Αυτό που λέει στην ανακοίνωση ''αν δεν μπορώ να πείσω..'' είναι κατά την γνώμη μου το σωστότερο.Μας έχει δηλώσει εδώ και κανά δίμηνο οτι και του χρόνου σάντος.Κάνουν συναντήσεις, Βρύζας,Πουρλιοτόπουλος,προπονητής έχει δώσει λίστα ποιοι φεύγουν,έχουν κλειστεί φιλικά,προετοιμασία,ο βρύζας είναι από το ένα αεροπλάνο στο άλλο για να βρει παίκτες κι εμείς καθόμαστε και χαλιόμαστε με τον σάντος και διώξτον κτλ.Εντάξει,δεν λέω,πολύ βαριά ήττα,αλλά τι νόημα έχει να βρίζεις τον προπονητή όταν η διοίκηση έχει δηλώσει οτι και να γίνει θα είναι και του χρόνου.Δηλαδή,θα μιλήσω προσωπικά.Εμένα αυτή η διοίκηση με έχει πείσει οτι μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε,αλλά ο σάντος δεν με έχει πείσει.Όμως,η διοίκηση της οποίας υπάλληλος είναι σάντος,έχει πει οτι και του χρόνου αυτόν θα έχουμε προπονητή.Παράλληλα,όλους αυτούς τους μήνες κοντεύω να εκραγώ με το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ και για το οποίο υπεύθυνος είναι και ο σάντος.Όμως συνεχίζει η διοίκηση να λέει το ίδιο πράμα κι εγώ προσωπικά,όσο κι αν τρελαίνομαι το έχω αποδεχτεί.Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να ζητάνε ακόμα την απομάκρυνση του σάντος από την στιγμή που η διοίκηση έχει πάρει ξεκάθαρη θέση πάνω στο θέμα.Τέλος,το είπε η διοίκηση την οποία στηρίζεις,το αποδέχεσαι.Άρα,από την στιγμή που βρίζεις τον σάντος και ζητάς να παραιτηθεί μετά από άλλη μια ξεφτίλα,όταν δεν σου έχει δείξει τίποτα όμως η διοίκηση τον στηρίζει, άρα δεν σε έχει πείσει η διοίκηση.Άρα,έχει δίκιο να λέει οτι από την στιγμή που δεν σε έπεισε,καλύτερα να αποχωρήσει.Και μετά ρε φυτοπλαγκτόν,τρέχα να παρακαλάς.Γίδι,αμνοερίφιο.