Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612883 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest
PAOKCURE........... :thumbok:

δεν πρεπει να απογοητευσουμε ποτε τον ΤΕΟ καποιοι ηδη μας κανουν πολεμο προσπαθουν να τον κανουν
να χασει το κουραγιο την υπομονη του...................αλλα δεν θα τα καταφερουν.............
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.........μετα την παρελαση που κανανε λαμογια παοκαρχες
αποτυχημενοι βιοτεχνες και οτι αλλο μπορουμε να φαντασουμε ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΓΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ..........ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ......ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ
.............για να μεινει ο ΤΕΟ και να γραψει ΙΣΤΟΡΙΑ στον ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΟΝ...............

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Φίλε μου,

Θα χρησιμοποιήσω τη φράση σου περί "περασμένων μεγαλείων" για να επαναφέρω το topic στην ουσία του. Το μεγαλείο του ΠΑΟΚ δεν χάθηκε ποτέ! Πάντα εκεί ήταν... Σε μια παλιά αφίσα στα παιδικά μας δωμάτια, σε ένα ασπρόμαυρο κασκόλ που τρύπησε σε κάποιο κάγκελο, στον άσχετο που πιάνεις κουβέντα σε απίθανα μέρη σε όλο τον κόσμο και είναι ΠΑΟΚτσής, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, στην αριστερή μεριά του στήθους μας... Το θέμα είναι ότι κάποια γουρούνια λάσπωσαν με τα κόπρανά τους αυτό το μεγαλείο.... και αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να το ξεβρωμίσουν και να το ξανακάνουν να λάμψει!!! Εγώ τους ευχαριστώ.... και τους ευχαριστώ γιατί βλέπω ότι μετά από πολύ καιρό θα μπορούμε πάλι όλοι μας να έχουμε τέτοιες ευχάριστες "αναμνήσεις"....

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT
PAOK is a Social Movement!

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
bravo paokcure ke papritsa etsi eine.apla ke paoktsidika XERO GO

Offline nf

• Αποστολή
  • **
bravo papritsa, eimaste kai idia ilikia....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
anipomonw na bgoun ta diarkias 2008/2009 - over -
PAOK PANO APO OLLA

jimpapa83

• Guest

etsi einai paidia ! Epitelous allaxame oloi mas nootropia kai auto ofeilete oti exoume enan anthropo sto timoni pou einai ÐÁÏÊôóáêé ! pou niothei kai zei apo konta ton kaimo tou paoktsi pou pona tin omada kai pano apo ola milaei KSEKATHARA !!! manges auto pou kanoume fetos DEN exei proigoumeno ! kamia omada den mporei na to kanei kanenas laos pouthena ! etsi einai eimaste protathlites fetos ston kosmo kai auto to xeroun kala ! kai fobountai ..gia auto paidia einai xreos mas na tous trelanoume olous sta epomena entos edras derby ... ola sold out na pathoun plaka !!! alla gia na eimai eilikrineis fobamai para poli aderfia oti mas tin exoun stimeni sti gonia..makari na bgo lathos alla pisteuo pos i diaitisies stin toumpa fetos tha prokalesoun auto ton uperoxo lao oste na mas pliskoun giati mono etis mporoune . 
Proxora zagor kai emeis mazi sou !

strANGER-4

• Guest
Eimaste poly tuxeroi magkes pou exoume auton ton anthrwpo proedro...Ntompros,timios,alithinos,arxidatos kai panw ap'ola PAOKTSHS ME PAOKTSHDIKH PSYXH! Mono ta polla fragka tou leipoun alla den masaei giati kserei oti exei olo ton lao apo pisw tou...

Egw proswpika eniwsa xthes perhfanos pragmatika pou eimai paoktshs...Aytos o magkas apo thn Kavala mou exei dwsei orama kai elpida gia enan PAOK ksana megalo..

Offline tsag

• Αλλαγή
ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
« Last Edit: January 26, 2008, 10:09:17 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

JOHNNYS-4-

• Guest
Zhtiste oloi grhgora sygnwmh re,
nai, oloi eseis pou mesa se merikes alh8ines grammes 3espasmatos apokalypsate ta bitsia sas....
nai eseis pou paradexeste oti agapate antra.

