Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αδερφέ βόλος, από την στιγμή που έτσι είχαν πει από τον πρώτο γύρο, να μην ζητήσει κανεις εισιτήρια για το εκτος θα ήταν μαλακια να ζητούσε η ΠΑΕ μας, από την στιγμή που δεν δώσαμε εμείς...
θα ήταν σαν να αθετούσαμε την συμφωνία

ps. αναφέρομαι μονο για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι για το αν πρέπει να παίρνουμε η όχι εισιτήρια (μην παρεξηγηθώ)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ved

• Αλλαγή
σημερα απο τυχη δεν ειχαμε νεκρους στην εισοδο της 4 σε πρωτοφανη συνωστισμο γυρω στις 8,30.

ο συνωστισμος ξεκινουσε απο την εξωτερικη εισοδο τω τουρνικε και απο τις 2 μεριες (με ολο τον ενδιαμεσο χωρο τιγκαρισμενο ) και εφτανε μεχρι τον διαδρομο της κερκιδας ενω 2 συνδεσμιτες ανεβηκαν στο κυλικειο φωναζωντας να προχωραμε γρηγορα και να μην μπαινουν αλλοι για να αποτραπει το μακελειο .

τα τουρνικε απετυχαν πληρως γιατι σχεδιαστηκαν να αποτρεπουν τους τσαμπατζηδες αλλα επειδη σχεδιαστηκαν λαθος κανουν το ακριβως αντιθετο.

και εκτος απο τα τουρνικε λαθος ειναι και το συρματινο κλουβι πριν απο αυτα,,γιατι σε περιπτωση που καποιος παθει κατι θα ειναι αδυνατο να βγει γρηγορα απο εκει μεσα(ποσο μαλλον σε περιπτωση δακρυγονων και επισοδειων διπλα απτα τουρνικε=θα πεθανουμε σαν τα ποντικια)

ξερω οτι καποιοι θα πειτε και,, ο αλαμανας ηδη μιλησε για την ηλιθια νοοτροπια των τσαμπατζηδων ,,και εγω συμφωνω σε αυτο. το να παρακαλαμε τους τσαμποατζηδες ομως να αλλαξουν μυαλα ειναι λιγο ματαιο και ειδικα απο φορουμ η απο ανακοινωσεις που ουτε καν μπορει να διαβαζουν.

δωθηκαν απο την παε 400,000 ευρω για τα τουρνικε και τα πραγματα οχι μονο χειροτερευσαν αλλα πλεον εχουν γινει επικυνδινα να εχουμε ατυχημα σαν της θυρας 7.

το θεμα ειναι λοιπον το εξης,,,η παε εχει μια διοικηση που ειναι επωνυμη και υπευθυνη για τους αγωνες στην τουμπα και κυριως για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ,,,παρακαλω την συντονιστικη και τον αλαμανα να απευθυνθουν και να θιξουν το προβλημα στην παε για να υπαρξει αμεση λυση και σιγουρα πριν το ντερμπι με τον γαυρο.

(καποιες σκεψεις για τον σχεδιασμο των τουρνικε εχω γραψει 2-3 φορες στο τοπικ του γηπεδου )

Offline nikos4a

• Κερκίδα
  • *
συμφωνω σε ολα φιλε απλα το προβλημα με τα τουρνικε υπαρχει μονο στην 4 και πρεπει να λυθει

kostas4

• Guest
αν υπηρχαν τουρνικα και στην 4Α το προβλημα θα ηταν σαφως μικροτερο.σαν προβατα για σφαγη ειμαστε μεσα σε εκεινο το κλουβι και το ατυχημα ειναι θεμα χρονου να γινει

zan

• Guest
Εαν Υπηρχε καλυτερος ελενχος θα ηταν πολυ καλυτερα.....

GeorgT

• Guest
τη 8:30 απο της 8:00 κ πιο νωρις ηταν τραγικές οι καταστάσεις στα τουρνικε! Εγω για πρωτη φορά εκανα το λάθος κ δεν μπήκα απο την αρχη ωστε να το αποφύγω αιτώ!

Κ μην ακούσω τωρα ΠΑΟΚ είσαι πάντα ετσι γινόταν αυτα κλπ γιατι αυτα που γινόταν χθες δεν πρέπει να γινονται πουθενά σε κανένα γήπεδό! Υπάρχει πολυ μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού!

