Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609734 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Ζαγοράκης εφ΄ όλης της ύλης

Ζαγοράκης: «Χρηματοδότης ο Γιώργος Σαχπατζίδης»

http://www.metrosport.gr/?p=1449

mia erotisi paokares mou...........

pios ine autos???

gia na kseroun kai auth apo to eksoteriko diladi :-\

thx prokatabolika
PAOK PANO APO OLLA

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

ε ναι με τετοιο παθος που μιλουσε και με τετοια φατσα πρεπει να εισαι προεδρος του ΠΑΟΚ αυτο σου αξιζει.

Exeis polu dikio se auto. Pera apo to ti eipe mou ekane tromerh entypwsh to pa8os pou htan
zwgrafismeno sto proswpo tou otan ta elege. Epa8a plaka!!!!!!!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
πάντως είναι φοβερό αν σκεφτείς ότι ο λαός του ΠΑΟΚ πήρε την ομάδα στην πλάτη του,από την ημερα της κατάληψης και μετά και την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κορυφή(θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μια ταινία όταν φτάσουμε στο τέλος του δρόμου με τίτλο ΚΑΙ ΘΈΜΑ...Ο ΛΑΌΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΑ 40 ΕΚ.ΕΥΡΏ ΧΡΈΗ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΊ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ)....το τρένο δεν σταματάει πουθενά-όσο τα τσακάλια που βάλαμε εμείς στην διοίκηση να μας εκπροσωπούν...είναι τόσο καθαρά και δεν την βλέπουν....άντε ζαγοράκη-άντε ζαγοράκη πάρε εισιτήρια για το καραϊσκάκη....φαντάζομαι να πάει κάποιος κοντά στον ζαγοράκη και να τον πει εξαρτημένο του βγενόπουλο...θα φάει κάτι μάπες από το θόδωρο στερεοφωνικές...εγώ εκεί τον γούσταρα σήμερα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
ειλικρινα τα αποσματα στην ΕΤ3 και ειδικα στα προβοκατορικα ερωτηματα ηταν κορυφη.Οπτικοακουστικα ειχε ακομα μεγαλυτερη αξια η Συν.Τυπου.
  και ο βιολιδης τρελλαμενος ηταν(με αυτα που ακουσε λογικο)
φαντάζομαι να πάει κάποιος κοντά στον ζαγοράκη και να τον πει εξαρτημένο του βγενόπουλο...θα φάει κάτι μάπες από το θόδωρο στερεοφωνικές...εγώ εκεί τον γούσταρα σήμερα....
ποιος να παει ρε ? ανυπογραφα και με τα κακα στο σωβρακο τα γραφουν αυτα  ;D

GeorgT

• Guest

Δεν γυαλίζει λίγο το μάτι του εδώ???

Offline petrov

• Αλλαγή
Koίτα φίλε vedder, τα πράγματα είναι απλά. Αν γράψει ο petrovgr ή ο vedder ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά, είναι σκουλήκια. Αν το πει ο Θόδωρος είναι αλήθεια. Δεν φταίει ο Ζαγοράκης γιαυτό. Το όλο κλίμα ίσως να έχει διαμορφωθεί και ερήμην του. Η μόνη περίπτωση να πεις κάτι που να είναι αποδεκτό και να μην δεχτείς ύβρεις είναι να εκθειάσεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτά είναι τα όρια της ελευθερίας  που σου επιτρέπονται. No sympathy for the devil.

