Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Βασικα Θωδορα....στο καλο και να μας γραφεις....τελικα ο λαθος αποδειχτηκες εσυ....παρα πολυ απλα θα μπορουσες να αποχωρησεις στο τελος της σεζον...ομορφα και ωραια χωρις να προκαλεσεις τετοιο θεμα στην ομαδα....εισαι παρα πολυ εγωιστης.....!

Οσο για το εργο αδερφια....το μεγαλυτερο το ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ....! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.....

Και για να πω και αυτο που νιωθω τοσο καιρο...σκεφτειτε την πρωτη χρονια του που ηταν η χειροτερη με την δευτερη του που ειχε ΒΡΥΖΑ διπλα του....

Μυθοποιηθηκε πολυ ο  Ζαγορακης....

ΠΑΟΚ ΡΕ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Photis

• Guest
Καποιοι τα λεμε (και μας βριζετε απο μεσα σας)
καποιοι Κολκες τα λενε και τους βριζετε στα φανερα.....
καποιοι Αγγελοι τα λεγαν αλλα τους πηραμε με τις ντοματες.

Εγω ξερω οτι ο καθε Λαος εχει την ηγεσια που του αξιζει! Αυτο ειναι ΘΕΩΡΗΜΑ!
Ο Λαος του ΠΑΟΚ εδιωξε σαν κλεφτη τον Παντελακη
Ο Λαος του ΠΑΟΚ ειχε 20 χρονια ΒΟΥΛΙΝΟ-ΓΟΥΜΕΝΟ-ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ και δε συμμαζευεται. (Και του χρειαστηκαν 18 απο αυτα για να καταλαβει οτι ειναι απατεωνες)
Ο Λαος του ΠΑΟΚ ειχε 2 χρονια Ζαγορακη. (Τοσο χρειαστηκε για να αρχισει τη μιρλα)

Αυτες ηταν οι ηγεσιες μας λοιπον και τα συμπερασματα δικα σας (μας)!

Εμείς διώξαμε το Ζαγοράκη..ότι και να λέτε όλοι αυτό είναι η αλήθεια..Γιατί παπάρια στήριξη κάναμε...Είπαμε κριτική αλλά το παραχ#$!$ το θέμα...Ελπίζω με Ζήση να δεκτούμε ότι αποφάσεις πάρει..όπως π.χ. να φέρει πίσω τον Σάλπι..κλπ...Στήριξη κύριοι..όχι να λέμε στήριξη και μετά να κράζουμε...

northeagle_4

• Guest
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ>ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ.ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ.

ΚΑΙ ΑΝΤΕ XXXXXXXXX

Την επόμενη φορά θα μπεις υπό σιγή. Καλά είναι να προσέχουμε τι λέμε (ασχέτως αν έχει δίκιο ή άδικο)
« Last Edit: October 09, 2009, 09:27:33 by GENTLESOS »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ

Αρκετα εχουμε χαζεψει σημερα!

kp-83

• Guest
Σήμερα ήταν μια από τις χειρότερες μέρες γιατί αποχώρησε από το τιμόνι της ομάδας ο ποιο αγαπητός και αποδεκτός άνθρωπος που είχαμε ποτέ ως πρόεδρο.Δυστηχώς δεν τον προστατέψαμε όπως θα έπρεπε λίγο η ανυπομονισία μας λίγο η συνεχής κριτική στις επιλογές του σάντος γκαγκάτσης κατσαρίδα λίγο η γκρίνια για την πορεία της ομάδας λίγο ότι ο ίδιος κουράστηκε λίγο τα μμε και ραδιόφωνα έφεραν αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα.Φταίμε πολύ φταίμε λίγο δεν ξέρω απόλυτα αλλά νομίζω ότι έχουμε ευθύνη.
Δυστηχώς πάει το όνειρο πάει το όραμα κράτησε μόλις  2,5 χρόνια, μάλλον δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να εκπληρώσει ο Ζαγοράκης τα σχεδιά του........

Εύχομε καλή επιτυχεία στον Βρύζα αν είναι ο νέος πρόεδρος, αλλά για πόσο θα αντέξει και αυτός;;;;Το καλοκαίρι πάλι θα ψαχνόμαστε;;;θα γυρήσουμε στα παλια;;;;

Ζαγοράκη σε ευχαρηστώ για όλα όσα έκανες και κυρίως γιατί έδωσες όραμα όνειρο άλλαξες λίγο τον τρόπο σκέψης μου προσπάθησες για το καλο του ΠΑΟΚ να σαι πάντα καλά και μακάρι να ήσουν για παντά ο αρχηγός μας!!!!

