Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613545 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι να αγιάσει το στοματάκι σου

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Βαγγέλης Μποζατζίδης : «Τι τα σκαλίζουν τώρα;....»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, κ. Βαγγέλης Μποζατζίδης και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συντελεστές της εκπομπής για θέματα του ΠΑΟΚ.
Μιλώντας αρχικά για την μειωμένη κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας, ο κ. Μποζατζίδης τόνισε :
«Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι, ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ από την εποχή Βουλινού. Γίνεται στην ομάδα μια νέα αρχή, με νέα διοίκηση αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολη όπως φαίνεται. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την ομάδα και πιστεύω ότι συνέβη γιατί δεν πήρε κάποιο τίτλο πρόσφατα, παρά την μεγάλη στήριξη που είχε. Ο κόσμος σκέφεται ότι στήριξε πολύ την ομάδα και τίτλο δεν είδε αλλά δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος σκέψης, πρέπει να βρίσκεται πάντοτε κοντά στην ομάδα. Σημαντικός λόγος επίσης για την μειωμένη κίνηση στα διαρκείας είναι φυσικά και η οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία»

Συνεχίζοντας είπε επίσης :
«Θέλω να πιστεύω ότι με 2-3 προσθήκες και με στήριξη στους νεαρούς παίκτες της ομάδας που θα προωθηθούν, θα αλλάξει κάτι στην ομάδα προς το καλύτερο. Υπάρχουν πάντως πολλές δυσκολίες, ακόμη και τώρα κάποιοι κυνηγούν τον ΠΑΟΚ, διάβασα τώρα για μια μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για το πόρισμα του ελέγχου που έγινε στην ΠΑΕ από τον κ. Αποστολίδη. Δεν πιστεύω να έχει γίνει αυτό πουθενά αλλού, να κάνει εσωτερικό έλεγχο μια εταιρεία και το πόρισμα να καταλήγει στον ΣΔΟΕ και στον εισαγγελέα. Επίσης όλα τα χρέη της ομάδας από ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ έγιναν, από την μεγάλη τους αγάπη χρέωσαν τόσο πολύ την ομάδα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Εμείς κάναμε μια επιτροπή ελέγχου στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος στην ΠΑΕ, βγήκε ένα αποτέλεσμα, εντοπίστηκαν κάποια λάθη, ενημερώθηκαν ο ΑΣ και η ΠΑΕ. Ως αποτέλεσμα άλλαξε πλέον η διοίκηση της ομάδας, ήρθε νέα διοίκηση, είδε τι έγινε και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη, τι θέλει τώρα αυτός ο κύριος; Με την δημοσιοποίηση του πορίσματος, τα στοιχεία δεν μένουν μόνο σε ΠΑΟΚτσηδες αλλά και σε εχθρούς του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε ότι η χρονιά άρχισε με μαζικές συλλήψεις φίλων του ΠΑΟΚ, υπάρχει ανοιχτός ένας πόλεμος ενάντια στον ΠΑΟΚ και γιατί τα σκαλίζουν τώρα αυτά; Τι θέλουν να πετύχουν; Θέλουν να φέρουν προβλήματα στον ΠΑΟΚ πάλι;»

Στο ερώτημα αν θα κινδυνέψει η ομάδα από όσα αναφέρονται στο πόρισμα, ο κ. Μποζατζίδης είπε :
«Νομίζω ότι μόνο φυσικά πρόσωπα ενδεχομένως θα κινδυνέψουν και όχι η ομάδα, δεν νομίζω να κινδυνέψει η εταιρεία αλλά δεν είμαι και νομικός. Τι τα σκαλίζουν όμως τώρα; Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ξέρει την αλήθεια, έχουν ενημερωθεί όλοι και είχαν συμφωνήσει να μην βγει κάτι παραέξω»
Για το αν υπάρχει υπόνοια υπεξαίρεσης:
«Εγιναν κάποια λάθη και μέσα στην εταιρία, τις ποίες τις είδε ο ορκωτός, που ενημέρωσε τους πάντες. Ηταν λάθος κινήσεις που έπρεπε να διορθωθούν. Δε νομίζω ότι μιλάμε για υπεξαίρεση. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν λάθη, γιατί τέσσερα χρόνια, έγιναν κάποιες βιαστικές κινήσεις. Το παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι που ήταν μέσα στην ΠΑΕ. Και εγώ ένα διάστημα που ήμουν στην ΠΑΕ, έβλεπε ότι κάθε μέρα διορθωνόταν κάτι προς το καλύτερο. Το γράφει και ο ορκωτός στην έκθεση του, από το 2009 και μετά, ότι γίνονται διορθωτικές κινήσεις»

