Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 624254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Δεν πιστεύω οτι τα παρατάει έτσι ο Ζαγόρ. Θα έχουμε αυτοκτονίες..

MAYROS

• Guest
Συγγνώμη παιδιά αλλά είναι δικαίωμα του Ζαγοράκη να αποχωρήσει αν θέλει,
υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν το χέρι στην τσέπη επειδή πίστεψαν στον Ζαγοράκη
κάποια στιγμή και ο Ζαγοράκης θα αποχωρήσει είναι φυσιολογικό, εγώ ημουν ΠΑΟΚ πριν
το Ζαγοράκη και θα είμαι και μετά τον Ζαγοράκη, δεν μπορεί να με εκβιάζει κανένας  έδωσα
μερικές χιλιάδες ευρώ, εν μέσω οικονομικής κρίσης, γιατί γούσταρα την παρουσία Ζαγοράκη
αλλά κυρίως γιατί αγαπάω τον ΠΑΟΚ δεν μπήκα ποτέ τζάμπα στο γήπεδο ούτε κατηγόρησα
αυτούς που το κάνουν ποτέ, παίρνω εισιτήριο διαρκείας παρόλο που λείπω στο εξωτερικό κάθε
χρόνο 8-9 μήνες, όλοι εμείς όμως τζαμπατζήδες, κυριλέ, μεθυσμένοι, τσαμπουκάδες και λοιποί
αγαπάμε την ομάδα και με την τρέλα μας δεν πρέπει να παίζει κανείς, ούτε θα κάτσω να παρακαλέσω
κανένα, η μάρθα βούρτση δεν ταιριάζει στον Παοκτσή, όποιος γουστάρει κάθεται και πολεμάει και
ο Παοκτσης θα πολεμήσει με τον Ζαγοράκη στο πλευρό του ή θα πολεμήσει το επόμενο λαμόγιο
που θα έρθει για να φάει τις σάρκες μας (εθνοσωτήρα , μεγαλοπαράγοντα κτλ).

Photis

• Guest
Δεν πιστεύω οτι τα παρατάει έτσι ο Ζαγόρ. Θα έχουμε αυτοκτονίες..
Μην ανυσηχείς φίλε μου....νομίζω τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα...ξέσπασμα της στιγμής είναι...

giannis80

• Guest
Ένας απο αυτούς μόλις τελείωσε.
μισό ρε παίδια γιατί θα τρελλαθούμε
δλδ τι ξέρετε και δεν λέτε? και για ποιο λόγο ο ΖΑγοράκης θέλει να παραιτηθεί μπορείτε να μου εξηγήσετε σε απλα ελληνικά χωρίς γρίφους.

εγώ είδα ΑΠΛΑ ότι χάσαμε ένα ματς με 0-1...τέλος...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
και όποιος θέλει να δει του 10-20-100 που αποδοκιμάζουν και δε θέλει να δει τους 10000 μετόχους και τουσ 20000 με διαρκείας τότε είναι προκατελειμένος και ο ίδιος..

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ?
γιατί αν τα αίτια είναι άλλα πιο βαθεία τότε νοιώθω πρωτίστως ΕΓΩ "εξαπατημενος" (δε βρίσκω άλλη λέξη τώρα)

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτά σκεφτόμουνα κι εγώ.Γρίφοι, κουίζ, υπονοούμενα.

Υ.Γ Δεν μπορώ να ζω με την γκιλοτίνα στο κεφάλι,την απειλή του θα φύγει ο Ζαγοράκης.Νιώθω οτι ζούμε σε έναν φόβο ''μήπως φύγει ο Θόδωρος''. Και για μένα είναι λάθος του που κατα κάποιο τρόπο το προκαλεί και αυτός. ''Δεν  μπορώ άλλο, φεύγω'', '' βαρέθηκα να αμφισβητούνται οι επιλογές μου, φεύγω.'' Ρε Θόδωρε, νιώθω οτι μας απειλείς κάθε φορά που αναφέρεις σενάρια αποχώρησης.Αν δεν είσαι έσυ καλά (όπως ο ίδιος είπες), δεν θέλουμε να καταστρέψουμε την ψυχική σου υγιεινή και την προσωπική σου ηρεμία. Κι εγώ θεωρώ πως αυτό δεν συμβαίνει, δεν σου προκαλούμε εμείς δηλαδή το να μην είσαι καλά.Κι επειδή το πιστεύω αυτό, ε ρε αδερφέ δεν θα έχω και τύψεις αν αποχωρήσεις.Εγώ με τον εαυτό μου τα έχω καλά.Στήριξα και στηρίζω γιατί πιστεύω.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
Προεδρε ειδες ποσοι ειναι απεναντι σου.. Τωρα γυρνα και κοιτα τι γινεται πισω σου, μεχρι εκει που φτανει το ματι σου. Σκυλε γερα!

