Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Ώρες ώρες δεν μπορώ να πιστέψω τι διαβάζω εδώ μέσα ειλικρινά. Δηλαδή ο Ζαγοράκης για να μείνει πρέπει να μην ακούγεται κιχ από εκαντοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες; Τι καθόμαστε και συζητάμε ρε παιδιά ακριβώς;
Υπάρχει άλλος πρόεδρος στον κόσμο με μεγαλύτερη αποδοχή στο λαό μιας ομάδας όσο ο Ζαγοράκης; Κανείς πουθενά. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξη μιας ομάδας που έχει εκατομμύρια ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς. Και μάλιστα εκ φύσεως ανυπόταχτους και είναι όλοι σούζα. Αν υπάρχει πραγματικά παράπονο αυτό είναι αχαριστία και τίποτε άλλο.

Συζητάμε έτσι ξαφνικά για 100 μαλάκες ή 100 λαμόγια; Δηλαδή ο Ζαγοράκης θέλει να μην υπάρχει ούτε το 1% αντίθετο; Κανείς δεν μπορεί να έχει τέτοιες απαιτήσεις. Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Δεν θα αρέσεις σε όλους.
Και πάω και στην άλλη περίπτωση που είπε κι ο Diego-4 και συμφωνήσατε και με πείραξε. Δηλαδή θέλετε να πιστέψω πως επειδή κατά καιρούς ακούγεται "Διώξε τον Σάντος", "Γιατί ρε Θόδωρε δεν βγάζεις ανακοίνωση για τη διαιτησία", "Γιατί πήρες τον υιό Γκαγκάτση", "Γιατί χρεώθηκαν extra τα διαρκείας των Play off" ο Ζαγοράκης βαρέθηκε; Τι λέτε ρε μάγκες; Πάτε καλά; Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Φυσικά και θα υπάρχουν 100.000 διαφορετικές απόψεις. Και τι να κάνουμε. Να τις πολτοποιήσουμε. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Στη πράξη μετράει, το τι κάνει.

Δηλαδή θα τη βγάλουμε στη μούγκα; Να δώσουμε το αλάθητο και να χειροκροτάμε; Είναι ΠΑΟΚ αυτό; Να το χέσω ρε μάγκες αν είναι να βλέπω στραβά και να μη μιλάω. Και κανείς δεν μπορεί να μου πει πως δεν ξέρω. Να ακούσουν τη μαλακία μου και όλων των άλλων και ως διοίκηση να κάνουν το δικό τους και να πάρουν τη δική τους απόφαση. Είτε ακούγοντας τον κόσμο, είτε όχι. Στο κάτω κάτω από το αποτέλσμα θα κριθούν. Για όνομα του Θεού όμως, να μη μιλάμε!!!!

Αν είναι έτσι να γίνει ο ΠΑΟΚ ο σύλλογος των πολλών χειροκροτητών χωρίς άποψη, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Yes man να ψάξουν αλλού. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και κανένας Ζαγοράκης δεν θα μου τον κόψει. Θέλω να μιλάω για τον ΠΑΟΚ, να γκρινιάζω για τον ΠΑΟΚ, να λέω τη γνώμη μου και να ακούω τον άλλο για τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ να έχω άποψη την οποία να σέβονται όλοι οι θεσμικοί παράγοντες στον ΠΑΟΚ, τους αρέσει ή όχι γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ. Και όταν μιλάω το κάνω από τα βάθη της ψυχής μου. Γιατί πονάω. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου κόψει να λέω αυτό που νιώθω, γιατί ξέρει καλύτερα. Ας ξέρει. Εγώ για το καλό του ΠΑΟΚ το λέω. Κι αν υπάρχουν άλλοι που το λένε για το καλό της τέπης τους, τότε είναι δουλειά της διοίκησης να φιλτράρει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Όχι να κόψει τη κριτική γενικά.

Μιλάω προσωπικά. Από τη μέρα που ήρθε ο Ζαγοράκης τον έχω εικόνισμα, τον στηρίζω όσο μου είναι δυνατόν και με όποιον τρόπο, γίνομαι και "ιεραπόστολος" των επιλογών της διοίκησης αυτής γιατί εδώ και δύο χρόνια έχω ψήσει πάρα πολλούς, γιατί το ζείτε κι εσείς πως οι πιο απομακρυσμένοι από τον ΠΑΟΚ έχουν περισσότερους ενδοιασμούς με τον Ζαγοράκη απ' όσο αυτοί που ασχολούνται καθημερινά
και ΑΝ τολμήσω να πω μια κουβέντα, ότι εκείνο δεν μου άρεσε, να την ακούω κιόλας πως τάχα μου βαρέθηκαν;
Να μου λέει ο Ζαγοράκης έτσι ξαφνικά φεύγω και να με κάνει να νιώθω ότι απέτυχα ως οπαδός. Γιατί ρε Ζαγοράκη; Γιατί απέτυχα να σε κρατήσω ρε Θόδωρε; Τι έκανα λάθος; Έλα και πες μου αντρίκια κι όχι κάθε τρεις και λίγο φεύγω και μαλακίες. Γιατί με βγάζεις προβληματικό κι εσύ;
Εγώ πάντως, όπως είπε κι ο giannis80, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.

