Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613226 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
και τωρα πως γίνετε? Πήρε 350 έδωσε τα 180 και τα υπόλοιπα 170 του μένουν στην τσέπη?

Offline pks

• Αποστολή
  • **
Ηλία θεέ,πάρε την παε  ;D

πλάκα πλάκα όσοι δανείστηκαν και δεν έχουν εξοφλήσει τι παίζει τώρα; τα κρατάνε; ξεμπέρδεψαν;

καλή φάση θα είναι...

Offline banis

• Αλλαγή
Πρωτοσέλιδο σημερινού αιλουροειδούς ...

τον αδελφό του Ζορρό πρότεινε ο Ζαγοράκης ως διάδοχο του ...

Οι Σ.Φ. του Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να διαλυθούν ... :'(

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Πληροφορίες εδώ

Για τον Βιολίδη σελίδα 19 και 65

Για τον "υπάλληλο" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σελ.89

Για τον Ζούκα σελ.46
« Last Edit: January 22, 2012, 12:10:53 by Poet »

Offline bozik

• Αλλαγή

Óå êÜèå ëïãáñéáóìü ôï ðëáöüí áíåñ÷üôáí óå åêáôïíôÜäåò ÷éëéÜäåò åõñþ. Ïé äïõëåéÝò ðÞãáéíáí êáëÜ êáé ç ôïêïãëõößá áðÝäéäå. Óå óýíôïìï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá Üíïéîå Ýíá ìðïõæïõîßäéêï ðßóù áðü ôïõ FIX óôçí Èåóóáëïíßêçò åíþ êÜðïéá óôéãìÞ áó÷ïëÞèçêå êáé ìå ôïí ÐÁÏÊ, ëßãï ðñéí áðü ôçí åðï÷Þ… Âéïëßäç. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=456642&cid=4

ãéá ðïéïí ìéëÜåé êáé ãéáôß ëÝåé åðï÷Þ "âéïëéäç"?åðï÷Þ æáãïñÜêç äåí æïýìå?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
και εγώ δεν μπόρεσα να βρω σε ποιόν αναφέρεται. Το μυαλό μου πήγε σε δύο άτομα, που είχαν εμπλακεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ πριν τον Βιολίδη, στον Θεόδωρο Δοϊρανλή και στον Άκη Τρυφωνίδη που ήταν κουμπάρος του Γούμενου.

Ο Δοϊρανλής είχε το Times, δεν ξέρω όμως αν είχε κέντρο στο Fix ή αν είχε παλιότερα άλλο κατάστημα που λέει ή επιχείρηση με αυγά.

Ο Τρυφωνίδης αναφέρεται κάπου στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, σε ένα σημείο, στα κατασχεθέντα αντικείμενα του Λαμπάκη, του Καραμπέρη, δεν θυμάμαι καλά, καταγράφεται πάντως μια εικόνα του Χριστού ή της Παναγίας, που έγραφε ότι ήταν δώρο του Άκη Τρυφωνίδη.

Φυσικά και ήταν εποχή Βιολίδη. Έτσι ακριβώς είναι. Εξ' άλλου η εποχή Ζαγοράκη είχε εποχή Παπαδόπουλου, που ήταν άλλη ιστορία και εποχή Βιολίδη, που τον έκαψε τον Θόδωρα από όλες τις μεριές.

Offline lik4

• Αλλαγή
ε ναι ο ζαγορακης δε δανειζει δικα του λεφτα για να ειναι τοσο απαιτητικος και αγριος σαν και σενα..

:'(   :'(   :'(   :'(

σελιδα 7-8  http://planet-greece.blogspot.com/2012/01/blog-post_5475.html

antenapoume-4-

• Guest
ενα ακομη ελληνικο πρωταθλημα που ο ενας το εκανε δωρο στον αλλο μπαινβει στηνξ τελικη ευθεια.χαμενοι βαθμοι ακομα και με τα παραρτηματα ο γαβρος ουτε τη δραμα δε κερδισε.χωρις διοκηση η βαζελα το εχει σηκωσει με το ενα χερι .εμεις κοιταμε και τα 2 αυτα μπουρδελα με το κυαλι.λες και χρειαζεται μπατζετ για να μη πανηγυριζεις επειδη ισοφαρισες στην κολαση του κλεανθη.

