Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 619623 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
NO FURTHER COMMENTS !
Neo ar8ro sthn kentrikh.

ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=484

isws na mhn tairiazei edw apolyta,
alla 8elw na kanw  8) diafhmish  8)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Polla sygxarhthria gia ton CLUB LARISA. Me olh ayth th sapila kai mpoxa poy vgainoyn pros ta eksw tis teleytaies meres, x8es skeftomoyn akrivws ta idia: O PAOK kai o Zagorakhs isws einai apo ta teleytaia TIMIA KAI KA8ARA PROPYRGIA aytoy toy mpoyrdeloy kratoys poy legetai Ellanta. Opoios eide (kai) xtes to koyti ths Pandoras h estw kai to Hardavella katalave polla
« Last Edit: January 19, 2008, 13:52:11 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αύριο Πέμπτη αναμένεται να δώσει μία απολογιστική συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα γίνει γνωστή η πρόοδος της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Είναι η ευκαιρία να καλύψει κάποια λάθη, κυρίως επικοινωνιακά, που έγιναν και να δοθεί η πραγματική εικόνα της κατάστασης, έτσι ώστε οι πάντες να κατανοήσουν γιατί οι ρυθμοί εξέλιξης δεν είναι μεγάλοι.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι λογιστής και σίγουρα δεν θα αναλύσει νούμερα. Ομως, είναι υποχρεωμένος να πείσει για την εξέλιξη του αγωνιστικού τμήματος και τους στόχους του. Για το πότε μπορεί να έχει απαιτήσεις ο κόσμος από την ομάδα και την άποψή του για τη δουλειά που έχει κάνει ο Σάντος από τη μέρα που ήρθε.

Είναι μία δημόσια τοποθέτηση κρίσιμη, γιατί απλούστατα έρχεται μία σειρά αγώνων που κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά πως η συγκομιδή βαθμών θα είναι καλή ή τουλάχιστον φυσιολογική. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να απλώσει τις άμυνές του, γιατί η ήττα από την Ξάνθη μπορεί να ανέδειξε έναν ποδοσφαιρικό πολιτισμό στην Τούμπα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το ίδιο θα συμβεί σε μία ενδεχόμενη ήττα από τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=115838

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ??

Offline bozik

• Αλλαγή
μάλλον για Τρίτη πάει....περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση τις ΠΑΕ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
Η συνεντευξη του Ζαγορ πρεπει να γινει αμεσα και κατα την γνωμη μου την εχει καθυστερησει και αρκετα. Με την μεταγραφολογια και την ενδυναμωση των αντιπαλων ομαδων ο κοσμος για να σε στηριζει πρεπει να ειναι ενημερωμενος για το που παμε και ποια ειναι η κατασταση σημερα. Αυτα πρεπει να ειπωθουν αμεσα και χωρις περικοπες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
e upomoni ws ti triti...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η συνεντευξη του Ζαγορ πρεπει να γινει αμεσα και κατα την γνωμη μου την εχει καθυστερησει και αρκετα. Με την μεταγραφολογια και την ενδυναμωση των αντιπαλων ομαδων ο κοσμος για να σε στηριζει πρεπει να ειναι ενημερωμενος για το που παμε και ποια ειναι η κατασταση σημερα. Αυτα πρεπει να ειπωθουν αμεσα και χωρις περικοπες.
Symfwnw apolyta pantws ston extra (nomizw) eipan gia Trith

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Poet

• Guest

Εσύ γιατί έχεις 3 ωραία αστεράκια στο nick σου και εγώ έχω ένα σκουριασμένο;
« Last Edit: January 18, 2008, 13:34:33 by tsakalaki »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Forum admin, news και articles team ειναι γι αυτο
Σου εστειλα και πμ φιλε αλλα δεν απαντησες
Εχεις κανενα παρε δωσε με την παε ΠΑΟΚ?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Έτσι έχω μια απορία, στην ΠΑΕ πότε θα γίνει η εκδήλωση για την κοπή της πίτας? Ρωτάω γιατί έχω περιέργεια να δω ποιός θα τύχει το φλουρί. Πέρσυ το έτυχε ο Αθανασιάδης και ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για αυτόν!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

