Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 623861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antongio

• Guest
Ανακοινώσεις με τις οποίες θίγει χωρίς λόγο τον εαυτό του και δίνει τροφή σε εμπαθείς, κάποιες άκυρες μεταγραφές.
Η ενασχόληση με τον αρούλη με ανταλλαγή ανακοινώσεων, η εμμονή στον πανάκριβο Σάντος, η απόκτηση παιχτών με μορφή δανεισμού, ο Ντορος που έγινε με Γιαχάγια (ξεφτύλα), ο Κονσεισάο που ήρθε σε λάθος χρόνο (καλοκαίρι βρε, για διαεκείας).

Τέσπα, είπα και επαναλαμβάνω θα είμαι υπερ του Ζαγορ, ακόμα και αν πέσουμε Δ εθνική. 
epeidh den goustarw na kanw suzhthseis gia enan an8rwpo pou an den htan autos 8a evlepes thn omada sou kapou  sthn d ethnikh apo ton septembrio tou 2007!
kai epeidh einai polu epikundhnes autes oi sushthseis kai den 8elw na dwsw aformh na graftoun ki alles malakies to kovw edw alla prosexe ti grafeis.
den prokeitai na sou apanthsw 8a kanoume kako kai oi duo mas
filika panta

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Κατ'αρχάς είναι η ομάδα ΜΑΣ. Όχι ομάδα ΜΟΥ.

Δε το καταλαβαίνω αυτό το ειρωνικό υφάκι, αλλά δε μου αρέσει.
Προσέχω πάρα πολύ καλά τι γράφω. Θα σε παρακαλούσα να μη μου ξανααπαντήσεις με αυτό τον τρόπο, αν θέλεις να πεις κάτι κάντο με τον τρόπο που το έκανα και εγώ. Επαναλαμβάνω πως προσέχω τι γράφω (μαλακίες όπως λες εσύ) και δε δέχομαι υποδείξεις.

ΠΑΟΚ είμαστε, για τον ίδιο λόγο κοπτώμαστε. Ας μη λέμε ότι ναναι.

Φιλικά πάντα

Υ.Γ. και επειδή δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή η συζήτηση και είμαστε off topic, αν έχουμε να πούμε κάτι άλλο ας το πούμε με π.μ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

antongio

• Guest
den 8a apologithw gia to hfos mou otan diavazw edw mesa apopseis pou tis diavazw kai se alla (a8hnaika kai oxi mono)sait kai mou girizoun ta antera.
alla afou to 8es sou lew kai ena suggnwmh gia na kleisei to 8ema edw!den exw oreksh

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
den 8a apologithw gia to hfos mou otan diavazw edw mesa apopseis pou tis diavazw kai se alla (a8hnaika kai oxi mono)sait kai mou girizoun ta antera.
alla afou to 8es sou lew kai ena suggnwmh gia na kleisei to 8ema edw!den exw oreksh

Αδερφέ, αν είδες πως είπα κάτι αρνητικό για τον Ζαγοράκη, πες το και σε μένα να ζητήσω εγώ συγνώμη.
Πρόσεξα πάρα πολύ αυτά που έγραψα και είναι όλα θετικά. Κάποιες επισημάνσεις (όχι κριτική) έκανα που χάλασαν ΕΜΕΝΑ και μόνο. Κάτι που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν επηρεάζει τη στήριξή μου στον Τεο ούτε στο ελάχιστο. Συζήτηση υποτίθεται κάνουμε. Τι είναι αυτό που είδες και ''σου γύρισε τα άντερα''? Αν δε γράφουμε αυτά που πιστεύουμε, τότε γιατί τέλος πάντων βρισκόμαστε εδώ?

