Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620855 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
χαιρομαι που σ εχω γνωρίσει, χαίρομαι που επιτέλους είδες.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Αυτοί που έφεραν τον Ζαγοράκη μας έκαναν ένα απίστευτα πολύτιμο δώρο. Μας απέδειξαν ότι για να μεγαλουργήσει ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο μόνο απλά πράγματα: συσπείρωση και τιμιότητα.

το εχω ρωτήσει κι άλλες φορές και πραγματικά δεν έχω βρει απάντηση. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ υπήρξαν τα πρώτα 1,5-2 χρόνια μέχρι να αρχίσουν τα πρώτα τρυπήματα. Πρέπει να σαι κάτι περισσότερο από άχρηστος για να διαταράξεις και να αρχίσεις να φθείρεις μια άψογη κατάσταση όπως αυτή του πρώτου 1,5 χρόνου.

ΓΙΑΤΙ (????) δε συνεχίστηκε αυτό που συνέβαινε τ πρώτα 2 χρόνια? ΓΙΑΤΙ ρε γαμημένε ζαγοράκη τη μέρα που πουλούσες 900 διαρκείας τη μέρα χαρίζεις παίχτη και την επόμενη πέφτεις στα 35 διαρκείας? ΓΙΑΤΙ ρε πούστη αλλιώς τα πηγαίναμε 2 χρόνια και μετά άρχησες να μας τρυπάς με κουμπάρους και προδότες και κατάντησες να διοικείς με ταβερνιαρηδες και τραγουδιαρηδες?

ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ? ΤΡΥΠΙΟΣ Ή ΑΧΡΗΣΤΟΣ? ΤΙ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ? κι αν εισαι κατι διαφορετικό απ αυτά τα δυο τότε τί στο διάλο είσαι!

γιατί μετά τα δυο χρόνια έβαλες βόμβα σε αυτό το δίπτυχο ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ κ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ?
τι είσαι ρε? ΤΡΥΠΙΟΣ Ή ΑΧΡΗΣΤΟΣ?

Offline ved

• Αλλαγή
ειναι αυτο που ελεγα και σε φιλους. γουμενομπατατουδηδες κατεστρεψαν τα παντα εκτος απτην ελπιδα.

την ελπιδα οτι αν ερθουν τιμιοι με την συσπειρωση μπορουμε να παμε μονοι μας τον συλλογο ψηλα.

ο ζαγορακης εκαψε και αυτην την τελευταια ελπιδα. ειναι η χειροτερη παρακαταθηκη που αφηνει. καμια ελπιδα για το μελλον τα επομενα χρονια.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
γιατί το έκαψε αυτό το τεράστιο όπλο μας ρε ved? εκεί ειναι το προβλημά μου να καταλάβω γιατί το έκανε! και μάλιστα μετά απο 1,5 χρόνο όπου ήδη είχε φανερωθεί το πόσο ισχυρό είναι αυτό το όπλο. ΓΙΑΤΙ έκανε ένα τόσο τεράστιο έγκλημα? ΓΙΑΤΙ διέλυσε κάτι που πραγματικά το πιστεύω αυτή τη στιγμή θα έφτανε τον ΠΑΟΚ να βάζει αριθμό προτεραιότητας για το ποιος θα πάρει 1 απο τα 25 χιλ διαρκείας.

τι είναι ρε φιλε? ΑΧΡΗΣΤΟΣ ή ΤΡΥΠΙΟΣ?  

----

το έκαψε πραγματικά όπως το είπες.... γιατί τον πιο τίμιο άνθρωπο να φυτεψεις αυτή τη στιγμή στη καρέκλα της προεδρείας δυσκολα θα βρεις κόσμο να δίνει 500ρες το χρόνο για διαρκείας, μπουτικ, μετοχές κτλ.... δύσκολα.... ενώ αν υπήρχε μια συνέχεια απ την αρχή δε θα ταν καθόλου δύσκολα! γιατι ο ΠΑΟΚτσης αν ξέρει πως έχει να κάνει με ξαστερους ανθρώπους και να μην έχει θα βρει την άκρη και θα δώσει. θα τη βρεί.... τώρα @@...

