Φυσικά και έχει κάνει λάθη. Πολύ μεγάλα κιόλας. Αλλά δε με πειράζει, εφ'όσον προσπαθεί το παληκάρι αγνά για τον ΠΑΟΚ μας. Μόνο ο θεός είναι αλάνθαστος
Ζαγοράκη μαζί σου αρχηγέ. Μαζί θα πάμε τον ΠΑΟΚ μπροστά ΠΑΟΚάρα μου. Από του χρόνου ο σκύλος θα αρχίσει να κρίνεται όμως από μένα. Με ενοχλεί η θεοποίηση οποιουδήποτε
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα
Ανακοινώσεις με τις οποίες θίγει χωρίς λόγο τον εαυτό του και δίνει τροφή σε εμπαθείς, κάποιες άκυρες μεταγραφές.
Η ενασχόληση με τον αρούλη με ανταλλαγή ανακοινώσεων, η εμμονή στον πανάκριβο Σάντος, η απόκτηση παιχτών με μορφή δανεισμού, ο Ντορος που έγινε με Γιαχάγια (ξεφτίλα), ο Κονσεισάο που ήρθε σε λάθος χρόνο (καλοκαίρι βρε, για διαεκείας).
Τέσπα, είπα και επαναλαμβάνω θα είμαι υπερ του Ζαγορ, ακόμα και αν πέσουμε Δ εθνική.
Έχεις μπει φίλε μου στο γνωστό τρυπάκι που κυκλοφορεί πολύ στον ΠΑΟΚ, του να λες ότι δεν θεοποιείς κανένα και να νομίζεις ότι έτσι ξεχωρίζεις από τη πλέμπα, που ακολουθεί τυφλά τις επιλογές της διοίκησης. Και για να το αποδείξεις (στον εαυτό σου), μεγαλοποιείς σε τεράστιο βαθμό κάθε κίνηση του Ζαγοράκη που δεν έχει επιτυχία, χωρίς να βάζεις στη ζυγαριά κανένα από τα τεράστια καλά που κάνει εδώ και 9 μήνες στην ομάδα.
Και αν θες τη γνώμη μου, το Ζαγοράκη τον θεοποιείτε όλοι εσείς που στο πρώτο του λαθάκι τον πετροβολείτε, λες και δεν είναι άνθρωπος και δεν θα κάνει λάθη κι όχι εγώ που δέχομαι να κάνει και τα λάθη του και δεν στέκομαι σε αυτά.
Όταν αναφέρεις ως λάθος του Ζαγοράκη τη δοκιμή ενός 19χρονου Αφρικανού που ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε γιατί δεν τα βρήκε στον τρόπο πληρωμής με την ομάδα του, αν δεν είσαι εμπαθής, είσαι ήδη στο λούκι του να την πεις στο Ζαγοράκη για να ξεχωρίζεις.
Όταν μιλάς για εμμονή, πριν κλείσει καν η σεζόν στον πανάκριβο (λες και αρμόζει στον ΠΑΟΚ ο κάθε φθηνιάρης προπονητάκος) Σάντος, αν δεν είσαι εμπαθής, είσαι ήδη στο λούκι του να την πεις στο Ζαγοράκη για να ξεχωρίζεις.
Όταν μιλάς για λάθος timing στην αγορά ενός ποδοσφαιριστή με τεράστιο όνομα, σαν αυτούς που αρμόζει να παίζουν στον ΠΑΟΚ και είσαι σίγουρος από τώρα για το ότι το καλοκαίρι δεν θα έρθει μεγαλύτερο όνομα, για να κινηθούν τα διαρκείας, αν δεν είσαι εμπαθής, είσαι ήδη στο λούκι του να την πεις στο Ζαγοράκη για να ξεχωρίζεις.
Λες φίλε μου ότι είσαι υπέρ Ζαγοράκη ακόμη κι αν πέσουμε Δ' Εθνική, αλλά αν τον κράζεις για τις παραπάνω μαλακιούλες σε φαντάζομαι να τον ψάχνεις με κανένα μπαζούκας αν μας ρίξει Δ' Εθνική.
Ας είναι! Ο καθένας με τη γνώμη του. Κλείνω με την άποψη που εκφράζει εμένα
Γειά σου ρε Θοδωρή!!! Γειά σου ρε Αρχηγέ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ & ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!! Δεν σε ξέρω αλλά το νοιώθω ρε Θοδωρή.... Σκεφτόμαστε ασπρόμαυρα και οι δυο μας.... Μάλλον όχι μόνο οι δυό μας αλλά όλοι εμείς τα δύο-τρία εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες στον πλανήτη.... Θυμάσαι τι είχες πει Θοδωρή? Είχες πει "είναι μεγάλη κάβλα νε είσαι ΠΑΟΚτσάκι".... ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Ανάποδα μας ήρθαν τα πράγματα εφέτος.... δεν μασάμε όμως Θοδωρή!!! Ψιλοφωνάζουμε, χαζογκρινιάζουμε.... μας ξέρεις τι περιέργος λαός είμαστε.... Δεν τα λέμε από κακία Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... Παραλήρημα πυρετού, 42 - 43 βαράμε.... Ξέρω, ξέρω και εσύ τα ίδια και χειρότερα Θοδωρή μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Να σου πω κάτι Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... ρε Φίλε από το καλοκαίρι που ανέλαβες και μετά ηρέμησα!!!!.... δεν κάνω πλάκα!!!! ΗΡΕΜΗΣΑ!!!! Αν είχαμε και λίγο τύχη φέτος θα κερδίζαμε και χρόνο στην εφαρμογή του πλάνου.... ε δεν είχαμε τι να κάνουμε? It's OK!!! Εξάλλου Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου, για να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ πρέπει πρώτα να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ!!! Δύσκολή πορεία ο Γολγοθάς ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ, ΠΑΟΚτσάκι μου!!! Τον σταυρό όμως να θυμάσαι Θοδωρή μου τον κουβαλάμε ΜΑΖΙ 2 - 3 εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες!!! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά, θα τρώμε και θα πίνουμε παρέα στα γυράδικα... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!
PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT