Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι άλλο. Ενοχλεί αφάνταστα το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που το έχτισαν και το συντήρησαν αποκομίζοντας ψήφους και άλλα οφέλη, η επανάσταση που συντελείται στον ΠΑΟΚ. Τους φοβίζει η Λαική πρωτοβουλία και θέλουν να υπάρχει επενδυτής που αργά ή γρήγορα θα τον έχουν ελεγχόμενο. Επειδή όμως γνωρίζουν πως το ρεύμα είναι τεράστιο, ίσως προσπαθήσουν να μπουν δια της πλαγίας οδού. Να βάλουν πχ τον Δρόσο στο μπάσκετ, να ξοδέψει ασύστολα εκατομμύρια και να κάνει ομαδάρα και όταν αποκτήσει την συμπάθεια και την στήριξη του κόσμου, να τον βοηθήσουν για να αποκτήσει την ΠΑΕ.
Αυτός είναι ο φόβος μου και τα γράφω σήμερα (μόλις μία μέρα αφότου ανέλαβε την ΚΑΕ). Μακάρι να έχω άδικο και να μην με δικαιώσει ο χρόνος.

Βάλτε καλά στο μυαλό σας τα παραπάνω και μη τα ξεχνάτε. Αυτός είναι ο τρόπος να χαλάσει αυτό που φτιάχνεται τώρα. Και όποιος νομίζει ότι οι άλλοι θα μας αφήσουν να ανεβαίνουμε και θα κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα, είναι τουλάχιστον αφελής.

Αντίθετα, ο μόνος τρόπος που υπάρχει να γλιτώσουμε από κάθε φόβο και κάθε τρύπημα είναι ένας. Να πάρουμε εμείς τις μετοχές. Να τις έχουμε στο χέρι μας και να έρθει ο Χ, Ψ περίεργος να τις ζητήσει από μας. Που δεν θα τις πάρει ποτέ.

Αν δεν τα καταφέρουμε και σε κανα δυο χρόνια έρθει ένας βαλτός του συστήματος και παραλάβει μία καθαρή ΠΑΕ, με προπονητικό κτλ και στρωμένη και μας κάνει ξανά ομαδούλα, τότε όποιος δεν κρατάει έστω και μια μετοχή στα χέρια του να μη τολμήσει να γκρινιάξει. Αυτό θα δικαιούμαστε ως λαός.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
Pragmatika prepei oi apantaxou PAOKtshdes na katalaboun th shmantikothta tou na erthoun oses pio polles metoxes ginetai sta xeria tou aplou kosmou...Den einai mia aplh sthriksh opws ta diarkeias, h oi faneles apo th boutik klp. Mia fora sou dinetai auth h eukairia kai swzeis to sullogo GIA PANTA.

Etsi prepei na ginei h prowthsh kai h diafhmish twn metoxwn. Oti den einai kati pou mporei na ginetai kathe xrono,oute ante na parw liges metoxes na vohthhsw to Zagoraki na kanei kamia metagrfh. H AMK einai edw kai twra to megalutero zhthma gia thn omada. To megalutero olwn twn epoxwn tha elega giati afora sto mellon tou sullogou kai einai sto xeri tou kathe PAOKtsh na kanei kati. Akoma kai gia autous pou den goustaroun px Zagor me geia tous me xara tous, parte metoxes kai mhn ton pshfizete gia DS dikaiwma sas tha einai. Den tis pairnete gia ton Thodwro, alla gia ton SYLLOGO, gia thn PAE PAOK, gia na einai sta xeria sas h omada....

