Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Αυτό που γίνεται τον τελευταίο μήνα στον ΠΑΟΚ είναι πρωτόγνωρο μάγκες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κινείται ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, γυαλίζει το μάτι του και παίρνει αμπάριζα τους πάντες και τα πάντα. Σαν πραγματικός ΠΑΟΚτσής χαράσσει τον δρόμο προς τα ουράνια.

Σε 1 μήνα τα γάμησε όλα τη μάνα (με την καλή έννοια)  :D . Χώθηκε στο παρασκήνιο, μπλέχτηκε στη πολιτική, πήρε παίχτη που διεκδικούσαν τα πόκεμον, έκανε τον Παπαναστασικό ομάδα φυτώριο της μεγάλης ομάδας της πόλης. Η ομάδα έχει ξεσκαρταριστεί δραστικά δεύτερο σερί καλοκαίρι. Ο Ζήσης έχει κλείσει τους παίχτες από Μάη μήνα. Μέσα στον επόμενο μήνα θα παραδωθεί προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσει η διαδικασία για το γήπεδο.

Δεν θέλω καν να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε κίνησης, γιατί θα χαθεί η ουσία. Σκεφτείτε μόνο πως όλα ήταν οργανωμένα κι έτοιμα να γίνουν. Τελείωσαν τα περισσότερα και οι αντίπαλοι για πολλοστή φορά χάσκουν απροετοίμαστοι και πανικόβλητοι.

Πόσο το γουστάρω αυτό που γίνεται δεν λέγεται.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline sany

• Αποστολή
  • **
+1

Αν συνεχίσει έτσι ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ που θα κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία όπως είπε και ένας οπαδός του ΟΦΗ σήμερα.

Offline savage republic

• Βασικός
Θα συμφωνήσω με τον Κιουρ, ότι υπάρχει σχέδιο. Ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε ή όχι με κάποιες κινήσεις, αυτό υπάρχει. Βγάζω το καπέλο μου γι' αυτό το θέμα.

ive4

• Guest
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κινείται ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, γυαλίζει το μάτι του και παίρνει αμπάριζα τους πάντες και τα πάντα. Σαν πραγματικός ΠΑΟΚτσής χαράσσει τον δρόμο προς τα ουράνια.

Σε 1 μήνα τα γάμησε όλα τη μάνα (με την καλή έννοια)  :D . Χώθηκε στο παρασκήνιο, μπλέχτηκε στη πολιτική, πήρε παίχτη που διεκδικούσαν τα πόκεμον, έκανε τον Παπαναστασικό ομάδα φυτώριο της μεγάλης ομάδας της πόλης. Η ομάδα έχει ξεσκαρταριστεί δραστικά δεύτερο σερί καλοκαίρι. Ο Ζήσης έχει κλείσει τους παίχτες από Μάη μήνα. Μέσα στον επόμενο μήνα θα παραδωθεί προπονητικό κέντρο στον ΠΑΟΚ και θα ξεκινήσει η διαδικασία για το γήπεδο.

Δεν θέλω καν να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε κίνησης, γιατί θα χαθεί η ουσία. Σκεφτείτε μόνο πως όλα ήταν οργανωμένα κι έτοιμα να γίνουν. Τελείωσαν τα περισσότερα και οι αντίπαλοι για πολλοστή φορά χάσκουν απροετοίμαστοι και πανικόβλητοι.

τα είπες όλα.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **

........νομιζω λεγεται  REVOLUTION............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline agraf

• Αλλαγή
Θέλω να πω κάτι που πιστεύω εκφράζει πάρα πολλούς ΠΑΟΚτσήδες, εντός και εκτός φόρουμ:

Όσοι κάνουνε "κριτική" στη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι με στόχο να βελτιωθεί και κυρίως επειδή πιστεύουνε ότι υπάρχει ελπίδα.

Όποιος μπορεί να το καταλάβει έχει καλώς, όποιος δεν μπορεί πρόβλημά του.