Και κάτι για το site. Αν ο Ζαγοράκης έπαιρνε όντως τοις μετρητοίς όσα γράφονται στο PAOKWORLD θα έπρεπε να νιώσει πρωθυπουργός της Β. Ελλάδος με το 90% των όσων έχουν γραφεί κι όχι να χαλιέται με το 10%.

Αυτά έχω να πω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Κάποιος έχει δίκιο, κάποιος άδικο. Για μένα το χειρότερο είναι αυτές οι απόψεις να φιμώνονται στο όνομα του υποτιθέμενου καλού του ΠΑΟΚ και το ότι αυτοί ξέρουν. Φυσικά και ξέρουν, αλλά ποτέ δεν έβλαψε τους ηγέτες να ακούνε λίγο τον λαό. Και ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Και ο Ζαγοράκης είναι κομμάτι του λαού. Αν κοπεί η ενδοεπικοινωνία τότε χάνεται η επαφή.

Όσο για την ουσία:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.
ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΟΨΥΧΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ.
Αυτό πιστεύω!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
συμφωνω 100% με αγκραφ και ΠΑΟΚκιουρ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οταν χανεις στην Τουμπα και μαλιστα απο αθηναιους, θα πεσουν και μπινελικια και γιουχα και στην τελικη αυτο ειναι το φυσιολογικο. Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο. Η ηττα απο εχθους φερνει αψυχολογητες αντιδρασεις.
Τι παιζει στο ελλαντα ο Ζαγορ δεν το εμαθε χθες. Φυσικα και δεν μπορεις να χτυπησεις τους απο κατω. Τωρα το καταβε? Πας να φας 25 μυρια απο το #1 κυβερνητικο λαμογιο και θα καθονται να σε βλεπουνε?
Τα περι παραιτησης πιστεω κι εγω πως τα ειπε πανω στα νευρα του. Δεν νομιζω πως πεταει την πετσετα ετσι απλα για πραγματα τα οποια γνωριζε και περιμενε.
ΠΑΟΚ σημαινει συγκρουση, και δεν ειναι για ολους. Απο τη βαρκα πηδηξανε πολλοι, αλλα η εικονα που εχω για τον Ζαγορ ειναι πολυ διαφορετικη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

northeagle_4

• Guest
PAOKCURE  ;D

Αδερφε 2,3 πραγματακια αν και στην ουσια συμφωνω.
Δεν ειπε κανεις να μην μιλας,ουτε να κρινεις ισα ισα και ο προεδρος και γενικα η παε γιαυτο μιλανε με τους σφ κατα  κυριο λογο.
 Πρεπει να τραβηξουμε ομως μια γραμμη απο το κανω κριτικη και εχω αποψη με την αλλη πλευρα του οτι τα ηερω ολα και επιβαλλω την αποψη μου με αποτελεσμα να δημιουργω προβλημα στην ομαδα.παραδειγματα για να γινω ξεκαθαρος :
-Οταν λες δεν παω τον σαντος,εκανε λαθη ο σαντος ειναι προσωπικη εκτιμηση αντικειμενικη-υποκειμενικη αναλογα με τα επιχειρηματα ΟΤΑν ομως πετας μπουκαλι ανενοχλητος στον παγκο και τον κραζεις επιβαλλεις την αποψη σου και κανεις κακο στην ομαδα.
-Oταν λες λαθος η συνεργασια με κατσαρη,το αναφερεις και το δειχνεις και στην τελικη δεν τον ψηφιζεις ειναι ααποψη και κριτικη οταν ομως διαδιδεις οτι γινετε κομπινα για το φαγοποτι γηπεδου,οτι ειναι υποχειριο του κατσαρη ο ζαγορ τοτε κανεις κακο στην ομαδα.
-Οταν λες οτι τα τουρνικε ειναι χαλια(που ειναι) και στιβαζομαστε σαν ζωα λες την αληθεια και πιεζεις να αλλαξει αυτο,οταν ομως ποδοπατιεσαι πετας μπουκαλια στα αδερφια σου και κανεις ντορο να μπεις τζαμπα παιζεις με την ζωη του αδερφου σου.
-Οταν λες διωξε τον μικρο γκα γκα και οτι η γυναικα του καισαρα η καριολα πρπει να ειναι εντιμη εχεις επιχειρηματα πολλα και αποψη και κανεις κριτικη,οταν τον δερνεις στο αεροδρομιο ομως κανεις κακο στην ομαδα.
Δεν νομιζω λοιπον οτι ο Σκυλος τρελλαθηκε με την αποψη και κριτικη αλλα με την λογικη της επιβολης αυτης ,τις ακραιες αντιδρασεις και το κακο που γινετε στην ομαδα.Δεν νιωθει οτι απαξιωνεται αυτος θελω να πιστευω αλλα οτι οι λιγοι απαξιωνουν τους πολλους που φερωντε ωριμα και κανουν κριτικη οπως πρεπει λειτουργοντας για την ομαδα και μονο για την ομαδα.
 Σπανια απανταω σε ποστ σου,το ειχα αποθημενο ρε τρελλε !!! :P

