Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612547 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Για ποιο λογο πρεπει σωνει και καλα να ψαχνουμε δαιμονες και μαγισσες πισω απο ο,τι γραφεται??Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι κακο εχει αυτο το κειμενο..(Εξαιρωντας το υστερογραφο 3 το οποιο μπορει να αποδωθει και σε ελλειψη ενημερωσης). Ο ανθρωπος, ο,τι και αν ειναι (οργανωμενος, απλος φιλαθλος, αλλοθρησκος..) λεει την γνωμη του, η οποια ισως και να εκφραζει τον μεσο μη οργανωμενο - ψαγμενο παοκτση.

Και επειδή ο πυρήνας των οπαδών, στους οποίους συγκαταλέγω και τον πρόεδρο, άρχισε να βράζει... βγάλε το καστόρινο σακάκι, σήκωσε τα μανίκια και κοίτα να ομορφύνεις λίγο τον ΠΑΟΚ μας.

σχεση με αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα, αυτο εδω μοιαζει σαν ποιημα..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline sabbath

• Αλλαγή
ψυχραιμια να περασει η φετινη μαρτυρικη χρονια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
psixraimia kai YPOMONH
tosa xronia ola ta lamogia mas fagane tis psixi
TORA EINAI ENAS APO MAS
YPOMONH kai oti pei o skilos tha eimaste dipla tou
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

makptol

• Guest
τοση υγεια διοικητικα.........ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ......
 >:(  και ειδικα φετος δεν το αξιζουμε ουτε εμεις ο κοσμος ουτε η διοικηση..............

Offline cure

• Αλλαγή
Για ποιο λογο πρεπει σωνει και καλα να ψαχνουμε δαιμονες και μαγισσες πισω απο ο,τι γραφεται??Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι κακο εχει αυτο το κειμενο..(Εξαιρωντας το υστερογραφο 3 το οποιο μπορει να αποδωθει και σε ελλειψη ενημερωσης). Ο ανθρωπος, ο,τι και αν ειναι (οργανωμενος, απλος φιλαθλος, αλλοθρησκος..) λεει την γνωμη του, η οποια ισως και να εκφραζει τον μεσο μη οργανωμενο - ψαγμενο παοκτση.

Και επειδή ο πυρήνας των οπαδών, στους οποίους συγκαταλέγω και τον πρόεδρο, άρχισε να βράζει... βγάλε το καστόρινο σακάκι, σήκωσε τα μανίκια και κοίτα να ομορφύνεις λίγο τον ΠΑΟΚ μας.

σχεση με αυτα που εχουν γραφτει εδω μεσα, αυτο εδω μοιαζει σαν ποιημα..
Ο λόγος που πρέπει να ψάχνουμε για μάγισσες και δαίμονες σε κάθε τι που γράφεται για τη διοίκηση και την ομάδα γενικότερα είναι πολύ απλός.
Με τη δύναμη των ΜΜΕ για 7 χρόνια ο ΠΑΟΚτσής έτρωγε το παραμύθι του καλού μπάτμαν που του τρώγανε λεφτά και που από μέρα σε μέρα θα γινόταν κροίσος για να τα πάρει όλα. Στη πραγματικότητα οι δημοσιογράφοι πέρνανε το χαρτζιλίκι τους και ο μπάτμαν έτρωγε και το τελευταίο μας ευρώ.
Με τη δύναμη των ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ φορτώθηκε τον " απλώς διαχειριστή γούμενο που μας έσωσε από τον κακό μπάτμαν για να εξυγιάνει την ΠΑΕ" και να μας σώσει. Στη πραγματικότητα οι δημοσιογράφοι με το αζημίωτο κοίμιζαν τον κόσμο με ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα και με το ότι η αποχή κάνει κακό στον ΠΑΟΚ.
Με τη δύναμη των ΜΜΕ παρουσιάστηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής ως σωτήρας της ομάδας και ενθουσιασμένος ο λαός γέμισε τη Τούμπα στο ματς με τον Πανιώνιο. Στη πραγματικότητα ο γούμενος και ο παγώνης βρισκόταν πάντα πίσω από αυτούς και ο κόσμος έκανε μήνες να καταλάβει το ρόλο τους.

