Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Γενικα, το θεμα ειναι πλεον τι θελουμε απο τον ΠΑΟΚ και πως θα τα καταφερουμε. Υπαρχει η επιλογη να τα γαμησουμε ολα γιατι πουληθηκε ο Βιερινια, αφησαν τον Κοντρερας ενω πηραν τον Τσιριολο, πηραν Σαλπιγγιδη, συμμαχησαν με Γκαγκατση... υπαρχει και η επιλογη ομως να στηριξεις τον ΠΑΟΚ και μεσω του ΑΣ να κανεις την κριτικη που θελεις και ειδικοτερα μεσω του εκπροσωπου του ΑΣ να ρωτησεις 5-6 πραγματα, ή να προτεινεις αλλα τοσα. Ποσοι ομως ειναι μελη του ΑΣ για να εχουν αυτο το διακιωμα;
Απο τις μπουκες, τα ντου, τις ειρωνιες που το μονο αποτελεσμα εχουν να φερουν τον ΠΑΟΚ στην κατασταση του χανουμιου με φυτευτους δικηγορους και αντιπροεδρους βαζελου, με 30 αποχωρησεις παικτων απο τις οποιες 1 ηταν πωληση, εγω διαλεγω τον αλλο δρομο.
Πολλοι θα πειτε οτι εμμεσα στηριζω Ζαγορακη. Δεν στηριζω κανεναν Ζαγορακη, τον ΠΑΟΚ στηριζω, που με την ανικανοτητα μας εδω και 4 χρονια να μην εχουμε εστω μια εναλλακτικη προταση περαν του Ζαγορακη, εχει καταντησει να θεωρειται οτι εφοσον στηριζεις την ομαδα σου αρα στηριζεις και τον Ζαγορακη...
Ας ειχαμε εστω μια εναλλακτικη προταση, να κριναμε αν ειναι καλυτερη ή οχι. Και αυτο που λεω δεν σημαινει "μετα τον Ζαγορακη ποιος" αλλα ειναι μια πραγματοκοτητα.
Κανεις δεν ειπε μετα τον Βουλινο ή Μπατατουδη ή Γουμενο ποιος να ερθει. Τωρα ομως το λεει το 80% του κοσμου. Ε, κατι θα ξερει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Áõôüò åßíáé ï «äéêüò ìáò» ï Ñáðôüðïõëïò;

http://news247.gr/oikonomia/forologia/oi_epikefalhs_ths_listas_megaloofeiletwn.1586952.html

ÉùÜííçò Ñáðôüðïõëïò: Ï éäéïêôÞôçò ôçò "Express Service" ìå ÷ñÝç ðñïò ôçí åöïñßá 14,3 åêáô. €

chiltsid

• Guest
ο πατερας πρεπει να ναι κ αν δεν με απατα η μνημη μου ο μαυροφρυδης πρεπει να ηταν οικονομικος συμβουλος εκει ή κατι τετοιο,νομιζω δηλαδη.
τεσπα αυτα δεν εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ,αναρωτιεμαι γιατι τα βαζουμε σε αυτο το τοπικ!!!

Offline bozik

• Αλλαγή

Κανεις δεν ειπε μετα τον Βουλινο ή Μπατατουδη ή Γουμενο ποιος να ερθει. Τωρα ομως το λεει το 80% του κοσμου. Ε, κατι θα ξερει.

καλά εγώ το θυμάμαι αυτό το ερώτημα κάθε φορα...με γούμενο μπορεί να είναι γραμμένο και εδώ μέσα...άλλωστε το 80% στηρίζει μέχρι την ημερα που βλέπουν και οι τυφλοί...
ααα και επομενη λύση γιωργάκης τουρσουνίδης και τεχνικός διεθυντής λεοντιάδης...ποιο τίμια παιδιά μου φαίνονται...άσε που νομίζω ότι νιώθουν και ποιο πολύ...
σε κουβέντα να βρισκόμαστε, ο κατσαρής και οι παρέα του θα αποφασίσουν ,τώρα άμα ψηθούμε με τη λύση που θα μας φέρουν,μπορεί να μας ψήσουν ότι την φέραμε και εμείς....
στο ίδιο έργο θεατές λοιπον ειμαστε απο το 96 και μετα...μακάρι να υπάρξει η γενιά που θα καθαρίσει τον ΠΑΟΚ και το καθάρισμα δεν γίνεται από ότι έχω καταλαβοι με εγκραφες και εκλογές-αφου η μαζα ειναι ψοφια για να φαει προλογο(ακριβως οπως και στην πολιτικη) και αυτοι ο προλογος ειναι η δουλεια τους...μαρς θα κάνει αυτή η γενιά από τον ερασιτέχνη και μετά σε όλα τα τμήματα...ως τότε ,αφού δεν φαίνεται μπροστά μας σύντομα αυτό...ΠΑΟΚ-ΠΑΟΚ -KYPELLOOO κτλ κτλ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ααα και επομενη λύση γιωργάκης τουρσουνίδης και τεχνικός διεθυντής λεοντιάδης...ποιο τίμια παιδιά μου φαίνονται...άσε που νομίζω ότι νιώθουν και ποιο πολύ...

