Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Gouf gouf grrrrr grrrrr gav gav aaaaaaargaav gav!  :thumbok:
Γκρρρρ! Γαβ γουβ. Ααααγκκρρρ!
Εμείς κάνουμε το σκύλο και κάποιοι κάνουν τη πάπια

Βλέπε avatar King!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Gav gouf gav grrrr! metafrasi : etsi akrivws!  ;)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΦΙΛΕ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ...ΧΤΕΣ ΠΑΛΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ" ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΗΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ...ΑΛΛΑ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ...ΗΔΗ ΒΑΖΕΙ, ΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ....

edit tsakalaki

Mη γράφεις με κεφαλαία, δεν θα μας βγούν τα μάτια.
« Last Edit: March 31, 2008, 14:11:48 by tsakalaki »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

thomas

• Guest
Άντε να τα ματαξαναπούμε.... Για όσους δεν εννοούν να καταλάβουν.... Ο ΠΑΟΚ μας, αγαπητοί μου συνοπαδοί, το καλοκαίρι που μας πέρασε βούλιαζε!!! Πνιγότανε!!! Άνοιγε το στόμα να πάρει ανάσα και αυτό γέμιζε με αλμυρό νερό!!! Και δεν είχε και μαλλιά για να πιαστεί!!! Γύρω του διάφοροι "φίλοι" ή πετούσαν εικονικά σωσίβια διαφόρων προελεύσεων (τι σωσίβια δηλαδή, βαρίδια κανονικά!!!) ή του πατούσαν το κεφάλι μέσα στο νερό. Και ο πάτος (βλέπε Δ' Εθνική, βλέπε διάλυση, βλέπε ξεφτύλα) ήταν εκεί και περίμενε!!! Και ξαφνικά έρχετε το σωσίβιο "Ζαγοράκης". Γατζώνεται πάνω στο σωσίβιο αυτό ο ΠΑΟΚ και επιτέλους βγάζει το κεφάλι έξω από το νερό. ΑΝΑΣΑ!!! Και συνεχίζει σιγά-σιγά.... και κολυμπάει αργά αλλά σταθερά.... Η απόσταση μεγάλη!!! Ένας χρόνος κολύμπι για να φτάσει στην ακτή.... και ακόμα δεν έχει πατήσει σε στεγνό χώμα!!! Και θα βρίζω εγώ τώρα το σωσίβιο, γιατί πχ δεν με έβγαλε νωρίτερα στην ακτή ή γιατί δεν ήταν αρκετά μεγάλο να ξαπλώσω κιόλας επάνω για να πάω πιό ξεκούραστα??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ????? ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!! Ρε Δ' εθνική θα ήμασταν ρεεεεε!!!! Το έχετε χαμπαριάσει???? Και μόνο που με γλύτωσε από αυτή την ξεφτύλα, εγώ θα ΓΑΥΓΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΩ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΡΕ!!! Και όποιος δεν γουστάρει ας μου πετάει κόκαλα..... μια χαρά θα τα μασήσω!!! ΓΑΒ ΡΕΕΕΕΕ!!!!   

ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟ ΤΥΠΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
re paidia mia erwtisi to zagoroskyla vgainei apo to zagorakis i apo to zagoras?
gia na eksigoymaste dhladh poioi maxontai san ta skylia na epikrathsei h apopsi toy zagora gia to ti poio einai to kalo toy PAOK 

θα τανε ζαγορΆσκυλα ρε συ... :P
« Last Edit: March 31, 2008, 18:32:58 by Capricorn »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Apo to zagorakis bre geros... poios apo edw akouei zagora??!!  :D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
EXOYME STHSEI KARAOYLI KAI PERIMENOYME NA VGOYN OI METOXES.
KAI MOLIS VGOYN.......

NTOYOYOYOYOYYOYOYOYOY............