Τέλος, για το αν συνεχίζει η επιτροπή διαφάνειας ο κ Μποζατζίδης είπε :
«Δεν το γνωρίζω. Δεν είμαι πλέον στον Α.Σ. Είχε πει ο πρόεδρος στη Γ,Σ, ότι θα συνεχιστεί ο έλεγχος και με τον κ. Ζιγκερίδη να βοηθάει τον Ερασιτέχνη. Νομίζω θα συνεχίζεται από τη στιγμή που το είπε και ο πρόεδρος. Νομίζω ότι υποβάλλεται να γίνεται έλεγχος από τον Α.Σ, κάθε εξάμηνο, με δικό του ορκωτό, από τη στιγμή που υπάρχει διοίκηση Πρωτοδικείου. Ακόμα και να έρθει επενδυτής, να υπάρχει ένας ειδικός όρος, που να μπορεί να γίνεται έλεγχος άνα έξι μήνες. Βέβαια, πως θα του πεις του άλλου που βάζει τα λεφτά του, να του κάνεις έλεγχος. Ειδικά όταν ο προηγούμενος που έγινε, δεν έμεινε εσωτερικός, αλλά έγινε εξωτερικός. Είπαμε υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες»

http://libero.fm/index.asp?id=11086

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ξερατο συνεντευξη...ο συγκεκριμενος δειχνει με τις δηλωσεις του ποσο ακαταλληλος ειναι και ποσο ΠΑΟΚ δεν ειναι
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
Βαγγέλης Μποζατζίδης : «Τι τα σκαλίζουν τώρα;....»

Επίσης όλα τα χρέη της ομάδας από ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ έγιναν, από την μεγάλη τους αγάπη χρέωσαν τόσο πολύ την ομάδα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Εμείς κάναμε μια επιτροπή ελέγχου στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έγινε έλεγχος στην ΠΑΕ, βγήκε ένα αποτέλεσμα, εντοπίστηκαν κάποια λάθη, ενημερώθηκαν ο ΑΣ και η ΠΑΕ. Ως αποτέλεσμα άλλαξε πλέον η διοίκηση της ομάδας, ήρθε νέα διοίκηση, είδε τι έγινε και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη, τι θέλει τώρα αυτός ο κύριος;

Τα είπε όλα το αλάνι. Απο την μεγάλη αγάπη κλέβαμ(ν)ε. Ακόμα κ ο makptol κατάλαβε

Offline bozik

• Αλλαγή
ο κύριος αυτός είπε και κάτι που δεν γράφτηκε ...ότι και οι σύνδεσμοι(εκτος επαρχιας) συμφώνησαν το πόρισμα να μην δημοσιευτεί και να μείνει σε κλειστό κύκλο .
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Català

• Αλλαγή
Ο κόσμος σκέφεται ότι στήριξε πολύ την ομάδα και τίτλο δεν είδε αλλά δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος σκέψης, πρέπει να βρίσκεται πάντοτε κοντά στην ομάδα.

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι θα λέμε τα στραβά μας και ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι θα βρίζουμε τα μούτρα μας παπαράκο, κανένα αρχίδι με επάγγελμα "παράγοντας", κανένας παίκτης, κανένας μαλάκας. Τον "σωστό τρόπο σκέψης" κράτα τον για καμιά άλλη ώρα που, αν ποτέ έρθει, σίγουρα θα σου χρειαστεί περισσότερο.
Υποδείξεις σε αυτό τον κόσμο για το πότε πρέπει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.