ΓΑΜΑΤΟ
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Αποκλείεται να μην ξέρει ο Ζαγοράκης και τα άλλα παιδιά της διοίκησης πόσο τους εμπιστευόμαστε και τους στηρίζουμε. Πιστεύω ήταν συναισθηματική έκρηξη και ίσως καλύτερα που έγινε. ΕΠίσης να μην περάσουμε στο άλλο άκρο του ψυχαναγκασμού όπου με το φόβο να μην φύγει ο Ζαγοράκης θα αποφεύγουμε να εκφράσουμε τη γνώμη μας άν καμιά φορά διαφωνούμε.. Άλλωστε ακόμα και όταν διαφωνούμε δεν μας εμποδίζει αυτό στο να τον στηρίζουμε.

Πάντως επειδή μία μέρα θα φύγει ο Ζαγοράκης ας φροντίσουμε όσο είναι καιρός να δημιουργήσουμε μία βάση 50-60.000 μελών όπως η Μπάρτσα, η Ρεάλ, η Μπάγερν και πολλοί άλλοι για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να προοδεύει και να κατακτά τίτλους ανεξάρτητα του ποιός είναι ο διαχειριστής.

Offline maria-mtb

• Βασικός
πολυ περιεργα πραγματα ρε παιδακι μου, απο τη μια τρεχει μεσα στην καταιγιδα ο ζαγορακης σαββατιατικα στα πηγαδια να παει στου πουτσου το φιλικο κ απο τη αλλη παραιτειται...

κ ποια διαιτησια κ βλακειες?
αντε ρε τεο προχωρα κ κανε ομαδα να παρει το uefa να τελειωνουμε...αμα το προβλημα ειναι η διαιτησια, ας κανουμε ομαδα με ευρωπαικες αξιωσεις να τελειωνουμε.
στην ελλαδα παντα ετσι θα ειναι, τωρα θα τα μαθουμε?

παντως γινεται της πουτανας σημερα στο φορουμ, πολυ αναμπουμπουλα κ κακο κ δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πιστεύω ήταν συναισθηματική έκρηξη και ίσως καλύτερα που έγινε.

Με αφορμή το παραπάνω, να πω πως πιστεύω ότι παραβλέπουμε/υποβαθμίζουμε το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πλέον ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο (γραφείο τύπου) πρώτον επιβεβαίωσε την όλη ιστορία (αυτό δεν αναιρεί το ότι μπορεί να ήταν "απλά μια συναισθηματική έκρηξη") αλλά και δεύτερον δεν κατέβαλε καμία απολύτως προσπάθεια να υποβαθμίσει το θέμα.
Αντίθετα, ο Κυριάκος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός με αποτέλεσμα σήμερα να είναι πρώτη είδηση στα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το contra.gr είπε ότι "Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει συσπείρωση, η οποία διαταράχθηκε χθες". Αυτά τα λόγια είναι πολύ βαριά για να ακούγονται από επίσημα χείλη της ΠΑΕ και αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Κυριάκος τα είπε χωρίς το ΟΚ του ΔΣ.
Εάν ο Κυριάκος έβγαινε κι έλεγε "Ναι παιδιά έσκασε ο Πρόεδρος αλλά τώρα είναι πιο ήρεμος" (κι ας μην ήταν) το θέμα θα είχε λήξει.
Συνεπώς, πιστεύω ότι δεν πρέπει να παραβλέπουμε (σκοπίμως ή καταλάθος) την ΕΠΙΣΗΜΗ τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί του θέματος.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Ένας απο αυτούς μόλις τελείωσε.
μισό ρε παίδια γιατί θα τρελλαθούμε
δλδ τι ξέρετε και δεν λέτε? και για ποιο λόγο ο ΖΑγοράκης θέλει να παραιτηθεί μπορείτε να μου εξηγήσετε σε απλα ελληνικά χωρίς γρίφους.