Αν έχεις αμφιβολίες για το πόσο επηρρεάζει η προπαγάνδα και γενικά ο Τύπος σου συνιστώ να κάτσεις μόλις έχεις χρόνο και να κάνεις μία αναδρομή στο παρελθόν, εδώ μέσα, που όσο και να πεις είναι ένα σκληροπυρηνικό ΠΑΟΚτσήδικο site.

Στο κείμενο που έγραψε το καθυστερημένο σκουλήκι βγαίνει τόσο μίσος για τον ΠΑΟΚ που σου προκαλεί αηδία.
Λέει ο πούσταρος σε όσους πιστεύον τον Ζαγοράκη ότι είστε γάιδαροι για την υπομονή και δέχεστε αφέντη στο κεφάλι σας. Αυτό ασυνείδητα προκαλεί σε κάποιον απέχθεια και το αποτέλεσμα είναι να αντιδρά την επόμενη φορά που μιλάει για το Ζαγοράκη και να βρίσκει να του τη πει, έστω και μόνο για να νιώσει ότι δεν έχει κανέναν πάνω απ' το κεφάλι του.

Εδώ θα μας χτυπάνε πάντα, γιατί ο ΠΑΟΚτσής εκ φύσεως δε γουστάρει κουμάντο στο κεφάλι του. Και τι ειρωνία, θα μας βάλουν να φάμε τον μόνο ΠΑΟΚτσή ηγέτη που ονειρεύεται να μας βάλει πάνω απ' όλους και να μας δώσει τον ΠΑΟΚ στα χέρια μας!!!

Διαβάζοντας όμως κάτι τέτοιους ηλίθιους ξέρουμε που μας πολεμάνε και χρέος όλων μας είναι να απαντάμε.

Αν υπήρχε ένας ΠΑΟΚτσής ίσως δεν θα ασχολούμασταν όλοι μέσα από ιστοσελίδες να κυνηγάμε συνέχεια μάγισσες. Μέχρι να βγει όμως μία οπαδική εφημερίδα, το internet να είναι καλά, για να απαντάμε σε κάτι τέτοια τσουτσέκια.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Να συμπληρώσω ότι πιστεύω ότι και "ΠΑΟΚτσής" να ξαναεκδιδόταν, η αξία που έχει αυτό το πράγμα εδώ μέσα είναι ανεκτίμητη...

Τι εννοώ: Τις προάλλες σάλταρα τόσο, έφτασα στα όριά μου, και είπα δεν αντέχω άλλο, δεν πάω γήπεδο με το χωριό. Όχι γιατί έχασα την πίστη μου, απλά θόλωσα. Είπα να κάνω λίγο αποτοξίνωση. Κάποιοι έκραξαν, αν και τόνισα ότι ο λόγος μου ήταν καθαρά ένα σκάσιμο, ένα απίστευτο σκάσιμο, και όχι γιατί ήρθη η εμπιστοσύνη μου σε πρόσωπα και πράγματα. Ήταν, ωστόσο, όντως γύρισμα πλάτης σε όλη τη φετινή προσπάθεια. Τελικά πράγματι δεν πήγα. Ανοιγόκλεινα το ράδιο. Όσο και να πικράθηκα πάλι από την εμφάνιση, ένιωσα άσχημα, σε καμία περίπτωση δικαιωμένος. Έπρεπε να ήμουν στη θέση μου...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline bozik

