να τον αντιμετοπιζουν με τον πιο αισχρο τροπο, βγαζοντας ολο το κομπλεξ στον μοναδικο ανθρωπο που βοηθησε πραγματικα τον ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια

η μεγαλη ατακα στην συνεντευξη του για μενα ηταν. "αγαπηστε λιγο την ομαδα"

πραγματικα, δεν παιζει να μην αγαπας μια ομαδα η οποια ειναι απο το Α μεχρι το Ω ΠΑΟΚ. δεν γινεται να βγαζεις τετοιο μενος και κομπλεξ για αυτην την ομαδα. εκτος αν δεν εισαι ΠΑΟΚ και απλα σου αρεσει να βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη να ασχολεισαι με τον ΠΑΟΚ (χωρις να θελεις το καλο του ΠΑΟΚ)

και ο ζησης να μπει μπροστα, δυσκολα θα κρατησει την ψυχραιμια του. θελουμε εναν ανθρωπο ψυχρο και αδιστακτο. μονο τετοιος θα αντεξει την πιεση. ελπιζω ολοι οσοι υπερασπιζαν το δικαιωμα τους να κανουν κριτικη στην διοικηση τα τελευταια 2,5 χρονια να ειναι ευχαριστημενοι. οταν δεν εχεις εναλακτικη επιλογη, αγαπας την επιλογη που εχεις. και εμεις δεν την αγαπησαμε αυτη που ειχαμε οσο επρεπε.

ναι ειχαμε 20.000 διαρκειας μετοχες κλπ κλπ αλλα το οτι στηριζεις την ομαδα οικονομικα, δεν σημαινει οτι εξαγοραζεις το δικαιωμα να ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ της διοικησης για την παραμικρη στραβομαλακια! στηριξαμε τον ΠΑΟΚ επειδη το ΘΕΛΑΜΕ! δεν μας υποχρεωσε κανενας. και ουτε με 76000 διαρκειας δεν μας δινεται το δικαιωμα να γλωσσοφαμε την ομαδα σε τετοιο βαθμο που να σφραγισουμε την καταδικη της. ομολογω πως εαν και στην αρχη τσατιστικα πολυ με τον προεδρο, τωρα τον καταλαβαινω απολυτα μετα απο πολυ σκεψη. ισως και εγω, να εκανα το ιδιο στη θεση του.

ευχομαι το καλυτερο για την συνεχεια αλλα το μικροβιο του φοβου και της απαισιοδοξιας εχει μπει μεσα μου.

BIANCONERO

• Guest
Ο ΠΑΟΚ αντεξε Μπατμαν και Γουμενο για εναν και μονο λογο...γιατι υπηρχε η αποψη οτι μπορει να μεγαλουργησει με στηριγμα το (μεγαλο) λαο του, αν επιτελους ερχοταν καποιος τιμιος να ηγηθει της ομαδας.
Τωρα η κατασταση ειναι εντελως διαφορετικη...Γιατι αυτος ηρθε. Και για πολλους απαισιοδοξους απο εμας ειναι δυσκολο να ονειρευτουμε τον ΠΑΟΚ να παει παραπερα χωρις να βλεπουμε τον τροπο.
Πολλοι δεν εχετε καταλαβει την επιρροη που ειχε η προσωπικοτητα του Ζαγορακη και τη θετικη του επιδραση στον ΠΑΟΚ. Τα τελευταια χρονια οι (οποιες) ποτρες ανοιξαν, ανοιξαν λογω Ζαγορακη....ειδα ανθρωπους να παιρνουν διαρκειας που ειχαν να πατησουν δεκαετιες στην Τουμπα..κ ο λογος ηταν αυτος "να βοηθησουμε το Θοδωρα να βοηθησει τον ΠΑΟΚ".

