Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 623777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΓΟΙΠΕΔΟ!!20000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!
ΞΗΠΝΑΕΙ ΡΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΑΟΚ!!!
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ Ο ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον παιδες κάνω και εγώ νέο ξεκίνημα γράφοντας Ελληνικά!

Θέλω απλά να τονίσω ότι πλεόν όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι με ΤΕΟ θα έρθουν κάποιες αλλαγές που θα είναι στο κλίμα του ότι ο ΠΑΟΚ πλεον ισχυρός διοικητικά θα ακολουθήσει το θέμα του εξυχρονισμού του ποδοσφαίρου με κάμερες κλπ. Επίσης να είμαστε έτοιμοι για Γκαγκατση αφού κ ΠΑΟΚτσης είναι (γεννίτσαρος για εμένα όμως) κ κουμπάρος του ΤΕΟ. Πάντως πρέπει να κάνουμε κ εμείς καποιες υποχωρήσεις, πχ πλεον εγώ όποτε βλεπω επεισόδια δεν θα λέω , ναιιιιιι ρε γαμήστε τα ολάααααααααα , αλλά θα τους βρίζω (εκτος φυσικα αν έχουμε καμια διαιτησία τύπου Κασναφερη)

ΥΣ . Συγχωρήστε με για τυχόν λάθη

Α, επιτέλους ρε παιδία ατομά που μαλώναμε μεταξύ μας λόγω της κωλο καταστασης στα διοικητικά τώρα όλοι μαζι θα μαλώνουμε για θέματα σοβαρά!! Οπως αν αξίζει η όχι ο Μπαλάφας κλπ κλπ!!! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
« Last Edit: June 14, 2007, 16:03:17 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

manos4

• Guest
επειδη και σημερα στα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης ακουσα μερικους να λενε ........."ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ"
.........ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ .....ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ
.............ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ..................................  >:(

Stefanos

• Guest
Dark den yparxei logos na malwnoume....etsi den einai?  ;)  :)

mono mprosta apo ta ekdothria gia ta teleytaia eishthria kapoiou match... ;)

oso gia oti oloi plhrwnoume ta xreh kai loipa kourafeksala: exw thn entypwsh oti otan to dhmosio dinei 110 ekat eyrw gia to ghpedo tou vazelou kai den kserw kai egw posa sta skandala twn tameiwn klp...alla tosa gia to aekaki-44, den katalavainw giati prepei na arxisei to kratos na leitourgei apo ton PAOK. ase pou an ithele na leitourghsei den tha eixame xreh twra sto dhmosio apo 10 xronia prin.....opote kopste tis malakies apo opou kai an proerxeste....

pareptiptontws, kai edw sthn ollandia , kataigida exei shmera...arghsan ta nea mia mera... :)

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
@manos4 ayto pou prepei na ginei einai na stamathsei kathe PAOKtsis pou sevetai th nohmosynh tou na agorazei
salonikiwtikes efhmerides.kai oxi o mparmpas pou agorazei ta spor apo to '80 alla oi metagenesteroi.
kai ayth h terastia symmetoxh sta radiofwna kai oi synomilies parapempoun se nootropia mikroeparxiakhs omadas.
kai h periptwsh pou anafereis einai profanws ena sthmeno tsiraki tou radiofwnou...edw yphrxan yposthriktes tou goumenou sta radiofwna...

epishs,xarhka poly me ton zagorakh alla exei poly douleia akoma to prama genikotera.as mhn protrexoume giati
meta tha katanthsoume pali panhgyrtzides p.x. me arxhgo ton teo,prwtathlima tha ...
syspeirwsh enothta kai oxi viasynh.a kai outws h allws mayro sthn kathe kyvernhsh eite me rythmish eite oxi

