8 Οκτωβρίου 2009..mpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ξαφινικα" σκάει ομαδική βόμβα στα εκατομμύρια μυαλά των μοναδικών γνησιων οπαδών...
Mpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm
mmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βόμβα διαρκειας... Από αυτές που σκάνε και "ξανασκανε" και "ξανασκανε" και σε τρελαίνουν...
Έκπληξη.....Πόνος.... Ζαλούρα.. Πόνος.......Απογοήτευση..... Πόνος...... Τρελα....Πόνος... Θολούρα...............
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

?
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ?

?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΨΟΥΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟ...
Είναι πολύ άδικο....
Ναι... Θόδωρε σε ευχαριστώ κι εγώ με τι σειρά μου!! Σε ευχαριστώ γιατί λεβέντικα ήρθες και βγήκες μπροστά σε μια πολύ θολή φάση...
Σε ευχαριστώ γιατί (ίσως χωρίς να το καταλάβεις ...) υπήρξες καταλύτης για την συσπείρωση αυτού του τόσο ταλαιπωρημένου λαου στη φάση που τον βρήκες.....
Σε ευχαριστώ γιατί ξαναθύμισες το όραμα σε όλους εμάς που ήμασταν χαμένοι ...
Σε ευχαριστώ γιατί δημοσιονομικά χειριστικές πολύ καλά την χρεωμένοι ΠΑΕ αυτά τα 2.5 χρονια....
Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες μπρός το αθλητικό κέντρο...
Σε ευχαριστώ γιατί σε αγωνιστικό επίπεδο ξεσκαρτάρισες πολύ την ομάδα...
Σε ευχαριστώ γιατί με έκανες να ξανανιώσω (έστω και από μακριά) το μεγαλείο του λαου μας όταν είναι ενωμένος..
ΑΛΛΑ ρε σκύλε............................................
..............
ΔΕΝ σε ευχαριστώ... γιατί ΟΛΑ αυτά μου τα αφίσες στη μέση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περισσότερο ΠΑΟΚ δεν με έκανες... ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΟΣΟ ΠΑΕΙ... Κανεις δεν μπορεί να με κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!
Αλλα με πίκρανες...
Με ξενέρωσες ρε σκύλε....
Όσο για το αύριο.... ΝΑΙ είμαι από αυτούς τους χρονια αρρωστημένα αισιόδοξους κι εγώ!!!
Το αύριο ανήκει στον ΠΑΟΚ.... Σε αυτήν την αναλλοίωτη ιδέα που ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ολοζώντανη μέσα μας να μας θυμίζει το μεγαλείο αυτής τις ideas..
Καλή τύχη σε ότι κανεις από δω και πέρα Θοδώρα.. Εύχομαι να δεις κι εσύ το όνειρο σου (αυτό που θεμελίωσες αλλα δεν άντεξες τελικά να ολοκλήρωσης) να γίνεται πραγματικότητα και να γουστάρεις κι εσύ σαν μέλος αυτής τις τεραστιας οικογενειας μας..
Όσο για σένα "ζισαρε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ΒΓΕΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ και θα έχεις την 100πλάσια στήριξη από αυτή που είχε ο προηγούμενος..
ΘΑ μας βρείς ΟΛΟΥΣ διπλα σου και μαζί θα συνεχίσουμε τον ανηφορικό δρόμο προς την κορυφή...
Το μεγαλείο αυτού του λαου τελειωμό δεν έχει... θα το καταλάβεις πολύ σύντομα!!
40,000 την κυριακή με ΠΑΣ.... πετάς ένα ντόρτι.... και το 70....όλοι αγκαλιασμένοι...
" ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ "ΔΙΚΕΦΑΛΕΕ"'.......