goudas4

• Guest
Επιτελους βρεθηκε ενας χριστιανος (για τον PAOKCURE μιλαω) να πει τα πραγματα με το ονομα τους γιατι 2 μερες τωρα μας εχουν γυρισει τα μυαλα με αυτα που ακουμε...
Τα οσα ακουγονται αυτες τις 2 μερες περι αποχωρησης του Ζαγορακη ειναι αστεια ειτε ισχυουν ειτε οχι! Δεν γινεται δοιηκηση μιας ομαδας με εκβοιασμους, και επειδη ο ιδιος ο Ζαγορακης δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια μου φανηκε παρα πολυ περιεργη η κατασταση που εχει δημιουργηθει...
Ναι θα γινεται κριτικη συνεχως ειτε αυτη ειναι σωστη ειτε λαθος αλλα η κριτικη αν ειναι καλοπροαιρετη ειναι παντα για το καλο του ΠΑΟΚ. Εννοειται παντα χωρις παρεκτροπες...Το χθεσινο ας πουμε με τα μπουκαλια στον Σαντος προφανως και ηταν παρεκτροπη και ειναι σιγουρα κατακριτεο!
Αλλα εφοσον γινεται καλοπροαιρετη κριτικη απο τον Λαο (που κακα τα ψεματα εχει και το δικαιωμα να το κανει αυτο μετα απο τοση στιριξη που εχει δωσει σε αυτους τους ανθρωπους), η δοιηκηση θα κοιταει συνεχως να βελτιωνει τις επιλογες της και οχι να απειλει με τυχον αποχωρησεις σε περιπτωσεις αντιθετης γνωμης...Εκτος και αν υπαρχει παρασκηνιο που δεν ξερουμε...
Παντως σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να κατηγορησεις τον κοσμο σε περιπτωση που φυγει ο Ζαγορακης καθως πιο πολυ στηριξη σε μια προσπαθεια δε νομιζω να εχει ξαναυπαρξει στην Ελλαδα!

Οχι καμια ενοτητα δεν εχει διαταραχθει...Ο κοσμος στηριζει και θα συνεχισει να στηριζει την προσπαθεια που κανουν ο Ζαγορακης και οι συνεργατες του οσο πιστευει οτι αυτα τα ατομα εκφραζουν τα ονειρα του για τον ΠΑΟΚ...
Και μεχρι στιγμης ο Ζαγορακης μας εχει αποδειξει εμπρακτως οτι εστερνιζεται το οραμα του κοσμου του ΠΑΟΚ για την ομαδα και μπορει να την φτασει ψηλα!
Ειναι κριμα κι αδικο για τον κοσμο αλλα και για τον ιδιο τον Ζαγορακη να μπαινει σε μια διαδικασια απειλων και τριβων απο την στιγμη που η ενοτητα του κοσμου και η στηριξη του προς την δοιηκηση ειναι σε υψηλα επιπεδα!

Ελπιζω ολα αυτα τουλαχιστον να βγαλουν κατι καλο στο τελος...
Παντως οτι κι αν γινει αυτο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι ο κοσμος σε καμια περιπτωση δεν φταιει για οτι γινεται...Απλα ισως θα πρεπει να γινει μια αλλαγη νοοτροπιας αλλα αυτο προφανως δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη! Παντως προσπαθειες γινονται καθημερινα και θα συνεχιζονται να γινονται οσο και ο Ζαγορακης θα συνεχισει να πιστευει οσο εμεις στο οραμα ενος Μεγαλου ΠΑΟΚ...

Offline cure

• Αλλαγή
@northeagle
Πιστεύεις ότι πραγματικά έγραψα τόσα πολλά για να δικαιολογήσω τους μαλάκες που πετάξαν μπουκάλι στον Σάντος, ή τα λαμόγια που παίρνουν σβάρνα τα ραδιόφωνα και λένε μαλακίες για τον Θόδωρο, ή αυτούς που δείραν τον Γκαγκάτση;

Τίποτα απ' όσα είπα δεν τα είπα για τους παραπάνω. Αυτοί θα ανοίξουν σαμπάνιες αν φύγει ο Θόδωρος. Όλα όσα λέω είναι για τους υπόλοιπους. Που θα κλάψουν με πικρό δάκρυ και δεν θα το αξίζουν.

Καθαρά και ξάστερα. Δεν γουστάρω χούντα, παρακάλια και εκβιασμούς. Αν μου πει κάποιος πως αν με τη χούντα και το τουμπεκί δεις τον ΠΑΟΚ ψηλά θα το δεχτείς; Θα πω όχι, γιατί τότε αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά, αλλά αυτή η ομάδα δεν θα είναι ΠΑΟΚ.