εγώ είδα ΑΠΛΑ ότι χάσαμε ένα ματς με 0-1...τέλος...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
και όποιος θέλει να δει του 10-20-100 που αποδοκιμάζουν και δε θέλει να δει τους 10000 μετόχους και τουσ 20000 με διαρκείας τότε είναι προκατελειμένος και ο ίδιος..

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ?
γιατί αν τα αίτια είναι άλλα πιο βαθεία τότε νοιώθω πρωτίστως ΕΓΩ "εξαπατημενος" (δε βρίσκω άλλη λέξη τώρα)

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτά σκεφτόμουνα κι εγώ.Γρίφοι, κουίζ, υπονοούμενα.

Υ.Γ Δεν μπορώ να ζω με την γκιλοτίνα στο κεφάλι,την απειλή του θα φύγει ο Ζαγοράκης.Νιώθω οτι ζούμε σε έναν φόβο ''μήπως φύγει ο Θόδωρος''. Και για μένα είναι λάθος του που κατα κάποιο τρόπο το προκαλεί και αυτός. ''Δεν  μπορώ άλλο, φεύγω'', '' βαρέθηκα να αμφισβητούνται οι επιλογές μου, φεύγω.'' Ρε Θόδωρε, νιώθω οτι μας απειλείς κάθε φορά που αναφέρεις σενάρια αποχώρησης.Αν δεν είσαι έσυ καλά (όπως ο ίδιος είπες), δεν θέλουμε να καταστρέψουμε την ψυχική σου υγιεινή και την προσωπική σου ηρεμία. Κι εγώ θεωρώ πως αυτό δεν συμβαίνει, δεν σου προκαλούμε εμείς δηλαδή το να μην είσαι καλά.Κι επειδή το πιστεύω αυτό, ε ρε αδερφέ δεν θα έχω και τύψεις αν αποχωρήσεις.Εγώ με τον εαυτό μου τα έχω καλά.Στήριξα και στηρίζω γιατί πιστεύω.

Δοθηκε αγωνας απο ολον τον κοσμο του ΠΑΟΚ, για να ερθει ο Θοδωρης και να καταφερουμε αυτα που κανουν την Ελλαδα να παραμιλαει...
Μην νομιζεις οτι αυτο το 0,0000001% που δουλευει οργανωμενα, εναντιον του Ζαγορακη(για τους δικους του λογους), περιμενοντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ,να βρει κατι(ντεμεκ για τον Σαντος), οτι θα το αφησουμε να περασει ετσι...

Φυσικα και εχω αγχος για το αν αυτοι οι τυποι αναγκασουν τον Θοδωρα να την κανει.....
Και η υπομονη εχει και τα ορια τους.....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι αυτοι που ριχνουν Παναγιες στον Σαντος, τουρνικε ξετουρνικε, σεκιουριτυ, Μπακαγιοκους, νεα γηπεδα , ερασιτεχνες , Παπαδοπουλους, μπερδεμενοι, ετσι , αλλιως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10-20. ...
Ας μη γελιομαστε. Υπηρχαν οντως 20-25 χιλιαδες που χειροκροτησαν στο τελος αλλα υπηρχαν και 5-10.000 που ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Για τους δικους τους λογους. Υπηρχαν 19.000 που πηραν διαρκειας αλλα υπηρχαν και αλλοι 50.000 που δεν το εκαναν. Οπως και μετοχες. Παλι για τους δικους τους λογους. Υπαρχουν και αυτοι που πηραν διαρκειας μετοχες με πολλα λεφτα αλλα και παλι ¨ασκουν κριτικη¨για να το πω πιο κομψα.
Ειναι οι γνωστοι αγνωστοι.Ειναι ο διπλανος μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ(ουδεις αλανθαστος).