Offline bozik

• Αλλαγή
ε ναι ο ζαγορακης δε δανειζει δικα του λεφτα για να ειναι τοσο απαιτητικος και αγριος σαν και σενα..

:'(   :'(   :'(   :'(

σελιδα 7-8  http://planet-greece.blogspot.com/2012/01/blog-post_5475.html
κεντρική πρέπει να μπει το post...γιατί μονο εδώ δεν  κριβεται αυτό
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gagas

• Αλλαγή
α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.. ποιος ξερει τι παιχτηκε..

Offline Suicidal

• Βασικός
Åãþ óáí êáëüò ìáëÜêáò íá îáíáèõìßóù ìéá ìéêñïýôóéêç ëåðôïìÝñåéá ?
ÊáëÜ îå÷íéüìáóôå ìå 13 áãþíåò óåñß áÞôôçôïé,
êáëÜ îå÷íéüìáóôå üôé ðáßæïõìå ôïí ÖåâñïõÜñéï UEFA,
êáëÜ îå÷íéüìáóôå üôé Ý÷ïõìå åëðßäåò íá ðÜìå óôïí ôåëéêü êõðÝëëïõ ÁËËÁ:

http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1740299.html

The UEFA Control and Disciplinary Body has handed down penalties to Greek club PAOK FC in relation to violations of the UEFA club licensing regulations.

PAOK have been fined €250,000, of which €200,000 is suspended for a probationary period of three years. In addition, PAOK have been excluded from one UEFA club competition for which they qualify in the next three seasons. The exclusion is also suspended for a probationary period of three years.

PAOK must prove that, by 30 June 2012, they have no outstanding overdue financial obligations towards employees, tax authorities, social security institutions or other clubs arising from transfer agreements incurred before 30 June 2012. UEFA's competent body will ensure that PAOK comply with this order.

An appeal may be lodged against the UEFA Control and Disciplinary Body's verdict within three days of the dispatch of the full written decision.

Áí äåí ìå áðáôÜ ç ìíÞìç ìïõ üëá áõôÜ åßíáé êáìéá 9 åêáôïììýñéá êáé âÜëå, Ýôóé ? ìõñßæïìáé ôåñáóôéá îåöôßëá, ìáêáñé íá âãù øåõôçò....
Áêüìá ðïéï öÜóç Ý÷ïõí ïé ÁÑÄ ðïõ óôï ðÜóáñáí êáé êáëÜ üëá åíôáîåé ìùñÝ ôçí ãëéôþóáìå ìå áíáóôïëÞ !!!! Ðïõ èá âñåèïõí ÏËÁ áõôá ôá öñáãêá ìéáò ðïõ å÷ïõìå êáé ôñå÷ùí åîïäá áóöáëùò ùò ôïí Éïõíéï ÐÏÔÅ êáé ÐÏÉÏÓ èá ìáò ôá ðåé áõôá;;;;;; Ï ðãïåäãáò êáôá ôï ôåëïò Ìáßïõ ;;;;;;;;

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Sui
λογικά αν είναι ρυθμισμένα και έχεις κανονίσει δόσεις κτλ δεν θα υπάρχει πρόβλημα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
NO OUTSTANDING OVERDUE

Δεν επιτρέπεται να εκκρεμούν ληξιπρόθεσμα! Προσωπικά νομίζω ότι μιλάμε για πλήρη εξόφληση και όχι για διακανονισμό!
Εδω δεν πιστευω να την βγαλουμε καθαροι ΟΥΤΕ και με τυχων διακανονισμο (ζαγορακης εισαι κι εχεις ακρες παντου) ....

