Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611887 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
για την δικαστική του διαμάχη με τον οικονομίδη τα θέλει....και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι διαθετειμένοι να αφήνει ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ παράγοντες που μπήκαν στην ΠΑΕ επειδή βρήκαν την πόρτα ανοικτοί και τα σκυλια κραγμενα...το άλλο που λες ότι έχασε χρήματα ο τρυφωνίδης μου ακούγεται σαν ανέκδοτο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις συνδυάζεις αυτές τις περιπτώσεις που είναι άσχετες και πιστεύω ότι το ξέρεις,εκτος και αν βρήκες πρόφαση για να τον "αβανταρεις"...πάντως σου λέει κάτι ότι ειναι φίλος του κλέφτη από το αγρίνιο...λες να έβαλε λεφτά όταν και ο περιπτεράς μας έκλεβε και το φιλαράκι του αγρινιώτη να τα έχασε; .......το καλύτερο με διαφορα που έχω ακούσει εδώ και καιρό.
« Last Edit: April 11, 2008, 17:42:15 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μιά εικασία θα κάνω.

Ίσως στα πρακτικά να αναφέρει την ταμειακή διευκόλυνση που έκανε στον ΠΑΟΚ και το κάνει αυτό γιατί θέλει να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Εγώ πάλι λέω να τα πάρει τα χρήματά του. Εφ'όσον αποδεδειγμένα τα έβαλε, να τα πάρει, όχι όλα μαζί ... λίγα, λίγα. Είναι παράλογη απαίτηση να θέλουμε να χαρίσει τόσα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Αν αυτός θέλει να χαρίσει, θα χαρίσει όσα θέλει αυτός. Δικά του είναι τα χρήματα. Δεν μπορούμε να του επιβάλλουμε εμείς να τα χαρίσει ή όχι. Είπαμε όχι στους κλέφτες. Δεν είπαμε να γίνουμε εμείς κλέφτες κάποιων ανθρώπων που μας εξυπηρέτησαν όταν είχαμε ανάγκη.

πλάκα μας κάνεις ρε φίλε???? έβαλε ο τρυφωνίδης λεφτά στον ΠΑΟΚ????? αν έβαλε του τα έφαγε ο χοντρος κλέφτης από το αγρίνιο. ας πάει να τα ζητήσει από τον τότε μεγαλομέτοχο φίλο του . ως τότε βέβαια και μέχρι να την σακουλευτεί το σκουλίκι τι θα πει ΠΑΟΚ θα βλέπει τα μαγαζάκια του άδεια ακόμα κι αν αυτά βρίσκονται στα καλύτερα σημεία εμπορικά της πόλης.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Damned

• Guest
Ποιά δικαστική διαμάχη με τον Οικονομίδη λές; Έχει δικαστική διαμάχη με τον Λάκη ο Τρυφωνίδης; Για ποιό θέμα;

Ήταν και δήλωνε φίλος του ακατονόμαστου, αλλά ήταν στη διοίκηση Πρωτοδικείου Βεζυρτζή-Οικονομίδη. Εκείνο το διάστημα έβαλε λεφτά και αυτά νομίζω ότι θέλει να πάρει, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα.

Αν και εγώ σε μιά Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ άκουσα τον ίδιο να λέει ότι δεν πρόκειται για λεφτά που έβαλε αλλά για προσωπικές εγγυήσεις που έβαλε για να βγεί κάποια εγγυητική επιστολή.

Τότε είχε πεί, επειδή τον πιέζαμε να μεταβιβάσει τις μετοχές, "ας βάλει κάποιος άλλος τις εγγυήσεις που έχω βάλει εγώ στην Τράπεζα, να πάρω εγώ τις εγγυήσεις μου πίσω και τις μεταβιβάζω τις μετοχές". Αυτός είχε αναφέρει για εγγυήσεις 320 χιλ. Ευρώ.

Τώρα, απο αυτό που είπε ο ίδιος και άκουσα εγώ με τ'αφτιά μου, πώς οι δημοσιογράφοι λένε για 300 χιλ. Ευρώ μετρητά σαν ταμειακή διευκόλυνση, δεν ξέρω. Ίσως να έβαλε κάποια μικροποσά για ταμειακή διευκόλυνση, αλλα δεν πιστεύω ότι ήταν τόσα πολλά, πιστεύω ότι όλο το θέμα είναι για τις εγγυήσεις.

