Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
τα πουστρακια καταφεραν να μας διαλυσουν για αλλη μια φορα...
μπασταρδοι κωλομαγκες αντε γαμηθειτε γαμω το μουνι που σας πεταγε
βαλτε τα ροπαλα στον πατο σας

+1000000 ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
πάντως στο contra λέει κάτι οτι ο Ζαγορ ληταν στο αγιο ορος απο το πρωι της τεταρτης πραγμα ππου σημαίναι οτι μάλλον την απόφαση την είχε πάρει ηδη

αρα ταλείως ακυρα και βεβιασμενα τα οσα λέγονται περι των επεισοδιων

Δε θα ηταν καλυτερα να μας τα πει αυτος πριν μας τα πει ο κοντρας, το σκουλικοπολις, το ραδιο αρβυλα και ο μπαμπης ο σουγιας? 1000 καλα εκανε για τον ΠΑΟΚ και θα τον αγαπαμε για παντα, αλλα αυτο το ρημαδι το επικοινωνιακο δε το ειχε ποτε.

Ψηλα το κεφαλι απο δω και περα και δε χαθηκε τιποτα απολυτως. Η μεγαλυτερη κληρονομια του Ζαγορακη ειναι οτι μας εδειξε εμπρακτα οτι ο ΠΑΟΚ ειμαστε εμεις. Το μονο που χρειαζομασταν ηταν καθαροι ανθρωποι να παρουν την ομαδα στα χερια τους. Χωρις να βαλουν λεφτα, χωρις να εχουν τα κονε. Με μονη απαιτηση να μην ειναι υπαλληλοι κανενος και να σκοπευουν στο καλο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ζει απο μας, για εμας, μεταφορικα και κυριολεκτικα. Στηριξη στην αυριανη διοικηση. Αν αυτη ειναι καθαρη, αγαπαει την ιδεα ΠΑΟΚ και μας μιλαει ντομπρα, ειναι και ισοτιμη της διοικησης Ζαγορακη.

'Δεν υπαρχουν απελευθερωτες, οι λαοι απελευθερωνονται μονοι τους'
Ernesto Guevarra
Στον κοσμο αλλος κανενας

Diego-4

• Guest
Φίλε torci , όλοι μας πιστεύουμε πλέον στα παιδιά που άφησε πίσω ο Ζαγοράκης...Το θέμα είναι οτι η τράπουλα έχει 4 Άσσους , κάποτε τελειώνουν και αυτοι...Μακάρι να μπορέσει ο Βρύζας να συνεχίσει τον δρόμο που χάραξε ο Ζαγοράκης , να μείνει αδιάφορος απο την βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου , να μην τον αγγίξει τίποτα , να πάει τον ΠΑΟΚ μπροστά εκεί που τον ονειρευόμαστε.Για τον ΠΑΟΚ και για τον καθένα απο εμάς , πάντα θα υπάρχει αύριο , το θέμα είναι τι αύριο θα είναι αυτό..Θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ στα λαμόγια , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ και πάλι κομπάρσο , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ πάλι σε χρέη , θα είναι ένα αύριο με το άγχος της συμμετοχής σε επερχόμενες διοργανώσεις,θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ των 7000 εισητηρίων , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ των 2000 διαρκείας , θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ του μελβα, θα είναι ένα αύριο με τον ΠΑΟΚ των μισθομένων οπαδών.Ο Ζαγοράκης τα ξερίζωσε όλα αυτά μέσα σε 2 χρόνια.Γι'αυτό και τον αγάπησα , γι'αυτό και τον υπερασπίστηκα , για αυτόν εκανα τα πάντα και ήμουν διαθετημένος να κάνω τα πάντα .Όλα αυτά είχαν έναν σκοπό .ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ , ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ , ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ.
Διαπιστώνω οτι τελικά για πολλούς ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρχιδάτος...αυτό βρήκαν να πούν αυτήν την ώρα.Ο Ζαγοράκης δεν άφησε τιποτα καλό στον ΠΑΟΚ , μόνο τα αρχίδια του είναι μικρά.Είναι κρίμα.Δεν ξέρω τι να γράψω , πώς να το γράψω και τι να πω.Βαρέθηκα, κουράστηκα , δεν αντέχω άλλο αυτή η ομάδα να βγάζει το μάτι της με το ίδιο της το χέρι.
Δυστυχώς ακόμη και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ φάγανε την προπαγάνδα γαύρων,βάζελων,σκουλικιών.Αυτο που θέλανε οι τελευταιοι το καταφέρανε και μαζί με αυτούς και αρκετοί "δικοί" μας.
Έκανε λάθοι ο Ζαγοράκης , ΝΑΙ , κανείς αλάνθαστος , ήταν λάθοι όμως που δεν είχαν συμφέρον και σκοπιμότητα.
Πολεμήθηκε όσο τίποτα αλλο απο ΜΜΕ , αθήνα κτλ , πολεμήθηκε όσο ποτε άλλος πρόεδρος του ΠΑΟΚ.Αυτοί κάτι ξέρανε και το κάνανε αυτό.Έβλεπαν το όραμα που έδινε αυτός ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ .Το δυστήχημα ήταν οτι αυτοί το έβλεπαν , κάποιοι απο εμάς κλείνανε τα μάτια τους.
Μετά τον τελικό της Νάντ ,μετά τα χαμένα αδέλφια, είναι μία απο τις πιο μαύρες μέρες της ασπρόμαυρης ζωής μου...Λυπάμε και γι'αυτους που τρέχουν να με παρεξηγήσουν και να το παίξουν θεματοφύλακες του λαού του ΠΑΟΚ.Θέλω να τους υπενθυμίσω οτι είμαι και εγώ λαός του ΠΑΟΚ .Εύχομαι στον Ζήση να αναλάβει την προεδρία της διοίκησης , να κλείσει τα αυτιά του σε ολους και όλα και να συνεχίσει το έργο του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Θόδωρε σε ευχαριστώ για όλα.Σε ευχαριστώ που μας εβγαλες απο τα σκατά και άνοιξες τον δρόμο..Εύχομαι να βρείς πλέον την ηρεμία σου.Το όνομα σου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Υ.Γ. Ας κάνουμε΄ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ
« Last Edit: October 08, 2009, 21:54:21 by Diego-4 »

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Εγώ θα προτιμούσα να πάμε έξω απο το σπίτι του Βρύζα να του δώσουμε κουράγιο του ανθρώπου που αναλαμβάνει.
Στου Ζαγοράκη να πας να κάνει τι?
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον ρωτήσεις γιατί,και στάνταρ απάντηση δε θα πάρεις!
Να πας να τον πεις να μείνει?? Παρακαλητό μουνί ξινό γαμήσι λέει ο σοφός λαός
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αν αυτα τα 2,5 χρονια μας εγιναν βιωμα δεν φοβαμαι τιποτα.
μακαρι να ισχυει για ολους το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
δεν θελω να ξερω ποιοι ειναι οι προσωπικοι λογοι που αναγκασαν τον θοδωρη Ζαγορακη να παραιτηθει απο την προεδρια της ΠΑΕ.μονο προσωπικους λογους δεν θελω να ακουσω.
ευχαριστουμε θοδωρη για οτι εκανες για την ομαδα.εδειξες τον δρομο.τωρα πρεπει να φανουμε τουλαχιστον ανταξιοι της πορειας σου στα διοικητικα και να μην τα διαλυσουμε ολα.
επειδη ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται δεν πιστευω να πηδηξουμε τωρα απο το καραβι....
ο ΠΑΟΚ θελει απλα εναν ακομη εντιμο (ποδοσφαιρ)ανθρωπο να αναλαβει τα ηνια της ομαδας.για ολα τα αλλα ξερει ο λαος.