Αν κ σε ψιλο λάθος τοπικ είμαστε εδω αλλα κατι πρεπει να αλλάξει στη 4 γιατι ο άκοσμος δύσκολα θα αλλάξει (με πιο εύκολη λύση να δημιουργηθούν παράλληλες γραμμές προς καθε τουρνικέ με δυνατότητα να διώχνουν κάποιον σε περίπτωση που σεν εχει εισιτήριο)

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
το μονο παραπονο που εχω απτην διοικηση ειναι αυτο.Ειναι ανεπιτρεπτο τοσες χιλιαδες ατομα  να μπαινουν απο μια εισοδο.Ανεπιτρεπτο.Εγω προσωπικα θα παρακαλεσω οποιον δεν πηγαινει στην 4 για τη φωνη και το μπαχαλο και πηρε διαρκειας εκει,μαλλον λογω τιμης (που αν κρινω και απτην κατασταση της κερκιδας ειναι πολλοι) στο ματς με τον γαυρο να πανε σε αλλη θυρα,ετσι κι αλλιως λογω καταστασης επιτρεπεται.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να σχηματιστει μια σειρα πισω απο τα τουρνικε και να μπαινουμε ενας ενας. ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν γινεται αυτο. χθες ημασταν 2 ατομα και μπικαμε και τα 2 με το δικο μου διαρκειας γιατι με το εισητιριο του αλλου μπηκαν οι μπροστα. μπαχαλο. οι σεκιουριταδες να βαζουν τον κοσμο σε σειρα και ενας ενας μεσα. ετσι οι τζαμπατζηδες δε θα μπορουν να κρυφτουν στο χαος

chiltsid

• Guest
18.01.2009     Δήλωση Θ. Ζαγοράκη

"Μετά από έναν νικηφόρο αγώνα για την ομάδα μας και μετά από 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που μας βρίσκει μέσα στους στόχους μας, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να πρέπει να σταθούμε σε γεγονότα που επαναλαμβάνονται και βάζουν φυτίλι στα θεμέλια της προσπάθειας που εδώ και 1,5 χρόνο κάνουμε.

Ένας βασικός μας στόχος ήταν να αλλάξουμε την λανθασμένη νοοτροπία κάποιων «φιλάθλων», οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ποδοσφαιρικός αγώνας, στήριξη στην ομάδα και έμπρακτη οικονομική ενίσχυσή της με εισιτήρια απλά ή διαρκείας.

Στην προσπάθειά μας αυτή βρήκαμε συγκινητική συμπαράσταση από την πλατιά μάζα των ΠΑΟΚτσήδων και ιδιαίτερα ουσιαστική συμβολή από τους συνδέσμους. Οι τελευταίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση κρουσμάτων βίας στο γήπεδο της Τούμπας, με θεαματικά αποτελέσματα.

Δεν είναι δυνατόν όμως να καταπολεμήσουμε την ανοησία όσων έρχονται στην Τούμπα για να εκτονώσουν τη μέθη τους και τα βίαια ένστικτά τους. Ευτυχώς σήμερα η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων με ομάδα περιφρούρησης κατάφερε να κρατήσει τους περισσότερους απ'αυτούς έξω από το γήπεδο, έστω κι αν ήταν «απαραίτητες» μικροσυμπλοκές.

Σε όσους δεν λένε να σεβαστούν την προσπάθεια που κάνει κυρίως ο κόσμος για να ορθοποδήσει η ομάδα, σε όσους δεν λένε να αναγνωρίσουν την κοινή γραμμή που χαράσσουμε μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας και φυσικά με τους συνδέσμους, έχουμε να πούμε το εξής: η ανοχή στην αλητεία έφτασε στο τέλος της".

Θ. Ζαγοράκης

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=B60DF18B48381ABB6ED2F79C1A94594F?newsCode=20090118231608265

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Συγχαρητήρια, επιτέλους!
Φτάνει πια με τα μαλακισμένα που πάνε στην Τούμπα για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline savage republic

• Βασικός
Και λίγα είπε ο πρόεδρος! Απίστευτη κατάσταση για άλλη μιά φορά. Ευτυχώς που υπήρχαν τα παιδιά των συνδέσμων. Συγχαρητήρια και στον Γκαγκάτση για τις προσπάθειές του.

guest4

• Guest
μπραβο, επιτέλους... μπραβο χιλια μπραβο στον αρχηγό
και στους συνδεσμους.

προσωπικά πιστεύω, ότι όταν καθαρίσει (αρκετά δύσκολο) η σαπίλα
από την κερκίδα, θα μιλάμε για μεγάλα πράγματα....

jmjyiannis

• Guest
Εχω κουραστεί να μετράω τις φορές που είπα "ήρθε ο Μεσσίας τελικα" στην ομάδα. γιατί σε όσους έχει σκύψει ο ΤΕΟ και το ΔΣ, είναι αγνώριστοι!!!

ðáëáëüò

• Guest
Xρόνια τώρα....τα λαμόγια πάσης φύσεως...που υπάρχουν παντού....στις διοικήσεις παλαιότερα, στους "αυλικούς", στους φιλάθλους........τρωκτικά, παράσιτα που μας ρουφάνε το αίμα......

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΠΑΟΚ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

αν δεν αποβάλουμε όλα αυτά τα"καρκινώματα" δεν θα βρούμε γιατρειά.....

makptol

• Guest
ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ-ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.....