Η ιδια προσπαθεια μου φαινεται δυσκολο να επαναληφθει......
πρωτον γιατι δεν πετυχε τελικα ουτε την πρωτη φορα,
δευτερον επειδη οι εχθροι μας πλεον ξερουν πλεον πως θα κινηθουν για να φθειρουν ΚΑΙ τον επομενο Ζαγορακη (Βρυζα)
και τριτον επειδη εμεις οι ιδιοι δε μαθαμε απο τα λαθη μας. Αντι να αναγνωρισουμε καποια λαθη μας σημερα και να τα διορθωσουμε για το καλο του ΠΑΟΚ προσωπικοι εγωισμοι δε μας αφηνουν να δουμε περα απο το δαχτυλο μας.
Ο (οποιος) Ζησης θα αποτυχει επειδη ουτε αυτος δεν θα προστατευτει απο μας!!

καποιοι ακομα απορειτε γιατι εφυγε......αν διαβασεις μονο τις τελευταιες σελιδες εδω καταλαβαινεις.
"Δανεικοι απο το Βαζελο" , "Γκαγκατσηδες κουμπαροι" , "Που θα πανε οι μετοχες σου τωρα Θοδωρε" , "εισουν λιγος για τον ΠΑΟΚ" , "δεν εισουν ενας απο μας τελικα" και δεν ξερω ποσα αλλα.........ολα αυτα δεν βγηκαν τωρα, καποιους τους ετρωγε απο τον Ιουνιο.
Ειλικρινα απορω που απορειτε........οι εχθροι ειναι απο εξω αλλα οι κερκοπορτες ανοιγουν απο μεσα.

ΥΓ Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα....

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Υπάρχει η σκέψη να παραβρεθούμε στην Τούμπα 12 η ώρα σήμερα για στήριξη στον Βρύζα; Αν ναι, είμαι διετεθειμένος να πάρω μαζί μου όποιον θέλει να έρθει...

bagos1

• Guest
απο ότι ακουγεται θα υπαρχουνε αρκετοι συνδεσμήτες προκειμένου να δηλωσουν την εμπρακτη συμπαράσταση στον νέο πρόεδρο, είμαι περιεργος να δω αμα θα εμφανιστει ο ζαγορακης, γιατι αυτό θα σημαίνει πολλά και για τον νέο πρόεδρο

CLUB LARISA

• Guest

Η ιδια προσπαθεια μου φαινεται δυσκολο να επαναληφθει......

Ο (οποιος) Ζησης θα αποτυχει επειδη ουτε αυτος δεν θα προστατευτει απο μας!!

καποιοι ακομα απορειτε γιατι εφυγε......αν διαβασεις μονο τις τελευταιες σελιδες εδω καταλαβαινεις.
"Δανεικοι απο το Βαζελο" , "Γκαγκατσηδες κουμπαροι" , "Που θα πανε οι μετοχες σου τωρα Θοδωρε" , "εισουν λιγος για τον ΠΑΟΚ" , "δεν εισουν ενας απο μας τελικα" και δεν ξερω ποσα αλλα.........ολα αυτα δεν βγηκαν τωρα, καποιους τους ετρωγε απο τον Ιουνιο.

Tι ακριβώς προσφέρεις αδερφέ με το να λες εσύ οτι φταίει ο κόσμος και οι άλλοι οτι φταίει ο Ζαγοράκης?Είναι ώρα να μιλήσουμε για φταίχτες ή είναι ώρα να καλωςορίσουμε ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ? Το ερώτημα ρητορικό, ας το σκεφτούνε κ οι άλλοι που βρίζουν τον επι 2,5 χρόνια αιρετό απο τον λαο Πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ Κ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

BIANCONERO

• Guest
Ξαναλεω, οτι δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι παρεξηγειστε οταν λεω "Φταιει ο κοσμος"...εκτος και αν καποιοι αναγνωριζετε τον εαυτο σας μεσα σε αυτο το κομματι του κοσμου. Δεν ειναι προσωπικο Κλαμπ, δε σε βαζω σε αυτο το κομματι, βαζω ομως πολλους αλλους εδω μεσα.