Offline Matador

• Αλλαγή
Το κλεψιμο στον ΠΑΟΚ το λεμε λαθος τωρα. Μαθαμε και την αποσαφηνιση της λεξης τωρα!
Πως δεν βγηκε κανενας μεχρι τωρα να μας πει το κλασσικο, "μαζι τα φαγαμε"!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
Για να μην μιλάει κανένας από τους μεγάλους συνδέσμους φόρα παρτίδα τόσο καιρό, μάλλον κάποιοι φάγανε μαζί, Matador.
ο κύριος αυτός είπε και κάτι που δεν γράφτηκε ...ότι και οι σύνδεσμοι(εκτος επαρχιας) συμφώνησαν το πόρισμα να μην δημοσιευτεί και να μείνει σε κλειστό κύκλο .

Έχουμε και πάρτυ στο hotel στα κοντινά;

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
η κατάσταση είναι άρρωστη μέχρι το μεδούλι
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

«Ο Σαββίδης ξέρει για το πόρισμα και είπε ότι θα πάρει τον ΠΑΟΚ»

Με παρέμβασή του στο Αθλητικό Metropolis o Μπάμπης Αποστολίδης εξήγησε και πάλι τους λόγους που κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για τον πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Ιβάν Σαββίδης στο αεροδρόμιο την περασμένη Δευτέρα.

«Τι λέει το πόρισμα; Ότι λείπουν 50 χιλιάδες ευρώ από τα εισπραχθέντα ενός αγώνα, λέει πόσα έχουν δοθεί για αμοιβές μανατζαρέων, για δάνειο σε εργαζομένους που δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι εισπράχθηκαν και άλλα.

Ας πάψουν να κάνουν κακοδιαχειρίσεις για να μην υπάρχουν κάποιοι να σκαλίζουν τα κάρβουνα. Δεν έχει δικαίωμα ο κόσμος να μάθει τι γίνεται; Δε φταίει αυτός που έκανε το βιασμό, αλλά ο καταγγέλλων; Υπάρχει παράκρουση. Όταν είμαι μέτοχος σε μια εταιρία και δίνω εντολή ελέγχου από την επιτροπή διαφάνειας και ανακαλύπτω ότι αυτός που διοικεί δεν τα πάει καλά και τον ξαναδιορίζω δ.σ., φαλκιδεύω τα δικαιώματα του μετόχου. Αυτό στα νομικά λέγεται απιστία», είπε αρχικά.

Στο ερώτημα γιατί έκανε τώρα τη μηνυτήρια αναφορά και όχι νωρίτερα τόνισε:

«Τώρα το πήρα. Πριν 4 εβδομάδες το πήρα, ήταν απανωτές εκλογές και δεν το κατέθετα, γιατί θα μου έλεγαν ότι έχω και πολιτικό κίνητρο. Οποτεδήποτε και να το κατέθετα θα έλεγαν το ίδιο. Καθ θα σας αποκαλύψω ότι το πόρισμα αυτό και η μηνυτήρια αναφορά έχει τεθεί υπόψη και του κ. Σαββίδη, όχι για να τον αποτρέψει αλλά για να ξέρει τι του γίνεται, θα ήταν απάτη αν του το κρύβαμε.

Τον ΠΑΟΚ θα τον πάρει, ό,τι και να γίνει. 9 με 11 το πρωί τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ήμουν με το αεροδρόμιο με τον κ. Σαββίδη. Όταν ο Καμπάνης μου ανέθεσε την εντολή να τον εκπροσωπήσω, το ενδιαφέρον του Σαββίδη δεν υπήρχε. Έγινε η πρόταση από τον κ. Καμπάνη, μετά μπήκε στο παιχνίδι ο κ. Σαββίδης και επροτιμήθη και καλώς γιατί έτσι έκρινε η διοίκηση και σωστά.