Offline bozik

• Αλλαγή
15000 post και μια---- στραβάδια ξεχρεώνω-----.το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.... αυτό που ξέχασα είναι η μονοι μαλακια του ζαγοράκη , που ασχολήθηκε με τους τίποτα και τους έδωσε και αξια
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

northeagle_4

• Guest
εχει κουρασει φιλε.... γενικως
Ποιος νομιζε οτι ο ΠΑΟΚ εγινε ανεξαρτητος οικονομικα ? μηπως αυτοι που λεγανε οτι εχουμε λεφτα για μεταγραφες και υπερβαση ? αυτοι που λεγανε οτι οι πωλησεις ολες ειναι λαθος(και ας διαφωνω με του Μελισση)
 Εδω μεσα εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να λεμε οτι ακομα χρωσταμε παντου,αντιθετα αλλοι μπακαλιστικα και εδω μεσα εριχναν μομφες που πηγαν τα λεφτα απο διαρκειας κτλ
  Σκουλικι τον Βεντερ επειδη διαφωνιησαμε δεν θα τον πω ποτε ,καθε αλλο διαλογο καναμε για το τι ειπωθηκε και αν καποιος ειπε καμια κουβεντα παραπανω συμβαινουν αυτα.
 Οσο για τον εκθειασμο εγω μιαλω με στοιχεια ,τι ειπωθηκε,πως και ποτε.Κανεναν δεν βαζω πανω απο τον ΠΑΟΚ,ουτε Ζαγορ εννοειτε αλλα φιλε ενα πραγμα στο λεω αχαριστος ,ψευτης και ψευτομαγκας για να το παιξω μουρη δεν θα γινω.Οσο ο Ζαγορ παει την ομαδα καλα και την οδηγει στην κορυφη σταδιακα τοσο θα εισπαραττει την αγαπη και τα ευχαριστω μας.Ενας χρονος πριν φτανει,εναν χρονο δες για να δεις την διαφορα....η αληθεια ειναι μπροστα μας αρκει να εχουμε ματια να την δουμε.
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο,φτανει πια με τους αυτοανακυρησσομενους μαρτυρες στο σιτε και γενικα στον ΠΑΟΚ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
nomizw oti eisai ligo adikos edw petrov kai 8a milhsw me paradeigma.
Posoi apo edw mesa pou exoun symfwnhsei ws epi to pleiston me tis epiloges
ths dioikhshs eipa oti einai la8os na feroun ton darla daneiko....?
H kritikh otan einai kalopisth kai tekmhriwmenh panta einai epikodomitikh kai
kalodexoumenh. Kutta3te to dasos pou oloena plhsiazei
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
  Σήμερα όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε μπόρεσα χάρη σε συντονισμένες ενέργειες κυρίως του Homo Paokus αλλά και χάρη στις ερωτήσεις που τα μέλη του forum κατέθεσαν σε αυτό το τόπικ τις δύο τελευταίες ημέρες να παρευρεθώ στη συνέντευξη τύπου, να ακούσω από κοντά όσα λέχθηκαν και στο τέλος να απευθύνω τις δικές μου ή καλύτερα τις δικές σας ερωτήσεις προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ.
   Πριν αναφερθώ λίγο εκτενέστερα σε όσα άκουσα, θέλω να τονίσω ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι στα γραφεία από τους υπαλλήλους μέχρι τα μέλη της διοίκησης είναι εξαιρετικά φιλικοί και προσιτοί δίνοντάς σου την αίσθηση της οικογένειας και επεξηγώντας τη γνωστή φράση-ρητό "Κλείσε μέσα σου τον ΠΑΟΚ και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο". Εγώ αυτό το μεγαλείο το βίωσα σήμερα περισσότερο από ό,τι και σε μία παλλόμενη Θύρα 4 με γυρισμένες πλάτες και το σύνθημα "...θέλω το δικέφαλο στον τάφο μου επάνω".