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

ck

• Guest
Επειδή ορισμένοι ήδη άρχισαν να δυναμιτίζουν το κλίμα, απλώς πρέπει να ξέρουν ότι η υπόθεση της τοποθέτησης καμερών είναι πολιτική και έχει ληφθεί για όλα τα γήπεδα. Επομένως μην δημιουργούμε κλίμα από τώρα, αφού ούτως ή άλλως κάποτε θα τοποθετηθούν, όπως θα γίνουν και ονομαστικά τα εισιτήρια. Αλλωστε τώρα όσοι δεν θα τρώνει από τη σάρκα του Δικέφαλου, όπως έκαναν τόσα χρόνια, δεν το έχουν τίποτε να βάλουν πενηνταριά τσογλάνια να κάνουν θέμα σε αγώνα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο ΑΡΧΗΓΟΣ θέλει στήριξη απ' όλους μας και καλή είναι η έκκληση να γεμίσουν οι ουρές στα εκδοτήρια. Περιμένω την πρώτη μέρα που θα βγουν τα διαρκείας.
Αντε αργείται, μια μέρα έχει που αναλάβατε και ακόμη δεν τα βγάλατε (χεχε).

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Θέλω απλά να τονίσω ότι πλεόν όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι με ΤΕΟ θα έρθουν κάποιες αλλαγές που θα είναι στο κλίμα του ότι ο ΠΑΟΚ πλεον ισχυρός διοικητικά θα ακολουθήσει το θέμα του εξυχρονισμού του ποδοσφαίρου με κάμερες κλπ. Επίσης να είμαστε έτοιμοι για Γκαγκατση αφού κ ΠΑΟΚτσης είναι (γεννίτσαρος για εμένα όμως) κ κουμπάρος του ΤΕΟ. Πάντως πρέπει να κάνουμε κ εμείς καποιες υποχωρήσεις, πχ πλεον εγώ όποτε βλεπω επεισόδια δεν θα λέω , ναιιιιιι ρε γαμήστε τα ολάααααααααα , αλλά θα τους βρίζω (εκτος φυσικα αν έχουμε καμια διαιτησία τύπου Κασναφερη)

Α, επιτέλους ρε παιδία ατομά που μαλώναμε μεταξύ μας λόγω της κωλο καταστασης στα διοικητικά τώρα όλοι μαζι θα μαλώνουμε για θέματα σοβαρά!! Οπως αν αξίζει η όχι ο Μπαλάφας κλπ κλπ!!! ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εγώ προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με τον Dark. Διότι τώρα αλλάζουμε σελίδα και πρέπει να κατανοήσουμε οτι εάν θέλουμε ένα ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό και ελκυστικό που να πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά ευρωπαικά δρώμενα πρέπει να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια του Ζαγοράκη που βλέπει προς τον εκσυχρονισμό του ΠΑΟΚ.
π.χ πρέπει να δημιουργηθεί νέο γήπεδο, προπονητικό κέντρο, διάφοροι τομείς marketing και επικοινωνίας, νέες μορφές οπαδικών συνδεσμιτικών παρεβάσεων, νέες μορφές οπαδικών εκδηλώσεων και οργάνωσης των συνδέσμων κ.α πολλά.
Επίσης ο Ζαγοράκης μπορεί να επιλέξει κάποια πρόσωπα για τις θέσεις της νέας δοικήσεως που σε μερικούς να μην είναι αρεστά, αλλά αυτός για τους δικούς του λόγους να θεωρεί οτι πρέπει να μπουν. Να μην αρχήσουμε αμέσως την γκρίνια και την καντεμιά. Ας τον αφήσουμε να κάνει τις επιλογές και τις δοκιμές του. Ισως σε μερικά θέματα να τα καταφέρει αλλά και σε άλλα να αποτύχει. Ετσι είναι δεν μπορεί σε όλα τα επίπεδα να είναι τέλειος.
Πρέπει να δείξουμε υπομονή και πίστη στο πρόσωπο του. Ο άνθρωπος δεν το έχει ξανακάνει. Απο αγάπη στον ΠΑΟΚ κινείται. Αρα λοιπόν όλοι μαζί του και δίπλα του, ενωμένοι και καλοπροαίρετοι. Μην περιμένουμε το πρώτο λάθος για να τον πυροβολήσουμε. Γιατί η ζωή τιμωρεί τους αχάριστους!!!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
ck an ennoeis emena, den exw skopo na dynamitisw kanena klima.
Apla thelw na estiasw tin prosoxi olwn, idietera twn organomenwn, se themata pou idi exoume san paradeigma. Dld tin riksi tis floriginal me ton themistokli. Egw auta fobamai, giati o PAOKtshs den einai xanoumis na trwei pasatempos otan to sfazei o kasnaferis.

