Ένα ακόμη πρόβλημα που υπήρχε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε χθες τη λύση του. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Κούτση, για την οφειλή 205.000 ευρώ προς τον παίκτη, από ιδιωτικό συμφωνητικό, που είχε υπογράψει ο τελευταίος με τον Γιώργο Μπατατούδη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και δε διήρκεσε πάνω από 10 λεπτά, καθώς τα βρήκαν αμέσως. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου αναγνώρισε το χρέος, που συν τους τόκους έφτασε περίπου στις 240.000 ευρώ. «Ζαγόρ» και Κούτσης δεν είχαν καμία διαφωνία και συμφώνησαν για διακανονισμό προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος προς τον έμπειρο μέσο. Μάλιστα, ο Κούτσης παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση των τόκων, ενώ είπε στον Ζαγοράκη ότι χαρίζει το 30% του αρχικού ποσού. «Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τη μεγάλη προσπάθεια του Θόδωρου και των υπόλοιπων παιδιών της διοίκησης να εξυγιάνουν τον ΠΑΟΚ και να μειώσουν τα χρέη. Έτσι, αποφάσισα να μη ζητήσω όλο το ποσό που μου οφείλεται και είναι χρήματα δεδουλευμένα, αλλά να εισπράξω το 70% του αρχικού χρέους» είπε στο «Μ» ο Κούτσης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συζήτηση που είχε με τον Ζαγοράκη και τη συμπεριφορά του τελευταίου. «Με τον Θόδωρο μιλάμε την ίδια γλώσσα, την ποδοσφαιρική. Οπότε ήταν επόμενο να τα βρούμε αμέσως» πρόσθεσε ο πρώην άσος του Δικεφάλου. Σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές θα ορίσουν τις δόσεις και τα ποσά που θα δίδονται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έως ότου εξοφληθεί ο Γιώργος Κούτσης, ο οποίος εννοείται ότι αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που θα εκδικάζονταν σήμερα, ενώ και η ΠΑΕ παραιτείται της έφεσης που είχε ασκήσει και η οποία θα εκδικαζόταν τον ερχόμενο Μάιο.
http://www.metrosport.gr/?p=12640Διακανονισμοι , πληρωμες, τακτοποιησεις, συμμαζεματα...
πραγματα και καταστασεις "ασυμβιβαστες" με αυτο που ζουσαμε στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια (να πω πχ απο '95 ως 07).
νοιωθω περηφανος γι αυτη τη διοικηση της παε ΠΑΟΚ.
Με κανει να πιστευω στο ονειρο....
Η ανηφορα ειναι ακομα μεγαλη, αλλα ειμαστε ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες παρεα με μπροσταρα τη διοικηση της παε που με τις κινησεις της πραγματικα μας εμπνεει και ετσι αλλος με διαρκειας , αλλος με μετοχες, αλλος με φωνη, αλλος με διαφημιση σε ολα τα μηκη και τα πλατη, αλλος με περιφρουρηση, αλλος με μαχες σε δικαστηρια, αλλος με χιλιομετρα χτιζουμε ολοι μαζι το ονειρο μας...
χαιρομαι να διαβαζω τετοια, γιατι ξερω οτι οπου να ναι τελειωνουν...
οσο για τα λεφτα που ζηταει ο κουτσης και ο καθε κουτσης δεν τον(ους) κατηγορω. φταινε αυτοι που τα υπογραφανε κατω απ το τραπεζι και μετα πιστολιασανε και πληρωνουνε αλλοι