Τέλος πάντων, προτείνω να διαβάζουμε καλά τι γράφει ο άλλος και μετά να τον κατηγορούμε.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

MariaKapa4

• Guest
Για να επιμένει ο Ζαγορ με τον Σάντος, νομίζω ότι πιστεύει σ'αυτόν! Απλά πρέπει να κάνουμε κι εμείς λίγο υπομονή (όσο μπορούμε πάντα). Ελπίζω πως θα αλλάξει κάτι σιγά σιγά, εκτός κι αν είμαι υπερβολικά αισιόδοξη

levu

• Guest
 λαθη εκανε(για μενα τηρουμενων των αναλογιων ασημαντα) κ θα κανει κ στο μελλον....αν κ το λαθος ειναι σχετικη εννοια.. κατι που εγω θεωρω λαθος αλλος το θεωρει σωστο κ παει λεγοντας, ακρη δεν βγαινει γιατι ολοι εχουμε αποψη (καλως) απο το τι καλτσες φορανε οι παιχτες τι συστημα παιζουμε το χορτο ειναι ετσι, η ταδε θεραπεια ειναι λαθος οταδε παιχτης να φυγει ο αλλος γιατι παιρνει τοσα κ τελειωμο δεν εχει.....ετσι ειναι ο παοκτσης ετσι ειναι κ το ποδοσφαιρο...απο τη στιγμη που δεν δημιουργουμε προβλημα σε αυτη κ μονο σ αυτη τη διοικηση ολα δεκτα
 ολα αλλαζουν ομως οταν γινεται κακοπροαιρετη δημοσια κριτικη....(δεν μιλαω για εδω μεσα φυσικα) αυτο το θεωρω πολεμο στην ομαδα....

makptol

• Guest
λαθη φυσικα θα κανει και θα του τα λεμε για να τα διορθωσει.........αλλα πρεπει να ξεχωρισουμε
την καλοπιστη απο τον πολεμο λασπης που καποιοι εχουν ηδη ξεκινησει.............ΑΥΤΟ ΔΕΝ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ............Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ .........αυτο που κερδισαμε
με αγωνα με πρωτοπορους (επιτελους) τους συνδεσμους ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΧΑΣΟΥΜΕ.............
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΠΑ.............

antongio

• Guest
Ζαγοράκη μαζί σου αρχηγέ. Μαζί θα πάμε τον ΠΑΟΚ μπροστά ΠΑΟΚάρα μου. Από του χρόνου ο σκύλος θα αρχίσει να κρίνεται όμως από μένα. Με ενοχλεί η θεοποίηση οποιουδήποτε
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα
ουε ημην γραμματεις & φαρισαιοι!!!
τα γουνακια σας μην ξεχασετε μονο κυριοι δικαστες και ενα λεκανακι να πλυνετε τα χερια σας σαν αλλοι ποντιοι πιλατοι!!
αλλα βεβαια ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα κατα τα αλλα!!!
πανιγυρτζηδες ε πανιγυρτζηδες!!!
« Last Edit: March 20, 2008, 01:31:01 by antongio »

Offline cure

• Αλλαγή
Φυσικά και έχει κάνει λάθη. Πολύ μεγάλα κιόλας. Αλλά δε με πειράζει, εφ'όσον προσπαθεί το παληκάρι αγνά για τον ΠΑΟΚ μας. Μόνο ο θεός είναι αλάνθαστος
Ζαγοράκη μαζί σου αρχηγέ. Μαζί θα πάμε τον ΠΑΟΚ μπροστά ΠΑΟΚάρα μου. Από του χρόνου ο σκύλος θα αρχίσει να κρίνεται όμως από μένα. Με ενοχλεί η θεοποίηση οποιουδήποτε
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα
Ανακοινώσεις με τις οποίες θίγει χωρίς λόγο τον εαυτό του και δίνει τροφή σε εμπαθείς, κάποιες άκυρες μεταγραφές.
Η ενασχόληση με τον αρούλη με ανταλλαγή ανακοινώσεων, η εμμονή στον πανάκριβο Σάντος, η απόκτηση παιχτών με μορφή δανεισμού, ο Ντορος που έγινε με Γιαχάγια (ξεφτίλα), ο Κονσεισάο που ήρθε σε λάθος χρόνο (καλοκαίρι βρε, για διαεκείας).
Τέσπα, είπα και επαναλαμβάνω θα είμαι υπερ του Ζαγορ, ακόμα και αν πέσουμε Δ εθνική. 
Έχεις μπει φίλε μου στο γνωστό τρυπάκι που κυκλοφορεί πολύ στον ΠΑΟΚ, του να λες ότι δεν θεοποιείς κανένα και να νομίζεις ότι έτσι ξεχωρίζεις από τη πλέμπα, που ακολουθεί τυφλά τις επιλογές της διοίκησης. Και για να το αποδείξεις (στον εαυτό σου), μεγαλοποιείς σε τεράστιο βαθμό κάθε κίνηση του Ζαγοράκη που δεν έχει επιτυχία, χωρίς να βάζεις στη ζυγαριά κανένα από τα τεράστια καλά που κάνει εδώ και 9 μήνες στην ομάδα.
Και αν θες τη γνώμη μου, το Ζαγοράκη τον θεοποιείτε όλοι εσείς που στο πρώτο του λαθάκι τον πετροβολείτε, λες και δεν είναι άνθρωπος και δεν θα κάνει λάθη κι όχι εγώ που δέχομαι να κάνει και τα λάθη του και δεν στέκομαι σε αυτά.

