Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
υπερβολικος εισαι στους χαρακτηρισμους σου χαλαρωσε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Bayern4

• Guest
άν κ δε βρηκα σε ποιο τοπικ πρεπει να το γραψω καλυτερα, θα το γραψω εδω αφου η αναφορα γινεται στον Παπαδοπουλο, αφου κ ο κοσμος γουσταρει να τον ακουει παροτι ειναι πρωην μελος του δ.σ.

Κυριε Παπαδοπουλε, η Μπαγερν Μοναχου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ καμια τραπεζα.
ΟΥΤΕ εχει καμια διοικητικη σχεση με Τραπεζα για να βγαζει "πολλα χρηματα" οπως εσεις αναφερεται. ΟΥΤΕ επισης υπαρχουν αλισβερισια με μετοχες αναμεσα στη Μπαγερν κ στην οποιαδηποτε τραπεζα. ΕΚΕΙ οι μετοχες ειναι ΘΑΜΕΝΕΣ.

Διατηρει με τυπικη σχεση οπως ολες οι ομαδες εχουν για θεματα λογαριασμων
καθως κ για προιοντα οπως η πιστωτικη καρτα, οπως εχει κ ο ΠΑΟΚ κ αλλες ομαδες της Ευρωπης.

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που αφορα τα ΠΑΟΚ funds ειναι για τους ιθαγενεις.

ΕΣΕΙΣ που παραιτηθηκατε απο την παε για λογους που αφορουν την δουλεια(!?!) σας, εκδηλωνεται ενδιαφερον για να κατεβείτε σε ενιαιο ψηφοδελτιο στον ερασιτεχνη. Εις το ονομα του ΠΑΟΚ, του ΓΗΠΕΔΟΥ κ των επενδυτων. ΑΜΗΝ.

Callahan

• Guest
Ποια αποκριά ρε παιδιά και ιστορίες. Ας μην ήμουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης... Όλοι στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είσαι μέτοχος, παίρνεις αποφάσεις. Δεν σου φταίει κανείς για ό,τι γίνει μετά. Όποιος έχει δώσει φράγκα και έχει απ'αυτά που είπε και ο Πάμπλο Γκαρσία, πηγαίνει. Οι λοιποί κοκοκό και από μακρυά. ΤΕΛΟΣ.

Συμφωνώ.

chiltsid

• Guest
άν κ δε βρηκα σε ποιο τοπικ πρεπει να το γραψω καλυτερα, θα το γραψω εδω αφου η αναφορα γινεται στον Παπαδοπουλο, αφου κ ο κοσμος γουσταρει να τον ακουει παροτι ειναι πρωην μελος του δ.σ.

Κυριε Παπαδοπουλε, η Μπαγερν Μοναχου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ καμια τραπεζα.
ΟΥΤΕ εχει καμια διοικητικη σχεση με Τραπεζα για να βγαζει "πολλα χρηματα" οπως εσεις αναφερεται. ΟΥΤΕ επισης υπαρχουν αλισβερισια με μετοχες αναμεσα στη Μπαγερν κ στην οποιαδηποτε τραπεζα. ΕΚΕΙ οι μετοχες ειναι ΘΑΜΕΝΕΣ.

Διατηρει με τυπικη σχεση οπως ολες οι ομαδες εχουν για θεματα λογαριασμων
καθως κ για προιοντα οπως η πιστωτικη καρτα, οπως εχει κ ο ΠΑΟΚ κ αλλες ομαδες της Ευρωπης.

ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ που αφορα τα ΠΑΟΚ funds ειναι για τους ιθαγενεις.

ΕΣΕΙΣ που παραιτηθηκατε απο την παε για λογους που αφορουν την δουλεια(!?!) σας, εκδηλωνεται ενδιαφερον για να κατεβείτε σε ενιαιο ψηφοδελτιο στον ερασιτεχνη. Εις το ονομα του ΠΑΟΚ, του ΓΗΠΕΔΟΥ κ των επενδυτων. ΑΜΗΝ.

