Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Το γράφω εδώ , το έγραψα και στο τόπικ του Σάντος.Πολλοί λένε οτι είπαν διοίκηση και Σάντος οτι πάμε για πρωτάθλημα την τρίτη χρονιά. Καθήστε καλά ρε,ποιος μίλησε για πρωτάθλημα.Άλλο πρωτάθλημα,άλλο πρωταθλητισμός.Πέρσι τερματίσαμε 2οι με 8 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο.Αν φέτος τερματίσουμε 4οι με 6 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο, για μένα είναι πρωταθλητισμός.Αν τερματίσουμε 2οι με 10 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο, για μένα αυτό δεν είναι πρωταθλητισμός.

Offline agraf

• Αλλαγή

"Για μένα καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Αυγούστου, Τότε ολοκληρώνονται και οι κινήσεις της ομάδος και ο οικονομικός απολογισμός. Θα μπορούσε να ανατραπούν τα δεδομένα μέχρι τις 31 Αυγούστου, άρα επέλεξα συνειδητά να μην έχω μιλήσει ακόμη αφού τη Δευτέρα τελειώνουν και οι μεταγραφές.

Κατά τη γνώμη μου κάπου εδώ είναι η ουσία των πραγμάτων στον ΠΑΟΚ:
Το αγωνιστικό μας πονάει αλλά στην τελική είναι δουλειά άλλων. Αυτά που (επιτέλους) πρέπει να ξεμπερδέψουν για να ξέρουμε πού είμαστε είναι:

1) Χρέη: πόσα είναι, σε ποιούς και τί πλάνο έχουμε σαν ΠΑΟΚ
2) Διοικητικό μοντέλο: πόσο θα συνεχίσουμε με διοικήσεις πρωτοδικείου; Πρέπει να αποκτήσουμε με κάποιο τρόπο σύντομα διοίκηση (έστω την ίδια) και με τη βούλα. Τέλος οι προχειρότητες.
3) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πόση και πότε; Τί γίνεται με τις μετοχές των 11.000; Θα τις πάρουμε στα χέρια μας; (όχι ότι είναι τόσο σημαντικό ή ότι θα μας τις φάει κανείς αλλά δείχνει νοικοκοιροσύνη).
(Και ένα αγωνιστικό):
4) Ποίος είναι ο στόχος της φετινής χρονιάς; Πρωταθλητισμός χωρίς πρωτάθλημα ακούγεται φαιδρό. Ας μας πούνε με ποιο σκεπτικό στήθηκε η ομάδα.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
νομιζω μια διοικηση πρωτοδικειου δεν αναλαμβανει τα χρεη της παε γι'αυτο και μεχρι να καθαρισουμε θα παραμεινουμε ετσι
με τα χρεη ειναι αλλη ιστορια και δεν νομιζω οτι ειναι ανακοινωσιμη τουλαχιστον ως προς αυτα που ειναι στην εφορια.αλλα ακομα και σε ιδιωτες να χρωσταμε αν ειμαστε σε δικαστηρια η διακανονισμους δεν γινεται να ανακοινωθουν.
νομιζω οτι η διοικηση δεν χρειαζεται να ανακοινωσει αγωνιστικο στοχο.ειτε ο τεχνικος διευθυντης ειτε ο προπονητης ειναι αρμοδιοτεροι
για τα μετοχικα λογικα οταν ερθει η ωρα και υπαρχει κατι ανακοινωσιμο θα ενημερωθουμε επισημα

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
για τα χρεη λεω οτι δεν ειναι ανακοινωσιμο γιατι πχ αν προσπαθουμε να κοψουμε κατι τι μπορει να βγει η διοικηση σε μια συνεντευξη τυπου.αν παρθει καποια αποφαση τελεσιδικα αλλαζει το θεμα.δλδ αν πιεζω το κρατος για να μειωσει καποια χρεη η για ευνοικη ρυθμιση δεν μπορω να βγω και να το δηλωσω επισημα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω το μονο που εχω να πω μετα απο αυτη τη πολυ δυσκολη μερα, με ενα σωρο γυμνοσαλιαγκες δημοσιογραφους και "οπαδους" που εχουν παρει αμπαριζα τα ραδια ριχνοντας χολη και λασπη με υπονοουμενα εναντιον του Ζαγορακη, νομιζω οτι το ελαχιστο που εχουμε να κανουμε ειναι να του δειξουμε την αγαπη μας,τη στηριξη μας και την πιστη μας στο κοινο οραμα να γινει ο ΠΑΟΚ μας μεγαλος. Και αυτο να γινει αμεσα, απο την Κυριακη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
ετσι ειναι να μην σταματησουμε αυτο που ξεκινησαμε πριν 2 χρονια.....