Prepei na prosexoume poly, giati to kseroume oloi pws emeis tin kafrila tin exoume mesa mas apo genisimiou  ;)
« Last Edit: June 14, 2007, 19:59:19 by king »

Offline savage republic

• Βασικός
Sumfwnw me ton king. Sthn telikh, opadoi eimaste kai san opadoi prepei na skeftomaste.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
APO TI STIGMI POU EIMASTE ME TON ZAGOR K AYTON THELAME GIA PROEDRO PREPEI NA TOU DEIXOUME EMPISTOSINI K NA DEXTOUME TA ATOMA POU AYTOS THELEI DIPLA TOU THA NAI GIA TO KALO TOU PAOK

Stefanos

• Guest
mia erwthsh thn apanthsh ths opoias den gnwrizw kai nomizw prepei na apasxolhsei kapoious me vash ayta pou akousthkan sth toumpa:

epishma oi syndesmoi den exoun sxesh me kamia PAE kai kamia PAE den mporei na dwsei eishrhtia se autous. ara pws tha ginei kai oi Syndesmoi tou PAOK tha paroun olh th 4 kai 4A kai tha ta diathesoun aytoi?

mhpws den ginetai ayto me to neo nomo-malakia?

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
pou tin stigmi pou ton 8eloume simeni oti ton empisteuomaste oti 8a kani tis swstes kinisis...

ZAGOR PROXORA

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Εξ αφορμής της αναλήψεως της προεδρίας του ΠΑΟΚ μας, απο τον Ζαγοράκη θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου, που αποδυκνύει πολλά για τον Θοδωρή και την PAOKτσίδικη καρδιά του:

Τον Ζαγοράκη τον γνώρισα πριν μερικά χρόνια στο Ηράκλειο, όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και είχα πάει όπως πάντα τα παιδιά για να δουν από κοντά τους παίκτες.
Μόλις μπήκαμε μέσα στο ξενοδοχείο τα παιδιά αντιλήφθηκαν την παρουσία του Θόδωρα και ως φυσικό έτρεξαν να τον δούν και να τον χαιρετίσουν απο κοντά. Και επειδή κοντά στον βασιλικό ποτίζετε κι γλάστρα πήγα να δω εκ του πλησίον τον ήρωα των γηπέδων στα μάτια. Κατάματα όπως λέμε...
Πραγματικά μου έκανε τεράστια εντύπωση το ήθος του, η ηρεμία και η ντομπροσύνη του εξέπεμπε η όλη παρουσία του.
Δεν άργησε βέβαια να ρθει και η κουβέντα γύρω απο τι άλλο? για τον ΠΑΟΚ βέβαια. Τότε μέσα στα πολλά που μου είπε, ήταν μια αναφορά - εξομολόγηση για τα αισθήματα του προς τον ΠΑΟΚ. Ενα μονάχα θα σας πω από τα πολλά, που και εμένα προσωπικά μου έκανε εντύπωση και εκείνη την στιγμή αλλά και όποτε μέχρι σήμερα το επαναφέρω στην μνήμη μου. Εντύπωση τόσο ώς κατάθεση ψυχής αλλά και ώς εικόνα ενός ανθρώπου που εκείνη την ώρα πονούσε και έπασχε γι αυτό που αγαπούσε......
- Ο ΠΑΟΚ πάτερ, μου είπε, είναι μεγάλη αρρώστια. Από μικρό παιδί αγάπησα με πάθος αυτή την ομάδα. Μακάρι να μην ήμουν ΠΑΟΚ γιατί πονάει, πονάει πολύ. Είναι μεγάλη αρρώστια ο ΠΑΟΚ πάτερ και με βουρκωμένα μάτια έσειρε το βήμα του για να δώσει άλλη μια μάχη με τον δικέφαλο στα στην καρδιά...
« Last Edit: June 14, 2007, 21:16:30 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
prepei na tou ksilwsoun ta siritia tou papa... den kserei oti oi eksomologiseis prostateuontai apo ekklisiastiko aporrito? ektos ama mitropolitis tou einai o mitropolitis lagkada, opote mallon kerkida tha kanoun sto iero mazi. ;D