Τι προσφερω τωρα......αυτο που θα θελα να προσφερω ειναι μηπως και καποιοι καταλαβουν οτι επαιξαν κι αυτοι λιγο ρολο στα χθεσινα...γιατι αν ΔΕΝ το καταλαβουν πολυ συντομα θα ξαναχουμε τα ιδια! Θα θελα να πιστευω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο να γινει κατανοητο γιατι τα λεω.....

Το προβλημα ειναι οτι εγω θα καλωσορισω με Λυσσα ΚΑΙ τον επομενο. Ειδικα οταν λεγεται Ζησης!  Καποιοι αλλοι ομως θα τον περιμενουν κι αυτον στη Γωνια σε λιγο καιρο. και θα τον στειλουν κι αυτον σπιτι του...αυτο ειναι το προβλημα μου Κλαμπ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

"Τις μετοχες του ζαγορ και του Γκαγκατση τι θα τις κανεις ρεε Ζηση τωρα που αναλαμβανεις?....δε μπιστευω να εχεις τιιποτα περιεργα στο μυαλο σου, εεε? Δε ντρωμε κουτοχορτο εμειιις....κανονισεε! Ακουυς Ζησακοο?"

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Θοδωρη σ'ευχαριστω ρε μαγκα. Για ολα.

Τωρα που διακοπηκε εστω και αποτομα η ..εξελιξη μας, μπορουμε να αρχισουμε να αναλογιζομαστε πως θα μας ..εξελιξει ο καινουριος "καταλυτης" στην χημικη ενωση. Το κακο ειναι οτι οι καταλυτες αναλωνονται, απο τα ιδια στοιχεια που αποτελουν την χημικη "ενωση".

Μπορειτε να ειστε οσο αισιοδοξοι θελετε, σας χαιρομαι. Αλλα οπως φαγωθηκε ο Θοδωρος (αν καποιος το παιρνει προσωπικα αυτο τοτε εχει την μυγα) ετσι θα φαγωθει και ο Ζησης. Ειναι απλα θεμα χρονου, και ειναι θεμα χρονου οχι γιατι ο Ζησης ειναι κοτα η γιατι ο Θοδωρης εχει μικρα αρχιδια και ειναι λιγος (το ακουσαμε κι αυτο), αλλα γιατι οπως ειπαν κι αλλοι δυστυχως δεν θα μαθουμε απο τα λαθη μας. Μπορειτε να λετε οτι θελετε αλλα πολλοι κρυβονται πισω απο τον ορο κριτικη. Ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα... κλαιν μαιν.. Ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απ'ολα και κατω απο την γνωμη του καθενος μας για το καλο του ΠΑΟΚ. Τα 21000 διαρκειας και οι 10000 μετοχοι δεν ειναι στηριξη, ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ οταν αγαπας τον ΠΑΟΚ ειναι δεδομενο, κι οποιος το αναφερει σαν επιχειρημα κοιμαται ορθιος.

Οταν στηριζεις, εμπιστευεσαι. Οταν στηριζεις, εχεις υπομονη. Οταν "στηριζεις", ΚΡΑΖΕΙΣ.

Το θεμα δεν ειναι οτι εφυγε ο Θοδωρης, ο Θοδωρης ΜΑΣ για οσους το ξεχνανε. Ο ΠΑΟΚ ναι ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο ενα προσωπο. Ο ΠΑΟΚ φυσικα και δεν θα πεθανει οταν φυγει ο Θοδωρης η ο καθε Θοδωρης. Το θεμα ειναι οτι απο αυτα τα 2 1/2 χρονια θα μπορουσαμε να μαθουμε πολλα, να κανουμε περισσοτερα (εμεις, εγω κι εσυ, οχι η διοικηση) και καθομασταν και αναλωνομασταν στο 4-3-3- που θα παιξει ο Σαντος και αν ο Γκαρσια παιζει στον ρομβο...