EGW TO EXW PEI

ZAGORAKIS I LOVE U  :P

apostolos

• Guest
Kathisa prosektika kai akousa th synenteyksh tou Zagoraki kai twn upoloipwn synergatwn....
Exw vgalei kapoia sumperasmata. To ena kai kuriotero einai pws den uparxei oute mia sto ekatommurio na erthei sobaros, kai oxi kabanis, ependyths na analabei ton PAOK oso uparxei toulaxiston to xreos twn 29 muriwn pros to Dhmosio, den uparxei periptwsh...Auto omws den to lew me varia kardia, apla einai mia pragmatikothta. O Zagorakis eipe: plhrwnoume hdh amarties allonwn edw kai 6 mhnes, tha eixame kai kerdh an den eixame ola auta ta palia xreh e, ta 29 tou dhmosiou pate kai parte ta apo autous pou ta ekanan.
Entaksei to leei kai o idios kanei tis agwges, to leme ki emeis....As doume oloi omws thn pragmatikothta. Kanenas xontros kai kanenas batatoudis den prokeitai na plhrwsoun fraggo kai oute na mpoun mesa. Ta 29 tha einai ekei monimws panw apo to kefali mas kai to exw ksanapei: bouturo sto pswmi tou kratous kai olou tou mhxanismou genikotera pou tremei ton PAOK, na uparxei men enas PAOK sthn prwth kathgoria fusika, den se rixnoun me tipota einai ki auth mia pragmatikothta dioti oute auto tous sumferei, kai exoun kai ton PAOK desmio na exei panw apo to kefali tou auton ton braxna kai na mhn ton afhnei na anoiksei ta ftera tou......
Kai kathomai kai skeftomai, ependyths loipon kai na theloume me ayth thn avevaiothta (sovaros panta milame, oxi eksugeianths typou agriniwth) den erxetai, ti tha ginei loipon? Tha ginei auto pou prepei na ginei kai auto pou einai h monh efikth kai sto katw katw epithymth apo olous mas lush: THA PAROYME EMEIS TON PAOK
Tha mou peis toso kairo auta de leme...Nai, ta leme alla prepei na katalavouyme pleon oti exei ftasei sxedon h wra...O Papadopoulos to eipe, anoigei kapoia stigmh syntoma h dunatothta na paroume metoxes...Kai epishs prepei na doume OTI KAI NA THELOUME ALLH LUSH DEN UPARXEI...DEN ERXETAI KANEIS KAI EINAI LOGIKO ALLA AS TO XWNEPSOUME PLEON.....
18 muria einai....18 dineis kai den pairneis tipota, h omada auth th stigmh xei ws periousiaka stoixeia mono autous tous paiktes...18 muria pou pali pane pros palies amarties...Prepei loipon oloi oi epifaneis PAOKtshdes autou tou planhth, epixeirhmaties mesaiou megethous na kanoun tis prwtes dunates kinhseis tou tupou 20 h 50 h 100 xiliarika ekastos na mazeutei ena poso gia arxh estw to 1/4 peripou twn 18 kai meta o laos na organwthei, na sugkentrwthei kai na xwsei oso mporei...Einai efikto paidia...Skefteite, 12500 diarkeias kai mazeutikan cash peripou 4 muria....
Organwsh thelei, oi PAOKtshdes tou ekswterikou kai fraggakia exoun kai den kseroun pws na bohthisoun kai para polloi einai, diarkeias polloi den exoun parei, afou den mporoun na doun mats, hrthe h wra na kanoun auto pou prepei, to ksanalew organwsh thelei, einai efikto....
As ksekinhsoume na to suzhtame kai an doume ti mporei na ginei....Milame gia istorikh eukairia...Kai ustera an eimaste emeis oi metoxoi kai h omada einai entaksei se oles tis upoloipes upoxrewseis ths (pros tritous, pros nun podsfairistes klp) tote ela kratos na zhthseis apo mas ta 29 twn batatoudidwn....Na deis ti tha pareis...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