   Για τα περιεχόμενα της συνέντευξης ενημερωθήκατε όλοι αναλυτικά άλλοι ακούγοντάς την ζωντανά, άλλοι από τα γραφόμενα. Βέβαια το να είσαι εκεί είναι άλλο συναίσθημα. Αυτοί οι άνθρωποι σε κερδίζουν αμέσως, σε σημείο που ήθελα 5-6 φορές να σηκωθώ από τη θέση μου και να πάω να τους σφίξω το χέρι. Το οικογενειακό κλίμα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι πράγματι συγκινητικό. Ο Θοδωρής απλά επιβλητικός. Σε τρία-τέσσερα σημεία π.χ. στο περί "κόμματος" με βάζελο ο πρόεδρος εξερράγη και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον πλέον αυθεντικό και ΠΑΟΚτσήδικο τρόπο. Ένα άλλο θέμα που τέθηκε από τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ κ. Κυριάκο Κυριάκο ήταν αυτό των εχθρών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κ. Κυριάκος αναφέρθηκε (όπως μου είπε και σε κατ'ιδίαν μας συζήτηση) σε ένα θρασύδειλο και μάλιστα ανυπόγραφο σημερινό δημοσίευμα ανύπαρκτης πλην όμως εν κυκλοφορία α(θ)λήτικης φυλλάδας της πόλης. Το εξοργιστικό του ζητήματος είναι ότι ο όποιος τραγελαφικός κατέγραψε τις ερωτήσεις του "λαού" του ΠΑΟΚ δεν έχει το κουράγιο ούτε ο ίδιος ούτε καν κάποιος που να τον εκπροσωπεί να τις απευθύνει ενώπιον των μελών της διοίκησης. Αυτό και μόνο καταδεικνύει την ανυπαρξία του συγκεκριμένου εντύπου το οποίο κατ'εξακολούθησιν επιδίδεται σε παρόμοιες ενέργειες και αποδεικνύει το συκοφαντικό και σκανδαλοθηρικό του χαρακτήρα. Θα συμφωνήσω με τον πρόεδρο στο ότι δεν πρέπει το υγιές 99% να ασχολείται με τις κακεντρέχιες του νοσηρού 1% γιατί του δίνει και αξία αδίκως.
   Οι δύο ερωτήσεις που έθεσα ήταν αυτές που είπε ο diegito σε προηγούμενο post και παρότι ο πρόεδρος δεν ήθελε να απαντήσει την πρώτη έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που πήρα. Θα ήθελα να αφερθώ και στο ότι αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου με πλησίασαν τόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ηλίας Βιολίδης όσο και ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης (πρόεδρε κάθε μέρα αποδεικνύεις ότι είσαι ένας από εμάς) για να συζητήσουν μαζί μου και εγώ με τη σειρά μου τους ευχαρίστησα εκ μέρους όλου του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου για όσα κάνουν για τα τέσσερα γράμματα. Μάλιστα έκανα στον κ. Βιολίδη την ερώτηση που έχει αναφερθεί από αρκετούς εδώ μέσα σχετικά με το site και την online μπουτίκ και μου απάντησε ότι ο ανασχεδιασμός του site θα προχωρήσει ενώ για τη μπουτίκ υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το licensing που καθυστερεί τη διαδικασία όμως είναι μέσα στις άμεσες προτεραιότητες της ΠΑΕ όπως και το franchising αλλά και οι χοντρικές πωλήσεις επίσημων προϊόντων της ΠΑΕ καθώς θα αποτελέσουν σημαντικές πηγές εσόδων αλλά και θα ενισχύσουν το δίαυλο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ με τον κόσμο του που βρίσκεται μακρυά από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα όταν ρώτησα τον κ. Βιολίδη πώς ήταν δυνατό στο παρελθόν να λειτουργούσε το online τμήμα της μπουτίκ, μου είπε με νόημα ότι "ε δεν ξέρουμε και τι ακριβώς γινόταν". Σαφής υπαινιγμός ότι πολλές φορές ο κόσμος πλήρωσε πράγματα που δεν παρέλαβε ποτέ, ενδεικτικό και χαρακτηριστικό του καθεστώτος της τότε διοίκησης.
   Τέλος κάτι που ίσως να ενδιαφέρει κάποιους και έμαθα από τον κ. Παπαδόπουλο είναι ότι όσοι συμμετείχαν στην Α.Μ.Κ. επί της προηγούμενης διοίκησης πρωτοδικείου Βεζυρτζή μπορούν κανονικά εδώ και κάποιο καιρό να παραλαμβάνουν τους αντίστοιχους τίτλους μετοχών από την ΠΑΕ.