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
Ο Ζαγορακης δεν εφυγε για τα χθεσινα που λετε μερικοι. καλο ειναι να μην ξεχνατε τη ειχε πει μετα το παιχνιδι με τον γαυρο στην τουμπα
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το "ΠΑΟΚ πανω απο ολα" βιωμα μας σε ολους μας και εσαει. Πραξη μπορουμε να το κανουμε? Η θα αρχισουμε τις καρεκλιες μεταξυ μας?
Ιδου η Ροδος...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

euboia4

• Guest
Σε αυτα τα 2,5 χρονια εγινε τεραστιο εργο απο τον Ζαγορακη
Ο Ζησης θα ολοκληρωσει το εργο αυτο και μην εχεται αμφιβολια.
Τον ευχαριστω για οτι εχει προσφερει στην ομαδα και για παντα θα τον εχω σε εκτιμηση για το ηθος του,το εργο του,την ακεραιοτητα του και την προσφορα του.
Το εργο του θα γραφτει με χρυσα γραμματα στην ιστορια του ΠΑΟΚ

ΥΓ Στηριξη σε ολους απο εδω και περα.Φτανει πια με την γκρινια,την ανυπομονησια και τον ξερολισμο απο μας και να αφησουμε την διοικηση να κανει χωρις πιεση το εργο της.Δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω
« Last Edit: October 08, 2009, 21:46:44 by euboia4 »

Offline cure

• Αλλαγή
Στο χέρι μας είναι το τι θα συζητάνε τα παιδιά μας στο μέλλον για την ιστορία του ΠΑΟΚ:
είτε ο ΠΑΟΚ ανάμεσα στα πολλά λαμόγια που του ρούφηξαν τις σάρκες έζησε κάπου στις αρχές του αιώνα κι ένα διάλλειμμα 2 ετών με έναν πρόεδρο, τον Θόδωρο Ζαγοράκη, που λατρεύτηκε όσο κανείς και μετά γύρισε στην παρακμή
είτε πως ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν ο πρώτος από μια σειρά προέδρων που βγήκαν μέσα από το λαό και έφτασαν τον ΠΑΟΚ στο μεγαλείο.

Εμείς τώρα, σήμερα, θα ορίσουμε αν ο Ζαγοράκης θα μνημονεύεται στο μέλλον ως ένα μικρό διάλλειμμα στη παρακμή ή ως η απαρχή της αναγέννησης.

Όποιοι τον αγαπάνε έχουν εύκολη επιλογή.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στη βρωμιά. Μην κάνεις πέντε βήματα προόδου, να σε φάνε τα λαμόγια. Γι' αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ σοβαρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ζαγοράκης δεν άντεξε την μπόχα του σκατού και την κοπάνησε για να αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...
Είσαι τεράστιος
δυστυχως φιλε πρεπει να συμφωνισω μαζι σου και λεω δυστυχως γιατι πιστευα οτι αυτος θα αντεχε σε ολη αυτη την μποχα.
αν δεν αντεξε ο ζαγορ,δεν ξερω ποιος θα αντεξει.
ειμαι 30 χρονων και εχω δει πολλα,εχω φαει πολλες πικρες,αλλα αυτη πιστευω οτι θα εχει και συνεχεια.......
μην ξεχναει κανενας παρα την πικρα μας ποιος ηταν και ειναι ο ζαγορ,τον ευχαριστω και εγω για την προσφορα του,
αν και πιστευα οτι δεν θα μασουσε.
κοιταμε μπροστα ενωμενοι για να επιβιωσουμε σε αυτην την σαπιλα που λεγετε super leauge
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Έχω να κάνω μία προσωπική εκτίμηση, αλλά δν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια, αν έχει βάση κτλ κτλ . Ο Ζαγοράκης ήρθε με ένα σκοπό, να κάνει τα χρέη του ΠΑΟΚ μηδέν. Ίσως τώρα να κατάλαβε ότι αυτό δν θα γίνει καμμία φορά, και για αυτό σιχάθηκε εντελώς. Είπα ότι δν ξέρω αν ισχύει , μία απλή υπόθεση έκανα...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΣΒΗΣΤΕ ΤΗ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!
δεν έχω διαβάσει τίποτα από όσα γράφετε λεπτομερώς!