katapliktikes oi apopseis olwnwn.sunexizoume etsi dunamika!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Kathisa prosektika kai akousa th synenteyksh tou Zagoraki kai twn upoloipwn synergatwn....
Exw vgalei kapoia sumperasmata. To ena kai kuriotero einai pws den uparxei oute mia sto ekatommurio na erthei sobaros, kai oxi kabanis, ependyths na analabei ton PAOK oso uparxei toulaxiston to xreos twn 29 muriwn pros to Dhmosio, den uparxei periptwsh...Auto omws den to lew me varia kardia, apla einai mia pragmatikothta. O Zagorakis eipe: plhrwnoume hdh amarties allonwn edw kai 6 mhnes, tha eixame kai kerdh an den eixame ola auta ta palia xreh e, ta 29 tou dhmosiou pate kai parte ta apo autous pou ta ekanan.
Entaksei to leei kai o idios kanei tis agwges, to leme ki emeis....As doume oloi omws thn pragmatikothta. Kanenas xontros kai kanenas batatoudis den prokeitai na plhrwsoun fraggo kai oute na mpoun mesa. Ta 29 tha einai ekei monimws panw apo to kefali mas kai to exw ksanapei: bouturo sto pswmi tou kratous kai olou tou mhxanismou genikotera pou tremei ton PAOK, na uparxei men enas PAOK sthn prwth kathgoria fusika, den se rixnoun me tipota einai ki auth mia pragmatikothta dioti oute auto tous sumferei, kai exoun kai ton PAOK desmio na exei panw apo to kefali tou auton ton braxna kai na mhn ton afhnei na anoiksei ta ftera tou......
Kai kathomai kai skeftomai, ependyths loipon kai na theloume me ayth thn avevaiothta (sovaros panta milame, oxi eksugeianths typou agriniwth) den erxetai, ti tha ginei loipon? Tha ginei auto pou prepei na ginei kai auto pou einai h monh efikth kai sto katw katw epithymth apo olous mas lush: THA PAROYME EMEIS TON PAOK
Tha mou peis toso kairo auta de leme...Nai, ta leme alla prepei na katalavouyme pleon oti exei ftasei sxedon h wra...O Papadopoulos to eipe, anoigei kapoia stigmh syntoma h dunatothta na paroume metoxes...Kai epishs prepei na doume OTI KAI NA THELOUME ALLH LUSH DEN UPARXEI...DEN ERXETAI KANEIS KAI EINAI LOGIKO ALLA AS TO XWNEPSOUME PLEON.....
18 muria einai....18 dineis kai den pairneis tipota, h omada auth th stigmh xei ws periousiaka stoixeia mono autous tous paiktes...18 muria pou pali pane pros palies amarties...Prepei loipon oloi oi epifaneis PAOKtshdes autou tou planhth, epixeirhmaties mesaiou megethous na kanoun tis prwtes dunates kinhseis tou tupou 20 h 50 h 100 xiliarika ekastos na mazeutei ena poso gia arxh estw to 1/4 peripou twn 18 kai meta o laos na organwthei, na sugkentrwthei kai na xwsei oso mporei...Einai efikto paidia...Skefteite, 12500 diarkeias kai mazeutikan cash peripou 4 muria....
Organwsh thelei, oi PAOKtshdes tou ekswterikou kai fraggakia exoun kai den kseroun pws na bohthisoun kai para polloi einai, diarkeias polloi den exoun parei, afou den mporoun na doun mats, hrthe h wra na kanoun auto pou prepei, to ksanalew organwsh thelei, einai efikto....
As ksekinhsoume na to suzhtame kai an doume ti mporei na ginei....Milame gia istorikh eukairia...Kai ustera an eimaste emeis oi metoxoi kai h omada einai entaksei se oles tis upoloipes upoxrewseis ths (pros tritous, pros nun podsfairistes klp) tote ela kratos na zhthseis apo mas ta 29 twn batatoudidwn....Na deis ti tha pareis...