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

katerina

• Guest
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125886

Κεφάλαια για να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ αναζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η κίνηση αυτή θα βασιστεί σε τρεις άξονες, ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Πρώτα, όπως είναι γνωστό, υπάρχει το άνοιγμα στον κόσμο μέσω της διαδικασίας της διάθεσης των μετοχών, με την οποία θα μπουν στα ταμεία της ομάδας περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ. Τη σειρά παίρνει η υπόθεση Σικαμπάλα. Η απόφαση του CAS αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα και εφόσον δικαιωθούν οι Θεσσαλονικείς, θα λάβουν περίπου 990.000 ευρώ. Χρήματα αναμένεται να έρθουν από πιθανές μεταγραφές των Ντάνιελ Φερνάντες και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ενδιαφέρον για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών έχουν παρουσιάσει αρκετές ομάδες, αλλά θα παραχωρηθούν μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά». Προπονήθηκε ο Βερόν, τον υπολογίζει ο Σάντος.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μαλακιες.ποιος τους ειπε αυτους εκει στον sport-fm οτι (ξε-)πουλαμε ντανι και λαζαρο?η μαλλον να το πω διαφορετικα.αν παρουμε 5-6 μυρια ευρω και για τους δυο μαζι ,ας πανε στο καλο...

makptol

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=181C6B199DB94448303B66772FEEE02B?newsCode=2008040420094169

Η συσπείρωση των δυνάμεων του ΠΑΟΚ ήταν το θέμα συζήτησης της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα (4.Απρ.2008) παρουσία των Θανάση Κατσαρή, Θεόδωρου Ζαγοράκη και Βαγγέλη Γαλατσόπουλου.
Για τους τρεις προέδρους ο ενιαίος ΠΑΟΚ δεν είναι ένας "ξύλινος" τίτλος. Είναι πλέον μια πραγματικότητα που αποτελεί την κινητήρια δύναμη του ΠΑΟΚ σε όλα τα μέτωπα. Στη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν δυο τμήματα του συλλόγου.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το παράδειγμα για ένωση των ασπρόμαυρων δυνάμεων και συνολική προσπάθεια για να ξεπεραστεί η κρίση δίδεται από τους ηγέτες του ΑΣ, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μετρά τώρα στις δύσκολες στιγμές φίλους και εχθρούς. Η προσπάθεια έχει την συμπαράσταση των εκαντοντάδων χιλιάδων οπαδών τις ομάδας μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον και θα το έχουν κόντρα σε όλους όσους συνωμοτούν σε βάρος μας. Ο κοινός αγώνας θα είναι επίπονος αλλα το αίσιο τέλος για το οποιο αισιοδοξούμε θα δώσει σε όλους τη δύναμη να οργανώσουμε το αύριο στοχεύοντας στην κορυφή.

ΑΣ ΠΑΟΚ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αυτο το ενιαιος ΠΑΟΚ επρεπε να εχει γινει πραξη εδω και χρονια............ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΑΝ............ ???

Damned

• Guest
Άντε να τα ματαξαναπούμε.... Για όσους δεν εννοούν να καταλάβουν.... Ο ΠΑΟΚ μας, αγαπητοί μου συνοπαδοί, το καλοκαίρι που μας πέρασε βούλιαζε!!! Πνιγότανε!!! Άνοιγε το στόμα να πάρει ανάσα και αυτό γέμιζε με αλμυρό νερό!!! Και δεν είχε και μαλλιά για να πιαστεί!!! Γύρω του διάφοροι "φίλοι" ή πετούσαν εικονικά σωσίβια διαφόρων προελεύσεων (τι σωσίβια δηλαδή, βαρίδια κανονικά!!!) ή του πατούσαν το κεφάλι μέσα στο νερό. Και ο πάτος (βλέπε Δ' Εθνική, βλέπε διάλυση, βλέπε ξεφτύλα) ήταν εκεί και περίμενε!!! Και ξαφνικά έρχετε το σωσίβιο "Ζαγοράκης". Γατζώνεται πάνω στο σωσίβιο αυτό ο ΠΑΟΚ και επιτέλους βγάζει το κεφάλι έξω από το νερό. ΑΝΑΣΑ!!! Και συνεχίζει σιγά-σιγά.... και κολυμπάει αργά αλλά σταθερά.... Η απόσταση μεγάλη!!! Ένας χρόνος κολύμπι για να φτάσει στην ακτή.... και ακόμα δεν έχει πατήσει σε στεγνό χώμα!!! Και θα βρίζω εγώ τώρα το σωσίβιο, γιατί πχ δεν με έβγαλε νωρίτερα στην ακτή ή γιατί δεν ήταν αρκετά μεγάλο να ξαπλώσω κιόλας επάνω για να πάω πιό ξεκούραστα??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ????? ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!! Ρε Δ' εθνική θα ήμασταν ρεεεεε!!!! Το έχετε χαμπαριάσει???? Και μόνο που με γλύτωσε από αυτή την ξεφτύλα, εγώ θα ΓΑΥΓΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΝΩ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΡΕ!!! Και όποιος δεν γουστάρει ας μου πετάει κόκαλα..... μια χαρά θα τα μασήσω!!! ΓΑΒ ΡΕΕΕΕΕ!!!!   

ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟ ΤΥΠΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ

Χωρίς να θέλω να μειώσω στο ελάχιστο την προσπάθεια της διοίκησης Ζαγοράκη, αλλά για να είμαστε απόλυτα ακριβείς και δίκαιοι

1. Το ενδεχόμενο για να πέσουμε στη Δ' Εθνική δεν υπήρχε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Υπήρχε το προηγούμενο καλοκαίρι, με την επιτροπή σωτηρίας, την επιστροφή Γούμενου, την πώληση Σαλπιγγίδη, την προετοιμασία της ομάδας στη Σουρωτή και όχι σε αθλητικό κέντρο, την πρόσκληση του ΠΑΟΚ στη Γαλλία, την εμφάνιση του Καμπάνη στη Γαλλία όπου έδινε φιλικά η ομάδα.
Εκείνο λοιπόν το καλοκαίρι ήταν κρισιμότερο και τραγικότερο, και αυτός που βοήθησε να μην πέσει η ομάδα στη Δ' Εθνική ήταν η επιτροπή σωτηρίας και μαζί της ο Κ. Ορφανός.
Βέβαια ο Ορφανός ίσως να το έκανε αυτό και για άλλους λόγους, για να μην συνδέσει το όνομα του αδελφού του με μιά πτώση του ΠΑΟΚ στη Δ' Εθνική, αλλά όπως και να έχει πρέπει να αποδίδουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι.
Το έργο της επιτροπής εκείνης υπο τις συνθήκες που λειτούργησε βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα, έστω σε ένα μόνο σημείο. Να μην πέσει στη Δ' Εθνική και να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
2. Η διοίκηση Βεζυρτζή/Οικονομίδη ανέλαβε την ομάδα υπο σαφώς χειρότερες συνθήκες απ'ότι η διοίκηση Ζαγοράκη.
Παρά τις όποιες διαφωνίες διέρεαν στον τύπο, παρά το ότι ήταν θολό το πού είναι οι μετοχές, ποιός τις έχει, αν τις μεταβιβάσει ή όχι, παρ'όλα αυτά, έστω για το διάστημα που έμεινε αυτή η διοίκηση, κατόρθωσε κάποια πράγματα που δεν είναι ευκαταφρόνητα.
Φυσικά επι συνδιοίκησης Νίκου/Λάκη μπήκε σε μιά ρέγουλα το θέμα της αύξησης κεφαλαίου, έστω και αν μετά με πιθανή παρέμβαση παιδιών απο την ομάδα της Παπαναστασίου ακυρώθηκε η αύξηση, όπως επίσης και επι συνδιοίκησης Νίκου/Λάκη πληρώθηκαν κάποιοι παίκτες που ήταν απλήρωτοι για μήνες ολόκληρους και γενικά, έστω και με έσοδα πολλαπλώς λιγότερα απ'ότι η διοίκηση Ζαγοράκη, πιστεύω ότι η διοίκηση Νίκου/Λάκη είχε μιά επιτυχημένη σε κάποιους τομείς παρουσία.

Όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης
1. Δεν υπήρχε ενδεχόμενο πτώσης στην Δ' Εθνική. Υπήρχε βέβαια το ενδεχόμενο να μην μπορέσει ο ΠΑΟΚ να υποβάλλει φάκελο στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και να αγωνιστεί στην Β' Εθνική, αλλά άλλο Β' ... άλλο Δ'.
2. Δεν υπήρχε το μπάχαλο που παρέλαβε η επιτροπή σωτηρίας ή η διοίκηση Νίκου/Λάκη. Έστω σε παίκτες, έστω σε κάποια πράγματα, η κατάσταση είχε βελτιωθεί.

Αυτό για αποκατάσταση της αλήθειας, ξαναλέω χωρίς να θέλω να μειώσω στο ελάχιστο την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στην ΠΑΕ.

