Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
καμια εντυπωση δεν θα μου κανει αν επιστρεψει καποια στιγμη μετα βαιων και κλαδων.τα "τι ομαδαρα ειχε φτιαξει" πανε κι ερχονται τωρα τελευταια απο κατι ψεκασμενα...

Ότι πουν οι ΑΡΔ παπαγαλίζουν τα πρόβατα, ακόμα δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;;

Αντιγράφω από το άρθρο που ανέβηκε στις 7/1/2016

"Στο δικό μου το ταπεινό μυαλό όμως, η μοναδική λύση που βλέπω έτσι ο ΠΑΟΚ να ξαναγίνει ΠΑΟΚ, είναι να επιστρέψουν αυτοί που τον είχαν κάνει ΠΑΟΚ την τελευταία φορά: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας"

Βελάξτε υπεύθυνα.

http://inpaok.com/285954/%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-lidl/

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Θα φύγεις κάποια ημέρα ρε πούστη από τον ΠΑΟΚ ή θα πρέπει να ευχόμαστε να σε χτυπήσει καμιά ανίατη ασθένεια για να απαλλαγεί ο ΠΑΟΚ από σένα;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
Το δευτερο δεν εχει πιασει αλαμανα..ας ελπισουμε μονος του
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Το τελευταιο ποστ μου το γραφω για εσενα ρε ξεφτιλα. Εθαψες ο,τι ελπιδα και ο,τι δυναμη ειχε ο κοσμος να ειναι ενωμενος, ολη την πιστη την αξιοπρεπεια, την αγαπη, την καυλα που μπορει να υπαρξει.  Σου ευχομαι ολοψυχα να ψοφησεις με αργο θανατο και μεχρι που να βγαλεις την τελευταια σου αχνα να σου γαμανε τη πουτανα 30ποντοι αραπηδες.
Γαμωσταυρε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
«ÈõìÜóáé ðïõ óïõ ‘ëåãá üôé ï Âñýæáò èá ôï ÷ôõðÞóåé ôï ðáé÷íßäé êáé äåí åßíáé ÆáãïñÜêçò;» áíáöÝñåé ï Èåïäùñßäçò åíþ ãéá ôïí Éùáííßäç éó÷õñßæåôáé ðùò èá êÜíåé üôé ôïõ ëÝåé.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΕΥΠ 22/6/2012, ώρα 13.19
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, αντιπροέδρου Ολυμπιακού, με δημοσιογράφο Μ.Μ.
- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ... Θυμάσαι που σου 'λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;
- Ναι, ναι, ναι.
- Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο 10 φορές μαζί του. Και πριν απ' το παιχνίδι που παίξανε... κεκλεισμένων των θυρών... και ξέρεις που ποντάριζα; Λέω... κεκλεισμένων των θυρών, ...άμησέ τους δεν υπάρχει περίπτωση.
- Μ...
- Αφού τους έβλεπα σαν ομάδα μωρέ Μιχάλη. Σε όλα τα ματς των πλέι οφ πως τα πήρανε; με τη διαιτησία πάλι...
- Ναι, ναι, ναι.
- Και ξέρεις τι; Κάνανε και όργια για να πούνε πρώτοι ότι κερδίσανε μετά από μας όλα τα επόμενα παιχνίδια αυτοί.
- Τώρα αλήθεια... διαιτησία θα μείνει ο Δούρος;
- Δεν ξέρω για τον Δούρο... αλλά κάποιοι θ' αλλάξουνε.
- Ο Δούρος καλά μας πήγε πάντως...
- Ναι... δεν μας πήγε καλά.. αυτούς πήγε καλά... Αυτούς ευνοήσανε 99%, και μας τι μας κάνανε μας πήγαν 50-50%, που για μας είναι θρίαμβος το 50-50%, αυτούς ευνοήσανε, αλλά δεν μας κυνηγήσανε. Αυτό είναι όλη η ιστορία

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τι λες ρε γαμωπουστα γαμω τα παντα σου μπινε γαμνιολα πουστογρια