Μικρά-μικρά από την σημερινή μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ και στην Σ.Τ.
-Εξαιρετικά φιλικός και προσιτός ο Μάκης Γκαγκάτσης. Από τα χέρια του περνούν και αρκετές αρμοδιότητες και λίγο να κάτσεις στα γραφεία αντιλαμβάνεσαι ότι είναι σημαντικός ο ρόλος του στο συντονισμό και τη λειτουργία της ΠΑΕ.
-Ομοίως εξυπηρετικότατος και ο Κυριάκος Κυριάκος.
-Και η Χριστίνα.
-Quiz: Με τι ringtone χτυπά το κινητό του Ζήση Βρύζα? "Οεο οεο οεο ΠΑΟΚ για σένα μόνο ζω και αναπνέω..."
-Δυστυχώς απουσίαζε η μεγαλύτερη μορφή της αθλητικής δημοσιογραφίας της πόλης, ο Γιώργος Μίνος τον οποίο ήθελα πολύ να γνωρίσω αλλά δυστυχώς όπως με πληροφόρησαν συνάδελφοί του απουσιάζει στο Πεκίνο για να καλύψει κάτι αγώνες...
-Απών και ο Σταύρος Κόλκας ενώ δεν κατάφερα να καταλάβω ποιος είναι ο Σάκης Γκίνας. Εξαιρετικά εγκάρδιο το κλίμα μεταξύ Πλάτωνα Φορόπουλου και Θοδωρή Ζαγοράκη με τον πρώτο να αποκαλεί τον δεύτερο "παιδί του".
-Κάτι που δεν επισημάνθηκε πολύ αλλά βρήκα τρομερά ενδιαφέρον ήταν αυτό που είπε ο κ. Βιολίδης ότι το φετινό χορηγικό budget έχει ήδη υπερβεί κατά 20% το περσινό και το ποσοστό αυτό αναμένεται να αυξηθεί.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον Homo Paokus (έχε υπόψη σου αυτό που μου είπε ο κ. Κυριάκος να σου μεταφέρω) που κατέστησε την παρουσία μου στη Σ.Τ. δυνατή, εσάς για τις ερωτήσεις σας, όλους εσάς που αισθανθήκατε σήμερα "εκπροσώπηση" από εμένα γεγονός που με τιμά και με αναγκάζει να συνεχίσω να προσπαθώ όσο μπορώ (να περιμένετε και άλλα κοινώς) αλλά περισσότερο από όλους τον κ. Κυριάκο Κυριάκο για την υπερπολύτιμη βοήθειά του και την διάθεση του να με (μας) εξυπηρετήσει. Ιδιαίτερα και για την περιεκτική αναφορά στο site μας ενώ να συμπληρώσω ότι ανέφερε και το όνομά μου χωρίς να του το ζητήσω. Ευχαριστώ και πάλι κ. Κυριάκο αν διαβάζετε αυτό το post.

