Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
@poet...akoma perimenw to post sou pou leei oti zagorakis einai san panopoulos palia...
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

apostolos

• Guest
Αλλωστε χρειαζεται και λιγο τρεξιμο,και λιγο πικρα,για να συνεχιζεις να προσπαθεις.Παραγιναμε μαλθακοι τα τελευταια χρονια.

To pio swsto apo ola...Exoume kraksei polu tous paragontes, tous paiktes, ta lamogia, tous proponhthes klp klp
Den exw dei kanenan omws na ksekinaei ena thema kai na psaksei na dei mesa sthn psuxosunthesh tou opadou tis eythunes gia auto to katanthma....
As mhn geliomaste...Poios den kaulwne otan eferne o batatoudis tou fratzeskous kai tous maragous? Poios den kavlwne otan kalokairia 1999 kai 2000 o batatoudis agoraze o,ti kalutero kukloforouse sthn ellada gia plaka? Poios epsaxne dioikhtika, metoxika, kai alla kolpa tote? Kaneis...
Edw posos kosmos etrexe sta aerodromio to kalokairi pou sthn ousia edwse to teleiwtiko xtyphma ston PAOK, auto tou 2005....

Are gia mena h parousa katastash oso ki an einai duskolh apo oikonomikhs apopshs, exei to ekshs terastio abantaz....:Enan kosmo pou einai pleon sklhragwghmenos...Kosmo pou exei katalabei arketa thn pragmatikothta kai einai etoimos na thn antimetwpisei me osh pikra kai ahdia auto sunepagetai...Nai men theloume oloi agwnistikes poreies kales, nai kaulwnoume me tis metagrafes, alla kseroume pia....Auto einai to megalo kerdos kai to megalo atou ths parousas katastashs....
« Last Edit: January 27, 2008, 04:35:49 by apostolos »

Poet

• Guest
@poet...akoma perimenw to post sou pou leei oti zagorakis einai san panopoulos palia...
Άργησες να ξαναχαφιεδέψεις. Μήν έχεις τελικά Αρειανό DNA και σου αρέσει να επιδίδεσαι στο αγαπημένο σου άθλημα;

Τελευταία φορά πάντως σου έδειξα ότι μόνο κότα δεν είμαι, το μάθημά σου όμως δεν το πήρες.

Δεν συνεχίζω εδώ διαλόγους απο άλλα forum. Δεν κάνω την χάρη σε κανένα ξεροκέφαλο να γράφω τα ίδια πράγματα δύο φορές.

Δεν ξανασχολούμαι μαζί σου όσο έχεις τέτοια διάθεση.

Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς!!!

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
roufianos kapoios pou anaferei oti grafete kapou DHMOSIA loipon.....*******

edit tsakalaki

οχι προσωπικά σχόλια για άΛλα μέλη, οτι θέλετε π.μ
« Last Edit: January 27, 2008, 12:03:06 by tsakalaki »
Why are the innoc

Poet

• Guest

Μακάρι να μετέφερες αυτούσια αυτά που λέγονται δημόσιο ή να είχες τα κάκαλα να βάλεις ένα link. ******************* Πρόσεχε στο ξαναλέω. Δεύτερη φορά, θα σου μείνει κουσούρι.

edit tsakalaki
όχι ειρωνικά σχόλια σε άλλα μέλη
« Last Edit: January 27, 2008, 12:00:58 by tsakalaki »

Offline Matador

• Αλλαγή
Για σταματηστε τους χαρακτηρισμους εκατερωθεν ρε παιδια. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι στο τοπικ του ΖΑΓΟΡ και της διοικησης να διαβαζουμε για χαφιεδες και ρουφιανους. Απο οτι διαβαζω η κοντρα ειναι απο αλλο φορουμ. Λυστε τα μεταξυ σας με πμ.