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
οπως ακριβως τα λεει ο χομο...

γτ οταν η διψα για συμμετοχη στο οραμα οπως το ειχε πλασει ο καθενας ξεχωριστα (ειτε σαν επενδυση... ειτε σαν ειμαι ΠΑΟΚ και σας κερδιζω ολους..) παει περιπατο τοτε μιλαμε για αναστροφη της ψυχολογιας... κοιταζεσαι στον καθρεφτη και οντως αισθανεσαι οτι εισαι "η εξαιρεση ο μαλακας"...

η πλατεια μαζα δεν ξερει αν προδωθηκε απο το ζαγορακη... η απο το ισχυρο κατεστημενο που δεν μπορεσε να ριξει με μπροσταρη ενα δικο του ανθρωπο... ξερει ομως οτι δεν αρπαξε την ευκαιρια που της δοθηκε... να δει εναν ΠΑΟΚ πολυ πιο ψηλα με τον ιδιο τροπο ακριβως που καποτε εχτισε την ΤΟΥΜΠΑ.. με τον ιδρωτα του και τις δικες του δυναμεις...

και δυστυχως ειμαι απο τους απαισιοδοξους που πιστευω οτι το μεγεθος της ζημιας ειναι τεραστιο... η εμπιστοσυνη και η αγαπη στο προσωπο του ζαγορακη γυρισε μπουμερανγκ... η συσπειρωση πλεον ειναι ξανα μεγαλη υποθεση με δεδομενη την κουραση του κοσμου... εδω ουτε οι βενζινες με ρεφενε δε βγαινουν για να κανεις χιλιομετρα να δεις αυτο που αγαπας.... πως να στηριξεις την καβλα που εχεις για αυτη την ομαδα??...  οταν δινεις (χωρις να σου περισσευουν) για να μπορεις να λες οτι εχεις τον βιειρινια στην ομαδα και ερχονται περηφανες πωλησεις??

οταν ουτε ενα μικρο κονδυλι δεν δινουν για μια γαμημενη καρτουλα που να λεει "μελος στον Α.Σ. ΠΑΟΚ"??... οταν εχεις πληρωσει το διαρκειας και ανεβοκατεβαινεις χιλιομετρα για να το παρεις και εχεις αντιμετωπιση χειριστης ΔΕΚΟ??? οταν για να παραπονεθεις για το οτι δεν το εχεις παραει αν και το εχεις μηνες πληρωμενο και το τσουτσεκι ο γκαγκατσακος δεν μπορει να ασχοληθει γτ τρωει goodies???.... αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ για τον κοσμο του???

και δυστυχως καποτε πιστεψαμε οτι το προβλημα ηταν επικοινωνιακο... οχι,, το προβλημα εχει πολυ πιο βαθιες ριζες... και δυστυχως τωρα ειναι τα δυσκολα...

υ.γ. εφυγε ο ζαγορακης αντε και φευγει και ο κοντος... θα επιστεψουν τα αδερφια μας στο γηπεδο... ομως τωρα πια η καχυποψια και οι τασεις διασπασης θα ειναι παντα αναμεσα μας...

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ελάχιστες φορες έγραψα σε αυτό το topic.θόδωρε γιατί ρε γαμώτο κατάληξαν όλα έτσι?φταίει η απειρία?φταίνε η κακοί συνεργάτες?

ένα πράγμα έχω να πω:ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ.....