• Αλλαγή
Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε περίοδο εξυγίανσης...όχι όμως μονο οικονομικής αλλα και σε σκούπα σε όσα λαμόγια μας έφτασαν ένα βήμα από την καταστροφή...Στα λαμόγια εκτος από τις διοίκησις που ήταν η βιτρίνα,συμπεριλαμβάνονται και δημοσιογράφοι και παράγοντες και βετεράνοι και οπαδοί,οι συγκεκριμένοι δεν θα παραδοθούν τόσο εύκολα...γι αυτό ότι ακούμε και ότι διαβάζουμε έχει μεγάλη σημασία ποιος το λέει...για μένα όσο η διοίκηση δεν επηρεάζεται στον "προγματισμο" τις και στο πλάνο τις, κερδίζουμε τον πόλεμο με όλα αυτά τα λαμόγια...εάν όμως καταφέρουν οι δημοσιογράφοι με τους παρατρεχαμενους και αρχίσουν και περνάνε τις ιδέες τους στην διοίκηση,με επιχείρημα παραμυθένιο... ότι αυτό πιστεύει η πλειοψηφία του κόσμου το χάσαμε το παιχνίδι...δεν πρέπει να ανεχτούμε καμια παρέμβαση στο έργο τις διοίκησις...η διοίκηση έχει πάρει εντολή από τον κόσμο μας να προχωρήσει τον ΠΑΟΚ προς την εξυγίανση όπως αυτοί νομίζει και πρέπει να προστατευτεί όταν δεν την αφήνουν να δουλέψει και προσπαθούν να την βγάλουν από το δρόμο που αυτοί πιστεύει ότι είναι ο σωστός...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Οι μπαγλαμάδες οι δημοσιογράφοι γλύφουν φίλε... Να πουλήσουν θέλουν και για αυτό παπαγαλίζουν και μεγαλοποιούν αυτό που θέλει και λέει ο κόσμος. Δε νομίζω πως έχουν κάποιο προσωπικό κέρδος με τον να μη πάει καλά ο ΠΑΟΚ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Απλά είναι τρόμπες και δημιουργούν θέματα (μεταγραφές, ονόματα) από το πουθενά, πορώνοντας τον κόσμο και κάνοντας τον να έχει μεγαλύτερες προσδοκίες. Ευτυχώς, η φετινή διοίκηση έχει αποδείξει από το καλοκαίρι και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ότι δε μπαίνει σε αυτό το τρυπάκι, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τους δημοσιαογράφους -και κατ'επέκταση τον κόσμο-.

Πολλά συνχαρητήρια στο συγκεκριμένο θέμα. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να περιοριστούν στο ρόλο τους
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

apaoki13

• Guest
Σίγουρα δεν έχουν κάποιο κέρδο όμως η νέα γενια ΑΡΦ έχουν μάθει σε έναν ΠΑΟΚ υποτελή και σ' έναν ΠΑΟΚτσή που τρώει εύκολα τον πρόλογο για το βασιλιά των μαγιό που ξεπουλάει.
 Μέσα μέσα διαβάζω τα παλιά μου post επί εποχής γούμενου, μαγιό και δεν συμαζεύεται και ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Θυμάμαι να βρίσκω κείμενο στα σουηδικά και να προσπαθώ να το μεταφράσω γιατί ήθελα να μάθω τι λέει ο μέγας βασιλιάς των μαγιό. Θυμάμαι να τρώω πρόλογο γιατί "σου λένε καλημέρα και έχει έξω μέρα", που έλεγε ο Αγγελάρας, επειδή ο Γούμενος και ο Παγώνης ήταν οι νέοι σωτήρες. Έχω συχαθεί τον ίδιο μου τον εαυτό που πίστεψα σε όλες αυτές τις μαλακίες που με κατάντησαν να κλαίω σαν μωρό όταν μας απέκλεισαν από την Ευρώπη για οικονομικούς λόγους και απαξίωσαν την ομάδα που λατρεύω επειδή ακριβώς πίστεψα στους ΑΡΦ και λοιπούς μαλάκες. Ο Ζαγοράκης για μένα είναι η τελευταία ελπίδα γιατί αν αποδειχθεί κι αυτός μούφα (το έγραψα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος και πραγματικά ελπίζω να μην συμβεί ποτέ) τότε θα πιστέψω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει καμία απολύτως προοπτική ή μέλλον.Γι αυτούς και για πολούς ακόμη λόγους στηρίζω Ζαγοράκη σε ότι κι αν αποφασίσει. Και ας με πουν φυτό ή μη σκεπτόμενο και ας μην έχω κριτική άποψη ούτε για τον Μπαλάφα ούτε για τον Σάντος. Ειλικρινά δεν έχω τα ψυχικά αποθέματα να βιώσω άλλη απαξίωση ούτε από γαύρους, ούτε από βαζέλια ούτε από σκουλήκια (αν είναι δυνατόν) που ξετσουτσούνισαν τα τελευταί δύο χρόνια και νομίζουν ότι έγιναν άρχοντες.