Παραμένω ΠΑΟΚτσής και θα παραμείνω με αυτό τον τρόπο. Ποτέ δεν υπήρξα δικηγόρος του ΠΑΟΚ και όποτε υπερασπίστηκα τον ΠΑΟΚ δεν πήρα ποτέ αμοιβή, ενώ υπάρχουν πολλές αμοιβές δικηγόρων στο παρελθόν και το γνωρίζετε πολύ καλά. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω τον καραγκιόζη».

Στο ερώτημα τι ακριβώς του είπε ο Ιβάν Σαββίδης είπε:

«Ο Σαββίδης μου είπε δεν με ενδιαφέρουν πόσα έχουν κλέψει, εγώ τον ΠΑΟΚ θα τον πάρω. Αυτό μου είπε. Δεν το ήξερε το πόρισμα και μάλιστα αντίγραφο της μηνυτήριας αναφοράς είναι στο γραφείο του. Εμένα η δουλειά μου τέλειωσε, δε στρέφομαι κατά κανενός ανθρώπου, ένα πόρισμα κατέθεσα και είπα ας βρουν την άκρη. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι όμηρος τέτοιων προβλημάτων ή να έρχεται οποιοσδήποτε και να του λέει θα κάτσεις να χάνεις, γιατί σε κρατάω».

Τέλος, στο γιατί επέλεξε δημοσιογράφους από το Αθλητικό Metropolis και το Metrosport για να καταθέσουν ως μάρτυρες ενώπιον του εισαγγελέα εξήγησε:

«Έβαλα μάρτυρες εσάς και δε σας ρώτησα, γιατί είστε καθαροί. Θα υπήρχε μορφή καθοδήγησης αν σας έπαιρνα τηλέφωνο πιο πριν. Επειδή είστε καθαροί, δε σας πήρα καν τηλέφωνο. Έγραψα ότι είναι χρήσιμο θα είναι να εξεταστούν κι αυτοί. Αν υπάρχουν αδικήματα υπάρχει κι άλλο. Γιατί αυτοί που τα ξέρανε δεν τα έβγαζαν στην επιφάνεια;", ολοκλήρωσε.

http://metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=28086

Offline savage republic

• Βασικός
άντε και γαμήσου, λέρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Οικονομίδης, ο οποίος παραμένει και μέτοχος, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», τόνισε ότι έχει στα χέρια του το πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας και έκανε λόγο για... σημεία και τέρατα μέσα σε αυτό.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το αν η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σχολίασε: «Το ότι η ομάδα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη είναι αλήθεια. Τα τελευταία 15 χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε μια συνεχή αδιαφάνεια, με τους Μπατατούδη, Γούμενο και τις διορισμένες διοικήσεις. Από το 2007 και μετά υπήρξε μια τεράστια συσστράτευση του κόσμου. Μόνο κόσμος υπάρχει στην ομάδα. οι μεγαλομέτοχοι μας έφεραν εδώ. Έχει μεγάλη ευθύνη ο ΑΣ για όλο αυτό».

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ και για το αν έχει στα χέρια του το πόρισμα: «Πριν από δύο χρόνια εκλέχθηκε μια επιτροπή διαφάνειας και για την ΠΑΕ και για την ΚΑΕ.. Πληροφορήθηκα ότι έχει βγει ένα πόρισμα. Αυτό το πόρισμα βρίσκεται στα χέρια μου, αλλά δεν θα πω πως. Είμαι μέτοχος στην ΠΑΕ και μέλος 40 χρόνια στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Είχα έννομο δικαίωμα να το έχω και παρότι το ζήτησα δεν μου το έδωσαν, το πήρα από μόνος μου. Είδα σημεία και τέρατα μέσα. Ο ΠΑΟΚ πριν 15 χρόνια δεν ήταν έτσι σε κανένα τμήμα».