Πάντως πολλές φορές σε τέτοια θέματα οι δημοσιογράφοι γράφουν ανακρίβειες. Όχι επίτηδες, απο έλλειψη γνώσεων και επαρκούς πληροφόρησης, αλλά με αυτά που γράφουν δημιουργείται κατάσταση.
« Last Edit: April 11, 2008, 21:56:30 by Damned »

makptol

• Guest
Μιά εικασία θα κάνω.

Ίσως στα πρακτικά να αναφέρει την ταμειακή διευκόλυνση που έκανε στον ΠΑΟΚ και το κάνει αυτό γιατί θέλει να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Εγώ πάλι λέω να τα πάρει τα χρήματά του. Εφ'όσον αποδεδειγμένα τα έβαλε, να τα πάρει, όχι όλα μαζί ... λίγα, λίγα. Είναι παράλογη απαίτηση να θέλουμε να χαρίσει τόσα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Αν αυτός θέλει να χαρίσει, θα χαρίσει όσα θέλει αυτός. Δικά του είναι τα χρήματα. Δεν μπορούμε να του επιβάλλουμε εμείς να τα χαρίσει ή όχι. Είπαμε όχι στους κλέφτες. Δεν είπαμε να γίνουμε εμείς κλέφτες κάποιων ανθρώπων που μας εξυπηρέτησαν όταν είχαμε ανάγκη.

re αδερφε με ανεβασες την πιεση και ειμαστε και καποιας ηλικιας..........ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ?
διευκολυνση εκανε αν εκανε το φιλαρακι του τον γουμενο μη μας τρελανεις τωρα..............
τιποτα δεν εβαλε τιποτα εκανε εκδουλευση μετεχοντας στην διοικηση τον γουμενο......γιατι
δυστυχως η διοικηση βεζυρτζη ηταν απολυτα ελεγχομενη απο τον γουμενο δυστυχως..................
φαντασου τωρα τι ειδανε οι διοικουντες στα πρακτικα και δεν θελουν να να βγαλουν εξω .......ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..................

Damned

• Guest
Φίλε μην τρελλαίνεσαι. Εικασία κάνουμε.
Είναι περίεργο που ζητάει τα πρακτικά.
Για να τα ζητάει, άρα θέλει να τα χρησιμοποιήσει κάπου υπέρ του.
Διαφωνία έχει με τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά, άρα μάλλον θέλει να τα χρησιμοποιήσει ως όπλο υπέρ του στη διαμάχη που έχει για τα χρήματα.
Στα πρακτικά οι ταμειακές διευκολύνσεις κανονικά αναφέρονται, όπως και οι προσωπικές εγγυήσεις.
Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια λοιπόν.

Η διοίκηση Βεζυρτζή-Οικονομίδη παρά τα λάθη που έκανε, μην ξεχνάς ότι πήρε τις μετοχές απο τον Γούμενο!!! Δεν θέλω να τους ισοπεδώνουμε όλους και όλα. Έκαναν κάποια βήματα και εκείνοι, βοήθησαν λίγο την κατάσταση.

Τον Τρυφωνίδη τον θυμάμαι διοίκηση μόνο στη διοίκηση πρωτοδικείου Βεζυρτζή-Οικονομίδη. Ήταν και στο συμβούλιο σε κανονική διοίκηση Γούμενου;

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ αυτό δεν έχει καμία σχέσημε τα λεφτά από ότι νομίζω. Έχουνε αλληλοφαγωθεί με τον Οικονομίδη αν θυμάσαι τον είχε κατηγορήσει ότι πλαστογράφησανε  την υπογραφή του με με τον Βεζυρτζή και έπεσαν μηνύσεις και ιστορίες είχανε πάει να τον ορμήξουνε κιόλας. Και το λέω αυτό γιατί ο Βιολίδης από ότι θυμάμαι είχε πει ότι αυτή η οφειλή είναι αναγνωρισμένη. Απλώς θέλει να χρησιμοποιήσει τα πρακτικά για τα όσα είχανε ειπωθεί σε εκείνο το δσ που έγινε της πουτάνας.
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

northeagle_4

• Guest
Και βεβαια η διοικηση Νικου-Λακη περα απο τα τεραστια λαθη και την μη εκπληρωση των μεγαλων προσδοκιων του κοσμου για αυτους δεν μπορουν να χαρακτηριστουν λαμογια η' οτι επραξαν με δολο για να κανουν κακο στον ΠΑΟΚ.
. προσωπικα δεν θαλω να τους ξαναδω ποτε στον ΠΑΟΚ αλλα οχι και στην ιδια μοιρα με τον Γουμενο.
 Ο τρυφωιδης ειναι κλασσικος ποντικος,αριβιστας και αυτο φαινετε απο την σταση του ολα τα τελευταια χρονια αλλα κυριως απο την στιγμη που ο ΠΑΟΚ απεκτησε διοικηση Ζαγορακη.Να παει να γαμηθει,θελει και λεφτα το λαμογιο για της μετοχες ουστ ρε απο δω
 ηταν και με γουμενο νομιζω