Αλλά το ξαναλέω. Δεν θεωρώ πως υπάρχει θέμα. Τα νεύρα του Ζαγοράκη έχουν βαθύτερες αιτίες και έχουν να κάνουν με όλα τα ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ σε πρώτη ματιά, παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω πως ο Ζαγοράκης τον τελευταίο μήνα ανακάλυψε πως η βρωμιά στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ βαθύτερη αυτής που βρήκε στην αρχή και καθάρισε σε μεγάλο βαθμό. Και τρόμαξε φυσιολογικά.
Ευχή όλων μας είναι να βρει δύναμη να συνεχίσει και να στηριχθεί σε μας. Κι ας αποτύχουμε όλοι μαζί. Αλλά να μη φύγει προτού δοκιμάσει. Κι αν δεν θέλει να συγκρουστεί, ας τριπλάρει διπλωματικά. Αλλά δικαίωμά του είναι να κωλώσει, γιατί πρέπει να τα βάλει με όλο το σύστημα κυριολεκτικά.
« Last Edit: May 12, 2009, 02:43:40 by PAOKCURE »

northeagle_4

• Guest
Μα ολη η κουβεντα στηριζεται σε υποθεσεις ρε αδερφε προς το παρον και δεν τα εβαλε κανεις με τον κοσμο ουτε αμφισβητησε την τεραστια στηριξη.
  Για μενα δεν υπαρχει τετοιο θεμα αλλα  αυτοι οι μαλακες οι λιγοι που λες ειτε το θελουμε ειτε οχι παιρνανε το δικο τους και δημιουργουνε προβλημα.
  ποιος μιλησε για τουμπεκι ? ποιος ειπε κατι τετοιο και πρεπει να παμε εκει την κουβεντα και να μιλαμε για λοβοτομημενους οπως λεει ο πετροφ και ψαγμενους ?η ωριμοτητα και η αντιδραση σου σε κανει μεγαλο και δεν μιλαω αγωνιστηκα αλλα γενικα για την ζωη και σαν οπαδικο ΛΑΟ οταν εγω βλεπω να λακιζει μεγαλο ποσοστο του κοσμου μας σε μια,δυο στραβες καταλαβαινω οτι η βασεις στις οποιες οικοδομηθηκε μια νοοτροπια τελευταια χρονια ειναι σαθρες.
  Η κριτικη σε παει μπροστα αδιαμφισβητητα ομως ο κακος εγωισμος και οι σπασμωδικες αντιδρασεις μπορουν να σε πανε πισω αλλα 20 χρονια.

Offline cure

• Αλλαγή
Δε διαφωνώ αλλά παραβλέπεις ένα ζωτικό σημείο, χωρίς το οποίο τώρα θα μιλάγαμε για το μουνί τον κάκο.
Ο Ζαγοράκης δήλωσε ότι φεύγει και το επιβεβαίωσε επίσημα η ΠΑΕ μέσω του γραφείου τύπου μετά πό ένα ματς στο οποίο ο λαός απέδειξε περίτρανα (αν και δεν χρειαζόταν) πως είναι πολύ γερές οι βάσεις μας στο θέμα νοοτροπίας.
Όλο το γήπεδο χειροκρότησε την ομάδα η οποία πραγματικά τα έδωσε όλα κι έχασε από άλλα κόλπα, οι σύνδεσμοι έκαναν το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατό στην είσοδο στο γήπεδο, εκτός από δυο κορδέλες δεν πετάχτηκε τίποτα στην μαΐμού που προκαλούσε 5 λεπτά και όταν πέταξε ένας μπουκάλι τον γιούχαρε όλο το γήπεδο, στο τέλος ελάχιστα βλαμένα μπήκαν μέσα κτλ κτλ
Και μετά απ' όλα αυτά ο οπαδός που πλακώθηκε με τον τζαμπατζή, ο οπαδός που συγκρατήθηκε στο όνομα του οράματος και δεν μπούκαρε μέσα, αυτός ο οπαδός που χειροκρότησε την ομάδα να ακούει τον πρόεδρό του να λακίζει για 5 μαλάκες, έτσι ξαφνικά;

Ο κόσμος κάνει λάθη αλλά και βήματα. Όταν ο πρόεδρος όμως ανακοινώνει πως την κάνει δείχνει ότι δεν τα βλέπει ή δεν του είναι αρκετά. Αυτό είπα.
Είναι λάθος να κολλάμε σε όσους κάνανε μαλακία κι όχι στις παράλογες κινήσεις της ΠΑΕ τον τελευταίο μήνα.
Εσύ μπορεί να δικαιολογείς το φεύγω, εγώ όμως με τίποτα

northeagle_4

• Guest
αδερφε δεν δικαιολογησα κατι γνωριζεις καλα τις αποψεις μου για ολες τις κινησεις του τελευταιου μηνα και εννοειτε δεν δικαιολογω ουτε το φευγω ουτε την διαρροη.
Και αν νομιζεις οτι εγω στο θεμα νοοτροπιας αναφερομαι στα παιδια των σφ που σκιζοντε και τρωνε ιπταμενες μπιρες στα κεφαλια ξεκιναμε απο λαθος βαση.Το οτι αυτο χρειαστηκε να γινει εναν χρονο γεματο στριμωξιδι ,γαμω τα τουρνικε,ψιλες και κινδυνο για ζωες σαφως και δεν αφορα τους σφ που ειναι οι μονοι που δεν φταινε  αλλα κυριως την παε και αυτην την μειοψηφια την αδυναμη κατ εσε που σου επεβαλλε το δικο της με το στανιο.
  επειδη ενω συμφωνουμε βγαινει μια διχογνωμια ακατανοητη απλα  να σου πω οτι και αυτος λαθη κανει και θα κανει και ισως "λακισε" αδικα σε αυτην την περιπτωση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σου λεει ΠΑΟΚση γινε φυτο και μην μιλας αλλα ισως σημαινει οτι " ρε αδερφε εδω σε πολεμαει ολος ο ντουνιας και εχει βαλει μηχανισμους ακομα και στην πολη σου και εσυ ενω εισαι σε πολεμο ασχολεισε με 3 μαλακιες μου τοσο παθιασμενα και με μενος ? και δεν σου λεω να μην τα πουμε και τα φτιαξουμε οπως πρπει  αλλα στον πολεμο υποτιθεται ολοι διπλα διπλα ειμαστε γυρνα στην σωστη κατευθηνση λοιπον και δωσε μαχη"

