Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
pisteuo pos sigoura iparxei oikonomiki pigi  pou den kseroume giati apla de thelei na tin emfanizei gia na krata to endiaferon tou kosmou psila gia simmetoxi.
De noeitai na iparxei tetoia dinamiki se enan tetoio sillogo me tetoia dioikisi kai na min exoun brethei anthropoi na min exoun xtipisei os tora tin porta tou Zagor gia simmetoxi.

pisteuo loipon pos se auto to zitima to "paizei" poli sosta.

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω παλι πιστευω οτι πισω απο την διοικηση δεν υπαρχει κανενας αλλα αυτο που γουσταρω ακομα παραπανω ειναι οτι παρ'ολα αυτα δεν ανησυχω. Υπαρχει ο κοσμος μας. Αρκει σε μια χρονια που η ομαδα εχει στοχο ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ να μην βαλει προτεραιοτητες πρωταθληματα κυπελα ευρωπες κτλ κτλ.Βεβαια αν ερθουν δεν θα πω και οχι ;D ;D ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
Οντως δεν υπαρχει κανεις..

παρτε το χαμπαρι οτι ειμαστε μονοι μας..μονο ο κοσμος ειναι ο χρηματοδοτης
μην περιμενετε κανεναν να βγαλει το φιδι απο την τρυπα οικονομικα

με το που θα ξεχρεωνουμε σιγα σιγα θα εμφανιστουν και αυτοι

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
m'ayta pou diavazw oti eipw8hkan shmera
twra eimai pio xaroumenos pou anelave o teo proedros
apo th prwth mera.opws eipe kai o bozik sta isia
mas milane.den kryvoun tipota kai to kyriotero
einai PAOK.kai re magges mou fainetai
pws pleon siga siga 8a milame mono gia mpalitsa kai
gia kerkida h gia oti telos pantwn mas eleipse tosa xronia
den antexw allo ton PAOKtsh oikonomiko analuth

GeorgT

• Guest

den antexw allo ton PAOKtsh oikonomiko analuth

Τωρα που συνηθίσαμε να μιλάμε για μετοχές, συνελεύσεις κ όλα τα λογιστικά!! Θα πάθουμε καμιά κατάθλιψη! ;D ;D ;D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Stis 02.00 tha paixoun OLH tin synentevksi ston libero. Opoios mporei as tin grapsei wste na tin akousoume.
Se 30 lepta den tha xw internet gmt!!  :cwm14:

yg. gia opoion thelei na tin grapsei kai den xerei pws
http://www.download.com/Focus-MP3-Recorder/3000-2168_4-10719675.html
katevazeis ton recorder, install (ok - next - next -next -next - install -finish) kai rec se mp3!  ;)
;D

yg2. to pws tha tin parw apo opoion tin grapsei, einai to pio eukolo ;)
« Last Edit: September 20, 2007, 00:08:34 by king »

Poet

• Guest
Ωραία. Επιτέλους κάποια πράγματα δείχνουν να προχωρούν. Χρειάζεται όμως να είμαστε λίγο συγκρατημένοι στον ενθουσιασμό. Προσωπικά βλέπω ότι όπως φαίνεται, έχουμε την καλύτερη διοίκηση που είχαμε ποτέ. Παρ'όλα αυτά, δεν θα σταθώ στα εγκώμια της διοίκησης για όσα γίνονται και για τα οποία αυτονόητα είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος. Θα σταθώ σε όσα μόνο που προκαλούν σκεπτικισμό ή δεν μου αρέσουν.

1. Το πρώτο θέμα είναι το γεγονός της απόλυτης κάλυψης της προηγούμενης διοίκησης Νίκου-Λάκη. Έγιναν αναφορές για τη διοίκηση Γούμενου αναφερόμενοι σε νούμερα. Δεν έγινε καμμία αναφορά για τον Άλαν και αυτά που διέρευσαν για υπερτιμολόγηση. Για τον μόνο λόγο που δέχομαι να μην έχει γίνει αυτή η αναφορά είναι το γεγονός ότι τις μετοχές ακόμη τις κατέχουν ο Νίκος-Λάκης.

2. Είναι πλέον πεποίθηση σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες ότι ο Γούμενος υπεξαίρεσε χρήματα. Παρ'όλα αυτά, όσοι έχουν ασχοληθεί με ομάδες, θα γνωρίζουν ότι υπάρχουν "μαύρες" δαπάνες για τις οποίες δεν εκδίδονται τιμολόγια, όπως πχ. μίζες σε μανταραίους, λαδώματα κλπ. Οι δαπάνες αυτές συνήθως καλύπτονται με υπερτιμολογήσεις άλλων δαπανών. Βέβαια, στο μπάχαλο που γίνεται πλέον στην ΠΑΕ, άκρη δεν μπορείς να βγάλεις, παρ'όλα αυτά, οι υπερβολικές δαπάνες που ενδεικτικά αναφέρθηκαν, κάποιες απο αυτές ή και όλες μπορεί να ήταν υπερτιμολογήσεις τέτοιου είδους.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τί εννοώ ακριβώς. Έχω μιά εταιρεία και λέω στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Θα σου δώσω 100 χιλ. Ευρώ χορηγία, αλλά θα μου κόψεις τιμολόγιο για 600 χιλ. και θα σου πληρώσω και το ΦΠΑ. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στις ομάδες. Η ομάδα που δέχεται την χορηγία, αυτόματα εμφανίζει ότι εισέπραξε 500 χιλ. Ευρώ ενώ δεν τα εισέπραξε, οπότε αρχίζει και μαζεύει εικονικά τιμολόγια απο δεξιά κι'αριστερά διογκώνοντας τις δαπάνες.