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ένα ακόμη πρόβλημα που υπήρχε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε χθες τη λύση του. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Κούτση, για την οφειλή 205.000 ευρώ προς τον παίκτη, από ιδιωτικό συμφωνητικό, που είχε υπογράψει ο τελευταίος με τον Γιώργο Μπατατούδη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και δε διήρκεσε πάνω από 10 λεπτά, καθώς τα βρήκαν αμέσως. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου αναγνώρισε το χρέος, που συν τους τόκους έφτασε περίπου στις 240.000 ευρώ. «Ζαγόρ» και Κούτσης δεν είχαν καμία διαφωνία και συμφώνησαν για διακανονισμό προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος προς τον έμπειρο μέσο. Μάλιστα, ο Κούτσης παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση των τόκων, ενώ είπε στον Ζαγοράκη ότι χαρίζει το 30% του αρχικού ποσού. «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τη μεγάλη προσπάθεια του Θόδωρου και των υπόλοιπων παιδιών της διοίκησης να εξυγιάνουν τον ΠΑΟΚ και να μειώσουν τα χρέη. Έτσι, αποφάσισα να μη ζητήσω όλο το ποσό που μου οφείλεται και είναι χρήματα δεδουλευμένα, αλλά να εισπράξω το 70% του αρχικού χρέους» είπε στο «Μ» ο Κούτσης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συζήτηση που είχε με τον Ζαγοράκη και τη συμπεριφορά του τελευταίου. «Με τον Θόδωρο μιλάμε την ίδια γλώσσα, την ποδοσφαιρική. Οπότε ήταν επόμενο να τα βρούμε αμέσως» πρόσθεσε ο πρώην άσος του Δικεφάλου. Σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές θα ορίσουν τις δόσεις και τα ποσά που θα δίδονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως ότου εξοφληθεί ο Γιώργος Κούτσης, ο οποίος εννοείται ότι αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικάζονταν σήμερα, ενώ και η ΠΑΕ παραιτείται της έφεσης που είχε ασκήσει και η οποία θα εκδικαζόταν τον ερχόμενο Μάιο.

http://www.metrosport.gr/?p=12640

Διακανονισμοι , πληρωμες, τακτοποιησεις, συμμαζεματα...

πραγματα και καταστασεις "ασυμβιβαστες" με αυτο που ζουσαμε στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια (να πω πχ απο '95 ως 07).
νοιωθω περηφανος γι αυτη τη διοικηση της παε ΠΑΟΚ.

Με κανει να πιστευω στο ονειρο....

Η ανηφορα ειναι ακομα μεγαλη, αλλα ειμαστε ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες παρεα με μπροσταρα τη διοικηση της παε που με τις κινησεις της πραγματικα μας εμπνεει και ετσι αλλος με διαρκειας , αλλος με μετοχες, αλλος με φωνη, αλλος με διαφημιση σε ολα τα μηκη και τα πλατη, αλλος με περιφρουρηση, αλλος με μαχες σε δικαστηρια, αλλος με χιλιομετρα χτιζουμε ολοι μαζι το ονειρο μας...

χαιρομαι να διαβαζω τετοια, γιατι ξερω οτι οπου να ναι τελειωνουν...

οσο για τα λεφτα που ζηταει ο κουτσης και ο καθε κουτσης δεν τον(ους) κατηγορω. φταινε αυτοι που τα υπογραφανε κατω απ το τραπεζι και μετα πιστολιασανε και πληρωνουνε αλλοι   
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
και καλά όλα αυτά τα λεφτά τα είχε εγγυηθεί ο Μπατατούδης ; Γι αυτό υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό και όταν έφυγε ούτε γάτα ούτε ζημιά, άφησε το χρέος στον επόμενο. Ωραία μέθοδος.

Offline savage republic

• Βασικός
Τώρα άλλαξε ονομασία. Λέγεται μέθοδος Δρόσου...

CLUB LARISA

• Guest
Μάλιστα, ο Κούτσης παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση των τόκων, ενώ είπε στον Ζαγοράκη ότι χαρίζει το 30% του αρχικού ποσού. «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τη μεγάλη προσπάθεια του Θόδωρου και των υπόλοιπων παιδιών της διοίκησης να εξυγιάνουν τον ΠΑΟΚ και να μειώσουν τα χρέη. Έτσι, αποφάσισα να μη ζητήσω όλο το ποσό που μου οφείλεται και είναι χρήματα δεδουλευμένα, αλλά να εισπράξω το 70% του αρχικού χρέους» είπε στο «Μ» ο Κούτσης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συζήτηση που είχε με τον Ζαγοράκη και τη συμπεριφορά του τελευταίου.

http://www.metrosport.gr/?p=12640

Παιδιά απο τα λίγα ο Κούτσης, τελικά αυτή που γνώρισαν στην πορεία το μεγαλείο του να παίζεις στον ΠΑΟΚ εκτιμούνε περισσότερο απο τους γνωστούς γενίτσαρους.....Καλή σου τύχη παλίκαρε

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
βαζοντας κατω σε ποιες ομαδες αγωνιστηκε ο κουτσης οντως ετσι ειναι.αλλα αν σκεφτεις καλυτερα ο κουτσης στον ΠΑΟΚ εκανα την μπαζα της ζωης του