panthera

• Guest
Τις τελευταίες μέρες δεν παρακολούθησα ιδιαίτερα τις εξελίξεις.Μαθαίνοντας για το κλίμα αγανάκτησα , δεν παμε καλα και ο Σαντος δεν κανει δεν παιξαμε μπαλα και πρεπει να παρουμε κι αυτον και τον αλλον!!!!! Ελεος και αγανακτηση , απο την μια στιγμη στην αλλα θα κερδιζουμε όπου πάμε ??? Εχουμε τεραστια προβληματα και απο μια φιλικη ασχημη εμφάνιση αρχιζει η μουρμούρα ? Ετσι στηριζουμε δεν καταλαβαίνω ? Αν δεν ξεκινησουμε καλα στο πρωταθλημα δηλαδη τι θα γίνει? Οτι γινεται παντα ? Να φυγει ο Σαντος να ερθει αλλος και που δεν θα εχει κανει προετοιμασια και τον Φεβρουαριο οπως καθε χρονο να κανουμε προγραμματισμο απο την αρχη της επομενης χρονιας κτλ. Ισως να ζηταω λια ή να εχω προβληματικη αποψη ??? Εγω προτεινω μαζι στα ασχημα και τα καλα χωρις λαικα δικαστηρια κραξιμο και μπινελικια , απολυτη στηριξη σ εναν προεδρο που ξερουμε οτι δεν βαζει στην τσεπη του ουτε ευρω που κανει ακαδημιες και προπονητικα κεντρα για το μελλον και πουν ξερει το ποδοσφαιρο απο μεσα.......

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Αυτό το "κλίμα" που λες δεν υπάρχει. Λάθος σου τα είπαν. Είμαστε αρκετά προσγειωμένοι όλοι και ξέρουμε τι θέλουμε και κυρίως τι μπορούμε να περιμένουμε. Διάβασε τα όσα γράφτηκαν μετά το φιλικό για να καταλάβεις.
gdaou
"γάβροι=κότες"

panthera

• Guest
Μακάρι αδερφε απλα λιγο απο ραδιοφωνα που ακουσα και κατι και καλα ψαγμενες εφημειδες ετσι καταλαβα...

http://www.contra.gr/pops/news_large.aspx?date=today&paper=gata

τώρα ρε φίλε αν θεωρείς ψαγμένους την γάτα και τα ραδιόφωνα τι να πω.............................................. :cwm12:
« Last Edit: August 14, 2008, 17:39:07 by tsakalaki »

