Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610850 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
και με μπανε τοτε παλι τπτ δεν ειχε κανει εκτος απο την αντιδραση του να δωσει το μεγαλο συμβολαιο που ζητουσε ο μπανε που τελικα το εδωσε

Offline bozik

• Αλλαγή
το κατεστημένο του ΠΑΟΚ μαζί με της εφημερίδες και τους δημοσιογράφους της αυλής,λέει εδώ και χρονια ότι δεν είναι σωστός...αυτοί σίγουρα θα ξέρουν τη κακό θα έκανε και δεν το λένε σε εμάς τους πελάτες,για τον ίδιο λόγο που δεν λένε και για το πόρισμα μάλλον...βεβαια τους έχει και δικαστήρια για λεφτά που του έφαγαν,άρα 2 φορες κλέφτης ψεύτης και αναξιόπιστος...
όνειρο μου η γενιά που θα τους πάρει μαρς όλους εκεί μέσα στο ας,χωρίς συζήτησης ψηφοφορίες παλατάκια και μα και μου....ως τοτε αν τους βολεύει μπορεί να βάλουν και πρόεδρο τον μπαλάφα...και εμείς να τρέχουμε σε συνέλευσης για να μιλήσουμε με τους υπαλληλους, που τρωνε τα ψιχουλα στο τελος οταν στραβωνουν.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline banis

• Αλλαγή
αδελφέ bozik ... πάνω στην πορεία που χάραξες θα συνεχίσω ... λέγοντας τα εξής ...

μόνο ο ΠΑΟΚτσής οπαδός ήταν ικανός απο την πολύ μεγάλη αγάπη του για την ομάδα να δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιον άνθρωπο προκειμένου αυτός να διαχειριστεί τα χρήματα που έδινε και πίστευε πως πήγαιναν για το καλό της ομάδος ... ήταν τόσο μεγάλη και ανιδιοτελής η αγάπη του ( αναφέρομαι στη μεγάλη πλειοψηφία ) ... που τον είχε μεθύσει με αποτέλεσμα να μη βλέπει μπροστά του ... αυτό καλό θα είναι να γίνει μάθημα στον καθένα μας ουτως ώστε να μη ξαναεπαναληφθεί στο μέλλον ... ποτέ ξανά τυφλή εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε διαχειρίζεται χρήματα ... το χρήμα καταστρέφει ψυχές ... είναι λογικό να μπορεί να διαφθείρει τον οποιονδήποτε ...   
απο εκεί και μετά μέχρι η αγανάκτηση του κόσμου να γενικευτεί και να γίνει μία συνισταμένη δύναμη που θα παρασύρει όλη τη βρωμιά και τη μπόχα που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο σύλλογο θεωρώ ότι απέχουμε πολύ ... ακόμα οι περισσότεροι είναι στο στάδιο που η ιδέα αυτή προσπαθεί να ωριμάσει μέσα τους ... και επειδή είναι λογικό μια τεράστια μάζα να έχει αργά αντανακλαστικά ... πιστεύω πως θα αργήσει να έρθει εκείνη η ώρα που η μάζα θα απαιτήσει τις κεφαλές των Διοικούντων του Α.Σ. της ΠΑΕ πρώην αλλά και νυν ( διαφορά δεν έχουν καμία για μένα ) ... όλων των ΜΜΕ που συγκαλύπτουν ακόμα και σήμερα την όλη κατάσταση ... αυτών που υιοθετήσαν τα τελευταία χρόνια τον όρο ρεπόρτερ του Π.Α.Ο.Κ. ... αν είναι δυνατόν ... δημιούργησαν με τον τρόπο τους μια επιπλέον τεχνητή ανάγκη μέσα μας ... να ξυπνήσουμε το πρωί για να δώσουμε κλικ στα site τους ... ή για να διαβάσουμε τις απόψεις τους για χειραγώγηση της κοινής γνώμης ... εγώ θεωρώ πως ο οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πρέπει να έχει καμία τετοια σχέση στο μέλλον ώστε να άγεται και να φέρεται απο τον κάθε δημοσιογράφο-ρεπόρτερ του Π.Α.Ο.Κ. , ο οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. είναι ελεύθερο ον και έτσι θα πρέπει να πορεύεται, ούτως ώστε να έχει την δυνατότητα να αμφισβητεί το οτιδήποτε προσπαθούν να του πλασάρουν ως αμάσητο ... αλλά και όσων οπαδών είναι δέσμιοι συμφερόντων και δεν τολμούν να πρωτοστατήσουν στην επανάσταση ... στην επανάσταση που θα μας φέρει όλους πιο κοντά στη Λευτεριά ... και όχι σε μια ψευδο-επανάσταση αντίστοιχη με αυτήν του 2006 ...
μέχρι τότε υπομοή και κουράγιο ... και ας ελπίσουμε πως η ώρα αυτή θα έλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται ... κανείς δεν αντέχει να βλέπει τον Π.Α.Ο.Κ. να κατρακυλά ... 

