Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tsim4

• Guest
Δυστυχώς έχει δικιο ο Τασουλις.Μόνη λύση η αυτοδικία.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
επειδη για τα οικονομικα πλεον ολα ξεσκεπαστηκαν και ειναι φανερο μεχρι και στον τελευταιο βλαχο οτι ο τυπος μας εκλεβε και δεν κακοδιαχειριζοτανε

θα κανω και δυο "αγωνιστικες" υπενθυμισεις(ακομα μια φορα) για τον τρυπιο τον ζαγορακη

το πρωταθλημα που χαθηκε με τον τροπο που χαθηκε και με τον τροπο που δεν κυνηγηθηκε

σε αφηνει υποψιασμενο για τον ρολο του τεως απο την στιγμη που αποδεδειγμενα πλεον σε εκλεβε

και σε αφηνει υποψιασμενο γιατι το πηγαινε-ελα εγινε εκεινη την χρονια...γιατι η ομαδα πηγαινε τρενο μεχρι που να γυρισει...οταν γυρισε εγινε οτι εγινε.μεχρι και κωλο εστηνε  μετα τον χαμενο τιτλο στο τυρι του πηλαδακη για να σωθει ο κωστακης και να αρμεξει τους βλαχους με το νεο γηπεδο...

τελος το περσινο ματς κυπελλου που ο ΠΑΟΚ δεν κατεβηκε στο γηπεδο.τον λογο δεν τον γνωριζω αλλα για τον ρολο του τεως ημουν υποψιασμενος απο τοτε

που καποιοι μας λενε για στημενο το φετινο ματς με τον μαρινακη(που μπορει και ναναι συνηθισμενοι ειμαστε πλεον)...και για το περσινο ματς τιτλος κανουνε τουμπεκι

περα λοιπον απο τις οικονομικες ρεμουλες...μην ξεχαστει ποτε πως επι προεδριας ζαγορακη...ο ΠΑΟΚ στα κρισιμα ματς,στα ματς τιτλους για καποιους μαλακες σαν και μενα(γιατι καποιοι αλλοι γεννηθηκαν με ταβανι την 4η θεση),τρυπιοταν απο μεσα...προσωπικη γνωμη αυτη που ξερω πως δεν ειναι μονο δικια μου

φυσικα δεν πρεπει να ξεχαστουν ποτε και απο κανεναν οπαδο οι δηλωσεις μετα την σουρωτη,οι δηλωσεις μετα την λαμια η αφιξη του πουτανας γιου στην ομαδα,η ελευση γκαγκατση και πολλα αλλα μικρα γεγονοτα που συνεβησαν επι των ημερων του

και που σημερα μας εχουν αφησει οχι μονο αγωνιστικα οχι μονο οικονομικα αλλα και οπαδικα συντριμμια

Offline savage republic

• Βασικός
Το να μιλάτε για αυτοδικίες είναι το μόνο εύκολο. Αλλά βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν πείτε την ποζεριά σας. Εγώ πάλι λέω αποχή μέχρι να κινηθούν διαδικασίες δικαστικές εναντίον των υπεξαιρετών.

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι αλλα,το αθλητικο κεντρο το εκανε ο χριστιανος  ;D ;D

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline maria-mtb

• Βασικός
κριμα αυτος που πιστεψες να σε εχει τρυπησει ετσι. πραγματικα πολυ κριμα. Δεν ηλπιζα απο κανενα ζαγορακη να με κανει μια νεοπλουτη ομαδα, περιμενα ομως να δω καποιον να μαχεται για να υπερασπισει τα συμφεροντα της ομαδας. Εσυ κ ο γαπ εισαι μου φαινεται.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Την Τουμπα εχω δυο χρονια που την εκοψα, για να μη ξαναδωσω φραγκο σε αυτα τα μουνια, και για να μην αρπαχτω με συνοπαδους. Οσο ρεει το μπαγιοκο αυτοι δε κουνανε απο κει.