stelukos

• Guest

Οταν ηρθες εκεινο το καλοκαιρι του 2007.. ωντας αρχηγος της Εθνικης Ελλαδος που σηκωσε το Ευρωπαικο στην Πορτογαλια.. και παρατωντας την σιγουρη θεση στο πλαι του Ρεχαγκελ για να μπλεξεις με μια ομαδα χωρις αρχη και τελος.. και χωρις μελλον στον οριζοντα εκεινη την περιοδο.. βαζωντας το κεφαλι σου στον κουβα με τα σκατα και ρισκαρωντας την προσωπικη σου και την οικογενειακη σου γαληνη.. οχι για να βγαλεις λεφτα.. αλλα για να βοηθησεις τον συλλογο στον οποιο ανδρωθηκες και αγαπησες..  ειχα πει απο μεσα μου οτι δεν θα αντεξεις ουτε 1 χρονο με μας τα τρελοκομεια...
Περνωντας ο καιρος ειδα οτι ειχες οραμα.. το οποιο το περασες και στον λαο.. ο οποιος σε ακολουθησε τυφλα.. χιλιαδες διαρκειας χιλιαδες νεοι μετοχοι.. χαμος καθε Κυριακη η Τουμπα θυμιζε αλλες εποχες.. απο την γκρινια και την μιζερια περασαμε στην αισιοδοξια και στην πιστη για καλυτερες μερες...

Τωρα 2 χρονια και κατι λιγους μηνες μετα.. μεσα σε ενα απογευμα παμε να τα γκρεμισουμε ολα... και δεν σου ριχνω ευθυνες για αυτο.. και εσυ οπως ολοι οι προεδροι ημερομηνια ληξης ειχες.. ειχες τους λογους σου.. παραιτηθηκες.. τελος.. καλως η κακως δικη σου αποφαση ειναι..  
Αυτο που με στραβωσε ειναι πως αυτο ο κοσμος που εγινε χαλι να τον πατησεις.. εκανε τοσες υποχωρησεις..δεχτηκε πραγματα που σε αλλα χρονια θα ηταν αιτια πολεμου στην Θεσσαλονικη ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕΣ!
Δεν αξιζουμε ρε Θοδωρη αυτη τη γαμω ανακοινωση 50 λεξεων..  δεν αφηνεις μια απλη θεση σε μια δουλεια και λες ενταξει δεν γαμιεται.. ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!
Μας(τουλαχιστον με γιατι καποιοι μπορει και να χαρηκαν) αρρωστησες σημερα.. σαν να με μαχαιρωσαν 30 φορες στην καρδια και ζω ακομα ετσι νοιωθω τωρα.

Δεν θα πω περισσοτερα.. δεν εχει και νοημα πλεον.. προεχει η επομενη μερα...
Οσοι την βλεπετε αισιοδοξα χαιρομαι.. και θα ηθελα πραγματικα και γω να ειμαι ενας απο εσας.. εγω βλεπω σκατα στον οριζοντα.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΛΑΘΟΣ.. οχι για μενα αλλα για το καλο του ΠΑΟΚ!

Υ.Γ. Η μικροτερη τιμη που θα μπορουσαμε να κανουμε στον Ζαγορακη ειναι το προπονητικο κεντρο να παρει το ονομα του.. οταν περασουν πολλα πολλα χρονια στο μελλον.. να εχουμε να θυμομαστε οτι ηταν αυτος
 που το οραματιστηκε και συνεβαλε ωστε να γινει πραξη!(ιδεα του north που με βρισκει απολυτα συμφωνο!)

Υ.Γ.2. Τετοιες ωρες μονο η διχονοια και ο εμφυλιος μας ελειπαν.. κανονιστε την πορεια σας καποιοι απο εσας που εμφανιζεστε μονο οταν αναλαμβανει η παραιτειται ο προεδρος.. οταν χανουμε 0-4 εντος εδρας.. η οταν μιλαμε για Σαλπιγγιδη και λετε τις μαλακιες σας...  ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!

μπραβο ρε μπιβαρε

στο μονο που θα διαφωνήσω είναι οτι αν αναλάβει ο Ζήσης θα είμαστε ακόμα καλύτερα.

έχουμε φάει τοοοοοοοοοοοση ήττα.

ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΡΕ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Καποιοι τα λεμε (και μας βριζετε απο μεσα σας)
καποιοι Κολκες τα λενε και τους βριζετε στα φανερα.....
καποιοι Αγγελοι τα λεγαν αλλα τους πηραμε με τις ντοματες.

Εγω ξερω οτι ο καθε Λαος εχει την ηγεσια που του αξιζει! Αυτο ειναι ΘΕΩΡΗΜΑ!
Ο Λαος του ΠΑΟΚ εδιωξε σαν κλεφτη τον Παντελακη
Ο Λαος του ΠΑΟΚ ειχε 20 χρονια ΒΟΥΛΙΝΟ-ΓΟΥΜΕΝΟ-ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ και δε συμμαζευεται. (Και του χρειαστηκαν 18 απο αυτα για να καταλαβει οτι ειναι απατεωνες)
Ο Λαος του ΠΑΟΚ ειχε 2 χρονια Ζαγορακη. (Τοσο χρειαστηκε για να αρχισει τη μιρλα)

Αυτες ηταν οι ηγεσιες μας λοιπον και τα συμπερασματα δικα σας (μας)!