makptol

• Guest

"Για μένα καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Αυγούστου, Τότε ολοκληρώνονται και οι κινήσεις της ομάδος και ο οικονομικός απολογισμός. Θα μπορούσε να ανατραπούν τα δεδομένα μέχρι τις 31 Αυγούστου, άρα επέλεξα συνειδητά να μην έχω μιλήσει ακόμη αφού τη Δευτέρα τελειώνουν και οι μεταγραφές.

Κατά τη γνώμη μου κάπου εδώ είναι η ουσία των πραγμάτων στον ΠΑΟΚ:
Το αγωνιστικό μας πονάει αλλά στην τελική είναι δουλειά άλλων. Αυτά που (επιτέλους) πρέπει να ξεμπερδέψουν για να ξέρουμε πού είμαστε είναι:

1) Χρέη: πόσα είναι, σε ποιούς και τί πλάνο έχουμε σαν ΠΑΟΚ
2) Διοικητικό μοντέλο: πόσο θα συνεχίσουμε με διοικήσεις πρωτοδικείου; Πρέπει να αποκτήσουμε με κάποιο τρόπο σύντομα διοίκηση (έστω την ίδια) και με τη βούλα. Τέλος οι προχειρότητες.
3) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Πόση και πότε; Τί γίνεται με τις μετοχές των 11.000; Θα τις πάρουμε στα χέρια μας; (όχι ότι είναι τόσο σημαντικό ή ότι θα μας τις φάει κανείς αλλά δείχνει νοικοκοιροσύνη).
(Και ένα αγωνιστικό):
4) Ποίος είναι ο στόχος της φετινής χρονιάς; Πρωταθλητισμός χωρίς πρωτάθλημα ακούγεται φαιδρό. Ας μας πούνε με ποιο σκεπτικό στήθηκε η ομάδα.

ο κοκκαλης ηταν 10 χρονια διοκηση πρωτοδικειου λες να ηταν μαλακας ?
τωρα δεν μπορει να γινει κανονικη διοικηση γιατι δεν βρεθηκε ο μαλακας που θα χρεωθει προσωπικα
τα 23 εκατ χρεη ...............οταν σβηστουν τα χρεη θα γινουν οι επομενες κινησεις.....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΑΡΤΟΙ Η ΤΡΙΤΟΙ ΜΕ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΣΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΠΡΕΠΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΦΥΣΙΚΑ
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.....

Offline tsag

• Αλλαγή
Πλάκ πλάκα τι θα γίνει με τα χρέη προς το δημόσιο ρε μάγκες? Θα διαγραφούν οι τόκοι? Άντε γιατί θα αρχίσουν και οι δικαστικές αποφάσεις κάποια στιγμή και θα στριμωχτούμε ακόμη περισσότερο.  Ζαγοράκη κάνε ένα ντου στα γαμημένα υπουργεία τους και μοίρασε τελεσίγραφα. 'Η σβήνουν τους τόκους ή δώστους τα κλειδιά. Και μετά ας ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη ζούγκλα. Αν αυτό θέλουν, αυτό θα πάρουν
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline agraf

• Αλλαγή
Όπως και να χει, τα ανοιχτά θέματα είναι πολλά και κυρίως διοικητικά. Το τι έκανε ο Κόκκαλης πριν 20 χρόνια δεν το ξέρω και σήμερα μάλλον δεν είναι εφαρμόσιμα, ιδαίτερα στον ΠΑΟΚ που οι πολιτικοί τον αντιμετωπίζουν σαν φτωχό συγγενή.
Εμείς πρέπει να πιέζουμε ώστε να δωθούν το συντομότερο δυνατό οι καλύτερες λύσεις για τον ΠΑΟΚ. Στην τελική εμείς καλούμαστε πάντα να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.

