Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
έλα ρε σβήστε τα post ...κάθεστε και ασχολείστε με τον περαστικο, που βρίζει μάνες πίσω από τους υπολογιστές...σίγουρα θα το μετάνιωσε ...ζητα συγγνώμη ρε ολοριν να τελειώνει εδώ... αντε γρηγορα..μπορεί να μην προλάβεις,αν σε διώξουν από εδώ...αντε γρηγορα....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Olorin

• Guest
έλα ρε σβήστε τα post ...κάθεστε και ασχολείστε με τον περαστικο, που βρίζει μάνες πίσω από τους υπολογιστές...σίγουρα θα το μετάνιωσε ...ζητα συγγνώμη ρε ολοριν να τελειώνει εδώ... αντε γρηγορα..μπορεί να μην προλάβεις,αν σε διώξουν από εδώ...αντε γρηγορα....

Ζητώ συγνώμη για το σχόλιο για τη μάνα, αλλά με γύρισε τα μυαλά με αυτά που έλεγε.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
χαρη του κανετε του ρεβολουσιον και του κοντου που ασχολειστε και μαλωνετε για παρτη του...εσεις πληρωνετε την ομαδα αυτοι σας/μας τα παιρνουν χοντρα τοσα χρονια,λεφτα και νιατα πακετο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οταν ρε γραφικε μιλας για γραφικα και μας το μυαλο μας γυριζεις...

αυτα που σου λεει ο γεωλογος σε τσιτωνουν γιατι σε πιανουν κι εσενα.ειδικα εκει για τις ποταρες...

και για πες μου ρε γραφικε...τον κοντο γιατι τον εβριζε ενα ολοκληρο γηπεδο οταν φορουσε την λαγουδενια στολη;για γραφικους λογους;α ρε κωλοτουμπες...

κι επειδη ρωτησες.εμενα γραφικε η αποψη μου αλλαξε οταν δεσανε στα γιαννενα 6 ανθρωπους.και το μισος μου εναντιον του θοδωρουλη ξεκινησε μετα την ανακοινωση που εβγαλε για την λαμια.οταν δηλαδη απεδειξε(γτ μεχρι τοτε ενδειξεις ειχαμε) οτι τον καθενα μας τον βλεπει σαν 50ευρω...

επειδη σε κοβω για φιλαθλο και οχι για οπαδο του ΠΑΟΚ

για μενα σου πεφτει υπερβολικο αυτο το φορουμ(που εχει γινει και λαιτ).αν συνεχισεις να μας παρακολουθεις

η θα μισησεις κι εσυ οτι μισουμε η πλειοψηφια γιατι θα γκρεμιστουν τα ιδανικα σου,η θα μισησεις εμας και θα συμπεριφερεσαι σαν κακομαθημενος οπως καλη ωρα τωρα με τον γεωλογο

Offline Suicidal

• Βασικός
 :notworthy:
σε όλα !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Olorin

• Guest
οταν ρε γραφικε μιλας για γραφικα και μας το μυαλο μας γυριζεις...

αυτα που σου λεει ο γεωλογος σε τσιτωνουν γιατι σε πιανουν κι εσενα.ειδικα εκει για τις ποταρες...

και για πες μου ρε γραφικε...τον κοντο γιατι τον εβριζε ενα ολοκληρο γηπεδο οταν φορουσε την λαγουδενια στολη;για γραφικους λογους;α ρε κωλοτουμπες...

κι επειδη ρωτησες.εμενα γραφικε η αποψη μου αλλαξε οταν δεσανε στα γιαννενα 6 ανθρωπους.και το μισος μου εναντιον του θοδωρουλη ξεκινησε μετα την ανακοινωση που εβγαλε για την λαμια.οταν δηλαδη απεδειξε(γτ μεχρι τοτε ενδειξεις ειχαμε) οτι τον καθενα μας τον βλεπει σαν 50ευρω...