πες τα ρε αδερφε γιατι μερικοι συνεχιζουν να θελουν χαιδεμα στ'αυτια..ο λαος αυτο, ο λαος εκεινο...εχουμε συνηθισει να γκαβλωνουμε με το αυτονοτητο τοσα χρονια. ΑΛΗΘΕΙΕΣ χρειαζομαστε ρε, ετσι θα πεταξεις εξω κ τους 30. Με καλυψη κ αυτοχαιδεμα δε θε βγαλουμε ακρη ποτε. αΛΗΘΕΙΕΣ οσο σκληρες κ αν ειναι.

Offline Suicidal

• Βασικός
σαν να με μαχαίρωσαν 30 φορές στην καρδιά και ζω ακόμα έτσι νοιώθω τώρα.
έψαχνα πρωινιάτικα λόγια να εκφράσω την κατάστασή μου,
πάγωσα κυριολεκτικά μόλις διάβασα τα μαντάτα,
το μυαλό μου είναι σκέτος αχταρμάς και έχω 10 ώρες δουλειάς μπροστά μου.
biv, δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα....
(Μα τον Θεό, όλη νύχτα φύδια ονειρευόμουνα, ορίστε Billy)

Θόδωρε Ζαγοράκη, δίνω το Βασίλειό μου να μπώ για ΕΝΑ λεπτό στο μυαλό σου,
ευχαριστώ για το όραμα που με έδωσες, τον κόμπο στον λαιμό μου όμως
ποιός και τί θα μου τον λύσει....

Π . Α . Ο . Κ .
ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ
ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
8 Οκτωβρίου 2009..mpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ξαφινικα" σκάει ομαδική βόμβα στα εκατομμύρια μυαλά των μοναδικών γνησιων οπαδών...

Mpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm mmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βόμβα διαρκειας... Από αυτές που σκάνε και "ξανασκανε" και "ξανασκανε" και σε τρελαίνουν...

Έκπληξη.....Πόνος.... Ζαλούρα.. Πόνος.......Απογοήτευση..... Πόνος...... Τρελα....Πόνος... Θολούρα...............

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????????????????????????????

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ????????

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΨΟΥΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Είναι πολύ άδικο....

Ναι... Θόδωρε σε ευχαριστώ κι εγώ με τι σειρά μου!! Σε ευχαριστώ γιατί λεβέντικα ήρθες και βγήκες μπροστά σε μια πολύ θολή φάση...

Σε ευχαριστώ γιατί (ίσως χωρίς να το καταλάβεις ...) υπήρξες καταλύτης για την συσπείρωση αυτού του τόσο ταλαιπωρημένου λαου στη φάση που τον βρήκες.....

Σε ευχαριστώ γιατί ξαναθύμισες το όραμα σε όλους εμάς που ήμασταν χαμένοι ...

Σε ευχαριστώ γιατί δημοσιονομικά χειριστικές πολύ καλά την χρεωμένοι ΠΑΕ αυτά τα 2.5 χρονια....

Σε ευχαριστώ γιατί έβαλες μπρός το αθλητικό κέντρο...

Σε ευχαριστώ γιατί σε αγωνιστικό επίπεδο ξεσκαρτάρισες πολύ την ομάδα...

Σε ευχαριστώ γιατί με έκανες να ξανανιώσω (έστω και από μακριά) το μεγαλείο του λαου μας όταν είναι ενωμένος..

ΑΛΛΑ ρε σκύλε............................................ ..............

ΔΕΝ σε ευχαριστώ... γιατί ΟΛΑ αυτά μου τα αφίσες στη μέση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περισσότερο ΠΑΟΚ δεν με έκανες... ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΟΣΟ ΠΑΕΙ... Κανεις δεν μπορεί να με κάνει περισσότερο ΠΑΟΚ γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!!

Αλλα με πίκρανες...

Με ξενέρωσες ρε σκύλε....

Όσο για το αύριο.... ΝΑΙ είμαι από αυτούς τους χρονια αρρωστημένα αισιόδοξους κι εγώ!!!

Το αύριο ανήκει στον ΠΑΟΚ.... Σε αυτήν την αναλλοίωτη ιδέα που ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ολοζώντανη μέσα μας να μας θυμίζει το μεγαλείο αυτής τις ideas..

Καλή τύχη σε ότι κανεις από δω και πέρα Θοδώρα..  Εύχομαι να δεις κι εσύ το όνειρο σου (αυτό που θεμελίωσες αλλα δεν άντεξες τελικά να ολοκλήρωσης) να γίνεται πραγματικότητα και να γουστάρεις κι εσύ σαν μέλος αυτής τις τεραστιας οικογενειας μας..