JamaicaN

• Guest
MIA kai TERASTIA apo tis polles diafores...

H mia auksane ta xrei i twrini ta meiwnei...

(Prospathw na thewrisw oti uparxei sugrisi)(kai oti den eisai o nikos)(i o lakis)

Damned

• Guest
'Εχω μία επιχείρηση που χρωστάει 25 εκ. Ευρώ.

Παίρνω ένα δάνειο 2,2 εκ. Ευρώ και με αυτά ξοφλάω κάποια χρέη.

Τα συνολικά χρέη θα είναι πάλι 25 εκ. Ευρώ. Θα υπήρχε αύξηση των χρεών αν αυτά τα χρήματα τα πάρω και τα φάω ... ή αν τα πάρω και πάω και αγοράσω ένα αυτοκίνητο ... έναν παίκτη καινούργιο ... αν όμως πληρώσω παλιές υποχρεώσεις, αυτό που κάνω είναι να πληρώσω κάποιους ανθρώπους για να μην με πιέζουν και ταυτόχρονα να πάρω καινούργια ημερομηνία, μακρύτερη, αποπληρωμής του χρέους.

Δεν κάνω σύγκριση, αλλά δεν μου αρέσει να ισοπεδώνονται και όλα και να εκμηδενίζονται και άλλες προσπάθειες, και εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες το έχουμε αυτό στο αίμα μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!
νομιζω ειναι πολυ σημαντικο γι αυτο ανοιγω το θεμα ενω υπαρχει σχετικο με τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.αυτο ειναι για τον ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
μια ελπιδα..μια χαρα..ενα οραμα..κατι..ΝΑΙ

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ......ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.....Π.Α.Ο.Κ. -ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ-

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΖAGORAKIS FOR PRESIDENT!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ .......ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΜΑΣ..........ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ................. Grin

NAI RE POUSTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EPITELOUS!!!!APO TOTE POU
EMATHA AUTO TO SITE (DOXA TO THEO)TO PIO EUXARISTO PRAGMA!!
EPITELOUS GELAME RE GAMOTO.EPITELOUS IPARXEI ALITHINH ELPIDA Cheesy Cheesy Grin Grin
 Tongue Cheesy Cheesy Cheesy Wink Wink
ADERFIA TA LEME STIS OURES GIA TA DIARKEIAS...AXAXAXAXAXA

AKRIIVOS!!!TERMA TO KLAPSOMOUNISMA!!!
THA KOUNITHEI I TOUMPA!!!!ARKETA ANALYSAME.
ARKETA GINAME LOGISTES!!ARKETA GINAME MPATSOI!!!
IRTHE I ORA NA GINOUME XANA             

T A        ΠΑΟΚτσάκια ! ! ! ! ! !

prospatho na piaso klima apo radia internet ktl
me mia leksi..................tis poutanas

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ...........ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ .............. Smiley

*****merika apo ta persina posts etsi gia na mhn ksexniomaste

makptol

• Guest
'Εχω μία επιχείρηση που χρωστάει 25 εκ. Ευρώ.

Παίρνω ένα δάνειο 2,2 εκ. Ευρώ και με αυτά ξοφλάω κάποια χρέη.

Τα συνολικά χρέη θα είναι πάλι 25 εκ. Ευρώ. Θα υπήρχε αύξηση των χρεών αν αυτά τα χρήματα τα πάρω και τα φάω ... ή αν τα πάρω και πάω και αγοράσω ένα αυτοκίνητο ... έναν παίκτη καινούργιο ... αν όμως πληρώσω παλιές υποχρεώσεις, αυτό που κάνω είναι να πληρώσω κάποιους ανθρώπους για να μην με πιέζουν και ταυτόχρονα να πάρω καινούργια ημερομηνία, μακρύτερη, αποπληρωμής του χρέους.

Δεν κάνω σύγκριση, αλλά δεν μου αρέσει να ισοπεδώνονται και όλα και να εκμηδενίζονται και άλλες προσπάθειες, και εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες το έχουμε αυτό στο αίμα μας.