Σκεφτείτε λίγο το πράγμα σαν να είσασστε ναυαγοί σ' ερημονήσι και όταν έρχεται το πλοιό που θα σας σώσει ν' αρχίσετε να κάνετε κριτική στο ότι είναι μικρές οι καμπίνες ή ότι είναι αρχάριος ο καπετάνιος. Λίγη ακόμη υπομονή ρε παιδιά δεν βλάπτει.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έτσι αδερφέ. Όχι πολλή.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ υπομονή ακόμα θέλει.
Ο καπετάνιος είναι καλός.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά. Όλοι ενωμένοι, όλοι στήριξη στη νέσα διοίκηση, όλοι ενεργή συμμετοχή (διαρκείας, μετοχές)
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
@apaoki13: "Σκεφτείτε λίγο το πράγμα σαν να είσασστε ναυαγοί σ' ερημονήσι και όταν έρχεται το πλοιό που θα σας σώσει ν' αρχίσετε να κάνετε κριτική στο ότι είναι μικρές οι καμπίνες ή ότι είναι αρχάριος ο καπετάνιος. Λίγη ακόμη υπομονή ρε παιδιά δεν βλάπτει.

ΦΟΒΕΡΟ το παράδειγμα που έφερες apaoki13! Όλη η πραγματικότητα σε μία φράση!

PAOK is a Social Movement!

chiltsid

• Guest
poly oraios apaoki13,den prepei pote na ksexname ta basika kai megala problimata pou exei akoma h omada.oloi ksefevgoume kapoia stigmi kai zitame to kati parpano,alla exoume poly dromo na dianisoume gia na ftasoume ekei pou theloume ton paok mas.
mprostari tha exoume ton thodoro(o kapetanios)pliroma tou tha einai oi synergates tou kai emeis tha eimaste avtoi pou tha traban to koupi.

ypomoni kai kathari skepsi magkes.

rounos

• Guest
ΤΕΟ προχωρα και εμεις μαζι,για τον ΠΑΟΚ που ολοι θελουμε.Οποιος και καλα "αγανακτισμενος" η' "κουρασμενος" στελνει μηνυματακια η' ανακοινωσεις -την συγκεκριμενη στιγμη που περναει η ομαδαρα- για μενα ειναι εχθρος.20 χρονια κανω υπομονη με τον καθε βαλτο μπινε των εκαστωτε κυβερνησεων,στον ΤΕΟ θα εξαντλησω τα ορια μου?Κοιταμε μονο μπροστα και στις καλυτερες μερες που ερχονται.

Offline bozik

• Αλλαγή

Σκεφτείτε λίγο το πράγμα σαν να είσαστε ναυαγοί σ' ερημονήσι και όταν έρχεται το πλοιό που θα σας σώσει ν' αρχίσετε να κάνετε κριτική στο ότι είναι μικρές οι καμπίνες ή ότι είναι αρχάριος ο καπετάνιος. Λίγη ακόμη υπομονή ρε παιδιά δεν βλάπτει.

