Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αφηστε το Ζαγορ να κανει αυτο που κανει.Την πρωτη μερα τησ καταληψησ τησ Τουμπασ θυμαμαι εξω απ το γηπεδο 2 συνθηματα με σπρέυ:Βουλινε μαμιεσαι και Γουμενε το μπαουλο..με επιασαν τα γελια+λεω σε ενα φιλο:εδω θα σαι που θα φτασει η ωρα+ο Ζαγορακησ να γινει προεδροσ θα τον κραζουμε.Προσοχη:αλλο κριτικη,αλλο κραξιμο.Βλεπω και τα δυο παντωσ.Παραδειγματα πολλα,αλλη φορα.Τι θελουμε δηλαδη να κανει η παε 2 εφημεριδεσ δικιεσ τησ αλα πρωταθλητη και να ταιζει χορταρακι το λαο οπωσ ο πρακτορασ?Και ολα γκουντ?

makptol

• Guest
είναι λάθος της διοίκησης παραμονές ουέφα και πρωταθλήματος να αφήνει να αιωρούνται φήμες για παίκτες βερόν κοντρέρας γκαρσία- αντί να επικεντρωνόμαστε στα αγωνιστικά. ελπίζω να καθαρίσει γρήγορα το τοπίο και να μείνουμε μόνο στις φήμες.οποιαδήποτε πώληση ΤΩΡΑ είναι λάθος
το μπάτζετ της χρονιάς είναι 9 εκ. και τα έσοδα απο τα διαρκείας 8. αντί να κοιτάξουμε τι θα πουλήσουμε πρέπει να κοιτάμε πως θα μπούμε στους ομίλους για να τα πάρουμε απο εκεί.βάλε τηλεοπτικά χορηγίες κλπ. και είμαστε πολύ θετικοί. η λογική της διοίκησης αυτή τη στιγμή μοιάζει γουμενίστικη.

γουμενιστικη ?    ??? ??? ??? ???

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Εdit: Άκυρο. Δεν είναι καιρός να γραφτούν αυτά τα πράγματα.

Εγώ αδερφέ μου ξέρω ένα πράγμα. Από το πρωί σήμερα βουίζει η πόλη και ακούγεται ένα πράγμα μόνο: "Ο Ζαγοράκης θέλει να πουλήσει τον Γκαρσία". Και αυτό θα γίνεται για μήνες. Για όποιον δεν καταλαβαίνει σε τι επικίνδυνο μονοπάτι έχουμε μπει με αυτή την ιστορία ας το ξανασκεφτεί.

Το θέμα πάει να περάσει ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΜΠΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ πως ο Γκαρσία πουλιέται για οικονομικούς λόγους. Αλλά είναι λάθος να περάσει έτσι. Γιατί και είναι ψέμμα και οικονομικά προβλήματα δεν έχουμε και η διοίκηση δεν επεμβαίνει στο έργο του προπονητή και έτσι φαίνεται ότι έγινε λάθος στο σχεδιασμό από τον Ζήση. Αυτά θα έχουν να λένε όσοι θα θελήσουν να τρυπήσουν τη διοίκηση.

Η αλήθεια είναι απλούστατη. Αν πουληθεί ο Γκαρσία θα είναι οι λόγοι αγωνιστικοί σε σχέση με το οικονομικό. Αν δηλαδή μπορείς να πληρώνεις 600.000 για παίχτη που δεν προορίζεται για βασικός. Τόσο απλά. Ή ο Βερόν ή ο Γκαρσία θα έπρεπε να φύγουν. Μη μπαίνετε στο τρυπάκι να συζητάτε πιο είναι σωστό. Λέμε τι σχεδίασαν οι υπέυθυνοι της ομάδας τώρα.

Άρα θα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη. Και στη διοίκηση και περισσότερο στον Σάντος. Αυτός θα κριθεί για τις επιλογές του και θα πρέπει να γίνουν όλα όπως επιθυμεί. Γιατί ΑΝ αποτύχει πως θα του πει ο Βρύζας απέτυχες, όταν θα του επιστρέψει ο Σάντος ότι μου επέβαλλες τον Γκαρσία, οπότε δεν γινόταν να παίξω ρόμβο;

Καταλαβαίνω 100% τον φίλο Alamana85 που θεωρεί ότι κάτι τέτοιο μπορεί να κάψει τον Σάντος, αλλά εδώ πάει να καεί η διοίκηση. Αν μη τι άλλο στα ράδια μπορεί η διοίκηση να παρέχει ομπρέλα προστασίας σε αυτή τη δύσκολη επιλογή. Αλλά εδώ μέσα στο paokworld θεωρώ πως υπάρχει το επίπεδο να καταλάβουμε δυο πράγματα παραπάνω (όχι όλοι βέβαια αλλά η πλειοψηφία τουλάχιστον) και να σεβαστούμε την όποια απόφαση.