Όταν αναφέρεις ως λάθος του Ζαγοράκη τη δοκιμή ενός 19χρονου Αφρικανού που ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε γιατί δεν τα βρήκε στον τρόπο πληρωμής με την ομάδα του, αν δεν είσαι εμπαθής, είσαι ήδη στο λούκι του να την πεις στο Ζαγοράκη για να ξεχωρίζεις.
Όταν μιλάς για εμμονή, πριν κλείσει καν η σεζόν στον πανάκριβο (λες και αρμόζει στον ΠΑΟΚ ο κάθε φθηνιάρης προπονητάκος) Σάντος, αν δεν είσαι εμπαθής, είσαι ήδη στο λούκι του να την πεις στο Ζαγοράκη για να ξεχωρίζεις.
Όταν μιλάς για λάθος timing στην αγορά ενός ποδοσφαιριστή με τεράστιο όνομα, σαν αυτούς που αρμόζει να παίζουν στον ΠΑΟΚ και είσαι σίγουρος από τώρα για το ότι το καλοκαίρι δεν θα έρθει μεγαλύτερο όνομα, για να κινηθούν τα διαρκείας, αν δεν είσαι εμπαθής, είσαι ήδη στο λούκι του να την πεις στο Ζαγοράκη για να ξεχωρίζεις.

Λες φίλε μου ότι είσαι υπέρ Ζαγοράκη ακόμη κι αν πέσουμε Δ' Εθνική, αλλά αν τον κράζεις για τις παραπάνω μαλακιούλες σε φαντάζομαι να τον ψάχνεις με κανένα μπαζούκας αν μας ρίξει Δ' Εθνική.

Ας είναι! Ο καθένας με τη γνώμη του. Κλείνω με την άποψη που εκφράζει εμένα 

Γειά σου ρε Θοδωρή!!! Γειά σου ρε Αρχηγέ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ & ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!! Δεν σε ξέρω αλλά το νοιώθω ρε Θοδωρή.... Σκεφτόμαστε ασπρόμαυρα και οι δυο μας.... Μάλλον όχι μόνο οι δυό μας αλλά όλοι εμείς τα δύο-τρία εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες στον πλανήτη.... Θυμάσαι τι είχες πει Θοδωρή? Είχες πει "είναι μεγάλη κάβλα νε είσαι ΠΑΟΚτσάκι".... ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Ανάποδα μας ήρθαν τα πράγματα εφέτος.... δεν μασάμε όμως Θοδωρή!!! Ψιλοφωνάζουμε, χαζογκρινιάζουμε.... μας ξέρεις τι περιέργος λαός είμαστε.... Δεν τα λέμε από κακία Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... Παραλήρημα πυρετού, 42 - 43 βαράμε.... Ξέρω, ξέρω και εσύ τα ίδια και χειρότερα Θοδωρή μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Να σου πω κάτι Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... ρε Φίλε από το καλοκαίρι που ανέλαβες και μετά ηρέμησα!!!!.... δεν κάνω πλάκα!!!! ΗΡΕΜΗΣΑ!!!! Αν είχαμε και λίγο τύχη φέτος θα κερδίζαμε και χρόνο στην εφαρμογή του πλάνου.... ε δεν είχαμε τι να κάνουμε? It's OK!!! Εξάλλου Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου, για να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ πρέπει πρώτα να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ!!! Δύσκολή πορεία ο Γολγοθάς ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ, ΠΑΟΚτσάκι μου!!! Τον σταυρό όμως να θυμάσαι Θοδωρή μου τον κουβαλάμε ΜΑΖΙ 2 - 3 εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες!!! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά, θα τρώμε και θα πίνουμε παρέα στα γυράδικα... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ΓΩΓΩ