apostolos

• Guest
Εγώ ένα έχω να πω: Την επομενη φορα Θόδωρε αντί να τα ψάλεις στους συνδεσμίτες για την περιφρούρηση στη θύρα 4, να τους στείλεις στη θύρα 1 να μοιράσουν κάνα χαστούκι σε μερικούς εκεί πέρα γιατί δεν πάει άλλο, καλά λέει η Θύρα 4 στην ανακοίνωση της. Ως που θα φτάσουμε με αυτούς τους καραγκιόζηδες εκεί πέρα? Eτσι θα γίνουμε το club που όλοι ονειρευόμαστε? Με αυτούς τους clown εκεί που τα ξέρουν όλα και κάνουν ο,τι γουστάρουν? Ανοχή τέλος στην τζάμπα μαγκιά της Θύρας 1. Χαστούκια και σε οποιον δεν αρέσει να μας αδειάσει τη γωνια....

Melb4

• Guest
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δήθεν θέλει να φύγει ο ζαγοράκης. Όταν χάνεις κρίσιμο αγώνα ΠΑΝΤΑ θα φωνάζουν μερικοί. Κανένας μα κανένας στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ειχε απόλυτη στήριξη. Και να είσαι ο Μέγας Αλέξανδρος και να έχεις κατακτήσει όλο τον κόσμο πάλι θα βρεθούν μερικοί που θα σε κάνουν κριτική. Αν αληθεύει για ζαγοράκη, δεν μπορεί να είναι αυτός ο πραγματικός λόγος.

Diego-4

• Guest
Ώρες ώρες δεν μπορώ να πιστέψω τι διαβάζω εδώ μέσα ειλικρινά. Δηλαδή ο Ζαγοράκης για να μείνει πρέπει να μην ακούγεται κιχ από εκαντοντάδες χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες; Τι καθόμαστε και συζητάμε ρε παιδιά ακριβώς;
Υπάρχει άλλος πρόεδρος στον κόσμο με μεγαλύτερη αποδοχή στο λαό μιας ομάδας όσο ο Ζαγοράκης; Κανείς πουθενά. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και ΕΜΠΡΑΚΤΗ στήριξη μιας ομάδας που έχει εκατομμύρια ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ οπαδούς. Και μάλιστα εκ φύσεως ανυπόταχτους και είναι όλοι σούζα. Αν υπάρχει πραγματικά παράπονο αυτό είναι αχαριστία και τίποτε άλλο.

Συζητάμε έτσι ξαφνικά για 100 μαλάκες ή 100 λαμόγια; Δηλαδή ο Ζαγοράκης θέλει να μην υπάρχει ούτε το 1% αντίθετο; Κανείς δεν μπορεί να έχει τέτοιες απαιτήσεις. Έτσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Δεν θα αρέσεις σε όλους.
Και πάω και στην άλλη περίπτωση που είπε κι ο Diego-4 και συμφωνήσατε και με πείραξε. Δηλαδή θέλετε να πιστέψω πως επειδή κατά καιρούς ακούγεται "Διώξε τον Σάντος", "Γιατί ρε Θόδωρε δεν βγάζεις ανακοίνωση για τη διαιτησία", "Γιατί πήρες τον υιό Γκαγκάτση", "Γιατί χρεώθηκαν extra τα διαρκείας των Play off" ο Ζαγοράκης βαρέθηκε; Τι λέτε ρε μάγκες; Πάτε καλά; Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε. Φυσικά και θα υπάρχουν 100.000 διαφορετικές απόψεις. Και τι να κάνουμε. Να τις πολτοποιήσουμε. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Στη πράξη μετράει, το τι κάνει.

Δηλαδή θα τη βγάλουμε στη μούγκα; Να δώσουμε το αλάθητο και να χειροκροτάμε; Είναι ΠΑΟΚ αυτό; Να το χέσω ρε μάγκες αν είναι να βλέπω στραβά και να μη μιλάω. Και κανείς δεν μπορεί να μου πει πως δεν ξέρω. Να ακούσουν τη μαλακία μου και όλων των άλλων και ως διοίκηση να κάνουν το δικό τους και να πάρουν τη δική τους απόφαση. Είτε ακούγοντας τον κόσμο, είτε όχι. Στο κάτω κάτω από το αποτέλσμα θα κριθούν. Για όνομα του Θεού όμως, να μη μιλάμε!!!!