επειδη σε κοβω για φιλαθλο και οχι για οπαδο του ΠΑΟΚ

για μενα σου πεφτει υπερβολικο αυτο το φορουμ(που εχει γινει και λαιτ).αν συνεχισεις να μας παρακολουθεις

η θα μισησεις κι εσυ οτι μισουμε η πλειοψηφια γιατι θα γκρεμιστουν τα ιδανικα σου,η θα μισησεις εμας και θα συμπεριφερεσαι σαν κακομαθημενος οπως καλη ωρα τωρα με τον γεωλογο

Προσπερνάω τους χαρακτηρισμούς. Κατά τα άλλα, μίλησες για πλειοψηφία και ότι πρέπει να ευθυγραμμιστώ με την επίσημη γραμμή. Που είναι οι μειοψηφούντες? Η μήπως είστε ένα σώμα-μια φωνή? Εκείνους τους φέρεστε τόσο αισχρά, όπως κι εμένα?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καμια σχεση με πλειοψηφιες και μειοψηφιες.. ο καθενας εχει την αποψη του και την εκφραζει εδω μεσα κοσμια και σωστα..και φυσικα δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι τι να κανουμε.. απλα εσυ εχεις μπει με πολυ φορα, υφακι και τουπε απο το 1ο κιολας ποστ σου και συνεχιζεις μεχρι τωρα..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ωπα μισο

οταν λες "γραφικους λογους" με χαρακτηριζεις κι εμενα.δεν θα τ αφησω αναπαντητο επειδη ειμαι καλος χριστιανος

αισχρα δεν σου φερθηκα οποτε λιγο ατοπο να το λες.εσυ αντιθετως...

η πλειοψηφια δεν σημαινει και γραμμη.δεν αναγκαζει κανεις κανεναν να εχει αποψη.επιχειρηματα υπαρχουν τυχαινει αρκετοι να συμφωνουμε.ειναι μαλακια λοιπον να το λες γραμμη.οσοι δεν συμφωνουν ειναι δικαιωμα τους κανεις δεν πηγε νταηλικι να αλλαξει γνωμη σε καποιον.γραμμη στην ομαδα αλλοι εχουν περασει οχι 30 ατομα ενος φορουμ...

τελος για την ταμπακιερα κουβεντα...δεν γαμεις...

Olorin

• Guest
ωπα μισο

οταν λες "γραφικους λογους" με χαρακτηριζεις κι εμενα.δεν θα τ αφησω αναπαντητο επειδη ειμαι καλος χριστιανος

αισχρα δεν σου φερθηκα οποτε λιγο ατοπο να το λες.εσυ αντιθετως...

η πλειοψηφια δεν σημαινει και γραμμη.δεν αναγκαζει κανεις κανεναν να εχει αποψη.επιχειρηματα υπαρχουν τυχαινει αρκετοι να συμφωνουμε.ειναι μαλακια λοιπον να το λες γραμμη.οσοι δεν συμφωνουν ειναι δικαιωμα τους κανεις δεν πηγε νταηλικι να αλλαξει γνωμη σε καποιον.γραμμη στην ομαδα αλλοι εχουν περασει οχι 30 ατομα ενος φορουμ...

τελος για την ταμπακιερα κουβεντα...δεν γαμεις...

Δεν αναφέρθηκα μόνο σε  'σένα, αλλά γενικά. Η συμπεριφορά που έχω εισπράξει μέχρι τώρα είναι επιεικώς άθλια. Και, biv, το υφάκι ήταν που πείραξε και όχι ότι πχ είχα αντίθετη άποψη? Αν έμπαινα εδώ μέσα και από το 1ο μου ποστ έβριζα τον ζαγοράκη και τη γυναίκα του και τη μάνα του γίδη, δε νομίζω να ενοχλούσε τότε το υφάκι.

Για την ταμπακιέρα... με εκφράζει πλήρως το άρθρο στην κεντρική.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
olorin χαρακτηρισες προσωπικα πολλα ατομα για αυτο και η επιθεση. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να συμμετεχεις, και η αληθεια ειναι οτι στο φορουμ αυτο καμια φορα λειπει η αλλη αποψη. Αλλα ρε φιλε στυλακι με Μπαμπη Σουγια στην αρχη και μετα με μανες κλπ δεν δικαιολογουνται.