απο το νικ σου υποθετω πως ξερεις καποια πραματα για την ομαδα της βαυαριας,ετσι μου φαινεται λιγο παραξενο πως δεν γνωριζεις την κατασταση που υπαρχει στην μπαγερν,για ενημερώσου λιγο καλυτερα και μετα βγαλε ψεύτη τον ανθρωπο.
επειδη δεν εχω χρονο αυτην περιοδο να μεταφρασω καποια κειμενα απο το ιντερνετ μπορει καποια στιγμη να το ανεβασω,παρολου που δεν χρειαζεται γιατι οποιος ξερει λιγο απο γερμανικο ποδοσφαιρο,ξερει πως η μπαγερν δεν εχει πλεον μετοχες,εχει μετατρεψει ενα κομματι αυτον ή ολοκληρο(δεν γνωρίζω ακριβως,με συγχωρείς)σε αμοιβαια κεφαλαια,τα οποια ως γνωστον το μεγαλυτερο κομματι εχει αγοράσει η εταιρια adidas-salomon.
αυτο το ειχε κανει πριν χτιστει το νεο γηπεδο για προφανους λογους ρευστοτητας και επειδη δεν ηθελε να μπει στο χρηματιστηριο οπως η ντορτμουντ.
δεν ειμαι οικονομολογος οπως ο παπαδοπουλος,ουτε κ ξερω τα κατατοπια οπως αυτος,ουτε εχω διαβασει την συνέντευξή του,αλλα με το μικρο μου μυαλο μου φαινεται λογικο πως θα εχει σιγουρα μια ιδιαιτερη συμβαση με μια τραπεζα,γιατι δεν ειναι ευκολο αυτο που εκανε,αλλα παρα πολυ εξυπνο.
αλλα εχεις δικιο δεν εχει ιδρυση δικια της τραπεζα,απλα με αυτην την ιδιαιτερη συμβαση που εχει με την τραπεζα,ας το πω απλα, εχει μια μικρη τραπεζα μπαγερν μεσα σε μια μεγαλη Χ.
δεν ειναι το ιδιο με αυτο που εχουμε εμεις με τιν citybank,καμια σχεση,μιλαμε μπορεις να παρεις δανειο,ολες τις καρτες και οτι αλλο συνεπαγεται,τραπεζα κανονικη.
αυτο απο οσο ξερω υπαρχει εδω και καποια χρονια,αλλα ειχε συμφωνηθεί απο τοτε που εγινε η δουλεια με τα αμοιβαια κεφαλαια.
αυτα τα λιγα ξερω και απο οσο διαβαζω,αυτα που λες πως ειπε ο παπαδοπουλος,ειπε κατι το παρομοιο,βεβαια θα ηταν καλο να διαβασουμε και εμεις την συνεντευξη.
αν την βρεις βαλτην εδω μεσα ή σε οτι αλλο τοπικ ταιριαζει γιατι φαινονται ενδιαφερον αυτα που λεει.

ΥΓ:ψιλοκουραζεις με τους χαρκτηρισμους σιγα σιγα,απεναντι του και απο οτι βλεπω δεν εχεις και κανενα επιχειρημα της προκοπης,αν εχεις κατι προσωπικο μαζι του,σε παρακαλω μην βγαζεις το κομπλεξ σου αλλο εδω μεσα(μιλαω μονο για το θεμα του παπαδοπουλο,σε ολα τα υπολοιπα σε βρισκω σωστο).

Bayern4

• Guest
1)o παπαδοπουλος μιλαει για "η μπαγερν εχει ιδρυσει τραπεζα".
δε τα λεω εγω με κομπλεξ. αυτος τα λεει.

2)η Μπαγερν δεν εχει συνεργασια με τραπεζα.
αν θες δειξε τα links στα οποια αναφερεσαι

3)μολις το 10% ανηκει στην adidas(οπου το αγορασε με 75εκ. ευρω το 2001) κ το υπολοιπο 90% στον συλλογο της Μπαγερν.

τα οικονομικα στοιχεια(ή αλλιως τα "πολλα χρηματα" που αναφερει ο Παπαδοπουλος) της Μπαγερν ανακοινωνονται.

