Θόδωρε, ένας λόγος που σε γουστάρουμε για πρόεδρο στον ΠΑΟΚ και είμαστε και φανατικά Ζαγορόσκυλα είναι γιατί εμπιστευόμαστε τα ηγετικά σου προσόντα, την προσωπικότητα σου, την αγνότητά σου και το λαϊκό σου προφιλ...
Τις τελευταίες μέρες, μάλλον εβδομάδες, έχουμε κάνει την πάπια σεβόμενοι το δόγμα συνεχίζω να στηρίζω κάτι που ξεκίνησα να το κάνω μετά χαράς και δεν είμαι κωλοτούμπας, σε διάφορα θέματα τα οποία θεωρήσατε ότι έπρεπε να διαχειριστείτε με αρκετό κυνισμό, και που σε αρκετούς από εμάς δεν ήταν και τόσο αρεστά. Εγώ προσωπικά τάχθηκα και φανατικά υπέρ της υποψηφιότητας Κατσαρή (ενώ πραγματικά με αηδιάζει) μόνο και μόνο επειδή τον στηρίξατε εσείς....Κάναμε λοιπόν πολύ καλά και κάναμε την πάπια γιατί στο κάτω κάτω οπαδοί είμαστε και δεν μας πέφτει λόγος, το πιστεύω ειλικρινά και το έχω πει χιλιάδες φορές: ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του. Και εσείς από τη μεριά σας καλά κάνετε και διαχειρίζεστε τα όποια θέματα όπως νομίζετε καλύτερα κυνικά ή οχι, είναι δική σας δουλειά....
Πλέον όμως συναντήσαμε επανειλλημένως το φαινόμενο να εμφανίζονται διάφοροι οι οποίοι σε θέματα κυρίως αγωνιστικά (αλλά και γενικότερης φύσεως) προβάλουν τις θέσεις τους σχεδόν ως θέσεις ΣΑΣ, εμφανίζονται να κόπτονται για το καλό της ομάδος και της διοίκησης σχεδόν ως εκπρόσωποί σας, κάνουν υποδείξεις, αφήνουν να εννοηθεί ότι όσα λένε τα λένε επειδή τα ξέρουν "από μέσα" και σήμερα μάλιστα μάθαμε οτι όλα αυτά είναι και μέρος ενός γενικότερου masterplan ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ το οποίο υποτίθεται με διάφορες μεθοδεύσεις φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα όπως πχ στην περίπτωση Κονσεισάο... Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είτε είναι δημοσιογράφοι (πχ Κόλκας), είτε εκφράζονται ως ανώνυμα οπαδικά σαιτ (πχ ultras), είτε ως μέλη φόρουμ (πχ Alamana85).... Δεν αμφιβάλλουμε για το ότι κι αυτοί είναι ΠΑΟΚτσηδες κάθε άλλο, το ζήτημα όμως είναι αλλού....
Θέλουμε να πιστεύουμε οτι όλοι αυτοί καλώς ή κακώς λειτουργούν από μόνοι τους και οτι πολύ απλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να ελέγχετε τον κάθε έναν (και είναι λογικό) και σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε όσο περνάει από το χέρι σας να τους συμμαζέψετε όσο μπορείτε γιατί κυρίως κακό στην δική σας εικόνα κάνουν....Τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ...Την εικόνα που περιγράφω στην πρώτη εισαγωγική παράγραφο.... Το δεύτερο και εφιαλτικό σενάριο λέει οτι δικαίως αυτοί ισχυρίζονται οτι εκφράζουν θέσεις σας ή το αφήνουν να εννοηθεί και οτι ΝΑΙ όντως υπάρχει ένα masterplan από τη διοίκηση που χρησιμοποιεί ανθρώπους στα ΜΜΕ, ίσως και σε φόρουμ κλπ για να πετυχαίνει αυτά που θέλει...Όπως στην πραγματικά απίστευτη άν είναι όπως την περιέγραψε ο Alamana85 υπόθεση Conseisao.... Το αν ισχύει αυτό θα φανεί στην πορεία διότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.... Αν όντως ισχύει, τότε πραγματικά εγώ τουλάχιστον λυπάμαι πάρα πολύ....Αναιρούνται πλήρως τα χαρακτηριστικά της πρώτης παραγράφου, και πλέον αποδέχομαι πλήρως τη θεωρία της εξέλιξης που περιγράφει ο Δικέφαλος....