• Αποστολή
  • **

:lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:
etsi mpravo...pragmatika xairomai pou oi perissoteroi skeftontai etsi...
oso gia olous esas pou krazete k pou tin exete dei proponites k proedroi...ena mono exo na po...o PAOK den sas xreiazete...mathame tora to kathe ........(ante n min t po)na bgainei k na tin blepei PAOKarxis n petaei tis m.....s tou k na feugei...kai kata ta alla kanape..kai se kanena agona ektos kanenas apo autous...
stirixi sta logia kai apo praxeis tipota >:(
« Last Edit: March 20, 2008, 18:54:39 by tsakalaki »
Προσκυνώ την χάρη σου...λαέ μου!!!!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Antongio σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς περί πανηγυρτζήδων.
Όταν δε ξέρεις κάποιον, είναι εύκολο να τον χαρακτηρίσεις. Δε θα πω τίποτε άλλο, σου μιλάω ευγενικά και απαντάς ειρωνικά. Καθένας με την άποψή του. Το τι έχει κάνει καθένας για τον ΠΑΟΚ το ξέρει μονάχα αυτός και το περιβάλον του.

PAOKCURE έχω διαβάσει πολλές φορές τις απόψεις σου για τον ΠΑΟΚ και με εντυπωσίασε το αγνό ΠΑΟΚτσηδιλίκι σου και το ταλέντο που έχεις να περνάς αυτό που λες στους άλλους. Ένα ταλέντο που προφανώς εγώ δε διαθέτω, καθώς άλλα είπα και άλλα καταλάβατε.

Το λάθος είναι κάτι υποκειμενικό. Διευκρίνησα πολλάκις ότι ΓΙΑ ΜΕΝΑ και μόνο είναι λάθη αυτά. Είπα επίσης πως στήρίζω τον Ζαγοράκη σε ΟΛΕΣ τις επιλογές του, στηρίζω ακόμη και τα λάθη του. Και εννοείται πως ποτέ δε τον έκραξα όπως λες. Δε καταλαβαίνω πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα.
Το ότι θα τον κρίνω τις επόμενες χρονιές είναι νομίζω απόλυτα φυσιολογικό. Όπως έχουν τα πράγματα, η κριτική θα συνεχίσει να είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ από τη μεριά μου. Όποιος βάζει ένα πρόγραμμα και ένα στόχο, κρίνεται με βάση την επίτευξή του.

Απλά δε μου αρέσει η προσωπολατρεία. Σίγουρα ο Ζαγοράκης είναι ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος που μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αγωνιστικό και το διοικητικό τέλμα. Σίγουρα τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις (διαρκείας - μετοχές - Α.Σ. - ηθικά) και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σθεναρότερα και του χρόνου. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι ένα άτομο. Είναι εκατομύρια. Ο ζαγοράκης είναι απλά ο εκφραστής και αυτός που θα πραγματοποιήσει τα όνειρα μας. ΠΑΟΚ είναι και φιλικά μπορώ να του κάνω όποιες επισημάνσεις θεωρώ ότι θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ.

Μην εκλαμβάνετε τίποτε ως κράξιμο. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα έκραζε τον Ζαγοράκη. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

Τέσπα, δε θα ξαναγράψω στο συγκεκριμένο τόπικ, παρά μόνο για να του λέω μπράβο από δω και πέρα. Κάποιοι ενοχλούνται και δε μου αρέσει να τη σπάω σε αδέλφια ΠΑΟΚτσήδες.