Στη διάθεσή σας για οτιδήποτε, Βασίλης.
« Last Edit: July 31, 2008, 22:24:24 by Dani -4- »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
Sinxaritiria ston Dani-4 gia tin ekprosopisi kai episis sinxaritiria ston Homo gia to kone....itan pistevo poli kali kinisi.....
P.A.O.K

Offline dave

• Αλλαγή
thanx dani και προσωπικα γιατι με ενδιεφερε πολυ το θεμα της μπουτικ και φυσικα δε ρωτηθηκε απο κανενα

Offline Geo

• Αλλαγή
Μπράβο στα ΠΑΟΚτσάκια τον Dani -4- και τον Homo Paokus. Πολύ καλή δουλειά Αδέρφια.

Offline savage republic

• Βασικός
Ta egrapsa kai sto chat, alla mallon de 8a ta prolabes: Polu kalos hsoun Dani. Xilia mpravo ki apo mena!

Offline ved

• Αλλαγή
Koίτα φίλε vedder, τα πράγματα είναι απλά. Αν γράψει ο petrovgr ή ο vedder ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά, είναι σκουλήκια. Αν το πει ο Θόδωρος είναι αλήθεια. Δεν φταίει ο Ζαγοράκης γιαυτό. Το όλο κλίμα ίσως να έχει διαμορφωθεί και ερήμην του. Η μόνη περίπτωση να πεις κάτι που να είναι αποδεκτό και να μην δεχτείς ύβρεις είναι να εκθειάσεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτά είναι τα όρια της ελευθερίας  που σου επιτρέπονται. No sympathy for the devil.

εγω νομιζω οτι πλεον και σε καποια θεματα ειναι αδυνατη η σοβαρη αντιπαραθεση επιχειρηματων εδω μεσα.

ειναι σαν να μπαινεις στον λακο των λεοντων και να θες να ανοιξεις κουβεντουλα.

καποιοι πιθανως να χαιροντε γιαυτο αλλα δεν με νοιαζει πλεον.

σημερα καταλαβα και κατι ακομα,,,σε ενα τετοιο κοματι κοσμου,,φανατισμενου λαικου που παραλογιζεται τρελα για κατι που αγαπα(η που ετσι νομιζει,

ειναι φυσικο σε ενα τετοιο κομματι μια μειοψηφια να ειναι ικανη  να επικοινωνει μονο με κραυγες...

και δεν λεω οτι ειναι κακο,,απλα ετσι ειναι.,,εγω πολυ γουσταρω να εχουμε κοσμο που σταρβοστομιαζει

ειναι ομως πιστεψτε με παρα πολυ δυσκολο να γραφεις ενα κειμενο 30 σειρες  με επιχειρηματα και να σου απαντανε ονομαστικα στο καπακι 2-3 και να σου λενε...ε ρε γουμενος που σου χρειαζεται...

τωρα καταλαβα σε τι θεση ησουν εσυ πετροβγκ...και απορω με το πεισμα σου που αντεξες τοσο καιρο.

και συνηθως ημουν ο πρωτος που σε σταυρωνα....πως τα φερνει η πουτανα η ζωη.

φυσικα δεν θα αξιζε να εισαι και να ειμαι στο σαιτ αν δεν υπηρχαν και αλλα πολλα ατομα,,που ξερουν να ακουν και να απαντανε λογικα,

αυτοι ξερουν ποιοι ειναι.

για την ταμπακιερα.

η διοικηση εχει κανει πραγματικα θαυματα,,,εχω ξαναγραψει (μηπως λεω ψεμματα?) οτι ο ζαγορακης θα επρεπε να παρει το βραβειο της χρονια σε θεματα μανατζμεντ.

εχουν κανει πραγματικα θαυματα.

το υφος του (και το επιχειρημα οτι το θελαν οι παικτες) δεν με επεισε στο θεμα πωλησεων οτι δεν ειχε βαλει πωλητηριο στους παικτες.

αν καλεσουν αυριο στον κοντρερας και του πουνε,εχουμε προταση απο βαζελο να σε πουλησουμε(φυσικα ο βαζελος δινει τα διπλα στον παικτη) θες να πας?

τι θα πει ο κοντρερας οχι?..αν δεν θες να πουλησεις απλα δεν καλεις κανεναν παικτη στα γραφεια.και αποριπτεις την προταση...

στην ουσια με το γαντι πεταξε αλλου το μπαλακι,,,καλα εκανε,καλα εκανε και πουλησε(το ειπα 1000 φορες) και καλα εκανε και το δικαιολογησε ετσι.

και η καλυτερη εξουσια παντα προσπαθει να παρουσιασει τα πραματα απο την σκοπια της και οπως την συμφερει.και ισως να πρεπει να ταισει και παπα καποιες φορες.

στο θεμα εξαρτησης,,,παρολο που δεν ανεφερε κανενα επιχειρημα ,,,με επεισε το υφος του,,,και μενω εκει.

αποδω και στο εξης θα επικοινωνω και θα συνδιαλεγομε μονο με ατομα που χρησιμοποιουν επιχειρηματα.

