Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610477 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
aderfe kalo einai shmera kai mexri poy na hremhsoyme oloi psyxologika na mhn anavoyme fytilia

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βλεπουμε τα παντα δραματικα και να φτανουμε μεταξυ μας σε βρισιδια και προσβολες. Κανεις δε μπορει να πει τιποτα για την αξιοπρεπεια και την καθαροτητα του Ζαγορ. Αλλα τα αλλα περι φυτων και πιπες τα εχουμε πει μεταξυ μας 1000.000 φορες. Το προβλημα πλεον στον ΠΑΟΚ ειναι οντως κατα πρωτο λογο αγωνιστικο για τα υπολοιπα φροντιζει η διοικηση και εμεις βοηθαμε. Το ποβλημα ομως ειναι πλεον οτι χαθηκε η εμπιστοσυνη απο ενα μεγαλο κομματι του κοσμου στον Σαντος ο οποιος εχει πλεον στοχοποιηθει.Ο Σαντος μαγκες δεν ειπε απο του χρονου τα σπουδαια το ελεγε και απο φετος μετα τις μεταγραφες Δεκεμβριου. Ο Σαντος μαγκες υποσχονταν καποια μεγαλα παιχνιδια (εστω ενα) μεσα στην Τουμπα απο φετος. Ο Σαντος μαγκες μολις εχθες μας ειπε οτι μια χρονια στην οποια πηρε 600.000 ευρω πηγε απολυτως χαμενη οσων αφορα τον τομεα ευθυνης του που ειναι το αγωνιστικο.Δεν χτιστηκε τιποτα δεν υπαρχει κανενας κορμος της ομαδας για του χρονου δεν υπαρχει κανενα στιλ παιχνιδιου το οποιο να εχει υοθετησει η ομαδα. Αυτα ΔΕΝ γινανε απο τον Σαντος οχι απο τον Ζαγορακη.Δεν χρειαζεται να τα βλεπουμε ολα ή του υψους ή του βαθους.Οι ομαδες χτιζονται σιγα σιγα αλλα καθε χρονια προσθετει κατι αγωστικα στην προηγουμενη.Ο ΠΑΟΚ του 75-76 ηταν ομαδα ετων με ομοιομορφο κορμο (και λογω συμβολαιων 12ετιας βεβαια αλλα οχι μονο). Ο Σαντος μαγκες δεν εχτισε φετος τιποτα δεν εβαλε πετραδακι δεν εφτιαξε το παραμικρο δεν δημιουργησε μια λογικη παιξιματος δεν ανεδειξε εναν παικτη μας οδηγησε στο να τους μισουμε ολους μας και τελος το ομολογησε.Ο Ζαγορ πρεπει πρωτα να βαλει σε προτεραιοτητα το καλο κλιμα της ομαδας, και να μην διακυδευει την αγαπη του κοσμου προς αφτονα για κανενα πουστη.

Το κερδος σ αυτην την σαιζον ειναι οτι ο Σαντος εβγαλε τα συμπερασματα του απο ολους τους παιχτες. Εδω και καιρο(τους τελευταιους μηνες), πηρε τις αποφασεις τους για το ποιους θα διωξει..Και σιγουρα σε συνεργασια με τον προεδρο αποφασισαν για τους μεταγραφικους στοχους που θα αντικαταστησουν τα κενα που υπηρχαν(ειτε επαιζαν ειτε οχι οι παιχτες, παλι κενα ηταν) σε συγκεγκριμενες θεσεις.
Το συμπερασμα ειναι οτι με τους συγκεκριμενους αυτους παιχτες δεν μπορουσε ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ να κανει κατι.( 7 προπονητες εδιωξαν και τιποτα δεν εκαναν). Λοιπον ηρθε η ωρα να αλλαζουν και οι παιχτες αν δεν κανουν..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ....ΕΙΔΙΚΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ..
Δεν ξερω αν φανω ακραιος...αλλα θελω ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μου να κατοχειρωσει τον προπονητη.Να δουλεψει ηρεμα..Οποιος δεν μπορει να αντεξει,οποιος δεν εχει την απλη λογικη  να καταλαβαινει το τι κακο κανει στην ομαδα, οποιος το καλοκαιρι λεει αλλα και σε ενα μηνα αλλα,κλπ,κλπ, ας κατσει στον καναπε του να βλεπει και να χειροκροταει τον Ριβαντο της αεκ που ολοι ξερουμε οτι τον αγορασε(οπως και ολους τους παιχτες της)με το 44,πραγμα που αρνουνται στον ΠΑΟΚ...Και αν θελουν να μας πουν οτι εχουν καλυτερη λυση απο τον Ζαγορακη, να πανε να βαλουν το απαιτουμενο ποσο στην αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου και να παρουν τον ΠΑΟΚ..Μεχρι να το κανουν ομως, αφηστε μας εμας να στηριζουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανθρωπο που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να πει οτι δεν ποναει οπως οι περισσοτεροι τον ΠΑΟΚ..Και αφηστε τον τελος παντων για ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορα στην ιστορια του σωματειου μας να εφαρμοσει ΕΝΑ ΤΡΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑ..