panthera

• Guest

GeorgT

• Guest
 Áëëï ÆáãïñÜêçò êé Üëëï ÍéêïëáÀäçò

Ó÷åäüí ðÝíôå ÷ñüíéá ðÝñáóáí áðü ôçí çìÝñá ðïõ ï ÍéêïëáÀäçò êáé ï ÆáãïñÜêçò óõæçôïýóáí óå ìéá áðïóôïëÞ ôçò åèíéêÞò ïìÜäáò ðñïáíáããÝëëïíôáò óõíÜìá ï ðñþôïò ôï ôÝëïò ôçò êáñéÝñáò ôïõ êáé ôçí áðáñ÷Þ ôçò äéïéêçôéêÞò åíáó÷üëçóÞò ôïõ ìå ôçí ÁÅÊ. Ï ÍôÝìçò áíÝêáèåí åêôéìïýóå ôïí ÆáãïñÜêç êáé ôïí åêôßìçóå áêüìç ðåñéóóüôåñï üôáí Üêïõóå üôé èá ôïí äéåõêüëõíå óôçí åßóðñáîç ïöåéëïìÝíùí áðü ôçí Åíùóç. ÐÝíôå ÷ñüíéá áñãüôåñá, ïé äõï ðñþçí óõìðáßêôåò, Ýãéíáí ðñüåäñïé áëëÜ áðü ôçí ÐáñáóêåõÞ (22/8) ìüíï ï Ýíáò Ý÷åé ðñüèåóç íá óõíå÷ßóåé. Êáé ðáñÜ ôá åê ôïõ áíôéèÝôïõ èñõëïýìåíá, ï ÆáãïñÜêçò äåí öÝñåôáé äéáôåèåéìÝíïò íá ðáñáéôçèåß. Ïé ëüãïé åßíáé áðëïß. Ï ÆáãïñÜêçò åíï÷ëïýôáí – ßóùò êáé åêíåõñéæüôáí – ìå ôçí (áíáðüöåõêôç) óýãêñéóç ôçò äéêÞò ôïõ ðåñßðôùóçò ìå áõôÞí ôïõ Íéêïëáúäç. Áí êáé áíáãíþñéæå ôçí ðñïóðÜèåéá ôïõ ÍôÝìç íá ïñãáíþóåé ôçí Åíùóç óå üëá ôá åðßðåäá, ï ßäéïò áêïëïýèçóå äéáöïñåôéêü ìïíôÝëï äéïßêçóçò. Óå áíôßèåóç ìå ôïí ÍôÝìç, ï ÆáãïñÜêçò äåí áíáìåéãíýåôáé ìå ôç äïìÞ ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ, ãéáôß ðñùôßóôùò åíäéáöÝñåôáé ãéá ôçí åîõãßáíóç ôçò äéêÞò ôïõ ïìÜäáò. Áðüäåéîç üôé áðÝ÷åé ôùí óõíåäñéÜóåùí ôçò Óïýðåñ Ëßãêáò, üðïõ ðáñßóôáôáé ï Çëßáò Âéïëßäçò. ÏõäÝðïôå áñíÞèçêå ôéò ó÷Ýóåéò ôïõ ìå ôïí ðñüåäñï ôçò ÅÐÏ Âáóßëç ÃêáãêÜôóç. ÐáñáëáìâÜíïíôáò «êáìÝíç ãç», åðéäßùîå áñ÷éêÜ íá åîõãéÜíåé ïéêïíïìéêÜ ôçí ÐÁÅ êáé íá óõóðåéñþóåé ôïõò öéëÜèëïõò ðïõ Ýìïéáæáí íá äéáêáôÝ÷ïíôáé áðü ôÜóåéò äé÷áóôéêÝò. Ðéóôåýåé üôé ï ÐÁÏÊ èá ðïñåõôåß ìÝóá áðü ôéò ßäéåò ôéò äõíÜìåéò ôïõ áíôéìåôùðßæïíôáò ôçí êáôÜóôáóç óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï Ýôóé üðùò Ý÷åé äéáìïñöùèåß ÷ùñßò êáìßá ðñïóðÜèåéá áëëáãÞò ôçò. Êáé ôï êõñéüôåñï, äåí Ý÷åé ôçí ïéêïíïìéêÞ óôÞñéîç ðïõ åß÷å êáé åîáêïëïõèåß íá Ý÷åé ï ÍôÝìçò áðü ôïõò óõììåôü÷ïõò, ðïíôÜñïíôáò áðïêëåéóôéêÜ óôç ó÷Ýóç ðïõ ïéêïäüìçóå ìå ôïõò öéëÜèëïõò. Ï ðáñáëëçëéóìüò ôùí äõï ðåñéðôþóåùí Þôáí åýëïãïò áëëÜ áäüêéìïò. ¢ëëï ÍéêïëáÀäçò, Üëëï ÆáãïñÜêçò. Êáé ôïõëÜ÷éóôïí ìåóïðñüèåóìá, åßíáé óßãïõñï üôé ïé ößëïé ôïõ ÐÁÏÊ äåí êéíäõíåýïõí íá õðïóôïýí Ýíá óïê áíÜëïãï ìå áõôü ðïõ õðÝóôçóáí ïé ïìüëïãïß ôïõò ôçò ÁÅÊ.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artID=7929&catid=80

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
"Κοινός μας στόχος το συμφέρον του ΠΑΟΚ"

Εγινε την Δευτέρα η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με περίπου 50 εκπροσώπους συνδέσμων του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΠΑΕ ακόμα το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Ποικιλίδης και ο γενικός διευθυντής Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες και αναλύθηκαν διεξοδικά οι σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και συνδέσμων.

Ο Ζαγοράκης ενόψει της νέας σεζόν είπε μεταξύ άλλων στους συνδεσμίτες ότι "ο στόχος διοίκησης και κόσμου είναι κοινός" και είναι η προστασία των συμφερόντων του ΠΑΟΚ.

Ζήτησε ακόμα την βοήθειά τους στην αντιμετώπιση φαινομένων βίας και στην απομόνωση ταραχοποιών στοιχείων που δημιουργούν προβλήματα αρκετές φορές, ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Ακόμα τους είπε ότι στηρίζεται για την αγορά μετοχών στον κόσμο στην επικείμενη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης συζητήθηκε η ομαλή διεξαγωγή των εκδρομών (με πρώτη την κάθοδο χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Κρήτη το Σάββατο), ενώ η ΠΑΕ υποσχέθηκε την παροχή νομικής προστασίας στους οπαδούς για τα εκτός έδρας ματς.