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ
ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

Offline cure

• Αλλαγή
@wild shark
Θα πω το ίδιο που έλεγα στη συζήτηση με το Σάντος.
Εγώ θέλω να ακούω αντίθετες απόψεις. Αλλά όταν λέγονται όλα.
Συγγνώμη αν παρεξήγησα, αλλά σου ξανατονίζω αυτό που βλέπω σε πολλούς. Πάω κόντρα στο Ζαγοράκη γιατί είμαι διαφορετικός απ' όλους. Και επίσης τα επιχειρήματα που ανέφερες λέγονται κατά κόρον σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Πάντως εγώ θα ήθελα να σε διαβάζω να κράζεις το Ζαγοράκη, αν έχεις επιχειρήματα. Δεν φοβάμαι για δημιουργία κλίματος, όπως λένε μερικοί. Άλλο πράγμα η ταύτιση απόψεων κι άλλο ο διάλογος. Πάντα καλοπροαίρετα έτσι.  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

α) Δεν έχουμε αντίθετες απόψεις, απνεναντίας νομίζω πως υπάρχει σχεδόν πλήρης ταύτιση

β) Όταν ένας άνθρωπος εκφράζει την διαφορετικότητα του μέσα από ένα φόρουμ απλά και μόνο για να προκαλέσει,  τότε είτε πιτσιρικάς είναι, είτε έχει πρόβλημα με την προσωπικότητα του.

γ) Δε θα με διαβάσεις ΠΟΤΕ να κράζω τον Τεο. ΠΟΤΕ όμως. Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα πως ο σκύλος είναι η τελευταία ελπίδα του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να ανησυχει για το IQ του

Άντε καλησπέρα μάγκες. Ώρα για δουλειά  :-\
« Last Edit: March 20, 2008, 14:51:28 by w|lD ShaRK »

antongio

• Guest
Μακαρι wild sark να ειμασταν ολοι πανιγυρτζηδες και να φωναζαμε για τιτλους και τροπαια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.
Στη λογικη του τι δινω και πως το ανταλλασω στο παοκτζιδικο περιβαλον που ζω εγω με συγχωρεις αλλα δεν θα μπω!Ασυλια δεν εχει κανενας μας!Για τις αποψεις μας ολοι κρινομαστει!
Τελος παντων!!Με κανενα φιλο και αδερφο δεν θελω ουτε προκειται να χαλασω την καρδια μου εδω μεσα!Κι αυτο ισχυει και για σενα!Να με συγχωρεσεις ομως αλλα σ'αυτο το αψυχο ριμαδι των 17 ιντζων κρινω τα γραφομενα σου και οχι εσενα σαν ατομο ετσι?Και εγω πιστευω οτι εγραψες μαλακιες!Το πως αντεδρασα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!Κρινομαι! οπως και συ!Κι αν σε ειρωνευτικα-που δεν σε ειρωνευτικα-ειναι για τις αποψεις σου και οχι για την προσωπικοτητα σου!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Όταν η αντιπαρέθεση και η κριτική γίνεται στα πλαίσια του PAOKWORLD, ακόμα και "ηλεκτρονικός" τσαμπουκας να γίνει δεν με ενοχλεί, γιατί ξέρω πως αυτός που γράφει και ο άλλος που απαντάει είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΟΚτσάκια (τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις και όσο μας επιτρέπουν να κρίνουμε τα λεγόμενά τους...).

Τι γίνεται όμως σε αυτές τις περιπτώσεις όπως πχ αυτή που είδα στο site του sportdog? Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Πως ελέγχουμε και πως μπορούμε να αντιδράσουμε σε αυτούς τους ΠΑΟΚτσίδες (?) τους οποίους διαβάζουν δυστυχώς πολλοί περισσότεροι απ' όσοι εμάς και κυρίως άτομα που δεν είναι θετικά διακείμενα απέναντη στην ομάδα μας, τον κόσμο μας, το Ζαγοράκη κλπ. Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:  

(sorry που δίνω μόνο το link, αλλά δεν μπορώ να κάνω copy το κείμενο!?!?)