Ας το ληξουν και οι 2 πλευρες εδω και χωρις να χαρακτηριζεις προσωπικα ατομα και εγω με μεγαλη χαρα (και απορια :P ) θα διαβαζω τα ποστς σου
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Dark, εχεις σκεφτει να κανεις καριερα μεσολαβητη του ΟΗΕ, ειρηνιστη ας πουμε?  ;D

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
κάτσε ρε μαγκάκι από την κατερίνη εγώ σε χαρακτήρισα περιπτωσάρα και σε έστειλα για λεξοτανίλ? όχι ότι με πείραξε αλλά ετσι για να μην λες για υφάκι, για αντίθετες απόψεις, για αθλιες συμπεριφορές ...
εκτός και αν ήσουν μέσα σ αυτούς που έστειλα να πα να γαμηθούν (από πίσω, μην το πάρεις σαν ευχή), τοτε εντάξει πάω πάσο καλά γαμήσια.

Olorin

• Guest
olorin χαρακτηρισες προσωπικα πολλα ατομα για αυτο και η επιθεση. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να συμμετεχεις, και η αληθεια ειναι οτι στο φορουμ αυτο καμια φορα λειπει η αλλη αποψη. Αλλα ρε φιλε στυλακι με Μπαμπη Σουγια στην αρχη και μετα με μανες κλπ δεν δικαιολογουνται.

Ας το ληξουν και οι 2 πλευρες εδω και χωρις να χαρακτηριζεις προσωπικα ατομα και εγω με μεγαλη χαρα (και απορια :P ) θα διαβαζω τα ποστς σου

Έχεις δίκιο DarkLord,άλλα δεν μπορούσα να αφήσω αναπάντητους τους χαρακτηρισμούς εναντίων μου. Τεσπα, ζήτησα ήδη συγνώμη για τα πιο ακραία σχόλια μου. Κάποια άλλα μέλη δεν το έκαναν ακόμα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Dark, εχεις σκεφτει να κανεις καριερα μεσολαβητη του ΟΗΕ, ειρηνιστη ας πουμε?  ;D

:D
Ρε συ το εχω καημο να εχουμε δυο τρεις τυπους paokmania εδω μεσα, γιατι καμια φορα ειμαστε λιγο γραφικοι ο ενας να συμφωνει με τον αλλον.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Έλα λίγο να χαλαρώνουμε με κουβέντες κ χαρακτηρισμούς κ να μείνουμε στο θέμα του τόπικ με επιχειρήματα (κ μόνο) please
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest

Η συμπεριφορά που έχω εισπράξει μέχρι τώρα είναι επιεικώς άθλια. Και, biv, το υφάκι ήταν που πείραξε και όχι ότι πχ είχα αντίθετη άποψη? Αν έμπαινα εδώ μέσα και από το 1ο μου ποστ έβριζα τον ζαγοράκη και τη γυναίκα του και τη μάνα του γίδη, δε νομίζω να ενοχλούσε τότε το υφάκι.

Τσάκαλε το φόρουμ αυτό έχει παρελθόν, δεν είναι ένα τσούρμο μαλάκες που βρίζουν το αρχίδι που έκανε λαμπόγυαλο τα όνειρα συσπείρωσης για έναν μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. Αν πας πιο πίσω στο thread, αν κάνεις τον κόπο κ μεταβείς κ σ αλλα thread, όπως λ.χ. μετοχών κ μελών που έπαιρναν διαρκείας, θα καταλάβεις οτι δεν ξύπνησε πρωί πρωί ένα τσούρμο πρεζάκηδων και συνασπίστηκαν εδώ μέσα για να βρίζουν τον βλάχο. Αυτοί που τον βρίζουν, ήταν αυτοί που του παρείχαν ασυλία στην αρχή και πίστεψαν με όλο τους το είναι οτι διοικεί ενας απο μας.
Προτείνω λοιπόν για το δικό σου καλό να διαβάσεις κανα προηγούμενο ποστ απο τον ερχομό του δημιουργού της κατάντιας κ έπειτα.
Επίσης απέχω συνειδητά απο την εκλογική διαδικασία της πατρίδας σου, παρότι έχω δικαίωμα εκλέγειν κ εκλέγεσθαι. Χωρίς να είμαι αγράμματος. Κ σχολείο έβγαλα και γράμματα λίγα ξέρω που δικαιολογούν υποφερτό iq. Αυτά για το ποστ που έκανες σ άλλο thread

Το οτι προέρχεσαι απο το φυτομάνια δημιουργεί μια χ αίσθηση, αλλά δεν είναι πανάκεια, υπάρχουν πολλοί που ήρθαν apo κει, εγκλιματίστηκαν κ λένε άφοβα τη γνώμη τους, ασχέτως αν αυτή δεν τάσσεται με την πλειοψηφία εδώ μέσα.  