Αν είναι έτσι να γίνει ο ΠΑΟΚ ο σύλλογος των πολλών χειροκροτητών χωρίς άποψη, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Yes man να ψάξουν αλλού. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και κανένας Ζαγοράκης δεν θα μου τον κόψει. Θέλω να μιλάω για τον ΠΑΟΚ, να γκρινιάζω για τον ΠΑΟΚ, να λέω τη γνώμη μου και να ακούω τον άλλο για τον ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ να έχω άποψη την οποία να σέβονται όλοι οι θεσμικοί παράγοντες στον ΠΑΟΚ, τους αρέσει ή όχι γιατί ΚΑΙ εγώ είμαι ο ΠΑΟΚ. Και όταν μιλάω το κάνω από τα βάθη της ψυχής μου. Γιατί πονάω. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου κόψει να λέω αυτό που νιώθω, γιατί ξέρει καλύτερα. Ας ξέρει. Εγώ για το καλό του ΠΑΟΚ το λέω. Κι αν υπάρχουν άλλοι που το λένε για το καλό της τέπης τους, τότε είναι δουλειά της διοίκησης να φιλτράρει και να πάρει τις σωστές αποφάσεις. Όχι να κόψει τη κριτική γενικά.

Μιλάω προσωπικά. Από τη μέρα που ήρθε ο Ζαγοράκης τον έχω εικόνισμα, τον στηρίζω όσο μου είναι δυνατόν και με όποιον τρόπο, γίνομαι και "ιεραπόστολος" των επιλογών της διοίκησης αυτής γιατί εδώ και δύο χρόνια έχω ψήσει πάρα πολλούς, γιατί το ζείτε κι εσείς πως οι πιο απομακρυσμένοι από τον ΠΑΟΚ έχουν περισσότερους ενδοιασμούς με τον Ζαγοράκη απ' όσο αυτοί που ασχολούνται καθημερινά
και ΑΝ τολμήσω να πω μια κουβέντα, ότι εκείνο δεν μου άρεσε, να την ακούω κιόλας πως τάχα μου βαρέθηκαν;
Να μου λέει ο Ζαγοράκης έτσι ξαφνικά φεύγω και να με κάνει να νιώθω ότι απέτυχα ως οπαδός. Γιατί ρε Ζαγοράκη; Γιατί απέτυχα να σε κρατήσω ρε Θόδωρε; Τι έκανα λάθος; Έλα και πες μου αντρίκια κι όχι κάθε τρεις και λίγο φεύγω και μαλακίες. Γιατί με βγάζεις προβληματικό κι εσύ;
Εγώ πάντως, όπως είπε κι ο giannis80, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου.

Και κάτι για το site. Αν ο Ζαγοράκης έπαιρνε όντως τοις μετρητοίς όσα γράφονται στο PAOKWORLD θα έπρεπε να νιώσει πρωθυπουργός της Β. Ελλάδος με το 90% των όσων έχουν γραφεί κι όχι να χαλιέται με το 10%.

Αυτά έχω να πω για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Κάποιος έχει δίκιο, κάποιος άδικο. Για μένα το χειρότερο είναι αυτές οι απόψεις να φιμώνονται στο όνομα του υποτιθέμενου καλού του ΠΑΟΚ και το ότι αυτοί ξέρουν. Φυσικά και ξέρουν, αλλά ποτέ δεν έβλαψε τους ηγέτες να ακούνε λίγο τον λαό. Και ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Και ο Ζαγοράκης είναι κομμάτι του λαού. Αν κοπεί η ενδοεπικοινωνία τότε χάνεται η επαφή.

Όσο για την ουσία:
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.
ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΟΨΥΧΙΑ.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ.
Αυτό πιστεύω!

Εσύ το βλέπεις έτσι , εγώ το βλέπω αλλιώς.
Εγώ μιλάω όταν πρέπει να μιλήσω και κάνω τουμπεκί όταν πρέπει να κάνω.
Λοιπόν απο εδώ και στο εξείς , επειδή βλέπω οτι δεν γίνομαι κατανοητος , γράψτε , κράξτε , φωνάξτε , κατινιάστε ,στα παπάρια μου.
Αφού νομίζεται οτι έτσι λειτουργήτε σωστά για το καλό του ΠΑΟΚ συνεχίστε , εγώ άλλωστε δεν είμαι ΠΑΟΚ , Ζαγορόσκυλο είμαι και κάποτε ήμουν και Αγγελόσκυλο.
Αραδιάστε τις καλοπροαίρετες κριτικές σας ελεύθερα...Αφού αυτό σας κάνει να νιώθετε τον ΠΑΟΚ οικογένεια σας , συνεχίστε..
Λοιπόν και για να τελειώνει και το κάστανο κάπου εδώ.Αν δεν κάνω λάθος στον ΠΑΟΚ υπάρχει η Συντονιστική Επιτροπή Συνδέσμων , πιστεύω οτι αυτοί οι άνθρωποι μεταφέρουν τις ανησυχίες και τα προβλήματα του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Ζαγοράκη αφού αυτοί εκπροσωπούν τον καθένα απο εμάς.Εμένα μου αρκούν αυτοί και τους έχω εμπιστοσύνη , οι φαρφάρες και τα πλατιά λόγια ήταν για άλλες εποχές , όχι για τώρα..