Όσο για σένα "ζισαρε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ΒΓΕΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ  και θα έχεις την 100πλάσια στήριξη από αυτή που είχε ο προηγούμενος..

ΘΑ μας βρείς ΟΛΟΥΣ διπλα σου και μαζί θα συνεχίσουμε τον ανηφορικό δρόμο προς την κορυφή...

Το μεγαλείο αυτού του λαου τελειωμό δεν έχει... θα το καταλάβεις πολύ σύντομα!!

40,000 την κυριακή με ΠΑΣ....  πετάς ένα ντόρτι.... και το 70....όλοι αγκαλιασμένοι...

" ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ "ΔΙΚΕΦΑΛΕΕ"'.......
« Last Edit: October 09, 2009, 08:27:29 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
Βασικα Θωδορα....στο καλο και να μας γραφεις....τελικα ο λαθος αποδειχτηκες εσυ....παρα πολυ απλα θα μπορουσες να αποχωρησεις στο τελος της σεζον...ομορφα και ωραια χωρις να προκαλεσεις τετοιο θεμα στην ομαδα....εισαι παρα πολυ εγωιστης.....!

Οσο για το εργο αδερφια....το μεγαλυτερο το ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ....! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ Η ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.....

Και για να πω και αυτο που νιωθω τοσο καιρο...σκεφτειτε την πρωτη χρονια του που ηταν η χειροτερη με την δευτερη του που ειχε ΒΡΥΖΑ διπλα του....

Μυθοποιηθηκε πολυ ο  Ζαγορακης....

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... οπως ακριβως τα γραφεις ειναι φιλε τα πραματα.

και γιατι ισως στην συνεντευξη που θα δωσει θα αναφερει περι παραγοντικων καθηκοντων που δεν του αρμοζαν, λαμογιων στο χωρο, βρωμιας κλπ κλπ, να θυμισουμε στον Θοδωρο οτι εχει κουμπαρο το αρχιλαμογιο τον Γκαγκατση και κολλητο τον Βασιλακη "ρουφαω πανω στην πιστα" Καρρα...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αν και περασαν πανω απο 12 ωρες απο την ωρα της παραιτησης του ζαγορακη ακομη δεν μπορω να συνειδητοποιησω τι συνεβη αν και οπως εγραψα και σε αλλο ποστ μου, ημουν 100% σιγουρος οτι ειχε φτασει το τελος και για αυτον...αλλα τελικα αλλο να το σκεφτεσαι και αλλο να το βλεπεις να πραγματοποιειται...
βασικα για να πω την αληθεια νοιωθω σαν κατι να ξεριζωθηκε απο μεσα μου....γιατι τον θοδωρη τον αισθανομουν δικο μου ανθρωπο...και τον αισθανομαι ακομη ασχετα αν μετα τα χθεσινα στραβωσα απιστευτα με την παρτη του...τουλαχιστον μεχρι να μας εξηγησει τους λογους της παραιτησης του...
ειναι απο τις ελαχιστες φορες στην ζωη μου που ειμαι τοσο πολυ μπερδεμενος....πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει να κανω....ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι και σκεφτομουνα αν θα επρεπε να παμε μια βολτα απο το σπιτι του ζαγορ μηπως και αλλαξει γνωμη και απο την αλλη ελεγα οχι ρε πουστη μου ΠΑΟΚ ειμαστε και δεν παρακαλαμε κανεναν,αυτοι πρεπει να μας παρακαλανε....μετα σκεφτομουνα αν θα επρεπε σημερα στις 12 το μεσημερι να παμε στην ΤΟΥΜΠΑ για να δειξουμε στον ζηση οτι ειμαστε κοντα του και οτι δεν πρεπει να αφησουν στην μεση αυτο που εκαναν με τοσο κοπο...αλλα ουτε γι'αυτο ειμαι σιγουρος...και οχι επειδη δεν γουσταρω τον βρυζα ή δεν τον εχω εμπιστοσυνη αλλα απλα για να μην καει και αυτος...
αλλα και αν παλι αρνηθει ο ζησης μετα τι?
παντως συνεχιζω να μην μπορω να δω καθαρα....ελπιζω κατα την διαρκεια της ημερας να ηρεμησω και να ξεκαθαρισουν ορισμενα πραγματα στο μυαλο μου....
κι επειδη οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι απ'οτι βλεπω σε μια μπερδεμενη κατασταση ας βοηθησει ο ενας τον αλλον να δουμε την επομενη μερα του ΠΑΟΚ με αισιοδοξια και να μην σφαζομαστε μεταξυ μας....οι πρωτες ωρες που ηταν και οι πιο δυσκολες περασαν και μεχρι χθες δικαιολογουσα τα παντα και τους παντες για ολες τις αντιδρασεις τους γιατι ηταν εν βρασμω αλλα απο δω και περα ακραιες αντιδρασεις μονο κακο κανουν....και στον ΠΑΟΚ μας και σε εμας τους ιδιους....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγώ πάντως αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Ζαγοράκης την έκανε επειδή οι οπαδοί "γκρινιάζαμε" και θα πω και κάτι "ρατσιστικό" (προκαταβολικά συγγνώμη) πάνω σε αυτό.