3. Για το θέμα των οπαδών ο Ζαγοράκης δήλωσε ότι "θα είμαστε δίπλα τους εφ'όσον αποδειχθεί ότι είναι αθώοι". Μα αν αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι είναι αθώοι, θα αφεθούν ελεύθεροι φίλε Ζαγοράκη!!! Το θέμα είναι τί κάνεις λοιπόν τώρα που εμείς ξέρουμε ότι είναι αθώοι, αλλά πρωτόδικα καταδικάστηκαν χωρίς στοιχεία.

Πιστεύω ότι οι σχέσεις με τους οπαδούς θα είναι το τελευταίο μεγάλο αγκάθι που θα ανακύψει σε μερικούς μήνες έντονα. Δεν θέλω να το αναπτύξω άλλο προς το παρόν.

4. Δεν μου άρεσε η λύση για την μπουτίκ. Είναι πολύ προσωρινή και ταυτοχρόνως δεσμευτική. Ως ΠΑΟΚτσής δεν χρωστώ εμπιστοσύνη a priory σε κανέναν. Επιθυμώ η μπουτίκ να είναι μιά νέα εταιρεία στην οποία συμμετείχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ένας νέος κλάδος της ίδιας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λύσεις με ΕΠΕ, κλπ. εμένα δεν μου αρέσουν. Τις προτιμώ βέβαια απο την σημερινή που υπάρχει, αλλά νομίζω μπορούσε να βρεθεί κάτι καλύτερο.

5. Όλα καλά και άγια, αλλά πιστεύω ότι μεγάλο χρέος της παρούσας διοίκησης, εκτός του στόχου της οικονομικής εξυγίανσης, είναι η θωράκιση της ΠΑΕ ώστε να μην μπορεί στο μέλλον να χειραγωγηθεί απο κανέναν. Γι'αυτό δεν μίλησε κανείς. Τί γίνεται δηλαδή, αν εμφανιστεί ένας μεγαλομέτοχος μετά απο 7 μήνες, πάρει την ΠΑΕ και την ξαναχρεώσει στα επόμενα 3 χρόνια. Η παρούσα διοίκηση που για μένα είναι επαναστατική, οφείλει να πράξει τουλάχιστον αυτό μαζί με τον μεγάλο στόχο της οικονομικής εξυγίανσης και της αγωνιστικής ανάκαμψης.

Υπομονή λοιπόν, όπου και όποτε μπορούμε βοηθάμε την διοίκηση, με προτάσεις με σχέδια, με τη συμμετοχή μας, ενίοτε με την κριτική μας και φυσικά οικονομικά και ηθικά. Η λέξη πάντως που πρέπει πλέον να μάθουμε ως ΠΑΟΚτσήδες, είναι μία ... ΥΠΟΜΟΝΗ.

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Mα , ως Π.Α.Ο.Κ.τσής την λέξη ΥΠΟΜΟΝΗ την έμαθα με το πρώτο μου το γάλα που λέει και το τραγούδι , Ποετ !!

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα .

Όσον αφορά τώρα τα οικονομικά ,  επειδή αλχημείες γίνονται και στα ...καλύτερα λογιστήρια ,
γι αυτό λοιπόν βλέπω το ρεζουμέ της διοίκησης των γουμενοπαγώνηδων και μίλάμε ότι υπερδιπλασίασαν τα συνολικά χρέη του Π.Α.Ο.Κ. και τα οποία πήγαν να μας στραγγαλίσουν .

Επίσης άποψη μου είναι ότι η μπουτικ & η εκμετάλλευση του σήματος πρέπει να δίνεται με απόφαση των μελών του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.σε κάθε διοίκηση της Π.Α.Ε. , ώστε εφ όσον αυτή είναι συνεπής να της ανανεώνεται η παραχώρηση χώρων και εκμετάλλευσης του σήματος .
Σήμερα έχουμε διοίκηση που την εμπιστευόμαστε .
Η μεθεπόμενη διοίκηση -που ελπίζω να αργήσει πολύ να έρθει- θα είναι άξια της εμπιστοσύνης μας ;;

Λοιπόν , τι λέγαμε φίλοι τις προάλλες ;;;
Χαίρομαι που δικαιωνόμαστε και εγώ και άλλοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες .

Έχουμε και λέμε λοιπόν
σήμερα η διοίκηση του Ζαγοράκη μας πληροφόρησε ότι :

έσοδα από τα εσειτήρια Διαρκείας                                      3.900.000 ευρώ
έσοδα "από χορηγικά πακέτα και τηλεοπτικά δικαιώματα"       5.000.000 ευρώ
(υπ όψιν ότι στα τηλεοπτικά ισχύει η αποικιοκρατική σύμβαση
που υπέγραψε με το Supersport ο γούμενος)
+ Εισητήρια Αγώνων                                                           ΠΟΣΑ ;;
+ Λοιπές Διαφημίσεις                                                          ΠΟΣΑ ;;
(γήπεδο , κύριος χορηγός φανέλα μπροστά κλπ...)
+ Λοιπά Έσοδα                                                                   ΠΟΣΑ ;;
+ Έσοδα από τη μπουτίκ                                                      ΠΟΣΑ ;;
(που σήμερα ανήκει ακόμη
 στον εξυγειαντή γούμενο όπως τον αποκαλούσες κύριε Π.Α.Ο.Κ.τσή)

( Και μιλάμε για μία διοίκηση που όπως είπαν σήμερα ξεκίνησε 15 Ιουνίου να μαζεύει χορηγίες και από τώρα ετοιμάζεται για να διεκδικήσει χορηγίες για τη σαιζόν 2008/2009 ,
και επίσης όπως είπε συνάντησε δύσπιστους υποψήφιους χορηγούς εξ αιτίας της αφερεγγυότητας των Μπατατουδογούμενων.)

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε αύριο-μεθαύριο και τα Έσοδα που θα παίρνει η Π.Α.Ε. από την εκμετάλλευση των χώρων που της αναλογούν στο Νέο Γήπεδο ,
τότε ρωτώ
τι τον θέλουμε τον .......... επενδυτή -επιβήτορα ;;;
για να κλαιγόμαστε στα φόρουμ και να τρέχουμε σε συλλαλητήρια ;;;

Έχω κατέβει σε 10 πορείες , ΤΕΛΟΣ .
Με κούρασαν οι σωτήρες που απλά θέλουν να ικανοποιηθούν στο κορμί του Π.Α.Ο.Κ. .

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ευλογημένος από τη τύχη του , έχει τεράστεια δυναμική σε κόσμο και έχει μοναδική στην Ελλάδα ακίνητη περιουσία . 
Δεν χρειαζόμαστε κανέναν ...επενδυτή να αξιοποιήσει αυτό το πλούτο μας .
Μπορούμε μόνοι μας να διαχειριστούμε αυτό το πλούτο .

Όλοι κοντά σε αυτή τη διοίκηση .
Να τη στηρίξουμε , και όταν χρειάζεται καλοπροαίρετη κριτική .

Θόδωρε προχώρα  .
« Last Edit: September 20, 2007, 01:54:00 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

chiltsid

• Guest
loipon h synentevxi gia mena itan petyximenoi,den akoustike tipota to krabgalaio alla para polles alitheies,eipan polla pramata.ypothikan ola avta pou eprepe na ypothoun kai apantithikan me ton tropo pou epelexe h dioikisi na apantisei,se para pollous apo emas arese,alloi thelan na einai ligo pio skliri kai na milisoun pio sklira gia ta lamogia.
@poet theoro oti avta pou egrapses kai kala ekanes einai ligo astoxa,giati
1)den kalypsan kanenan to apanteises kai mono sou nomizo,oi dioikisi ekane tis kiniseis tis gia tis metoxes alla avtoi exoun gatzothei apo avtes lathos atoma askeis kritiki nomizo.oso avta ta noumera pou les sto apantisan tha prostethoun sta stoixeia tis eidi yparxousas mynisis,kai tha ginoun kiniseis kai apozimeioseis,oso gia ton ALAN ama einai alitheia tha prostethei sta stoixeia.
3)oso gia ton kosmo file einai ena lepto thema kai prepei kapoia stigmi kai emeis na kanoume ypoxoriseis,otan sou leei o proedros min pas kai pas(kai ego ithela na pao alla den piga)den ftaei avtos oso gia to ama ta paidia einai adika mesa gi avto evthinetai o dimokratikos nomos orfanou.
4)gia thn boutik file to ekanan me avto tropo giati ginetai televtaia stigmi,tou xronou tha doume ti tha kanoun.skepsou oti prota pigenan se goumeno kai batman
5)avto file to edeixan apo thn arxi sthn dioikisi me thn  kinisei pou ekanan me thn eggyitiki pou prepei na deixoun gia na syzitisoun,kai devteron den pistevo o zagor kai ola ta paidia na einai toso blakes kai na empistevtoun opoion na einai

evxomai na se boithisa ligo,paidia styrixi kai pali styrixi gemati toumpa,xoris timories kai prostimata,ypomoni kai pali ypomoni

manos4

• Guest
loipon h synentevxi gia mena itan petyximenoi,den akoustike tipota to krabgalaio alla para polles alitheies,eipan polla pramata.ypothikan ola avta pou eprepe na ypothoun kai apantithikan me ton tropo pou epelexe h dioikisi na apantisei,se para pollous apo emas arese,alloi thelan na einai ligo pio skliri kai na milisoun pio sklira gia ta lamogia.
@poet theoro oti avta pou egrapses kai kala ekanes einai ligo astoxa,giati
1)den kalypsan kanenan to apanteises kai mono sou nomizo,oi dioikisi ekane tis kiniseis tis gia tis metoxes alla avtoi exoun gatzothei apo avtes lathos atoma askeis kritiki nomizo.oso avta ta noumera pou les sto apantisan tha prostethoun sta stoixeia tis eidi yparxousas mynisis,kai tha ginoun kiniseis kai apozimeioseis,oso gia ton ALAN ama einai alitheia tha prostethei sta stoixeia.
3)oso gia ton kosmo file einai ena lepto thema kai prepei kapoia stigmi kai emeis na kanoume ypoxoriseis,otan sou leei o proedros min pas kai pas(kai ego ithela na pao alla den piga)den ftaei avtos oso gia to ama ta paidia einai adika mesa gi avto evthinetai o dimokratikos nomos orfanou.
4)gia thn boutik file to ekanan me avto tropo giati ginetai televtaia stigmi,tou xronou tha doume ti tha kanoun.skepsou oti prota pigenan se goumeno kai batman
5)avto file to edeixan apo thn arxi sthn dioikisi me thn  kinisei pou ekanan me thn eggyitiki pou prepei na deixoun gia na syzitisoun,kai devteron den pistevo o zagor kai ola ta paidia na einai toso blakes kai na empistevtoun opoion na einai