Υ.Γ. Μπορείς να κάνεις κριτική σε πολλά άλλα πράγματα σαν οπαδός που είσαι , εκτός απο αυτά που κάνεις. Στην Ελλάδα 5.000.000 Προπονητές και άλλοι τόσοι Παράγοντες. Μία πρόταση για την καλύτερη κερκίδα στην Τούμπα δεν έχω δεί , ένας να βγεί και να πεί σήμερα έκοψα 3 κούτες χαρτάκι για το μάτς την Κυριακή...Μπα , τίποτα ! Άλλα ενδιαφέρουν τους οπάδους , απο ότι φαίνεται εδώ..Κάποιοι είμαστε πολύ OLD SCHOOL για να σας καταλάβουμε ρε μάγκες.. Να μας συγχωρείτε που έχουμε άλλη αντίληψη για τα πράγματα.
« Last Edit: May 12, 2009, 09:52:56 by Diego-4 »

Diego-4

• Guest
και κάτι που ξέχασα..
Κάποτε θυμάμαι στο Παλέ σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ , ήταν διπλα μου ένα γνωστό μέλος του ΣΦΠ Τούμπας , ο Βαγγέλης , ο γνωστός και ως "Παππούς" , ο alamanas θα ξέρει και επειδή φώναζα με 100 decibel και όχι με 500 , έφαγα μία φάπα που ακόμη τη θυμάμαι ... σκέψου τi φάπα θα έτρωγα αν έλεγα άμπαλο τον Τακιανο και τον Βαλαβανίδη..Εσεις κάντε τις κριτικές σας στα γήπεδα μάγκες , δυστυχώς οι εποχές αλλάξανε..ευτυχώς για σας.
« Last Edit: May 12, 2009, 10:28:07 by Diego-4 »

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ρε παιδια να ρωτησω κατι που μπορει να ειναι και λαλακια αλλα με περναει απο το φτωχο μυαλο μου.
γιατι αυτο που υποθηκε να εχει να κανει με τους ΠΑΟΚτσηδες και οχι με καποιους αλλους τωρα που ερχοντε εκλογες?
ΠΑΟΚ παντου!!!

Diego-4

• Guest
Και για να μη φανώ οτι τα βάζω όλα σε ένα τσουβάλι και γενικεύω, παραθέτω το ποστ του Capricorn σχετικά με τον Ivic

μακρυά από τον καλό του εαυτό πάντως χθές...

Αυτό είναι κριτική , είναι η άποψη του και δεν προκαλεί κανέναν

Ένα άλλο ποστ όμως για τον Χαλκιά

- Θα ελεγα και για τις αποδοσεις του τερματοφυλακα της μεικτης χαβουζας οταν αντιμετωπιζει την ομαδα της καρδιας του, αλλα θα πω κακιες. Αστο καλυτερα.

δεν έχω λόγια....Αυτά εμένα με τρελένουν , αυτά δυστυχώς φτάνουν σε αυτιά και δυστυχώς δεν λέγοντε μόνο εδώ μέσα.
Συμφωνώ με όσα είπε ο North στα περι κριτικής.

makptol

• Guest
πρεπει και ο ζαγορ να αποκτησει αντοχες στην καθε μαλακια που θα ακουσει η βλεπει
.......ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΠΕΙΔΗ
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
.....οσο για τις κατινες πισω απο τον παγκο ΕΜΕΙΣ πρεπει να τους βαλουμε στην θεση
τους που εφτασαν στο σημειο τον προπονητη να μην εχει τον νου του στο ματς και να γυρισει
να απαντησει ....... >:( >:( >:( >:(
ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΣΑΣ.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
εχετε μπερδεψει την συζητηση, την κριτικη και την αποδοκιμασια. Ειναι 3 διαφορετικα πραγματα..

Η ποδοσφαιρικη συζητηση και η καλοπροαιρετη κριτικη (ή προσωπικη γνωμη του καθενος οπως θελετε πειτε το) ειναι σημαδια υγειας. Ειδικα για επαγγελαμτιες ποδοσφαιριστες και προπονητες που παιρνουν χρηματα σε 1 χρονο που εμεις δεν βλεπουμε στην ζωη μας, και ακομα πιο ειδικα για τους δικους μας που δεν τα παιρνουν απο κανενα πλουσιο προεδρο αλλα απο το υστερημα μας η κριτικη πρεπει να ειναι κατι αναμενομενο.

Το να βριζεις τον προπονητη και να γιουχαρεις τον ταδε παικτη (πχ μπαλαφας τωρα και αλλοι παλιοτερα) ειναι σημαδι αρρωστιας συμφωνω. Μην μπερδευετε το ενα με το αλλο.

για τον θοδωρο παντως δεν καταλαβα την καταστροφολογια εχεθες. Δεν φευγει ο προεδρος μην τρελαινεστε μερικοι. Μαζι μας θα ειναι χρονια

kp-83

• Guest
Ρε παιδιά αυτό που δεν αντέχει ο Ζαγοράκης είναι την μιζέρια και την κακοπροαίρετη κρητική και την αμφισβήτηση σε ότι επιλογή και να κάνει.Περιμένεις τη στραβή με βάζελο να κράξεις Σάντος που όπως και να το κάνουμε είναι προσωπική του επιλογή και θα είναι και του χρόνου προπονητής μας.Φτάνει με αυτό το θέμα όσο είναι ο Τέο ο Σάντος θα είναι προπονητής.Τέλος!!!!