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
prepei na tou ksilwsoun ta siritia tou papa... den kserei oti oi eksomologiseis prostateuontai apo ekklisiastiko aporrito? ektos ama mitropolitis tou einai o mitropolitis lagkada, opote mallon kerkida tha kanoun sto iero mazi. ;D

Κοίτα εγώ έγραψα ένα κείμενο ψυχής και εσύ το γελοιοποιείς. Πλακίτσες τέτοιου είδους σε εμένα όχι, έτσι. Οπως εμένα δεν με ενδιαφέρει η ιδιότητα σου και τα πιστεύω σου αλλά μόνο οτι είσαι ΠΑΟΚ, έτσι θα με αντιμετωπίζεις και εσύ. Διαφορετικά την κάνω απο δω μέσα και γράφεις μόνο σου οτι θέλεις.
Αστείακια με την ιδιότητα μου δεν ανέχομαι.
Καθώς επίσης δεν θα με μπλέκεις με Μητροπολίτες και άλλους τετοιους. Εγώ είμαι ένας απλός παπάς της Κρήτης που αγαπώ τον ΠΑΟΚ, σου αρέσει αυτό, αν δεν σου αρέσει πες το και εγώ έχω εξαφανιστεί να μην σε ενοχλώ. Αλλά όταν γράφουμε σοβαρά αστειάκια δεν χωράνε.

Υ.Γ και όταν λέμε ρε φίλε ''εξομολόγηση" είναι σχήμα λογου. Δεν πήγα και με πετραχήλι, έλεος .....
« Last Edit: June 14, 2007, 21:46:10 by ÊÑÇÔÉÊÏÓ »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
είμαι σίγουρος οτι ο alkaholik νόμιζε ότι έλεγες μια ιστορία που άκουσες κ όχι ένα προσωπικό σου βίωμα. Ας μην συνεχιστεί κρίμα είναι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
elpizo alkaholik auta pou eipes na itan pera gia pera stin plaka(an kai tetia plaka den nomizo na einai sosti)...an pali auta pou les ta enoeis LIPAME gia esena pragmatika...edo exoume ena ANTHROPO o opios einai veros KRITIKOS kai ipostirizei me fovero pathos ton PAOK MAS...kai anti na xeromaste gia auto kathomaste kai kanoume ironika astia kai malista leme kouventes varies opos na ton skilosoun kai tetia...an einai dinaton stin oikogenia mas ton paok mas na prospathei o enas na kanei kako ston allon!!!an einai dinaton pote(GIATI FTASAME MIPOS EDO POU EXOUME FTASH GIATI POTE APO TO 90 KAI META DEN EIMASTAN OIKOGENIAAAA POTEEE!!!!)........exoume ksefigi paidesss!!!!auta ta pragmata einai simadia kaka!den prepei na mas kanoun eiperifanous pou eimaste PAOK...oso afora alkaholik to oti i eksomologisi einai kati pou prepei na minei krifo apo to koino..tha simfoniso apolita mazi sou...apla stin prokimeni periptosi i leksi eksomologisi den eixe KIRIOLOKTIKH SIMASIA...kai den pistevo na min to katalaves....an einai pote dinaton na eksomologise sto bar enos hotel....THA MAS TRELANETE...

ELPIZO OTI TO SXOLIO SOU NA ITAN OPOS EIPA GIA PLAKAAA KAI NA MIN TO ENOEIS!!!

ELPIZO EDO NA LIKSEI TO OLO THEMA KAI NA MIN EXOUME PERETERO SINEXEIAAA...

paok=oikogenia etsi ksero ego...
« Last Edit: June 14, 2007, 21:56:13 by serreos_4 »
P.A.O.K

Stefanos

• Guest
re magkes hremhste, afhste ta paidia na ta vroune metaksy tous, oxi olo to forum na asxoleitai me to zhthma.

fantazomai oti einai plaka , isws apotyxhmenh, kai tzampa egine zhthma....

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Καλησπέρα πάτερ .  
Πραγματικά αξιό-λογη η αναφορά σου στη συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση όλων σας με τον Θόδωρο .

Ο σεβασμός στο πρόσωπό σου είναι δεδομένος, και θεωρώ ξεχωριστή -λόγω της ιδιότητας σου- τη συμμετοχή σου στο φόρουμ .