Φίλε torci , όλοι μας πιστεύουμε πλέον στα παιδιά που άφησε πίσω ο Ζαγοράκης...Το θέμα είναι οτι η τράπουλα έχει 4 Άσσους , κάποτε τελειώνουν και αυτοι...Μακάρι να μπορέσει ο Βρύζας να συνεχίσει τον δρόμο που χάραξε ο Ζαγοράκης , να μείνει αδιάφορος απο την βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου , να μην τον αγγίξει τίποτα , να πάει τον ΠΑΟΚ μπροστά εκεί που τον ονειρευόμαστε.Για τον ΠΑΟΚ και για τον καθένα απο εμάς , πάντα θα υπάρχει αύριο , το θέμα είναι τι αύριο θα είναι αυτό..Θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ στα λαμόγια , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ και πάλι κομπάρσο , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ πάλι σε χρέη , θα είναι ένα αύριο με το άγχος της συμμετοχής σε επερχόμενες διοργανώσεις,θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ των 7000 εισητηρίων , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ των 2000 διαρκείας , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ του μελβα, θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ των μισθομένων οπαδών.Ο Ζαγοράκης τα ξερίζωσε όλα αυτά μέσα σε 2 χρόνια.Γι'αυτό και τον αγάπησα , γι'αυτό και τον υπερασπίστηκα , για αυτόν εκανα τα πάντα και ήμουν διαθετημένος να κάνω τα πάντα .Όλα αυτά είχαν έναν σκοπό .ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ , ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ , ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.
Διαπιστώνω οτι τελικά για πολλούς ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρχιδάτος...αυτό βρήκαν να πούν αυτήν την ώρα.Ο Ζαγοράκης δεν άφησε τιποτα καλό στον ΠΑΟΚ , μόνο τα αρχίδια του είναι μικρά.Είναι κρίμα.Δεν ξέρω τι να γράψω , πώς να το γράψω και τι να πω.Βαρέθηκα, κουράστηκα , δεν αντέχω άλλο αυτή η ομάδα να βγάζει το μάτι της με το ίδιο της το χέρι.
Δυστυχώς ακόμη και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ φάγανε την προπαγάνδα γαύρων,βάζελων,σκουλικιών.Αυτο που θέλανε οι τελευταιοι το καταφέρανε και μαζί με αυτούς και αρκετοί "δικοί" μας.
Έκανε λάθοι ο Ζαγοράκης , ΝΑΙ , κανείς αλάνθαστος , ήταν λάθοι όμως που δεν είχαν συμφέρον και σκοπιμότητα.
Πολεμήθηκε όσο τίποτα αλλο απο ΜΜΕ , αθήνα κτλ , πολεμήθηκε όσο ποτε άλλος πρόεδρος του ΠΑΟΚ.Αυτοί κάτι ξέρανε και το κάνανε αυτό.Έβλεπαν το όραμα που έδινε αυτός ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ .Το δυστήχημα ήταν οτι αυτοί το έβλεπαν , κάποιοι απο εμάς κλείνανε τα μάτια τους.
Μετά τον τελικό της Νάντ ,μετά τα χαμένα αδέλφια, είναι μία απο τις πιο μαύρες μέρες της ασπρόμαυρης ζωής μου...Λυπάμε και γι'αυτους που τρέχουν να με παρεξηγήσουν και να το παίξουν θεματοφύλακες του λαού του ΠΑΟΚ.Θέλω να τους υπενθυμίσω οτι είμαι και εγώ λαός του ΠΑΟΚ .Εύχομαι στον Ζήση να αναλάβει την προεδρία της διοίκησης , να κλείσει τα αυτιά του σε ολους και όλα και να συνεχίσει το έργο του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Θόδωρε σε ευχαριστώ για όλα.Σε ευχαριστώ που μας εβγαλες απο τα σκατά και άνοιξες τον δρόμο..Εύχομαι να βρείς πλέον την ηρεμία σου.Το όνομα σου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Υ.Γ. Ας κάνουμε΄ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