Υ.Γ. ΛΕ-ΛΕ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΥΑΛΑ ... 

Offline savage republic

• Βασικός
Η πραγματική επανάσταση, φίλοι banis και bozik, θα έρθει όταν θα βάλουμε μπροστά έναν πραγματικά άγνωστο, ο οποίος θα φοβάται να πάει να κοιμηθεί, δίχως να το δηλώσει στον λαό του ΠΑΟΚ. Όχι άλλοι αναντικατάστατοι. Αυτά μας (τα) φάγανε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Η πραγματικη επανασταση αδερφε θα αρχισει μεσα απο το μυαλο μας. Οταν θα καταλαβουμε ΟΛΟΙ, πως μονο εμεις εχουμε αδολη και αγνη αγαπη για το συλλογο. Παιχτες, παραγοντες, αρδ, εφοσον μυριστουν ψητο, ακομα και ΠΑΟΚσακια να ειναι, την βλεπουν αλλιως τη δουλια. Το καλο του ΠΑΟΚ ειναι αυτο που λεει η καρδια μας, και ποτε δε πρεπει να καταπιεζουμε τα ενστικτα μας γιατι καποιοι μας τα λενε αλλιως. Δεν ειναι θεμα προσωπων στην ΠΑΕ, ειναι θεμα οπαδικης νοοτροπιας. Εκει εχουμε αλλωτριωθει πολυ ασχημα, και απο κει ξεκιναει η κατηφορα του συλλογου.
Οταν βλεπεις τα στραβα, να τα λες και να αντιδρας. Ο ΠΑΟΚσης δεν κανει τουμπεκι, δεν εχει αφεντικα. Το γαλατικο χωριο γινεται μερος της ρωμαικης αυτοκρατοριας, και οι καποτε τρελοι γαλατες κοιμουνται ορθιοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Vorious

• Αλλαγή
ωραια τα λες ρε φιλε, αλλα πλεον πιστευω οτι αδολη αγαπη εχουν σχεδον ΟΛΟΙ μεχρι να τους δοθει η δυνατοτητα ή να αποκτήσουν τη δυνατοτητα να φανε.

δεν εχω δει τιποτα διαφορετικο στον ΠΑΟΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

PAOK_VOLOS

• Guest
Θα μας πνίξει η γκρίνια!

Από Κώστας Βασιλόπουλος | Παρασκευή, 06 Ιούλ 2012 00:44

Ο Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ και για όσα έχουν... τρομοκρατήσει τον κόσμο της ομάδας οδηγώντας τον στον αρνητισμό και σε συμπεράσματα που φέρνουν μιζέρια και διχόνοια.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Ένα πέπλο μιζέριας και γκρίνιας έχει σκεπάσει την Τούμπα. Η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη. Εφημερίδες, ραδιόφωνα και ηλεκτρονικές σελίδες στο ιντερνετ (εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις) έχουν επιδοθεί με μανία σε έναν άτυπο συναγωνισμό για το ποιος θα πλασάρει την πιο αρνητική είδηση για τον Δικέφαλο.

