Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609559 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Εδώ μπήκε ολόκληρη ελλάδα στην ευρωζώνη με μαϊμού στοιχεία από την μεγαλύτερη εταιρία αξιολόγησης του κόσμου, η οποία προφανώς πήρε το βαλιτσάκι της, εσείς κάθεστε και μιλάτε για την ΣΟΛ; :'(

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
«Κλέφτης»; Ρε, δεν είστε με τα καλά σας

«Εκεί που μας χρωστούσαν θα μας πάρουν και το βόδι» λέει η παροιμία, απόσταγμα λαϊκής σοφίας. Δεν ξέρω αν ήρθε στον νου του Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά ακόμα κι αν δεν τη σκέφτηκε, ταιριάζει απόλυτα μετά την ποινική δίωξη για «απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος» που άσκησε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης βάσει πορισμάτων (του ΣΔΟΕ και των ορκωτών λογιστών), όπου διαφαίνονται προβληματικές διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ.

Πριν από πέντε χρόνια (και κάτι), με τον ΠΑΟΚ στο χείλος του γκρεμού, διαλυμένο από τις διοικήσεις Μπατατούδη και Γούμενου, οι «ημιθανείς» παράγοντες του Ερασιτέχνη, πιεζόμενοι και από την παλλαϊκή απαίτηση, εκλιπαρούσαν τον πρωταθλητή Ευρώπης να αναλάβει στα συντρίμμια! Να αναλάβει, επειδή «ο κόσμος τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια» και «κάποιος πρέπει να πάρει το τιμόνι μέσα στη φουρτούνα»! Συναντήσεις επί συναντήσεων, πιέσεις επί πιέσεων, εγγυήσεις επί εγγυήσεων για να πειστεί...
 Ανέλαβε (κακώς, δεν είχε κανέναν λόγο να μπλέξει, αλλά οι λίγες ψύχραιμες προειδοποιητικές φωνές τότε πνίγονταν), δεκάδες χιλιάδες τον αποθέωναν, έπρεπε αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά να συμμαζέψει τα συντρίμμια και να αρχίζει να χτίζει, το έκανε υπό εξαιρετικά αντίξοες οικονομικές συνθήκες (σε σχέση με τον ανταγωνισμό), ως συνήθως ο χρόνος φθείρει σχέσεις και διαθέσεις, συσσωρεύει ακούσια λάθη, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να φύγει, αποχώρησε

Για άλλους έφυγε επιτυχημένος στη ζυγαριά «τι βρήκε, τι παρέδωσε», για άλλους αποτυχημένος. Αλλά και «κλέφτης»; Δεν το χωράει ο νους μου ότι θα υπήρχε έστω και ένας (μη παράφρων) που θα το υποστήριζε! Κι όμως

Προ καιρού διάβασα υπομονετικά ολόκληρο το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Τις διαπιστώσεις και τις απορίες τους. Λογικότατες τις βρήκα, όπως και σε εκείνον τον διαχειριστικό έλεγχο πρωτύτερα στην ΑΕΚ, αφού γι' αυτούς, είτε τα οικονομικά μιας ΠΑΕ εξετάζουν είτε μιας ασφαλιστικής εταιρείας είτε μιας ναυτιλιακής κ.ο.κ., οι απαιτήσεις λειτουργίας των λογιστηρίων τους είναι ίδιες! Αλλο, όμως, οι απαιτήσεις των ορκωτών και άλλο η πραγματικότητα

Αντε να τους εξηγήσεις, λοιπόν, άντε να καταλάβουν ότι η καθημερινότητα σε μια διαλυμένη σε όλα τα επίπεδα ΠΑΕ, όπως π.χ. ο ΠΑΟΚ, και η ανασύστασή της προκειμένου να λειτουργεί υποτυπωδώς ως εταιρεία χρειάζεται εξαιρετικά πολύ χρόνο. Κι όταν παράλληλα ο ίδιος χρόνος τρέχει αμείλικτα για να οργανωθεί και το ποδοσφαιρικό τμήμα, για να εκπροσωπείται η ομάδα αντάξια στα όργανα και τους φορείς, για, για, για, τότε οι «προβληματικές διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση» κάνουν εντύπωση ως λέξεις, αλλά είναι παρωνυχίδα στην ουσία τους

Η τρίχα, ωστόσο, έγινε ήδη τριχιά. Η λάσπη απλώθηκε. Κι όταν θα καθαρίσει, ουδείς θα ασχοληθεί. Θα είναι πλέον αργά. Η ζημιά έγινε. Και δεν ωφελεί ούτε αν τώρα ο Ζαγοράκης μονολογεί «στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129143080

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μπραουδάκης......πιο τίποτας μόνο ο αβραμόπουλος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Εκει που μας χρωσταγανε μαε πήραν και το βοδι.Μαλιστα. Ενα αρθρο που δε λέει απολύτως τίποτα.Φούμαρα από ένα τελείως άσχετο δημοσιογράφο. Και μεις για σενα έχουμε να πούμε ότι στην εποχή μας επικρατούν οι φελλοί.Σε ευχαρίστησε το φιλαράκι σου για την αβάντα ή ακόμα?