Damned

• Guest
Αδερφέ αυτό δεν έχει καμία σχέσημε τα λεφτά από ότι νομίζω. Έχουνε αλληλοφαγωθεί με τον Οικονομίδη αν θυμάσαι τον είχε κατηγορήσει ότι πλαστογράφησανε  την υπογραφή του με με τον Βεζυρτζή και έπεσαν μηνύσεις και ιστορίες είχανε πάει να τον ορμήξουνε κιόλας. Και το λέω αυτό γιατί ο Βιολίδης από ότι θυμάμαι είχε πει ότι αυτή η οφειλή είναι αναγνωρισμένη. Απλώς θέλει να χρησιμοποιήσει τα πρακτικά για τα όσα είχανε ειπωθεί σε εκείνο το δσ που έγινε της πουτάνας.
Κάνανε και μηνύσεις ο ένας στον άλλον;
Αυτό δεν τό'ξερα. Πρώτη φορά το άκουσα!!!
Έλα Χριστέ και Παναγιά!!!!

Ναί, είναι πολύ λογικό αυτό που λές.
Αν είναι όμως έτσι, γιατί του το αρνήθηκε η ΠΑΕ; Τί λόγο έχει η ΠΑΕ να πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου;

northeagle_4

• Guest
O Οικονομιδης απο την πρωτη στιγμη ηταν θετικος να δωσει τις μετοχες,ειναι αυτος που δεν ηθελε να βλεπει να φευγουν λεφτα δεξια και αριστερα και γενικα περα απο την μαλακια με τις υπογραφες ειχε πιο υπευθηνη σταση.Ο τρυφωνιδης τα ειπαμε,αποκουμπι και λιμο απο εποχης γουμενου.
  Γιατι ρε συ στα πρακτικα αναφεροντε ολα οσα ειπωθηκαν ??? δικαστηριο ειναι,δεν νομιζω πιο πιθανο για να παρει λεφτα το βλεπω εγω.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
H PAE λογικά αρνείται να τα δώσει για να μην συνεχίζουνε να ξεφτιλίζονται . Και εξάλλου ποιος είναι ο Τρυφωνίδης στο κάτω κάτω ρε αδέρφια για να έχει και απιτήσεις :P ένα κολλήτάρι του τζον γουέιν ήτανε μου θέλει και πρακτικά μου θέλει και λεφτά . Ας του τα δώσει ο κολλητός του δεκάρα δεν δίνω. Ένα πμ για το ποια μαγαζιά έχει αν μπορεί κάποιος
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Kai mia sto disekatommyrio   na exei dikio kai ontos na tou ofeilontai lefta kai ontos gia ayto to logo na zitaei ta praktika o sofos laos mas leei..

DEIKSE MOU TO FILO SOU NA SOU PO POIOS EISAI...

Kaikes apo monos sou filaraki me tis parees sou tora pare ta tria kai adeiase mas ti gonia giati gia anthropos pou kaneis dieykolynseis-eksypiretiseis xoris antalllagma den mou fainesai na sou po tin alitheia...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline bozik

