Πιστευω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι αυτοι που ριχνουν Παναγιες στον Σαντος, τουρνικε ξετουρνικε, σεκιουριτυ, Μπακαγιοκους, νεα γηπεδα , ερασιτεχνες , Παπαδοπουλους, μπερδεμενοι, ετσι , αλλιως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10-20. ...
Ας μη γελιομαστε. Υπηρχαν οντως 20-25 χιλιαδες που χειροκροτησαν στο τελος αλλα υπηρχαν και 5-10.000 που ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Για τους δικους τους λογους. Υπηρχαν 19.000 που πηραν διαρκειας αλλα υπηρχαν και αλλοι 50.000 που δεν το εκαναν. Οπως και μετοχες. Παλι για τους δικους τους λογους. Υπαρχουν και αυτοι που πηραν διαρκειας μετοχες με πολλα λεφτα αλλα και παλι ¨ασκουν κριτικη¨για να το πω πιο κομψα.
Ειναι οι γνωστοι αγνωστοι.Ειναι ο διπλανος μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ(ουδεις αλανθαστος).
Στο συγκεκριμενο θεμα ο Αγγελος Αναστασιαδης (και ας μιλησουμε σοβαρα μια φορα, ας αφησουμε τα τρελος κτλ) ειχε πει κατ εμε μια πολυ σωστη κουβεντα. "Μακαρι να παιρνα την ομαδα και να την πηγαινα εξωτερικο. Υπαρχουν πολλα μπερδεμενα στα σπλαχνα της". Και δεν εννοω σουρομενακηδες και ξερω γω. Ολοι μας λιγο πολυ rock & roll ειμαστε. Ετυχε φετος τα πιο πολλα ντερμπυ να μη τα δω απο την 4 αλλα να δω τι γινεται στην 7, στην 8 κτλ. Αλλαζα θυρες. Λιγο πολυ τα μπινελικια, η κριτικη και η μουρμουρα, η εστω η απαθεια, το καθομαι και βλεπω αγωνα και δεν φωναζω ηταν παντου. Λιγο η πολυ. Αλλοτε ηρθα σε αντιπαραθεση, αλλοτε δεν ασχοληθηκα. Θυμαμαι τον εαυτο μου ομως να νιωθω γραφικος μερικες στιγμες εν ωρα αγωνα -οπως πχ χτες, που ημουν μεταξυ των 200 περιπου σε συνολο 4000 που ηταν διπλα μου που φωναζα. Ελεος.
Το θεμα ειναι η ενοτητα και η στηριξη. Στον ΠΑΟΚ μας πανω απο ολα και ολους. Αν καταλαβατε σε εχουν στη μπουκα και το χτεσινο ειναι μια ακομα αποδειξη. Ολα τα κορακια των μμε εκραξαν γκαρσια και καταπιαν την αποβολη του μικρου. Πρωτο θεμα η αποχωρηση Ζαγορ. Κανουν τα παντα να σε τρυπησουν, να σε ριξουν και εσυ ρε μαλακα να μη πω οτι τους βοηθας, το ξεκινας κιολας!!!
Ζαγορ κανε εσυ οτι νομιζεις παλικαρι μου. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΤΕΛΟΣ
Τροποποιηση-δεν εννοω ειρωνικα το τελευταιο. Με την καλη εννοια το λεω