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ..

« Last Edit: April 14, 2008, 18:14:58 by Akis 1926 »
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

northeagle_4

• Guest
Θα προσπαθήσω να είμαι ψυχραιμός οσο μπορώ και να μπω στη διαδικασία να θυμίσω σε κάποιους απο εδώ μέσα την πρώτη δήλωση του Ζαγοράκη όταν ανέλαβε τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.Μεταξύ πολλών άλλων είπε " ..θα έρθουν και δύσκολες στιγμές ,το ξέρουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι...".
Τι έγινε ρε μάγκες , απογοητευτίκατε ?
Απογοητευτίκατε διότι άρχισαν τα οικονομικά να μπένουν σε ένα σωστό δρόμο και να τα διαχειρίζονται άνθρωποι άξιοι εμπιστοσύνης?
Απογοητευτίκατε διότι υπάρχουν επιτέλους 4-5 άνθρωποι στο τιμόνι που γνωρίζουν το τι θα πεί ποδόσφαιρο και το τι θα πεί ΠΑΟΚ πάνω απο όλα?
Απογοητευτίκατε διότι μετά απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του προπονητικό κέντρο ?
Απογοητευτίκατε διότι μετα απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τους προπονητές σαν τα μπουκάμισα ?
Απογοητευτίκατε διότι έχει μπεί ένα πλάνο για να φτιαχτεί ο μεγάλος ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά ακούμε ρεαλιστικούς στόχους και βλέπουμε προγραμματισμένη δουλειά?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά έχουμε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ έναν απο εμάς?
Απογοητευτίκατε διότι δεν υπάρχουν κλέφτες στη ΠΑΕ που να κόβουν τιμολόγια στα μπουζούκια και που να πληρώνει ο ΠΑΟΚ τα ταξίδια τους?
Απογοητευτίκατε διότι πληρώνεται και ο τελευταίος υπαλληλος της ΠΑΕ  ή τουλάχιστον ξέρει πότε θα πληρωθεί και δεν ελπίζει σε ένα θαύμα?
Απογοητευτίκατε διότι κόπηκαν οι επαγγελματίες ΠΑΟΚΣΤΣΗΔΕΣ στύλ Μασκομισθοφόρου?
Απογοητευτίκατε διότι σας είπε κανείς φέτος οτι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα και τελικά τερμάτισε 10ος ?
Μήπως ο Ζαγοράκης ανέλαβε πριν απο καμιά 10αριά χρόνια , έλυσε όλα τα προβλήματα και τώρα του έμεινε το αγωνιστικό ? Μήπως εσείς που εκτός απο πολύ καλοί προπονητές , όπως διαπιστώνω απο τα posts σας , είστε και πολύ καλοί πρόεδροι ? Μήπως θα καταφέρνατε μέσα σε 12 μήνες να λύνατε όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και να μας βγάζατε και ΟΥΕΦΑ με τα προπονητικά και τα προεδρικά σας χαρίσματα?
Μήπως απογοητευτίκατε που βγένει μία φορά το μήνα και σας δίνει αναφορά για το τι γίνεται μέσα στο ΠΑΟΚ και σας τα λέει με το Ν και με το Σ ?
Μήπως απογοητευτίκατε που φέτος δεν έχουμε 5 δανεικούς απο τον βάζελο και 3 απο τον γαύρο ?
Πείτε μου ρε φυτά , τι έγινε και χάλασε η ζαχαρένια σας ξαφνικά ? Τι πάθατε ? Αυτές είναι οι αντοχές σας ? Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες , απο τη μία μέρα στην άλλη ? Μήπως έχετε το μαγικό ραβδάκι και δεν μας το δίνετε ? Μήπως σας έλειψε ο Βεζυρτζής ή ο Γούμενος ?
Άντε στις γλάστρες σας και αφήστε εμάς που αντέχουμε ακόμα.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