Σε γιατρους και βιαγκρα να τα φας μπασταρδε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
εχουμε ακουσει σημεια και τερατα την τελευταια χρονια.για τους κλεφτες δε σχολιαζω τιποτα.βαρεθηκα και αν τους καταριεμαι αν και σε τετοια ζωα αξιζει να ζησουν πολλα χρονια και να τυραννιουνται μεχρι τα βαθια γεραματα.να πηγαινει για χεσιμο στην τουαλετα και να πεφτει οπως οταν ηταν παικτης στην αεκ για να παρει πεναλτι.τα καταγματα στη λεκανη να ειναι περισσοτερα απο τα χρεη που αφησε.το βασικο θεμα ειναι καποιοι αχαρακτηριστοι <<συνοπαδοι>> μας.αμεση απομακρυνση απ το συνδεσμιακο χωρο σε καθε δεκανικι του πιο αρσενικου πουτανας γιου.λιγοτερη δημοκρατια απ τους θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ.φαπες σε οσους μας ντροπιαζουν.επιτελους την υστατη στιγμη συνθηματα για τον κοντο να τελειωνει αυτο το ανεκδοτο εστω φετος και να καταλαβει πως θα πρεπει να ψαχνει σπιτι στο κεφαλαρι η στη γλυφαδα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Τελικά ο πυρήνας έχει αλάνθαστο κριτήριο και ξέρει κάτι παραπάνω,τον απλό κοσμάκη δεν μπορείς να τον χρεώσεις το χόρτο που τρώει,αλλά κάποιοι εκτέθηκαν με το παντελονάτος.

+1000000000000000000000000000000000000000000000
ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

O cure, o club και μερικα αλλα παιδια εδω μεσα ειχαν κρουσει τον κωδωνα του κινδυνου εδω και κανα δυο χρονια περιπου για τον επαναστατη με τις φαρδιες τσεπες.
Ηταν ομως γραφικοι τοτε, το φορουμ ηταν γραφικο τοτε, το φορουμ ηταν φανατισμενο και δεν μπορουσε να δει μακρυα απο την μυτη του. Ειναι "χαμενοι, ρετσινοπνικτες, πρεζακια, ρουφιανοι, καταστροφεις του ΠΑΟΚ" αυτοι στο PAOKWORLD. Και τι δεν ειχα διαβασει σε αλλα φορουμ και σε παοκτσηδικα σαιτς τα τελευταια χρονια.
Τον παπα τον φαγαμε σχεδον ολοι, μεχρι ενα σημειο ομως ενα μικρο μεριδιο του κοσμου. Οταν αρχισαν οι απεργιες των παικτων, η πρωτη πριν το ματς με τον ΠΑΣ, αρχισα να ψυλλιαζομαι, οτι κατι δεν παει καλα.
Το κατι δεν παει καλα εγινε τσουναμι.
Η καυλα μου σημερα, ειναι -12,5 εκ αιμοσφαιρια.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

http://www.youtube.com/watch?v=HflC75X_RME (Embedding disabled, limit reached)

Αφιερωμένα..

Offline Matador

• Αλλαγή
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
για το βιντεο του Κινγκ
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ved

• Αλλαγή
κλεισε τραπεζι ,,,

πες και τα κοριτσια ε   O0

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

Μόνη λύση για μένα η αυτοδικία.
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
για τις χρησεις εως και σημερα υπευθυνος κατα το νομο ειναι ο τεο-ς... το μονο που χρειαζεται ειναι μια μηνυση απο ενα μετοχο  για μη αποδοση ΦΠΑ εφοριας κλπ κλπ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
την ώρα που κάποιοι μετράμε τα λιανά στη τσέπη για να πάρουμε τις κυριακές μια σοκολάτα στα παιδιά μας, κάποιοι βουτάνε σε μια νύχτα απ το ταμείο του ΠΑΟΚ ΜΑΣ λεφτά που δε πρόκειται να δούμε σε δυο ζωές.

ΌΠΟΙΟΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ,

ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΙΕΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΡΚΙΝΟΧΑΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΑΣ

κι αν καποιοι σοκαρίστηκαν απ τη καταρα τους γραφω στα @@ μου

Offline dave

• Αλλαγή
και εκεινο το ματς με λαρισα στημενο δλδ ρε αντιπροεδρε? νταξει με τα στημενα το χουμε γαμησει κ ψοφησε...

λες και δε φτανουν τα εκατομυρια κλεμενα και τοσα αλλα για να αγανακτησει κανεις με το συγκεκριμενο κλεφτη, πρεπει να κυλιδωσουμε την ιστορια του συλλογου προσπαθωντας να κατηγορησουμε το ζαγορακη.

για να γινει στησιμο πρεπει να το θελει η διοικηση και να το εφαρμοσει προπονητης και παιχτες. αν εσεις ετσι ευκολα γουσταρετε να αμαυρωνετε την ιστορια του συλλογου, θυμηθειτε αυτα που λετε τωρα την επομενη φορα που μιλατε με αλλοθρησκο. επι μπατμαν τρυπιοι, επι γουμενου το ιδιο επι ζαγορακη το ιδιο. κ μετα κατηγορουμε γαυροβαζελους που μας θεωρουν αρματα ενω εμεις οι ιδιοι μας βγαζουμε στημενους με την παραμικρη αφορμη.

λιγο περισσοτερο προσοχη σε τετοιες υποθεσεις ρε σεις, ειπαμε...αφηστε που οντως φετος βλεπουμε στημενα παντου και εχουμε στειλει κοσμο στο κουβα....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτο που λεει ο che ισχυει; Αν ισχυει ή εστω κατι σε προσεγγιση, μηπως να αφησουμε τις καταρες και τους οδυρμους και να οργανωθουμε για κατι πιο χρησιμο;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε φυσικα ισχυει....σε καθε αε ο προεδρος και ο διευθ,συμβουλος ειναι υπευθυνος για τα χρεη προς το δημοσιο...
αν δε εχουν γινει και αλλες μαλακιες μπορεις να της βρεις...πχ αν πηρε και 300 χιλιαρικα δανεικα χωρις παραστατικα ειναι και απιστια-υπεξαρεση κλπ κλπ...το ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ...
δηλαδη μπαινει και ενα λουκουμι προστιμο απο ΣΔΟΕ, εφορια κλπ κλπ για καθε μη συννομη πραξη...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

tsim4

• Guest
φυσικα δεν πρεπει να ξεχαστουν ποτε και απο κανεναν οπαδο οι δηλωσεις μετα την σουρωτη,οι δηλωσεις μετα την λαμια η αφιξη του πουτανας γιου στην ομαδα,η ελευση γκαγκατση και πολλα αλλα μικρα γεγονοτα που συνεβησαν επι των ημερων του

και που σημερα μας εχουν αφησει οχι μονο αγωνιστικα οχι μονο οικονομικα αλλα και οπαδικα συντριμμια

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν, λεβέντες, έχω να σας δηλώσω κάτι που όσοι θέλετε μπορείτε να το πάρετε υπ' όψη σας.

Αισθάνομαι την υποχρέωση, επειδή είμαι άνθρωπος της δουλειάς, και επειδή αναλαμβάνω τις ευθύνες των λόγων μου, αλλά και επειδή δεν θέλω να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και εγώ απλά να αφήνω αυτές τις εντυπώσεις ενώ γνωρίζω και βλέπω κάποια διαφορετικά πράγματα, να σας δηλώσω σήμερα, την μέρα που όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος βρίζουμε τον προηγούμενο, και να καταγραφεί αυτό γιατί θα το ξανασυζητήσουμε μέχρι τέλος του έτους με στοιχεία πλέον, ότι:

Ναι μεν υπάρχουν υπεξαιρέσεις που έγιναν από Ζαγοράκη και Βιολίδη, που λόγω του ύψους των ποσών είναι κακουργηματικές πράξεις, αλλά τα 12,5 εκ. που λέχθηκαν και κυκλοφορούν από χθες, με δικούς μου υπολογισμούς δεν μπορεί να είναι αληθινά.

Η προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι ζημίες που άφησε ο Ζαγοράκης, μαζί με τις προβλέψεις όπως προβλέπεται από τον νόμο, είναι ένα ποσό 8,9 έως 11 εκ. Το 12,5 που ειπώθηκε χθες, δεν προκύπτει από δικά μου στοιχεία, και έχω φακελλωμένη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία εξαετία.

Επιμένω στην άποψή μου, βράζω και εγώ για όλα όσα αποκαλύφθηκαν, βράζω και για όσα δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά θέλω να είμαι δίκαιος και αυτό που λέω να είναι πραγματικότητα και όχι να εξυπηρετεί οποιεσδήποτε σκοπιμότητες.