@PAOKCURE, μην κάνεις υποθέσεις για το τι ήθελα να γράψω. Τελείως διαφορετικά πράγματα (θα) έγραφα, αλλά δεν είναι καιρός.
Καμία σχέση με Σάντος. Το θέμα που πήγα να γράψω αφορά αποκλειστικά τον Θόδωρο και τον τρόπο διοίκησης του.
gdaou
"γάβροι=κότες"

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Και κάτι ακόμα , η γνώμη μου είναι ότι με τον ΤΕΟ στο τιμόνι έχουμε έναν ανθρώπο που ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ μπορεί να μας οδηγήσει ψηλά γιατί δεν βάζει φράγκο στην τσέπη του , γιατί ξέρει το αντικείμενο , γιατί δεν σπαταλάει , γιατί , γιατί , γιατί...

Είναι σωστό και προς το συμφέρον της ομάδας να πιέζεται , φέτος πρωτάθλημα , κάνε μεταγραφή αεροδρομίου , ο προπονητής έτσι ή αλλιώς???Είναι σωστό να εξαντληθεί η υπομονή μας???
Θέλω την γνώμη σας..

Offline lik4

• Αλλαγή
Επίσκεψη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο δημαρχείο της Άρτας

Την επίσκεψη του Θοδωρή Ζαγοράκη δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης. Επρόκειτο για μια επίσκεψη γνωριμίας, με την ευκαιρία της έλευσης στην Άρτα του κ. Ζαγοράκη, για επιχειρηματικούς σκοπούς.Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 στην Πορτογαλία, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Άρτας ενώ στην ωριαία, περίπου, συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο, τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την κοινή τους αγάπη, το ποδόσφαιρο, καθώς επίσης για θέματα πολιτικής επικαιρότητας αλλά και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.Ο κ. Οικονομίδης ενημέρωσε επί τη ευκαιρία τον κ. Ζαγοράκη και για την πορεία της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», μετά το νέο της ξεκίνημα και την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σαιζόν.Όπως δήλωσε ο κ. Οικονομίδης «ήταν μία συνάντηση ουσιαστική όσο και ευχάριστη, η οποία θα είναι χρήσιμη και για το μέλλον».

http://epirusgate.blogspot.com/2009/08/blog-post_9950.html

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Τι επιχειρήσεις έχει ο πρόεδρος στην Αρτα?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Lydia_4

• Guest
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλα δεν το πιστευωωωωωωω!!!!!!! Ε οχι ρε γμτ τι γκαντεμια ειναι αυτη, εδω ηρθε ο προεδρος και κανενας δε μου ειπε τπτ να παω να τον δω!!!!!!!  :'( :'( :'( :'( :'(.Ο Οικονομηδης αυτος ο αχρηστος δημαρχος πως και καταφερε κατι τετοιο? Να δω τι αλλο θα συμβει.......Τι επειχειρησεις να χει εδω αντε ντε.Και το ανεκδοτο με την αναγεννηση τι ηθελε και το ανεφερε.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
α ρε λυδια...τι σε εχουμε εκει περα  :D

τσικο του ΠΑΟΚ ειναι η αναγεννηση τοσα χρονια και ο ζαγορ του ειπε στα ισια...δημαρχε οχι αλλος μπαλαφας και βαγγελης στον ΠΑΟΚ ;D

CLUB LARISA

• Guest
Χρόνια τώρα προσπαθούσα να επιλύσω τον άλυτο γρίφο γιατί ο Παοκτσής γκριζάρει για πλάκα. Ο προβληματισμός συνεχίζεται αφου είδα το σημερινό πρωτοσέλιδο των Σπορ του Βορά όπου ο Σκύλος άσπρισε ολόκληρος στους κροτάφους......Όποιος μπορεί κ κατέχει το άθλημα ας ποστάρει μια φωτό του πριν κ μετά.........

ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ.......

makptol

• Guest
XXXXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του τελευταίου πόστ ρε μακ..

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ - ΜΙΡΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ.......... :)
« Last Edit: August 25, 2009, 12:19:42 by Capricorn »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

για τον αδερφο @CLUB που το ζητησε...η πρωτη φωτο ειναι την τελευταια χρονια του Θοδωρου σαν παικτης του ΠΑΟΚ,η επομενη πριν κανα χρονο περιπου  και η τελευταια απο τα σημερινα Σπορ του Βορρα...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
τα μαλλια του πονανε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
Πςςςςςςςςςςςςςς, joker αδερφε να σαι καλά, το ρητό μου επιβεβαιώνεται.....

apostolos

• Guest
Ρε σεις πλακα κάνετε? Ίδιος ο προπονητής της εθνικής Κύπρου είναι στην τελευταία φωτογραφία, ρε πως καταντάει ο άνθρωπος...

Offline blue_eyes

• Βασικός
2 χρονια στον ΠΑΟΚ και ασπρισαν τα μαλλια του ανθρωπου

α ρε θοδωρα ηρωα τι εχεις να τραβηξεις ακομη

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Δεν ξέρω αν είναι έγκυρο άλλα τεσπα (όχι ότι λέει και καμιά αποκάλυψη)

Οι αποκαλύψεις του Ζαγοράκη

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση και των συνεργατών του ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε μια φιλική κουβέντα με τους δημοσιογράφους που είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδος στην Ολλανδία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουσιαστικά προανήγγειλε σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες τρεις μέρες όπου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τελειώνει και η μεταγραφική περίοδος. Αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα.