Καλύτερα να μπει το αρθρο στους δημοσιογραφους που δε σεβονται......
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

GeorgT

• Guest
Αφου το αγαπάς τοσο πολυ Μπραουντακι οταν ξεκινήσουν τα οικονομικά προβληματα στη εφημεριδα που εισαι, θα στον στείλουμε πακετο με τον Βιολιδι να στρώσει τα οικονομικό σας!

Να δω μετα τη θα λες  :-* :-*

Offline t.b

• Αλλαγή
Παραφρων ο εισαγγελέας βρωμοχανουμο;
Άρχισαν όλοι οι βολεμένοι της κατάστασης.
Τα ίδια και στο ράδιο. Μάλιστα ο λιγδας ο μπουζος έγινε καούν ποιητικος κΑι χαρακτήρισε την υπόθεση, τρομάρα του, πυροτέχνημα σε σκοτεινό ουρανό. Πόνος και απο την παρέα του σαλπι24.
Έλα ρε πουτανα δικαιοσύνη μια φορά δικαίωσε και την ΠΑΟΚαρα μας. Έτσι για να βάλουν μυαλό και οι επόμενοι.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=21314

«Äåí áðïöÜóéóå ôï óõìâïýëéï ãéá ôçí áìïéâÞ…»
06 Óåð 2012 16:53, Áðü PAOK24

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ìÝóù ôïõ åêðñïóþðïõ åðéêïéíùíßáò îåêáèÜñéóå ôé ôåëéêÜ… äåí Ýãéíå üóïí áöïñÜ ôçí áìïéâÞ ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç êáé ôï ðïóü ôùí 320 ÷éëéÜäùí åõñþ.

Áðü ôï äéêáóôéêü ñåðïñôÜæ ðñïÝêõðôå ÷èåò üôé ôïí ðåñáóìÝíï ÖåâñïõÜñéï ôï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï ôçò ÐÁÅ åß÷å åãêñßíåé ôçí åôåñï÷ñïíéóìÝíç áìïéâÞ ôïõ ðñþçí ðñïÝäñïõ, áðüöáóç ðïõ äéêáéïëïãïýóå êáé ôï ðïóü ôùí 320 ÷éëéÜäùí,

Áõôü äéÝøåõóå êáé åðßóçìá ï ê. ÊõñéÜêïò ÊõñéÜêïò, ï ïðïßïò åßðå ðñéí ëßãï óôïí Libero 107,4:

«Ç áëÞèåéá åßíáé üôé áðü ôï óõìâïýëéï åãêñßèçêå ç áðüöáóç ãéá íá ðñïôáèåß áõôÞ ç ëýóç óôçí ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç. Äåí áðïöáóßóôçêå êÜôé Üëëï ãéá ôï ðïóü. ÅîÜëëïõ äåí õðÜñ÷åé êáé ôÝôïéï äéêáßùìá áðüöáóçò áðü ôï óõìâïýëéï ôçò äéïßêçóçò. ¼ðùò ïé ðåñéóóüôåñïé èõìïýíôáé ôåëéêÜ ç ðñüôáóç äåí ôÝèçêå óå øçöïöïñßá ïýôå óôçí ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ãéá Üëëïõò ëüãïõò. ¢ñá áõôÞ ç õðüèåóç ðáñáìÝíåé ùò åß÷å êáé äåí õðÜñ÷åé êáìßá áðüöáóç».

¢ñá, ìå âÜóç êáé áõôÞ ôçí åðßóçìç ôïðïèÝôçóç, ôï ðïóü ôùí 320 ÷éëéÜäùí åõñþ åîáêïëïõèåß íá åêêñåìåß ãéá ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé êõñßùò ãéá ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
ο μπραουδάκης όταν μπήκε στην παε ο ζαγοράκης τον έκραζε μεχρι και 1-2 χρονια...μετά τον τάισε και αυτόν ο θοδωράκης με τα λεφτά μας και τον αβαντάρει μέχρι και σήμερα...
ότι τον τάιζε,δεν έχω στοιχεια γαμώ τον σούπερ τρία...μπορείτε να ψάξετε όμως παλιά άρθρα του μπραουδάκη για ζαγοράκη στο world και να δείτε τις διαφορες και ποτε εγινε η αλλαγη...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline T.manos4

• Αλλαγή
κοιτα να δεις
που τιποτα οικονομικα μετρα θα περασουν τελικα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
πουσταρά.....
τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν με τη ρετσινιά της βιζιτούς μανας και του κλέφτη πατέρα....
όσα και να τσέπωσες δε θα τα κάνουν χαρούμενα.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
κατηγορουντε και οι δυο μαζι για 1 χαρτι  ???  ενω κλεψαν καμια 10αρια !!!