:headbang: αδερφε w|lD ShaRK...εσύ μιλάς με την λογική ότι αυτοί είναι δημόσιο-γράφοι ...εγώ μιλάω με τι λογική και με αυτά που έχω καταλάβει από τα τόσα χρονια που ήταν διπλα αυτοί σε κλεφτες...ότι δεν είναι δημόσιο-γράφοι και το μεροκάματο δεν τον βγάζουν από την επίσημη δουλειά τους(για να μην τους τσουβαλιάζουμε-κουμαντο κανουν οι διευθυντές τους και λιγοι πανε κοντρα σε αυτους)...έτσι λοιπόν καταλήγω ότι, η τους πληρώνει η παε(μπάτμαν-ομεγα-γούμενος-ξενοδοχεία και πολλά αλλα--και να πάμε και αλλου, σπανουδάκης-τζιπάκια και δεν συμμαζεύεται) η τους πληρώνουν οι παρατρεχάμενοι που θέλουν να πολεμήσουν μια διοίκηση που τους έκοψε το φαγοπότι(συνήθως στον ΠΑΟΚ γίνεται το πρώτο, μέχρι που ήρθε η διοίκηση Ζαγοράκη που βλέπουν ότι είναι άπειροι και προσπαθούν να την ζαλίσουν και να την οδηγήσουν σε λάθη για να τι φάνε...)...εμενα αυτοί είναι η άποψη μου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
ΤΕΟ προχωρα και εμεις μαζι,για τον ΠΑΟΚ που ολοι θελουμε.Οποιος και καλα "αγανακτισμενος" η' "κουρασμενος" στελνει μηνυματακια η' ανακοινωσεις -την συγκεκριμενη στιγμη που περναει η ομαδαρα- για μενα ειναι εχθρος.20 χρονια κανω υπομονη με τον καθε βαλτο μπινε των εκαστωτε κυβερνησεων,στον ΤΕΟ θα εξαντλησω τα ορια μου?Κοιταμε μονο μπροστα και στις καλυτερες μερες που ερχονται.
Χαιρομαι για το τροπο που σκεπτεστε παιδια το 99% ........ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΧΗΜΟΙ
ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν φοβαμε τιποτε................ :)

MariaKapa4

• Guest
Πάντως, πέρα απ'την λατρεία που έχω στον ΤΕΟ, μήπως φταίει κι αυτός λίγο? Μέχρι στιγμής, είπαμε ότι φταίει ο Σάντος και οι παίχτες! Με φοβήζει λίγο η εμπιστοσύνη που έχει στον Σάντος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
as krinoume ton teo gia fetos mono gia to oikonomiko skelos tis omadas pou pragmatika exei kanei megali proodo.prwtathlitis o PAOK stis xorigies.sas leei kati auto;;pame re magkes afou to pame fetos as koitaksoume mono ta fragka.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

MariaKapa4

• Guest
Από αυτήν την άποψη, έχεις δίκιο! Έχουν στρώσει τα οικονομικά σε σχέση με πέρυσι

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
as krinoume ton teo gia fetos mono gia to oikonomiko skelos tis omadas pou pragmatika exei kanei megali proodo.prwtathlitis o PAOK stis xorigies.sas leei kati auto;;pame re magkes afou to pame fetos as koitaksoume mono ta fragka.

Ρε φιλε ή οποιος αλλος ξερει, τι εννοουμε οταν λεμε "πρωταθλητης στις χορηγιες"????

Για εμενα πρωταθλητης ειναι αυτος που εχει τα πιο πολλα εσοδα απο χορηγους, σωστα?

Εμεις εχουμε πιο πολλα εσοδα χορηγιων απο γαυρο,βαζελο,χανουμι? Απο οσο ξερω οχι, οποτε δεν ημαστε...

Ή το λεμε απο απο αποψη αριθμου? Kαι τι προσφερουν τοτε? Ας πουμε η σουρωτη δινει μονο νερα? Η ford δινει μονο τα αμαξια για την κληρωση? Ή δινουν μικρα ποσα?

Δεν γκρινιαζω και ουτε λεω πως δεν ειναι καλη η προσπαθεια, αλλα για εμενα πρωταθλητες στους χορηγους δεν ημαστε ακομα, ειδικα οταν καναμε τοοοοσο καιρο να βρουμε χορηγο για την φανελα...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Αν εχεις κανενα μπαρμπα στην ΝΕΤ, πες τον να μας δωσει τα λεφτα της ρητρας(που αλλοι τα κανονισαν, οχι ο Ζαγορακης) του Supersport, να μας δωσει τα λεφτα που δινει στον γαυρο η στον παο και θα δεις τι εσοδα θα εχουμε.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...