κιεγω θελω να πω καποια πραγματα για την διοικηση αλλα θα περιμενω να μιλησω και να μαθω καλυτερα καποια πραγματα.
εγω θελω να πω το εξης μονο προς το παρων εκπεμπωντας ουσιαστικα ενα ειδος SOS προς την διοικηση
η διοικηση οι συνδεσμοι και οι οπαδοι πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοι στις κινησεις τους και στις σχεσεις τους μεταξυ τους,,,πρεπει να σκεφτοντε διπλα πριν κανουν κατι.
εγω δεν θεωρω απειλη καποιον δροσο η καποιον επενδυτη που θα μας τουμπαρει εξ αθηνας,,
αλλα η πραγματικη απειλη ειναι αυτη εδω η σχεση.
για μενα πραγματικα καποιες φορες ειναι χρησιμο η παε να εχει καλες σχεσεις με τους συνδεσμους και τους οπαδους αλλα απο την αλλη μερικες φορες ειναι χρησιμο ο καθενας να κοιταει την δουλεια του.
και το μεγαλυτερο και κρισιμοτερο λαθος θα ηταν για αυτην την διοικηση να ακολουθησει τον δρομο του ντεμη.
αυτες ηταν καποιες σκεψεις,,,που ελπιζω να διαβαστουν απο την διοικηση για το καλο της ομαδας,,,εμενα αυτο με νοιαζει,,,ουτε ζαγορακης ουτε βιολιδης ουτε συνδεσμος.
οσο για τον ζοζε για τα περισσοτερα ατομα της γενιας μου ειναι πραγματικα ο οπαδικος μας πατερας.