Όσοι το πιστεύουν αυτό μάλλον η επαγγελματική τους δραστηριότητα αφορά θέση δημοσίου...ή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Συγγνώμη αλλά ειλικρινά το πιστεύω. Δεν μπορεί να πιστεύει ο κόσμος (που ξεκωλιάστηκε να τα σκάει) ότι ο ηγέτης του που του παρουσίασε πλάνο, κινήσεις, επενδυτικές στρατηγικές, πήρε ρηξικέλευθες αποφάσεις, έκανε τομές και άλλα,  την έκανε λόγω γκρίνιας...

Αναλογιστείτε! είναι σαν να την κάνει ο Δντής της Χ Βιομηχανίας με ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ (εκατομυρίων) επειδή οι κλητήρες και η μισή 2η βάρδια "γκρίνιαζε" με τις αποφάσεις του...

όσο τογράφω...τόσο ποιο ΓΕΛΟΙΟ μου φαίνεται.

Είμαστε μαλάκες που καθόμαστε και διαβάζουμε "Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης για λόγους ευθιξίας, επειδή των τρώγαν οι οπαδοί, επειδή οι κάφροι των διώξαν"...ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΤΑΦΟΡΕΣ! στο πρόσωπο των οπαδών του ΠΑΟΚ που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να την αγάπη τους για την ομάδα! οι περισσότεροι πληρώνοντας μεγαλύτερα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ κόστη από ότι ενέχει ηοικονομική ένοια...Είναι κακό που αποδεχόμαστε να αιωρούνται στον αέρα τέτοιες μαλακισμένες και σιχαμερές απόψεις...ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ?

Η μόνη μου μομφή επί του παρόντως είναι η ΚΑΚΗ συγκυρία στην οποία επέλεξε ο Ζαγοράκης να παραιτηθεί...Καταλύει την άμυνα του Συλλόγου παραιτούμενος μια μέρα μετά τα "σκηνικά" (κατα όνομα και ουσία!!!) στη Σουρωτή. Περίμενα μια ποιο ορθολογική προσέγγιση! Όπως περίμενα ποιο ορθολογική συμπεριφορά στα θέματα  Γκαγκάτση και Σάντος όντας από ότι αφέθηκε να εννοηθεί 100% χειριζόμενα από τον ίδιο.

Κατά τα λοιπά νομίζω (και θα το γράψω ΤΩΡΑ με όποιο κίνδυνο ενέχει αυτή η τοποθέτηση) ότι ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει με τον Ζαγοράκη...Ο Ζαγοράκης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ πέρα από το να ΕΝΩΣΕΙ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ! σαν γνήσιος αρχηγός που ήταν! Τα τεχνικά, οικονομικά και οργανωτικά μυαλά στην ΠΑΕ ΜΕΝΟΥΝ και ΟΛΟΙ  όσοι μπορούν τώρα μετα το ΑΛΜΑ του ΠΑΟΚ με το Ζαγοράκη, να συνεχίσουν να δίνουν στον ΠΑΟΚ αλματώδη πορεία!

Το να σκοτωθούμε μεταξύ μας πάλι και να μιλάμε για εμείς και εσείς μόνο κακό μπορεί να κάνει! και να αδειάσει και τις δικές τους μπαταρίες...

Είμαι πεπεισμένος ότι ίσως έγινε και για το καλύτερο το ότι έγινε! Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετάξει πλέον με γερές βάσεις! αυτές που έδωσε η 100% ΣΑΡΩΤΙΚΗ στήριξη στον οραματισμό και στο συναισθηματισμό του Ζαγοράκη! έγινε το άλμα για να βγείς από τη λάσπη...Τώρα ας  συνεχίσουμε με τεχνοκρατικές διαδικασίες...ΚΑΙ Συναισθηματισμό ΜΟΝΟ από την κερκίδα!!! ΠΑΟΚ

ΥΓ..ας είμαστε επιφυλακτικοί για τους λόγους τους οποίους έγινε η παραίτηση...Δε ξέρουμε τι σταυρό μπορεί να κουβαλάει ένας άνθρωπως! έυχομαι να είναι ολα καλά! δΕ του αξίζει στραβή τώρα...