Νιωθω απογοητευμενος γιατι θεωρω οτι χαθηκε μεγαλη ευκαιρια, για την ευκαιρια σκαω ρε πουστη, οχι μονο για το προσωπο Ζαγορακης. και δυστυχως πιστευω οτι θα χαθει και η 2η που μαλλον θα μας δωθει σημερα. ΜΑΚΑΡΙ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, να μην γινει ετσι.

Τελικα οι γνωμες ειναι πραγματικα σαν τις κωλοτρυπιδες. Πρεπει να ειναι μια απο τις πιο κυριολεκτικες φρασεις που εχω ακουσει στην ζωη μου.

Τωρα που δεν θα ακουμε για ολα τα στραβα της διοικησης του Ζαγορακη, μπορουμε σιγα σιγα να βγαλουμε απο τα συρταρια τα λογιστικα και τα νομικα μας βιβλια. Για παν ενδεχομενο βρε αδερφε. Και ο ξερολας υπακουει στο "η επαναληψη ειναι η μητηρ της μαθησεως".

Οταν θα φυγουν και οι τελευταιοι απο αυτη η διοικηση και θα ειναι ο ΠΑΟΚ παλι "δικος" μας να θυμηθουμε να κανουμε ενα τεστ DNA μην τυχον και μας ξεφυγε κανα γονιδιο.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
Νομίζω οτι κ η δική μου κεντρική ιδέα, εύκολα γίνεται αντιληπτή αδερφέ Bianco....Δεν έχω καμία διάθεση να μαλώσω με κανένα, απο χθες το βράδυ έως και τώρα έχω εξαντληθεί....Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που αναφέρεις. Πάντα θα υπάρχουν κ οι στημένοι στα ράδια, πάντα θα υπάρχουν τα "σκυλιά" της 1. Δεν αλλάζουν αυτά αδερφέ, ο,τι και να γίνει. Όταν είσαι λαική ομάδα κ κουβαλάς μιλούνια, δεν γίνεται ΑΠΑΝΤΕΣ  να ναι συνταυτισμένοι στην κοινη γραμμή. Αυτό όμως που διακυβέβευεται σήμερα είναι η ενότητά μας. Κ σήμερα περισσότερο απο ποτέ, ο ΠΑΟΚ μας θέλει ενωμένους.
Γίνεται να ηρεμήσουμε κ να αφήσουμε την επιχειρηματολογία του τι πήγε στραβά για αργότερα? Αυτό λέω και ξαναλέω. Σε κανα 2 ώρες θα χουμε νέο επικεφαλής. Αυτός που δεν απολαμβάνει προνόμια αρχηγού Εθνικής ομάδας που κατέκτησε Ευρωπαικό, αυτός που δεν ήταν ο πρώτος που μπήκε μπροστά , όταν το καράβι χανόταν, διαθέτει νομίζω (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟς ΤΟΝ σκύλο) αρετές που ο ΠΑΟΚ δεν ξαναείχε στην μακραίωνη ιστορία του. Κ αυτός θα πολεμηθεί πιο λυσσαλέα και απο τον προηγούμενο.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ ΤΟΥ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΑΥΤΟ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ. ΘΕΛΕΙ Π-Ι-Σ-Τ-Η.....
Γιατί να λέμε οτι πρόκειται περί νέας μεταβατικής διοίκησης σήμερα που αναλαμβάνει, όταν επι 2,5 χρόνια ο ίδιος ο Σκύλος έτσι εκφραζόταν και για τη δική του Διοίκηση. Νομίζω οτι είναι χρέος μας, ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΥΣΚΟΛΗ Κ ΤΑΜΑ να βλέπουμε αισιόδοξα τον επόμενο. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε.
(Ήδη αν έριξες μια ματιά στα σαιτ κ τις φυλλάδες των "ρεπορτερ του ΠΑΟΚ", άρχισε η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.)