υγ. αν εσυ ειδες χαρακτηρισμους στο κειμενο μου, μαλλον βλεπεις στραβα.
δεν πεφτω σε αυτο το επιπεδο για να τον χαρακτηριζω.
(μαλλον το "κυριε" εννοεις "ψιλοκουραστικο". ακουστηκες)

chiltsid

• Guest
προς το παρον παρε μονο αυτο που πιστευω πως ειναι αρκετο,αν θες να μαθεις περισσοτερα δυστυχως πρεπει να γινεις μελος στο σιτε.

http://www.fcbayern.t-home.de/de/partner/hvb/index.php?fcb_sid=ed7d39b75e92ea655f645b5811c0f9cd

http://www.hypovereinsbank.de/portal?view=/privatkunden/183029.jsp&tr_adv=redirect&tr_value=fcbayern

ειπα δεν εχει ιδρύσει τραπεζα με την εννοια,bayern-bank αλλα αυτο που κανει ειναι,πως μπορει να κανει καποια πολυ απλα πραματα που κανει μια τραπεζα.
η τραπεζα που συνεργαζεται ειναι η HypoVereinsbank.

μπορει αυτο να εννοουσε ο παπαπδοπουλος,που ξανα λεω δεν ξεφευγει απο την πραγματικοτητα.

ειναι κοντα στα 80 αυτα που εχει αγορασει η adidas και μικροκομματια η εν λογω τραπεζα και η allianz που εχει και τα δικαιωματα στην ονομασια του γηπεδου.
επειδη δεν βρισκω καποιο λινκ να σου δωσω να διαβασεις για αυτα που γραφω και επειδη το wikipedia  ;) δεν ειναι και τοσο ακριβείς σε αυτα που λεει,το μονο που μπορω να σου πω ειναι πως το διαβασα στο περιδικο kicker του Ιανουαρίου απο τον Alexander Wagner,που δεν πιστευω να γραφει ανακριβειες,γιατι ασχολειται με το ρεπορταζ της μπαγερν.

εγραψα το μεγαλυτερο κομματι το πηρε η adidas επειδη η μπαγερν εβγαλε μονο το 15% στην ``αγορα``,νόμιζα πως το ηξερες,συγγνωμι.
εννοειτε και δεν θα βγαλει ολοκληρο το πακετο,γιατι πολυ απλα δεν τους συμφερει.
η μπαγερν τα εκανε ολα αυτα γιατι χρειαζοταν ρευστο,για το γηπεδο.

αμα ηθελε τεράστια κεφαλια η μπαγερν,μιλαμε για πολλα λεφτα θα εμπαινε στο χρηματιστήριο,αλλα ηταν μεγαλο ρισκο για αυτην οσο δεν ειχε χτιστεί το γηπεδο.
αυτο ομως προβλεπεται να γινει,απο την εταιρια,μεχρι το 2011,και τοτε αυτο το 10%,12% για την ακριβεια της adidas θα τετραπλασιαστη τουλαχιστον,φαντασου τι θα γινει με τα υπολοιπα κεφαλαια που θα διαθεση η μπαγερν!!!

μαλλον θα εννοει με τεραστια κεφαλια,αλλα καλο θα ηταν να την εβαζες την συνεντευξη,για να την διαβασω,γιατι ακουγεται ενδιαφερον το σκεπτικό του.

το οτι συνεχιζεις να ειρωνευεσαι σε οτι αναφερετε ο παπαδοπουλος,μου αρκει για να δω το επιπεδο σου.
ουτε την θεση σου να επαιρνε δεν θα εκανες ετσι.
ο παπαδοπουλος ειναι οικονομολογος και μαλιστα πολυ καλος απο οτι φανηκε με την δουλεια που εκανε στον ΠΑΟΚ,γιατι τον αμφισβητης συνεχεια?ποιο το προβλημα μαζι του τελικα?

σε πειραξε που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ και μιλαει ακομα για αυτον?εδω αλλη και αλλη μιλανε για τον ΠΑΟΚ που δεν εχουν καμια σχεση,σε πειραζει που μιλαει ενας ανθρωπος που εχει προσφερει για να εξυγιανθείς?

καθεσε και αναφερεσε μονος σου για το τι ειπε ο παπαδοπουλος σε μια εφημεριδα,αφου δεν τον εκτιμας σαν οικονομολογο,μην καθεσε και ασχολεσαι!!!απλα.
εγω θα τον ακουσω.

