Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Ipomoni adelfia panw sto 8imo mas leme kai malakies...einai logiko.O PAOK PANW AP'OLA!!!

makptol

• Guest
βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ανακοινώσεις. με πορδές δεν βάφονται αυγά ζαγοράκη . Κάνε μεταγραφές και ας πληρώσει την εφορία ο έλληνας φορολογουμενος όπως έγινε με ένα σωρό ομάδες . Η άεκ με 150 εκατομύρια χρέη πάει μπροστά . Ας τα βάλουμε με το κράτος για τα χρέη ειδάλως κάθε χρόνο θα ξευτελιζόμαστε

καλα ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ........τι να χρεωσεις ακομα χρωσταμε της μιχαλους και εμεις ζηταμε παπαδες
? βημα βημα θα γινει η εξιγυανση η οικονομικη .........δεν εχουμε εδρα αθηνα για να μαζευτουν οι "επιχειρηματιες"
.........αν κανουμε τετοια βλακεια πεφτουμε με την μια και δεν θα μας χαριστει κανεις...........
η ακολουθουμε το προγραμμα του ζαγορακη η φευγει και ψαχνουμε για νεο γουμενο........

Offline sabbath

• Αλλαγή
ο ζαγορ δεν φταιει τιποτα.....και τον στηριζουμε απολυτα.....

απλως αποδεικνυεται σιγα σιγα οτι η καλυτερη λυση ηταν η πτωση στη δ εθνικη.....σε 3 χρονια θα ειμασταν βασιλιαδες....αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

charisps

• Guest
Μπαίνουν κεφάλαια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Βρέθηκε επενδυτής για τον ΠΑΟΚ; Κατά κάποιες πληροφορίες ναι. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (είναι αρμόδια για τις αυξήσεις κεφαλαίου που κάνουν τόσο οι εισηγμένες όσο και οι μη εισηγμένες εταιρείες) το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της βορειοελλαδίτικης ομάδας με καταβολή μετρητών.

Η αύξηση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ύψους 15 έως 20 εκατ. ευρώ. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι τα απαιτούμενα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι υπάρχει επιχειρηματίας ή ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να μπει στην πολύπαθη ομάδα και να αναλάβει ρόλο. Σύμβουλος στη διαδικασία πάντως έχει αναλάβει η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=78387728
αυτά γράφει η ελευθεροτυπία...

Να βάζετε όλο το κείμενο, γιατί μετά απο καιρό δεν λειτουργούν τα λινκ
« Last Edit: April 14, 2008, 00:04:23 by tsakalaki »

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Makari  na min grafoun malakies kai na ine ali8ia......

Offline Matador

• Αλλαγή
Οχι sabbath, οχι φιλε μου. Θα συρικνωνοτανε η ομαδα μας και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Σε μια χωρα οπου κυριαρχει η πουστια, η λαμογια το αλλησβερισι μεταξυ αλληλων, οπου το παρασκηνιο ζει, βασιλευει και αποφασιζει, ΟΧΙ. Αν ηταν καμια Αγγλια, Γερμανια μαζι σου. Οχι σε αυτην την χωρα. Δεν θα γινουμε εμεις τα θυματα.

Πιστευω οτι ο ΖΑΓΟΡ θα βρει λυση.

Αυτη η χρονια, αν δεν το εχουμε καταλαβει ηταν η Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Καταραμενη χρονια. Περιμενουμε τωρα και το μπασκετ.

Ολο στην τσιτα ειμαστε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest

απλως αποδεικνυεται σιγα σιγα οτι η καλυτερη λυση ηταν η πτωση στη δ εθνικη.....σε 3 χρονια θα ειμασταν βασιλιαδες....αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.....

se 3 χρονια ποιος θα σε θυματε..............θα αφησουμε τον ρουλη και το Π.Ο.Κ να αλωνιζει ......η δ εθνικη
ειναι οριστικος θανατος.....θα υπαρχει αλλος ΠΑΟΚ αν ανεβει σε 3 χρονια θα εχει το μεγεθος του απολλωνα καλαμαριας
......και μετα για να ξανακανεις οπαδους πρεπει να βρεις τον κουδα την νεα μεγαλη ομαδα οπως το 70 κλπ
κατι σχεδον αδυνατο..............