Απο contra gr
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Egw na xanapw x8es pou ton eida apo konta se filiko me b omada stnn N. Peramo oti apla o Teo einai enas apo emas, hdh pasignwsto
« Last Edit: August 29, 2008, 04:05:53 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

bagos1

• Guest
ema8a oti o zagorakis proselave ws upallilo tis pae ton zoze ama kserei kapios na epivevaiosei oti isxuei as pei kati pio sygekrimeno, bravo pantos giati to palikari pernouse duskoles wres

LoGotHeTiS

• Guest
¼óïí áöïñÜ Ýíáí èñõëéêü ÐÁÏÊÔÓÇ ôïí ÆïæÝ ðïõ åßíáé ðíåõìáôéêüò ðáôÝñáò ðïëëþí ïðáäþí åäþ êáé ëßãåò çìÝñåò èá äïõëåýåé ãéá ôïí ßäéï ôïí Ð.Á.Ï.Ê.
Óõã÷áñçôÞñéá ÷ñåéÜæïíôáé êáé óôïí È. ÆáãïñÜêç ãéá ôçí áíèñþðéíç êßíçóç áõôÞ…áëëÜ ðëÝïí ðñÝðåé íá êáôáëÜâïõìå üëïé ìáò óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. ðñÝðåé íá äïõëåýïõí êáé Üëëá ÐÁÏÊÔÓÁÊÉÁ óôõë ÆïæÝ, ÃéÜííç, Öþôç ãéá ôçí ßäéá ôçí ïìÜäá áðü ïðïéïäÞðïôå ðüóôï.
ÊáëÞ åðéôõ÷ßá Ãéþñãáñå…

áðü http://www.ultraspaok.gr/Nea_det.asp?news_id=1061

kostas4

• Guest
ειμαι τρομερα συγκινημενος.χιλια μπραβο στον ζαγορακη.ειμαι σιγουρος οτι ο ζοζε οτι και αν του αναθεσαν θα το κανει με επιτυχια γιατι πανω απο ολα δεν θα το βλεπει ως δουλεια.

μακαρι ο ζοζε να ειναι γερος και να προσφερει για πολλα χρονια ακομα.

g4marin

• Guest
ti les tora!!!!!!!!!!

epitelous meta apo 80 xronia istorias o P.A.O.K. exei enan proedro pou tou axizei!!!! (den perimena to sigkekrimeno gegonos gia na to epiveveoso)

exeis lao palikaro leventi alla kai magka proedro...

zagoraki gia panta proedros re alani.....mazi sou

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μια και γράψατε για την πρόσληψη Ζοζέ, να αναφέρω και μερικά δυσάρεστα, όπως την απόλυση μετά από 8 χρόνια του "Αυστραλού" που αιφνιδίασε αρκετούς από εμάς και μας δυσαρέστησε. Δεν ξέρω επίσης τι έγινε με τον Παναγιωτάκη που μέχρι πριν λίγες ημέρες παρέμενε μετέωρος. Καλό θα είναι ο Diego4 να μας πει το τι έγινε τελικά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Bayern4

• Guest
χαιρομαι ιδιαιτερως για τον ανθρωπο που με εμπιστευθηκε κοντα του για πολλα χρονια.
Γιωργο εισαι πανω απο ολα ΑΓΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ υπερανω χρηματων κ λεζαντων.
γνησιος τσαμπουκας, τρελαμμενος με τον ΠΑΟΚ.. μεχρι κ φιλοζωος :P
φιλε κ "πατερα" να σαι παντα καλα με την υγεια σου.

bagos1

• Guest
den kserw kata poso mporei na to epivevaiosei kai kapoios allos alla eixe dhmiourgh8ei apo perisi ena 8ema roufianias apo kapious upallilous. den kserw kai den lew oti oi sugekrimenoi einai tetoioi pros 8eou apla to anaferw mias kai eixe te8ei kai 8ema apo kapoious sindesmites