CLUB LARISA

• Guest
Λαθος  ο χαρακτηρισμος σου για μενα (............Δυστυχώς οι φαντασιόπληκτοι δημοσιογραφίσκοι σε έχουν επηρεάσει...........)
οι δηλωσεις του Τζωρτζογλου σου  απαντουν  αν βοηθησε η οχι ο Β. Γκαγκατσης στη μεταγραφη του Κουτσιανικουλη.

http://www.metrosport.gr/archives/22041

Γνωμη δεν μπορω να σου αλλαξω και δεν το επιδιωκω ..............ΠΡΟΣΠΑΘΩ ομως  να διαφυλαξω τη ενοτητα που ζουμε και πρεπει να προστατευσουμε

Καλά κάνεις και είσαι ευπρόσδεκτος να το κάνεις.....Διάβασε το ποστ του Αλαμάνα για το ποιός επέμεινε για τη μεταγραφή του μικρού. Να σου πω επίσης οτι ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΚΤΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ακόμα και αν έχεις μπάρμπα απ' την Κορώνι. Ο Εργοτέλης μπορεί να κοιτάει αλλά κ να προσβλέπει στην επόμενη μέρα της σούπας λίγκ, όπου ο ΠΑΟΚ φαίνεται οτι θα παίξει ενεργό ρόλο. Το συμφέρον τρίτου, δεν θα αλλάξει την άποψή μου για τον εν λόγω, ούτε και για την πραγματικότητα. Που είναι οτι ο Κουτσιανικούλης ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κ όχι τα σάλια του φτου φτου φτου.

baron

• Guest
ο ζαγόρ και η διοίκηση έχουν την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράσταση

την δικια μου, του συνδέσμου στον οποιο ανήκω.

δεν ξεχνούμε όμως τα έξεις:

1. Ο ζαγοράκης einaai πρόεδρος του ΠΑΟΚ επειδή το θέλουμε εμείς.
δεν ήρθε ως σωτήρας- εμείς τον δεχόμαστε ως πρόεδρο ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Την δικια μας νομιμοποίηση έχει και όχι μαλακίες του style....
#
ο ΣΩΤΗΡΑΣ,Ζαγοράκης=ΠΑΟΚ και σκατά.... άντε μην τρελαθούμε

2. Κριτικάρω τον ζαγόρ και την διοίκηση ακριβώς ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ

KEKE?

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
σαν σωτήρας ήρθε είτε μας αρέσει είτε όχι κανείς άλλοσ δεν έμπαινε μπροστά

makptol

• Guest
ο ζαγόρ και η διοίκηση έχουν την ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράσταση

την δικια μου, του συνδέσμου στον οποιο ανήκω.

δεν ξεχνούμε όμως τα έξεις:

1. Ο ζαγοράκης einaai πρόεδρος του ΠΑΟΚ επειδή το θέλουμε εμείς.
δεν ήρθε ως σωτήρας- εμείς τον δεχόμαστε ως πρόεδρο ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Την δικια μας νομιμοποίηση έχει και όχι μαλακίες του style....
#
ο ΣΩΤΗΡΑΣ,Ζαγοράκης=ΠΑΟΚ και σκατά.... άντε μην τρελαθούμε

2. Κριτικάρω τον ζαγόρ και την διοίκηση ακριβώς ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΩ

KEKE?

ας μεναμε με βεζυρτζη-οικονομιδη  αυτοι παλαιοτερα προσφερανε πολλα αλλα αποτυχαν να ενωσουν τον κοσμο ΚΑΝΕΝΑΣ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ
ΚΑΙ ΑΝ ΦΕΡΝΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΕΖΥΡΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ......ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΛΥΣΗ ΖΑΓΟΡ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.....αν γινοταν εκλογες πιστευεις οτι δεν θα εβγαινε ο ζαγορ ?   ;D ;D

baron

• Guest
θα έβγαινε ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
mak κολλάς συνεχώς και γράφεις τα ίδια και τα ίδια . Δέξου την άποψη του άλλου . Με μπάρον συμφωνώ απόλυτα . Ζαγοράκη να το ξέρεις . . . Έγραψε . Σε πιστεύουμε και για χάρη σου κάναμε γαργάρα πολλά .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εκλογες στην Λεσχη

makptol

• Guest
mak κολλάς συνεχώς και γράφεις τα ίδια και τα ίδια . Δέξου την άποψη του άλλου . Με μπάρον συμφωνώ απόλυτα . Ζαγοράκη να το ξέρεις . . . Έγραψε . Σε πιστεύουμε και για χάρη σου κάναμε γαργάρα πολλά .

επαναλαμβανομαστε και εγω κα εσεις....
την αποψη του την δεχομαι απλα δεν συμφωνω ειναι τελειως λαθος και αφου την γραφει θα εχει και αντιλογο τι να κανουμε δεν θα του αλλαξω γνωμη ουτε αυτος εμενα τα γραφουμε
για να βλεπουν και οι υπολοιποι τι πιστεουμε...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εγω παλι ρε καρντασια δε καταλαβαινω αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, διαφωνουμε καπου σχετικα με τη διοικηση, γιατι απο' οτι διαβαζω ολοι πανω κατω τα ιδια λεμε, αυτα που αισθανεται το 99% των ΠΑΟΚσηδων, απλα ο καθενα δινει εμφαση αλλου.

Δεδομενο 1. Τον Ζαγορ εμεις τον παρακαλεσαμε να ρθει, και προς τιμη του ηρθε να φορτωθει ζορια τα οποια δεν ειχε καμμια αναγκη.
Δεδομενο 2. Λογω της εμπιστοσυνης που του εχουμε και της ως τωρα εκπληκτικης του πορειας στα διοικητικα, χωρις να εχει παραγοντικη εμπειρια, του συγχωρουμε καποια 'λαθη' που αν τα κανανε γουμενομπατατουδηδες θα τους κραζαμε ενελεητα.
Δεδομενο 3. Δεν ξεχναμε ΠΟΤΕ οτι η διοικηση ειναι ενα κομματι μας και οχι καποιος φραγκατος τυπου κοκκαλη-πατερα, που χρησιμοποιει τον ΠΑΟΚ για προσωπικο οφελος. Κανουμε βηματα να κανουμε τον ΠΑΟΚ μια 'λαικη δημοκρατια', απο εμας για εμας. Η διοικηση εδειξε πως μας ακουει και ενεργει γρηγορα οταν νομιζει οτι εχουμε δικιο.
Δεδομενο 4.Το να λεμε τα στραβα που βλεπουμε, απο τουρνικε και eshop, μεχρι γκαγκατσηδες, ειναι θεμιτο και λογικο. Η υποδειξη του λαθους απεχει πολυ απο την εσκεμμενη γκρινια και την υπουλη επιθεση σε προσωπα. Μεγαλα παιδακια ειμαστε, ολοι καταλαβαινουμε απο μονοι μας αν κανουμε το πρωτο ή δευτερο, χωρις να χρειαζεται να μας την πουνε οι συνοπαδοι μας. Καταλαβαινω οτι 20 χρονια δικαιωμενης κακοπιστιας στις διοικησεις του ΠΑΟΚ δεν φευγουν δια μαγειας, αλλα ελπιζω πως ωριμαζουμε σαν λαος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest

apostolos

• Guest
Θόδωρε, ένας λόγος που σε γουστάρουμε για πρόεδρο στον ΠΑΟΚ και είμαστε και φανατικά Ζαγορόσκυλα είναι γιατί εμπιστευόμαστε τα ηγετικά σου προσόντα, την προσωπικότητα σου, την αγνότητά σου και το λαϊκό σου προφιλ...

Τις τελευταίες μέρες, μάλλον εβδομάδες, έχουμε κάνει την πάπια σεβόμενοι το δόγμα συνεχίζω να στηρίζω κάτι που ξεκίνησα να το κάνω μετά χαράς και δεν είμαι κωλοτούμπας, σε διάφορα θέματα τα οποία θεωρήσατε ότι έπρεπε να διαχειριστείτε με αρκετό κυνισμό, και που σε αρκετούς από εμάς δεν ήταν και τόσο αρεστά. Εγώ προσωπικά τάχθηκα και φανατικά υπέρ της υποψηφιότητας Κατσαρή (ενώ πραγματικά με αηδιάζει) μόνο και μόνο επειδή τον στηρίξατε εσείς....Κάναμε λοιπόν πολύ καλά και κάναμε την πάπια γιατί στο κάτω κάτω οπαδοί είμαστε και δεν μας πέφτει λόγος, το πιστεύω ειλικρινά και το έχω πει χιλιάδες φορές: ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του. Και εσείς από τη μεριά σας καλά κάνετε και διαχειρίζεστε τα όποια θέματα όπως νομίζετε καλύτερα κυνικά ή οχι, είναι δική σας δουλειά....

Πλέον όμως συναντήσαμε επανειλλημένως το φαινόμενο να εμφανίζονται διάφοροι οι οποίοι σε θέματα κυρίως αγωνιστικά (αλλά και γενικότερης φύσεως) προβάλουν τις θέσεις τους σχεδόν ως θέσεις ΣΑΣ, εμφανίζονται να κόπτονται για το καλό της ομάδος και της διοίκησης σχεδόν ως εκπρόσωποί σας, κάνουν υποδείξεις, αφήνουν να εννοηθεί ότι όσα λένε τα λένε επειδή τα ξέρουν "από μέσα" και σήμερα μάλιστα μάθαμε οτι όλα αυτά είναι και μέρος ενός γενικότερου masterplan ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ το οποίο υποτίθεται με διάφορες μεθοδεύσεις φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα όπως πχ στην περίπτωση Κονσεισάο... Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είτε είναι δημοσιογράφοι (πχ Κόλκας), είτε εκφράζονται ως ανώνυμα οπαδικά σαιτ (πχ ultras), είτε ως μέλη φόρουμ (πχ Alamana85).... Δεν αμφιβάλλουμε για το ότι κι αυτοί είναι ΠΑΟΚτσηδες κάθε άλλο, το ζήτημα όμως είναι αλλού....

Θέλουμε να πιστεύουμε οτι όλοι αυτοί καλώς ή κακώς λειτουργούν από μόνοι τους και οτι πολύ απλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να ελέγχετε τον κάθε έναν (και είναι λογικό) και σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε όσο περνάει από το χέρι σας να τους συμμαζέψετε όσο μπορείτε γιατί κυρίως κακό στην δική σας εικόνα κάνουν....Τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ...Την εικόνα που περιγράφω στην πρώτη εισαγωγική παράγραφο.... Το δεύτερο και εφιαλτικό σενάριο λέει οτι δικαίως αυτοί ισχυρίζονται οτι εκφράζουν θέσεις σας ή το αφήνουν να εννοηθεί και οτι ΝΑΙ όντως υπάρχει ένα masterplan από τη διοίκηση που χρησιμοποιεί ανθρώπους στα ΜΜΕ, ίσως και σε φόρουμ κλπ για να πετυχαίνει αυτά που θέλει...Όπως στην πραγματικά απίστευτη άν είναι όπως την περιέγραψε ο Alamana85 υπόθεση Conseisao.... Το αν ισχύει αυτό θα φανεί στην πορεία διότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.... Αν όντως ισχύει, τότε πραγματικά εγώ τουλάχιστον λυπάμαι πάρα πολύ....Αναιρούνται πλήρως τα χαρακτηριστικά της πρώτης παραγράφου, και πλέον αποδέχομαι πλήρως τη θεωρία της εξέλιξης που περιγράφει ο Δικέφαλος....
« Last Edit: June 02, 2009, 15:59:36 by apostolos »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Απόστολε, είπα πουθενά ότι αυτά που λέω είναι οι θέσεις της ΠΑΕ ή του Ζαγοράκη;
Δικές μου σκέψεις κάνω και τις αναφέρω. Αν κατά λαθος άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο, ζητάω ειλικρινά συγνώμη από όλους σας.

Αλλά, για να με μαζέψει ο Ζαγοράκης, θα πρέπει να με έχει βάλει να λέω κάτι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline lik4

• Αλλαγή
ωραιος ο apostolos

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ìðåñäåýåôå êáé ìðëÝêåôå ïðáäéêÝò ãíþìåò êáé óêÝøåéò ìå ôçí ÐÁÅ êáé ôïí ÆáãïñÜêç. Áí åßíáé äõíáôüí…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!