evxomai na se boithisa ligo,paidia styrixi kai pali styrixi gemati toumpa,xoris timories kai prostimata,ypomoni kai pali ypomoni

πολυ σωστος ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ......................ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ? ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ........ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ...... ;D

Offline tsag

• Αλλαγή
Οντως δεν υπαρχει κανεις..

παρτε το χαμπαρι οτι ειμαστε μονοι μας..μονο ο κοσμος ειναι ο χρηματοδοτης
μην περιμενετε κανεναν να βγαλει το φιδι απο την τρυπα οικονομικα

με το που θα ξεχρεωνουμε σιγα σιγα θα εμφανιστουν και αυτοι

Συμφωνώ. όταν η διοίκηση πάρει στα χέρια της την πλειοψηφία των μετοχών και ξεκαθαρίσει το τοπίο με το μετοχικό-οικονομικό κομμάτι, τότε ο ΠΑΟΚ θα γίνει πραγματικά ελκυστικός και θα προκύψουν και επενδυτές.

Θα δείξει εν καιρώ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ είμαι ευτυχισμένος γιατί το νιώθω μέσα μου ότι αυτοί οι 5 άνθρωποι δεν θα με προδώσουν. Τουναντίον. 100 μέρες τώρα μου αποδεικνύουν με πράξεις αυτά που ήλπιζα. Όταν αγαπάς κάτι δε χρειάζεται και πολύ λογική. Το νιώθεις μέσα σου σαν σαράκι ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν κάποιος πιαστεί από αυτό και αναιρέσει ό,τι άλλο γράψω παρακάτω, συγγνώμη που το λέω αλλά θα είναι ηλίθιος.
Αυτά που ειπώθηκαν φάνηκαν σε κάποιους λογικά, σε άλλους αναμενόμενα κι εγώ δεν ξέρω τι. Μαλακίες! Αυτά που ειπώθηκαν είναι ό,τι σημαντικότερο ειπώθηκε διοικητικά στην ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια.
Εγώ δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Δεν είναι δεδομένο ότι με κλέβανε όταν εγώ έβριζα τον γούμενο και το μισό γήπεδο με γιούχαρε, γιατί κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Γιατί το παίρνεις εσύ που με γιούχαρες;
Εγώ δεν παίρνω ως δεδομένο ότι η διοίκηση βεζυρτζή συνέχισε να χώνει την ομάδα ακόμη πιο βαθιά και να διαιωνίζει μία κατάσταση που ο "ΠΑΟΚ μπορεί και πλουτίζει τα τσιμπούρια του". Γιατί το παίρνει δεδομένο αυτός που με ειρωνευόταν όταν φώναζα επί μήνες ότι αυτοί είναι επικίνδυνοι;
Θέλω να καθήσει ο κάθε ΠΑΟΚτσής που σέβεται τον εαυτό του και χωρίς να τον δικαιολογήσει να σκεφτεί τι πίστευε τα τελευταία χρόνια.
Αλλά κανένας δεν θα το κάνει.
Όλοι όταν γίνετια η κλεψιά αρχίζουν τις γενικότητες και τις ειρωνείες.

Τώρα όμως βγαίνει η διοίκησή σου και σου λέει επίσημα, ότι γινότανε όλα αυτά που φώναζαν οι μαλάκες, αλλά και ακόμη περισσότερα.
Από δημοσιογράφους που καλύπτανε τον πάτμαν και το γούμενο δεν περιμένω ν' ακούσω τίποτα. Περιμένω όμως να κάνει ο κάθε ΠΑΟΚτσής κριτική στον εαυτό του.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ "ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ" ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Αν συνεχίσει να κοιμάται θα περάσει ανεπιστρεπτί η ευκαιρία. Αν καταλάβει τι γινόταν τόσο καιρό και βγάλει απ' το μυαλό του τον "σωτήρα" λεφτά που θα τα "χώσει" στην ομάδα, μπορεί και ν' αρπάξει την ευκαιρία να ξεφύγουμε για πάντα από τους καρκίνους.

Πέρα από τον κοιμισμένο ΠΑΟΚτσή που δεν πίστευε ότι γινόταν όλα αυτά τα ωραία τόσα χρόνια υπάρχει κι ο σκεπτικιστής ΠΑΟΚτσής, όπως ο @poet που φυσικά και δεν χρωστάει εμπιστοσύνη σε κανένα, αλλά δεν βλέπω κάποιο λόγο να προσπαθεί να κρατήσει τα γκέμια του ενθουσιασμού που ξεχύνεται και μάλιστα χωρίς να έχει δωθεί δικαίωμα από τη διοίκηση (στο οικονομικό πεδίο).