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Θελω να πω δυο πραγματα σχετικα με την κατηγορια του κλεφτη-δολοφονου-λοποδυτη και του οτιδηποτε χωρις να εχει τιποτα προσωπικο για εσενα liako αλλα γενικοτερα σε επιπεδο νοοτροπιας social-media-blogs-forums-internet access εν πασει περιπτωση. Ο οποιοσδηποτε εδω μεσα που θα απευθυνει μια τετοια κατηγορια εναντιον του οποιουδηποτε δημοσιου προσωπου στηριζεται ως γνωστον στην ανωνυμια- των ανυπογραφων λογων του.Κατηγορια κλεφτη-ψευτη απεναντι σε δημοσιο προσωπο με τον κινδυνο της δικαστικης διαμαχης ετσι ωστε να θεμελιωσει τον λογο του με επιχειρηματα ποσοι εχουν τα κακαλα να το κανουν??? Διοτι μονο αυτες οι κατηγοριες μπορουν να παιρνονται στα σοβαρα.Οι ανωνυμες-ανυπογραφες  πισω απο μια IP διευθυνση και ενα πληκτρολογιο ανηκουν απλα στην κατηγορια των λογων χωρις ουσια. Το εντυπωσιακο της ιστοριας αυτης ειναι οτι και παλι το υποτιθεμενο "βημα" για να μιλησει καποιος για ενα κοινο προβλημα εχει γινει και παλι παρταλι.Ισως τελικα αυτη να ειναι και η ιστορια του ανθρωπου που τα επιτευγματα της τεχνολογιας τα χρησιμοποιει συνηθως για κακο σκοπο. Διοτι αν αντι για forum ειμασταν ολοι μπροστα σε μια γενικη συνελευση μετοχων ποιος απο ολους μας θα ειχε τα κακαλα επωνυμα να απευθυνει την κατηγορια του κλεφτη στο Ζαγορακη? Μικρομετοχοι αν αντιλαμβανομαι ειμαστε σχεδον ολοι μας.Ποιος θα ειχε την σιγουρια των λογων του ωστε τεκμηριωμένα και με επιχειρηματα στο δικαστηριο θα απεδυκνυε οτι αυτος καταχραστηκε χρηματα απο τα ταμεια του συλλογου? Και γιατι κανενας μεχρι τωρα στις συνελευσεις των μετοχων δεν ειχε τα κακαλα να το κανει? Δυστυχως ολοι ξερουμε την αληθεια που ειναι οτι απλα πισω απο ενα πληκτρολογιο μπορουν ανεξοδα τα πάντα.

Μπάμπη τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Εγώ δεν σκοπεύω να βάλω φυλακή το ζαγοράκη, ούτε να αποδείξω πέραν πάσης αμφιβολίας όποια ενοχή του.
Φυσικά τα ποστ μου έχουν μόνο την αξία ενός ανώνυμου ποστ, όπως και όλων μας. Το αναγνωρίζω αυτό.

Έχοντας πει λοιπόν τα παραπάνω, στο δικό μου το μυαλό δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φαγώθηκαν λεφτά. Προφανώς συμφωνούν πολλοί στο φόρουμ με τη δική μου άποψη. Το ανώνυμο φόρουμ μου δίνει τη δυνατότητα να το λέω ξεκάθαρα. Μπροστά σε εισαγγελέα δεν θα το έλεγα, αν αυτό εννοείς.
Αν διαφωνείς, μπορούμε κι αυτό να το συζητήσουμε, αλλά όχι για να καταδικάσουμε ή να αθωώσουμε το ζαγοράκη.

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Και γιατι κανενας μεχρι τωρα στις συνελευσεις των μετοχων δεν ειχε τα κακαλα να το κανει?
Αν είχες έρθει σε κάποια Γενική Συνέλευση, οικονομικοαπολογιστική εννοείται, θα γνώριζες αν αυτό που λες έχει γίνει ή όχι. Όμως αν δεν έχεις προσωπική άποψη, θα σε παρακαλούσα να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου και γι'αυτά που γνωρίζεις και να μην γενικεύεις.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
Τώρα που έφυγε, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε πιο ψύχραιμα.