Αυτο που με στενοχωρει περισσοτερο ειναι το οτι παοκτσηδες επιδιδονται σε χαρακτηρισμους. Ενταξει το να εχει κανεις αντιθετη αποψη ειναι υγεια επειδη δεν ειμαστε προβατα, αλλα οι χαρακτηρισμοι παει πολυ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Poet

• Guest

Μακάρι να μετέφερες αυτούσια αυτά που λέγονται δημόσιο ή να είχες τα κάκαλα να βάλεις ένα link. ******************* Πρόσεχε στο ξαναλέω. Δεύτερη φορά, θα σου μείνει κουσούρι.

edit tsakalaki
όχι ειρωνικά σχόλια σε άλλα μέλη

Ωραία ... η ρουφιανιά προς άλλα μέλη επιτρέπεται. Όταν αναγνωρίζεται όμως ο ρουφιάνος, απαγορεύεται να τον καταδεικνύουμε. Ωραίοι κανόνες tsakalaki.

Αυτός που υφίσταται την πουστιά πώς προστατεύεται; Υπάρχει κανένας κανόνας;

Τα σχόλια μου δεν είναι ειρωνικά, είναι ρεαλιστικά. Δεν ειρωνεύτηκα τον Valantis, απέδωσα με λόγια την ενέργειά του και τη διάθεσή του απέναντι μου.

Για σταματηστε τους χαρακτηρισμους εκατερωθεν ρε παιδια. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι στο τοπικ του ΖΑΓΟΡ και της διοικησης να διαβαζουμε για χαφιεδες και ρουφιανους. Απο οτι διαβαζω η κοντρα ειναι απο αλλο φορουμ. Λυστε τα μεταξυ σας με πμ.

Αυτο που με στενοχωρει περισσοτερο ειναι το οτι παοκτσηδες επιδιδονται σε χαρακτηρισμους. Ενταξει το να εχει κανεις αντιθετη αποψη ειναι υγεια επειδη δεν ειμαστε προβατα, αλλα οι χαρακτηρισμοι παει πολυ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!
Φίλε και εγώ λυπάμαι πολύ, τί να κάνω όμως; Έχω αφήσει τόσες και τόσες προκλήσεις. Αυτό μου πέφτει πολύ, δεύτερη φορά απο το ίδιο άτομο.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Κοιταξε εγώ ακόμα δεν κατάλαβα για πια ρουφιανιά μιλάτε. Αλλά χαρακτηρισμούς για άλλα μέλη δεν δέχομαι, όποια και αν είναι αυτά.
Όπως θα είδες έχω σβήσει ειρωνικά σχόλια και των δυο σας, αν εσυ βλέπεις πως είμαι μονόπλευρος τι να σου πω.
Ξαφνικά αρχίζετε τις μπηχτές ο ένας στον άλλο, ε.........εδώ μέσα δεν μένουν αυτά, ιδίως ειρωνικοί χαρακτηρισμοί.
Αν θέλετε κάτι υπάρχουν τα π.μ νομίζω έγινα κατανοητός.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Loipon opoios to synexisei katey8eian ban. E oxi kai na lynontai diafores apo alloy mesa sto paokworld!
Kai eidika eseis oi 2 re seis, eleos, eiste kai palioi edw mesa, exete mia istoria, prepei na eiste paradeigma pros mimhsh, ti diaolo sas epiase?

:( :( :(

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
na zhthsw loipon ena megalo syggnwmh apo ta melh tou forum, gia tin symperifora mou. na anaferw apla oti h diafora mou den einai apo allou MONO.
telos pantwn, den eprepe na fer8w etsi.
Why are the innoc

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
loipon molis mou gyrise o egkefalos...an einai etsi, einai gia polles mpatses merika malakismena

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=7043

Ãéá ðñþôç öïñÜ áðü ôüôå ðïõ áíÝëáâå ôçí ðñïåäñßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò ìßëçóå ìå ôüóï óêëçñÜ ëüãéá óôïõò ðáßêôåò ôïõ «ÄéêåöÜëïõ». Ïé áðïãïçôåõôéêÝò åìöáíßóåéò ôçò ïìÜäáò, ôá áñíçôéêÜ áðïôåëÝóìáôá êáé ç ÷åéñüôåñç åðßäïóç üëùí ôùí åðï÷þí óôá åêôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá âñÝèçêáí óôï åðßêåíôñï ìéáò ðñáãìáôéêÜ ðýñéíçò ïìéëßáò ðïõ Ýãéíå ÷èåò óôéò âïçèçôéêÝò åãêáôáóôÜóåéò ôçò ÓïõñùôÞò.