Offline ved

• Αλλαγή
Ï áðïêëåéóìüò áðü ôïõò ïìßëïõò ôïõ Ãéïõñüðá Ëéãê äåí öÝñíåé ìüíï ôçí áíáðüöåõêôç ãêñßíéá, ôéò ôñéâÝò óôï áãùíéóôéêü óêÝëïò ôçò ïìÜäáò, êáé ôçí äõóöïñßá ôïõ êüóìïõ ãéá ôïí ôñüðï ìå ôïí ïðïßï ÷Üèçêå ç ðñüêñéóç áðü ôïõò Ïëëáíäïýò. ÖÝñíåé êáé ôçí ïéêïíïìéêÞ æçìßá ðïõ ìå ìéá ðñþôç åêôßìçóç ìðïñåß íá öèÜóåé êáé óôá 4 åêáôïììýñéá åõñþ ðïõ èá åß÷áí åéóñåýóåé óôá ôáìåßá ôçò ÐÁÅ ìÝ÷ñé ôá ×ñéóôïýãåííá ìå ôçí åîÝëéîç êáé óõììåôï÷Þ ôçò ïìÜäáò óôïõò ðåñéâüçôïõò ïìßëïõò ôçò íåïóýóôáôçò äéïñãÜíùóçò.
Ôï ðïóü áõôü ìðïñåß íá ìçí Ýëõíå ôá óçìáíôéêÜ ïéêïíïìéêÜ áíïßãìáôá ôçò ïìÜäáò, áëëÜ, èá Ýäéíå áíÜóåò ðïëýôéìïõ ïîõãüíïõ óôá ëïãéóôéêÜ ôçò åôáéñåßáò, åíäå÷ïìÝíùò êáé ãéá Üìåóåò ìåôáãñáöéêÝò ëýóåéò ðåñéùðÞò.
Óôéò ðñüùñåò óêÝøåéò ôùí áíèñþðùí ôïõ ÐÁÏÊ, ðñéí ôïí áðïêëåéóìü êáé ðÜíôá óôçí ðñïïðôéêÞ ôçò ðñüêñéóçò óôïõò ïìßëïõò, Þôáí ç êõêëïöïñßá åíüò ìßíé åéóéôçñßïõ äéáñêåßáò, ãéá ôá ôñßá åíôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá ôïõ ïìßëïõ, (áöïý äåí ðåñéëáìâÜíïíôáí ôá ðáé÷íßäéá áõôÜ óôá Þäç äéáôåèÝíôá åéóéôÞñéá äéáñêåßáò) ìå áíôßôéìï 50 åõñþ êáé ãéá ôá ôñßá, êÜôé ðïõ óçìáßíåé ðùò ìå 21 ÷éëéÜäåò ðåñßðïõ íÝá äéáñêåßáò, áõôüìáôá ôá Ýóïäá áðü áõôÜ èá Þôáí ðÜíù áðü Ýíá åêáôïììýñéï åõñþ.
Áí ó’ áõôü ôï Ýíá åêáôïììýñéï åõñþ, ðñïóèÝóïõìå ôá ôçëåïðôéêÜ äéêáéþìáôá áðü ôïõò åíôüò Ýäñáò áãþíåò, ðïõ èá ðñüóöåñå ç ôçëåüñáóç ðïõ Ý÷åé ôá äéêáéþìáôá, ôüôå èá ìðïñïýóå ï ÐÁÏÊ âÜóéìá íá õðïëïãßæåé óå Üëëï ìéóü åêáôïììýñéï ôïõëÜ÷éóôïí. ÊïíôÜ óôï ðïóü áõôü áí ðñïóôåèåß êáé ôï Ýíá åêáôïììýñéï ôïõ ìðüíïõò áðü ôçí ÏÕÅÖÁ, ãéá ôçí óõììåôï÷Þ óôïõò ïìßëïõò, ôüôå áéóßùò öèÜíïõìå óôá 2,5 åêáôïììýñéá åõñþ.