Τη χρονιά που χάσαμε το πρωτάθλημα από τον Σπά(να)θα (και πολλές άλλες διαιτησίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μακάρι να ήταν η μόνη κακή διαιτησία αυτή του Σπάθα...), τι θα έπρεπε να κάνει παραπάνω ο Ζαγοράκης ;
Τις χρονιές που ρίχνανε στον Γκαρσία κόκκινες και κίτρινες για να χάνει παιχνίδια τι θα μπορούσε να κάνει ένας πρόεδρος του ΠΑΟΚ απέναντι στο βρωμερό κατεστημένο ;

Για μένα ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, την τρίτη χρονιά του Σάντος μάζεψε το καλύτερο ρόστερ μετά την θρυλική ομάδα της δεκαετίας του 70 και της εποχής Μπάγεβιτς - Άγγελου - Φρατζέσκου - Νάγκμπε κτλ.
Στην ίδια ενδεκάδα Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεισάο, Μουσλίμοβιτς, (παίκτες που ακριβώς πριν υπογράψουν στον ΠΑΟΚ έπαιζαν Πριμέρα Ντιβιζιόν, Καμπιονάτο), Ίβιτς, Χαλκιάς, Βιτόλο (ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στην ελληνική αγορά), Βιερίνια κτλ κτλ. Σταθερός προπονητής αξίας για 3 χρόνια. Χρέη στον ΠΑΟΚ ξαναείδαμε. Τέτοια ομάδα όμως δε ξαναείδαμε.   

Offline lik4

• Αλλαγή
ουτε τετοια στηριξη και εσοδα δεν ξαναειδαμε..τα ιδια και τα ιδια λεμε

jmjyiannis

• Guest
θάθελα να πω κάτι και δε ξέρω πόσοι συμφωνήσουν.

Η ιστορία στο τέλος κρίνει τους πάντες. Όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά. Δε ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Αισθάνομαι όμως οτι ο Ζαγοράκης θα γραφτεί στην ιστορία σαν ο άνθρωπος που συσπήρωσε τον κόσμο προσπάθησε και με τη βοήθεια όλων, ο ΠΑΟΚ βγήκε απτα σκατα. Ίσως ήταν πλήρωμα του χρόνου να τελειώσει έτσι η ρόλος του στην ιστορία. Ίσως ήταν η σειρά των λαθών και των λανθασμένων εκτιμήσεων ή ακόμη και πιο "πονηρών" γεγονότων που οδήγησε εδώ. Στο τέλος τέλος όμως βλέπεις τα πεπραγμένα του καθενός και από αυτά κρίνεις. τον ευχαριστώ που ήταν ένας παράγοντας ο ΠΑΟΚ να πάρει ένα σωστό δρόμο τουλάχιστον και να γίνουν παρελθόν τα χρόνια της ανυποληψίας και των ματς-σεζόν "το αφεντικό της πόλης".

Offline bozik

• Αλλαγή
στο πρώτο του παιχνίδι σαν πρόεδρος είχε αυτή την ομάδα...Fernantez,Χαραλάμπους,Μπαλάφας,Μελίσσης,Κωνσταντινίδης,Μουμίν,Βαγγέλης,Γκονζάλες,
Γεωργιάδης,Salmon,Βρίζας,Ηλιάδης,Χριστοδουλόπουλος,ιλιεφ,προπονητής παράσχος...με χρέη που ένας θεός ξερει ποσα και που,πολλά εκατομμύρια κτλ.αλλα με ένα κόσμο έτσι  :cwm23:  :daxtylo:
και παρέδωσε....(Λάσλο Μπόλονι): Γλυκός, Lino, ετο (40' Σνάουτσνερ), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Lazar (84' Ίβιτς), Γκαρσία, Φωτάκης (46' Μπαλάφας), Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.....με χρέη ένας θεός ξερει  ποσα και που ,πολλά εκατομμύρια κτλ.αλλα με έναν κόσμο έτσι   :19:

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλα εκανε και εφυγε γιατι δεν πηγαινε αλλο....

αλλα εναν τιτλο αξιζε να παρει....περσι το κυπελλο....οχι οτι για τον ΠΑΟΚ σαν σωματειο ενα κυπελλο ειναι κατι και γαμω,αλλα δεν νομιζω οτι αξιζε του ζαγορακη να φυγει ατιτλος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Και γιατι κανενας μεχρι τωρα στις συνελευσεις των μετοχων δεν ειχε τα κακαλα να το κανει?
Αν είχες έρθει σε κάποια Γενική Συνέλευση, οικονομικοαπολογιστική εννοείται, θα γνώριζες αν αυτό που λες έχει γίνει ή όχι. Όμως αν δεν έχεις προσωπική άποψη, θα σε παρακαλούσα να μιλάς μόνο για τον εαυτό σου και γι'αυτά που γνωρίζεις και να μην γενικεύεις.