+1
+1001

Προς ραδιοφωνατζηδες,σταθμους,λαμογια δημοσιογραφους ,στημενους ακροατες ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΑΝΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.αν γινετε μια ντου σε παικτες σορρυ αλλα ειμαστε πολυ προβατα εκει επρεπε να γινουν 1000.

Offline ΓΩΓΩ

• Αποστολή
  • **
Ο Ζαγοράκης δεν πρόκειτε να φύγει από τον ΠΑΟΚ! Γιατί? Γιατί έτσι γουστάρω εγώ! (όπου "εγώ" ας βάλει ο κάθε ένας το όνομά του). Κοπρόσκυλα, λαμόγια του κερατά! Κάτω τα κωλοξερά σας από τον Ζαγοράκη! Αρχίσαμε και τις συγκρίσεις, Ζαγοράκης vs "μπάγεβιτς", και σε λίγες μέρες Ζαγοράκης vs "τζον γου" και Ζαγοράκης vs "πολυάννα". ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ. Στο διάολο, που μας μαυρίσατε τις ψυχές μας. Στο διάολο πια. Στο διάολο!!! Αφήστε μας στην πίκρα μας και στη ησυχία μας!!! Στο διάολοοοοοο!!! ΓΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
mpravo re file!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mazi sou!!!!!!!!!
Προσκυνώ την χάρη σου...λαέ μου!!!!!!

apostolos

• Guest
Exw valei libero kai stelnou kati hlithioi sms ston Zagora: Auth einai h xeiroterh dioikhsh olwn twn epoxwn ston PAOK....Ti na peis apo ekei kai meta. Ferte re pisw ton agriniwth na hsuxasoun oi hlithioi re pousti, den paei allo.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
re aderfe den to perimenes ayto?egw den lew einai skoylhkia h otidhpote allo.malakes einai oloi aytoi poy apla
goystaroyn na kanoyn to kommati toys kai na rixnoyn nero ston mylo toy ka8e zagora.sthmenoi dld

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Exw valei libero kai stelnou kati hlithioi sms ston Zagora: Auth einai h xeiroterh dioikhsh olwn twn epoxwn ston PAOK....Ti na peis apo ekei kai meta. Ferte re pisw ton agriniwth na hsuxasoun oi hlithioi re pousti, den paei allo.....

xaax eleos aytoi oi skwlikes einai apisteytoi...An einai dynaton na ta pairnei kapoios ayta sovara..
O kosmos milise.12.000diarkeias 3sold out terastia stiriksi pou tha synexistei....
ΠΑΟΚ G4Α

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Καθένας με το κόλλημα του. Το οτι είμαι εγώ δεν σημαίνει οτι δεν είσαι κι εσύ. Και το οτι είσαι εσύ δεν σημαίνει οτι δεν είμαι εγώ. Απλά ας μην γίνεται το κόλλημα του καθενός αφορμή για να κράζουμε άλλους παοκτσήδες.  Εγώ όσο και να κράζω τον σάντος δεν έχω γράψει για παοκτσήδες και "παοκτσήδες" ούτε για φυτά που ποτίζονται
Ειλικρινά είναι η τελευταία μου απάντηση και δεν ξαναμπαίνω στο λούκι.
Στο πρώτο άρθρο, σου γράφω με Pm από πριν γιατί τα γράφω και συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις. ΟΚ
Στο δεύτερο που έβαλα έναν ολοκληρο δεκάλογο σε ποιους αναφέρομαι, γιατί δεν το κατάλαβες;
Γιατί ρε φίλε δεν θέλεις να καταλάβεις, γιατί έχεις παρωπίδες.
Και γιατί εγώ είμαι κολλημένος και βλέπω παντού φαντάσματα.