ένα πράγμα! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! κάναμε μια προσπάθεια! μην την αφήσουμε στη μέση!

δε ξέρουμε γιατί παραιτήθηκε, μείνετε στα καλά που έκανε μέχρι τώρα και αφήστε τα πικρόχολα...

ΖΗΣΗΣ και πάμε για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΠΑΟΚ ΡΕ  ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

gabriello

• Guest
ενα μεγαλο κριμα και ενα μεγαλο γιατι....Ο Ζαγορακης προσεφερε πολλα αλλα δυστυχως φανταζοταν αλλλιως το μελλον του στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικο ποδοσφαιρο...Τα χθεσινα επεισοδια δεν ηταν απλως υποκινουμενα για να φυγει αλλα και για να σπειρουν την διχονοια στον κοσμο με τα σκουλικια να μας περιμενουν με αγριες διαθεσεις στη φωλια τους...Δυστυχως δεν θελω να γινω μαντης κακων αλλα ουτε ο σαντος βλεπω να εχει μελλον στην ομαδα

giannis80

• Guest
Για να ξαλαφρύνω λίγο το κλίμα, προτείνω : Ξαναβάλε παντελονάκι και μπες να κάνεις κουμάντο στα αποδυτήρια!
Εντάξει, παιδιά, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή του και να πορευτούμε σύμφωνα με αυτό που ο ίδιος είχε σαν μότο : Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.Ήσουν, είσαι και θα είσαι ο δικός μας ΣΚΥΛΟΣ.Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες όραμα.Οφείλουμε να το συνεχίσουμε.
Υ.Γ. Ζήση Βρύζα, να το ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις!!!

peja_4

• Guest
Ανελαβε προσφερε και τωρα λιγοψυχησε.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
Προσωπικα σε μενα και σε ολους οσι τον στηριξαν
χρωσταει εξηγησεις και οχι μια απλη γραπτη παραιτηση.
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ(ργω για τον ΠΑΟΚ πηρα)
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ(πηρα και εγω 100 ευρω και ετοιμαζομουν για αλλα τοσα)
ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΓΑΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣ(Δεν ηθελα να δημιουργω κλιμα και σε εμπιστευομουν εσενα και τις κινησεις σου)
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ(Καποιοι παικτες δεν αξιζαν που ηρθαν κατα την γνωμη μου αλλα δεν μιλησα)

BIANCONERO

• Guest
2 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΕΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ....
Θοδωρε σε ευχαριστουμε για ολα οσα προσπαθησες να προσφερεις..........

αυτοι που ΣΚΟΥΛΙΚΙΖAN το τελευταιο διαστημα και εγιναν βασικη αφορμη της αποχωρησης σου οταν ειδες οτι χαθηκε το μεγαλυτερο ΟΠΛΟ μας, Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, βιαστηκαν να σε ονομασουν ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟΨΥΧΟ, ΠΟΝΤΙΚΙ για να καλυψουν τη δικη τους ΜΑΛΑΚΙΑ!

Τα σκουλικια, τα κατευθυνομενα ΜΜΕ απο Αθηνα και οι Ντοπιοι Πετρουλακηδες και Πανταζηδες καθως και η σαπιλα του Ελληνικου ποδοσφαιρου δεν θα πετυχαιναν τιποτα χωρις τη δικη μας "Βοηθεια"!! ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ....