Offline pagoyras

• Κερκίδα
  • *
Ενας προεδρος μαρχιδια δεν υπαρχει γαμω την τρελα μου ?????
Ενας που να εχει τα ιδανικα μας....
Στο καλο ρε Ζαγορακη ησουν λιγος...Γκαγκατσηδες ,δανεικοι απο παο και αλλα
περιεργα για εναν που μεγαλωσε με τα παοκσηδικα ιδανικα...
Γερασαμε και εναν προεδρο που να χει τα δικα μας πιστευω δεν ειδαμε....
Θα περιμενουμε να δουμε τον επομενο...μηπως και ειναι ενας απο μας...
και τοτε θα καταλαβουν καποιοι τι ειναι ΠΑΟΚ γιατι πολλοι δεν ξερουν τι υποστηριζουν...
Ζαγορακη ευχαριστουμε για πολλα καλα που εκανες αλλα...revolution δεν ηταν παντως...

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε παιδιά μην φέρνετε την καταστροφή και το τέλος του κόσμου. Ο Βρύζας μπορεί να πετύχει ο,τι πέτυχε ο Ζαγοράκης αρκεί να έχει δίπλα του τα πρόσωπα που βοήθησαν και τον Θόδωρο. Και φυσικά να μην χαθεί το κλίμα διαφάνειας που υπήρχε σε όλους τους τομείς μέχρι σήμερα. Γιατί πέτυχε ο Θόδωρος να συσπειρώσει τον κόσμο? Γιατί από την πρώτη στιγμή τα έκανε όλα φανερά και έλεγε την αλήθεια στον κόσμο. Ε το ίδιο μπορεί να γίνει και τώρα. Δεν καταλαβαίνω την μίρλα και την απαισιοδοξία μερικών. Ο Θόδωρος μας έδειξε τον δρόμο και αυτόν το δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε χωρίς κραυγές, χωρίς αντιπαραθέσεις. Με το να μαλώνουμε μεταξύ μας το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να βλάπτουμε τον ευατό μας και τον ΠΑΟΚ.

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΜΗ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

υ.γ. όσοι κράζουν τον Ζαγοράκη πρέπει να καταλάβουν ότι το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βλάπτουν την ενότητα του κόσμου. Τέτοιες τοποθετήσεις δεν πρέπει να γίνονται δημόσια, ειδικά αυτή τη στιγμή. Ας μην είμαστε αχάριστοι και ας δούμε πως θα βγούμε πιο δυνατοί από δω και πέρα
« Last Edit: October 09, 2009, 09:58:10 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline petrov

• Αλλαγή
Κάποιες πρώτες σκέψεις για την χθεσινή -ομολογουμένως ξαφνική- απόφαση

1. Όσο δεν ξεκαθαρίζει ο ίδιος ο Ζαγοράκης τις αιτίες της παραίτησής του θα παρατηρείται το νοσηρό κλίμα των κουτσομπολιών, των εικασιών και της παραφιλολογίας. "Θα μπει υπουργός στο ΠΑΣΟΚ, όχι μάλωσε με το ΠΑΣΟΚ γιαυτό και έφυγε επειδή άλλαξε κυβέρνηση, τον διώξαμε εμείς επειδή γκρινιάξαμε" και πάει λέγοντας.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω εντός και εκτός Π.Α.Ο.Κ. την έκφραση "προσωπικοί λόγοι". Στο 99,9 τοις εκατό των περιπτώσεων οι λόγοι δεν είναι προσωπικοί. Τα είδαμε και στην περίπτωση Παπαδόπουλου που έμειναν στο σκοτάδι πόσο ωφεληθήκαμε. Όπως παραδέχτηκε στην ανακοίνωσή του και ο ίδιος ο Ζαγοράκης, χρωστάει κάποιες εξηγήσεις σε αυτούς τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που στήριξαν με κόπο και χρήμα την παρουσία του σχήματός του στη διοίκηση. Όσο το γρηγορότερο το κάνει τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο. Κατά τη γνώμη μου αυτό έπρεπε να είχε γίνει από χτες και να γλιτώσουμε όλο αυτό το σούσουρο σε ραδιόφωνα, εφημερίδες και σάιτ που θυμίζει μεσημεριανό σόου.

2. Σε τέτοιες στιγμές, δεν τίθεται ζήτημα δικαίωσης. Δεν είναι δηλαδή ότι όποιος έκανε κριτική δικαιούται να βγει τώρα από πάνω και να πει σας τα λεγα. Άλλωστε ο Ζαγοράκης έφυγε με πολύ διαφορετικό τρόπο από τους προηγούμενους προέδρους, και εκτός από τις ελπίδες του κόσμου να συνεχίσει, δεν πρόδωσε την ομάδα ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία και ούτε γαντζώθηκε από την εξουσία. Αυτό είναι υπέρ του.
Η κριτική δε γίνεται για να ρίξει κάποιον. Γίνεται για να τον βελτιώσει. Όσο δεν το καταλαβαίνουμε αυτό θα βρισκόμαστε στην κλασική ελληνική νοοτροπία του άσπρο ή μαύρο.