Bayern4

• Guest
αυτα τα λινκ που αναφερεις στην αρχη ειναι κατι που κανουν πολλες ομαδες.
πιστωτικες καρτες. οπως εχει συνεργασια του ΠΑΟΚ με την citibank.
αυτα τα αναφερα κ γω στο πρωτο ποστ μου. :) θεματα μαρκετινγκ.

μονο η adidas εχει το 10% απο το 2001. το υπολοιπο 90%του ποδοσφαιρικου τμηματος ανηκει στον συλλογο της Μπαγερν.
καμια αλλη σχεση η μπαγερν με την addidas k thn τραπεζα.
παρε κ κατι χειροπιαστο απο την μετοχο του 10% adidas:
http://rapidshare.com/files/199672831/fcb_2001_speech.pdf.html

λυπαμαι που δε μπορεις να το αποδειξεις, διοτι θα ειχε ενδιαφερον να στηριζεις τα λογια σου σε κατι χειροπιαστο.
αλλωστε εφοσον εκανες τον κοπο κ μπηκες στο site της Μπαγερν, αντεγραψε αυτο για το οποιο λεω απο το προηγουμενο ποστ ;):
Anteilseigner
FC Bayern München e.V. 90%
adidas AG 10%
http://www.fcbayern.t-com.de/de/verein/ag/organe/index.php
http://www.fcbayern.t-com.de/en/company/company/organe/index.php

το τι θα γινει μετα το 2010, θα το δουμε μετα το 2010.  :D

κ για να ειμαστε on-topic, περα απο οσα φαιδρα μου καταλογιζεις, διοτι απλα στοιχεια αναφερω κ δεν τον κατηγορω ουτε τον βριζω.
αρα η απαντηση μου προς τον κυριο Παπαδοπουλο για αυτο:

ειναι αυτονοητη. οτι η Μπαγερν ΔΕΝ εχει ιδρυσει τραπεζα.
so simple

chiltsid

• Guest
δεν καταλαβαινω,γιατι δεν καταλαβαινεις,δεν ειναι το ιδιο με μας.
πως το κανουν πολλες ομαδες το ξερω και γω,χαίρω πολυ!!!
δες ξανα τα λινκς και διαβασε τι λεει,εκτος απο καρτες εχει και αλλες πολλες υπηρεσίες.τοσο απλα ειναι!!!!

ασχετο
(επισης δινει και στην μπαγερν αλλες δυνατοτητες οπως αυτο που γραφει για τα χρηματα σε σταθερο λογαριασμο)
http://www.spox.com/myspox/blogdetail/FC-Bayern---Finanzen-und-Co,29501.html)

εννοειτε και ειναι θεμα μαρκετινκ αυτο,αλλο ολο το αλλο που εχει καταφερει ωστε να παρει το 10% η adidas,δεν ειναι απλο,μεχρι και στην γερμανια.
για αυτο χρειαζεται μια ιδιαιτερα πρόθυμη τραπεζα για να το κανεις αυτο,κατι το οποιο υπαρχει και σε αλλα χωρες(πριν το πεις)αλλα εδω ασχολουμαστε με τον ΠΑΟΚ και στην ελλαδα δεν υπαρχει αυτο,simple.

το οτι ειναι 10% κ οχι 12% ειναι ενα λαθος μου προφανως,που σου ειπα απο που το ξερω(απο το κικερ),δεν ξερω αμα εχει αλλαξει αλλα δεν παιζει και μεγαλο ρολο.τι 10% τι 12% η ουσια μετραει.

το οτι εχει κανει αυτο που εξήγησα πιο πανω,ειναι γεγονος και δεν μπορεις ουτε εσυ να το αμφισβητήσεις,το επιβεβαιωσες με τα λινκς σου ετσι κι αλλιως,thanks :D.

για την τραπεζα,so simple,διαβασε αυτο

ειπα δεν εχει ιδρύσει τραπεζα με την εννοια,bayern-bank αλλα αυτο που κανει ειναι,πως μπορει να κανει καποια πολυ απλα πραματα που κανει μια τραπεζα.
η τραπεζα που συνεργαζεται ειναι η HypoVereinsbank.

μπορει αυτο να εννοουσε ο παπαπδοπουλος,που ξανα λεω δεν ξεφευγει απο την πραγματικοτητα.