Ποετ προφανώς κατα λάθος έκανες παράθεση εμένα, καθώς δεν αναφέρεσαι σε δικό μου ποστ

S.F.MALGARON

• Guest
ο ίδιος ο Ζαγοράκης έδιωξε τον Ζαγοράκη. Το γράφει και η ανακοίνωσή του . ''Η παρουσία μου δημιουργεί αποσυσπείρωση''. Τέλος.

Κάθομαι και τα σκέφτομαι, 4 χρόνια τι έκανε τι δεν έκανε, τα λεφτά...Μιλάω με κόσμο που τον υποστηρίζει, μιλάω και με κόσμο που τον βρίζει...
Όσο και να θέλω να τον υπερασπιστώ και να πιστεύω οτι έκανε λάθη από αγνωμοσύνη, δεν γίνεται Θόδωρε να καταρρέεις ο ίδιος αυτό που έκανες ευαγγέλιο όταν ανέλαβες. Την καθαρότητα.Δεν γίνεται, δεν το χωράει ο νους μου, π.χ. την περίδο 2009/2010, να κάνεις sold out σε διαρκείας, η ΤΟΥΜΠΑ να είναι μονίμως γεμάτη, να είσαι στο peak των χορηγιών, και τον Ιανουάριο οι παίκτες σου να κάνουν αποχή. Δηλαδή, πότε τους πλήρωσες τελευταία φορά?Τον Αύγουστο???

Δημιούργηθηκε πάλι στον κόσμο η αίσθηση ''που πάνε τα λεφτά''. Γουμενική εποχή δηλαδή. Όλα τα άλλα, είναι για λαϊκη κατανάλωση.

Η διοίκηση Ζαγοράκη,μου άφησε ψυχολογικά προβλήματα,
Πίστεψα πολύ στην όλη φάση, έφαγα χοντρό παραμύθι , δώσαμε μια μικρή περιούσια σε διαρκείας και ΑΜΚ εγώ και η οικογένεια μου ,

Ενα απο τα μεγαλα κακα που επαθα και εγω ειναι το παραπανω. Εφαγα τρελλη ματαιωση. Απο τη στιγμη που επαψε να μας κοιταει καταματα, δεν μπορω και γω πια να δω καταματα ουτε εγω μανα, αδερφες, ξαδερφια, συναδελφους κι αλλους που τους τα ειχα ζαλισει να πανε να στηθουνε στις ουρες της Μαρφιν.

Η μεγαλη ζημια λοιπον ειναι στην πλατια μαζα του κοσμου, στους 13000 περιπου ανθρωπους που στηριξαν με οσες δυνατοτητες ειχαν την ομαδα. Αντε τωρα στο μελλον να υπαρξει προσκληση για συμμετοχη σε ΑΜΚ. Ποιος θα παει? Ποιος θα εμπιστευτει? (εγω προσωπικα παλι θα παω αλλα μαλλον θα ειμαι στις εξαιρεσεις

Το ρεζουμε αυτο ειναι,οτι μπηκε παλι το μικροβιο που ειναι τα λεφτα και αλλο ειναι να πιστευεις στο Δροσσο και να την πατας και αλλο στον δικο σου ανθρωπο.Τελικα απετυχε,το ερωτημα ειναι αν απλα ηταν λιγος ή τελικα κι αυτος εβαλε το δαχτυλο στο μελι.Δεν θελω να πιστευω το δευτερο,αυτο που με προβληματιζει ειναι η μετεπειτα σχεση του κοσμου μαζι του, γιατι δεν ηταν απλα ενας παραγοντας.Εγω παντως δεν μπορω να τον καταταξω στους μπατατογουμενοπαγωνηδες και μεχρι να αποδειχθει κατι τετοιο καλο ειναι να μην τον αντιμετωπιζουμε ετσι.