Το μυαλό του κόσμου βομβαρδίζεται καθημερινά από τον αρνητισμό που είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τίποτε δεν λειτουργεί σωστά στον ΠΑΟΚ. Ότι όλα είναι στραβά. Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα.

Μάταια προσπαθούν ο Βρύζας και οι συνεργάτες του να προωθήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Ο αρνητισμός έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ διαλύεται. Ότι γκρεμίζονται τα πάντα. Δεν τολμά κάποιος να μεταδώσει θετική είδηση, γίνεται αμέσως αντικείμενο σχολιασμού.

http://www.gazzetta.gr/paok/article/306410-tha-mas-pniksei-i-gkrinia

Με λιγα λογια  ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΜΑΣΑ.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Αυτός και το σινάφι του ευθύνονται για όλα. Κοιμίζαν 5 χρόνια τον κοσμάκι. Χωρίς αυτούς το πλιάτσικο θα κρατούσε πολύ λιγότερο. Είναι ντροπή μας να μας ενημερώνουν κατευθυνόμενα πιόνια χωρίς πτυχία που με το γλύψιμο γίναν άνθρωποι με κοστούμια κάνοντας τους φιλόσοφους πάνω στο πτώμα μιας κατεστραμένης οικονομικά και ηθικά ομάδας από κάτι όρθια βόδια που βγάλανε λεφτά διασκεδάζοντας τον λαό κλοτσώντας μπάλες και σερβίροντας ποτά.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ωραια τα λες ρε φιλε, αλλα πλεον πιστευω οτι αδολη αγαπη εχουν σχεδον ΟΛΟΙ μεχρι να τους δοθει η δυνατοτητα ή να αποκτήσουν τη δυνατοτητα να φανε.

δεν εχω δει τιποτα διαφορετικο στον ΠΑΟΚ

Όλο το ζουμί αυτή η άποψη και δείχνει ποιο θα είναι το μέλλον και η κατάληξη του σωματείου στις ερασιτεχνικές κατηγορίες τα επόμενα χρόνια. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας δούρειος ίππος 15 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να τον κάψει (κατσαρής).
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
εγώ έπαψα να πιστεύω σε επαναστάσεις κτλ... είμαι πεπεισμένος πια ότι μέχρι να κλείσω τα ματάκια μου θα ζω συνεχώς τις ίδιες καταστάσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις αγωνιστικής επιτυχίας. Δεν ελπίζω σε γενιές που θα έρθουν και θα αλλάξουν κάτι. Πάντα θα χορεύουμε στον χορό που γουστάρουν οι ηγέτες ΜΑΣ. Μεμψιμοιρώ? Ναι! Δυστυχώς, σχεδόν έφτασα 40 χρόνια ζωής και προκοπή δεν είδα σ αυτό το σωματείο. Όποιος και να έρθει το ίδιο θα είναι. Ελπίζω να είναι λίγο λιγότερο κλέφτης.

και che
K γω επίσης

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αυτός και το σινάφι του ευθύνονται για όλα. Κοιμίζαν 5 χρόνια τον κοσμάκι. Χωρίς αυτούς το πλιάτσικο θα κρατούσε πολύ λιγότερο. Είναι ντροπή μας να μας ενημερώνουν κατευθυνόμενα πιόνια χωρίς πτυχία που με το γλύψιμο γίναν άνθρωποι με κοστούμια κάνοντας τους φιλόσοφους πάνω στο πτώμα μιας κατεστραμένης οικονομικά και ηθικά ομάδας από κάτι όρθια βόδια που βγάλανε λεφτά διασκεδάζοντας τον λαό κλοτσώντας μπάλες και σερβίροντας ποτά.