giannis80

• Guest
Αυτό που λέει στην ανακοίνωση ''αν δεν μπορώ να πείσω..'' είναι κατά την γνώμη μου το σωστότερο.Μας έχει δηλώσει εδώ και κανά δίμηνο οτι και του χρόνου σάντος.Κάνουν συναντήσεις, Βρύζας,Πουρλιοτόπουλος,προπονητής έχει δώσει λίστα ποιοι φεύγουν,έχουν κλειστεί φιλικά,προετοιμασία,ο βρύζας είναι από το ένα αεροπλάνο στο άλλο για να βρει παίκτες κι εμείς καθόμαστε και χαλιόμαστε με τον σάντος και διώξτον κτλ.Εντάξει,δεν λέω,πολύ βαριά ήττα,αλλά τι νόημα έχει να βρίζεις τον προπονητή όταν η διοίκηση έχει δηλώσει οτι και να γίνει θα είναι και του χρόνου.Δηλαδή,θα μιλήσω προσωπικά.Εμένα αυτή η διοίκηση με έχει πείσει οτι μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε,αλλά ο σάντος δεν με έχει πείσει.Όμως,η διοίκηση της οποίας υπάλληλος είναι σάντος,έχει πει οτι και του χρόνου αυτόν θα έχουμε προπονητή.Παράλληλα,όλους αυτούς τους μήνες κοντεύω να εκραγώ με το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ και για το οποίο υπεύθυνος είναι και ο σάντος.Όμως συνεχίζει η διοίκηση να λέει το ίδιο πράμα κι εγώ προσωπικά,όσο κι αν τρελαίνομαι το έχω αποδεχτεί.Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να ζητάνε ακόμα την απομάκρυνση του σάντος από την στιγμή που η διοίκηση έχει πάρει ξεκάθαρη θέση πάνω στο θέμα.Τέλος,το είπε η διοίκηση την οποία στηρίζεις,το αποδέχεσαι.Άρα,από την στιγμή που βρίζεις τον σάντος και ζητάς να παραιτηθεί μετά από άλλη μια ξεφτίλα,όταν δεν σου έχει δείξει τίποτα όμως η διοίκηση τον στηρίζει, άρα δεν σε έχει πείσει η διοίκηση.Άρα,έχει δίκιο να λέει οτι από την στιγμή που δεν σε έπεισε,καλύτερα να αποχωρήσει.Και μετά ρε φυτοπλαγκτόν,τρέχα να παρακαλάς.Γίδι,αμνοερίφιο.

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: makptol
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: polaret στις Σήμερα στις 22:25:57
Τι να πεις ...................................<υστεροβουλη πολιτικη ε >

Προσεχε τους συμβουλατορες σου αυτοι θα σε φανε και κανεις αλλος

ναι ναι η συμβουλατορες του θα τον φανε και οχι τα λαμογια που ειναι τωρα στην απεξω και περιμενουν τετοιες
καταστασεις για να φθειρουν τον ζαγορακη.................

Oταν τον προτρεπουν καποιοι τριγυρω του  να βγαλει ανακοινωση και η ανακοινωση εχει αυτο το περιεχομενο ακου υστεροβουλη πολιτικη απο ποιον απο 15000 κοσμου που τυφλα στηριζει ,γιατι, επειδη κραζει το σαντος και τους παικτες , τι πρεπει να κανει στην τελικη  να καταπινει τα παντα και να μην μιλαει ,
ειπαμε ολα εχουν ορια αν θελει  με καποιον να τα βαλει ,πρεπει να τα βαλει καταρχην με τον μαλακα που εγραψε αυτη την ηλιθιοτητα σημερα ο ΠΑΟΚ καθε αλλο παρα συσπειρωμενος δεν ειναι,
 4 αθωα παιδακια μαλον πανε για μεσα  ολη η περιοχη εγινε μπουρδελο απο τα δακρυγονα και φταιει η υστεροβουλη πολιτικη .
Ε ας μας πουνε τοτε απο ποιους ειναι η πολιτικη αυτη και ποια ειναι τα λαμογια που τους πολεμανε ,καθαρα και ξαστερα

makptol

• Guest

Αυτη η χρονια, αν δεν το εχουμε καταλαβει ηταν η Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!

!

ΜΠΡΑΒΟ αυτη ειναι η σωστη λεξη ............ειναι αυτη η Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ....................