Ï ÆáãïñÜêçò óõãêÝíôñùóå ôïõò ðñþçí óõìðáßêôåò ôïõ ÷èåò óôá áðïäõôÞñéá êáé åßíáé ÷áñáêôçñéóôéêü ðùò Þôáí ìüíïò ìáæß ôïõò, ÷ùñßò íá óõíïäåýåôáé áðü êÜðïéïí óõíåñãÜôç ôïõ Þ ôïí ðñïðïíçôÞ. Áñ÷éêÜ, æÞôçóå íá ìÜèåé ôéò áéôßåò ôùí êáêþí åìöáíßóåùí ñùôþíôáò ôïõò ðáßêôåò: "Ôé öôáßåé; ÕðÜñ÷åé êÜôé êáêü ìåôáîý óáò; Óõìâáßíåé êÜôé Üó÷çìï óôéò ó÷Ýóåéò óáò; ÐñÝðåé íá áëëÜîåôå ÷áñáêôÞñá, íá Ý÷åôå åðéôÝëïõò ôóáìðïõêÜ êáé íåýñï, ãéá íá áëëÜîåé ç ðïñåßá ôçò ïìÜäáò". Ï ÆáãïñÜêçò ÷ñçóéìïðïßçóå êáé êÜðïéåò ëÝîåéò áðü ôçí áñãêü, ôüóï ãéá íá öÝñåé ðáñáäåßãìáôá, üóï êáé ãéá íá äåßîåé ðüóï åíï÷ëçìÝíïò åßíáé áðü ôçí åéêüíá ôçò ïìÜäáò.

¼ôáí äå êÜðïéïé ðáñáðïíÝèçêáí üôé öùíÜæåé ðïëý ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò êáé üôé åßíáé áõóôçñüò, ôïõò åßðå: "ÁöÞóôå ôïí ðñïðïíçôÞ äåí ðñÝðåé íá áó÷ïëïýìáóôå ìå áõôü, åäþ ç åéêüíá ôçò ïìÜäáò åßíáé ôï æçôïýìåíï, ðïõ åßíáé áðáñÜäåêôç. Äåí èá ìå ðåßñáæå íá åß÷áìå áõôÜ ôá áðïôåëÝóìáôá ðáßæïíôáò êáëü ðïäüóöáéñï, äåí èá ìå ðåßñáæå íá ÷Üíáìå ìüíï áðü áôõ÷ßåò. ÁëëÜ ç åéêüíá êáé ç áðüäïóÞ óáò åßíáé ï âáóéêüôåñïò ðñïâëçìáôéóìüò. Åäþ ëïéðüí ìéëÜìå åãþ êé åóåßò, áöÞóôå óôçí Üêñç ôïí ðñïðïíçôÞ.

"¼ëïé åßóôå õðü êñßóç" Óôç óõíÝ÷åéá ï ÆáãïñÜêçò Ýóôåéëå ìÞíõìá óå üëïõò ãéá ôç óõíÝ÷åéá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò: "ÌÝ÷ñé ôï êáëïêáßñé üëïé åßóôå õðü êñßóç, åéäéêÜ óôá ôÝóóåñá íôÝñìðé ðïõ áêïëïõèïýí". Ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ Ýêáíå êáé ðñïóùðéêÝò áíáöïñÝò, ìéëþíôáò ãéá ðáñÜäåéãìá óôïí Ìåëßóóç: "Ôé ãßíåôáé ×ñÞóôï, äåí ðáò êáëÜ ôåëåõôáßá, ãéáôß ðáßæåéò Ýôóé"; Áðü ôïõò ðáßêôåò ìßëçóáí ïé áñ÷çãïß ôçò ïìÜäáò Ãéþñãïò ÃåùñãéÜäçò êáé ÐáíôåëÞò Êùíóôáíôéíßäçò. Êáé ïé äýï åßðáí üôé ðñÝðåé íá áëëÜîåé ç íïïôñïðßá ôçò ïìÜäáò. ¼ôáí áðü ôçí ðëåõñÜ ôùí ðáéêôþí Ýãéíå áíáöïñÜ óôçí êïýñáóç áðü ïñéóìÝíåò ðñïðïíÞóåéò, ï ÆáãïñÜêçò ôï îÝêïøå ìå ìßá ðïëý ÷áñáêôçñéóôéêÞ óýãêñéóç: "Ï ÇñáêëÞò Ýäéíå áãþíá êõðÝëëïõ ôçí ÐÝìðôç…" åßðå êáé äåí Üöçóå íá åðåêôáèåß ôÝôïéïõ åßäïõò êïõâÝíôá.