Στο συγκεκριμενο θεμα ο Αγγελος Αναστασιαδης (και ας μιλησουμε σοβαρα μια φορα, ας αφησουμε τα τρελος κτλ) ειχε πει κατ εμε μια πολυ σωστη κουβεντα. "Μακαρι να παιρνα την ομαδα και να την πηγαινα εξωτερικο. Υπαρχουν πολλα μπερδεμενα στα σπλαχνα της". Και δεν εννοω σουρομενακηδες και ξερω γω. Ολοι μας λιγο πολυ rock & roll ειμαστε. Ετυχε φετος τα πιο πολλα ντερμπυ να μη τα δω απο την 4 αλλα να δω τι γινεται στην 7, στην 8 κτλ. Αλλαζα θυρες. Λιγο πολυ τα μπινελικια, η κριτικη και η μουρμουρα, η εστω η απαθεια, το καθομαι και βλεπω αγωνα και δεν φωναζω ηταν παντου. Λιγο η πολυ. Αλλοτε ηρθα σε αντιπαραθεση, αλλοτε δεν ασχοληθηκα. Θυμαμαι τον εαυτο μου ομως να νιωθω γραφικος μερικες στιγμες εν ωρα αγωνα -οπως πχ χτες, που ημουν μεταξυ των 200 περιπου σε συνολο 4000 που ηταν διπλα μου που φωναζα. Ελεος.

Το θεμα ειναι η ενοτητα και η στηριξη. Στον ΠΑΟΚ μας πανω απο ολα και ολους. Αν καταλαβατε σε εχουν στη μπουκα και το χτεσινο ειναι μια ακομα αποδειξη. Ολα τα κορακια των μμε εκραξαν γκαρσια και καταπιαν την αποβολη του μικρου. Πρωτο θεμα η αποχωρηση Ζαγορ. Κανουν τα παντα να σε τρυπησουν, να σε ριξουν και εσυ ρε μαλακα να μη πω οτι τους βοηθας, το ξεκινας κιολας!!!

Ζαγορ κανε εσυ οτι νομιζεις παλικαρι μου. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΤΕΛΟΣ

Τροποποιηση-δεν εννοω ειρωνικα το τελευταιο. Με την καλη εννοια το λεω
« Last Edit: May 11, 2009, 22:40:04 by DASKALOS-4 »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο Ζαγορακης δεν ειναι διαχειριστης, ειναι μεταφραστης των ονειρων μας και πρεσβευτης των πιστευων μας. Ελπιζω την ημερα,που θα φυγει να εχουμε ωριμασει σαν λαος...γιατι αν φυγει αυριο, το καραβι βουλιαξε και τα ποντικια θα κανουν παρτυ.