• Αλλαγή
για την δικαστική του διαμάχη με τον οικονομίδη τα θέλει....και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι διαθετειμένοι να αφήνει ξεφτιλίζουν τον ΠΑΟΚ παράγοντες που μπήκαν στην ΠΑΕ επειδή βρήκαν την πόρτα ανοικτοί και τα σκυλια κραγμενα...το άλλο που λες ότι έχασε χρήματα ο τρυφωνίδης μου ακούγεται σαν ανέκδοτο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τις συνδυάζεις αυτές τις περιπτώσεις που είναι άσχετες και πιστεύω ότι το ξέρεις,εκτος και αν βρήκες πρόφαση για να τον "αβανταρεις"...πάντως σου λέει κάτι ότι ειναι φίλος του κλέφτη από το αγρίνιο...λες να έβαλε λεφτά όταν και ο περιπτεράς μας έκλεβε και το φιλαράκι του αγρινιώτη να τα έχασε; .......το καλύτερο με διαφορα που έχω ακούσει εδώ και καιρό.
καλά αυτό που λέει ο αδερφός οβελούς πρώτη φορα το ακούτε;...γι αυτό έγιναν οι μήνυσης και τα πρακτικά δεν δόθηκαν για να μην συνεχίζουν να παίζουν με το όνομα του ΠΑΟΚ και να τον ξεφτιλίζουν-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΈΜΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΤΛ.ας βαλει στον πατο του τις μετοχες-απλα τα πραγματα...αδυνατο να πιστεψω Damned  οτι αυτο δεν το ηξερες-και ακομη γελαω με το αλλο το ανεκδοτο ,οτι φιλος του κλεφτη που εκλεψε ΔΙΣ.εχασε λεφτα...παντα τετοια ;D ;D ;D ...οσο για αυτο που λες οτι παιρνουν θεση...καμια θεση δεν παιρνουν, απλως την ωρα που αυτοι προσπαθουν να κανουν σοβαρο το μαγαζη δεν αφηνουν διαφορους να κανουν τον ΠΑΟΚ μεσημεριανο......
« Last Edit: April 12, 2008, 04:47:53 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Damned

• Guest
Ρε bozik, πού σου φάνηκε το παράξενο; Μήπως τα ξέρουμε όλα; Όσα και να ξέρουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που δεν ξέρουμε και αγνοούμε, και τέλος πάντων εγώ δεν ντρέπομαι να πώ ότι κάτι δεν το ξέρω και το αγνοώ παντελώς.

Offline bozik

• Αλλαγή
νομίζω ότι είχε γίνει αρκετός ντόρος τότε και επειδή σε βλέπω αρκετά ενεργό ΠΑΟΚτσή στο θέμα του γηπέδου που είναι ακόμη ποιο δύσκολο να  ξέρεις λεπτομερειες,γι αυτό μου φάνηκε παράξενο...εντάξει δεν τρέχει τίποτα συνεχίζουμε στα θέματα μας.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=78387728

Μπαίνουν κεφάλαια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Βρέθηκε επενδυτής για τον ΠΑΟΚ; Κατά κάποιες πληροφορίες ναι. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (είναι αρμόδια για τις αυξήσεις κεφαλαίου που κάνουν τόσο οι εισηγμένες όσο και οι μη εισηγμένες εταιρείες) το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της βορειοελλαδίτικης ομάδας με καταβολή μετρητών.

Η αύξηση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ύψους 15 έως 20 εκατ. ευρώ. Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι τα απαιτούμενα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι υπάρχει επιχειρηματίας ή ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να μπει στην πολύπαθη ομάδα και να αναλάβει ρόλο. Σύμβουλος στη διαδικασία πάντως έχει αναλάβει η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

Λέτε αδέρφια να αληθεύει?...Κάτι μου λέει πως όντως έτσι πρέπει να είναι.ΜΑΚΑΡΙ. Λίγο να ανασάνουμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
egw den kserw an einai etsi,alla opoios h opoioi einai diate8imenoi na sprwksoun 18 ekatommyria den mporei na einai lamogia

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
mh sxoliazete tipota!
an den doume site PAE PAOK
telos
bradiatika...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Εννοείται ρε συ Δάσκαλε...Απλά μόλις το είδα και επειδή είναι από σοβαρή πηγή κυρίως, για αυτό το έβαλα εδώ...Κάτι κινείται πάντως ;D
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
En8arryntiko shmadi einai oti h sygkekrimenh eidhsh den proerxetai apo kapoia
a8lhtikh efhmerida kai idiaitera tis fyllades ths 8es/nikhs alla apo to oikonomiko
tmhma
mias politikhs efhmeridas.

Kata ta alla an kai otan ginei kati apo auta pragmatikothta edw 8a maste na ta 3anapoume
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
υπάρχει επιχειρηματίας ή ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να μπει στην πολύπαθη ομάδα

Ειναι σιγουρο το ακουσα και εγω!!!
.
.
.
.
.
.
.

Και αυτη η ομαδα ατομων ειμαστε ολοι εμεις!!!!
ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!

αι σιχτιρ με τις μαλακιες τους πια...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