Offline banis

• Αλλαγή
Προς Olorin ...

Παραθέτω απόσπασμα απο ένα κείμενο που σκόπευα να ανεβάσω στο mania ... αλλά λόγω υπερβάλουσας δημοκρατίας ... ο λογαριασμός μου όλως τυχαίως μια μέρα είχε διαγραφεί όπως και πολλών ακόμα εκει μέσα ...

Για όλους εμάς που πιστέψαμε στο όνειρο της Λαϊκής Βάσης ... σε έναν ΠΑΟΚ που θα ανήκει στο ΛΑΟ ΤΟΥ ... και ο εκάστοτε Πρόεδρος θα πηγάζει απο το Λαό του ... ο Ζαγοράκης ήταν δυστυχώς πολύ λίγος για να κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα ... όσο και αν φώναξαν ορισμένοι στην αρχή για το ότι δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να το ενσαρκώσει ... οι φωνές τους σκεπάστηκαν απο το ποδοβολητό του πλήθους που έτρεχε τότε πίσω απο τα πόδια ενός λαο-πρόβλητου ηγέτη ... δεν μπορώ να αμφισβητίσω πως ο Ζαγοράκης πρόσφερε πάρα πολλά στο Σύλλογο ... θα ήμουν το λιγότερο άδικος μαζί του ... αν δεν του τα αναγνώριζα ... αλλά σίγουρα για μένα δεν υπήρξε ποτέ ο Πρόεδρος που πάντα ήθελα και φανταζόμουν ... ο Πρόεδρος που θα χτύπαγε με το χέρι του γροθιά στο κατεστημένο της Αθήνας ... μα δυστυχώς το μεγαλύτερο κακό που έκανε ο Ζαγοράκης στον Π.Α.Ο.Κ. ήταν το ότι κατάφερε με τους λάθος χειρισμούς του να αποδείξει σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινής γνώμης πως η λύση της Λαικής Βάσης είναι μια αποτυχημένη επιλογή ... καθώς μελλοντικά θα αναφέρεται απο όλους ως αποτυχημένο το περασμα του απο τη Διοίκηση του Συλλόγου ... με αποτέλεσμα να κυνηγάμε μια ζωή το όνειρο ενός σωτήρα επενδυτή ... ενός επενδυτή που ποτέ δε θα αφουγκραστεί το πάθος και την τρέλα αυτού του κόσμου για την ομάδα του ... παρα μόνο θα αποσκοπεί στο οικονομικό όφελος ... ( είναι απο τις στιγμές που σκέφτομαι πόσο άτυχος ήμουν τελικά που γεννήθηκα και έζησα σε μια καπιταλιστική κοινωνία )

Υ.Γ. το κείμενο το είχα γράψει πριν χρόνια ... είναι ακόμα αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου ... αφορμή υπήρξε η όλη συζήτηση που διάβασα παραπάνω ... ο ερχομός σου απο το mania δε λέει σε μένα κάτι ... σε πολύ λίγο θα διαπιστώσεις πως εδω μέσα εν αντιθέση με εκεί θα έχεις την ευκαιρία να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις ... αυτό δε σημαίνει όμως πως μπορούμε να πιάνουμε τις μάνες των άλλων στο στόμα μας ... ας μην ξεχνάμε στην τελική πως αναφερόμαστε σε μάνες ΠΑΟΚτσήδων ... όπως και να χει αυτό είναι προσωπικό σου πρόβλημα με τον Γεωλόγο και μένα δε με πέφτει ιδιαίτερος λόγος ... παρόλα αυτά αν σήμερα αισθάνθηκες κάπως μειονεκτικά ... γρήγορα θα συνηδειτοποιήσεις πως αν έχεις μια σωστή στάση εδω πέρα μέσα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τίποτα ... η επίθεση που δέχτηκες ήταν εξαιτίας του ύφους σου ... και τίποτα άλλο ... 