αδερφε αν καταφερουμε να κανουμε την αυξηση μονοι μας,εννοω ως λαος,τοτε το κρατος δεν θα ερθει καν να στα ζητησει.θα στα διαγραψει
και ξερεις γιατι;γιατι οσες φορες χαρισε χρεη το κρατος παντα οι επιχειρηματιες που το εκβιαζαν εβαζαν ως μια αιτια εκβιασμου τον οποιο
λαο εχει η οποιαδηποτε ομαδα.δλδ υποθετικα πραγματα.εμεις αν καταφερουμε και κανουμε τετοια αυξηση με οσα μπορουμε ο καθενας
το κρατος θα τρομαξει γιατι ο λαος δεν θα ειναι υποτιθεμενος,αλλα πραγματικος και ετοιμος για ολα.ελατε τοτε να μας ριξετε και να τα βαλετε
με 100.000 μετοχους ας πουμε.στα αλλα που γραφεις ειμαι μαζι σου 100%

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
gia alli mia fora i dioikisi mas me ekane perifano gia ton tropo pou antimetopizei emas tous opadous. den menei mono se logia alla pernaei kai se praxeis.lamvanei ipopsi ta thelo mas kai tis anagkes mas kai den mas antimetopizei san pelates tis.meta tin apomakrinsi ton kolompatson ekso apo tin tessera erikse kai ta psila kagkela sto petalo.kai ena oneiro pollon PAOKtsidon, gia mia TOUMPA kazani, pragmatopoiithike ta kagkela pesane sto petalo mas. den tha me distixos ston nao autin tin kiriaki me ton vazelo alla perimeno pos kai pos na do to petalo mas tigka apo pano eos kato. as frontisoume na topothetithoun kai ta pano sosta gia na exoume mia eikona kerkidas antakseia tou onomatos tou laou mas.

den fovame gia epeisodia kai "ektropa" efoson den exoume kamia istoria me ta gourounia. o laos mas einai skeptomenos kai euaisthitopoimenos kai propanton exei katalavei pos na pernei tin katastasi sta xeria tou akoma kai otan einai na prostatepsei to idio tou to spiti.

thelo na pisteuo pos san opadoi pou zoume gia tin kerkida kai ta tsimenta exoume na doume polla orea pragmata akoma.

Poet

• Guest
Από εσένα προσωπικά φίλε poet περίμενα ένα μόνο πράγμα να πεις μετά τη χθεσινή συνέντευξη για να αποδείξεις ότι είσαι καλοπροαίρετος απέναντι στο Ζαγοράκη. Το καλοκαίρι είχες ενστάσεις για την απειρία του και έλεγες "με αγάπη" ότι ο Θόδωρος δεν ξέρει να μιλάει.
Εγώ άκουγα ΠΑΟΚτσήδικες καμπάνες και χθες από το στόμα του Αρχηγού. Εσύ γιατί δεν του αναγνώρισες ούτε αυτό το ελάχιστο, ότι πάει να σε ικανοποιήσει ως ΠΑΟΚτσή ακόμη και σ' αυτό το ασήμαντο;
Είναι χαρακτηριστικό του εαυτού μου ότι κάνω εύκολα κριτική και ότι δύσκολα λέω το ευχαριστώ και επιβραβεύω μιά καλή κατάσταση. Γενικά είμαι έτσι παντού, κυρίως στα επαγγελματικά μου, αλλά και σε δικούς μου ανθρώπους που με θεωρούν σκληρό και δύσκολο. Επειδή το έψαξα μέσα μου, προέρχεται απο την τελειομανία μου. Δεν ικανοποιούμαι με τίποτα λιγότερο απο το τέλειο ενώ μέχρι να το πετύχω ή να το διακρίνω θεωρώ την όποια προσπάθεια λίγη, ακόμα και αν το αποτέλεσμα είναι άριστο.

Για την ευφράδεια λόγου του Ζαγοράκη είναι κάτι που το έχω ξεπεράσει. Το αν χειρίζεται καλά τον λόγο ή όχι είναι επουσιώδες σημασία έχουν οι πράξεις. Εξ'άλλου γι'αυτό και οι αρχαίοι έλεγαν "έπεα πτερόεντα" ... τα λόγια πετάνε και φεύγουν.

Εγώ λοιπόν χθες καραγούσταρα που διάβαζα τη συνέντευξη εδώ μέσα (ξανά ευχαριστώ στον Logothetis), αλλά μετά που τον είδα στην τηλεόραση δάκρυσα. Θυμήθηκα πέρυσι και πρόπερσι το τι περάσμα για να φύγουν οι καρκίνοι και πόσο είχα κουραστεί σε κάποια φάση με τον ΠΑΟΚ.

Ναι ρε! Είχα κουραστεί με την ψυχή μου και το ξέρουν και κάποια φιλαράκια και από δω μέσα. Είχα κι έχω πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσω στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης, για να μπορώ να αντέξω και την απαξίωση της ομάδας. Δεν άντεχα την υποδοχή ήρωα του λαμόγιου Βεζυρτζή.

Αποστασιωποιήθηκα για λίγο, έκανα τουμπεκί και σιγά σιγά ξαναμπήκα στον πόλεμο.

