Λοιπόν, λεβέντες, έχω να σας δηλώσω κάτι που όσοι θέλετε μπορείτε να το πάρετε υπ' όψη σας.
Αισθάνομαι την υποχρέωση, επειδή είμαι άνθρωπος της δουλειάς, και επειδή αναλαμβάνω τις ευθύνες των λόγων μου, αλλά και επειδή δεν θέλω να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και εγώ απλά να αφήνω αυτές τις εντυπώσεις ενώ γνωρίζω και βλέπω κάποια διαφορετικά πράγματα, να σας δηλώσω σήμερα, την μέρα που όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος βρίζουμε τον προηγούμενο, και να καταγραφεί αυτό γιατί θα το ξανασυζητήσουμε μέχρι τέλος του έτους με στοιχεία πλέον, ότι:
Ναι μεν υπάρχουν υπεξαιρέσεις που έγιναν από Ζαγοράκη και Βιολίδη, που λόγω του ύψους των ποσών είναι κακουργηματικές πράξεις, αλλά τα 12,5 εκ. που λέχθηκαν και κυκλοφορούν από χθες, με δικούς μου υπολογισμούς δεν μπορεί να είναι αληθινά.
Η προσωπική μου άποψη, είναι ότι οι ζημίες που άφησε ο Ζαγοράκης, μαζί με τις προβλέψεις όπως προβλέπεται από τον νόμο, είναι ένα ποσό 8,9 έως 11 εκ. Το 12,5 που ειπώθηκε χθες, δεν προκύπτει από δικά μου στοιχεία, και έχω φακελλωμένη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την τελευταία εξαετία.
Επιμένω στην άποψή μου, βράζω και εγώ για όλα όσα αποκαλύφθηκαν, βράζω και για όσα δεν αποκαλύφθηκαν, αλλά θέλω να είμαι δίκαιος και αυτό που λέω να είναι πραγματικότητα και όχι να εξυπηρετεί οποιεσδήποτε σκοπιμότητες.