εγω εχω να πω μονο ενα τεραστιο μπραβο στον Μοκκα που κοντρα σε καιρους και λαικες εμφυτευμενες επιθυμιες δειχνει τον δρομο της αληθειας και της αντιδρασης. ενας γερακος που πιθανον να μην εχει πατησει στα τσιμεντα οπως τα εννουμε εμεις κανει αυτο και λεει αυτα που επρεπε να ειπωθουν απο οπαδους και τον "θεματοφυλακα".επισης να αναφερω οτι ειναι κατορθωμα να εισαι τοσα χρονια στα κοινα του ΠΑΟΚ και να μην λερωθεις απο το συστημα,απο μενα εφ ορου ζωης τεραστιος σεβασμος σε αυτον τον παππουλη με 5 τονους αρχιδια.
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/prwtakoysta_gegonota.2059206.html"Πρωτάκουστα γεγονότα"
Συνεντεύξεις 21 Δεκ. 2012 14:04 - Από
Ο γνωστός νομικός, Δημήτρης Μόκκας αναφέρθηκε στην "κάλυψη" που υπήρξε στον Θοδωρή Ζαγοράκη και το αν υπάρχει κίνδυνος για τον τελευταίο από την δικαιοσύνη
Σχολιάστε
Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:
"Νομικά είναι εκτεθειμένος ο ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης γιατί πήρε ένα ποσό χωρίς νόμιμη αιτία. Δεν υπήρχε λόγος να πάρει 300.000 ευρώ και έρχεται τώρα η διοίκηση και να το δικαολογεί ως αναδρομικούς μισθούς. Σύμφωνα με άθρο του αστικού κώδικα, όποιος γίνεται πλουσιότερος όπως έγινε στην περίπτωση του Ζαγοράκη, χωρίς νόμιμη αιτία έχει υποχρεώση να αποδώσει το ποσό"
Για το αν "κινδυνεύει" ο Θόδωρος Ζαγοράκης από την δικαιοσύνη μετά την κάλυψη που είχε από τον Ιβάν Σαββίδη:
"Οχι δεν τελειώνει το θέμα έτσι. Με το να επιστρέψει τα χρήματα δεν απαλλάσσεται από την ποινική δικαιοσύνη. Ηταν μόνο του το Δ.Σ. στην Γενική Συνέλευση, αν ομάδα μετόχων ήθελε να τα βάλει με την νομιμότητα θα μπορούσε να κάνει μια καταγγελία. Δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας. Ενδεχομένως να γίνει η δικογραφία, να απαγγελθεί κατηγορία και αν ο εισαγγελάς συνεχίσει θα καθίσει στο σκαμνί για υπεξαίρεση. Ποινικές προεκτάσεις μπορεί να έχει. Πιστεύω πως εάν το εισαγγελικό πόρισμα έχει μέσα την εκκρεμότητα αυτή, ακολουθεί κατηγορία την τύχη της οποίας δεν μπορεί να την προεξοφλήσει κανένας. Αυτά όλα είναι πρωτόγνωρα. Ο Ζαγοράκης λατρεύτηκε και τα διαρκείας έφτασαν τα 22.000. Είχε τεράστια έσοδα και ενώ θα έρπεπε το χρέος των υπόλοιπων διοικήσεων να το μειώσει, ο Ζαγοράκης το άφησε από κακή διαχείριση. Με τόσα έσοδα δεν έκανε απόσβεση ούτε ενός ευρώ".
Συνεχίζοντας, ανέφερε:
"Και να πάει κατηγορούμενος και να αθωωθεί, ήδη η λάσπη στο πρόσωπό του δεν πρόκειται να παραγραφεί στο μυαλό του φιλάθλου του ΠΑΟΚ. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια με την αναδρομική αμοιβή. Η πράξη έγινε, η απαλλαγή έγινε αλλά δεν ξέρω αν ακολουθήσει κάποια ποινική προέκταση. Αυτά είναι γεγονότα πρωτάκουστα. Ολοι στον ΠΑΟΚ έρχονται για να πλουτίσουν και όχι να προσφέρουν. Ο Ζαγοράκης καθόταν πάνω στις δόξες του και τώρα εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Εγώ του είχα πει σε επιστολή 'Θοδωρή μην μπερδεύεις τις κουμπαριές με τον ΠΑΟΚ'. Την ηρωποίηση την ακολουθεί η καθαίρεση".