Χθες όταν άκουσα αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει με αυτό τον τρόπο και να λέει αυτά που είπε ένιωσα 10 χρόνια μικρότερος. Εγώ τώρα μπορώ να κάνω ολόκληρη καμπάνια μόνος μου για να πουληθούν οι μετοχές. Εγώ τώρα μπορώ να κατέβω μόνος μου σε συλλαλητήριο για να πιέσω τους πολιτικάντηδες. Εγώ μεθαύριο μπορώ να κάνω μόνος μου κερκίδα και να γαμήσω το βάζελο. Εγώ τώρα μπορώ ν' αντέξω 10 σέντρες του Χαραλάμπους χωρίς να βρίσω (ε υπερβολές! όχι αυτό δεν μπορώ να το κάνω).
Εγώ πάλι έπαθα το αντίθετο. Άκουσα τη συνέντευξη και νά'ναι καλά ο Logothetis, και σφίχτηκε το ετούτο μου. Μπορώ να πώ ότι στενοχωρήθηκα στο άκουσμά της, έπεσα. Διέκρινα ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να φτάσουμε σε σημείο ανεκτό. Η κατάσταση συνεχίζει να είναι ασφυκτική. Όταν σου λέει ο Παπαδόπουλος ότι περιμένουμε την 1η δόση της χορηγίας και αυτή εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα ... δώσε εφορία, δώσε ΙΚΑ, δώσε δεξιά, δώσε αριστερά, ε τί να πρωτοκάνεις. Σχεδόν πάει φέτος η χρονιά, του χρόνου θα είναι καλύτερα, θα έχουμε ένα budget 20-30% ανώτερο. Αν φέτος ξοδεύαμε 3,5 εκ. Ευρώ για τους παίκτες του χρόνου θα πάμε στα 4,2. Ελάχιστη η διαφορά. Δεν μπορεί να μεταφραστεί αυτή η διαφορά σε τόσους ποιοτικούς παίκτες ώστε να υπάρχει ανάκαμψη. Πάλι κανάλι του χρόνου δηλαδή. Ελαφρύτερο ίσως, αλλά πάλι κανάλι και ψυχοβγάλσιμο, και στήριξη και υπομονή και άντε υπομονή για του παραχρόνου που θα είναι πάλι λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Στο μεταξύ, το λέγαμε αυτό απο πρόπερσι, τα κριτήρια της UEFA άλλαξαν και δεν πρόκειται να δούμε Ευρώπη αν δεν πέσει χοντρό πακέτο με τίποτα. Ο Πρόεδρος άφησε ένα παράθυρο, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία του, γιατί δεν πρόκειται για Ελλάδα αλλά για Ευρώπη και εκεί τα κριτήρια είναι σκληρά. Δεν το αποκλείω εντελώς, αλλά αν γίνει θα χρειαστεί πολύ κόπο και πολύ ενέργεια.

Δεν πρόσθεσε τίποτα καινούργιο η συνέντευξη στην εικόνα που είχα. Υπάρχει ένας και μόνο δρόμος, να προσπαθήσουμε συσπειρωμένοι κάθε χρόνο να βελτιώνουμε την κατάσταση όσο μπορούμε, και αυτό ακριβώς κάνουμε και όπου βγεί. Απογοήτευση και στενοχώρια ένοιωσα επειδή κάθε χρόνο είναι φωλιασμένο στο μυαλό μου το όνειρο για πρωτάθλημα ή για Ευρωπαϊκή πορεία, αλλά αυτό φαίνεται ακόμα μακρυά σύμφωνα με τα ψυχρά νούμερα.

Τι ελπιδοφόρο είπε χθες ρε μάγκες η διοίκησή μας; Να το θυμηθούμε τηλεγραφικά;
Ο ΠΑΟΚ έχει οικονομικό πλάνο πενταετίας και το ακολουθεί πιστά
Εδώ και χρόνια δεν μπορούσα να απαντήσω σε μία ερώτηση με βεβαιότητα 100%.
Είναι ο ΠΑΟΚ κερδοφόρος; Είναι βιώσιμος; Με τη δυναμική που έχει, με τα έσοδα που έχει, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρωτάθλημα;
Πιστεύω ότι ωρίμασε ο καιρός και έχω πλέον την απάντηση που ήθελα.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει κερδοφόρος λειτουργόντας σε ένα πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας. Αυτό είναι σίγουρο, αλλά αυτό αφορά το μέλλον.
Αυτό που ισχύει μέχρι και σήμερα, και ίσως για κάποιες ακόμα χρήσεις είναι ότι ο ΠΑΟΚ ακόμα και με την τρομακτική συσπείρωση που επιτεύχθηκε στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, που είναι εξωπραγματική κατάσταση, μπορεί να είναι ελάχιστα κερδοφόρος σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας.

Υπάρχουν διαδικασίες που μπορούν να αυξήσουν αυτήν την κερδοφορία. Συγκεκριμένα η απόκρυψη εσόδων απο την εφορία, η απόκρυψη εσόδων απο τα εισιτήρια διαρκείας, γλυτώνει την ΠΑΕ απο πληρωμή ΦΠΑ, εισφορών στον ερασιτέχνη, στην ΓΓΑ κλπ.