jmjyiannis

• Guest
λοιπον παιδες.
Εχθές είχα μια κουβέντα με καποιον που δεν είναι καθόλου των αθλητικών. Τα πολύ βασικά μόνο. με αφορμή ένα βίντεο του Βαρδινογιάννη που μιλούσε σε έναν δημοσιογράφο, κάθομαι και μιλάω σε αυτόν τον άνθρωπο για τα προφίλ των προέδρων των μεγάλων ομάδων.
Και όπως εξελίσοταν η κουβέντα, του λέω...

"Παρατήρησε τον Βαρδινογιάννη. Βλέπεις πως μιλάει; Βλέπεις πως κινείται; Με νεύρο, μονίμως αμυντικά, σα να έχει να αποδείξει κάτι σε όποιον τον ρωτάει, με ένα τεράστιο κόμπλεξ κατωτερότητας "Γιατί δε μπορώ να φτάσω τον Κόκκαλη;". Δεν έχει ποτέ ηρεμία στο λόγο του και ακόμη και όταν χαμογελάει, φαίνεται πως προσπαθεί να το παίξει άνετος.

Κοίτα τον Ντέμη. Μιλά με την αίσθηση της εξωτερικής εικόνας αλλά και της δύναμης από τις πλάτες που τον καλύπτουν. Το παίζει καλό παιδί και αγωνιστής για το σωματείο, αλλά στην άκρη του προσώπου του βλέπεις το καθίκι, που απλά δεν έχει όλα τα εργαλεία για να πηδήξει τον οποιονδήποτε.

Κοίτα το γιο του κοκκαλη. το απόλυτο λαμόγιο. ο γιος του μπαμπά που το παίζει τσάμπα μάγκας. Το χαμόγελο της δύναμης και εξουσίας. Μιλά σα να παίζει μόνος του παντού. Σα να ξέχασε πως ο γαυρος είναι εκεί που είναι τώρα χάρη στην παράγκα και στο κράτος. Είναι ήρεμος. χαλαρός. Δεν έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον. Είναι σε άλλο γήπεδο. απλά χρειάζεται τους άλλους 2 για να έχει ενδιαφέρον (και οπου ενδιαφέρον, πάνε και λεφτά) το παιχνίδι.

κοιτα τώρα και τον Ζαγοράκη. Τι σου βγάζει; τι εικόνα παίρνεις από αυτό τον άνθρωπο αν δεν ασχολείσαι καθόλου με τα αθλητικά;.....
Ξέρεις τι;
του παιδιού που μένει στο διπλανό διαμέρισμα. Αυτουνού που δε μιλάει πολύ. Αλλά αυτά που θα πει θα ξέρεις πως δεν είναι ψεματα. Γιατί φαίνεται πολύ ντόμπρο παιδι. Ξηγημένο. Ντροπαλό με τον πολύ κόσμο και δουλευταράς. Ξέρεις πως όταν θα θελήσει να σου πει κάτι, κατα ένα μαγικό τρόπο θα ξέρεις πως είναι η αλήθεια. τον εμπιστεύεσαι γιατί και μόνο το πως σε κοιτάει δείχνει ανθρωπο που δε ξέρει τι είναι το "λαμόγιο" η "κομπίνα" η "μπάζα"."

Κατα ένα παράξενο τρόπο, όταν αυτός ο άνθρωπος είδε ένα βίντεο με τον ζαγοράκη να μιλάει γυρνά και μου λέει "λοιπόν ξέρεις κάτι; ακριβώς έτσι είναι. κοιτάς αυτό τον άνθρωπο και λες "αυτόν ναι.... τον εμπιστεύομαι. είναι τόσο... προσιτός. Είναι ένας ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ανθρωπος."

Όταν θα είναι η συνέντευξη τύπου σκεφτείτε λίγο αυτή τη σύγκριση όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε να δείτε τα πράγματα.