ειμαι πολυ χαρουμενος που ανηκω και πηγαινω πολλα χρονια στο ευλογημενο κομματι της κερκιδας,

που πρωτο ξεσκεπασε τον αγγελο οταν ολοι οι αλλοι τον ειχαν θεο(θυμαμαι να ειμαι στα πρωτα 10 ατομα που τον εκραζαν)

πρωτοι εκραξαν τον μπατμαν,,,πρωτοι εβρισαν τον γουμενο(και μας καναν σσσσ και μας γιουχαραν οι υπολοιπες κερκιδες).

εκει που μαθαμε να σκεφτομαστε εναλλακτικα και υποψιασμενα.

ξερετε,, εκει στην α προς τα κατω...στα μπερδεμενα...

για τον προεδρο και γω γουσταρα το υφος του,,,

γιαυτα που δεν ειπε,,, μακαρι (οπως ειπαν καποιοι που σκεφτηκαν και λογικα) να εχει και σκεψεις που για το καλο της ομαδας δεν πρεπει να δημοσιευτουν.

northeagle_4

• Guest
Για να τα λεμε και ολα αυτο δεν ηταν το κομματο της κερκιδας που με μπροσταρη Καναρακη και Γρηγοριαδη παρουσιαζαν τον Χοιριδη και τους Σαουδαραβες ως μεσσιες του ΠΑΟΚ.Ανελκα και Ετο στον ΠΑΟΚ λεμε....
  Τα υπολοιπα σε πμ,δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα να τα γραψω εδω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

εγω νομιζω οτι πλεον και σε καποια θεματα ειναι αδυνατη η σοβαρη αντιπαραθεση επιχειρηματων εδω μεσα.

ειναι σαν να μπαινεις στον λακο των λεοντων και να θες να ανοιξεις κουβεντουλα.

καποιοι πιθανως να χαιροντε γιαυτο αλλα δεν με νοιαζει πλεον.

σημερα καταλαβα και κατι ακομα,,,σε ενα τετοιο κοματι κοσμου,,φανατισμενου λαικου που παραλογιζεται τρελα για κατι που αγαπα(η που ετσι νομιζει,

ειναι φυσικο σε ενα τετοιο κομματι μια μειοψηφια να ειναι ικανη  να επικοινωνει μονο με κραυγες...

και δεν λεω οτι ειναι κακο,,απλα ετσι ειναι.,,εγω πολυ γουσταρω να εχουμε κοσμο που σταρβοστομιαζει

ειναι ομως πιστεψτε με παρα πολυ δυσκολο να γραφεις ενα κειμενο 30 σειρες  με επιχειρηματα και να σου απαντανε ονομαστικα στο καπακι 2-3 και να σου λενε...ε ρε γουμενος που σου χρειαζεται...

τωρα καταλαβα σε τι θεση ησουν εσυ πετροβγκ...και απορω με το πεισμα σου που αντεξες τοσο καιρο.

και συνηθως ημουν ο πρωτος που σε σταυρωνα....πως τα φερνει η πουτανα η ζωη.

φυσικα δεν θα αξιζε να εισαι και να ειμαι στο σαιτ αν δεν υπηρχαν και αλλα πολλα ατομα,,που ξερουν να ακουν και να απαντανε λογικα,

αυτοι ξερουν ποιοι ειναι.

για την ταμπακιερα.

η διοικηση εχει κανει πραγματικα θαυματα,,,εχω ξαναγραψει (μηπως λεω ψεμματα?) οτι ο ζαγορακης θα επρεπε να παρει το βραβειο της χρονια σε θεματα μανατζμεντ.

εχουν κανει πραγματικα θαυματα.

το υφος του (και το επιχειρημα οτι το θελαν οι παικτες) δεν με επεισε στο θεμα πωλησεων οτι δεν ειχε βαλει πωλητηριο στους παικτες.

αν καλεσουν αυριο στον κοντρερας και του πουνε,εχουμε προταση απο βαζελο να σε πουλησουμε(φυσικα ο βαζελος δινει τα διπλα στον παικτη) θες να πας?