bagos1

• Guest
είτε με ΖΗΣΗ είτε με Τρελονικόλα
ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ' ΟΛΑ

BIANCONERO

• Guest
Δεν εχω σκοπο να συντηρησω καμμια καταστροφολογια. Το σταματαω καπου εδω. Ελπιζω παντως ΟΤΑΝ (οχι ΑΝ) μετα απο ενα διαστημα βρεθει και ο Ζησης στη θεση του Θοδωρου (εκτος και αν ο Βρυζας σημερα πει οτι παει μονο για προσωρινος προεδρος μεχρι να βρεθει καποια αλλη λυση, που πολυ φοβαμαι) να υπαρξουν εδω μεσα καποιες φωνες που θα μπορεσουν να ανατρεξουν στο παρελθον. Ειμαι φυσει αισιοδοξος αλλα δε μπορω να ζω με ουτοπιες. Επισης βαρεθηκα να γινομαι κακος. Αλλα το κανω μονο για την καψουρα μου..για κανεναν αλλο λογο.
ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

Μακαρι να ταν μονο ο Τρελονικολας Βαγγο.....δε θα τρεχε τιποτα!

ΑΦΗΣΤΕ (ΚΑΠΟΙΟΙ) ΜΑΚΡΥΑ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ._
« Last Edit: October 09, 2009, 11:43:58 by BIANCONERO »

xalllara4

• Guest
χθες, λοιπόν, κατά τις 20.00 τοπική ώρα με παίρνει τηλ. ένα φιλαράκι και μου λέει ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε, το είδα στο internet και ζαλίστηκα, mpla mpla, τον ρωτάω γιατί παραιτήθηκε, μου λέει για προσωπικούς λόγους.

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, και του το είπα, ξέρετε ποιο ήταν?

" θοδωρή, η ο ΠΑΟΚ η εγώ!"

Δεν ειρωνεύομαι, και μην αρχίσετε κάποιοι "λες μαλακίες" και έτσι και γιουβέτσι. Ο Πρόεδρος Ζαγοράκης τυχαίνει να είναι και άνθρωπος. Μπορεί απλά να έβαλε την οικογένεια του πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ούτε κακό είναι ούτε είναι λίγος. Το μονο foul που κάνει είναι που δε λέει κατευθείαν γιατί φεύγει και καθόμαστε όλοι μας και κάνουμε εικασίες, με φυσικό επακόλουθο κάποιοι να ξεφεύγουν κιόλας.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το χθεσινο ηταν μεγαλη σφαλιαρα, γιατι κανενας δεν το περιμενε τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Το υποβαθρο ομως για την προοδο της ομαδας υπαρχει, αυτο ειναι το ζουμι. Το εφταξε ο Ζαγορ απο το μηδεν και μας το αφησε κληρονομια. Για μενα δε φταιει ο κοσμος για την παραιτηση, ή αν το θελετε, δεν εχει το μεγαλο μεριδιο ευθυνης. Αν αφησουμε ομως τον ΠΑΟΚ στη μοιρα του και καστρεψουμε οτι χτισαμε αυτα τα δυο χρονια, τοτε ναι, θα φταιει ο κοσμος αποκλειστικα. Δεν θα γυρισουμε την πλατη επειδη ηρθαν οι καταστασεις στραβα.

Το μοτο του Παυλαρα, το οποιο τοσο πολυ γουσταραμε, ΠΡΕΠΕΙ να γινει πραξη απο σημερα.

ΠΑΟΚ επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλεται να σηκωθεις.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline scouser4

• Αλλαγή
Απο χτες το απόγευμα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.Το μόνο εύκολο είναι να πλακωθούμε μεταξύ μας και να επιστρέψουμε μια και καλή στα σκατά!

Ότι χτίσαμε μέσα σε 2 χρόνια μαζί με τον Ζαγόρ να το διαλύσουμε μέσα σε μια μέρα.