Ένα παράδειγμα: Αν ο ΠΑΟΚτσήδικος ενθουσιασμός δεν σκιαζόταν το καλοκαίρι από την αβεβαιότητα της ρύθμισης, τα διαρκείας θα ήταν σήμερα 15.000.
Σε λίγο καιρό θα ζητηθεί από τον κόσμο η αγορά μετοχών. Ο ενθουσιασμός θα οδηγήσει σε μαζική αγορά, ο σκεπτικισμός σε μικρότερα μεγέθη.
Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να μετριάζεται ο ΠΑΟΚτσήδικος ενθουσιασμός μπροστά σε μια τέτοια ευκαιρία.
Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι παίρνουν τη μπουτίκ για να φάνε από 'κει οι διοικούντες μας, τότε φτάνουμε στην κριτική για την κριτική.

Τέλος αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι χθες δόθηκε η σημαντικότερη συνέντευξη τύπου τα τελευταία 20 χρόνια στον ΠΑΟΚ και σχολιάστηκε ελάχιστα από τους ΠΑΟΚτσήδες και στα ραδιόφωνα, αλλά κι εδώ μέσα.
Ασχολούμαστε με ταυτοποίηση φωτογραφιών και πίπες, αντί να ασχοληθούμε με όσα ειπώθηκαν. Αν μου πει κάποιος ότι αυτά τα ξέραμε, θα τον παραπέμψω σε όσα γραφόταν (γιατί τα γαμημένα τα γραπτά μένουν) κατά τη περίοδο των προηγούμενων διοικήσεων.
Και για να το πω καθαρά: γιατί κανένας που δεν πίστευε το τι γινόταν δεν γράφει τώρα για να μας πει πόσο εύπιστος ήταν τόσο καιρό;
Γιατί τώρα που αποδείχτηκαν όλα αυτά κάποιοι με λογική "ποιο μαγαζί γωνία και μαλακίες" κάνουν την πάπια τώρα;

Πείτε ρε ένας από εσάς αν ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία ή μπουρδέλο που θα έπρεπε να το χαρίσουμε στον μαλάκα το Σαββίδη και να του δώσουμε και το γήπεδο κιόλας για τα χρέη (!!!!!) που θα αναλάμβανε ο φιλάνθρωπος καραγκιόζης από τη Ρωσία.
Για όποιον το περνάει στο ντούκου ο Παπαδόπουλος είπε κάτι: Φέτος ο ΠΑΟΚ θα έχει κέρδη στο τέλος της χρονιάς. Άντε καληνύχτα σας!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

xalllara4

• Guest
anamesa se ayta pou les esy ki o poet krivetai kapou to zoumi ki i alitheia aytis tis sinentefksis typou.

Egw (an kai akoma psaxnw se kapoio site oli tin sinentefksi atofia, ta praktika pou lene), den mporw na pw oti enthousiastika me ayta pou akousa, alla fisika oute ki apogoiteytika. Alla me kathisixasan aytoi oi pente tous , giati einai san na mou lene "magges ta pragmata den einai apla, kanoume oti mporoume, voithiste mas kai to mellon provlepetai kalo".Ayto einai to zoumi gia mena, ayto krataw.

Mi ksexname oti iparxoun posa fidia pou tha xamogelane diavolika kai tha dagkwnoun me ti prwti eykairia.O Violidis eipe "egw gia ta katasxetiria tou Topaloudi milw me to Kassimati ,  ta simperasmata dika sas".

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

1. Το πρώτο θέμα είναι το γεγονός της απόλυτης κάλυψης της προηγούμενης διοίκησης Νίκου-Λάκη. Έγιναν αναφορές για τη διοίκηση Γούμενου αναφερόμενοι σε νούμερα. Δεν έγινε καμμία αναφορά για τον Άλαν και αυτά που διέρευσαν για υπερτιμολόγηση. Για τον μόνο λόγο που δέχομαι να μην έχει γίνει αυτή η αναφορά είναι το γεγονός ότι τις μετοχές ακόμη τις κατέχουν ο Νίκος-Λάκης.

Για να πεις κάτι επιβαρυντικό, επώνυμα, πρέπει να έχεις αποδείξεις. Για να βγει επώνυμα μέλος της διοίκησης και να τους "δώσει" στον κόσμο, θα πρέπει να υπάρχουν καραμπινάτα στοιχεία στην υπόθεση Άλαν. Με σύνεση λειτουργεί η διοίκηση και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι δεν λειτουργούν σαν "εισαγγελείς" ενώ κάλιστα θα μπορούσαν να το κάνουν έχοντας μαζί τους τη πλειοψηφία του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού. Έχουν "χαμηλά τη μπάλα" και προτιμούν να ασχοληθούν με τις εξώφθαλμες περιπτώσεις κακοδιαχείρησης της περιόδου Γούμενου. Σίγουρα ρόλο παίζει ότι οι κάτοχοι μετοχών είναι τα μέλη της διοικησης Βεζυρτζή.