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εμένα το θέμα μου φαίνεται κάπως ύποπτο το ότι βγαίνει σήμερα. Ο Θωμαίδης γνωστό σκουλίκι, άριστος γνώστης του βίτσιου του ΠΑΟΚτσή που είναι η προσωπολατρεία, στον τηλεοπτικό σταθμό σκάι του Αλαφούζου που είναι πρόεδρος του παναθαναικού και γνωστή μουλωχτή πουτάνα, που ο σβέρκος του κοκκίνησε από τον ΠΑΟΚ στα πρόσφατα πλέι οφ ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια με σφαγές κέρδιζε αυτός τη συγκεκριμένη διαδικασία, σε μια σειρα συνομιλιών του γεροκερατά που βρίζει τους δικούς του τον βρέτζο, τον κοκαλη, τον καραπαπάρα, τον κοβάσεβιτς, μπαίνει και μια στιχομυθία για τον ΠΑΟΚ να γίνουμε ανω κάτω λίγο οι φίλοι του κλεφτοθόδωρου με τους υπόλοιπους τώρα που ετοιμαζόμαστε για τσάμπιος λιγκ. Δεν στέκει δηλαδή σε 8 διαλόγους που βρίζει τους δικούς του και προωθεί προπονητή δικό του έτσι ξεκάρφωτα να μπαίνει και ο κλεφτοθοδωρος με τον μίζα. Επίσης την γνώμη του ΠΑΟΚτσή για τον κλεφτοθόδωρο δεν μπορεί να την επηρεάσει ο γεροκερατάς. Στ' αρχίδια μου τι είπε με τον γαυρο δημιοσιογράφο λαμόγιο τον θεωρούσα και πριν τονδιάλογο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
- Εγώ τα είχα υπολογίσει αυτά τα παιχνίδια. Με τον ΠΑΟΚ, με τον ΠΑΟΚ... Θυμάσαι που σου 'λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;

Αυτη η φράση έχει χιλιάδες ερμηνίες. Πραμγατικά χιλιάδες. Φυσικά τα μμε της πόλης που προσπαθούνε να ξεφτιλίσουνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τον ΠΑΟΚ απο οτι άκουσα το πήγανε σε στημένα παιχνίδια. Βασικά σε οτιδήποτε για να γίνουμε πουτάνα. Η τελοςπαντων αυτοι που τους ακούνε.

2 σειρές πιο κάτω ο μαν λέει αυτό.

- Αφού τους έβλεπα σαν ομάδα μωρέ Μιχάλη. Σε όλα τα ματς των πλέι οφ πως τα πήρανε; με τη διαιτησία πάλι...

Οπότε δεν νομίζω ότι χρήζει επιπλέον σχολιασμού

Offline ynyan4

• Αποστολή
  • **
o σκατογερος θελει να πει οτι ο βρυζας το χτυπησε το ματς με το βαζελο(0-2 με μπολονι) ενω ο κλεφτοθοδωρος οχι(ειχε χασει 1-3)
παπαριες του σαββουλη με λιγα λογια

Offline bozik

• Αλλαγή
σε ενα κοσμο που δεν υπαρχουν κομματα που κυβερνανε τυπου ν.δ -πασοκ που εσβησε χρεη επεσε γ και εγινε νεο πασοκ(συριζα) κτλ δεν χαραμιζεις πανω απο 3 λεπτα γι αυτο το ρεπορταζ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εξαλλου αν ειναι να παρουμε στα σοβαρα τον Κερατα, τοτε θα πρεπει να αποδεχτουμε οτι κατεβαινε ο Ζαγορακης στα αποδυτηρια και σε Γκαρσιες, Μουσλι, Βιερινιες κλπ κ ελεγε "χαστε" ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Γιατι υπαρχουν παρανοήσεις, να σας κανω λιγα λιανα τον διαλογο.

Ο ΠΑΟΚ παιζει με τον βαζελο στο ΟΑΚΑ και το παιχνιδι είναι κεκλεισμενων.
Τοτε (23η αγωνιστικη) η διαφορα  μεταξυ γαυρου και βαζελου ηταν ένα ποντο. Αν εκανε το διπλο ο ΠΑΟΚ (που το εκανε 0-2), εφευγε στο +4 ο γαυρος. Συμφωνα με τα λεγομενα του Σαββουλη "Είχα μιλήσει στο τηλέφωνο 10 φορές μαζί του (με τον Βρυζα). Και πριν απ' το παιχνίδι που παίξανε". Τον Ζαγορακη, λοιπον, τον εχει για αντι-γαυρο (ή αν προτιμάτε φιλοβαζελο..και καλα θα εχανε για να μην ξεφυγει ο γαυρος).

Το  "Αφού τους έβλεπα σαν ομάδα μωρέ Μιχάλη. Σε όλα τα ματς των πλέι οφ πως τα πήρανε; με τη διαιτησία πάλι..." το λεει για τον βαζελο (όχι για μας). Ο βάζελος μας ξεσκισε σαν ΠΑΟΚ (και την ΑΕΚ) σε εκεινα τα πλει οφ...με διατησιες οντως οργιαστικες (εδώ εχει δικιο ο Σαββουλης)
https://www.youtube.com/watch?v=dzbjNKu0i68
https://www.youtube.com/watch?v=n-YGV2vRGWE

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σου πλήρωσε τα χρέη που δημιούργησες, σου πλήρωσε τα προσωπικά σου χρέη, σε αβάνταρε όσο δεν πάει άλλο και σύ δεν βγήκες
να πείς ούτε μια λέξη για τον Σαββίδη τώρα που το σκατοκόμμα σου τον κράζει καθημερινά. Πόσο ελεεινός τύπος είσαι ρε πουσταριό τελικά..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
+απειρο, σκατοψυχος παρτακιας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
https://www.youtube.com/watch?v=ULTmc0fZo8k
« Last Edit: October 15, 2016, 17:46:14 by banis »