Τέλος, καλά να περνάς

Δεν με νοιάζει αν αναφέρεσαι σε μένα, στον γιώργο, στον μήτσο ή κάπου αλλού. Εγώ ξέρω οτι έχεις βάλει ενα δεκάλογο του φυτού κι ένα άρθρο παοκτσήδες και "παοκτσήδες" και όποιον πάρει ο χάρος.Αυτά που γράφεις προσβάλλουν γενικά και αόριστα κάποιους παοκτσήδες και δημιουργούν κλίμα φαγωμάρας. Σκέψου το ενδεχόμενο να μην έχω εγώ παρωπίδες, αλλά εσύ που ντε και καλά θες να αποδείξεις οτι κάποιοι είναι φυτά και πρόβατα. Ούτε εγω θα βάλω κριτήρια στο πόσο καλός παοκτσής είναι ο καθένας ούτε εσύ.   
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

katerina

• Guest
Θοδωρή, έχω πληρώσει και κυριολεκτικά και μεταφορικά γι'αυτή την αγάπη.
Φέτος έχω στεναχωρηθεί, έχω θυμώσει, έχω πικραθεί, έχω πονέσει, έχω φτάσει στα όρια να πώ φτάνει δεν θα ξανασχοληθώ.
Μπαίνω σε σελίδες να διαβάσω για την αγάπη μου την οποία κάποιοι βρίζουν και ξεφτιλίζουν.
Μπαίνω σε forum να διαβάσω τις απόψεις συνοπαδών μου για την αγάπη μου και βλέπω τον ίδιο πόνο.
Μιλάω με φίλους μου και έχουν σκυμένο το κεφάλι και χαμηλωμένα τα μάτια. Δεν θέλουν να πουν τίποτα. δεν θέλουν να δείξουν πόσο πολύ πονάνε.
Ποιός φταίει? Τι φταίει? Να μείνει ο Σάντος? Να φύγει ο Σάντος? Γιατί κάποιο δεν παίζουν σε σωστές θέσεις? Να φύγουν 5-10-15 παίκτες? Πήγε μία χρονιά χαμένη. Γιατί? Και αν κρατήσεις τον Σάντος θα πάει και άλλη.

ΕΕΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ! Ας χαθεί και μία χρονιά για χάρη σου ρε Θόδωρε. Εδώ είχαμε στο κεφάλι νταβατζήδες και νταβατζήδες και είμασταν μούγκα. Τώρα εγώ για μία ακόμα φορά θα κάτσω μούγκα ρε συ Θόδωρε γιατί από σένα περιμένω πολλά. Δεν θα βγάλω τσιμουδιά. Θα περίμενω και θα αγαπώ την ομάδα μου.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ποιός φταίει? Τι φταίει? Να μείνει ο Σάντος? Να φύγει ο Σάντος? Γιατί κάποιο δεν παίζουν σε σωστές θέσεις? Να φύγουν 5-10-15 παίκτες? Πήγε μία χρονιά χαμένη. Γιατί? Και αν κρατήσεις τον Σάντος θα πάει και άλλη.

ΕΕΕ ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ! Ας χαθεί και μία χρονιά για χάρη σου ρε Θόδωρε. Εδώ είχαμε στο κεφάλι νταβατζήδες και νταβατζήδες και είμασταν μούγκα. Τώρα εγώ για μία ακόμα φορά θα κάτσω μούγκα ρε συ Θόδωρε γιατί από σένα περιμένω πολλά. Δεν θα βγάλω τσιμουδιά. Θα περίμενω και θα αγαπώ την ομάδα μου.