2. Είναι πλέον πεποίθηση σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες ότι ο Γούμενος υπεξαίρεσε χρήματα. Παρ'όλα αυτά, όσοι έχουν ασχοληθεί με ομάδες, θα γνωρίζουν ότι υπάρχουν "μαύρες" δαπάνες για τις οποίες δεν εκδίδονται τιμολόγια, όπως πχ. μίζες σε μανταραίους, λαδώματα κλπ. Οι δαπάνες αυτές συνήθως καλύπτονται με υπερτιμολογήσεις άλλων δαπανών. Βέβαια, στο μπάχαλο που γίνεται πλέον στην ΠΑΕ, άκρη δεν μπορείς να βγάλεις, παρ'όλα αυτά, οι υπερβολικές δαπάνες που ενδεικτικά αναφέρθηκαν, κάποιες απο αυτές ή και όλες μπορεί να ήταν υπερτιμολογήσεις τέτοιου είδους.

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τί εννοώ ακριβώς. Έχω μιά εταιρεία και λέω στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Θα σου δώσω 100 χιλ. Ευρώ χορηγία, αλλά θα μου κόψεις τιμολόγιο για 600 χιλ. και θα σου πληρώσω και το ΦΠΑ. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στις ομάδες. Η ομάδα που δέχεται την χορηγία, αυτόματα εμφανίζει ότι εισέπραξε 500 χιλ. Ευρώ ενώ δεν τα εισέπραξε, οπότε αρχίζει και μαζεύει εικονικά τιμολόγια απο δεξιά κι'αριστερά διογκώνοντας τις δαπάνες.

Κατανοητά και γνωστά όλα αυτά που αναφέρεις @Poet, αλλά ισχύουν για χορηγείες μικρών εταιριών. Δεν νομίζω ότι μεγάλες εταιρίες καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους. Δυστυχώς η παρουσία και επιχειρηματική υπόσταση του Γούμενου, μπορεί να έδωσε δικαίωμα σε κάποιες εταιρίες να καταφύγουν σε τέτοιες μεθόδους, αφού το μέγεθος του ΠΑΟΚ μειώθηκε εξευτελιστικά. Αλλά τι μεγέθους ήταν οι χορηγείες που πήραμε τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να ξεπλυθεί χρήμα από αυτές? Τα χρήματα ήταν ελάχιστα από τις χορηγείες που πήρε ο ΠΑΟΚ τις περιόδου Γούμενου.

3. Για το θέμα των οπαδών ο Ζαγοράκης δήλωσε ότι "θα είμαστε δίπλα τους εφ'όσον αποδειχθεί ότι είναι αθώοι". Μα αν αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι είναι αθώοι, θα αφεθούν ελεύθεροι φίλε Ζαγοράκη!!! Το θέμα είναι τί κάνεις λοιπόν τώρα που εμείς ξέρουμε ότι είναι αθώοι, αλλά πρωτόδικα καταδικάστηκαν χωρίς στοιχεία.

Πιστεύω ότι οι σχέσεις με τους οπαδούς θα είναι το τελευταίο μεγάλο αγκάθι που θα ανακύψει σε μερικούς μήνες έντονα. Δεν θέλω να το αναπτύξω άλλο προς το παρόν.

Έχω αναφέρει σε παλιότερες απαντήσεις μου, ότι ενήργησε με λάθος τρόπο η διοίκηση της ΠΑΕ στο θέμα της σύλληψης των 5 στην Ξάνθη. Αναγνώρισα ότι υπάρχει απειρία και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο λάθος δεν θα επαναληφθεί ξανά. Ελπίζω ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμπαραστέκεται σε αθώους στο μέλλον. Και για να γίνω πιό σαφής και συγκεκριμένος για το θέμα των 5, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε προσκλήσεις στα χέρια της για να διαθέσει σε κάποιους φίλους της ομάδας. Από τη στιγμή που διαπίστωνε, με την παρουσία της, ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν αθώοι, θα μπορούσε μέλος της (Ποικιλίδης) να παρευρεθεί στο δικαστήριο, να παρουσιάσει τις προσκλήσεις και να δηλώσει ότι κάποιες από αυτές προορίζονταν για τους 5, άρα υπήρχε λόγος για την παρουσία των 5 στην Ξάνθη και ότι δεν υπήρχε λόγος απο αυτούς για συμμετοχή τους στα επεισόδια.

4. Δεν μου άρεσε η λύση για την μπουτίκ. Είναι πολύ προσωρινή και ταυτοχρόνως δεσμευτική. Ως ΠΑΟΚτσής δεν χρωστώ εμπιστοσύνη a priory σε κανέναν. Επιθυμώ η μπουτίκ να είναι μιά νέα εταιρεία στην οποία συμμετείχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ένας νέος κλάδος της ίδιας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λύσεις με ΕΠΕ, κλπ. εμένα δεν μου αρέσουν. Τις προτιμώ βέβαια απο την σημερινή που υπάρχει, αλλά νομίζω μπορούσε να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Δεν νομίζω ότι είναι "δεσμευτική", αλλά είναι όντως "προσωρινή" λύση. Αναφέρθηκε από την διοίκηση ότι τα κέρδη της "Τούμπας ΕΠΕ" θα πηγαίνουν στην ΠΑΕ και ότι "η ΠΑΕ θα έχει το δικαίωμα ανάκλησης της συμφωνίας ανά πάσα στιγμή", άρα ο νέος ιδιοκτήτης ή επενδυτής θα μπορεί με άνεση να αλλάξει το καθεστώς χωρίς να χρειαστεί να μπλέξει σε νέες περιπέτειες τύπου "Δικέφαλος ΑΕ" με δεσμευτικά συμβόλαια.