3.Εννοείται ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι υπεράνω προσώπων και δεν βασίζει την ύπαρξη ή τη βιωσιμότητά του σε ένα άτομο. Αρκεί να γίνουν δίδαγμα όσα ζήσαμε τα τελευταία χρόνια, να καταλάβουμε όλοι ότι από τη στιγμή που αυτός ο τεράστιος ΛΑΟΣ συσπειρωθεί και δουλέψει συλλογικά γύρω από ένα κοινό σκοπό, μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Αυτά προς το παρόν, νομίζω ότι όσο εμβαθύνουμε στους λόγους της αποχώρησης χωρίς να γνωρίζουμε το τι ακριβώς ώθησε τον Ζαγοράκη να παραιτηθεί, γράφουμε μυθιστορήματα και όχι απόψεις.

Offline cure

• Αλλαγή
Όσοι κατηγορούν το λαό που έφυγε ο Ζαγοράκης σπέρνουν τη διχόνοια και δεν έχουν καταλάβει ποτέ τους ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ αυτά τα 2,5 χρόνια ήταν η ενότητα του κόσμου. Αυτοί θεωρούν ότι ήταν ο Ζαγοράκης. Ζούνε σε παράλληλο σύμπαν.
Ο κόσμος ο ενωμένος είναι αυτός που και έβγαλε το κάρο από τη λάσπη και θα συνεχίσει να το κάνει. Αρκεί να βρεθεί ο εγγυητής της ενότητας. Αυτός αφού έφυγε ο Ζαγοράκης θα είναι ο Βρύζας. Τίποτα παραπάνω.

Το αν διαλυθεί ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από το αν συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι ή αν το διαλύσουμε το μαγαζί. Πάψτε επιτέλους να κατηγορείτε τον κόσμο.

Πάψτε να δίνετε πάτημα σε απόψεις σαν του αρχιδιού του δημοσιοβλάχου ΠΑΟΚάρχη που μας λέει πως διώξαμε τον Ζαγοράκη. Εσύ ρε παλιόπουστα τον έδιωξες. Τι ονειρεύεσαι πουστράκι τώρα; Έναν λαό απίκο να μη μιλάει σε κατσαρήδες και γκαγκάτσηδες; Αυτούς που γλύφετε με τον άλλον τον υπεράνω συνάδερφό σου. Τι ονειρεύεστε ρε; Έναν λαό ευνουχισμένο και φοβισμένο να μη τους φύγει ο κάθε Ζαγοράκης και να τουμπεκιάζονται σε νέους γκαγκάτσηδες και κατσαρήδες; Κι εσάς να περνάτε γραμμές; Αυτό δεν ονειρεύεστε; Καλόν ύπνο. Άκου ο κόσμος έδιωξε τον Ζαγοράκη...

Αν είστε δημοσιογράφοι πες τε μας για τα 2 εκατομύρια που ζητάει ο παντελονάτος; Ναι ρε ο τάκης ο πανελούδης ζητάει λεφτά από την ΠΑΕ!!!! Κι εκεί καρτέλα ο παντελονάτος.

Τι έγινε αδέρφια; Νομίζετε πως ονειρεύεστε και δεν ήπιατε καφέ με αυτά που διαβάζετε; Το γράφουν οι εφημερίδες, δεν το λέω εγώ. Το είπαν και στο ραδιόφωνο έμμεσα το πρωί.

Ας βγούνε οι υπερδημοσιογράφοι της αυλής που έχουν ξεσκιστεί να γλύφουν τον κατσαρή να μας το επιβεβαιώσουν ή να βγάλουν μαλάκες τους συναδέρφους τους.

Άντε αφήστε όλοι το λαό ήσυχο ρε! Όλα τα δώσαμε. Όλα. Απλά ο Θόδωρος τρελάθηκε με αυτά που είδε μέσα στον ΠΑΟΚ.

Όσο κλείνετε τα μάτια σε αυτό και κατηγορείτε αδέρφια σας, τόσο πορευόμαστε προς την καταστροφή.

Στηρίξτε με λύσσα τον Ζήση Βρύζα. Στηρίξτε με λύσσα τον ΠΑΟΚ. Μη σπέρνετε διχόνοια στο λαό με το φταίς εσύ και ο άλλος. Βάλτε τον πληγωμένο εγωισμό σας στην άκρη. Ο ΠΑΟΚ θέλει ενότητα στον κόσμο του και όχι πρόσωπα.
Ο Ζαγοράκης έφυγε. Καταλάβετέ το τώρα. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ακόμα εδώ.