COBE-4-

• Guest
για μισο λεπτο ρε παιδια γιατι κατι δεν παει καλα εδω....
ας παρουμε το πρωτο σεναριο.ζαγορακη υποτιθεται οτι ξεκινησες μια προσπαθεια. τι περιμενες? οτι θα ειναι ολα καλα? η διαιτησια πρωτη φορα μας παιζει κοντρα φετος? οχι ειχαμε και πολυ χειροτερες χρονιες απο διαιτησια. ενταξει αδικηθηκαμε αλλα μηπως πρεπει και καποιος να τραβηξει το αυτι του γκαρσια επιτελους που εσπρωχνε και τον προπονητη ακομα?
σεναριο δευτερο και γελοιοδεστατο.
ο ζαγορακης εχει λεει ατομα να διαβαζουν το φορουμ και να αφουγκραζονται τον κοσμο του ΠΑΟΚ.χαχα, τι λετε ρε σοβαρα? αν κατι τετοιο ισχυει μιλαμε για πολυ σοβαρο τροπο λειτουργιας. στην τελικη εδω μεσα μπορει να μπαινει ο καθενας και να γραφει οτι θελει, μπορει εγω για παραδειγμα να ειμαι γαυρος η σκουληκι και να γραφω οτι θελω. απιθανο? ακου λεει διαβαζουν τα φορουμ και σπαστηκανε με αυτα που γραφαμε.
εγω πιστευω οτι ειναι πολυ ευκολο να βρισκει ο καθενας δικαιολογιες. αν για παραδειγμα ειχαμε χθες ντου ρετσινες μπουκαλια κλπ... θα ηταν ακομα μια πολυ καλη δικαιολογια..και τοτε ολοι παλι θα ψαχναμε τους καφρους. ευτυχως οι συνδεσμοι δουλεψαν πολυ καλα( τους το ζητησε ο ζαγορακης και αμεσως το εκαναν χωρις δευτερη σκεψη. α, τωρα που το θυμηθηκα εκνευρισμενος ηταν και ο ζαγορακης στην συναντηση με τους συνδεσμους για την περιφρουρηση...χμμμ.. ξεχνας ζαγορακη τις μετοχες, τα διαρκειας και πανω απολα οτι καναμε μουγκα οταν περσι η ομαδα δεν βλεποταν, οταν δεν εδινες εισιτηρια στους βαζελους και εδινες στις γριες και οταν πολουσες παικτες σε μορφη πακετου στο βαζελο. ανοχη σε κανενα, για εμενα ολοι κρινονται απο τις πραξεις τους.
για να τελειωνουμε... εχω μαθει οτι ειμαι ΠΑΟΚ και δεν παρακαλαω ΚΑΝΕΝΑ. οποιος γουσταρει καθεται οποιος δεν γουσταρει αντιο. εμεις θα ειμαστε παλι εκει με οποιαδηποτε διοικηση και οποιοδηποτε προεδρο οπως ειμασταν και πριν το ζαγορακη τοτε που η κερκιδα ηταν 100 ατομα στην 4 και αλλα 100 στην 4α.
Υ.Γ. 1 λυπαμαι πολυ για το λαο του ΠΑΟΚ, που εχει καταντησει πανικοβλητος στο ακουσμα  ''απειλων''
Υ.Γ.2 δεκτες οποιεσδηποτε απαντησεις ακομα και αν περιεχουν βρισιδια. απαιτω ομως να μη μεταβληθει γραμμα απο αυτα που γραφω, γιατι ειναι και της μοδας τελευταια στο φορουμ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
δικεφαλε συμφωνω σε αυτα που λες αλλα ολα αυτα ισως γινονται κ για επiκοινωνιακους λογους μπας κ συνετηστουν μερικοι τεσπα υπομονη ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ..

dimos8enis

• Guest
μετά το "έξω οι μεθυσμένοι και οι τζαμπατζήδες" μήπως πρέπει να πούμε και "έξω οι κράχτες"? λεω εγω τωρα....
ένα "σκάσε" πάντως μπορούμε να το πούμε οι υπόλοιποι που συμφωνούμε με τη Διοίκηση και τη στηρίζουμε.
και αναρωτιέμαι, αφού πήρε τόσο μεγάλη έκταση σε φάση που να πετάνε κάποιοι μπουκάλι(α) στον προπονητή της ομάδας(!) γιατί να μην βρεθούνε κάποιοι να τους συνετίσουν? είμαι σίγουρος πάντως πως αυτοί θα ήτανε καμμιά 10-20 το πολύ...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Θα σταθω λιγο στα λεγομενα του alamana και του diego αλλα και του homo. Οκ το οτι υπαρχουν πολλα προβληματα αυτο ειναι δεκτον και αυτα που ειδα χθες απο την 2 που ημουν δεν ηταν ο,τι καλυτερο. Αλλα αυτοι που κραζαν ηταν 3-4 ΓΝΩΣΤΟΙ επαναλαμβάνω ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ολοι και ολοι...Και προς αυτους γυρισε ο Σαντος και ανοιξε διαλογο. Τελος παντων εμεις που ειμαστε στο φορουμ απο εποχη chris και Sakis παντα τονιζαμε το diversity των οπαδων μας (και δεν μπορουσαμε να κανουμε διαφορετικα) και την επιτακτικη αναγκη ενος ανθρωπου σαν τον Ζαγορακη.

