Δεν ξέρω αν είναι έγκυρο άλλα τεσπα (όχι ότι λέει και καμιά αποκάλυψη)
Οι αποκαλύψεις του Ζαγοράκη
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση και των συνεργατών του ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε μια φιλική κουβέντα με τους δημοσιογράφους που είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδος στην Ολλανδία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουσιαστικά προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες τρεις μέρες όπου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τελειώνει και η μεταγραφική περίοδος. Αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα.
Δεν είναι ανίκανος ο Σάντος: Ο Ζαγοράκης ήταν απόλυτος: "Δεν ξέρω τι λέτε εσείς ή ο κόσμος. Εγώ ξέρω τον Σάντος και τι μπορεί να δώσει. Δεν είναι ανίκανος. Δεν είναι δυνατόν να μη ξέρει ο Σάντος και να ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι. Ξέρουμε τι φταίει ξέρουμε και το τι θα πρέπει να κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ σύντομα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρνει αποτελέσματα.
Η ομάδα σε ένα μήνα θα πετά: Ο Ζαγοράκης ήταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε ότι αφορά την ομάδα. "Ούτε εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο που τώρα παίζουμε. Αλλά είμαι βέβαιος πως και τα γκολ θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Για να το πω ξεκάθαρα "η ομάδα θα πετάει σε ένα μήνα και σας βάζω στοίχημα"
Πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τις 31 Αυγούστου: Εκεί που ήταν αποκαλυπτικός ο Ζαγοράκης ήταν στο τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου: "Πολλά μπορούν να γίνουν. Να έρθουν παίκτες αλλά και να φύγουν παίκτες. Θα πρέπει να περιμένετε και θα δείτε"
Δεν είμαι απατεώνας: Ο Ζαγοράκης ήταν εκνευρισμένος με το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία "ΠΑΟΚ Απάτη Travel". Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν την αποδοκιμασία τους για τις υψηλές τιμές στην εκδρομή που είχε διοργανώσει το PAOK TRAVEL. "Ότι θέλετε μπορείτε να μου πείτε αλλά απατεώνας δεν είμαι και δεν ανέχομαι να το λένε". Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση και του Βασίλη Γκαγκάτση για να τον ηρεμήσει και να μη πει χειρότερα αφού ήταν εκτός εαυτού.
Γιατί ακόμη δεν έχει δώσει συνέντευξη Τύπου: Απάντησε στο γιατί δεν έχει μιλήσει ακόμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα από μια συνέντευξη Τύπου: "Για μένα καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Αυγούστου, Τότε ολοκληρώνονται και οι κινήσεις της ομάδος και ο οικονομικός απολογισμός. Θα μπορούσε να ανατραπούν τα δεδομένα μέχρι τις 31 Αυγούστου, άρα επέλεξα συνειδητά να μην έχω μιλήσει ακόμη αφού τη Δευτέρα τελειώνουν και οι μεταγραφές.
http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=3669