Offline dave

• Αλλαγή
ÆáãïñÜêçò: Ãëßôùóá, ç æùÞ åßíáé ùñáßá...
æáãïñáêçò
sport2310
Äéáäþóôå ôï!
Share41
ÌÜé 24, 2012 - 17:06
ÁðïóôïëÞ ôïõ Üñèñïõ ìå email Åêôýðùóç ôïõ Üñèñïõ

Ïé ïñãáíùìÝíïé ïðáäïß äåí ôïí îå÷íÜíå: «Ï ÈïäùñÜêçò Ýöõãå ìå …ðïõñìðïõÜñ 300.000 åõñþ» êáôáããÝëëïõí ïé «Ìáêåäüíåò». Åêåßíïò áðïöåýãåé êÜèå äçìüóéá êïõâÝíôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ, äåí ðåñíÜåé ïýôå…Ýîù áðü ôçí Ôïýìðá, ãëåíôÜåé ôç æùÞ ôïõ, êáé èÝëåé íá îå÷Üóåé üóá Üöçóå ðßóù ôïõ. Åßíáé ç åéêüíá ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç ðïõ äéáóêåäÜæåé ðáßæïíôáò ðïäüóöáéñï 5×5…

«Ç æùÞ åßíáé ùñáßá. ¢óå íá ôçí ÷áñïýìå, ôþñá ðïõ ìðïñïýìå…» åßíáé ç áôÜêá ôïõ ðñþçí ðñïÝäñïõ ôïõ ÐÁÏÊ, ôçí þñá ðïõ ç ÐÁÅ ðïõ Üöçóå ðßóù ôïõ áêñïâáôåß óôï ÷åßëïò ôïõ ãêñåìïý. Ç êëçñïíïìéÜ, óôïí äéÜäï÷ï ôïõ ÆÞóç Âñýæá áóÞêùôç: ÷ñÝç óôçí åöïñßá ýøïõò 5.2 åêáôïììõñßùí åõñþ, áñíçôéêÞ èÝóç ôçò ÐÁÅ óôá 9.2 åêáôïììýñéá åõñþ, éëéããéþäåò Üíïéãìá óôïí éóïëïãéóìü, ãêñßæåò óêéÝò óôçí äéá÷åßñéóç ôùí ïéêïíïìéêþí.

Ôï ôåëåõôáßï åðåéóüäéï ðáß÷èçêå ìå ôçí Ôïýìðá ÅÐÅ, ôçí åôáéñåßá ðïõ äéá÷åéñéæüôáí ôçí ìðïõôßê. ¹ôáí ï ðñüåäñïò ôçò. Ïé óõíäåóìßôåò åðéóêÝöèçêáí ôïí ðñüåäñï ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ ÈáíÜóç ÊáôóáñÞ êáé æÞôçóáí íá ãßíåé äéá÷åéñéóôéêüò Ýëåã÷ïò áðü ïñêùôïýò ëïãéóôÝò. Ï ÆáãïñÜêçò ôçí Ýêëåéóå êáé ôçí Ýèåóå óå åêêáèÜñéóç…

ÓÞìåñá åßíáé áðïóôáóéïðïéçìÝíïò- üóï ìðïñåß, ìåôÜ ôçí åíôïëÞ ôçò åöïñßáò íá äåóìåõôïýí ïé ðñïóùðéêïß ôïõ ëïãáñéáóìïß óå ðïóïóôü 75%. ÖõóéêÞ óõíÝðåéá ôùí ÷ñåþí ðïõ Üöçóå ðßóù ôïõ, óôï äéÜóôçìá ôçò èçôåßáò ôïõ óôçí ÐÁÅ. ¼óï êáéñü ï ÐÁÏÊ èá åßíáé óõíåðÞò ìå ôçí ñýèìéóç ðïõ ðÝôõ÷å ìå ôçí åöïñßá, ï ÆáãïñÜêçò èá…êëùôóÜåé ôçí ìðÜëá óôá ãçðåäÜêéá ôïõ ÐáíïñÜìáôïò ÷ùñßò Üã÷ïò. Áí êÜôé óôñáâþóåé ôüôå èá õðÜñ÷åé ðñüâëçìá. ¼÷é ìüíï ãéá ôïí ßäéï, áëëÜ ãéá üëïõò…