http://www.sportdog.gr/new/dog_page.aspx?article_id=59996

To ξαναείδα και θέλω να επισημάνω το εξής: Λέει ο γράφων στο τέλος.... "Την ψυχή μας έχετε βγάλει!"!!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.... μας ΕΧΕΤΕ βγάλει!!! Και δεν είναι πληθυντικός ευγενείας για τον Ζήση!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! 
« Last Edit: March 20, 2008, 15:33:09 by papritsa »
PAOK is a Social Movement!

fatal_invasion

• Guest
«ÓÜíôïò, âãÜëå ôï êáóôüñéíï êáé êÜíå äïõëåéÜ»

Ôïí ÓÜíôïò «óçìáäåýåé» ìå ôï ìÞíõìÜ ôïõ ößëïò ôïõ sportdog êáé ôáêôéêüò åðéóêÝðôçò ôïõ site. Áðïäßäåé åõèýíåò óôïí ÐïñôïãÜëï ìéá ôïí êáëåß íá áíáóêïõìðùèåß.
«Åßìáé ÐÁÏÊ...äåí ðÜåé Üëëï...ÄÉÙÎÅ ÐÉÁ ÔÏÍ ÐÏÑÔÏÃÁËÏ». Ï ÐÁÏÊôóÞò åßíáé ìõóôÞñéï ôñÝíï. Åßíáé ðåñßïäïé ðïõ ìïéÜæåé ðéï áíõðüìïíïò êáé áðü ôï ðéôóéñßêé ðïõ âãáßíåé ãéá ôçí ðñþôç ôïõ ìðïõñäåëüôóáñêá ìå ôïí åðéäÝîéï "íïíü", êáé åßíáé êáé öïñÝò ðïõ öÝñíåé óå ãáúäáñÜêï Ýôïéìï íá õðïìåßíåé ü,ôé ôïõ ðåé ï áöÝíôçò ôïõ.

Ï Ôåï êáôÜöåñå êáé ôïõ ‘âãáëå ôïí äåýôåñï åáõôü ôïõ. "ÐáéäéÜ õðïìïíÞ èÝëåé ç ïìÜäá. Ï Ðñüåäñïò åßíáé ðéï ÐÁÏÊ êáé áðü åìÜò, Ýðåéóå ìÝ÷ñé êáé ôïí ÐïñôïãÜëï íá ñèåé íá äïõëÝøåé..." ëüãéá ðïõ Üêïõãåò áðü ôçí 1 Ýùò ôçí 4Á ôçò Ôïýìðáò ìÝ÷ñé ôï ÓÜââáôï ôï áðüãåõìá. ¼ìùò ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ äåí ôçí âãÜæåé ãéá ðïëý êáéñü ìå öèçíÝò ðïñôïãáëéêÝò ïìåëÝôåò.

ÈÝëåé ðïý êáé ðïý êáé ëßãï öéëåôÜêé. Êáé ï êõñ-ÖåñíÜíôï ìå ôï êáóôüñéíï óáêÜêé äåí êáôÜöåñå ïýôå íá ôïõ ôï äþóåé íá ôï ìõñßóåé. ÄÅÍ ÄÉÊÁÉÏËÃÅÉÔÁÉ, ÌÅ Ï,ÔÉ ÕËÉÊÏ ÊÁÉ ÍÁ Å×ÅÉÓ, íá ðáßæåéò äýï ìáôò åðéâßùóçò (ïéêïíïìéêÞò êáé áãùíéóôéêÞò) ìå ÅÑÃÏÔÅËÇ êáé ÔÑÉÐÏËÇ (Üêïõóïí Üêïõóïí) êáé íá âãáßíåéò áðü ôçí ìÜ÷ç ëåçëáôçìÝíïò! Äåí åßíáé ôï áðïôÝëåóìá ìüíï...ÄÅÍ ÅÉÄÁÌÅ ÔÉÐÏÔÁ ñå áäåñöÝ.. ÔÉ-ÐÏ-ÔÁ!