"Áíåðßôñåðôá ôá åêôüò êáé ôï Êýðåëëï" Ç óõæÞôçóç êñÜôçóå ãéá áñêåôÞ þñá êáé åß÷å éäéáßôåñç Ýíôáóç éäéáßôåñá áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ ÆáãïñÜêç. ¹ôáí åìöáíþò óôåíï÷ùñçìÝíïò êáé áíáöÝñèçêå óôçí êáèßæçóç ôçò ïìÜäáò, üôáí âãáßíåé åêôüò Ôïýìðáò. Åßðå ÷áñáêôçñéóôéêÜ: "Åßíáé áíåðßôñåðôï ï ÐÁÏÊ íá Ý÷åé ìüíï Þôôåò åêôüò Ýäñáò êáé ìßá éóïðáëßá, íá Ý÷ïõìå ðåôý÷åé ìüíï äýï ãêïë, êáé ìÝóá óå üëá áõôÜ íá Ý÷ïõìå ôïí áðïêëåéóìü áðü ôïí Èñáóýâïõëï ìå 4 ãêïë ðáèçôéêü êáé üëç ç ÅëëÜäá íá ãåëÜåé ìáæß ìáò".

aaaaaaaaaxouta mwre...tous fwnazei o proponhths....AI SIXTIR RE

Kai gia na katalabo, afou itan monos o Zagorakis me tous paixtes sta apodytiria, pos ola auta bgikane stin fora? E? Anarotiemai ego me to ftoxo mou to ponemeno to myalo.
Poios ta ebgale stin fora kai giati?

ÌÉÁ ÆÙÇ ÏËÏ ÐÁÏÊ
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline cure

• Αλλαγή
Από εσένα προσωπικά φίλε poet περίμενα ένα μόνο πράγμα να πεις μετά τη χθεσινή συνέντευξη για να αποδείξεις ότι είσαι καλοπροαίρετος απέναντι στο Ζαγοράκη. Το καλοκαίρι είχες ενστάσεις για την απειρία του και έλεγες "με αγάπη" ότι ο Θόδωρος δεν ξέρει να μιλάει.
Εγώ άκουγα ΠΑΟΚτσήδικες καμπάνες και χθες από το στόμα του Αρχηγού. Εσύ γιατί δεν του αναγνώρισες ούτε αυτό το ελάχιστο, ότι πάει να σε ικανοποιήσει ως ΠΑΟΚτσή ακόμη και σ' αυτό το ασήμαντο;
Είναι χαρακτηριστικό του εαυτού μου ότι κάνω εύκολα κριτική και ότι δύσκολα λέω το ευχαριστώ και επιβραβεύω μιά καλή κατάσταση. Γενικά είμαι έτσι παντού, κυρίως στα επαγγελματικά μου, αλλά και σε δικούς μου ανθρώπους που με θεωρούν σκληρό και δύσκολο. Επειδή το έψαξα μέσα μου, προέρχεται απο την τελειομανία μου. Δεν ικανοποιούμαι με τίποτα λιγότερο απο το τέλειο ενώ μέχρι να το πετύχω ή να το διακρίνω θεωρώ την όποια προσπάθεια λίγη, ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι άριστο.

Για την ευφράδεια λόγου του Ζαγοράκη είναι κάτι που το έχω ξεπεράσει. Το αν χειρίζεται καλά τον λόγο ή όχι είναι επουσιώδες σημασία έχουν οι πράξεις. Εξ'άλλου γι'αυτό και οι αρχαίοι έλεγαν "έπεα πτερόεντα" ... τα λόγια πετάνε και φεύγουν.