και εννοειτε δεν ξερουμε τι θα γινει το 2010 και μετα,ολα αυτα ειναι υποθετικα,αλλωστε και το σκεπτικο του παπαδοπουλου φανταζομαι,υποθετικο ειναι.
αλλα εχεις δικιο,δεν τα λεει καλα ο παπαδουλος,μπραβο σου τον ξεγύμνωσες :thumbok: :thumbok:

ελεος!!!!!!
« Last Edit: February 18, 2009, 21:35:14 by chiltsid »

Bayern4

• Guest
Αν εσυ τη λεξη "ιδρυση" την εχεις στο λεξιλογιο σου ως "συνεργασια",
τοτε παραδινομαι. ;D

χαιρομαι που δε διαφωνησες μαζι μου σε οτι σου αναφερω(τα ποσοστα των μετοχων, τις υπηρεσιες κ τα προιοντα με την τραπεζα).

αρχισες με αυτο:
οποιος ξερει λιγο απο γερμανικο ποδοσφαιρο,ξερει πως η μπαγερν δεν εχει πλεον μετοχες,εχει μετατρεψει ενα κομματι αυτον ή ολοκληρο(δεν γνωρίζω ακριβως,με συγχωρείς)σε αμοιβαια κεφαλαια,τα οποια ως γνωστον το μεγαλυτερο κομματι εχει αγοράσει η εταιρια adidas-salomon.
κ εφτασες να μιλας στο 10%. ευτυχως διαπιστωσες κ συ οτι μονο αυτο ανηκει στην adidas, Οπως δειχνουν ΟΛΕΣ οι πηγες σου-μου.

κρατα το ελεος για τις εκφρασεις σου περι ξεγυμνωματος κ λοιπον υπερβολων που χρησιμοποιεις με ανιαρη επαναληψη.
θα παραμεινω στην αρχικη μου σταση να μην χαρακτηριζω κ να μην υβριζω κανεναν.

euboia4

• Guest
τοτε παραδινομαι. ;D

χαιρομαι που δε διαφωνησες μαζι μου σε οτι σου αναφερω(τα ποσοστα των μετοχων, τις υπηρεσιες κ τα προιοντα με την τραπεζα).

αρχισες με αυτο:
οποιος ξερει λιγο απο γερμανικο ποδοσφαιρο,ξερει πως η μπαγερν δεν εχει πλεον μετοχες,εχει μετατρεψει ενα κομματι αυτον ή ολοκληρο(δεν γνωρίζω ακριβως,με συγχωρείς)σε αμοιβαια κεφαλαια,τα οποια ως γνωστον το μεγαλυτερο κομματι εχει αγοράσει η εταιρια adidas-salomon.
κ εφτασες να μιλας στο 10%. ευτυχως διαπιστωσες κ συ οτι μονο αυτο ανηκει στην adidas, Οπως δειχνουν ΟΛΕΣ οι πηγες σου-μου.

κρατα το ελεος για τις εκφρασεις σου περι ξεγυμνωματος κ λοιπον υπερβολων που χρησιμοποιεις με ανιαρη επαναληψη.
Μπραβο BAYERN4 ξεσκεπασες το λαμογιο τον Παπαδοπουλο.Ακου εκει το λαμογιο να λεει οτι εχει ιδρυσει τραπεζα η Bayern.
Μπραβο σου που μας ανοιξες τα ματια

Bayern4

• Guest
αν απο ολα αυτα εσυ νομιζεις οτι για μενα ο παπαδοπουλος ειναι λαμογιο
και οτι με το να πω απλα πως "η μπαγερν δεν εχει ιδρυσει τραπεζα" ειχα σκοπο να σας ανοιξω τα ΠΑΟΚτσηδικα ματια οπως εσυ λες,
τοτε εγω ειμαι ο jack bauer 8)

euboia4

• Guest
Ειπε μαλακια για κατι που ουτε εμμεσα δεν αφορα τον ΠΑΟΚ και το εκανες θεμα στο φορουμ.Η εμπαθεια σου για τον Παπαδοπουλο βγαζει ματια εκτος εαν συνεχισεις να αναφερεις στο φορουμ καθε υπερβολη η ψεμμα που διαβαζεις και δεν αφορα τον ΠΑΟΚ

Bayern4

• Guest
xaxaxax
ενταξει, θα πω τον παπαδοπουλο να μην ξαναπει ψεματα για την Μπαγερν, οταν αναφερεται στα PAOK FUNDS.

ειμαι κ εμπαθης; ενταξει.
jack bauer
----------

Επισης, ο Παπαδοπουλος αναφερει να μην ασχοληθει αμεσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ
με την δημιουργια του αθλητικου κεντρου
αλλά να συστησει άλλη εταιρεια για να το κανει αυτο.

Ακομα αναφερει οτι ΔΕΝ επιθυμει να ασχοληθει με την ΠΑΕ κ την ΚΑΕ.
αλλά μονο με τον ΑΣ, καθως επισης τονιζει οτι επιθυμει να υπαρχει ενα ενιαιο ψηφοδελτιο

chiltsid

• Guest
τοτε παραδινομαι. ;D

αρχισες με αυτο:

καλα ρε μπαγερν για βλακα με περνας?χωρις πλακα δεν εχει νοημα να συζητει καποιος μαζι σου,σου γραφω αναλυτικοτατα αυτα που ξερω και εσυ λες πως λεω αλλα.
ε ενταξει καταφερες να με εκνευρισεις,μπραβο σου :'( :'( :'( δεν θα κοιμηθω το βραδι,ξες τωρα.

το αγορι μου το γλυκο δεν ξες να διαβαζεις ή απλα παραβελεπεις οτι γραφει ο αλλος και κρατας οτι σε συμφερει.
σου ειπα εγω πουθενα πως ιδρυσε καποια τραπεζα?????
που το εγραψα αυτο?

40 φορες σου ειπα απο το πρωτο ποστ πως δεν εχει τραπεζα,αλλα δεν εχει και αυτο που εχουμε εμεις με την citybank,εχει κατι το ενδιαμεσο το οποιο καταφερε να συμφωνήσει το 2001.
ειναι κατι το ιδιαιτερο αυτη η συμβαση,τοσο δυσκολο πια.
τι δεν καταλαβαινεις?
σου δινω και λινκ πιο πανω για να καταλαβεις τι ιδιαιτερο εχει αυτη η σύμβαση,αμα εκανες τον κοπο να διαβασεις τι λεει θα καταλαβαινες.

καθεσε και στεκεσαι στο κολο10%,μπραβο σου,το ξες καλυτερα απο μενα,εγω το διαβασα απο γνωστο ρεπορτερ,δεν εκατσα να το ψαξω,αλλα αφου λεει στο σιτε 10,10 θα ειναι,τελος.
επισης εγραψα αυτο

εγραψα το μεγαλυτερο κομματι το πηρε η adidas επειδη η μπαγερν εβγαλε μονο το 15% στην ``αγορα``,νόμιζα πως το ηξερες,συγγνωμι.
εννοειτε και δεν θα βγαλει ολοκληρο το πακετο,γιατι πολυ απλα δεν τους συμφερει.

το διαβασες αυτο?
μαλλον ναι,για αυτο το παραβλεπεις.

μ αρεσει παντως πως τραβας ολοι την συζητηση στο ποσοστο της αντιντας,καταλαβα παντως γιατι.
δεν εχει καμια σχεση με την ουσια της συζήτησης και με το ολο θεμα μπαγερν,αλλα καλα κανεις,ουδεις τέλειος.

οκ αφου βλεπεις πως συμφωνω,χαιρομαι και εγω μαζι σου,οτι πεις,οραιος εισαι,χαχαχαχα!!!

επειδη κουραστηκα μαζι σου(φανταζομαι και ολο το φοουμ με αυτο που γινετε σε αυτην την συζητηση) και επειδη δεν βγαινει τιποτα το παραγωγικο απο αυτο,το σταματαω εδω.
τσαπα τα εγραψα ολα και δεν εχει νοημα να συνεχισω.
δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με καποιον που μου δειχνει πως δεν μπορει να κανει διαλογο και να μιλισει σοβαρα.
οσο για τους χαρκτηρισμους που λες κτλ,οκ,κρατα εσυ το κομπλεξ και υφος σου για σενα και ασε εμας να μαστε καλα.
γραψε οτι θες απο εδω και περα μονο μην αναφερθείς επι του προσωπικού.
δεν θα χαραμίσω εγω καμια κιτρινι ή κοκκινη καρτα για σενα,δεν το αξίζεις.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
να υπεν8υμίσω ότι ο τίτλος του τόπικ είναι

"Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στα διοικητικά του ΠΑΟΚ  (και το υπόλοιπο άψογο ΔΣ"

« Last Edit: February 19, 2009, 00:44:26 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Bayern4

• Guest
chiltsid
εγω για τον παπαδοπουλο μιλησα οτι αναφερει για ιδρυση. οχι για σενα.
εβαλα κ το σχετικο αποκομμα απο την εφημεριδα για να το συνειδητοποιήσεις αλλά συνεχισες.
αν δε το καταλαβες, δε σου φταιω εγω. απλα ελληνικα μιλαω.
οταν μιλαω για "αλφα" εννοω "αλφα", ουτε εννοω "δελτα" ουτε υποννοω "εψιλον".
δεν ειχα ορεξη εχω να τραβηξω κανενα θεμα περι adidas κ μπαγερν.

εσυ το τραβηξες με αναλυσεις κ επρεπε να απαντησω.

οπως στο ΠΡΩΤΟ μου ποστ απαντησα στον κυριο Παπαδοπουλο, απλα κ διχως αναλυση οτι η Μπαγερν δεν εχει ιδρυσει τραπεζα, διοτι δεν αφορα το φορουμ του ΠΑΟΚ οι λεπτομερεις.
μετα εσυ μπηκες κ εψαξες πως κ τι εννοουσε ο παπαδοπουλος.
εσυ μεταφρασεις την λεξη "ιδρυση" σε "συνεργασια".
το φεγγαρι δεν ειναι αυτοφωτο.
αν δε καταλαβαινεις κ το πιο απλο, δεν ειναι δικο μου προβλημα.

κουρασαν οι χαρακτηρισμοι σου. θα συνεχισω να μη πεσω στο επιπεδο σου.

Offline agraf

• Αλλαγή
http://greatgreeks.skai.gr/

Ο Σκάϊ διοργανώνει ψηφοφορία για σπουδαίους Έλληνες. Ένας από τους υποψήφιους είναι και ο Ζαγοράκης. Όποιος θέλει μπορεί να τον ψηφίσει πηγαίνοντας στο λινκ "Γνωρίστε τους" και εκεί αλφαβητικά στο Ζ και μπορείς εκεί να τον ψηφίσεις...
Καλό είναι να φαινόμαστε όσο περισσότερο μπορούμε σαν σύλλογος.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
παιδιά υπάρχουν κ τα πμ...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για την συζήτηση για τον Γιάννη Παπαδόπουλο....
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι ο άνθρωπος που ορίστηκε από την άτυπη συνεργασία μεταξύ συντονιστικής, ΑΣ και θεματοφυλάκων της ΚΑΕ (μετόχων) για να προβεί σε έλεγχο στα βιβλία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Πολλοί θα τον χτυπήσουν μέσω εφημερίδων, ραδιοφωνικών σταθμών σε προσωπικό επίπεδο για να τον αποθαρύνουν και να δημιουργήσουν μια κακή εικόνα για το πρόωπο του στους ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι ο @Vedder, ο @Bayern4 ή οποιοσδήποτε άλλος έχει σχηματίσει κακή άποψη για αυτόν, παρακινούνται από σκοτεινά συμφέροντα. Καλό είναι να υπάρχει η αντίθετη γνώμη, αλλά προσοχή στην στιγμή που την εκφράζουμε.

Το μοντέλο που εξήγησε ο Παπαδόπουλος στους παραπάνω (Συντονιστική, ΑΣ και μέτοχοι), αφορά μια επενδυτική τράπεζα που θα επενδύσει κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και χιλιάδες κόσμου που θα συμμετέχουν με ένα ποσό προς αυτήν για την ταχύτατη αποπληρωμή της επένδυσης. Το μοντέλο αυτό αφορά τον εννιαίο ΠΑΟΚ (ΠΑΕ, ΚΑΕ) και την δυσκολία που υπάρχει να βρεθεί ο επενδυτής. Στην ουσία, είναι μια κίνηση που αν υιοθετηθεί, αποφέρει κεφάλαιο στον εννιαίο ΠΑΟΚ και καθιστά πολυμετοχική βάση.

Ίσως είναι καλύτερο να ζητήσουμε από τον Παπαδόπουλο να γράψει ένα κείμενο που θα εξηγεί το μοντέλο, και να το δημοσιεύσουμε στο paokworld, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Προυπόθεση για αυτό, είναι να συμφωνούν οι υπεύθυνοι του paokworld και φυσικά ο ίδιος ο Παπαδόπουλος.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
http://sport24.yooblog.gr/2009/02/19/697/

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη διοίκηση της Σούπερ Λίγκα και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρος της Κώστα Πηλαδάκη. Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ και του προέδρου της διοργανώτριας αρχής πέρασαν από 40 κύματα και φαίνεται ότι η χαριστική βολή ήρθε από τη φουρτούνα που ξέσπασε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τις εξελίξεις στο θέμα της διαιτησίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμεινε αμέτοχη σε όσα διαδραματίστηκαν την Δευτέρα και είχαν ως αποτέλεσμα οι Γιαννόπουλος και Μηντιούρης να αντικαταστήσουν τους Ψυχομάνη και Παπατριανταφύλλου. Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν κατάφερε να κρατήσει αδιάσπαστο και αραγές το μέτωπο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πρωί της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ηλίας Βιολίδης (εκπροσωπεί τον Δικέφαλο στις συνεδριάσεις της διοργανώτριας αρχής του Ελληνικού πρωταθλήματος) τον ενημέρωσε για τις τάσεις απόσχισης του ΠΑΟΚ που είναι αποφασισμένος να πάρει αποστάσεις από απειλώντας ακόμα και με οριστική αποχώρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο λειτουργίας.

Το γεγονός που κλόνισε (για πολλοστή φορά) την εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Πηλαδάκη και των συνεργατών του ήταν ο τρόπος που επέλεξε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα της αντικατάστασης προσώπων στην Κ. Ε. Δ. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ θέλοντας να «τελειώσει» τον Ψυχομάνη πριν τους ορισμούς διαιτητών για την 23η αγωνιστική επιχείρησε δια τηλεφώνου το απόγευμα της Δευτέρας να εξασφαλίσει το Ο. Κ. των προέδρων όλων των ΠΑΕ.

Ήθελε να έχει πράσινο φως των ομάδων πριν καταθέσει αίτημα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πηλάβιο να προχωρήσει σε αλλαγές στη διαιτησία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έδωσε τη συγκατάθεση της υποστηρίζοντας ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να συζητηθεί από το τηλέφωνο. Πρότεινε μάλιστα την σύγκλιση εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου για να κατατεθούν απόψεις και να ληφθούν αποφάσεις. Η βιασύνη και η επιμονή του κ. Πηλαδάκη να προχωρήσει στις κινήσεις που είχε προγραμματίσει δε βρήκε συμπαραστάτη τον ΠΑΟΚ. Ο Ηλίας Βιολίδης εκτελώντας εντολές του Θόδωρου Ζαγοράκη δεν έδωσε καμία απάντηση θεωρώντας απαράδεκτο ένα τόσο σοβαρό θέμα να συζητηθεί στο τηλέφωνο και όχι σ΄ ένα διοικητικό συμβούλιο παρουσία των εκπροσώπων όλων των ομάδων. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής δεν κάμφθηκε προχωρώντας σε πράξεις. Ωστόσο τον απασχολούσε έντονα η θέση που κατέθεσε ο Ηλίας Βιολίδης και το βράδυ της Δευτέρας με γραπτό μήνυμα που έστειλε στο κινητό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε επίσημα της θέση του.

Απάντηση δεν πήρε ποτέ κι αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων του Θόδωρου Ζαγοράκη που δεν είναι ο μόνος πρόεδρος που αντέδρασε στον τρόπο που επιλέχθηκε για να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχής από τις επόμενες συνεδριάσεις παρά τις πιέσεις που δέχεται από προέδρους άλλων ΠΑΕ για να ηγηθεί προσπάθειας που στόχο θα έχει να καταγραφεί αντίδραση ( sic ) στα ενδότερα της περίφημης S. L. για τους χειρισμούς του Κώστα Πηλαδάκη.