baron

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/_________/thodwre_h_diadromh_soy_ston_paok_den_teleiwnei_edw.1593964.html
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Θόδωρε, η διαδρομή σου στον ΠΑΟΚ δεν τελειώνει εδώ"
Ποδόσφαιρο, Σύνδεσμοι 27 Ιαν. 2012 23:07 - Από
Επιστολή του πρώην προέδρου του ΣΦ ΠΑΟΚ Δυτικής Αττικής και του CLUB Αγιά Σοφιά με αφορμή τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στο "Δικέφαλο"

Το olaPAOK.gr δημοσιεύει την επιστολή που έλαβε από τον πρώην πρόεδρο του ΣΦ ΠΑΟΚ Δυτικής Αττικής και του CLUB Αγιά Σοφιά.
Αναλυτικά, το κείμενο έχει ως εξής: "Χαιρετιζουμε ολους τους Παοκτσηδες της Ελλαδας και οχι μονο! Γιατι ο ΠΑΟΚ  ειναι παντου σε ολα τα μηκη και πλατη του κοσμου!  Το ονομα μου ειναι  Γιωργος Λετσιος . Ημουν προεδρος στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Δυττικης Αττικης και στο Club Αγιασοφια. Εκπροσωπω ενα σεβαστο αριθμο ΠΑΟΚτσηδων και οπως διπιστωνετε η τοποθετηση μου ειναι επωνυμη και εχει να κανει με τις τρεχουσες εξελιξεις.
Δεν ειχαμε σκοπο να δημοσιοποιησουμε καμμια αποψη μας μετα τις 15 Απριλιου του 2007 τοτε που καποιοι ψευτομαγκες στον αγωνα με την Ξανθη(ξερετε τοτε που ειχαμε κανει 504 χιλιομετρα για να ερθουμε στη Θεσσαλονικη και αυτοι μας πηραν-εκλεψαν το πανο μας προσπαθωντας να μας διωξουν απο το σπιτι μας την Τουμπα.) Εννοειται οτι αυτα τα 504 +504 χιλιομετρα τα καναμε καθε δευτερο σαββατοκυριακο οποτε επαιζε η ΠΑΟΚαρα μας στη Τουμπα. Αυτοι λοιπον τοτε μας αναγκασαν να μην ξανασχοληθουμε με τα κοινα του αγαπημενου μας ΠΑΟΚ. Βεβαια εμεις σε ολο αυτο το διαστημα κρατησαμε το ανιδιοτελες ενδιαφερον μας για την ομαδα μας. Ενδεικτικα αναφερω οτι περυσι πηγαμε Ισπανια με τη Βιγιαρεαλ, πηγαμε στο ΟΑΚΑ στο 0-0 με την  ΑΕΚ στον ημιτελικο κυπελλου. Ηρθαμε Θεσσαλονικη στον επαναληπτικο και στο ατυχο 0-1 οπου και αποκλειστηκαμε. Ειναι αυτο που λενε οτι η καψουρα δε κρυβεται και για εμας ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη καψουρα! Ειμαστε λοιπον πολλα ατομα απο το Μενιδι Αττικης κυριως, που ενδιαφερομαστε για τον ΠΑΟΚ, βλεπουμε αγωνες του ΠΑΟΚ σε Αθηναικες εχθρικες προς εμας καφετεριες δοξαζοντας και χειροκροτωντας τον λατρεμενο μας ΠΑΟΚ.
Εμεις λοιπον που δε μιλησαμε τοσο καιρο για να μην τορπιλησουμε αυτη την ωραια κατασταση που ξεκινησε ο Θοδωρης Ζαγορακης. Εμεις που καναμε προσθηκη στο λογοτυπο του συνδεσμου μας το ονομα του Θοδωρη οντας ακομα ποδοσφαιριστης της ομαδας.Εμεις λοιπον λεμε οτι το 2007 ειπαμε στο Θοδωρη να ξεκαθαρισει την καφριλα απο τους κολπους του ΠΑΟΚ. Δεν το εκανε τοτε. Τωρα χαιρομαστε που μπαινοντας που όλοι βλεπουμε ολο και περισσοτερο κοσμο να αποδοκιμαζει αυτους του λιγους και ανεγκεφαλους που δημιουργουν τα επεισοδια.
Τελικα παραιτηθηκε ο Ζαγορακης. Εμεις πιστευουμε πως θα μπορουσε να προσφερει και αλλα πολυ περισσοτερα στο  μελλον.Τον αγαπαμε, τον χρειαζομαστε και τον θελουμε στον ΠΑΟΚ απο οποιοδηποτε ποστο. Καθε μαχιμος ΠΑΟΚτσης χρειαζεται και ο Θοδωρης ειναι και μαχητης και τσαμπουκας. Αρχηγε μας σε ευχαριστουμε για ολα και θελουμε να πιστευουμε πως η διαδρομη σου στον ΠΑΟΚ δεν τελειωνει εδω!
Καλη επιτυχια Ζηση Βρυζα  στο εργο σου! Ο ΠΑΟΚ ειναι και θα ειναι πανω απ'ολα! Εμεις δεχθηκαμε επιθεση στη Τουμπα απο ΠΑΟΚτσηδες αλλα για χαρη της ομαδας μας το προσπερασαμε κι'αυτο. Τελειωνοντας απευθυνουμε εκκληση σε ολους τους υγιεις φιλαθλους της ομαδας. Απομονωστε αυτους τους λιγους κακους φιλαθλους του ΠΑΟΚ. Βοηθηστε εμας εδω κατω στην Αθηνα να αισθανομαστε περηφανοι για την ΠΑΟΚαρα μας! Δωστε στα παιδια μας τη δυνατοτητα να πηγαινουν στα σχολεια τους εχοντας να αντιμετωπισουν τους Ολυμπιακους, τους Παναθηναικους, τους ΑΕΚτσηδες και να τους λενε κοιταζοντας τους στα ματια και με ψηλα το κεφαλι:ναι ρε, ειμαστε ΠΑΟΚ και ειμαστε δυνατοι, πολυ δυνατοι!  Ραντεβου στο Ουντινε! Αντε ρε ΠΑΟΚαρα! Παμε γερα!".     
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τραλαλαλα :o

