Αν εσυ τη λεξη "ιδρυση" την εχεις στο λεξιλογιο σου ως "συνεργασια",
τοτε παραδινομαι. 
χαιρομαι που δε διαφωνησες μαζι μου σε οτι σου αναφερω(τα ποσοστα των μετοχων, τις υπηρεσιες κ τα προιοντα με την τραπεζα).
αρχισες με αυτο:
οποιος ξερει λιγο απο γερμανικο ποδοσφαιρο,ξερει πως η μπαγερν δεν εχει πλεον μετοχες,εχει μετατρεψει ενα κομματι αυτον ή ολοκληρο(δεν γνωρίζω ακριβως,με συγχωρείς)σε αμοιβαια κεφαλαια,τα οποια ως γνωστον το μεγαλυτερο κομματι εχει αγοράσει η εταιρια adidas-salomon.
κ εφτασες να μιλας στο 10%. ευτυχως διαπιστωσες κ συ οτι μονο αυτο ανηκει στην adidas, Οπως δειχνουν ΟΛΕΣ οι πηγες σου-μου.
κρατα το ελεος για τις εκφρασεις σου περι ξεγυμνωματος κ λοιπον υπερβολων που χρησιμοποιεις με ανιαρη επαναληψη.
θα παραμεινω στην αρχικη μου σταση να μην χαρακτηριζω κ να μην υβριζω κανεναν.
καλα ρε μπαγερν για βλακα με περνας?χωρις πλακα δεν εχει νοημα να συζητει καποιος μαζι σου,σου γραφω αναλυτικοτατα αυτα που ξερω και εσυ λες πως λεω αλλα.
ε ενταξει καταφερες να με εκνευρισεις,μπραβο σου

δεν θα κοιμηθω το βραδι,ξες τωρα.
το αγορι μου το γλυκο δεν ξες να διαβαζεις ή απλα παραβελεπεις οτι γραφει ο αλλος και κρατας οτι σε συμφερει.
σου ειπα εγω πουθενα πως ιδρυσε καποια τραπεζα?

?
που το εγραψα αυτο?
40 φορες σου ειπα απο το πρωτο ποστ πως δεν εχει τραπεζα,αλλα δεν εχει και αυτο που εχουμε εμεις με την citybank,εχει κατι το ενδιαμεσο το οποιο καταφερε να συμφωνήσει το 2001.
ειναι κατι το ιδιαιτερο αυτη η συμβαση,τοσο δυσκολο πια.
τι δεν καταλαβαινεις?
σου δινω και λινκ πιο πανω για να καταλαβεις τι ιδιαιτερο εχει αυτη η σύμβαση,αμα εκανες τον κοπο να διαβασεις τι λεει θα καταλαβαινες.
καθεσε και στεκεσαι στο κολο10%,μπραβο σου,το ξες καλυτερα απο μενα,εγω το διαβασα απο γνωστο ρεπορτερ,δεν εκατσα να το ψαξω,αλλα αφου λεει στο σιτε 10,10 θα ειναι,τελος.
επισης εγραψα αυτο
εγραψα το μεγαλυτερο κομματι το πηρε η adidas επειδη η μπαγερν εβγαλε μονο το 15% στην ``αγορα``,νόμιζα πως το ηξερες,συγγνωμι.
εννοειτε και δεν θα βγαλει ολοκληρο το πακετο,γιατι πολυ απλα δεν τους συμφερει.
το διαβασες αυτο?
μαλλον ναι,για αυτο το παραβλεπεις.
μ αρεσει παντως πως τραβας ολοι την συζητηση στο ποσοστο της αντιντας,καταλαβα παντως γιατι.
δεν εχει καμια σχεση με την ουσια της συζήτησης και με το ολο θεμα μπαγερν,αλλα καλα κανεις,ουδεις τέλειος.
χαιρομαι που δε διαφωνησες μαζι μου σε οτι σου αναφερω(τα ποσοστα των μετοχων, τις υπηρεσιες κ τα προιοντα με την τραπεζα).
οκ αφου βλεπεις πως συμφωνω,χαιρομαι και εγω μαζι σου,οτι πεις,οραιος εισαι,χαχαχαχα!!!
επειδη κουραστηκα μαζι σου(φανταζομαι και ολο το φοουμ με αυτο που γινετε σε αυτην την συζητηση) και επειδη δεν βγαινει τιποτα το παραγωγικο απο αυτο,το σταματαω εδω.
τσαπα τα εγραψα ολα και δεν εχει νοημα να συνεχισω.
δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με καποιον που μου δειχνει πως δεν μπορει να κανει διαλογο και να μιλισει σοβαρα.
οσο για τους χαρκτηρισμους που λες κτλ,οκ,κρατα εσυ το κομπλεξ και υφος σου για σενα και ασε εμας να μαστε καλα.
γραψε οτι θες απο εδω και περα μονο μην αναφερθείς επι του προσωπικού.
δεν θα χαραμίσω εγω καμια κιτρινι ή κοκκινη καρτα για σενα,δεν το αξίζεις.