ο ΠΑΟΚ είναι μια γροθιά διοίκηση, ομάδα, οπαδοί και τα βάζουν με όλο το σύστημα με περηφάνεια και χωρίς φόβο
Ώρες ώρες και εγώ απορώ με τον εαυτό μου, τί με πιάνει και θέλω να σας ξενερώνω.

Αφού είσαι ευτυχισμένος, χαλάλι σου ρε μπαγάσα, να μην στη χαλάσω άλλο.
Καλά κάνεις και είσαι τελειομανής και πιέζεις σε αυτή τη περίπτωση αυτούς που αγαπάς

Όσο για μένα ευτυχισμένος δεν είμαι, αλλά ανακουφισμένος και αποφασισμένος να πάρω τον ΠΑΟΚ στα χέρια μου. Μετά θα ευτυχήσω κι ας έχω ξηλωθεί κι ας έχω φάει μήνες από τη ζωή μου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ειναι λογικο καθενας απο μας να εχει διαφορετικη ψυχικη συνθεση και να αντιδραει διαφορετικα σε κρισιμες καταστασεις

αλλα αναλογιστειτε ενα μονο πραγμα. Αυτο που χτυπαει μεσα στο κεφαλι μερικων απο εδω μεσα σαν επαναλαμβανομενο ξυπνητηρι

σαν καμπανα ελπιδας, σαν μικροβιο. ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ 1000% ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ.

Τωρα, τι σημαινει τετοιου ειδους στηριξη. Αλλος θα πει οτι σημαινει τυφλη υπακοη και υποστηριξη. Δεν ειναι αυτο.

Υποστηριζοντας τον προεδρο δεν κρινεις αρνητικα τον προπονητη και θετεις θεμα φυγης οταν ειναι προσωπικη του επιλογη

δεν κρινεις τον προεδρο για να κανει μεταγραφες επειδη ειναι αμπαλοι οι παιχτες

δεν ξεχνας γρηγορα ποσο φτωχομπινες και σφαλιαρτζης ησουνα περισυ και πιο πισω

δεν παραβλεπεις το γεγονος οτι μετα απο πολυ καιρο η τουμπα ξανα γεννιεται-φαινομενο μαυρης αγορας τα λεει ολα

δεν μαλωνεις με αλλα αδερφια σου στο γηπεδο και εδω αλλα κοιτας να στειλεις κανα mail σε κατι πανουτσους.

Ενα καλο θεμα που ανοιξε ηταν τι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι ο καθενας, θυμαμαι που ελεγε να γραψει τι πιστευει και νιωθει ο καθενας ετσι ωστε οταν

ποσταρει να ξερουμε τις πεποιθησεις του ετσι ωστε να αποφευγονται ανουσιες συζητησεις και κοντρες για το ποιος εχει δικιο.

Ειναι πιστευω σαν την αληθεια του Ιησου ο Ζαγορακης. Υπαρχουν και αλλοι ¨12¨ μαθητες που τον ακουνε πιστα και σωστα. Υπαρχει ομως και

ο Ιουδας και το πληθος που ειναι ετοιμο να τον λοιδορησει και να τον σταυρωσει. Εσυ ΠΑΟΚΤΣΗ με ποιους εισαι?

Offline arwstos

• Αλλαγή
Καποιες ενδιαφερουσες ειδησεις που δειχνουν οτι τα πραγματα βελτιωνονται
σε πολλους τομεις:

1) Πεισθηκαν πλεον και οι Αθηναϊκες φυλλαδες οτι παικτης απο τον ΠΑΟΚ
θα πουληθει μονο αν καποιος πληρωσει τη ρητρα του.

http://img238.imageshack.us/img238/8553/gatalts4.jpg

2) Διακανονισμος με τον Αγγελο Αναστασιαδη για το χρεος των 170.000 ευρω
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/185478.html

3) Τι σημαινει αυτο που λεει η Αθλητικη για τη καταστατικη πλειοψηφια και τον Παγωνη;
Eννοει οτι εγινε ενα μερος της αυξησης μετοχικου κεφαλαιου - 500.000 ευρω αναφερει - (π.χ. απο αυτους που ηταν ηδη μετοχοι οπως ο Ζαγορακης) και ο Παγωνης επεσε κατω απο το 33%; Μπορουσε να γινει κατι τετοιο;
Aς απαντησει καποιος που γνωριζει.