Offline Matador

• Αλλαγή
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ.....
Ολα τα λεφτα το κομμεντ του tsaxtsis. Ετσι ακριβως νοιωθω και εγω!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

antenapoume-4-

• Guest
την ψιλιαστηκες και την εκανες μουσιτσα με ελαφρα πριν ερθεις αντιμετωπος με τα χαλια που δημιουργησες.τα λεφτα που προερχονται απο πλιατσικο ειναι μαγαρισμενα λεφτα να το ξερεις,η σε νοσοκομεια τρωγονται η αναωτιουνται μετα για την καταρα των ωνασηδων οι πολιτες που αγνοουν τα ναυαγια και τα λοιπα.ολα σ αυτο τον κοσμο πληρωνονται βρωμοπουστα μας κατεστρεψες την καρδια σε 2 χρονια

antenapoume-4-

• Guest
ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε.αλλαξε η καρεκλα ο παντελονατος πηδηξε απ το καραβι που βουλιαζε κ ολα καλα.σε 2 χρονια οι χειροκοροτητες ουτε που θα θυμουνται πιον στηριζαν.ουτε μια αμοιβαδα δε θα υποστηριζε πως με τοσα συμβολαια που ξεφορωθηκαμε και δε αντικατασταθηκαν, διαρκειας εσοδα απο ουεφα και τα κλασικα τηλεοπτικα εισιτηρια δε θα ειχαμε πλεονασμα πανω στο οποιο θα χτιστει ομαδα 15ετιας.αλλαξαν τα προσωπα οι φωστηρες για να μη ξερεις σε ποιον θα ριξεις ευθυνη και να αποπροσαντολιστει ο κοσμος.