Αδερφέ, μην περιμένεις ενημέρωση από ΑΜΕΣΑ εμπλεκόμενους στο γλέντι, από αυτούς που διοικούσαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η μεγάλη μάσα και οι τρελές μίζες (με κυκλώματα μανατζαραίων) έπαιξαν επί εποχής μπάγεβιτς - η μάσα διακόπηκε προσωρινά επί Αναστασιάδη - και η παρτίδα ήρθε κι έστρωσε με την έλευση του πρωθυπουργού της φάπας. Γι' αυτό τα τελευταία έτη τα Ε9 ορισμένων ανθρώπων ξεχείλωσαν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Matador

• Αλλαγή
Ρε παιδια καθισα και διαβασα το πορισμα. Αντεξα μεχρι και το 5ο. Οι παλμοι εφτασαν στους 180. Φρικη. Τα ξεραμε απο ενα σημειο και μετα τι περιπου συνεβαινε, αλλα το να τα διαβαζεις με ψυχρους αριθμους, με πολλη τυχη αποφευγεις το εγκεφαλικο!
Σημεια και τερατα. ΟΛΟΙ που ηταν αναμεμειγμενοι ειναι συνυπευθυνοι. ΟΛΟΙ!

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Geo

• Αλλαγή
Μόλις τελείωσα την μελέτη των 76 σελίδων.
Πω πω πω πω πω!  :emetos:
Είναι σίγουρος ο Βρύζας ότι θέλει να μιλήσει με τον κόσμο?
Το κορόϊδο πέθανε.

ΥΓ. Αφού χάσαμε την ιστορική ευκαιρία να κάνουμε κάτι σαν ομάδα, δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε στο εγγύς μέλλον.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ομάδα θα ξανακάνουμε όταν αναλάβουν δοικήσεις του Α.Σ. και της παε που θα βάζουν τον συμφέρον του ΠΑΟΚ πραγματικά πάνω από όλα. Την τελευταία 20ετία όλες οι διοικήσεις σε καε-παε-ασ είχαν στο μυαλό τους πως θα ωφεληθούν από τον ΠΑΟΚ, είτε οικονομικά, είτε πολιτικά, είται κοινωνικά, γιαυτό και κατάντησε ο ΠΑΟΚ πολιτικοοικονομικό παιχνίδι στα χέρια τους. Πάντως οι τελευταίοι ήταν οι πιο πεινάλες, φάγανε με δέκα μασέλες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Català

• Αλλαγή
Όσο υπάρχεις εσύ, ζωντανός, σώος και αβλαβής να τρως τα λεφτά των μαλάκηδων και να γελάς, και μάλιστα με ενδεχόμενο να επιστρέψεις, ο ΠΑΟΚτσής θα φέρει το μεγαλύτερο στίγμα στην ένδοξη ιστορία του, τη μεγαλύτερη ντροπή του μεγαλύτερου λαού του πλανήτη.
Ο πιο τρύπιος πρόεδρος στα χρονικά, ο μεγαλύτερος νεκροθάφτης, τέτοια διάλυση, τέτοια κατάντια και τόσο ψέμα με καινούργια πράγματα να βγαίνουν κάθε μέρα, δεν έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Αλήθεια τι έχουν να πουν τώρα όσοι ειρωνεύονταν "ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ", ξεχάσατε μπάτμαν, βουλινούς και γούμενους και άλλα τέτοια όμορφα; Τι περιμένουν, να δουν την ομάδα στη Δ Εθνική; Ή μήπως να τη δουν στη Β, αλλά από αγωνιστικούς λόγους αυτή τη φορά;

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Ζαγορακη ειμαι ένας απο τους χιλιάδες μαλακες που σε στήριξαν..έχεις την μεγαλύτερη ευθύνη για την ξεφτίλα που περνάει καθημερινά ο σύλλογος..δυο πράγματα δν πρόκειται ποτε να ξεχαστούν: το πλιάτσικο στο ταμείο την τελευταία ημέρα που ήσουν πρόεδρος και το γεγονός ότι είσαι ο ηθικούς αυτουργός-συνιδιοκτητης των γαμημενων νέο site που  κοιμιζουν καθημερινά τον κόσμο...