5. Όλα καλά και άγια, αλλά πιστεύω ότι μεγάλο χρέος της παρούσας διοίκησης, εκτός του στόχου της οικονομικής εξυγίανσης, είναι η θωράκιση της ΠΑΕ ώστε να μην μπορεί στο μέλλον να χειραγωγηθεί απο κανέναν. Γι'αυτό δεν μίλησε κανείς. Τί γίνεται δηλαδή, αν εμφανιστεί ένας μεγαλομέτοχος μετά απο 7 μήνες, πάρει την ΠΑΕ και την ξαναχρεώσει στα επόμενα 3 χρόνια. Η παρούσα διοίκηση που για μένα είναι επαναστατική, οφείλει να πράξει τουλάχιστον αυτό μαζί με τον μεγάλο στόχο της οικονομικής εξυγίανσης και της αγωνιστικής ανάκαμψης.

Η Θωράκιση της ΠΑΕ μπορεί να επιτευχθεί με μαζική αγορά μετοχών από τον κόσμο. Προσωπικά θεωρώ αδύνατη την κάλυψη της αύξησης από τον κόσμο, αφού το ποσό είναι τεράστιο και η οικονομική κατάσταση που βιώνουμε δεν είναι από τις καλύτερες. Για να επιτύχει η κάλυψη σημαντικού μέρους της αύξησης κεφαλαίου από τον κόσμο, θα πρέπει ο ΠΑΟΚτσήδικος Λαός να πειστεί για τις προθέσεις της διοίκησης και να δεί ότι και τα μέλη της συμμετέχουν σε αυτήν. Ο Ζαγοράκης δήλωσε ότι ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, θα καλύψουν μέρος της αύξησης, αλλά δεν είναι δυνατόν να την υπερκαλύψουν και ότι θέλουν να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες μπορούν. Τα οφέλη μεγάλης συμμετοχής του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού, είναι απίστευτα πολλά για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ζαγοράκης ή οποιοσδήποτε πρόεδρος της ΠΑΕ δεν θα εκπροσωπούν μόνο το δικό τους συμφέρον σε συζητήσεις με χορηγούς ή αρμόδιους φορείς, αλλά χιλιάδες κόσμου. Από τις χθεσινές δηλώσεις της διοίκησης, έγινε αντιληπτό πόσο πολύ βοήθησε ο αυξημένος αριθμός των διαρκείας στο θέμα των μεγαλύτερων και περισσότερων χορηγειών. Κατανοείστε το πόσο θα βοηθήσει μια πολυπληθής μετοχική βάση.

Υπομονή λοιπόν, όπου και όποτε μπορούμε βοηθάμε την διοίκηση, με προτάσεις με σχέδια, με τη συμμετοχή μας, ενίοτε με την κριτική μας και φυσικά οικονομικά και ηθικά. Η λέξη πάντως που πρέπει πλέον να μάθουμε ως ΠΑΟΚτσήδες, είναι μία ... ΥΠΟΜΟΝΗ.

Υπομονή θα πρέπει να υπάρχει όπως και κριτική. Η καλοπροαίρετη κριτική κάνει πάντα καλό, δίνει αφορμές για συζητήσεις και σωστότερες αποφάσεις από την διοίκηση της ΠΑΕ.
Στα πλαίσια αυτά με προβληματίζει το νέο δάνειο που θα πάρει η ΠΑΕ, αφού το χρέος της θα μεγαλώσει. Αυτό βέβαια θα γίνει αναγκαίο εφόσον δεν καλυφτεί η αύξηση κεφαλαίου, άρα είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να καλύψουμε μεγάλο μέρος της, ώστε να το ποσό να είναι όσο το δυνατό μικρότερο.
Υπάρχει και άλλη διαφορά. Άλλο να γνωρίζω ότι σε ένα δάνειο προσφεύγει μια τίμια διοίκηση και άλλο μια διοίκηση της οποιάς δεν έχω εμπιστοσύνη.

loipon h synentevxi gia mena itan petyximenoi.....

Δυσκολεύτηκα να διαβάσω αυτά που έγραψες. Βάζε καμιά τελεία και κάνα κόμμα, φίλε @chiltsid.

Ένα παράδειγμα: Αν ο ΠΑΟΚτσήδικος ενθουσιασμός δεν σκιαζόταν το καλοκαίρι από την αβεβαιότητα της ρύθμισης, τα διαρκείας θα ήταν σήμερα 15.000.
Σε λίγο καιρό θα ζητηθεί από τον κόσμο η αγορά μετοχών. Ο ενθουσιασμός θα οδηγήσει σε μαζική αγορά, ο σκεπτικισμός σε μικρότερα μεγέθη.
Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να μετριάζεται ο ΠΑΟΚτσήδικος ενθουσιασμός μπροστά σε μια τέτοια ευκαιρία.
Αν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι παίρνουν τη μπουτίκ για να φάνε από 'κει οι διοικούντες μας, τότε φτάνουμε στην κριτική για την κριτική.