τι θα πει ο κοντρερας οχι?..αν δεν θες να πουλησεις απλα δεν καλεις κανεναν παικτη στα γραφεια.και αποριπτεις την προταση...

στην ουσια με το γαντι πεταξε αλλου το μπαλακι,,,καλα εκανε,καλα εκανε και πουλησε(το ειπα 1000 φορες) και καλα εκανε και το δικαιολογησε ετσι.

και η καλυτερη εξουσια παντα προσπαθει να παρουσιασει τα πραματα απο την σκοπια της και οπως την συμφερει.και ισως να πρεπει να ταισει και παπα καποιες φορες.

στο θεμα εξαρτησης,,,παρολο που δεν ανεφερε κανενα επιχειρημα ,,,με επεισε το υφος του,,,και μενω εκει.

αποδω και στο εξης θα επικοινωνω και θα συνδιαλεγομε μονο με ατομα που χρησιμοποιουν επιχειρηματα.

ειμαι πολυ χαρουμενος που ανηκω και πηγαινω πολλα χρονια στο ευλογημενο κομματι της κερκιδας,

που πρωτο ξεσκεπασε τον αγγελο οταν ολοι οι αλλοι τον ειχαν θεο(θυμαμαι να ειμαι στα πρωτα 10 ατομα που τον εκραζαν)

πρωτοι εκραξαν τον μπατμαν,,,πρωτοι εβρισαν τον γουμενο(και μας καναν σσσσ και μας γιουχαραν οι υπολοιπες κερκιδες).

εκει που μαθαμε να σκεφτομαστε εναλλακτικα και υποψιασμενα.

ξερετε,, εκει στην α προς τα κατω...στα μπερδεμενα...

για τον προεδρο και γω γουσταρα το υφος του,,,

γιαυτα που δεν ειπε,,, μακαρι (οπως ειπαν καποιοι που σκεφτηκαν και λογικα) να εχει και σκεψεις που για το καλο της ομαδας δεν πρεπει να δημοσιευτουν.

το οτι καποιοι δεν γουσταρανε αγγελο και γουμενο πρωτοι τι σημαινει και που κολλαει;
ειναι σαν να λες στους αλλους εγω θα ξεσκεπασω πρωτος τον ζαγορακη
και χανεις στα ματια τους
το πιο απλο που ακουστηκε στην οποια αντιπαραθεση μπορει να εχουμε εδω μεσα ειναι οτι οκ ρε μαγκες στραβα αρμενιζουμε(που δεν αρμενιζουμε με τοσα που εγιναν σε ενα χρονο)
ποια ειναι η λυση;εκει κολλαει στο μυαλο του αλλου και το ακραιο ε ρε γουμενος που μας χρειαζεται
ο petrov πεταγε συνεχεια λεξεις που μονο απο αλλοθρησκους θα ακουσεις.δεν ξερω αν τους βλεπετε συχνα στην σαλονικη
αλλα χθες οταν βρηκα εναν γνωστο μου στον δρομο,νομισα πως ειχε μπει πρωτα στο paokworld και διαβασε το παλληκαρι τον petrov μ'αυτα που μου λεγε
ετσι δεν προκειται και εγω να τον αντιμετωπισω πολιτισμενα αδερφε.ουτε και σενα που χθες ξεσκιστηκες να αποκαλεις τον ΠΑΟΚ  ξανθη
ξερεις ξανθη ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει ποτε γιατι τωρα που σου γραφω βρισκομαι 336 χλμ μακρια.ειναι πολυ απλο
δεν ειναι ο ΠΑΟΚ ομαδα μιας συγκεκριμενης πολης και μην τον αντιμετωπιζετε ετσι με τα γραφομενα σας
οποτε αδερφε σημερα εγω τουλαχιστον σε αντιπετωπιζω προκατειλημμενα.δεν προκειται να σου απαντησω με επιχειρηματα γιατι δεν θα κατσω να σκεφτω οταν ρωτας κατι σοβαρο
λαθος μου αλλα ανθρωπος ειμαι οπως κι εσυ
σκεψου μονο αν φταιω εγω ο τυφλωμενος και κομπλεξικος η αν φταις κι εσυ λιγο σ'αυτο
γιατι ολοι μπορουμε να εχουμε γνωμη αλλα κανενας δεν μπορει να βαλει τον εγωισμο του πανω απο τον ΠΑΟΚ.αν το κανει τοτε το μονο που του μενει ειναι να συμπεριφερθει πελατειακα
κι εσενα δεν σε κοβω για πελατη...