Mprabo re katerina, etsi akribws einai tra pragmata.  :thumbok:
Tosa xronia eimastan sth fapa me lamogia na mas pinoun to aima. Gia prwth fora exoume sto timoni tou PAOK enan apo mas. As mhn ton kanoume na fugei apo twra.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline babis36

• Αλλαγή
Σε ολα τα αλλα πλην Σαντος  και εξαιτιας του και αγωνιστικης εικονας η βελτιωση της οργανωσης της ομαδας ειναι εμφανης.
Η προετοιμασια να ανακοινωνεται απο τωρα:
Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.
Η ομάδα θα συγκεντρωθεί την 1η Ιουλίου και στις 6 Ιουλίου θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο "Golden Tulip" στο Doorwerth της Ολλανδίας, όπου και θα παραμείνει ως τις 20 Ιουλίου. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Θεσσαλονίκη, ενώ ένα δεύτερο στάδιο προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 9 Αυγούστου στην Καστοριά. Στο διάστημα της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν 10 φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

edit tsakalaki

βαλτε τις πηγές όταν ποστάρετε κείμενο

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080414195554627
« Last Edit: April 14, 2008, 20:40:18 by tsakalaki »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
τι θα κάνουμε ρε γαμώτο τόσο καιρό χωρίς ΠΑΟΚ??????
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline sabbath

• Αλλαγή
αφηστε τις προετοιμασιες και κοιταξτε να μην διασυρθουμε και απ τη λαρισα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
emeis re aderfe na koitaksoyme?emeis ti allo na kanoyme?ayta ta paiktakia na kolitaksoyn na mhn elafrynoyn ki allo
thn fanela toy PAOK.emeis oti einai na kanoyme 8a to kanoyme

Offline sabbath

• Αλλαγή
για αυτους το λεω ρε συ... :) :) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
η λύση είναι απλή....πριν αρχίσει το παιχνίδι γράφουμε οποιο θέμα θέλουμε για ψηφοφορία...τα συγκεντρώνουν οι μαλακες που βάλαμε για να κάνουν τις γλάστρες και να λέμε ότι είναι διοίκηση και οτι την στηρίζουμε και καλα με το μυαλο μας, γιατι για μενα στήριξη είναι και η εμπιστοσύνη στις επιλογές τις....μετά το τέλος του αγώνα βγαίνουμε από τις θύρες παίρνουμε το ερωτηματολόγιο και ψηφίζουμε...θα καθυστερήσουμε λίγο να φύγουμε αλλα τι να λέει, δεν θα φάμε  δακρυγόνα...μετά μαζεύουν όλες τις απαντήσεις μας οι γλάστρες απο την διοικηση που τους στηρίζουμε όταν θα κανουν αυτο που γουσταρουμε...και  ανακοινωνουν τη θελει ο λαος και το εφαρμοζουν οι μαλακες που θα τρεχουν για μας και θα τους λεμε διοικηση....ο ΠΑΟΚ θελει καλπη με αρχιδια...το συνθημα του μελλοντος...ποια αναρχια και μαλακιες...το πολιτευμα ΠΑΟΚ το ξερετε; το ακροαριστεροδεξιο οπως μπαινεις;  κατα τα αλλα και για να σοβαρευτουμε, δυσκολα πιστευω οτι θα εξαντλησει για μενα και αλλη θητεια ο Ζαγορακης....θα μας παραδωσει τα οικονομικα για τα οποια ανελαβε και  τα οποια μας εκανε να τα ξεχασουμε μεσα σε λιγους μηνες γιατι τα εβαλε σε μια σειρα....και θα μας πει για να φτιαξεις ομαδα γρηγορα και ετσι οπως τη θελει ο κοσμος του ΠΑΟΚ χρειαζεται τεραστια υπομονη η πολλα λεφτα...εγω δεν εχω τα πολλα λεφτα-ο κοσμος δεν με εχει ικανο οτι το τελος του δρομου θα ειναι νικηφορο οσο μακρυνο και αν ειναι,παρε λοιπον τα κλειδια κατσαρη....και βρες αλλους να φτιαξουν ομαδα...εγω τουλαχιστον εβαλα τον ΠΑΟΚ σε μια σειρα... ετσι λοιπον παιρνω την οικογενεια μου και παω ενα μηνα χαβαη να ηρεμισω.....................
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
kapws etsi opws ta les.8odwre eisai spiti?giati se pairnw kai milaei...