Για τα «σημεία και τέρατα» που επισήμανε πως υπάρχουν μέσα στην ΠΑΕ μετά την ανάγνωση του πορίσματος: «Δεν θα πως ποια είναι τα σημεία και τα τέρατα. Θα γίνει μια συνάντηση στις 27 του μηνός και ότι έχω να πω θα το πω εκεί. Πρέπει να σας πω ότι διαβάζοντας ο εισαγγελέας κάποια πράγματα θα μας καλέσει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να ξέρει τι γίνεται. Αυτό διότι αυτός χρηματοδότει τα τελευταία 5 χρόνια την ομάδα».

Συνέχισε αναφερόμενος σε μισθούς που φτάνουν τις 15.000 ευρώ σε στελέχη της ομάδας: «Υπάρχουν όλα αυτά, όπως και ποσοστά σε μάνατζερ από μεταγραφές που φτάνουν από 20-22%, ενώ το όριο είναι στο 10%.Αν κληθώ ως μάρτυρας, που έχω μάθει πως με έθεσαν, θα πω τι ακριβώς γίνεται».

Στον επίλογό του στάθηκε στην άποψη κάποιων ότι τα εν οίκω μη εν δήμω, αναφορικά με το πόρισμα: «Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρογραφία της πολιτικοοικονομικής κατάστασης αυτού του τόπου. Δεν θεωρώ το να μη γνωρίζει σήμερα αυτός που χρηματοδοτεί το τι γίνεται ότι είναι σωστό. Αν το πάμε με βάση τη δημόσια εικόνα, θα φτάσουμε σε επίπεδα της ελληνικής πραγματικότητας. Θα φτάσουμε σε κατάσταση διάλυσης αυτού του σωματείου. Αν δεν μαθευτούν αυτά δεν θα έχουμε μέλλον. Θα έπρεπε γιατί το ζητάει ο κόσμος να ξέρει γιατί έχει ματώσει για αυτή την ομάδα. Αυτό το εισπράττω από παντού».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=49&id=19764
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

CLUB LARISA

• Guest
6μήνες συγκάλυψη και αβαβά.

Αν θέλεις Κε βρύζα, πρωτοπαλίκαρο της επο να χεις τον κόσμο δίπλα σου, άσε τα πούστικα κ τα ανοίγματα στον λαό. Αύριο το πρωί το πόρισμα στη δημοσιότητα και καπάκια έγερση δικαστικών διώξεων στον ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ.

Αγωγές και μηνύσεις στον πούστη ΑΛΛΑ και στεγνό δώσιμο στους οπαδίσκους που τον καλύπτουν. Κανένα έλεος, να ξεβρωμίσει η ΠΑΕ

Και κάτι άλλο που όλο λέω να μην το πιάσω, αλλά θα σκάσω. Εδω κ μέρες που βγήκε στην φόρα Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚτση, απο τον κλέφτη σπιούνο αρχηγό της εθνικής τους, βλέπω κάτι μπουκουκάκια να αριβάρουν κ να διαβάζουν ασταμάτητα το thread του γαμιά τους. Κάποτε γράφατε κατεβατά για την υπεράσπιση του γαμιά σας κύριοι, τώρα ΤΣΙΠΑ Κ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ δεν έχετε να σχολιάσετε τον γαμιά σας που έκλεβε τον ΠΑΟΚ? καμια ρε πουστηδες τσιπα? σαν τον αρχηγο της εθνικη σας κ εσεςσ χαμινια. ποτε ξανα στο γηπεδο μαζι, ποτέ ξανά δίπλα δίπλα, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΖΑΓΚΟΡ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΟΥΛΟΙ Κ ΝΕΝΕΚΟΙ
« Last Edit: July 05, 2012, 15:13:45 by CLUB »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τελικά η πολύ γκαβλα ήταν που μας γάμησε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
6ìÞíåò óõãêÜëõøç êáé áâáâÜ.