Πηγαινε στην οικογενεια σου σε εκτιμαει περισσοτερο απο μας και ασε μας εμας ησυχους..τελειωμενη υποθεση ειμαστε.
Χρειαστηκε 2 χρονια για να μας διχασουν..επειτα ηταν ευκολο...χρειαστηκε μολις 2 μηνες για να σε διωξουν....ο επομενος δε θα αντεξει ουτε κατα διανοια τοσο!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Bianco...είσαι άδικος!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Θοδωρε τολμησες να τα βαλεις με τους βρυκωλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τολμησες να πολεμήσεις καθε βρωμια και σαπιλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και απέδειξες πως μια ομάδα ΜΟΝΟ με την αγάπη του κόσμου της και την τιμιότητα του προέδρου της μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Απειλήθηκαν, χεστηκαν πανω τους πως τα δυο αυτα στοιχεια (αγαπη+τιμιότητα) θα μπορουσαν να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά αυτή την ομάδα.
Ειμαι βέβαιος πως επιστράτευσαν καθε βρωμικο και ανιθηκο όπλο τους προκειμενου να σε κανουν να φυγεις απο τα ποδια τους και να μας διαλυσουν. ΔΕ σε νικησαν. Τους νικησες!!! Τους ξεφτυλησες στα ματια μας για το ποσο λιγοι και μικροι ειναι για να πολεμησουν στη μαχη στα ισια και με τα ιδια οπλα!!!
Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει ακόμα πιο δυνατός.
----
Υγ.1 Οσοι θεωρείτε τα αρχιδια του Θοδωρου μικρά, πριν το γραψετε, βγαλτε τα δικά σας να τα δειξετε ποσο μεγαλύτερα είναι.
Υγ.2 ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕ ΠΕΘΕΝΕΙ !!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ευχαριστουμε...

Ο Βασιλιας "πεθανε", ζητω ο νεος Βασιλιας

Βρυζας η μονη λυση.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

northeagle_4

• Guest
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.........

Δεν ξερουμε τους λογους ακομα,προφανως ο ανθρωπος οταν λεει για καποια πραγματα υπερανω τον θελω και προσωπικα αντιμετωπιζει προβλημα(το απευχομαι).Ισως να μην αντεχει,ισως να μην μπορει αλλο.Δεν ειναι κατακριτεο,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι και εμεις του δωσαμε υπερδυναμεις,ποτε δεν υπηρξε παραγοντας.Την επανασταση εμεις την πλασαμε στο ονομα του Ζαγορακη,ενωθηκαμε και σταθηκαμε στα ποδια μας.Το αυριο μας φερνει εναν εξισου τιμιο,καθαρο και ηγετη ΠΑΟΚση τον μεγαλο Ζηση Βρυζα ελπιζω και αυτος και εμεις να μαθουμε απο καποια λαθη μας.Μονο μαζι και ενωμενος ο λαος θα μπορεσει να αναστησει τον ΠΑΟΚ οριστικα οπως ξεκινησε απο αυτο το μαγικο βραδυ του Ιουνιου του 2007.
  Η παρακατθηκη του μεγαλη και θα γραφτει στην ιστορια του ΠΑΟΚ με χρυσα γραμματα.
-Ενωτητα ,συσπειρωση,γεμτα γηπεδα εντος και εκτος παντου.
-Προπονητικο κεντρο.Εργο 50ετιας και υποδομης μεγαλης ευρωπαικης ομαδας.
-Εξαφανιση χρεων προς τριτους.Δρομολογηση χρεων στο δημοσιο προς ρυθμιση.
-Ελκυστικος ΠΑΟΚ
-5πλασιασμος εσοδων.
-Αγωνιστικο με τεραστιους παικτες.

ο Θοδωρης παρα τα λαθη του πετυχε και μας εδειξε τον δρομο,προσωπικα τον εχω στην καρδια μου για παντα και τον ευχαρστω,η συνεχεια εξαρταται απο μας.

Παλι θα αναφερθω στον agraf οπως εδω και 2 χρονια με την αναληψη ζαγορ,ΤΩΡΑ ειναι η ευκαιρια ο ΠΑΟΚ να ξεριζωσει απο πανω του καθε ειδους επενδυτη,μεγαλομετοζου και να παει σε μορφη Λ.Β.Οι βασεις υπαρχουν,ο λαος υπαρχει περιμενω κινησεις απο σφ,ασ γνωστους και καθαρους ΠΑΟΚσηδες.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΖΗΣΗ.Ο ΠΑΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.

« Last Edit: October 08, 2009, 22:46:21 by northeagle_4 »