δλδ αν δωσουν πισω 2 μυρια θα γινουν και ευεργετες  ???
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οπως εστρωσες, θα κοιμηθεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
εμ το εξοχικο στην λιλη φανηκε πως παρθηκε..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πρωτος μαγκας εισαι Ζηση.. με εξαιρεση καποιους ψευτο κραδασμους συνεχιζεις.. αλλα ως ποτε?

Offline bane

• Αλλαγή
δε μου λεει κατι αν θα δικαστει για 320.000 ευρω. δεν τον θεωρω ψιλικατζη. το θεμα ειναι οτι διαχειριστηκε κοντα 100.000.000 ευρω αν εφαγε (μεχρι να αποδειχθει ) εφαγε πολυ παραπανω.τζαμπα κοπος να χαμε να λεγαμε.το αν η ζυγαρια εχει πιο πολλα θετικα η αρνητικα παλι δε με νοιαζει. με νοιαζει οτι εχασε την μεγαλη ευκαιρια αυτος και η ομαδα να ξεφυγει πολυ απο την μοιρα της και να ανοιχθει πολυ στην ευρωπη. εγω αυτο θα του καταλογιζω.ο ΠΑΟΚ εχασε ιστορικη ευκαιρια να αποτιναξει απο πανω του ολο το παρελθον της μιζεριας γιατι ή ανικανος ηταν ή κλεφτης ή και τα δυο μαζι.
σε μενα θα μεινει παλι ενα πελωριο γιατι...
πιο πολυ τρελαινομαι με τον βρυζα που τον αφηνει ακαλυπτο (οχι οτι θελω να τον καλυψει αλλα δε φερονται ετσι στο παλιο φιλαρακι-δειχνει χαρακτηρα και αυτο ετσι ζησακο?),με βαζει σε σκεψεις για την καρεκλα διπλα στον ιβαν (παλι ελπιζουν οτι θα φανε),πιστευω οτι τα συμφεροντα πλεον ειναι πιο πολλα τωρα που πιθανον ή υποθετικα θα πεσει χρημακαι ο ενας προσπαθει να φαει τον αλλο
πραγματικα ισως ηταν οτι καλυτερο να μπει ενας ξενος στα πραγματα μπας και κοψει τα χαρτζιλικια.ισως η αναληψη της προεδριας απο ρωσο ,που δεν τον εχω για χαζο ,σωσει την ομαδα απο ολα τα λαμογια που μαζευε η ομαδα τοσα χρονια
αλλα προβλεπω τρελο πολεμο τωρα πιο πολυ απο ποτε.
γερα στομαχια.....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Με μπερδεψες ρε μπανε με τον Βρυζα. Ολοι εδω μεσα σχεδον λενε οτι τον καλυπτει και εσυ λες το αντιθετο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Να σε μπερδεψω και γω? Εγω λεω οτι ο Ζαγορακης καλυπτει το Βρυζα..  :'(  :'(

Νταξει ρε ο Βρυζας τον καλυπτει.. ο τιτανοτεραστιος Κυριακος Κυριακος τον αφησε εκτεθειμενο..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 ;D

α, να και ενας που κοιμοταν και κοιμαται ακομα  πιο βαθια κι απο μενα
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18013

Το καλό που σου θέλω, Θοδωρή

07/09/2012

Κώστας Γιαννακίδης του Κώστα Γιαννακίδη

Ετικέτες: ΠΑΟΚ, Ζαγοράκης
Σχόλια

Που λες Θοδωρή τη θυμάμαι τη μέρα. Βγήκες στην αίθουσα αφίξεων με εκείνο το χαμόγελο της μακεδονικής μαγκιάς που έχει αποκτήσει νεοπλουτίστικη αυτοπεποίθηση και ιστορική δικαίωση. Και καλά έκανες. Παικταράς ήσουν, μάγκας και άντρας με ιατρική βεβαίωση που έδειχνε ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης σου είναι πάνω από το φυσιολογικό. Άλλωστε φιλαράκι εγώ, όπως και όλοι οι άλλοι, μείναμε στο Revolution που ήταν γραμμένο στη μπλούζα σου. Επανάσταση. Και χαμηλά η μπάλα. Και ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Και εγώ να είμαι στη Marfin στα Βριλήσσια στημένος για να πάρω μετοχές Θοδωρή. Και να τον λέω τον υποδιευθυντή ότι εσύ δεν είσαι Ντέμης, ότι, εντάξει, ΠΑΟΚ είμαι και δεν τρώω πρόλογο. Κλάιν μάιν Θοδωρή αν θα με λέγανε μέτοχο ή οτιδήποτε άλλο. Εγώ να σε στηρίξω ήθελα για αυτό και δεν με ένοιαζε να παίρνω ενημέρωση μετόχου και να έχω την τυπική αλληλογραφία με την εταιρία. Άσε μην μπαίνουμε και σε έξοδα. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα δεν λέγαμε;