12 η ώρα ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα και πάει για ακόμη ψηλότερα. Από μας εξαρτώνται όλα. Έχετε 2 ώρες να το συνειδητοποιήσετε. Στήριξη στον Ζήση.
« Last Edit: October 09, 2009, 10:10:12 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apaoki13

• Guest
Ενας προεδρος μαρχιδια δεν υπαρχει γαμω την τρελα μου ?????
Ενας που να εχει τα ιδανικα μας....
Στο καλο ρε Ζαγορακη ησουν λιγος...Γκαγκατσηδες ,δανεικοι απο παο και αλλα
περιεργα για εναν που μεγαλωσε με τα παοκσηδικα ιδανικα...
Γερασαμε και εναν προεδρο που να χει τα δικα μας πιστευω δεν ειδαμε....
Θα περιμενουμε να δουμε τον επομενο...μηπως και ειναι ενας απο μας...
και τοτε θα καταλαβουν καποιοι τι ειναι ΠΑΟΚ γιατι πολλοι δεν ξερουν τι υποστηριζουν...
Ζαγορακη ευχαριστουμε για πολλα καλα που εκανες αλλα...revolution δεν ηταν παντως...

Πάρε post και μετά ελάτε να μου πείτε

Μυθοποιηθηκε πολυ ο  Ζαγορακης....

ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ... οπως ακριβως τα γραφεις ειναι φιλε τα πραματα.

και γιατι ισως στην συνεντευξη που θα δωσει θα αναφερει περι παραγοντικων καθηκοντων που δεν του αρμοζαν, λαμογιων στο χωρο, βρωμιας κλπ κλπ, να θυμισουμε στον Θοδωρο οτι εχει κουμπαρο το αρχιλαμογιο τον Γκαγκατση και κολλητο τον Βασιλακη "ρουφαω πανω στην πιστα" Καρρα...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Να βάλουμε τον μπάμπη το σουγιά. ΟΥΓΚ.

Γουστάρω που μερικοί θεωρείτε υπερβολικό τον north. Αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν. Η αχαριστία πράγματι θα έπρεπε να είναι ποινικά κολάσιμο αδίκημα. Σε έβγαλε από τα σκατά, μπήκε μπροστά και συσπείρωσε τον κόσμο που ο ένας κοιτούσε στην ανατολή και ο άλλος την δύση. Τώρα είναι λίγος.

Αφήστε μας τουλάχιστον να ηρεμήσουμε και να προσπαθησουμε να δεχτούμε ότι αν τελικά αναλάβει ο Βρύζας θα συνεχίσει το καράβι την πορεία του. Μην μας γαμάτε τα νεύρα με μαλακίες 13χρονων.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
πως την λενε την παροιμια για την αχαριστια;
κανεις πιο αχαριστος απο τον ευεργεθεντα;
ε κατι τετοιο με λιγη μαλακια απ ολα και εδεσε το γλυκο
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
οποιος ετυχε χτες το βραδυ ν ανοιξει ραδιοφωνο ειμαι σιγουρος οτι θα ενιωσε οπως ενιωσα κι εγω!!!<<μπραβο μαγκα ζαγορακη τους τ αρπαξες χοντρα και εφυγες>>!!!!βγαινανε γαυροι και σκουληκια και μας ειρωνευονταν!!!οι γαυροι να λενε ειναι λογικο να φυγει ο ανθρωπος αφου εμπλεξε με απολιτιστους και μπεκρηδες και να πουλανε τρελα σ αδερφια ΠΑΟΚτσηδες και να λενε για τη φυγη ζαγορακη φταει ο κοκκαλης και ολυμπιακος!!!
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ????ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ???!!!<<ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ>>!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ???ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ Θ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!
ΥΓ1=και μη μου πειτε τη κλασσικη μαλακια <<κλεισε το ραδιοφωνο νικολακη και τ αυτια σου και μην τους ακους>>!για μενα οποιος απαξιει την αποψη της κοινης γνωμης ειναι βαθια νυχτωμενος!
ΥΓ2=καποιοι το χετε κουρασει το θεμα με την αγαπη προς το θοδωρο!τι ειστε γκομενες του ειστε???εγω εχω τη συνειδηση μου καθαρη οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΑΟΥ γιατι τον στηριξαμε οσο κανενα αλλο!
                                             ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Nho

• Guest
Καλά τα όσα έκανε ο Θώδορος (έκανε και λάθη φυσικά)... Σίγουρα έδωσε όραμα , έφερε το κόσμο ξανά στο γήπεδο κλπ.

ΑΛΛΑ

άκουγα χτες στα ράδια που βγαίναν και μιλούσαν
Σήμερα πέθανε ο ΠΑΟΚ
Σήμερα έσπασε η μία φτερούγα του δικεφάλου

Ρεεε τι λέτε ρεεεε;;; Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε; Απόλλων Καλαμαριάς;
Ελπίζω μόνο το πρόβλημα του Ζαγόρ να είναι οικογενειακό γιατί αν είναι τίποτα άλλο δύσκολο ο ΠΑΟΚτσης θα το αφήσει να περάσει έτσι...

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και δεν κολλάει πουθενά, άντεξες με Μπάτμαν κ Γουμενο τώρα θα κολλήσεις; Ακου πέθανε ο ΠΑΟΚ!!