Áí èÝëåéò Êå âñýæá, ðñùôïðáëßêáñï ôçò åðï íá ÷åéò ôïí êüóìï äßðëá óïõ, Üóå ôá ðïýóôéêá ê ôá áíïßãìáôá óôïí ëáü. Áýñéï ôï ðñùß ôï ðüñéóìá óôç äçìïóéüôçôá êáé êáðÜêéá Ýãåñóç äéêáóôéêþí äéþîåùí óôïí ÊËÅÖÔÇ ÐÏÕ ÏÍÏÌÁÆÅÔÁÉ ÈÏÄÙÑÇÓ ÆÁÃÏÑÁÊÇÓ. ÊÁÍÅÍÁÓ ×ÏÍÔÑÏÓ ÊÁÉ ÊÁÍÅÍÁ ÌÏÕ ÓÏÕ ÔÏÕ.

ÁãùãÝò êáé ìçíýóåéò óôïí ðïýóôç ÁËËÁ êáé óôåãíü äþóéìï óôïõò ïðáäßóêïõò ðïõ ôïí êáëýðôïõí. ÊáíÝíá Ýëåïò, íá îåâñùìßóåé ç ÐÁÅ

Êáé êÜôé Üëëï ðïõ üëï ëÝù íá ìçí ôï ðéÜóù, áëëÜ èá óêÜóù. Åäù ê ìÝñåò ðïõ âãÞêå óôçí öüñá Ç ÓÕÓÔÇÌÁÔÉÊÇ ÕÐÅÎÁÉÑÅÓÇ ÔÏÕ ÔÁÌÅÉÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊôóç, áðï ôïí êëÝöôç óðéïýíï áñ÷çãü ôçò åèíéêÞò ôïõò, âëÝðù êÜôé ìðïõêïõêÜêéá íá áñéâÜñïõí ê íá äéáâÜæïõí áóôáìÜôçôá ôï thread ôïõ ãáìéÜ ôïõò. ÊÜðïôå ãñÜöáôå êáôåâáôÜ ãéá ôçí õðåñÜóðéóç ôïõ ãáìéÜ óáò êýñéïé, ôþñá ÔÓÉÐÁ Ê ÐÁÍÔÅËÏÍÉÁ äåí Ý÷åôå íá ó÷ïëéÜóåôå ôïí ãáìéÜ óáò ðïõ Ýêëåâå ôïí ÐÁÏÊ? êáìéá ñå ðïõóôçäåò ôóéðá? óáí ôïí áñ÷çãï ôçò åèíéêç óáò ê åóåòó ÷áìéíéá. ðïôå îáíá óôï ãçðåäï ìáæé, ðïôÝ îáíÜ äßðëá äßðëá, ÑÏÕÖÉÁÍÏÉ ÔÏÕ ÔÆÁÃÊÏÑ ÁÍÔÉÐÁÏÊÔÓÇÄÅÓ ÌÏÕËÏÉ Ê ÍÅÍÅÊÏÉ

ÄÙÓÅ ÁÃÏÑÉ ÌÏÕ ÊÁÉ ÅÐÉÔÅËÏÕÓ ÍÁ ÔÏ ÂÏÕËÙÓÏÕÍ ÔÁ ÂÑÙÌÏÌÏÕÍÁ!!

Ó÷åäüí 100 ìýñéá Ýóïäá Ýé÷å áõôÞ ç ïìÜäá ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá êáé ïé ìáëÜêåò ôá ãÜìçóáí üëá. Áí õðÞñ÷å åëÜ÷éóôç óýíåóç èá åß÷áìå îå÷ñåþóåé ãéá ðëÜêá êáé óßãïõñá èá åß÷áìå êáëýôåñï õëéêü ð÷ äåí èá áíáãêáæïìáóôáí íá äþóïõìå Áíôåëßíï ÊïíôñÝñáò...