Να είναι καλά και να έχουμε και εμείς μυαλό να μη τον απογοητεύσουμε ποτέ.

JOHNNYS-4-

• Guest
dwse aderfe ta eipes ola gia zagoraki

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Εσύ γιατί έχεις 3 ωραία αστεράκια στο nick σου και εγώ έχω ένα σκουριασμένο;

Einai diakritika re file, opws sto strato poy eixame...sardeles  ;D ;D ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

LoGotHeTiS

• Guest
Θόδωρε σε στηρίζουμε σε εκτιμάμε αλλά μερικές φορές δεν κάνει καλό να μην κάνουμε και κριτική και να μην επισημαίνουμε τα λάθη..Έπρεπε να έχεις κάνει τώρα τον χειμώνα 3-4 μεταγραφές..Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη ομάδα χωρίς σεντερ φορ..

Περιμένεις και 3α ντέρμπι στην Τούμπα και τόσα έσοδα,πόσο μάλλον αν πήγαινες σε αυτά μετά από νίκες..Και άλλα τόσα έσοδα αν περάσεις play off και άλλα τόσα αν προκριθείς στο uefa..

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Α ρε γουμενο που θελετε μερικοι...
ΠΑΟΚ G4Α

LoGotHeTiS

• Guest
Σε μένα απευθύνεσαι?Αυτό κατάλαβες εσύ?

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
νομιζω οτι και μετα τη σημερινη απαραδεκτη εμφανιση ο αρχηγος πρεπει να λαβει καποια μετρα....

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.....

οσο για τις μεταγραφες για να μη συνεχισουμε το κοντο και το μακρυ μας και με δεδομενη την απαραδεκτη παρουσια της ομαδας ας βγει και να κανει μια δηλωση.....

εχουμε αυτο το μπατζετ για μεταγραφες το γεναρη.... η δεν υπαρχει ουτε η παραμικρη πιθανοτητα μεταγραφης....

εμεις καταλαβαινουμε την προσπαθεια του αρχηγου οπως κι αυτος εμας.... και φυσικα δε μπορουμε να βλεπουμε αυτο το χαλι... πρεπει να ξερουμε αν υπαρχει κατι που μπορει να δωσει το κατι παραπανω γιατι το να αλλαξει η ολη αγωνιστικη κατασταση πρεπει να κανει 8 μεταγραφες...

ετσι για να διατηρηθουν οι ισορροπιες και να μη χαλασει το πνευμα συσπειρωσης πρεπει να το κανει....

BLACK DOG

• Guest
δε χρειαζεται να βγει ο τεο να στο πει . εννοειται οτι δεν εχεις καθολου μπατζετ η αντε το πολυ πολυ 200.00 χιλιαρικα για κανα παιχτη τυπου ιντιο.τι θελετε να κανουμε μεταγραφες για να λεμε οτι  καναμε η να περιμενουμε το καλοκαιρι να ξεκινησουν ολα με σειρα με επιλογες σαντος/βρυζα/τεο.εσεις τι λετε, τι ειναι ποιο λογικο?

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οχι φιλε dog.....

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.....

ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι υποχρεωμενος να στηριξει τον αρχηγο.....   οχι ομως να ανεχθει το αγωνιστικο χαλι.........

δικαιολογημενα ζητειται να γινει κατι μ αυτο.... και πιστευω οτι ακομη και η διοικηση ειναι δυσαρεστημενη απο αυτα που βλεπει στο γηπεδο....

εχεις εσυ κανενα καλυτερο τροπο να προτεινεις απο ενα μυνημα του τεο??

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Στο libero τωρα γινεται θεμα
Και καλα λενε οτι ισως και αργα το βραδυ ανακοινωθει κατι , ισως μεταγραφη/ες
Απλα το αναφερω δεν σημαινει τιποτα για μενα
Λενε οτι εχουνε συνεδριαση η κατι τετοιο
Το καλοκαιρι λεγαμε Θοδωρα προχωρα, αλλαξε τα ολα
Καμορα εισαι υποκριτης και μπινες, ετσι για να μη ξεχνιομαστε ;)