http://img227.imageshack.us/img227/9373/macedoniaxs6.jpg
« Last Edit: January 30, 2008, 12:00:11 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline cure

• Αλλαγή
Καποιες ενδιαφερουσες ειδησεις που δειχνουν οτι τα πραγματα βελτιωνονται
σε πολλους τομεις:

3) Τι σημαινει αυτο που λεει η Αθλητικη για τη καταστατικη πλειοψηφια και τον Παγωνη;
Eννοει οτι εγινε ενα μερος της αυξησης μετοχικου κεφαλαιου - 500.000 ευρω αναφερει - (π.χ. απο αυτους που ηταν ηδη μετοχοι οπως ο Ζαγορακης) και ο Παγωνης επεσε κατω απο το 33%; Μπορουσε να γινει κατι τετοιο;
Aς απαντησει καποιος που γνωριζει.

Δε γνωρίζω αλλά υποθέτω τα εξής:
Αυτός δεν ήταν κι ο καημός του Παγώνη; Αυτό δε φοβόταν και δεν έδινε τις μετοχές;
Γι' αυτό δεν πανηγυρίσαμε το καλοκαίρι παρόλο που ο κωλόγερος δεν έφυγε από τον ΠΑΟΚ;

Νομίζω λοιπόν πως βάσει του παραπάνω σκεπτικού έγινε απλά η διαδικαστική κίνηση να ρίξουν το ποσοστό του κωλόγερο κάτω από το 33%. Αυτό δεν σημαίνει πλήρη απεξάρτηση από τους πρώην. Γι' αυτό και ο Παπαδόπουλος προχθές ανέφερε το ποσοστό του τρυφωνίδη του πούστη. Ακόμα κρατάνε κάποιες καβάντζες και περιμένουν σαν κοράκια να επανέρθουν αν αποτύχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και κυρίως αν σηκωθεί να φύγει ο Ζαγοράκης.

Μία υπενθύμιση λοιπόν προς όλους, με την ευκαιρία του post του arwstos:
Η "λευτεριά στον ΠΑΟΚ" θα έρθει με την κάλυψη της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Μόνο τότε θα βγάλεις παγώνηδες και τρυφωνίδηδες εκτός παιχνιδιού για πάντα, θα μπορείς να παίζεις Ευρώπη, θα αναπτυχθείς ως εταιρεία κοκ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ στην ουσία παίζει τα ρέστα της με την αύξηση. Αυτή έπρεπε αναγκαστικά να είναι τεράστια για τους λογιστικούς λόγους που έχει εξηγήσει αναλυτικά ο poet σε προηγούμενο e-mail. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι ρεαλιστική, αλλά αναγκαία.

Δε σημαίνει ότι θα γίνει! Αλλά ότι πρέπει να γίνει και θα τα χώσουμε εγώ κι εσύ για να γίνει

Offline arwstos

• Αλλαγή
Δηλαδη απ'οτι καταλαβα η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου τρεχει αυτη τη στιγμη
αλλα μπορει να γινει μονο απο αυτους που ειναι ηδη μετοχοι. (?)
Απλα, δε μπορει να συμμετασχει ο κοσμος που δεν εχει μετοχες κατι που αναμενεται
να γινει στην επομενη αυξηση κατα την ανοιξη.

υγ: Εγω ειχα την εντυπωση οτι δεν μπορει να γινει καθολου αυτη η αυξηση που ειχε
αποφασιστει το φθινοπωρο οποτε φοβομουν οτι παλι σε λιγο καιρο θα εχουμε φασαριες
με τον Παγωνη για να πεισθει (ως 33+ %) να υπερψηφισει την επομενη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου των 18 εκατομμυριων ευρω.

Alamana85, Poet και λοιπες δυναμεις: Tα φωτα σας!
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

apostolos

• Guest
Pws? Xanei th dunamh tou o Pagwnis? Kai thn kerdizei o tsamba maggas? Kai pou einai o sullogos PAOK retsina mal...oh sorry PAOK istoria paradosh na diamarturhthei? Na pleksei kana paradosiako plekto se endeiksh diamarturias? Ti egine paei to kleisame to magazi?
Den thelw tetoia....