Τώρα στα δύσκολα θα φανεί αν μπορούμε να πάμε παραπέρα τον ΠΑΟΚ ή να γίνουμε μπουρδέλο.Και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει επιστροφή.

υγ: Ζαγόρ σ ευχαριστώ που μας έβγαλες απο το βούρκο κ έδωσες το σύνθημα για την αντεπίθεση, ελπίζω μόνο αυτό που ξεκίνησες να έχει κ συνέχεια.

Offline tsag

• Αλλαγή
Έκκλιση προς όλους για να προστατεύσουμε  1.) τη ψυχική μας υγεία αλλά και 2.) την ενότητα του κόσμου:

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΔΙΑ - ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ved

• Αλλαγή
να πω κιεγω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ζαγορακη που οταν ειχαμε φτασει στον γκρεμο ηρθε και μας εσωσε.

ξοδεψε απο τον χρονο του και την ηρεμια του για την ομαδα με ανιδιοτελεια.

η παραιτηση του αυτη αποδεικνυει αυτο που πρωτος ελεγε οτι δεν ειναι παραγοντας αλλα και οτι δεν ειναι λαμογιο να γατζωθει απο την καρεκλα. ουτε συμβολαιο ειχε υπογραψει οτι θα μεινει για παντα ουτε υποχρεωμενος ηταν να κατσει με το ζορι,,

δεν με ενδιαφερει να μαθω αιτιες γιατι τετοιες συζητησεις δεν εχουν να προσφερουν κατι τετοια ωρα ( ισως αργοτερα ).

για εμενα και φανταζομαι πολλους αλλους ο ζαγορακης ηταν μια διοικηση ΔΙΚΙΑ μας. πρωτη φορα ενιωσα οτι η ομαδα μας ανηκει τοσο πολυ και γιατι εμεις την στηριζαμε οικονομικα και γιατι νιωθαμε τον ζαγορ εναν απο μας.

γιαυτο και σε οποια λαθη η αδυναμιες τα ανεφερα για να γινει καλυτερη η ΔΙΚΙΑ μας διοικηση.για παραδειγμα ποτε σε διοικηση γουμενου δεν θα φωναζαμε ==> βελτιωσε το επικοινωνιακο κομματι. οπου υπηρξα υπερβολικος η αδικος εσυ μας ξερεις καλα πλεον εμας τους οπαδους και πιστευω δεν κρατησες κακια απο μας. αλλιως σου ζηταω απο καρδιας συγνωμη.

αλλωστε η στηριξη μας ηταν πιστευω ανηκουστη για τα δεδομενα της χωρας. 21,100 διαρκειας και 11,000 μετοχοι απλοχερα μονο και μονο γιατι δεν ειχαμε αλλη φορα προεδρο τιμιο και ντομπρο σαν εσενα.

δεν ειναι ωρα ομως να κολησουμε σε αυτα και γιαυτο δεν θα επεκταθω ( ουτε θα απαντησω σε υστεριες οχι γιατι δεν το θελω αλλα γιατι δεν πρεπει τετοιες ωρες.-- ο καθενας κρινεται ).

μου μενει οτι οταν ανελαβες ανοιξαν οι ουρανοι στην πολη και σημανε την ανασταση της ομαδας,,
που παντα ησουν κουλ ανετος και χαμογελαστος,,που παντα ακουγες το μακρυ μας και το κοντο μας με χαμογελο,,
που σε ολη την χωρα ολοι οι πιτσιρικαδες μας λεγανε
==> ΕΜΑς Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΜΑς ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ και λαμπανε απο περηφανεια.
μου μενει το οραμα του προπονητικου που υλοποιειται και ολοι θα θυμομαστε οτι ειναι ταυτοσημο με το ονομα σου.
μου μενουν ολα αυτα που εκανες για οπαδους μας οταν το ειχαν αναγκη
και φυσικα οτι απο μπουρδελο μας εκανες ομαδα σε ολα τα επιπεδα

πανω απολα ομως μου μενει οτι ο ηρθες και μας εδειξες οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να στηριζουμε την ομαδα και να προχωραει χωρις αφεντικα μαγαζατορες και ιδιοκτητες.