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν ξερω αν μπορει ο Ζαγορ να βρει φορμουλα να ξεφορτωθει τον σαντος χωρις να χρεωσει πολλα την ομαδα.Μακαρι να την βρει και να ηρεμησει η ομαδα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι ενας φελλος σαν τον πορτογαλλο βγαζει την χρονια καποιες εκατονταδες χιλιαδες ευρω κι εγω με ενα πτυχιο και δυο μεταπτυχιακα βγαζω καποιο υποδεκαπλασιο απο αυτον τον αχρηστο :-\ :-\Τελικα μηπως αντι να λεω το παληκαρακι απο την πορτογαλια μαλακα ειμαι εγω κατα δεκαπλασιες φορες μεγαλυτερος που καθομαι και τον ακουω κιολας ??? ??? :-\ :-\ ::) :smack: :gruebel: :gruebel:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

makptol

• Guest
Στάλθηκε από: makptol
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: polaret στις Σήμερα στις 22:25:57
Τι να πεις ...................................<υστεροβουλη πολιτικη ε >

Προσεχε τους συμβουλατορες σου αυτοι θα σε φανε και κανεις αλλος

ναι ναι η συμβουλατορες του θα τον φανε και οχι τα λαμογια που ειναι τωρα στην απεξω και περιμενουν τετοιες
καταστασεις για να φθειρουν τον ζαγορακη.................

Oταν τον προτρεπουν καποιοι τριγυρω του  να βγαλει ανακοινωση και η ανακοινωση εχει αυτο το περιεχομενο ακου υστεροβουλη πολιτικη απο ποιον απο 15000 κοσμου που τυφλα στηριζει ,γιατι, επειδη κραζει το σαντος και τους παικτες , τι πρεπει να κανει στην τελικη  να καταπινει τα παντα και να μην μιλαει ,
ειπαμε ολα εχουν ορια αν θελει  με καποιον να τα βαλει ,πρεπει να τα βαλει καταρχην με τον μαλακα που εγραψε αυτη την ηλιθιοτητα σημερα ο ΠΑΟΚ καθε αλλο παρα συσπειρωμενος δεν ειναι,
 4 αθωα παιδακια μαλον πανε για μεσα  ολη η περιοχη εγινε μπουρδελο απο τα δακρυγονα και φταιει η υστεροβουλη πολιτικη .
Ε ας μας πουνε τοτε απο ποιους ειναι η πολιτικη αυτη και ποια ειναι τα λαμογια που τους πολεμανε ,καθαρα και ξαστερα

προφανως ρε φιλε το υστεροβουλη πολιτικη ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αλλα στα γνωστα κυκλωματα που ειναι στην απεξω και πολεμανε την διοικηση............οσο για τις ανακοινωσεις πολλοι απο μας νομιζουμε οτι εχει ο ζαγορακης εχει
αυλοκολακες ζει στον κοσμο του και υπευθηνος για τις ανακοινωσεις ειναι παντα καποιος αλλος .....και ο ζαγορακης
δεν ενημερωνετε για αυτες........................?

stelukos

• Guest
ΠΟΙΑ στήριξη ρε φίλε polaret...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....

Δεν γίνεται να λες στιρίζω και να βγαίνεις και να κράζεις τις ενέργειες της διοίκησης... Δεν λέω οτι αυτό κανεις εσύ ούτε σου επιτίθεμε... αλλά εχουμε παρεξηγήσει κάποια πραγματα...

polaret

• Guest
Δηλαδη τα γνωστα κυκλωματα  (πες μας ζαγορακη και ποια ειναι) κραζανε σημερα παικτες και προπονητη ,
και ομως ρε φιλε ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να ειναι οι θεσεις του ζαγορακη αλλα για κακη του αλλα και κακη μας τυχη της υοθετει και της υπογραφει και για να ξερεις εχει ....................
Δηλαδη τι εγινε ο κοσμος του ΠΑΟΚ προβατα σε ενα χρονο και θα ανεχονται τον καθε μισθοφορο που κανει πειραματα με την καρδια μας

Offline sabbath

• Αλλαγή

se 3 χρονια ποιος θα σε θυματε..............θα αφησουμε τον ρουλη και το Π.Ο.Κ να αλωνιζει ......η δ εθνικη
ειναι οριστικος θανατος.....θα υπαρχει αλλος ΠΑΟΚ αν ανεβει σε 3 χρονια θα εχει το μεγεθος του απολλωνα καλαμαριας
......και μετα για να ξανακανεις οπαδους πρεπει να βρεις τον κουδα την νεα μεγαλη ομαδα οπως το 70 κλπ
κατι σχεδον αδυνατο..............