Κράζουν για το θέμα Γκαγκάτση μικρού λες και το παλικαράκι είναι κανένας μεγαλοπαράγοντας και καθορίζει τις τύχες της ομάδας.Υπεύθυνος υπάλληλος  στα γραφεία είναι.Είπε ο Τεο τον γνωρίζει από 5 χρονών παιδάκι και τον εμπιστεύεται.Και ας τον κρίνουμε από τη δουλειά του.

Κράζουν για τον πατέρα Γκαγκάτση για το ενδεχόμενο να έρθει!!!!!Λες και ο κόκαλης είναι μαλάκας που τον ήθελε!!!!!Δηλαδή ποιος θέλετε να σας διοικεί και να δίνει συμβουλές στον τεο ο Γκαγκάτσης (ένας έμπειρος παράγοντας δικηγόρος χωμένος παντού) ή  ο Κασιμάτης και ο κάθε άσχετος με διοίκηση έπο σούπα λίγκα παλαίμαχος;;;;Έλεος ρε παιδιά.Αυτός έχει και 5 γνωριμίες χρήσιμες τόσο έξω όσο και εντός συνόρων μακάρι να έρθει!!!

Κράζουν γιατί στηρίζει Κατσαρή.Προδοσία αυτό που κάνει πως είναι με τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ και δεν στηρίζει τον άλλον τον πρώην συνεργάτη του;;;;Γιατί δεν μπαίνει απέναντι στην κατσαρίδα να τον τελειώσει;;;;;;λες και ο Τεο ήρθε να κάνει τον εξολοθρευτή και τον τιμωρό!!!!!ΡΕ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!Ψηφίστε ότι θέλετε και μην βλέπετε παντού και πάντα συνωμοσίες!!!

Κράζουν οι κονδυλοφόροι και τα δημοσιογραφάκια για Σάντος για παίκτες που θα πάρουμε!!!!Γιατί δεν υπογράφει ο κοντός;;;;να φύγει ο ΓΚΑΡΣΙΑ ο μποξερ ο παλαιστής ο αλήτης ο φονιάς!!!!!Όλο υποδείξεις είναι!!!!!Αυτοί είναι οι τεχνικοί διευθυντές;;;

Κράζουμε εμείς για τα τουρνικέ τις ουρές λες και δεν ξέρουμε ότι το γήπεδο είναι παλιό και δεν μπορεί να μας εξυπηρετήσει!!!!Τι να κάνει ο άνθρωπος καινούργιο γήπεδο;;;Λες και είναι στο χέρι του και δεν το κάνει!!!!

Βγαίνουν οι μυαλοπώληδες οι ψαγμένοι και αφήνουν υπονοούμενα για βγενοπουλο χορηγίες κτλ.Το έδωσε το ματς λένε στήθηκε!!!!!Τι λέτε ρε μαλάκες αν ήθελε λεφτά ο Τεο θα πήγαινε εθνική Ελλάδος ως μάνατζερ και θα ταν στην πούδρα και πρώτος μάγκας!!!!Έλεος ποια!!!!!

Κράζουν γιατί έβαλε να ασχοληθεί με την μπουτίκ η γυναίκα του και η αδερφή της οι οποίες έχουν εμπειρία από τέτοια μαγαζιά και ρούχα δηλαδή τι θέλατε να την άφηνε στο γούμενο τη μπουτίκ;;;;Κράζουν λέει γιατί δουλεύουν κάποια παιδιά με μεγάλη ιστορία στον ΠΑΟΚ τι θέλετε ρε μαλάκες σκουλήκια να δουλεύουν στην μπουτίκ και στην ΠΑΕ;;;;

Και άλλες χίλιες 2 μαλακίες που βγαίνει ο καθένας και λέει αφού τρώει ξύλο από τη γυναίκα του και το παίζει μάγκας στον ΠΑΟΚ!!!!Δεν τον θέλω αυτόν ρε;;;;ΠΑΟΚ είμαι;;;Ρε μεγάλε εσύ είσαι διοίκηση;;;;Αυτόν γιατί τον βάλαμε;;;Για να του πούμε εμείς τι θα κάνει;;;;

Για όλα αυτά ο Τεο βρέθηκε εκτός εαυτού!!!Δεν θέλει και πολύ

CLUB LARISA

• Guest
Άνοιξες 35 ζητήματα με ένα ποστ. Άσε τα θέματα Γκαγκάτσης, ουδείς απο την επίσημη ΠΑΕ είπε οτι τον θέλει σε πόστο, άσε επίσης κ τα θέματα Κατσαρή. Είναι τουλάχιστον ασύνδετο να λες οτι "πειράχτηκε" ο Ζαγοράκης απο θέματα που επισήμως ουδόλως απασχολούν την ΠΑΕ. Μην ξύνεις πληγές κ ανοίγεις ανύπαρκτα προς το παρόν θέματα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ηθελα να πω πολλα.δεν το κανω ομως γιατι φοβαμαι οτι θα αρχισουμε νεο γυρο και δεν θελω

μονο ενα ομως θα πω και ας παρεξηγηθω

στον ΠΑΟΚ το αιωνιο,εξιλαστηριο και ευκολο θυμα ειναι παντοτε ο λαος του...και ας το βαλουμε ολοι στο μυαλο μας πριν πουμε η γραψουμε οτιδηποτε οτι ο καθε ενας απο μας αποτελει κομματι αυτου του λαου.