@PAOKCURE
καλός ο ενθουσιασμός και η πίστη σε κάποιους ανθρώπους, αλλά η κριτική χρειάζεται και είναι αναγκαία να γίνετε σε όλους. Το οφείλουμε στον ΠΑΟΚ που είναι πάνω από ανθρώπους και καταστάσεις. Κάποιοι ασχολούνται ενεργότερα στα κοινά και είναι φυσικό να γνωρίζουν λάθη που κάποιοι οι οποίοι δεν ασχολούνται τόσο πολύ δεν τα γνωρίζουν. Αποτέλεσμα είναι οι ενεργότεροι και γνωρίζοντες να καταλήγουν εύκολη λεία και κατακραυγή για τους μη γνωρίζοντες.
Σε πολλούς που αναφέρεις και έχουν αυτό τον σκεπτικισμό, καλό θα είναι να αποδεικνύει η διοίκηση, καθημερινά, ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο και είναι σίγουρο ότι θα επαναδραστηριοποιηθούν και θα συμμετέχουν στα κοινά. Υπομονή, δουλειά και διαφανείς διαδικασίες και η παρέα θα ξαναμεγαλώσει.
Δεν αναφέρομαι σε πανηγυρτζήδες οπαδούς. Αυτοί ότι και να γίνει θα δώσουν παρών μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια ή όταν η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει γίνει μόδα (in).
gdaou
"γάβροι=κότες"

Argonath4

• Guest
Alamana85

Symfwnw me auta pou les gia tis etairies kai tis xorigies toys, alla yparxei mia periptwsi pou gia emena mallon egine xontri kompina.

Tin periodo 2005/06 pou eixame vasiko xorigo stin fanela tin Egnatia Asfalistiki. O Gonis pou htan o idioktitis kai poly filos me ton Goumeno mas edwse (symfwna me ta MME) 900.000 euro.

H Egnatia Asfalistiki falirise merikous mines argotera... Oi fimes gia ton Goni kai tis lamogies tou htan polles stin piatsa...

Gia to thema Zagorakis - Opadoi mallon tha ksanazisoume skinika opws me ton Ntemi...Makari na min ta doume kai ston PAOK.
Arketoi pantws exoun ksenerwsei me kapoia pragmata, o xronos tha deiksei...

Proswpika me vlepw se ligo kairo na kovw to gipedo kai ypothetw pws arketoi apo to forum tha kanoun to idio.

chiltsid

• Guest
@alamana me sygxoreis file mou,alla apo thn stigmi pou yparxei h 9meli epitropi ton syndesmon kai yparxi synexeis epikoinonia me poikilidi,ama ta paidia tous zitousan boitheia se kati kai einai efikto tha to kanan.kai gi avto to logo den egine avtoi h epitropi.
@milwall file mou den katalabaino me poia pramata exeis xenerosei?gia pio logo na min pigaineis sto gipedo?
den pistevo i dioikisi na eipe tipota paralogo h kai na epraxe kati kako enantion ton opadon.
avtin thn stigmi exoume kapoious anthropous sthn dioikisi pou einai oti kalytero eixame pote,emeis tous thelame alloste.
blepoume oti i douleia pou kanoun einai para poly kali kati pou den eixe ginei mexri tora,kai pano apo ola se oles tous tis apofaseis bazoun to symferon tou paok proto.i dioikisi prospathei na kanei bimata mprosta oste i omada kapote na ftasei se ena evropaiko epipedo,apo thn meria mas emeis kaname to xreos mas me ta diarkeias kai tha synexisoume na to kanoume me opoio allo tropo mporoume.thelame na dioxoume avtous tous paokarxes apo ton paok to kataferame kai irthe o zagor,legame o paok einai o laos tou,nai,symfono alla kapoia stigmi kai o laos prepei na kanei bimata mprosta oxi mono h pae,as apobaloume epitelous avthn thn nootropia kai emeis tou paokarxi kai kanoume mia fora to exis aplo:afou yparxei i empstosyni ston zagoraki as ton stirixoume me ola pou mporoume kai baloume ton paok pano apo ola!

apostolos

• Guest
Edw den ekopse o PAOKtsis to ghpedo epi epoxes kleftwn pseytwn kai lhstarxwn kai pou eprepe na to kopsei kai thelete na to kopsete twra?
E, ti allo pia tha akousoume re.....
Mhpws na kanoume kai kana sullalhthrio na fugei o Zagorakis? Peite mou ki emena pou eimai makria na kserw ti ginetai, ti stash na krathsw, giati mallon tha exw xasei tipota epeisodia den ekshgeitai alliws....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
mia zoi grinia grinia grinia grinia grinia grinia grinia grinia
grinia grinia grinia grinia grinia grinia grinia grinia grinia

OLOI EXOUME APOPSI GIA TA PANTA KAI GIA OLOUS
KOUMANTO KANEI O THODORIS OMOS.-
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

xalllara4

• Guest
Όλα ασπρόμαυρα

Μία ακόμη πρωτότυπη ιδέα της ομάδας Ζαγοράκη υλοποιείται στο γήπεδο της Τούμπας. Μαζί με τα έργα που ολοκληρώθηκαν για την εγκατάσταση του νέου χλοοτάπητα, η ΠΑΕ αποφάσισε να βάψει στα χρώματα του ΠΑΟΚ όλο το ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο σε άλλη μία κίνηση εντυπώσεων. Δεδομένα η Τούμπα παίρνει πιο όμορφη όψη, κάτι που θα διαπιστώσει και σήμερα η ομάδα. Το απόγευμα στις 17:00 ο Σάντος και οι παίκτες θα πατήσουν για πρώτη φορά τον νέο αγωνιστικό χώρο στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102214

:headbang: