Η επανάσταση συνεχίζετε και απεικονίζει την πάλη των φτωχών, ενάντι των πλουσίων. Είναι η πάλη των ΠΑΟΚτσήδων φιλάθλων, απέναντι στους Κόκκαλη, πολυμετοχικούς (Βαρδινογιάννη, Γιαννακόπουλο, Πατέρα, Βγενόπουλο) και Θανόπουλο, Νοτιά κ σία.
η πάλη του ΠΑΟΚ η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πάλη του ΠΑΟΚ είναι να μην δεχτεί ΠΟΤΕ να γίνει μέρος του συστήματος το οποίο προπαγανδίζει ότι για να επιζήσεις χρειάζεσαι ανθρώπους τύπου γκαγκάτση.
και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
η κόντρα με τον κόκκαλη και τον πολυμετοχικό σε επίπεδο ονομάτων γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε επίπεδο χρημάτων. Ο φτωχός και ο πλούσιος όπως λες.
Το ότι ο πλούσιος κάνει και πουστιές είναι ΑΛΛΟ θέμα. Και ο φτωχός μπορεί να κάνει πουστιές.
Η αλήθεια όμως ήταν ότι ο ΠΑΟΚ ήταν φτωχός και τίμιος.
Και η προσθήκη Γκαγκάτση δεν τον κάνει πλούσιο.
Συνεπώς η οποιαδήποτε κόντρα και πόλεμο που επικαλείσαι θα γίνει (που σιγά να μη γίνει λέω εγώ) σε άλλο επίπεδο.
Και ο μόνος κερδισμένος θα είναι το σύστημα το οποίο είχαμε βάλει απέναντί μας, αυτό το οποίο προπαγανδίζει ότι για να επιζήσεις χρειάζεσαι ανθρώπους τύπου γκαγκάτση.
Εγώ ξέρω ότι εάν τον γκαγκάτση τον έφερνε ο γούμενος θα μιλούσαμε για τρύπιμα ενώ τώρα μιλούμε για μαγκιά.
Και για να στο περιγράψω φίλε Αλαμάνα, να σε πω ότι υπάρχουν δύο τρόποι να κερδίσεις έναν πόλεμο.
Ο ένας είναι να πολεμίσεις ως έχεις και ο άλλος να ταχθείς με αυτόν που τον έχει κερδίσει.
Με την προσθήκη Γκαγκάτση ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον πόλεμο κόντρα στον παλιό του εαυτό, αυτόν που επί σειρά ετών πολεμούσε (και έχανε από) τους νέους μας συμμάχους.