Κοιτα δεν θελω να μπω σε συζητηση για αυτο το θεμα....παει και τελειωσε και δεν προκειται να γινει....

απλως με ζαγορακη προεδρο στη δ θα ειχες 2-3 χιλιαδες διαρκειας στη γ 4-5 χιλιαδες στη β 8-10.000 χιλιαδες και οταν θα ανεβαινες 20.000 στην α με μεταγραφαρες....θα περνουσες τις κατηγοριες με περιπατο αφου θα ειχε τεραστεια διαφορα μπατζετ απ τις υπολοιπες ομαδες λογω διαρκειας........

καταλαβαινεις οτι στη συνεχεια ξεχρεωτη η ομαδα θα πηγαινε απευθειας για πρωταθλημα με μεγαλες μεταγραφες....με διαρκειας, χορηγους,τηλεοπτικα διακιωματα κ.τ.λ....

και ειλικρινα θα με πονουσε λιγοτερο να εβλεπα φετος τον ΠΑΟΚ στη δ,παρα να αποκλειεται απ το θρασυβουλο και τα τρωει 4 αρα απ την τουμπα απο την αεκ στην α.......

αυτη απλως ειναι η γνωμη μου και δεν θελω να το συζητησω περισσοτερο ειλικρινα.....εγω αυτο το ανεφερα και πριν κανα 4μηνο.....

και σιγουρα ειναι κατι που το 99% του κοσμου ειναι αντιθετο και το σεβομαι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
τωρα ειμαι σιγουρος οτι σκεφτετε ο ζαγορ "αξιζει να συνεχισω να ασχολουμαι να συνεχισω και να τελειωσω αυτο που ξεκινησα το καλκαιρι..........?" φοβαμε οτι εχει φτασει στα ορια του μακαρι να κανω λαθος........για το καλο
το δικο μας.....................και  πανω απο ολα του ΠΑΟΚ.............

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
απλως με ζαγορακη προεδρο στη δ θα ειχες 2-3 χιλιαδες διαρκειας στη γ 4-5 χιλιαδες στη β 8-10.000 χιλιαδες και οταν θα ανεβαινες 20.000 στην α με μεταγραφαρες....θα περνουσες τις κατηγοριες με περιπατο αφου θα ειχε τεραστεια διαφορα μπατζετ απ τις υπολοιπες ομαδες λογω διαρκειας........

και με τόσο μεγάλο μπάτζετ ποιον θα έπειθες να παίξει Δ Εθνική?

stelukos

• Guest
makptol
δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

makptol

• Guest
Δηλαδη τα γνωστα κυκλωματα  (πες μας ζαγορακη και ποια ειναι) κραζανε σημερα παικτες και προπονητη ,
και ομως ρε φιλε ειμαι σιγουρος οτι δεν μπορει να ειναι οι θεσεις του ζαγορακη αλλα για κακη του αλλα και κακη μας τυχη της υοθετει και της υπογραφει και για να ξερεις εχει ....................
Δηλαδη τι εγινε ο κοσμος του ΠΑΟΚ προβατα σε ενα χρονο και θα ανεχονται τον καθε μισθοφορο που κανει πειραματα με την καρδια μας

den καταλαβα τι θα πει μισθοφορος .......ολοι οι προπονητες με αυτην την ενοια ειναι μισθοφοροι........
και οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν πληρωνονται ? ακομα δοσεις δινουμε απο χρωστουμενα σε αυτους...........

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ωραιά και καλά με ολες τις θεωρητικές συζητήσεις αλλά έχει σκεφτει κανένας μας τι θα ακολουθήσει αν πει ο Ζαγοράκης παραιτούμαι? γιατι νομίζω σήμερα πραγματικά αφηνει υπόνοιες οτι του έχει περάσει αυτή η σκέψη

ετσι λοιπόν ας το σκεφτούμε λιγάκι και μετά ξανασυζητάμε για το μέγιστο, μοναδικό και ανυπέρβλητο πρόβλημα του ΠΑΟΚ μας που είναι η παραμονή ή όχι του Σάντος στον πάγκο