Δεν είναι ανίκανος ο Σάντος: Ο Ζαγοράκης ήταν απόλυτος: "Δεν ξέρω τι λέτε εσείς ή ο κόσμος. Εγώ ξέρω τον Σάντος και τι μπορεί να δώσει. Δεν είναι ανίκανος. Δεν είναι δυνατόν να μη ξέρει ο Σάντος και να ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι. Ξέρουμε τι φταίει ξέρουμε και το τι θα πρέπει να κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ σύντομα θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρνει αποτελέσματα.

Η ομάδα σε ένα μήνα θα πετά: Ο Ζαγοράκης ήταν ΑΠΟΛΥΤΟΣ σε ότι αφορά την ομάδα. "Ούτε εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο που τώρα παίζουμε. Αλλά είμαι βέβαιος πως και τα γκολ θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Για να το πω ξεκάθαρα "η ομάδα θα πετάει σε ένα μήνα και σας βάζω στοίχημα"

Πολλά μπορούν να γίνουν μέχρι τις 31 Αυγούστου: Εκεί που ήταν αποκαλυπτικός ο Ζαγοράκης ήταν στο τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου: "Πολλά μπορούν να γίνουν. Να έρθουν παίκτες αλλά και να φύγουν παίκτες. Θα πρέπει να περιμένετε και θα δείτε"

Δεν είμαι απατεώνας: Ο Ζαγοράκης ήταν εκνευρισμένος με το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία "ΠΑΟΚ Απάτη Travel". Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτό τον τρόπο ήθελαν να δείξουν την αποδοκιμασία τους για τις υψηλές τιμές στην εκδρομή που είχε διοργανώσει το PAOK TRAVEL. "Ότι θέλετε μπορείτε να μου πείτε αλλά απατεώνας δεν είμαι και δεν ανέχομαι να το λένε". Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση και του Βασίλη Γκαγκάτση για να τον ηρεμήσει και να μη πει χειρότερα αφού ήταν εκτός εαυτού.

Γιατί ακόμη δεν έχει δώσει συνέντευξη Τύπου: Απάντησε στο γιατί δεν έχει μιλήσει ακόμη στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα από μια συνέντευξη Τύπου: "Για μένα καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Αυγούστου, Τότε ολοκληρώνονται και οι κινήσεις της ομάδος και ο οικονομικός απολογισμός. Θα μπορούσε να ανατραπούν τα δεδομένα μέχρι τις 31 Αυγούστου, άρα επέλεξα συνειδητά να μην έχω μιλήσει ακόμη αφού τη Δευτέρα τελειώνουν και οι μεταγραφές.

http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=3669
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
ε, αγριε, σιγα τα αίματα. Για τον άλλο που σου(ΜΑΣ) έχασε 4 εκατομμύρια δεν βγήκες έξω φρενών το πανί σε πείραξε.

makptol

• Guest
αν σε πουν και σενα απατεωνα παιξτο εσυ ανετος.....αν και δεν πιστευω οτι απευθυνοταν στον ζαγορ το πανι δεν πιστευω οτι ηταν στις προθεσεις των εμπνευστων του ........

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Δεν θα το παιζα ανετος φίλε αλλα δεν θα γινομουν εξω φρενων απο ΑΥΤΟ μετα απο μια τετοια ξεφτίλα. Τέλος απο μένα και κακώς ασχολήθηκα εξαρχής.

LFPADRAM

• Guest
"Σε ένα μήνα θα πετάει"

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Το βράδυ της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έδειξε σίγουρος για το μέλλον του ΠΑΟΚ και υποσχέθηκε: "Σε ένα μήνα θα πετάει" Μίλησε για πολλά θέματα σε. χαλαρούς ρυθμούς και υποσχέθηκε μια επίσημη τοποθέτηση μέσα στις επόμενες μέρες.

Το σημαντικότερο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Η πρώτη θα αφορά τον Βερόν και η δεύτερη ίσως να είναι πιο εντυπωσιακή. Θα αφορά στον Κονσεϊσάο και την αποπομπή του. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να κινείται για μια ακόμη μεταγραφή μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα οπότε κλείνει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Κονσεϊσάο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δείχνει διάθεση να αγωνιστεί και έχει δημιουργηθεί εσωτερικό ζήτημα με τη συμπεριφορά του με αφετηρία την αναμέτρηση με τη Χέρενφεν στην Τούμπα, όταν δυσανασχέτησε με την αλλαγή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές δεν αγγίζουν τον Φερνάντο Σάντος που παραμένει ακλόνητος στο πόστο του.

Περί εξάρθρωσης ωμοπλάτης γίνεται λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο που προστέθηκε στην μακριά λίστα με τους τραυματίες. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Ολλανδία σήμερα το μεσημέρι με απώλειες. Σημαντικές. Ο Κονσεϊσάο δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται προ καθοριστικών αλλαγών.
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=186781