σου ευχομαι οτι καλυτερο στην προσωπικη σου ζωη ,, σε περιμενω στις κερκιδες αλλα και στα εγκαινια του προπονητικου.

apaoki13

• Guest
Vedder είσαι μακράν από τα πιο σοβαρά άτομα του forum.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
να πω κιεγω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ζαγορακη που οταν ειχαμε φτασει στον γκρεμο ηρθε και μας εσωσε.

ξοδεψε απο τον χρονο του και την ηρεμια του για την ομαδα με ανιδιοτελεια.

η παραιτηση του αυτη αποδεικνυει αυτο που πρωτος ελεγε οτι δεν ειναι παραγοντας αλλα και οτι δεν ειναι λαμογιο να γατζωθει απο την καρεκλα. ουτε συμβολαιο ειχε υπογραψει οτι θα μεινει για παντα ουτε υποχρεωμενος ηταν να κατσει με το ζορι,,

δεν με ενδιαφερει να μαθω αιτιες γιατι τετοιες συζητησεις δεν εχουν να προσφερουν κατι τετοια ωρα ( ισως αργοτερα ).

για εμενα και φανταζομαι πολλους αλλους ο ζαγορακης ηταν μια διοικηση ΔΙΚΙΑ μας. πρωτη φορα ενιωσα οτι η ομαδα μας ανηκει τοσο πολυ και γιατι εμεις την στηριζαμε οικονομικα και γιατι νιωθαμε τον ζαγορ εναν απο μας.

γιαυτο και σε οποια λαθη η αδυναμιες τα ανεφερα για να γινει καλυτερη η ΔΙΚΙΑ μας διοικηση.για παραδειγμα ποτε σε διοικηση γουμενου δεν θα φωναζαμε ==> βελτιωσε το επικοινωνιακο κομματι. οπου υπηρξα υπερβολικος η αδικος εσυ μας ξερεις καλα πλεον εμας τους οπαδους και πιστευω δεν κρατησες κακια απο μας. αλλιως σου ζηταω απο καρδιας συγνωμη.

αλλωστε η στηριξη μας ηταν πιστευω ανηκουστη για τα δεδομενα της χωρας. 21,100 διαρκειας και 11,000 μετοχοι απλοχερα μονο και μονο γιατι δεν ειχαμε αλλη φορα προεδρο τιμιο και ντομπρο σαν εσενα.

δεν ειναι ωρα ομως να κολησουμε σε αυτα και γιαυτο δεν θα επεκταθω ( ουτε θα απαντησω σε υστεριες οχι γιατι δεν το θελω αλλα γιατι δεν πρεπει τετοιες ωρες.-- ο καθενας κρινεται ).

μου μενει οτι οταν ανελαβες ανοιξαν οι ουρανοι στην πολη και σημανε την ανασταση της ομαδας,,
που παντα ησουν κουλ ανετος και χαμογελαστος,,που παντα ακουγες το μακρυ μας και το κοντο μας με χαμογελο,,
που σε ολη την χωρα ολοι οι πιτσιρικαδες μας λεγανε
==> ΕΜΑς Ο ΠΡΟΕΔΡΟς ΜΑς ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ και λαμπανε απο περηφανεια.
μου μενει το οραμα του προπονητικου που υλοποιειται και ολοι θα θυμομαστε οτι ειναι ταυτοσημο με το ονομα σου.
μου μενουν ολα αυτα που εκανες για οπαδους μας οταν το ειχαν αναγκη
και φυσικα οτι απο μπουρδελο μας εκανες ομαδα σε ολα τα επιπεδα

πανω απολα ομως μου μενει οτι ο ηρθες και μας εδειξες οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να στηριζουμε την ομαδα και να προχωραει χωρις αφεντικα μαγαζατορες και ιδιοκτητες.