ÐÝñáóå Ýíáò ÷ñüíïò Êõñ-ÖåñíÜíôï.. ¸íáò ÷ñüíïò ìå çñåìßá óå áðïäõôÞñéá êáé åîÝäñá. ÁðëÜ éäáíéêÝò óõíèÞêåò, éäßùò ãéá ôïí çëåêôñéêü áóðñüìáõñï ðÜãêï. Å, ó÷ùñÜôå ìå áëëÜ êÜôé èá Ýðñåðå íá Ý÷ïõìå äåé. Ç âáèìïëïãßá ëÝåé 9ç èÝóç --> "êüóìïò ÐÁÏÊ" êáé ü÷é ôï Üøõ÷ï áóýíäåôï ðñÜìá ðïõ ìáò ÷áëÜåé ôá ìÜôéá êÜèå ÓÊ. Ìå ìéá 3Üñá ìå ôïí óõìðïëßôç äåí åîéëåþíåóáé.

Êáé åðåéäÞ ï ðõñÞíáò ôùí ïðáäþí, óôïõò ïðïßïõò óõãêáôáëÝãù êáé ôïí ðñüåäñï, Üñ÷éóå íá âñÜæåé... âãÜëå ôï êáóôüñéíï óáêÜêé, óÞêùóå ôá ìáíßêéá êáé êïßôá íá ïìïñöýíåéò ëßãï ôïí ÐÁÏÊ ìáò.

ÕÃ.1)Ôïí åß÷å ðñïðïíçôÞ,ôïí îÝñåé êáé ôïí óôçñßæåé ï Ôåï.. ìüíï ãé áõôü ðáßñíåé ìéá åõêáéñßá íá öôéÜîåé ôçí ïìÜäá "from scratch" ìå äéêÝò ôïõ åðéëïãÝò.. ßäùìåí!

ÕÃ.2)ÊËÅÉÓÔÅ ÔÏÍ ÌÉÊÑÏ ÁÐÏ ÔÉÓ ÓÅÑÑÅÓ ÐÑÉÍ ÅÉÍÁÉ ÁÑÃÁ!

ÕÃ.3)ÄçëáäÞ ñå ÆçóÜêï ðüóï êïóôßæåé Ýíá áëå-ñåôïõñ óôï Ìðßëåöåëíô; ¢éíôå áãïñßíá ìïõ íá ôïí êëåßóåéò ìçí ôñÝ÷ïõìå ôï êáëïêáßñé.. Êáé ÐÁÏÊáêé åßíáé êáé ôï ÷åé óðïõäÜóåé êáé óôá åîùôåñéêÜ ôï ôüðé...Ôçí øõ÷Þ ìáò Ý÷åôå âãÜëåé.

Ã. Óéöíéüò

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
To ξαναβλέπω και μου τη βαράει άσχημα!!! Μάγκες, αυτό είναι ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ κείμενο!!! Πολύ καλά στημένο!!! ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ!!!! Πολύ βρώμικο!!! Χτυπάει ΥΠΟΥΛΑ!!! Σου πετάει μέσα γαϊδαράκους και αφέντες, πλυθηντικούς γενίκευσης, θύρα 1 και θύρα 4Α, συμπολίτη, οπαδούς εν βρασμώ.... όλα!!! ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ!!!! ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ!!!! ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΟΚτσήδες!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
PAOK is a Social Movement!

Offline maria-mtb

• Βασικός
kai eidika gia to ysterografo no3 h pae to exei kseka8arisei oti to 8ema den einai h upogfafh twn xartiwn, alla oti 8eloun ton paixth na perasei apo IATRIKES EKSETASEIS! mia k ouk oliges omades, me 1h k kaluterh to vazelo thn exoun pathsei sto sugkekrimeno 8ema...

CLUB LARISA

• Guest
Λέει κ κάτι άλλο το ΥΓ 3 Μαράκι. "ΚΑΙ ΠΑΟΚακι είναι........". Γλοιώδη, επειδή σ αρέσουν φαίνεται τα υποκοριστικά, τρελό κα.λάκι είναι η αδερφούλα σου....Φέρτη καμιά βόλτα και απο δω ....

Offline blue_eyes

• Βασικός
εντάξει ρε παιδιά αλλοι εδω μεσα γραψαν κ χειροτερα..