:prosk:

Δε σου φαινεται καθολου, νιωθουν τονους πιο πολυ. Αλλα αυτους δε τους εδειχνε το κουτι να σηκωνουν το γιουρο με τη σημαια του ψευδοκρατους αγκαλια...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Die UEFA verurteilte PAOK, derzeit Tabellenvierter der griechischen Super League, wegen Verstößen gegen die Klublizenzierungsregularien, setzte die Strafe aber zunächst zur Bewährung aus.

PAOK zog in dieser Spielzeit als Gruppenerster der Gruppe A in der Europa League in die Zwischenrunde ein und trifft dort auf Udinese Calcio. Sollten sich die Griechen in den nächsten drei Jahren wieder für einen UEFA-Wettbewerb qualifizieren, dürften sie nicht starten.

PAOK besitzt jedoch noch die Chance, den Strafen zu entgehen. Der Klub muss bis zum 30. Juni 2012 nachweisen, dass er keine ausstehenden finanziellen Verpflichtungen gegenüber Angestellten, den Steuerbehörden, den Sozialversicherungsbehörden oder anderen Vereinen aus Transferabkommen vor dem 30. Juni 2012 mehr hat.

http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/563100/artikel_die-uefa-sperrt-paok-saloniki-aus.html#omsearchresult

Η UEFA καταδίκασε τον ΠΑΟΚ, σήμερα την τέταρτη θέση στην ελληνική πίνακα Super League, για τις παραβιάσεις των κανονισμών χορήγησης αδειών, η ποινή που προβλέπεται στην πρώτη, αλλά με περιοριστικούς όρους.

ΠΑΟΚ πήγε σε αυτή τη σεζόν ως νικητές του ομίλου της ομάδας Α στο Europe League στο προκριματικό γύρο, όπου συναντά Udinese Calcio. Σε περίπτωση που οι Έλληνες για τα επόμενα τρία χρόνια θα πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα διαγωνισμό της UEFA, δεν θα πρέπει να ξεκινήσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα μια ευκαιρία να ξεφύγουν από την τιμωρία. Ο σύλλογος έχει μέχρι τις 30 Ιούνιο του 2012 να αποδείξει ότι δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς υπαλλήλους, φορολογικές αρχές, οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης ή άλλους συλλόγους από την συμφωνία μεταφοράς πριν από τις 30 Ιούνιο του 2012 έχει περισσότερα.
PAOK PANO APO OLLA

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
Harte Strafe für PAOK Saloniki! Die Kontroll- und Disziplinarkammer der Europäischen Fußball-Union (UEFA) hat den griechischen Erstligisten zu einer Geldstrafe in Höhe von 250.000 Euro verurteilt. Zudem darf PAOK in den nächsten drei Jahren in keinem UEFA-Wettbewerb starten. PAOK besitzt jedoch noch die Chance, den Strafen zu entgehen.

http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/563100/artikel_die-uefa-sperrt-paok-saloniki-aus.html#omsearchresult

ÓêëçñÞ ôéìùñßá ãéá ÐÁÏÊ! Ï Ýëåã÷ïò êáé ðåéèáñ÷éêü üñãáíï ôçò ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò Ðïäïóöáßñïõ (UEFA), Ý÷åé êáôáäéêÜóåé ôçí ÅëëçíéêÞ ðñþôï óùìáôåßï äéáßñåóç íá êáôáâÜëåé ðñüóôéìï ôùí 250.000 €. ÅðéðëÝïí, ï ÐÁÏÊ óôá åðüìåíá ôñßá ÷ñüíéá ìðïñåß íá áñ÷ßóåé óå ïðïéáäÞðïôå äéïñãÜíùóç ôçò UEFA. Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé áêüìá ìéá åõêáéñßá íá îåöýãïõí áðü ôçí ôéìùñßá.
PAOK PANO APO OLLA

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
«Ì’ Ý÷åéò óðÜóåé ô’ á…á»

Ôïí ÌÜñôéï ôïõ 2011, ï åðé÷åéñçìáôßáò Â.Ç. äáíåßæåôáé áðü ôïí ÊáñáìðÝñç ôï ÷ñçìáôéêü ðïóü ôùí 350.000 åõñþ ìå ôüêï 5% ìçíéáßùò êáé ìå ôïí üñï íá ôïõ êáôáâÜëëåé 5.000 åâäïìáäéáßùò ùò äüóç.