ÐáñÜðëåõñåò… áðþëåéåò

Áðü ôïí áðïêëåéóìü üìùò áðü ôçí óõíÝ÷åéá ôùí åõñùðáúêþí äéïñãáíþóåùí, äåí åßíáé ìüíïí áõôÝò ïé ïñáôÝò ïéêïíïìéêÝò áðþëåéåò. Åßíáé ôá äéáöçìéóôéêÜ äéêáéþìáôá êáé ôá êÝñäç áðü ôéò ðùëÞóåéò óôçí ìðïõôßê, áðü ðéèáíïýò ÷ïñçãïýò ðïõ ðëÝïí ÷Üíïíôáé êáé ðïõ äåí ìðïñïýí íá õðïëïãéóôïýí, áêüìá êáé ìå ìÝôñéïõò õðïëïãéóìïýò.
ÐáñÜëëçëá êÝñäç ÷Üíïõí êáé üóïé âñßóêïíôáé óôïí ðåñßãõñï ôïõ óõëëüãïõ. Áðü ôá êõëéêåßá ôïõ óôáäßïõ ùò êáé ôá äéáöçìéóôéêÜ ãñáöåßá ðïõ óõìâÜëëïíôáé ìå ôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò êáé ôéò åôáéñåßåò ðïõ óõíåñãÜæïíôáé ìå ôïí ÄéêÝöáëï. Êáé üëá áõôÜ ÷ùñßò íá õðïëïãßæåôáé ôï åíäå÷üìåíï ìéÜò ðáñáðÝñá ðñüêñéóçò, ðïõ êáíåßò äåí èá ìðïñïýóå íá áðïêëåßóåé. ¼ðùò êáé íá Ý÷åé üìùò, ôï ïéêïíïìéêü ðëÞãìá äåí åßíáé áìåëçôÝï ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ðïõ èá åß÷å ôá åöüäéá íá ðïñåõôåß ìÝ÷ñé ôïí ÄåêÝìâñéï ïéêïíïìéêÜ áõôïôåëþò, åíþ ôï áãùíéóôéêü óêÝëïò Ý÷åé áêüìá ìåãáëýôåñåò óõíÝðåéåò
áöïý ðÝñáí ôçò ëïãéêÞò êáé áíáìåíüìåíçò êüðùóçò ôùí ðïäïóöáéñéóôþí, èá êñáôïýóå ôçí ïìÜäá óå ñõèìïýò áãùíéóôéêïýò åí ìÝóù ôïõ ðñþôïõ ãýñïõ êáé èá äçìéïõñãïýóå ôéò êáëýôåñåò ôùí ðñïûðïèÝóåùí ãéá ìéá áêüìá êáëýôåñç ðïñåßá óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá. Ìå Üñéóôç øõ÷ïëïãßá êáé éäáíéêü áãùíéóôéêü çèéêü.
¼ëá áõôÜ üìùò ðÜíå …ðåñßðáôï êáé ðëÝïí ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé ôþñá íá äåé ôçí åðüìåíç ìÝñá ìå øõ÷ñáéìßá êáé áõôïóõãêÝíôñùóç, áõôïêñéôéêÜ êáé ãåííáßá, ãéáôß ÷Üèçêå ìéá óçìáíôéêÞ ìÜ÷ç, áëëÜ ï «ðüëåìïò» ôþñá áñ÷ßæåé. Áðü áýñéï.

http://www.metrosport.gr/archives/28453

CLUB LARISA

• Guest

(Και ένα αγωνιστικό):

Σύντομα,πολύ σύντομα. Μέσα στη βδομάδα τελειώνει ο νομικός έλεγχος. Δεν το λέω για να το πω, το λέω γνωρίζοντάς το.