Στην ανάλυση που μοίρασε ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος είδαμε ότι είναι τεράστια τα νούμερα που παίρνουν οι τρίτοι. Απο τα έσοδα των εισιτηρίων, καταλήγουν στα ταμεία μόνο το 48%, τα υπόλοιπα μοιράζονται δεξιά κι'αριστερά. Όταν όμως υπαρχουν πολλά διαρκείας που δεν δηλώνονται, και σημιουργούν περίπου 3,5 εκ. έσοδα, απο αυτά νόμιμα θα έφευγε το 1,75 στους τρίτους. Αν δεν δηλωθούν, παραμένουν στην ΠΑΕ.

Υπάρχουν λοιπόν τέτοια τεχνάσματα που μπορούν να γλυτώνουν την ΠΑΕ απο έξοδα. Αν στην ΠΑΕ υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι, όπως η τωρινή διοίκηση, αυτά τα λεφτά πάνε στην ΠΑΕ και επομένως λειτουργεί, βγάζει κέρδη και σιγά σιγά ξεχρεώνει. Αν στην ΠΑΕ υπάρχουν αναξιόπιστοι άνθρωποι, τότε αυτά επειδή είναι μάυρα χρήματα, πάνε στις τσέπες των διοικούντων και μαζί με τις υπερτιμολογήσεις αποτελούν το αντικείμενο της ληστρικής επιδρομής των λαμογιάρικων διοικήσεων. Είμαι λοιπόν απο τη μιά χαρούμενος που μιά τέτοια έντιμη διοίκηση έχουμε σήμερα, απο την άλλη είμαι στενοχωρημένος, γιατί το πισωγύρισμα μπορεί να συμβεί οποτεδήποτε εφ'όσον όλα επαφίενται στον πατριωτισμό και την εντιμότητα των διοικούντων.

ο ΠΑΟΚ αποκτά δικό του προπονητικό κέντρο
Αυτό είναι πράγματι ελπιδοφόρο.

ο ΠΑΟΚ θα αυξάνει το μπάτζετ του 20-30% το χρόνο
Περίμενα μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης του budget. Για τον πρώτο χρόνο πίστευα θα είναι περίπου στο 50%, για τον δεύτερο στο 40% και απο τον τρίτο και μετά στο 20 με 30% αλλά απο τον τρίτο και μετά θα υπήρχε και δυνατότητα πραγματοποίησης κάποιων μεταγραφών και όχι μονάχα ελεύθερων παικτών. Πιστεύω σε αυτά τα νούμερα που έχω γράψει και νομίζω ότι και η διοίκηση αυτά έχει στο μυαλό της, απλά επειδή ο Παπαδόπουλος θέλει πάντα να είναι συντηρητικός με τα νούμερα γι'αυτό και ανακοίνωσε μικρότερα του αναμενόμενου.

ο ΠΑΟΚ έχει τίμιους ανθρώπους που δεν τον κλέβουν
Αυτό είναι εκ των ούκ άνευ. Απλά δεν μπορεί να βάλει τις διαδικασίες αυτή η εντιμότητα να μην παραμείνει απλά στο φιλότιμο των διοικούντων αλλά να γίνει κομμάτι του συστήματος λειτουργίας του ΠΑΟΚ. Αυτό θα αργήσει ακόμα. Φυσικά και επιθυμώ διακαώς το δεύτερο απο το πρώτο, να υπάρξει δηλαδή ένα πλαίσιο διαφάνειας και ελέγχων που υποχρεώνουν τον οποιονδήποτε, είτε είναι καλοπροαίρετος είτε κακοπροαίρετος, να λειτουργήσει με συγκεκριμένο τρόπο που θα ωφελεί τον ΠΑΟΚ.

ο ΠΑΟΚ έχει και αγωνιστικό πλάνο τριετίας
Αυτό ισχύει αλλά και εύκολα ανατρέπεται γιατί είναι άμεσα εξαρτόμενο απο τα αποτελέσματα.

ο ΠΑΟΚ κυνηγά δικαστικά τους κλέφτες
Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν κυνήγησε τους κλέφτες. Μέχρι τώρα η λαμογιά είχε ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ. Απλά 5-6 έντιμοι άνθρωποι κυνηγάνε τους κλέφτες απόντος του ΠΑΟΚ που δεν είναι άλλος απο τον Α.Σ. ΠΑΟΚ που στις μέρες μας αντιπροσωπεύεται απο τον Κατσαρή.

