Ώρες ώρες δεν μπορώ να πιστέψω τι διαβάζω εδώ μέσα ειλικρινά. Δηλαδή ο Ζαγοράκης για να μείνει πρέπει να μην ακούγεται κιχ από εκαντοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες; Τι καθόμαστε και συζητάμε ρε παιδιά ακριβώς;
Υπάρχει άλλος πρόεδρος στον κόσμο με μεγαλύτερη αποδοχή στο λαό μιας ομάδας όσο ο Ζαγοράκης; Κανείς πουθενά. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξη μιας ομάδας που έχει εκατομμύρια ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς. Και μάλιστα εκ φύσεως ανυπόταχτους και είναι όλοι σούζα. Αν υπάρχει πραγματικά παράπονο αυτό είναι αχαριστία και τίποτε άλλο.
Συζητάμε έτσι ξαφνικά για 100 μαλάκες ή 100 λαμόγια; Δηλαδή ο Ζαγοράκης θέλει να μην υπάρχει ούτε το 1% αντίθετο; Κανείς δεν μπορεί να έχει τέτοιες απαιτήσεις. Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Δεν θα αρέσεις σε όλους.
Και πάω και στην άλλη περίπτωση που είπε κι ο Diego-4 και συμφωνήσατε και με πείραξε. Δηλαδή θέλετε να πιστέψω πως επειδή κατά καιρούς ακούγεται "Διώξε τον Σάντος", "Γιατί ρε Θόδωρε δεν βγάζεις ανακοίνωση για τη διαιτησία", "Γιατί πήρες τον υιό Γκαγκάτση", "Γιατί χρεώθηκαν extra τα διαρκείας των Play off" ο Ζαγοράκης βαρέθηκε; Τι λέτε ρε μάγκες; Πάτε καλά; Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Φυσικά και θα υπάρχουν 100.000 διαφορετικές απόψεις. Και τι να κάνουμε. Να τις πολτοποιήσουμε. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Στη πράξη μετράει, το τι κάνει.
Δηλαδή θα τη βγάλουμε στη μούγκα; Να δώσουμε το αλάθητο και να χειροκροτάμε; Είναι ΠΑΟΚ αυτό; Να το χέσω ρε μάγκες αν είναι να βλέπω στραβά και να μη μιλάω. Και κανείς δεν μπορεί να μου πει πως δεν ξέρω. Να ακούσουν τη μαλακία μου και όλων των άλλων και ως διοίκηση να κάνουν το δικό τους και να πάρουν τη δική τους απόφαση. Είτε ακούγοντας τον κόσμο, είτε όχι. Στο κάτω κάτω από το αποτέλσμα θα κριθούν. Για όνομα του Θεού όμως, να μη μιλάμε!!!!
Αν είναι έτσι να γίνει ο ΠΑΟΚ ο σύλλογος των πολλών χειροκροτητών χωρίς άποψη, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Yes man να ψάξουν αλλού. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και κανένας Ζαγοράκης δεν θα μου τον κόψει. Θέλω να μιλάω για τον ΠΑΟΚ, να γκρινιάζω για τον ΠΑΟΚ, να λέω τη γνώμη μου και να ακούω τον άλλο για τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ να έχω άποψη την οποία να σέβονται όλοι οι θεσμικοί παράγοντες στον ΠΑΟΚ, τους αρέσει ή όχι γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ. Και όταν μιλάω το κάνω από τα βάθη της ψυχής μου. Γιατί πονάω. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου κόψει να λέω αυτό που νιώθω, γιατί ξέρει καλύτερα. Ας ξέρει. Εγώ για το καλό του ΠΑΟΚ το λέω. Κι αν υπάρχουν άλλοι που το λένε για το καλό της τέπης τους, τότε είναι δουλειά της διοίκησης να φιλτράρει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Όχι να κόψει τη κριτική γενικά.
Μιλάω προσωπικά. Από τη μέρα που ήρθε ο Ζαγοράκης τον έχω εικόνισμα, τον στηρίζω όσο μου είναι δυνατόν και με όποιον τρόπο, γίνομαι και "ιεραπόστολος" των επιλογών της διοίκησης αυτής γιατί εδώ και δύο χρόνια έχω ψήσει πάρα πολλούς, γιατί το ζείτε κι εσείς πως οι πιο απομακρυσμένοι από τον ΠΑΟΚ έχουν περισσότερους ενδοιασμούς με τον Ζαγοράκη απ' όσο αυτοί που ασχολούνται καθημερινά
και ΑΝ τολμήσω να πω μια κουβέντα, ότι εκείνο δεν μου άρεσε, να την ακούω κιόλας πως τάχα μου βαρέθηκαν;
Να μου λέει ο Ζαγοράκης έτσι ξαφνικά φεύγω και να με κάνει να νιώθω ότι απέτυχα ως οπαδός. Γιατί ρε Ζαγοράκη; Γιατί απέτυχα να σε κρατήσω ρε Θόδωρε; Τι έκανα λάθος; Έλα και πες μου αντρίκια κι όχι κάθε τρεις και λίγο φεύγω και μαλακίες. Γιατί με βγάζεις προβληματικό κι εσύ;
Εγώ πάντως, όπως είπε κι ο giannis80, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.
Και κάτι για το site. Αν ο Ζαγοράκης έπαιρνε όντως τοις μετρητοίς όσα γράφονται στο PAOKWORLD θα έπρεπε να νιώσει πρωθυπουργός της Β. Ελλάδος με το 90% των όσων έχουν γραφεί κι όχι να χαλιέται με το 10%.
Αυτά έχω να πω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Κάποιος έχει δίκιο, κάποιος άδικο. Για μένα το χειρότερο είναι αυτές οι απόψεις να φιμώνονται στο όνομα του υποτιθέμενου καλού του ΠΑΟΚ και το ότι αυτοί ξέρουν. Φυσικά και ξέρουν, αλλά ποτέ δεν έβλαψε τους ηγέτες να ακούνε λίγο τον λαό. Και ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Και ο Ζαγοράκης είναι κομμάτι του λαού. Αν κοπεί η ενδοεπικοινωνία τότε χάνεται η επαφή.
Όσο για την ουσία:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.
ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΟΨΥΧΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ.
Αυτό πιστεύω!