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Θα προσπαθήσω να είμαι ψυχραιμός οσο μπορώ και να μπω στη διαδικασία να θυμίσω σε κάποιους απο εδώ μέσα την πρώτη δήλωση του Ζαγοράκη όταν ανέλαβε τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.Μεταξύ πολλών άλλων είπε " ..θα έρθουν και δύσκολες στιγμές ,το ξέρουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι...".
Τι έγινε ρε μάγκες , απογοητευτίκατε ?
Απογοητευτίκατε διότι άρχισαν τα οικονομικά να μπένουν σε ένα σωστό δρόμο και να τα διαχειρίζονται άνθρωποι άξιοι εμπιστοσύνης?
Απογοητευτίκατε διότι υπάρχουν επιτέλους 4-5 άνθρωποι στο τιμόνι που γνωρίζουν το τι θα πεί ποδόσφαιρο και το τι θα πεί ΠΑΟΚ πάνω απο όλα?
Απογοητευτίκατε διότι μετά απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του προπονητικό κέντρο ?
Απογοητευτίκατε διότι μετα απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τους προπονητές σαν τα μπουκάμισα ?
Απογοητευτίκατε διότι έχει μπεί ένα πλάνο για να φτιαχτεί ο μεγάλος ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά ακούμε ρεαλιστικούς στόχους και βλέπουμε προγραμματισμένη δουλειά?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά έχουμε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ έναν απο εμάς?
Απογοητευτίκατε διότι δεν υπάρχουν κλέφτες στη ΠΑΕ που να κόβουν τιμολόγια στα μπουζούκια και που να πληρώνει ο ΠΑΟΚ τα ταξίδια τους?
Απογοητευτίκατε διότι πληρώνεται και ο τελευταίος υπαλληλος της ΠΑΕ  ή τουλάχιστον ξέρει πότε θα πληρωθεί και δεν ελπίζει σε ένα θαύμα?
Απογοητευτίκατε διότι κόπηκαν οι επαγγελματίες ΠΑΟΚΣΤΣΗΔΕΣ στύλ Μασκομισθοφόρου?
Απογοητευτίκατε διότι σας είπε κανείς φέτος οτι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα και τελικά τερμάτισε 10ος ?
Μήπως ο Ζαγοράκης ανέλαβε πριν απο καμιά 10αριά χρόνια , έλυσε όλα τα προβλήματα και τώρα του έμεινε το αγωνιστικό ? Μήπως εσείς που εκτός απο πολύ καλοί προπονητές , όπως διαπιστώνω απο τα posts σας , είστε και πολύ καλοί πρόεδροι ? Μήπως θα καταφέρνατε μέσα σε 12 μήνες να λύνατε όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και να μας βγάζατε και ΟΥΕΦΑ με τα προπονητικά και τα προεδρικά σας χαρίσματα?
Μήπως απογοητευτίκατε που βγένει μία φορά το μήνα και σας δίνει αναφορά για το τι γίνεται μέσα στο ΠΑΟΚ και σας τα λέει με το Ν και με το Σ ?
Μήπως απογοητευτίκατε που φέτος δεν έχουμε 5 δανεικούς απο τον βάζελο και 3 απο τον γαύρο ?
Πείτε μου ρε φυτά , τι έγινε και χάλασε η ζαχαρένια σας ξαφνικά ? Τι πάθατε ? Αυτές είναι οι αντοχές σας ? Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες , απο τη μία μέρα στην άλλη ? Μήπως έχετε το μαγικό ραβδάκι και δεν μας το δίνετε ? Μήπως σας έλειψε ο Βεζυρτζής ή ο Γούμενος ?
Άντε στις γλάστρες σας και αφήστε εμάς που αντέχουμε ακόμα.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

+1
+1001

Προς ραδιοφωνατζηδες,σταθμους,λαμογια δημοσιογραφους ,στημενους ακροατες ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΑΝΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.αν γινετε μια ντου σε παικτες σορρυ αλλα ειμαστε πολυ προβατα εκει επρεπε να γινουν 1000.

+10001
Niente incontri....Solo scontri

Offline bozik

• Αλλαγή
μπραβο ρε diego...θυμιζεις μαραντονα παει και τελειωσε....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

rounos

• Guest
Για ενα πραγμα διαφωνω με ΤΕΟ.Που ανεχεται καποιους στημενους και καποιους καθυστερημενους,να τον χλευαζουν και να του σπιλωνουν το ονομα.Δεν θελω να υποδειξω κατι προς την διοικηση μας,αλλα μια αντιδραση δυναμικη θα την γουσταρα πολυ.