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
2009 μ.Χ.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη γη το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ,στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες το ποδόσφαιρο εκτός από θέαμα και συγκινήσεις είναι και μία κερδοφόρα επιχείρηση για έναν εύρωστο οικονομικά , νοικοκύρη , έξυπνο και ικανό να βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση επιχειρηματία. Όχι όμως σε μια γωνιά του πλανήτη που λέγεται Ελλάδα , μια χώρα υποανάπτυκτη ποδοσφαιρικά , όπου όμως υπάρχει μια ιδέα που ενώνει εκκατομύρια ανθρώπων παγκοσμίως , ο ΠΑΟΚ.
   Ο ΠΑΟΚ κύριοι είναι κάτι μοναδικό , ένα φαινόμενο που δεν έχει ξαναυπάρξει αλλά στην Ελλάδα οι δύο πιο πλούσιες ομάδες που απέχουν έτη φωτός οικονομικά διοικούνται από τους κορυφαίους οικονομικα επιχειρηματίες της χώρας που τις χτησιμοποιούν ως όχημα για να πιέζουν τους πολιτικούς.Όλα αυτα είναι πασίγνωστα , όπως επίσης και το ότι για να εξυπηρετούν αυτοί τα συμφεροντα τους οι οπαδοί τους πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και φυσικά ως φυτά που είναι μετά από τόσα χρονια που μαζεύουν χρήματα από την Ευρώπη είναι ευχαριστημένοι με το να μπορούν να κάνουν καζούρα στα αντίπαλα φυτά που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο παίρνοντας το πρωτάθλημα Ελλάδος.
   Εμείς κύριοι απέχουμε χιλιόμετρα απ όλους αυτούς , δεν είμαστε φυτά οπότε ξέρουμε ότι για όλα τα παραπάνω δεν θα έρθει ποτέ ενας επιτυχημένος , δυνατός , έξυπνος επιχειρηματίας στον ΠΑΟΚ όσο γωνιακό μαγαζί και να είναι που είναι με διαφορά το πιο γωνιακό μαγαζί στη χώρα.Όμως κανεις δεν θέλει να κοντραριστεί , δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος με τόσο μεγάλα αρχίδια...
   Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι ο Θεόδωρος Ζαγοράκης , είναι έξυπνος , νοικοκύρης  , κατ'εμέ ξέρει να βάζει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση ΑΛΛΑ δεν έχει χρήματα.Τα χρήματα που εμείς προσφέρουμε είναι πρωτοφανή ΑΛΛΑ δεν μπορούν να συγκριθούν με των παραπάνω προαναφερθέντων καρχαριών και προβληματίζομαι κύριοι σκεπτόμενος

ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 10ΠΛΑΣΙΟ 5ΠΛΑΣΙΟ ΚΑΙ 2ΠΛΑΣΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ?

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΑΦΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ , ΛΟΓΙΣΤΗΣ , ΜΑΝΑΤΖΕΡ , ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ?

Δεν ξέρω κύριοι...

Υ.Γ. Προτείνω καθε ένας που κράζει τον Φερνάντο Σάντος να προτεινει και μια ενναλακτική ενός καλύτερου προπονητή που μπορεί να φέρει ο ΠΑΟΚ.

BIANCONERO

• Guest
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=3985706

"Ενοχλημένος ο Ζαγοράκης

Του ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει και έχει να πει πάρα πολλά. Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Χίρενφεϊν ο «Ζαγόρ» έδειχνε ιδιαίτερα προβληματισμένος. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου» όσο στενοχωρημένος είναι από το γεγονός ότι το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έληξε άδοξα στο «Αμπε Λένστρα» άλλο τόσο φαίνεται να είναι προβληματισμένος από το κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα του και όχι τόσο από αυτήν.

Ο Ζαγοράκης τη... μακριά νύχτα που ακολούθησε τον αποκλεισμό από τη Χίρενφεϊν έλεγε ότι ακόμη περισσότερο από το 0-0 στο «Αμπε Λένστρα» τον ενόχλησε μια κίνηση που έγινε από την εξέδρα των οπαδών του «δικέφαλου». Την ώρα που οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την επίσημη παρουσίασή τους σηκώθηκε για 30' ένα πανό με τρεις λέξεις «ΠΑΟΚ, απάτη Travel», έμεινε απλωμένο για πολύ λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είδε το πανό και τρελάθηκε. Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή, συνομιλώντας με τους εκπροσώπους του Τύπου, προσπαθούσε να καταλάβει το λόγο για την ύπαρξη του συγκεκριμένου πανό, το περιεχόμενο του οποίου το πήρε βαρέως και προσωπικά. Στρεφόμενος μάλιστα προς συνεργάτες του αναρωτήθηκε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ Τravel; Αρα εγώ είμαι ο απατεώνας, σύμφωνα με αυτούς που σήκωσαν αυτό το πανό. Σε τέτοια ζητήματα δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι» έλεγε σαφώς ενοχλημένος ο πρόεδρος του «δικέφαλου».