φιλε η διοικηση του ΝΙΚΟ-ΛΑΚΗ αν και την στηριξα γιατι δεν ειχα τιποτα αλλο ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.....κατ αρχην
δεν συσπειρωσε ουτε τον λαο........ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙς ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.........με ζαγορακη και λαο μια γροθια
τα χρεη προς τριτους μειωθηκαν και του χρονου θα μηδενιστουν ...........τα χρεη προς το δημοσιο δεν θα τα
πληρωσουμε αυτο πιστευω ................οταν ο λαος ειναι ενωμενος δεν φοβαμε τιποτε.........ΒΕΖΥΡΖΤΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ............τωρα δεν μπορουν..................για να μην ξεχναμε και ιντιο-πια και ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ
ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.....ενω η ομαδα τους επαιρνε ψιχουλα.........

makptol

• Guest
καποτε πριν μερικους ακομα μηνες αν καποιος εβγαινε και εκραζε τον ζαγορακη υπηρχε αμεση αντιδραση
απο τον κοσμο ..........ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.........απο τους ιδιους ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ
ακροατες και φοβαμε οτι αρχισαμε να το συνηθιζουμε...........Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΤΑΝ
ΚΡΥΦΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΝΕΡΟΣ..........δυστυχως το αρρωστο κλιμα που υπηρχε για τον ΠΑΟΚ
στον αερα της θεσσαλονικης επανερχετε μετα απο μερικους μηνες ανακωχης .............
εμεις εδω δεν πολυακουμε τα λαμογια των αθλητικων ραδιοφωνων της θεσσαλονικης εχω την ατυχια
να διαβαζω χωρις να τους πληρωνω (εχω φιλο περιπτερα.... :)) τις αθλιοτητες που γραφουν θα πληρωνα ευχαριστως αν αξιζε να δωσω  το 1 ευρω μου ..............γρηγοριαδης πλεον αρχιζει να αφηνει τον σαντος
και να χτυπαει την διοικηση ............ο σταμπουλης στο ιδιο στυλ στην εξεδρα και στα σπορ..........
καλα ο πανταζης ζει στο κοσμο του η φυλλαδα του ειναι σκετη κωμωδια πολλα τα κομπλεξ του..............

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ...........?

Offline dave

• Αλλαγή
Με εξώδικο δήλωση προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Γρηγόριος Τρυφωνίδης ζήτησε τα πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων της χρονικής περιόδου από 5.Δεκ.2006 έως 2.Μαρ.2007, κατά την οποία συμμετείχε ως Μέλος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ομόφωνα αρνήθηκαν να παραδώσουν τα εν λόγω πρακτικά προκειμένου να μην πληγεί το κύρος του ΠΑΟΚ, έστω κι αν για εκείνη την περίοδο η σημερινή Διοίκηση δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080411163049048

τι παιζει μ αυτο ξερει κανεις??

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Μόνο ότι αυτός ο μπαγλαμάς δεν έχει δώσει ΑΚΟΜΗ τις μετοχές του και ζητάει 300.000 για να το κάνει τα λέει όλα πιστεύω
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Damned

• Guest
Μιά εικασία θα κάνω.

Ίσως στα πρακτικά να αναφέρει την ταμειακή διευκόλυνση που έκανε στον ΠΑΟΚ και το κάνει αυτό γιατί θέλει να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Εγώ πάλι λέω να τα πάρει τα χρήματά του. Εφ'όσον αποδεδειγμένα τα έβαλε, να τα πάρει, όχι όλα μαζί ... λίγα, λίγα. Είναι παράλογη απαίτηση να θέλουμε να χαρίσει τόσα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Αν αυτός θέλει να χαρίσει, θα χαρίσει όσα θέλει αυτός. Δικά του είναι τα χρήματα. Δεν μπορούμε να του επιβάλλουμε εμείς να τα χαρίσει ή όχι. Είπαμε όχι στους κλέφτες. Δεν είπαμε να γίνουμε εμείς κλέφτες κάποιων ανθρώπων που μας εξυπηρέτησαν όταν είχαμε ανάγκη.

kostas4

• Guest
να τα διεκδικησει απο απο τον γουμενο.αα δεν μπορει ομως γιατι το φιλαρακι του τον πουλησε.δεν ηξερε που εμπλεκε?ας προσεχε.τετοια πιστολια πεφτουν καθημερινα στην αγορα
αν κλεβεις αυτους που σε κλεψαν δεν λεγεσαι κλεφτης