«Ðñüåäñå, ôé ãßíåôáé;» ôïí ñùôïýí üóïé ìïéñÜæïíôáé ìáæß ôïõ êÜðïéåò óôéãìÝò ÷áëÜñùóçò. Ç áðÜíôçóç ôïõ åðáíáëáìâÜíåôáé óáí ñåöñÝí: «Ãëßôùóá. Ç æùÞ åßíáé ùñáßá…» ëÝåé êáé ðñïóðåñíÜåé êÜèå êïõâÝíôá ãéá ôïí ÐÁÏÊ.

Ïé óõíäåóìßôåò ðñïöáíþò êáé äåí… ðñïóðåñíÜíå ôçí èçôåßá ôïõ óôçí ÐÁÅ ðïõ Ýêëåéóå ìå ìéá êáôçãïñßá: üôé ëßãï ðñéí öýãåé, ðÞñå áðü ôï ôáìåßï 320.000 åõñþ. Ï Âñýæáò ôïí êÜëõøå êáé Ýêáíå åéóÞãçóç íá ðéóôùèåß ôï ðïóü óáí…áìïéâÞ ôïõ. Ïé ößëïé ôïõ õðïóôçñßæïõí üôé ôá ÷ñÞìáôá ðÞãáí ãéá äïõëåéÝò ôïõ ÐÁÏÊ. ¼óï äåí õðÜñ÷ïõí áðïäåßîåéò ï êáèÝíáò èá äéêáéïýôáé íá ðéóôåýåé üôé èÝëåé…

ÌÝ÷ñé ôüôå ï ÆáãïñÜêçò èá îïäåýåé ôçí åíÝñãåéá ôïõ óôá ãçðåäÜêéá ôïõ 5×5, ïé óõíäåóìßôåò èá âñßóêïõí áöïñìÞ íá ôïí êáôçãïñïýí êáé ï ÐÁÏÊ èá ðáëåýåé íá áðáëëáãåß áðü ôá ÷ñÝç ðïõ ôïõ öüñôùóå. Ç æùÞ åßíáé ùñáßá áëëÜ êáé Üäéêç…

http://www.sport2310.gr/%CE%B6%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B1-%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B1

×ÙÑÉÓ Ó×ÏËÉÁ, ÌÏÍÏ ÁÍÔÅÃÁÌÇÓÏÕ

Offline t.b

• Αλλαγή
Η ζωή είναι ωραία. Άσε να την χαρούμε, τώρα που μπορούμε... να φάμε τα φράγκα που παντελονιάσαμε.
Ιωάννα στην υγειά των κορόιδων!
Στην υγειά τους Θοδωράκη!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
παμε λιγο ρε

Θ. Ζαγοράκης - Ι. Λίλη: Ρομαντική απόδραση για δύο στις Μαλδίβες!

Μπορεί να μετράνε αρκετά χρόνια παντρεμένοι, ωστόσο η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Μάλιστα, μετά από έξι χρόνια γάμου αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους, να βάλουν στην άκρη επαγγελματικές ή όποιες άλλες υποχρεώσεις και να φύγουν για Μαλδίβες!

Πρόκειται για ένα ταξίδι έκπληξη που οργάνωσε ο Θοδωρής για την αγαπημένη του σύζυγο και όταν πλέον όλα ήταν έτοιμα, απλώς της το ανακοίνωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με την Real, η Ιωάννα είναι τόσο ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη που έχει οργώσει όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης μαζί με τις φίλες της προκειμένου να βρει sexy μαγιό και εξοπλισμό για την παραλία!

http://www.tlife.gr/Article/news-zagorakilili/0-72-32685.html

μαλακιες των αρδ ταξιδι αστραπη με παντελο ειναι για να βρει σεντερ φορ και να ετοιμασει το εδαφος για την επιστροφη του σιγα σιγα