Ενα άλλο ζήτημα που ενοχλεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το οποίο θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για το κλίμα που δημιουργείται γύρω από την ομάδα του είναι και οι αμφισβητήσεις που υπάρχουν για συγκεκριμένες του επιλογές, με κορυφαία τη συνεργασία του με τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Στο θέμα αυτό ο Ζαγοράκης είναι και το έδειξε στη συνομιλία του προς τους εκπροσώπους κάθετος και σίγουρος ότι έχει κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

"Για μένα είναι η καλύτερη μεταγραφή που κάναμε. Και παρ' όλα αυτά δημιουργείται κλίμα σε βάρος της επιλογής αυτής. Ισως και να έχω κάνει λάθος που δεν έχω μιλήσει ακόμη δημόσια για το θέμα αυτό» έλεγε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωνε: "Ηθελα να περιμένω μέχρι το τέλος του Αυγούστου για να έχουν κλείσει και οι μεταγραφές ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε με πραγματικά δεδομένα για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Μέχρι τις 31 Αυγούστου κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει και για εμάς τα οικονομικά είναι πολύ σημαντικά. Δεν είμαστε επιχειρηματίες. Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του κόσμου και θα πρέπει να δίνουμε λογαριασμό μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι έτοιμος να μιλήσει για ακόμη μία φορά δημόσια και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι μάλλον έχει αργήσει να το κάνει. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει άσχημα μια αγωνιστική περίοδο που στη συνείδηση των φιλάθλων του είναι η χρονιά που σύμφωνα με το τριετές πλάνο της διοίκησης και του Φερνάντο Σάντος η ομάδα τους θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι αυτός που θα πρέπει να οριοθετήσει το στόχο της χρονιάς, που σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα δεν έχει καν ξεκινήσει για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πάντως, επιμένει: «Δεν είπαμε ποτέ ότι έχουμε γίνει ξαφνικά υπερομάδα που θα κερδίζει τους πάντες. Αυτή, όμως, η μιζέρια και γκρίνια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν γύρω από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο".

"Μας έχει κουράσει αυτό το πράγμα. Ολοι και περισσότερο εγώ είμαστε στενοχωρημένοι από τον αποκλεισμό. Επρεπε να είχαμε προκριθεί, αλλά το θέμα πλέον είναι τι θα πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα. Να μείνουμε εδώ ή να προχωρήσουμε παρακάτω;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει μπροστά. Το σίγουρο είναι ότι η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για το «δικέφαλο», αφού έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να αλλάξει επίπεδο."

Το μονο που απομενει θα ναι να πει κι ο Ζαγορακης το αυτονοητο. Αυτο που ειπε κι ο Αγγελος Αναστασιαδης παλιοτερα, αυτο που βλεπουν ολοι οσοι ερχονται απο παραεξω και βλεπουν πως εχουν τα πραγματα...."Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ (ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ)ΠΟΛΗ".

Μεχρι τοτες δεν εχει χαιρι....
ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ  ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΟΛΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ....ΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ.

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest

Offline luc

• Αποστολή
  • **
το μονο που απομενει ειναι να πουμε και τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ λαμογιο...ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα ακουστει..γαμω τους μυρτσους τους ραπτοπουλους τους λαγογιαννηδες τους καμορες και τους ζαγορες!!!αυτα ειναι τα λαμογια και ζουν απο τον ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Θόδωρε αν έχεις αγαπήσει τον μεγαλύτερο σύλλογο παγκσμίως (που τον αγάπησες) και αν έχεις κοινωνήσει την μεγαλύτερη ιδέα του κόσμου (που την κοινώνησες)* , αγνόησε τα λαμόγια και αυτούς που παρασέρνουν...

"Ου γαρ οίδασι , τι ποιούσι"...

*Respect για τη φράση στον CLUB LARISA

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Ο πόλεμος εναντίων των τοπικών μμε (κυρίως των ραδιοφωνικών σταθμών) έπρεπε να είχε αρχίσει χθες.
Καμία ασυλία πλέον σε κανέναν πούστη που παίζει παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας.
Πρέπει όχι μόνο να φοβούνται να πιάσουν τον ΠΑΟΚ στο στόμα τους, αλλά και να κυκλοφορούν στην πόλη, τα καρκινώματα.

shaman4

• Guest
Μπιανκονερο απλα προσκυνω

:prosk: :prosk: :prosk:

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
@Ζeitgeist

Όπου δεν πίπτει λόγως άλλωστε πίπτει ράβδος...

makptol

• Guest
λιγοι μεσα στον ΠΑΟΚ θα χαρουν αν φυγει ο ζαγορ και χιλιαδες θα χαρουν εξω απο τον ΠΑΟΚ .....συμφωνω με αυτο που λεει ο κολκας....