Offline ved

• Αλλαγή

οταν ο καναρακης ασχολουνταν με αραβες,,,οι μονοι που ειχαν σχεση μαζι του σε αυτο το κομματι της κερκιδας ηταν το πολυ 2 ατομα,,(λεπτομερειες απο πμ)

οι υπολοιποι ουτε ζωγραφιστο δεν τον ηθελαν.

γιαυτο το κομματι εγραψα οτι εχω μαθει και να σκεφτομε εναλλακτικα,,, οχι με την εννοια οχι οτι θα ειμαι στους πρωτους που θα πουνε να φυγει ο ζαγορακης αλλα με την εννοια οτι δεν θαμαι σε αυτους που θα τον χειροκροταν τυφλα.

τον πετροωγκ οταν γραφει κατι κολλημενο(για μενα παντα του απανταω)

και για ξανθη ποτε δεν ειπα οτι ειμαστε ξανθη...ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ αν ενω εχουμε ξεχρεωσει  συνεχισουμε να πουλαμε στο ποκ κατα συρροην.

καλα για τον ΠΑΟΚ εγω εχω χαλασει παρεες ,,συνεπως δεν θα σε κατηγορησω(για νευρα) οταν το εχω κανει κιεγω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
απλα για διευκρινηση δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι στην 4 οχι μονο σε εκεινο το κομματι αλλα σε ολο το πεταλο
που να χειροκροτουν τυφλα.επισης δεν εχω δει την πλειοψηφια εδω μεσα να αντιμετωπιζει τον ζαγορακη ακριβως ετσι
αλλα δεν γινεται ρε αδερφε(οχι για σενα αυτο) να εχει κανει δεκα καλα και τρεις μαλακιες και εσυ να φωναζεις τις τρεις μαλακιες
και τα δεκα καλα να μην σε ενδιαφερουν.δεν γινεται να μην βλεπεις το προφανες.οτι αυτος δεν σε κλεβει.ποσο μετραει ρε αδερφια αυτο.
ανεκτιμητο ειναι.και εγω και οι περισσοτεροι απο μας που ειμαστε σχεδον συνομηλικοι δεν το χουμε δει ποτε...να μην σε κλεβουν

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για να τα λεμε και ολα αυτο δεν ηταν το κομματο της κερκιδας που με μπροσταρη Καναρακη και Γρηγοριαδη παρουσιαζαν τον Χοιριδη και τους Σαουδαραβες ως μεσσιες του ΠΑΟΚ.Ανελκα και Ετο στον ΠΑΟΚ λεμε....
  Τα υπολοιπα σε πμ,δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα να τα γραψω εδω.

@northeagle
Δεν ήταν ο Γρηγοριάδης, αλλά ο Πετρουλάκης. Μπερδεύτηκες. Είναι λάθος να βάζεις στο σακί όλα τα παιδιά που πηγαίνουν κάτω από την είσοδο της 4Α, επειδη 2-3 μπερδεύτηκαν κάποια στιγμή. Δεν μιλάω για τον Καναράκη για τον οποίο έχω την χειρότερη γνώμη, εδώ και 12-13 χρόνια, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ.

@vedder, έχεις απόλυτο δίκιο για τα όσα γράφεις για το κομμάτι της 4Α κάτω από την είσοδο. Εκεί άλλωστε έχω τα καλύτερα φιλαράκια μου (35-45αρηδες) με τα οποία διαφώνησα αρκετές φορές για πολλά πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για την αγάπη και την πίστη τους στον ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"