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
κοιταξτε αν πχ επρεπε να πληρωσεις μια δοση το μαιο και συμφωνησεις να την πας τον ιουλιο, στη πραγματικοτητα δεν ειναι ληξιπροθεσμα...θελω να πω οτι ναι μεν πρεπει να βρουμε πολλα παρα πολλα χρηματα αλλα πιθανον οχι ολα και τα 9 χαρτια... το ιδιο πιθανον να συμβιανει με την εφορια...δλδ χρωστας 1 εκ σημερα το κανει 6 δοσεις και μια δοση πεφτει ιουλιο, αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ληξιπροθεσμη...αυτο καταλαβαινω εγω γενικα απο τη γνωση μου περι εταιρειων χρεων ληξιπροθεσμων μεταχρονολογημενων κ.ο.κ.
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline petrov

• Αλλαγή
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει προς τα έξω ότι θα πάρουμε και παίκτες τώρα...
Εκτός αν η εξυγίανση που έγινε ανάπτυξη και ξανάγινε εξυγίανση ξαναγίνει ανάπτυξη...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Και εγώ πιστεύω πως συμβαίνει αυτό που λέει ο Che, για αυτό άλλωστε πληρώθηκαν τώρα οι παίχτες ενώ όταν είχε γίνει ο έλεγχος δεν ήταν πληρωμένοι αλλά είχαμε εξασφαλισμένα λεφτά από την μεταγραφή του Βιερίνια. Οπότε κάπως έτσι θα έγινε η συμφωνία. Όπως και τον Ιούνιο θα κάνουμε έναν διακανονισμό, που θα λέμε τον Αύγουστο θα έχουμε λεφτά από τα διαρκείας και θα πάνε όλα έκει...

Για αυτό βγαίνει προς τα έξω πως θα κάνουμε καμιά μεταγραφή γιατί το καλοκαίρι τζίφος...  :P

kostas4

• Guest
αν ηταν ετσι τοτε θα επρεπε να αποκλειστουν ολες οι ομαδες της ευρωπης

Offline Suicidal

• Βασικός
ιουνιος κοντη γιορτη ....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Θα δειξει απο το ποτε θα την πουλεψουν οι διαχειριστες. Αν ξερουν οτι θα σκασει τετοια μπομπα τον ιουνιο, θα μπουλαρουν μια ωραια πασχαλιατικη νυχτα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
Έτσι είναι τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ. Μπορεί και να κάνω λάθος. Διορθώστε.

Μέχρι τον Ιούνιο παίζει να μπουν και από 500.000 ως ένα χαρτί για τα μπόνους του Βιεϊρίνια, βάλε και τα 3 που πήρες, πας στα 4 σύνολο (σκεφτόμαστε με θετική ενέργεια - ωωωμ!). Σου μένουν άλλα 5. Τώρα πρέπει να μπήκαν και τα τηλεοπτικά από Ελλάδα και Ευρώπη, άλλο ένα δυάρι, μένουν άλλα 3 και τα τρέχοντα έξοδα, πλην τα τρέχοντα έσοδα. Δύσκολους χωρίς έξτρα μεταγραφή (να πουλήσουμε κι άλλον δηλαδή) μας κόβω. Εκτός κι αν επιστραφούν τα 435.000 του Ζαγοράκη και του Βιολίδη (τώρα ειδικά που μπήκε και ο δανειστής του φυλακή, παίζει και να τα δώσει πίσω τα 235.000). Δηλαδή σιτ χάι εντ ιντζόι δε βιου. Για να ξεχρεώσεις, θες ακόμη:
α) Να προχωρήσεις μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου, κόβωντας πολλά εισιτήρια παράλληλα.
β) Άλλον έναν γύρο στην Ευρώπη και να κάνεις και μία νίκη εκεί. Μαζί με δύο σολντ άουτ, έχεις βγάλει καλή μπάζα.
γ) Καλή πορεία στην Ελλάδα. Ακόμα, συμμετοχή στα πλέυ οφ με ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Το ξεζούμισμα με τα εισιτήρια πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τέλους. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βγεις πρωταθλητής. Τα λεφτά που θα πάρεις από Αύγουστο/Σεπτέμβρη, δεν σε σώζουν τον Ιούνη (επαναλαμβάνω, αν έχω καταλάβει σωστά).

Αν λοιπόν ΟΟΟΟΟΛΑ αυτά πάνε καλά, τότε θα μπορέσεις να χρωστάς λιγότερα από την κόκκινη γραμμή της ΟΥΕΦΑ και να πάρεις την άδεια, γλυτώνοντας την ξεφτύλα.