Μετά έμαθα ότι εσύ ήσουν λίγο πιο πάνω γιατί έπαιρνες έξι χιλιάρικα μισθό, ενώ ούτε ο Ζήσης ήταν παραπονεμένος. Αλλά, εντάξει, γράφαμε στα φόρουμ ότι το τζάμπα πέθανε και ότι από τη στιγμή που τα δίνεις όλα για τον ΠΑΟΚ πρέπει να βάζεις και κάτι στην τσέπη. Έκαιγε και τα άντερα του το Καγιέν να πηγαίνεις πάνω κάτω και στη Μεσήμβρια που η αλήθεια είναι ότι έριξες μπετά για να τελειώσει. Έφερες τον Σάντος, τον στήριξες τότε που έλεγε ότι είχε παίκτες-σαρδέλες και φέρατε με τον Ζήση παικταράδες-το λέμε όλοι αυτό. Στάχτη και χώμα πήρες και το έκανες ομάδα. Έπρεπε να πάρεις και το πρωτάθλημα τότε που μας έστησαν μέσα στον συμπολίτη με τον Σπάθα. Αλλά εντάξει, ΠΑΟΚ είσαι, μη μασάς. «Εμείς μαζί σου, σκύλε» λέγαμε και γράφαμε παντού. Και όταν οι αλήτες έκαναν τα ντου καθόμουν εγώ σαν γίδι και έγραφα ότι σε κάνουν πουστιά, ότι θα διώξουν τον μεγαλύτερο παράγοντα μετά τον Παντελάκη. Ναι, ρε συ αυτά έγραφα και δεν σβήνουν τα γαμημένα. Μέχρι και θεματοφύλακα των αρχών του ΠΑΟΚ σε έγραψα ρε Θοδωρή. Και ελπίζω να μην τα έχεις διαβάσει ποτέ. Μετά άρχισαν να ακούγονται διάφορα, αλλά εμείς πάλι δεν μασήσαμε. Με πήραν και με είπαν για εκείνη τη συνάντηση στη Χαλκιδική που λέγαμε να δώσουμε στον γαύρο τον Βιερίνια και πιέζαμε, λέει, τον κοντό, να δηλώσει ότι αυτός θέλει να φύγει και να πάει στο λιμάνι. Και εγώ έλεγα ότι καλά θα κάνεις να τον πουλήσεις γιατί η ομάδα χρειάζεται τα λεφτά.

Όμως μετά άρχισαν να βγαίνουν οι βρόμες για τον Βιολίδη, τις επιταγές και τις ψιλολαμογιές. Έλα μωρέ, μέσα στο ποδόσφαιρο είναι αυτά, έλεγα στον εαυτό μου και στις παρέες. Αλλά Θοδωρή, η μπόχα άρχισε να σκεπάζει και την τσίκνα έξω από το γήπεδο, μέχρι την Παπάφη κατέβαινε. Και να η μηνυτήρια αναφορά, οι ελεγκτές και η ποινική δίωξη. Ρε συ πας καλά; Ξεκινάς αρχηγός της εθνικής, ο άνθρωπος που σήκωσε την κούπα στην Πορτογαλία, έρχεσαι να σώσεις την ομάδα της καρδιάς σου, σε λατρεύει ένας λαός και τυλίγεσαι σε ένα δικόγραφο; Και να ήταν μόνο αυτό ρε; Αντί να βγεις να δώσεις στοιχεία που θα σε καθαρίζουν από τη λέρα, πας και δηλώνεις ότι έχεις εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη; Τι είσαι ρε Θοδωρή; Ο Άκης; Πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήσουν ρε! Θεσμός με πόδια και Καγιέν. Έγω ότι και να με πουν για σένα, καλή πρόθεση θα έχω φιλαράκι. Θα περιμένω, φυσικά, τη δικαιοσύνη, αλλά πρώτα περιμένω εσένα. Να βγεις με τα χαρτιά στα χέρια, να με κοιτάξεις στα μάτια και να με πεις τι έγιναν τα λεφτά. Σε ικετεύω, πείσε μας ότι σε έχουν λασπώσει άδικα. Πες μας ότι δεν κάναμε λάθος που σε εμπιστευτήκαμε. Το καλό που σου θέλω, σκύλε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Με μπερδεψες ρε μπανε με τον Βρυζα. Ολοι εδω μεσα σχεδον λενε οτι τον καλυπτει και εσυ λες το αντιθετο.

Οχι ολοι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