Λέω να μη μιλήσω τόσο καιρό, αλλα μια που το ανέφερε ο αλαμάνας ας κρατάμε μια πισινή για τις κινήσεις της διοίκησης.
Δεν είναι όπως εμφανίζονται έξω, ούτε νομίζω πως υπήρχαν η υπάρχουν ρουφιάνοι υπάλληλοι.
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συνδεσμίτες που αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους στην ομάδα και δεν εμφανίστικαν ως επαγγελματίες υπάλληλοι που κάνουν απλα τη δουλειά τους.
« Last Edit: August 29, 2008, 15:10:10 by tsakalaki »

katafraktoi

• Guest
Δηλαδη τι πισινη να κραταμε?
Αν ξερετε κατι καλο ειναι να το λετε!
Αυτα περι ξερω και δε λεω αλλα ετσι δημιουργω προβλημα δεν το καταλαβαινω!

Αυτο το "ειμαστε πληρως ικανοποιημενοι με μια διοικηση" μεχρι που μπαινει σε συνδεσμιτικα χωραφια οποτε αρχιζουμε και χτυπαμε, μου θυμηζει οριτζιναλ και σουπερ3!
Αν υπαρχει οντως κατι που μπορει να καταλογιστει σε καποιον της διοικησης μπορουμε να το αντεξουμε! Πειτε το...

με στοιχεια φυσικα και ολα στη φορα!

Δεν εχω να πω τίποτα φίλε, απλά καποιες κινήσεις δεν μου άρεσαν. Ιδίως όταν απολύεις άτομα που προσφέραν τόσα χρόνια χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα.
Εγω είμαι ΠΑΟΚ δεν πιστεύω στην προσωπολατρεία κανενας δεν ειναι πάνω απο τον ΠΑΟΚ το έχει πει και ο ίδιος ο  πρόεδρος.

Αστο δεν πειραζει
« Last Edit: August 29, 2008, 15:25:26 by tsakalaki »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ωπα ρε φίλε...
Που το βρήκες το "οποτε αρχιζουμε και χτυπαμε"? Είδες κανα πόλεμο που γίνεται στην διοίκηση της ΠΑΕ?

Όπως έγραψες εσύ...
Βγες και πες το με στοιχεία! Όλα στην φόρα!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ved

• Αλλαγή
κιεγω θελω να πω καποια πραγματα για την διοικηση αλλα θα περιμενω να μιλησω και να μαθω καλυτερα καποια πραγματα.

εγω θελω να πω το εξης μονο προς το παρων εκπεμπωντας ουσιαστικα ενα ειδος SOS προς την διοικηση

η διοικηση οι συνδεσμοι και οι οπαδοι πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικοι στις κινησεις τους και στις σχεσεις τους μεταξυ τους,,,πρεπει να σκεφτοντε διπλα πριν κανουν κατι.

εγω δεν θεωρω απειλη καποιον δροσο η καποιον επενδυτη που θα μας τουμπαρει εξ αθηνας,,

αλλα η πραγματικη απειλη ειναι αυτη εδω η σχεση.

για μενα πραγματικα καποιες φορες ειναι χρησιμο η παε να εχει καλες σχεσεις με τους συνδεσμους και τους οπαδους αλλα απο την αλλη μερικες φορες ειναι χρησιμο ο καθενας να κοιταει την δουλεια του.

και το μεγαλυτερο και κρισιμοτερο λαθος θα ηταν για αυτην την διοικηση να ακολουθησει τον δρομο του ντεμη.

αυτες ηταν καποιες σκεψεις,,,που ελπιζω να διαβαστουν απο την διοικηση για το καλο της ομαδας,,,εμενα αυτο με νοιαζει,,,ουτε ζαγορακης ουτε βιολιδης ουτε συνδεσμος.

οσο για τον ζοζε για τα περισσοτερα ατομα της γενιας μου ειναι πραγματικα ο οπαδικος μας πατερας.
« Last Edit: August 29, 2008, 15:46:45 by vedder »

manos4

• Guest
poion apolyse ?
o kakos zagorakis?