Χωρις να θελω να αμφισβητησω ή να θίξω τις αντιλήψεις και τις πεποιθησεις του καθενος απο εσας τους 3 θα ήθελα να σας τονισω οτι τετοιυ ειδους πολεμο που τρωει ο Ζαγορακης και τετοιου ειδους δηλωσεις εκανε προσφατα και ο Κοκκαλης (Αν ακουσω ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΑ απο την εξεδρα σηκώνομαι και φευγω) αλλα και ο Βγενοπουλος (Αν δε μπορώ να συννενοηθω με τους αλλους  θα αποχωρησω) και ο Βαρδινογιαννης παλιοτερα (Αν δε διαλυθουν μερικοι συνδεσμοι θα φυγω εγω), οπως επισης και ο Ντεμης απο τον πρωτο ηδη καιρο.

Συνεπως μια αντιστοιχη δήλωση του Ζαγορ εμενα μου δινει την εντυπωση οτι δεν ηταν αρκετα ωριμος να αναλαβει ενα τετοιο εγχειρημα της διαχειρησης της ΠΑΕ. Αυτο δεν ειναι ομως αποκλειστικα μειονεκτημα. Εφοσον εχει τη στηριξη των επρισσοτερων απο εμας  και εφοσον το θελει και ο ιδιος μπορει να ωριμασει με τον καιρο και να εδραιωθει στα διοικητικα του ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Εαν ομως υπαρχει παρασκηνιο που δεν το γνωριζουμε θα ηταν προτιμοτερο να μας βοηθουσατε ολους εδω και να μας λεγατε χωρις φοβο και παθος -) τι παραπανω γνωριζετε περα απο τα ηδη γνωστα.

Ελπιζω ολα να πανε καλα...

bagos1

• Guest
επειδή πολλά ακούγονται και μας έχουνε ζαλήσει τα αυτιά και μας κάνουνε εν τέλει να σκεφτόμαστε πονηρά, ελπίζω όλο αυτό το σκηνικό να μην έχει γίνει εκ του πονηρού. δηλαδή να παραιτηθεί ο ζαγόρ απο πρόεδρος και να παραμείνει στο Δ,Σ, και πρόεδρος να αναλάβει ο κουμπάρος.....................

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
μετά το "έξω οι μεθυσμένοι και οι τζαμπατζήδες" μήπως πρέπει να πούμε και "έξω οι κράχτες"? λεω εγω τωρα....
ένα "σκάσε" πάντως μπορούμε να το πούμε οι υπόλοιποι που συμφωνούμε με τη Διοίκηση και τη στηρίζουμε.
και αναρωτιέμαι, αφού πήρε τόσο μεγάλη έκταση σε φάση που να πετάνε κάποιοι μπουκάλι(α) στον προπονητή της ομάδας(!) γιατί να μην βρεθούνε κάποιοι να τους συνετίσουν? είμαι σίγουρος πάντως πως αυτοί θα ήτανε καμμιά 10-20 το πολύ...
Διαφωνώ με το σκάσε παρόλο που πιστεύω πως ο Σάντος πέτυχε απόλυτα το στόχο του φέτος, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφέρει αποψη. Το λάθος ήταν του Σάντος που ασχολήθηκε μαζί τους Όσον αφορά τα μπουκάλια, είναι δύσκολο σε όποιους πετάνε μπουκάλια να τους αρνηθέι την είσοδο στο γήπεδο η ΠΑΕ; Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε τέτοιους μαλάκες στην Τούμπα

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@bagos1 δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

Ας αφήσουμε το θέμα να ξεθυμάνει. Έχουμε σημαντικό αγώνα την Τετάρτη και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

kostas4

• Guest
Προεδρε ειδες ποσοι ειναι απεναντι σου.. Τωρα γυρνα και κοιτα τι γινεται πισω σου, μεχρι εκει που φτανει το ματι σου. Σκυλε γερα!

ΓΑΜΑΤΟ

αν γινοταν να γινει πανι και να το σηκωσουμε την κυριακη....

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Ντάξει ρε παιδιά κι εγώ χθες πάνω στη τσατίλα μου έλεγα δε θα ξαναπατήσω γήπεδο στους φίλους μου. Κάτι παρόμοιο έκανε και ο Ζαγοράκης. Είπε κάτι ακραίο πάνω στην τσατίλα του. Όσο εννοώ εγώ αυτό που είπα άλλο τόσο το εννοεί κι αυτός.