σου ευχομαι οτι καλυτερο στην προσωπικη σου ζωη ,, σε περιμενω στις κερκιδες αλλα και στα εγκαινια του προπονητικου.

Τι να πεις αλλο δεν υπαρχουν λογια... respect αδερφε!

bagos1

• Guest
ποιος ειναι αυτός ο μαλακας που εμφανιστηκε σημερα και ζητάει απο τον ΠΑΟΚ 2 μυρια για διαφυγόντα κερδη, μαρεσει που κανενας δεν αποκαλύπτει το ονομα του απλα λενε ότι ειναι απο μια προηγούμενη διοικηση του ΠΑΟΚ.  επισης λενε και εχουνε δικιο οτι δεν μπορει να τα απαιτησει απο την παρουσα διοικηση μιας και ειναι πρωτοδικείου η οποία και δεν εφθυνεται για χρεη προηγουμενων διοικησεων.  ακομα και μετα απο τοσα χρονια μιας κυνηγανε ρε πουστη μου δεν ξερεις τι σου ξημερώνει

Photis

• Guest
Μόνο γούμενο ή παγώνη μπορώ να σκεφτώ...!!

guest4

• Guest
Ενας προεδρος μαρχιδια δεν υπαρχει γαμω την τρελα μου ?????
Ενας που να εχει τα ιδανικα μας....
Στο καλο ρε Ζαγορακη ησουν λιγος...Γκαγκατσηδες ,δανεικοι απο παο και αλλα
περιεργα για εναν που μεγαλωσε με τα παοκσηδικα ιδανικα...
Γερασαμε και εναν προεδρο που να χει τα δικα μας πιστευω δεν ειδαμε....
Θα περιμενουμε να δουμε τον επομενο...μηπως και ειναι ενας απο μας...
και τοτε θα καταλαβουν καποιοι τι ειναι ΠΑΟΚ γιατι πολλοι δεν ξερουν τι υποστηριζουν...
Ζαγορακη ευχαριστουμε για πολλα καλα που εκανες αλλα...revolution δεν ηταν παντως...

Πάρε post και μετά ελάτε να μου πείτε
Βασικα Θωδορα....στο καλο και να μας γραφεις....τελικα ο λαθος αποδειχτηκες εσυ....παρα πολυ απλα θα μπορουσες να αποχωρησεις στο τελος της σεζον...ομορφα και ωραια χωρις να προκαλεσεις τετοιο θεμα στην ομαδα....εισαι παρα πολυ εγωιστης.....!

Οσο για το εργο αδερφια....το μεγαλυτερο το ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ....! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.....

Και για να πω και αυτο που νιωθω τοσο καιρο...σκεφτειτε την πρωτη χρονια του που ηταν η χειροτερη με την δευτερη του που ειχε ΒΡΥΖΑ διπλα του....

Μυθοποιηθηκε πολυ ο  Ζαγορακης....

ΠΑΟΚ ΡΕ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... οπως ακριβως τα γραφεις ειναι φιλε τα πραματα.

και γιατι ισως στην συνεντευξη που θα δωσει θα αναφερει περι παραγοντικων καθηκοντων που δεν του αρμοζαν, λαμογιων στο χωρο, βρωμιας κλπ κλπ, να θυμισουμε στον Θοδωρο οτι εχει κουμπαρο το αρχιλαμογιο τον Γκαγκατση και κολλητο τον Βασιλακη "ρουφαω πανω στην πιστα" Καρρα...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Και σεις αναρωτηθείτε γιατι εφυγε.
Γιατι άραγε έφυγε?

Και η πλάκα είναι ότι καποιοι θέλουν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ
να ναι ένας από μας.