Ποιά δικαστική διαμάχη με τον Οικονομίδη λές; Έχει δικαστική διαμάχη με τον Λάκη ο Τρυφωνίδης; Για ποιό θέμα;
Ήταν και δήλωνε φίλος του ακατονόμαστου, αλλά ήταν στη διοίκηση Πρωτοδικείου Βεζυρτζή-Οικονομίδη. Εκείνο το διάστημα έβαλε λεφτά και αυτά νομίζω ότι θέλει να πάρει, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα.
Αν και εγώ σε μιά Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ άκουσα τον ίδιο να λέει ότι δεν πρόκειται για λεφτά που έβαλε αλλά για προσωπικές εγγυήσεις που έβαλε για να βγεί κάποια εγγυητική επιστολή.
Τότε είχε πεί, επειδή τον πιέζαμε να μεταβιβάσει τις μετοχές, "ας βάλει κάποιος άλλος τις εγγυήσεις που έχω βάλει εγώ στην Τράπεζα, να πάρω εγώ τις εγγυήσεις μου πίσω και τις μεταβιβάζω τις μετοχές". Αυτός είχε αναφέρει για εγγυήσεις 320 χιλ. Ευρώ.
Τώρα, απο αυτό που είπε ο ίδιος και άκουσα εγώ με τ'αφτιά μου, πώς οι δημοσιογράφοι λένε για 300 χιλ. Ευρώ μετρητά σαν ταμειακή διευκόλυνση, δεν ξέρω. Ίσως να έβαλε κάποια μικροποσά για ταμειακή διευκόλυνση, αλλα δεν πιστεύω ότι ήταν τόσα πολλά, πιστεύω ότι όλο το θέμα είναι για τις εγγυήσεις.
Πάντως πολλές φορές σε τέτοια θέματα οι δημοσιογράφοι γράφουν ανακρίβειες. Όχι επίτηδες, απο έλλειψη γνώσεων και επαρκούς πληροφόρησης, αλλά με αυτά που γράφουν δημιουργείται κατάσταση.