ο ΠΑΟΚ διαθέτει τις μετοχές του στον κόσμο του για να γίνει πράξη ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του
Είχε γίνει και στο παρελθόν αυτό και όμως, είδαμε που καταλήξαμε. Δυστυχώς όμως, πρέπει να γίνει μία ακόμη φορά και πρέπει να γίνει όντας η κατάσταση στον αέρα. Ο ΠΑΟΚ κατα τη γνώμη μου, τώρα, έτσι όπως είμαστε, έπρεπε να γίνει Εταιρεία Λαϊκής Βάσης. Έπρεπε να υπάρξει ο ενιαίος ΠΑΟΚ. Ένα σωματείο που θα κατέχει τις μετοχές της ΠΑΕ και της ΚΑΕ και θα ελέγχει τη διοίκηση του Α.Σ. Που θα έχει 30 χιλ. και πλέον μέλη και περιουσία του θα είναι η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και μία εμπορική εταιρεία που θα διαχειρίζεται : Το σήμα, το γήπεδο και τα εμπορικά έσοδα, μπουτίκ, ασφάλειες, τηλεφωνίες, επενδύσεις κλπ.
Θα πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση στην ΠΑΕ και την ΚΑΕ αλλά και στον Α.Σ. να πιέσουμε ώστε να δημιουργηθεί ο ενιαίος ΠΑΟΚ, δυνατός και ανεξάρτητος απο κάθε είδους λαμόγια του θανάτου, που δεν θα βασίζεται πουθενά αλλού παρά στον κόσμο του και σε ότι διαθέτει μέχρι σήμερα.

ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να αποκτήσει ξανά την αίγλη του ονόματός του
Αν δεν λυθεί το ιδιοκτησιακό, κτίσιμο του ΠΑΟΚ σε γερά θεμέλια δεν μπορεί να γίνει. Απλά μπορεί να συνεχιστεί η εξυγιαντική πορεία που ξεκίνησε αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να λυθεί το μετοχικό.

ο ΠΑΟΚ είναι κερδοφόρος εταιρεία από φέτος κι αν απαλειφθούν τα χρέη θα βγάζει πολλά
Και τα χρέη να απαλειφθούν αν επιδιωχθεί να λειτουργήσει η ΠΑΕ νόμιμα, πάλι ζημιογόνα θα γυρίσει. Γι'αυτό πρέπει αυτά να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης και να δημιουργηθεί το μοντέλο του ΠΑΟΚ.

ο ΠΑΟΚ είναι μια γροθιά διοίκηση, ομάδα, οπαδοί και τα βάζουν με όλο το σύστημα με περηφάνεια και χωρίς φόβο
Ώρες ώρες και εγώ απορώ με τον εαυτό μου, τί με πιάνει και θέλω να σας ξενερώνω.

Αφού είσαι ευτυχισμένος, χαλάλι σου ρε μπαγάσα, να μην στη χαλάσω άλλο.

manos4

• Guest
poet:
"Αφού είσαι ευτυχισμένος, χαλάλι σου ρε μπαγάσα, να μην στη χαλάσω άλλο. "

δηλαδη αν μιλουσες για την κατασταση με μπατατουδη γουμενο παγωνη τι θα ελεγες ?..........η σημερινη κατασταση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ............?
πολυ μιζερια στην αναλυση σου και απαισιοδοξια...................κακως ........αν ειναι να μην ασχοληθουμε καθολου
με τον ΠΑΟΚ αν δεν υπαρχη οραμα προγραμματισμος .............και ΠΙΣΤΗ οτι ολα θα πανε καλλυτερα.........
εδω ελπιζαμε με τα λαμογια που ειχαμε τοσα χρονια δεν θα ειμαστε αισιοδοξοι γιατι εχουμε δικους ανθρωπους
με οραμα στην διοικηση............?

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
re si poet to oti i katastasi den einai teleia to xeroume oloi..i omada exei akomi PARA POLLES diskolies kai o dromos tha einai makris kai diskolos alla amfisvitiseis oti einai makran i kaliteri xronia ? sou thiimizw goumenompatatoudovoulinous twra den eimaste safos kalitera ?

to na min epanapavomaste kai na sinexizoume ti skepsi kai ton provlimatismo kalo einai alla re si poet, me to simpathio diladi, exw tin entipwsi oti theleis kai ta vlepeis ola maura.. mi sou pw oti sto telos ginesai kai grafikos kai tha katantiseis na min akouei kanenas auta pou les..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Poet

• Guest
δηλαδη αν μιλουσες για την κατασταση με μπατατουδη γουμενο παγωνη τι θα ελεγες ?..........η σημερινη κατασταση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ............?