Poet

• Guest
Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που αποφάσισε την αύξηση κεφαλαίου έγινε : 26/9/2007

Κανονικά ο πρώτος μήνας είναι μόνο για τους παλιούς μετόχους. Όμως είναι δυνατόν οι παλιοί μέτοχοι να παραιτηθούν απο το δικαίωμα προτίμησης. Έτσι έγινε και σε εμάς.

Η αύξηση διαρκεί για 4 μήνες απο 26/9/2007 έως 26/1/2008. Σε αυτήν μπορούσαν να αγοράσουν μετοχές όσοι ήθελαν, και ο κόσμος. Απλά δεν μπορούσε η διοίκηση να διαφημίσει την αύξηση κεφαλαίου μέσα απο τα ΜΜΕ.

Αν η διοίκηση ζητήση παράταση της αύξησης, τότε θα ισχύει για έναν επιπλέον μήνα 26/1/2008-26/2/2008 διαφορετικά έχει ήδη λήξει.

Αν μαζεύτηκαν 600 χιλ. Ευρώ, τόσα έχω ακούσει, βασικά είναι τα περίπου 250 χιλ. που μαζεύτηκαν απο την προηγούμενη αύξηση και δεν πιστοποιήθηκαν και τα υπόλοιπα πρέπει να τα έβαλε μέλος απο τη διοίκηση προκειμένου να πέσει ο Παγώνης κάτω απο το 33,33 %.

Τέλος υπάρχει και η πιθανότητα να μην τα έβαλε κανείς τα λεφτά και απλά να κεφαλαιοποίησε ο Ζαγοράκης, να έκανε δηλαδή μετοχές, ένα μέρος απο τα οφειλόμενα προς αυτόν σαν παίκτη.

Αυτό που συζητάμε για τα 18 εκ. είναι νέα αύξηση, που θα εγκρίνει η επιτροπή κεφαλαιαγοράς προκειμένου να μπορεί να γίνει διαφήμιση στα ΜΜΕ και θα ισχύσει απο την ημέρα της έγκρισης και για ένα χρόνο.

Offline cure

• Αλλαγή
Άρα ο παγώνης έπεσε από το 33% και η νέα αύξηση των 18 εκ δεν μπορεί να παρεμποδιστεί από αυτόν.
Περιμένουμε λοιπόν την έγκριση της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και κανένας παγώνης και κανένας τρυφωνίδης δεν θα προκαλέσουν εμπόδια μέχρι εκεί.

Offline agraf

• Αλλαγή
Ðïëý óçìáíôéêÞ åîÝëéîç áð´üôé êáôáëáâáßíù. ÐñïóùðéêÜ êáßãïìáé ÷ßëéåò öïñÝò ðåñéóóüôåñï ãéá ôï èÝìá ôçò áýîçóçò Ì.Ê. ðáñÜ ãéá ôá áãùíéóôéêÜ. áõôÜ èá Ýñèïõí ìå ôçí þñá ôïõò êáé åßíáé åõèýíç ôùí ÓÜíôïò-Âñýæá êáôÜ âÜóç.

Ôï ìÝëëïí ôïõ ÐÁÏÊ (èá) åßíáé óôá ÷Ýñéá ìáò áðü ôçí þñá ðïõ èá îåêéíÞóåé ç áýîçóç ôùí 18.000.000€. ÐñÝðåé üëá í áãßíïõí åðáããåëìáôéêÜ, ïñãáíùìÝíá êáé ìå öáíôáóßá êáé êÝöé áðü ìåñéÜò ôçò äéïßêçóçò ãéáôß ï êüóìïò Ý÷åé öÜåé ìßá êñõÜäá áðü ôçí ðñïçãïýìåíç äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ, áí áðïãïçôåõôåß êáé äåýôåñç öïñÜ èá êÜøïõìå ãéá ðÜíôá ôï ÷áñôß ôïõ ðïëõìåôï÷éêïý ÐÁÏÊ.

ÈÝëåé ðñïóï÷Þ ôï åã÷åßñçìá ãéáôß åßíáé ãéá ôá ÅëëçíéêÜ äåäïìÝíá ðñùôüãíùñï.