Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
opa αρχισανε τα οργανα.............?
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..........?
α ρε ποσο δικαιο εχει ο θειος μου(makptol) με ειπε σε συζητηση μας οτι πολυ φοβαται με αφορμη το αγωνιστικο
θα αρχισουν σιγα-σιγα και αργοτερα ποιο εντονα να χτυπανε τον Ζαγορακη και την διοικηση του και θα προσπαθησουν να τον κανουν να φυγει...........
.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και πλεον να μην εχουν αφορμη ....αλλα απο κατι μυνηματακια που χτυπανε προς το παρον απο σποντα την διοικηση καταλαβαινεις τι γινεται.............
δηλαδη φιλε timpanisti ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?

κυτα πισω να δεις τι ειχες με τους γουμενοπαγωνηδες και τι εχεις τωρα .............ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.......?

fatal_invasion

• Guest
ύπουλο μεν,άθελά του πιστεύω..Τα μυνήματα αυτά δεν επηρρεάζουν ούτε στο ελάχιστο τα μέλη του ΠΑΟΚγουόρλντ και πόσο μάλλον τα ενεργά μέλη.
Το θέμα είναι να μην αφήνονται σπόντες στα ράδια που ακούνε οι περισσότεροι..
« Last Edit: March 22, 2008, 22:50:58 by fatal_invasion »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
as krinoume ton teo gia fetos mono gia to oikonomiko skelos tis omadas pou pragmatika exei kanei megali proodo.prwtathlitis o PAOK stis xorigies.sas leei kati auto;;pame re magkes afou to pame fetos as koitaksoume mono ta fragka.

Ρε φιλε ή οποιος αλλος ξερει, τι εννοουμε οταν λεμε "πρωταθλητης στις χορηγιες"????

Για εμενα πρωταθλητης ειναι αυτος που εχει τα πιο πολλα εσοδα απο χορηγους, σωστα?

Εμεις εχουμε πιο πολλα εσοδα χορηγιων απο γαυρο,βαζελο,χανουμι? Απο οσο ξερω οχι, οποτε δεν ημαστε...

Ή το λεμε απο απο αποψη αριθμου? Kαι τι προσφερουν τοτε? Ας πουμε η σουρωτη δινει μονο νερα? Η ford δινει μονο τα αμαξια για την κληρωση? Ή δινουν μικρα ποσα?

Δεν γκρινιαζω και ουτε λεω πως δεν ειναι καλη η προσπαθεια, αλλα για εμενα πρωταθλητες στους χορηγους δεν ημαστε ακομα, ειδικα οταν καναμε τοοοοσο καιρο να βρουμε χορηγο για την φανελα...
oti na nai...e re ti allo th akousoume........................................ dld kanei o zagor prospatheia na vrei lefta apo pou mporei kai kapoioi lene e kai ti na to kanw...
anyway de se pareksigw mporei na soun en vrasmw psuxis ti stigmi pou to grapses auto i apla xalia diathesi.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **

Υπαρχουν πολλοι λογοι που ο Ζαγορακης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ..
Υπαρχουν πολλοι που θελουν ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ..
Υπαρχουν πολλοι τροποι για ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ..
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

fatal_invasion

• Guest
Ύπάρχουν πολλοί λόγοι που θα τον κάνουμε να πετύχει..

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Φιλε μου,
αυτους τους ξερουμε...
Αν ξεραμε και το ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ δεν θελουν να πετυχει, δεν θα ειχαμε αυτην την μουρμουρα,ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ τους(εστω και ΕΜΜΕΣΑ)...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

makptol

• Guest
ΘΟΔΩΡΕ μην ακους κανεναν κανε αυτο που νομιζεις καλο για την ομαδα και μην επηρεαζεσε ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.......
και το κυριοτερο σε ευχομαι να εχεις γερο στομαχι........για να αντεξεις............απο μας ζητησε λιγη
υπομονη που αν δεν ερχοταν το καλοκαιρι τωρα θα ειμασταν σε μαυρα χαλια γενικως .........
ΥΠΟΜΟΝΗ ...............ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ για να αλλαξει το αγωνιστικο προσωπο της ομαδας.......
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ..............
βεβαια ζηταω πολλα γιατι εγω ειχα την τυχη να δω πολλα απο τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ πολλοι απο σας οχι.....
σαν τωρα θυμαμε στο χωριο μου πιστιρικας 1976 να εχω κολλημενο το αυτι μου στο ραδιοφωνακι ......
και ενω φυλαγα της αγελαδες μας στο ποταμι το χωριου .........ερχετε το 86 οπου ο ΝΕΤΟ ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ ΚΑΡΦΩΝΕΙ
ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ και γινετε το 1-0 με αεκ οπο ουσιαστικα παιρνουμε το πρωταθλημα ακομα και τωρα θυμαμε τις αγελαδες να τρεχουν πανικοβλητες διπλα στο ποταμι τρομοκρατημενες απο τις κραυγες μου :))))))))).......ακολουθησαν τοσα αλλα.................ωραια.........τωρα προσπαθουμε να φυγουμε απο τα πετρινα χρονια με αυτον τον
ανθρωπο αντε να τον στηριξουμε ...........ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ............ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ............

SALPARADISE

• Guest
ΧΑΧΑΧΑ!!! Γεια σου ρε Makptol με έκανες και γέλασα...

Ακου έκει ΤΡΕΧΑΝΕ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ :prosk:

Και που να ξέρε ο Γκουερίνο οτι το γκόλ του θ' αναστάτωνε και το ζωικό βασίλειο :D

Πως αλλάζουν οι εποχές πάντως!

Ο makptol απο τα γελάδια το 76, στο ...net το 2006!

Γειά σου ρε αδερφέ, να σαι καλά...

makptol

• Guest
φιλε μου η ζωη στο χωριο δεν ξεχνιεται με τιποτα καλο το νετ και η Πτολεμαιδα μια τυπικη μικρομεσαια
πολη..............αλλα τοτε τετοια γεγονοτα τα βιωνες πολυ ποιο εντονα ακομα και αν δεν εισουνα
στον ναο...............

SALPARADISE

• Guest
Φιλε μου και γω απο χωρίο ορεινό είμαι, και παντα ξέρω οτι εκεί θα είναι ο τόπος που με γεμίζει. Γιαυτό μπορώ να καταλάβω τη φάση που ήσουνα.

ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Υ.Σ. Έχω λιώσει στο γέλιο.....

makptol

• Guest
to ποταμι δεν βλεπω........... ;D

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
einai o cameraman plath sto potami gia afto den to vlepeis....
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Αν εχεις κανενα μπαρμπα στην ΝΕΤ, πες τον να μας δωσει τα λεφτα της ρητρας(που αλλοι τα κανονισαν, οχι ο Ζαγορακης) του Supersport, να μας δωσει τα λεφτα που δινει στον γαυρο η στον παο και θα δεις τι εσοδα θα εχουμε.

opa αρχισανε τα οργανα.............?
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..........?
α ρε ποσο δικαιο εχει ο θειος μου(makptol) με ειπε σε συζητηση μας οτι πολυ φοβαται με αφορμη το αγωνιστικο
θα αρχισουν σιγα-σιγα και αργοτερα ποιο εντονα να χτυπανε τον Ζαγορακη και την διοικηση του και θα προσπαθησουν να τον κανουν να φυγει...........
.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ και πλεον να μην εχουν αφορμη ....αλλα απο κατι μυνηματακια που χτυπανε προς το παρον απο σποντα την διοικηση καταλαβαινεις τι γινεται.............
δηλαδη φιλε timpanisti ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?

κυτα πισω να δεις τι ειχες με τους γουμενοπαγωνηδες και τι εχεις τωρα .............ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.......?

Το ηξερα πως θα παρεξηγηθω, παρακαλω ξαναδιαβαστε ακριβως τι εγραψα, δεν προκειτε καν να συζητησω για το ποσο υποστιριζω τον Ζαγορακη!

Απο εκει και περα Ακη, οχι δεν εχω μπαρμπα στην νετ, αλλα αυτο δεν ακυρωνει το γεγονος πως αλλοι περνουν πιο πολλα απο εμας...

Μανο, που ειδες αδερφε μου να αμφισβητω την δουλεια της διοικησης? Που στο καλο ειδες να λεω πως δεν ειναι επιτυχημενη η διοοικηση? Μιλησα απλα και μονο για την φραση "πρωταθλητης στις χορηγιες"...
Που ειδες να χτυπαω τον Ζαγορακη ή να νοσταλγω αλλες διοικησεις?

Ελπιζω να εγινε κατανοητο τωρα τι ηθελα να πω...

EDIT: Και να το πω πιο ξεκαθαρα για να μην στεναχωριουνται αδικα καποιοι, ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ 1000 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ!

