Koίτα φίλε vedder, τα πράγματα είναι απλά. Αν γράψει ο petrovgr ή ο vedder ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά, είναι σκουλήκια. Αν το πει ο Θόδωρος είναι αλήθεια. Δεν φταίει ο Ζαγοράκης γιαυτό. Το όλο κλίμα ίσως να έχει διαμορφωθεί και ερήμην του. Η μόνη περίπτωση να πεις κάτι που να είναι αποδεκτό και να μην δεχτείς ύβρεις είναι να εκθειάσεις. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτά είναι τα όρια της ελευθερίας που σου επιτρέπονται. No sympathy for the devil.
εγω νομιζω οτι πλεον και σε καποια θεματα ειναι αδυνατη η σοβαρη αντιπαραθεση επιχειρηματων εδω μεσα.
ειναι σαν να μπαινεις στον λακο των λεοντων και να θες να ανοιξεις κουβεντουλα.
καποιοι πιθανως να χαιροντε γιαυτο αλλα δεν με νοιαζει πλεον.
σημερα καταλαβα και κατι ακομα,,,σε ενα τετοιο κοματι κοσμου,,φανατισμενου λαικου που παραλογιζεται τρελα για κατι που αγαπα(η που ετσι νομιζει,
ειναι φυσικο σε ενα τετοιο κομματι μια μειοψηφια να ειναι ικανη να επικοινωνει μονο με κραυγες...
και δεν λεω οτι ειναι κακο,,απλα ετσι ειναι.,,εγω πολυ γουσταρω να εχουμε κοσμο που σταρβοστομιαζει
ειναι ομως πιστεψτε με παρα πολυ δυσκολο να γραφεις ενα κειμενο 30 σειρες με επιχειρηματα και να σου απαντανε ονομαστικα στο καπακι 2-3 και να σου λενε...ε ρε γουμενος που σου χρειαζεται...
τωρα καταλαβα σε τι θεση ησουν εσυ πετροβγκ...και απορω με το πεισμα σου που αντεξες τοσο καιρο.
και συνηθως ημουν ο πρωτος που σε σταυρωνα....πως τα φερνει η πουτανα η ζωη.
φυσικα δεν θα αξιζε να εισαι και να ειμαι στο σαιτ αν δεν υπηρχαν και αλλα πολλα ατομα,,που ξερουν να ακουν και να απαντανε λογικα,
αυτοι ξερουν ποιοι ειναι.
για την ταμπακιερα.
η διοικηση εχει κανει πραγματικα θαυματα,,,εχω ξαναγραψει (μηπως λεω ψεμματα?) οτι ο ζαγορακης θα επρεπε να παρει το βραβειο της χρονια σε θεματα μανατζμεντ.
εχουν κανει πραγματικα θαυματα.
το υφος του (και το επιχειρημα οτι το θελαν οι παικτες) δεν με επεισε στο θεμα πωλησεων οτι δεν ειχε βαλει πωλητηριο στους παικτες.
αν καλεσουν αυριο στον κοντρερας και του πουνε,εχουμε προταση απο βαζελο να σε πουλησουμε(φυσικα ο βαζελος δινει τα διπλα στον παικτη) θες να πας?
τι θα πει ο κοντρερας οχι?..αν δεν θες να πουλησεις απλα δεν καλεις κανεναν παικτη στα γραφεια.και αποριπτεις την προταση...
στην ουσια με το γαντι πεταξε αλλου το μπαλακι,,,καλα εκανε,καλα εκανε και πουλησε(το ειπα 1000 φορες) και καλα εκανε και το δικαιολογησε ετσι.
και η καλυτερη εξουσια παντα προσπαθει να παρουσιασει τα πραματα απο την σκοπια της και οπως την συμφερει.και ισως να πρεπει να ταισει και παπα καποιες φορες.
στο θεμα εξαρτησης,,,παρολο που δεν ανεφερε κανενα επιχειρημα ,,,με επεισε το υφος του,,,και μενω εκει.
αποδω και στο εξης θα επικοινωνω και θα συνδιαλεγομε μονο με ατομα που χρησιμοποιουν επιχειρηματα.
ειμαι πολυ χαρουμενος που ανηκω και πηγαινω πολλα χρονια στο ευλογημενο κομματι της κερκιδας,
που πρωτο ξεσκεπασε τον αγγελο οταν ολοι οι αλλοι τον ειχαν θεο(θυμαμαι να ειμαι στα πρωτα 10 ατομα που τον εκραζαν)
πρωτοι εκραξαν τον μπατμαν,,,πρωτοι εβρισαν τον γουμενο(και μας καναν σσσσ και μας γιουχαραν οι υπολοιπες κερκιδες).
εκει που μαθαμε να σκεφτομαστε εναλλακτικα και υποψιασμενα.
ξερετε,, εκει στην α προς τα κατω...στα μπερδεμενα...
για τον προεδρο και γω γουσταρα το υφος του,,,
γιαυτα που δεν ειπε,,, μακαρι (οπως ειπαν καποιοι που σκεφτηκαν και λογικα) να εχει και σκεψεις που για το καλο της ομαδας δεν πρεπει να δημοσιευτουν.