πολυ μιζερια στην αναλυση σου και απαισιοδοξια...................κακως ........αν ειναι να μην ασχοληθουμε καθολου
με τον ΠΑΟΚ αν δεν υπαρχη οραμα προγραμματισμος .............και ΠΙΣΤΗ οτι ολα θα πανε καλλυτερα.........
εδω ελπιζαμε με τα λαμογια που ειχαμε τοσα χρονια δεν θα ειμαστε αισιοδοξοι γιατι εχουμε δικους ανθρωπους
με οραμα στην διοικηση............?
Καλά, μέχρι χθές διαφωνούσαμε για τον Σάντος και οι περισσότεροι ήταν εκστασιασμένοι που μιλούσε τη γλώσσα της αλήθειας. Ε και εγώ τί έκανα; Μίλησα τη γλώσσα της αλήθειας. Πιστεύω ότι το προηγούμενο post μου είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας εμπειρίας μου απο την ενασχόλησή μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν τίθεται θέμα αισιοδοξίας ή απαισιοδοξίας. Ο δρόμος είναι δύσκολος και τον ξέραμε ότι ήταν δύσκολος. Έχουμε πίστη ότι θα πάνε όλα καλύτερα αλλά δεν μπορεί να είμαστε κάθε φορά τραλαλά και τραλαλά.
Με τα λαμόγια που είχαμε τόσα χρόνια, δεν ελπίζαμε τίποτα ουσιαστικό. Τώρα υπάρχει αισιοδοξία σαφώς, αλλά  θέλει ακόμα πολύ δρόμο, δεν τελείωσε τίποτα, ίσα ίσα, μόλις που άρχισε.

re si poet to oti i katastasi den einai teleia to xeroume oloi..i omada exei akomi PARA POLLES diskolies kai o dromos tha einai makris kai diskolos alla amfisvitiseis oti einai makran i kaliteri xronia ? sou thiimizw goumenompatatoudovoulinous twra den eimaste safos kalitera ?

to na min epanapavomaste kai na sinexizoume ti skepsi kai ton provlimatismo kalo einai alla re si poet, me to simpathio diladi, exw tin entipwsi oti theleis kai ta vlepeis ola maura.. mi sou pw oti sto telos ginesai kai grafikos kai tha katantiseis na min akouei kanenas auta pou les..
Πίστευα ότι η καλύτερη χρονιά ήταν η πρώτη χρονιά του Μπατατούδη. Αν και μακρυά απ'την ομάδα είχα πιστέψει ότι ο ΠΑΟΚ θα γινόταν μιά μεγάλη δύναμη. Φρόντισαν γι'αυτό λίγο ο Ορφανός, λίγο ο Βεζυρτζής και λίγο η σκατοκατάσταση με το χρηματιστήριο που έστρεψε τον Μπατατούδη στο τέλος να γίνει αναξιόπιστος και ληστής.
Μετά απο την πρώτη χρονιά Μπατατούδη, είναι η καλύτερη μας χρονιά ναί.

rounos

• Guest
Φυσικα και ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα,και θα ειναι για καιρο ακομα πιστευω.Το καλο ομως ειναι οτι κανουμε στην ουσια καινουργια ομαδα -ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον- και ωφειλουμε να στηριξουμε αυτους τους ανθρωπους.Αλλωστε χρειαζεται και λιγο τρεξιμο,και λιγο πικρα,για να συνεχιζεις να προσπαθεις.Παραγιναμε μαλθακοι τα τελευταια χρονια.

Offline savage republic

• Βασικός
An to ellhniko kratos ferotan sthn omada Zagorakh, opws fer8hke sthn omada Nikolaidi, tote 8a milousame gia omada pou apo tou xronou 8a xtupouse sta isia to prwta8lhma. Kapoioi koutoi de 8eloun omws antagwnistiko prwta8lhma kai h omada mas paramenei desmia twn xrewn pou dhmiourghsan oi prohgoumenes lhstrikes dioikhseis. Sto 8ema auto sumfwnw me ton poet 100%.

kostas4

• Guest
@poet: NIL SATIS NISI OPTIMUM