Αλλα απεχουμε ακομα αρκετα απο το να γινουμε "πρωταθλητες στης χορηγιες"...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

manos4

• Guest
DIABASTE TO ARTHRO TOY SWTHRAKOPOYLOY GIA PAOK KAI STAMATHSTE
POLEMATE TON IDIO SAS TON EAYTO   TON PAOK  KSYPNHSTE MHN PAIZETE
TO PAIXNIDI TWN ZAGOROGRHGORIADOMETROYLAKHDWN   

manos4

• Guest
Phra ton shmerimo aggelioforo kai leei
o epixirimatias poy bohuhse stis metagrafes toy ianoarioy eipe
' oi  opadoi toy PAOK na mhn anyshxoyn toy xronoy tha doyn allo PAOK '
aytos o epixirimatias efere stin toympa thn ypeyuini dhmosiwn tis inter ....sto mats
me astera....... ???

manos4

• Guest
kai leei o epixirimatiasoti yha gimoym poly kales metagrafes to kalokairi
exei poli kali sxesi me ton zagorakh

fatal_invasion

• Guest
manos4 ποιο άρθρο ρε φίλε;

manos4

• Guest
selida 39 .....PAOK ALLA ITALIKA LEEI     ANAFEREI OTI OI PLHROFORIES EINAI EGKYRES KAI EXEI YPOGRAFH   ENA .....T.  TWRA DEN KSERW ALLA O
ZAGORAKIS AKSIZEI NA EXEI ENAN LEFTA DIPLA TOY..... :)

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
1) sthrizoume zagoraki ok...alla prin apo kapoia xronia eipame oxi xana proswpolatreia. Auto pou den mporw na katalavw einai to ti shmainei ''tifli empistosuni ston teo''... den mporei o laos tou paok na exei ginei toso futo. Upomoni , ipomoni, ipomoni...
2) prin apo mia vdomada 1000 atoma ekatsan exw apo ti toumpa kai krazane, malista kai xlepes pesane se kapoies periptwseis.... Xtes me to pou eftase i apostoli sti veroia kamia 500aria trexane les kai eftase o prwtathlitis eurwpis...o kupellouxos tou champions league.kai i omadara tou paok gnwrise tin apothewsi! Elate sti thesi twn paixtwn ligo...kai peite mou an meta apo tetoia psixologika skampanevasmata mporeite na paixete mpala.Katantia kai i simperifora tou laou...
3) Kamia anakoinwsei apo to site tis pae de vgike? i vgike kai den to prosexa? ''Ευχαριστώ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του. ο λαός του ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος του κόσμου,έκανε κατάληψη και την Βέροία και είναι τόσο μεγάλος που δεν χωράει στην Τούμπα...Του αξίζει ένα υπερσύχρονο γήπεδο με ηλεκτρονικά εισητήρια,ηλεκτρονικές κλειδαριές, κάμερες με 8χ ζουμ, τζακούζι, σινεμά, αεροδρόμιο, ελικοδρόμιο (για να προσγειώνωνται τα τσαρτερ του ταξιδιωτικού γραφείου ΠΑΟΚ, PAOK travels),γυναικές για μασάζ, δημοσιες σχέσεις και προεδρικές σουιτες για τον ilia ivic και την παρέα του στα ετήσια φιλικά παιχνίδια''
4)Ο PAOK xeftilizetai kathimerina olo kai perisotero...
Den mporei na asxoloumaste me epixeirimatia 'fantasma' pou tha kanei ton paok megalo to kalokairi.An theleis ela pare ton paok, ependuse kai krata kai zagoraki gia aspida...na kathomaste na parakalame ti koutsi maria 'αχ έλα να μας κανεις δωρο καμια μεταγραφη...'' les kai eimaste kamia omadoula..
5) O zagorakis to leei xekathara. Pigi esodwn einai mono o laos. Min akoute tis paparies tou violidi...Sthriksei sto zagoraki ektos apo to na paw na piw 15 retsines edw kai ekei simainei kai polla alla. An thelete ton paok megalo mazeuete lefta gia diarkeias apo twra kai gia mia fanela. 20000 diarkeias kai 20000 faneles xwris onoma...An pame aerodromio kapoia stigmi tha xanaparoume.... auto einai stiriksei....ALLA mi girisei kanenas na pei kalokairi oti eimaste enatoi ti na parw diarkeias..giati autos einai pelatis
6) i omada gia 4 mines de tha exei ipoxrewseis. Tha kathetai. Ara de tha exei kai esoda. Zagoraki vgale ta diarkeias apo to Pasxa. gia na doume kai poioi antexoun na stiriksoun kai poioi oxi.opws les kai si...OLOI DIARKEIAS
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

manos4

• Guest
Elpizw na mh neinai polloi sa esena TOSO AXARISTOI .....krima are bezyrtzi poy trabaei
o organismos mas kai goymeno...... >:(