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/Columns/to-evaggelio/o-zagor-tha-katestrefe-stafylidh.4319457.html

Ï ÑÏËÏÓ ÔÏÕ ÆÁÃÏÑ

¼ëá áõôÜ ãéá ìéá êáñéÝñá ðïõ èá ìðïñïýóå íá åß÷å...êáôáóôñáöåß óôï îåêßíçìÜ ôçò ëüãù ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç! Ç óôÞëç Ýìáèå ðùò ï ôüôå ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí áíôßèåôïò íá ðñïùèçèåß óôçí ðñþôç ïìÜäá ï Óôáöõëßäçò ôïí ÃåíÜñç ôïõ 2011. Êáé ï ëüãïò åß÷å... üíïìá: Ïñöáíßäçò.

¹ôáí ï áíôáãùíéóôÞò ôïõ "Óôáö" óôçí ïìÜäá U20 ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé... âáöôéóôÞñé ôïõ ÆáãïñÜêç. Ìå ôïí ôåëåõôáßï, ëïéðüí, íá åðéìÝíåé ðùò ï ìðáê Ïñöáíßäçò èá Ýðñåðå íá óõìðëçñþóåé ÔÏÔÅ ôçí ôáëáíôïý÷á 5Üäá ìáæß ìå ôïõò Êùíóôáíôéíßäç – ÔæáíäÜñç – Ðáíáãéùôïýäç - Ðïðïâéôò ðïõ èá áíÝâáéíå ãéá íá äïõëÝøåé ìå ôïí ËÜóëï Ìðüëïíé!

ÌÜëéóôá óýìöùíá ìå ôïí áóôéêü ìýèï ôçò åðï÷Þò õðÞñîå Ýíôïíç áíôéðáñÜèåóç (ìÝ÷ñé ðáñåîÞãçóçò) ìåôáîý Èïäùñç ÆáãïñÜêç êáé ÆÞóç Âñýæá. Ìå ôïí ðñþôï íá óðñþ÷íåé ôïí Ïñöáíßäç êáé ôïí äåýôåñï íá åðéìÝíåé ðùò ôï "åñãáëåßï" ðïõ ìðïñïýóå íá êÜíåé ìåãÜëç êáñéÝñá Þôáí ï Óôáöõëßäçò êé áõôüò Ýðñåðå áîéïêñáôéêÜ íá ðÜåé óôçí á' ïìÜäá.

ÔåëéêÜ ðÝñáóå ôïõ Âñýæá ãéáôß åß÷å ìáæß ôïõ êáé ôïí ÅëåõèåñéÜäç, ãéá ÷ñüíéá õðåýèõíï ôùí -óðïõäáßùí- Áêáäçìéþí ôïõ ÐÁÏÊ (áðü ðÝñóé ôïí ðÞñå... ìåôáãñáöÞ ï Ïëõìðéáêüò). Ìå ôïí Óôáöõëßäç íá äéêáéþíåé ôïí Âñýæá áëëÜ êáé íá äßíåé ìåãÜëç ïéêïíïìéêÞ áíÜóá óôïí ÐÁÏÊ ìå ôï 1,5 åêáô. åõñþ ðïõ Ýóêáóå ç Ëåâåñêïýæåí (óôçí ðñï Óáââßäç åðï÷Þ, ìå ôá ôåñÜóôéá ïéêïíïìéêÜ ðñïâëÞìáôá óôïõò "áóðñüìáõñïõò").
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline simon

• Αποστολή
  • **
τρύπιε ε τρύπιε, πηρες γραμμή από το κόμμα σου αληταρά

Offline Aionios

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: May 24, 2017, 02:11:38 by Aionios »

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
Στις 25 Ιανουαρίου 2012 παραιτήθηκες, μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την επομένη δήλωσες «θα με κρίνει η ιστορία». Πως πιστεύεις ότι σε έκρινε;

«Αυτό δεν θα το πω εγώ! Εγώ θα πω ότι ποτέ δεν έβαλα το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ποτέ... Η ιστορία θα κρίνει αν έκανα καλό ή όχι».

-Από τότε που έφυγες, υπήρξε ποτέ περίπτωση να επιστρέφεις σε κάποιο ρόλο; Θα ήθελες κάποια στιγμή να ξαναμπείς σ' αυτό το παιχνίδι;

«Όχι, τώρα δεν το βλέπω. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή. Έχω άλλα δύο χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν ξέρεις τι γίνεται. Όταν περνάς μια ζωή σ' αυτό το χώρο, δεν γυρνάς την πλάτη ποτέ.

:'( :'( :'(