Óôéò 14 Éïõíßïõ ôïõ 2011, ï Â.Ç. êáèõóôåñåß ôç äüóç ðñïò ôçí ïñãÜíùóç êáé ï ÌÜñêïò ÊáñáìðÝñçò ôïí åîõâñßæåé: «ËÝãå Ýëá, ì’ Ý÷åéò óðÜóåé ô’ á…á, ìá ôçí Ðáíáãßá, ì’ Ý÷åéò áíáóôáôþóåé ôç æùÞ. ÄçëáäÞ êïõñÜóôçêá ìáæß óïõ» êáé óõíå÷ßæåé ôéò êáèùóðñÝðåé öñÜóåéò «ÂëÜêá, üôáí ëåò êÜôé, íá öïñÜò ðáíôåëüíéá êáé íá ôï ôçñåßò. Íá ëåò ÄåõôÝñá, åßíáé ÄåõôÝñá».

Åíþ Ýðåéôá áðü ìéá åâäïìÜäá ï ÌÜñêïò ÊáñáìðÝñçò «îáíá÷ôõðÜ» óå íÝá ôçëåöùíéêÞ åðéêïéíùíßá ìå ôï èýìá ôïõ «Ðïéá ÐáñáóêåõÞ ñå ì…á, ðïéá ÐáñáóêåõÞ, âñå çëßèéå».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=458455&cid=4

á ñå ëéáêï..
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline sany

• Αποστολή
  • **
ε ναι ο ζαγορακης δε δανειζει δικα του λεφτα για να ειναι τοσο απαιτητικος και αγριος σαν και σενα..

:'(   :'(   :'(   :'(

σελιδα 7-8  http://planet-greece.blogspot.com/2012/01/blog-post_5475.html

Εικασία με βάση το παραπάνω.

Η.Β.: "Ρε Θόδωρε χρειάζομαι μετρητά αντί να τα πάρω από από αλλού και να τα πληρώσω δυο και τρεις φορές πάνω δώσε μου εσύ από το ταμείο 250 και όταν στα επιστρέψω σου δίνω 100 παραπάνω. Εγώ θα γλιτώσω τα γαμισιάτικα στους τοκογλύφους και εσύ θα βγάλεις ένα κατοστάρικο που ούτε θα φαίνεται σε ισολογισμούς και μαλακίες"

Θ.Ζ.:"Εντάξει αλλά για να είμαι και εγώ καλυμμένος δώσε μου δικές σου επιταγές"

Αργότερα έπεσε το πιστόλι και τα τσούγκρισαν, ο Θ.Ζ. δεν μπορούσε φυσικά να εισπράξει και το στόρι έγινε γνωστό ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός!!! ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΕΩ... ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
γαμώ την ξεκωλιάρα τη γυναίκα σου έχεις καταντήσει τον ΠΑΟΚ μικτή παλαιμάχων-τσουτσεκίων.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός!!! ΟΕΟ ΟΕΟ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΕΩ... ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

όχι greeklish κ βρισιές
« Last Edit: January 25, 2012, 22:33:20 by Capricorn »

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΧΧΧΧΧ

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ
« Last Edit: January 25, 2012, 22:32:20 by Capricorn »
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline simon

• Αποστολή
  • **
Ο πιο επικίνδυνος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας. Έχει καταφέρει αυτό που κανένας δεν μπόρεσε ποτέ, να πουστρέψει τον πιο μαγκικο λαό. Πραγματικά υποκλίνομαι επαναστάτη του κώλου. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
ΧΧΧΧΧΧΧ
Μάθε πότε ειρωνευομαι και πότε όχι. το χαχα είναι γιατί γελάω με τα χάλια μας. άντε μη με γυρνάς κανα μυαλό.
« Last Edit: January 25, 2012, 22:31:04 by Capricorn »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
όπως γίνανε τα πράματα 2 επιλογές έχεις: Ή να ψοφήσεις πριν ξημερώσει η μέρα, Ή να φύγεις μεσα στη νύχτα πριν ξημερώσει η μέρα. Ειλικρινά ότι κι απ τα δύο αποφασίσεις δε θα χαρώ καθόλου. Άλλη επιλογή πάντως δεν υπάρχει. Ή ΨΟΦΑ Ή ΦΥΓΕ ΛΙΓΕ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
σηκω φυγε ρε λαγε γαμω την βιζιτα την πουτανα που χεις για γυναικα

Offline savage republic

• Βασικός
ακόμα πρόεδρος είσαι ρε δανειστή;

Offline t.b

• Αλλαγή
Σκέτη καύλα η ομάδα πρόεδρε!
Μετά πως μπορώ εγώ, ένα τόσο δα μικρό προβατάκι, να μην είμαι καυλωμένος;
Και το παραμύθι συνεχίζεται!

ακόμη Θοδωράκη τα γνωστά?

ουφ δεν αντέχω άλλο...
σιχάθηκε η ψυχή μου...
σε λίγο θα ξημερώσει...

Offline petrov

• Αλλαγή
Εγώ πιστεύω ότι φταίνε αυτοί οι ίδιοι 50-100 που πάντα τα χαλάνε όλα και δεν αφήνουν την ομάδα να πάει ψηλά.
Α, και οι συνδεσμίτες. Νομίζουν ότι ο Π.Α.Ο.Κ είναι το χωράφι του παππού τους. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!