ÕÃ. ÊÜèïìáé êáé âëÝðù ï ìáëÜêáò ôá €350,00 ðïõ Ýäùóá ãéá ìåôï÷Ýò åêôüò âÝâáéá ôá ëåöôÜ ãéá äéáñêåßáò êÜèå ÷ñüíï êáé êëáßù. Ôï ìüíï ðïõ ìïõ Ýìåéíå åßíáé ìéá êáñôïýëá áðü ðáëéüôåñç óõíåëåõóç ìå ôï üíïìá ìïõ êáé ôï ''ÌÅÔÏ×ÏÓ'' Å ñå äïýëåìá ðïõ Ýñéîå óôï ëáü ôïõ ÐÁÏÊ ôï ìðáóôáñäÜêé áðü ôçí ÊáâÜëá... åßìáé óßãïõñïò ðëÝïí 100% üôé Ýöåñáí ôïí êïíôü ìå óêïðü íá áó÷ïëåßôå ï êüóìïò ìáæß ôïõ - ìÞíåò ïëÜêåñïõò - êáé ôï áñ÷ßäé ìå ôïõò êïëëçôïýò ôïõ íá îåêïêáëëßæïõí êáé ôï ôåëåõôáßï åõñþ ôïõ ìáëÜêá ÐáïêôóÞ... ÑÅ ÔÏÍ ÖÏÕÊÁÑÁ ÔÏÍ ÐÁÏÊ... áðü ìéêñü êáé áðü ôñåëü ìáèáßíåéò ôçí áëÞèåéá...

ÕÃ2. Óå áõôÞ ôçí óõíÝëåõóç ðñåðåé üëïé íá åßìáóôå åêåß íá ðÝóåé ëßãï ìðéíåëßêé ãéáôß ç êáôÜóôáóç Ýöôáóå óôï ÁÌÇÍ.

ÕÃ3. ÑÅ ÔÏÍ ÖÏÕÊÁÑÁ ÔÏÍ ÐÁÏÊ

ÕÃ4. ÑÅ ÔÏÍ ÖÏÕÊÁÑÁ ÔÏÍ ÐÁÏÊ

ÕÃ5. ÁÊÏÌÁ ÕÐÁÑ×ÏÕÍ ÑÁÄÉÏÖÙÍÉÊÏÉ ÐÁÑÁÃÙÃÏÉ ÐÏÕ ÂÃÁÉÍÏÕÍ ÊÁÉ ËÅÍÅ ÓÔÇÑÉÎÔÅ ÔÁ ÐÁÉÄÉÁ ÁÐÏ ÔÇÍ ÊÁÕËÁ ÔÏÕÓ ÊÁÍÏÕÍ ËÁÈÇ....ÔÑÕÐÉÏÉ...

ÕÃ6. ÑÅ ÔÏÍ ÖÏÕÊÁÑÁ ÔÏÍ ÐÁÏÊ

ÕÃ7. ÃÁÌɸÓÔÅÅÅÅÅÅ
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
απο τον οικονομιδη και το καθε οικονομιδη δε γουσταρω μαλακιες στα ραδια...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...

αντε γιατι θα ξπνησουν ολα τα φαντασματα του παρελθοντος απ οτο σκουληκομετρο...μας εφαγε η υπερδημοσιογραφια απο τους μανατζερ του ριερα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
απο τον οικονομιδη και το καθε οικονομιδη δε γουσταρω μαλακιες στα ραδια...

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...

αντε γιατι θα ξπνησουν ολα τα φαντασματα του παρελθοντος απ οτο σκουληκομετρο...μας εφαγε η υπερδημοσιογραφια απο τους μανατζερ του ριερα

επειδη δεν θυμαμαι για ποιο λογο εχεις εχθρο τον λακη οικονομιδη;σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα θελω απαντηση σε αυτο

CLUB LARISA

• Guest
K γω επίσης

northeagle_4

• Guest
σορρυ για το οφ τοπικ και απο μενα αλλα che μηπως μπερδευεις τους οικονομιδιδες ?
ο λακης περα απο ενα θεμα με μπανε δεν νομιζω να εκανε κανα αλλο εγκλημα,ισα ισα τον γαμησαν ΑΣ ,αλεξοπουλος,οικονομιδης γιωργος.