èïäùñïò_ï_ðáíôåëïíáôïò

• Guest
την καλημερα μου σε ολα τ αλανια του φορουμ.οι φετινες μου διακοπες κυλουν πολυ ηρεμα.μαζι με τη συντροφο μου ιωαννα ανακαλυψαμε καποια νεα συμπλεγματα νησιων κοντα στις μαλβιδες (καποιοι το λενε και λαδιβες δε ξερω πως ειναι το σωστο) που ειναι πραγματικα υπεροχα.ενω τιποτε δε φαινοταν να χαλαει την ηρεμια μας ακουλουθησαν 2 απροοπτα που μας χαλασαν ολη τη διαθεση.ενα πρωινο ανακαλυψα πως μου τελειωσε το ζελε και σαν να μην εφθανε αυτο με ειδοποιησαν οτι η αγαπημενη μου ομαδα υποβιβαστηκε στη β εθνικη στο μπασκετ.τετοια πικρα ειχα να νιωσω απο τοτε που δε χωνευα με τιποτα την κατασταση και αφου δε περνουσε ουτε με <<σουρωτη>> το πρηξιμο πηγα στο αγιο ορος για προσευχηθω για τη σωτηρια ορισμενων ψυχων.ετσι εκανα κ σ αυτη τη  περιπτωση.βρηκα ενα ντεμεκ τεμενος στο νησακι μου και εκανα δεηση.ευτυχως η δεηση ακουστηκε και ηρθε το μικρο μου κουμπαρακι που μας εφερε ζελε ενα καινουριο σιντι εμ ειτυχιες της παολα και του αλεκου ζαζοπουλου καθως και δωρακι εσωρουχα στην ιωαννα.στην ελλαδα μαθαινω οτι εχει καυσωνα μια αθλητρια εκανε κατι σηλοωσεις για μαυρους ενας αθλητης ντπαριστηκε(μα καλα ειναι δυνατον αθλητες να ρουφανε σκονες?)ο οσφπ εφερε ισοπαλια στα πεναλτυ με τη μπραγκα οι παλιες τηλεορασεις θελουν αποκωδικοποιτητη.ενας φιλος μου κοντος ανησυχει μηπως φυγει στο εξωτερικο και χασει τα ελληνικα προνομια αλλα τον καθησυχαζω.να ξερει πως εκανα καλη δουλεια εδω και 3 χρονια,αφησα πισω σταχτες αλλα η ιστρορια θα με δικαιωσει.καλο καλοκαιρι καλη καρδια ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .ακομα και το καλοκαιρι παντελονια να φορατε μαγκες οχι βερμουδες.ειδατε εγω που ημουν παντελονατος ποσο προοδευσα?

Offline savage republic

• Βασικός
σκουλήκι, άντε γαμήσου εσύ και τα τεμένη σου.

Offline t.b

• Αλλαγή

Ο πιο τρύπιος πρόεδρος στα χρονικά, ο μεγαλύτερος νεκροθάφτης, τέτοια διάλυση, τέτοια κατάντια και τόσο ψέμα με καινούργια πράγματα να βγαίνουν κάθε μέρα, δεν έπαιξε ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Αλήθεια τι έχουν να πουν τώρα όσοι ειρωνεύονταν "ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ....;;;

Αδερφέ το μόνο που έχω να προσθέσω ειναι καλή ανακαίνιση... Στην υγεια των ηλιθιων!

Offline Geo

• Αλλαγή
Áðü ôá êùìéêÜ ôïõ ðïñßóìáôïò.....
1500 € (ðåñßðïõ...)  óå ðëáóôÜ ÷áñôïíïìßóìáôá!!!!   :D

ÊáëÜ ñå ìáôæßñçäåò ïýôå Ýíá ìç÷Üíçìá ðïõ äéáèÝôïõí ïé ðåñéðôåñÜäåò äåí åß÷áôå ãéá íá åëÝã÷åôå ôá ðëáóôÜ ÷áñôïíïìßóìáôá!!!